foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ*
ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ224
COSMOTE TV ΔΩΡΕΑΝ* ΕΔΩ 📺 ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Όλα
3 ώρες
8 ώρες
12 ώρες

Ο πολύπειρος Μέρφι και το… αριστερό λέι απ στο ΣΕΦ

Μποζιονέλος | 14 Ιαν 2020 11:09
Dl_398gXgAEP3Jm.jpg
Μέτριο το Σάββατο, μέτρια και η Κυριακή, όπου σαφώς η μίζα είχε κατέβει, ούτε καν «αξία» δεν έβαλα (αφού δεν βρήκα). Ισόπαλο το Ντζολιμπά – Ορογιά και πήραμε πίσω το ποντάρισμα, 3.20 πλήρωσαν τα 2+ γκολ του Αγουέρο στο ματς της Σίτι με τη Βίλα και 2.75 το πέναλτι στο ΠΑΟΚ – ΑΕΚ.

Κατά τα λοιπά… μέδεν. Ούτε Ατλέτικο, ούτε το fun bet στη Λαμία, ούτε το dnb της Τζένοα (αν και προηγήθηκε), ούτε το σκοράκι στην Τούμπα. Ούτε και τα… σνουκερικά, δείτε παρακάτω όμως… γιατί.

Ποδοσφαιρικώς αποχή απόψε, ούτε ελληνικό Κύπελλο, ούτε αγγλικό, ακόμη και στα προκριματικά της Ασίας δεν έβγαλα άκρη καθότι δεν βρήκα αξιόπιστη ειδησεογραφία (κυρίως στο ματς της φιλιππινέζικης Ταμπίνες με την ινδονησιακή Μπαλί Γιουνάιτεντ, όπου ο άσος ανέβηκε πολύ και ιντριγκάρει για κόντρα).

Interwetten
Βαθμολογία
8.3/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Παγκόσμιο brand name
check_3c
Ανταγωνιστικές αποδόσεις στα φαβορί
check_3c
Πλούσιο Live Betting με Cash Out*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

O καταποντισμός των φαβορί!


🎱 Συνεχίζεται η δράση στο Masters του Λονδίνου, ένα από τα κορυφαία τουρνουά σνούκερ ετησίως και ήδη δεν λείπουν οι εκπλήξεις. Από την πρώτη ημέρα μάλιστα αποκλείστηκαν δύο εκ των φαβορί για τον εν λόγω τίτλο, ο Μαρκ Σέλμπι και ο Ντινγκ Ζιούνχουι. Και, χθες, έμεινε εκτός ο Νέιλ Ρόμπερτον με 5-6 από τον Στίβεν Μαγκουάιρ (από 5-1!) και ο Μαρκ Αλεν από τον -τον πρωτάρη στο τουρνουά- Ντέιβιντ Γκίλμπερτ! Οι τέσσερις που αποκλείστηκαν πλήρωναν από 1.20 έως 1.35!

Best of 11 τα ματς των «16», ήτοι προκρίνεται όποιος φτάσει στα 6 frames.

🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 Στις 15:00 ο 30χρονος Αγγλος, περσινός νικητής του Masters και παγκόσμιος πρωταθλητής, Τζαντ Τραμπ (νο 1 στο world ranking) αντιμετωπίζει τον 37χρονο συμπατριώτη του Σον Μέρφι (νο 10). Οι δύο τους έχουν συναντηθεί άλλες 31 φορές με 22-9 προβάδισμα νικών για τον Τραμπ, έσχατη εκ των οποίων ο τελικός του International Championship τον Νοέμβριο (10-3).



Ο Τραμπ σε εννέα τουρνουά στη σεζόν έχει κατακτήσει τα τρία και σε άλλο ένα ήταν στον τελικό, πορεύεται με… φόρα από την περσινή του θριαμβευτική πορεία και σπάνια υποτιμά αντιπάλους. Σε Masters πλην του περσινού τίτλου ήταν άλλες τρεις φορές (σε οκτώ παρουσίες) στα ημιτελικά. Ο πολύπειρος Μέρφι μετέχει για 16η φορά στην καριέρα του στο λονδρέζικο τουρνουά, το οποίο κατέκτησε το ’15, ήταν φιναλίστ το ’12 κι άλλες δύο φορές στα ημιτελικά. Φέτος πήρε το China Championship και ήταν και σε άλλους δύο τελικούς.

🦊 Ο Τραμπ είναι σε φουλ φόρμα αλλά ο Μέρφι δεν υποτιμάται, ούτε η έκπληξη (στο 3.35 η νίκη του) αποκλείεται, εξ ου και η επιλογή είναι με αβάτζο 2,5 frames στο αουτσάιντερ. Ητοι, να πάρει ο Μέρφι τουλάχιστον 4.

🏴󠁧󠁢󠁳󠁣󠁴󠁿🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 Στις 21:00 o 44χρονος Σκωτσέζος Τζον Χίγκινς (νο 6) αντιμετωπίζει τον 40χρονο Αγγλο Μπάρι Χόκινς (νο 12). Οριακά στην παράδοση των μεταξύ τους έχει προβάδισμα ο Χίγκινς (9-8), έσχατο το 6-5 για τον Χόκινς στους «16» της Σαγκάης προ τριών μηνών. Ο Χίγκινκς μετέχει για 26η φορά (!) σε Masters με δύο τίτλους, αλλά τελευταίο το 2006, δύο τελικούς και τέσσερις ημιτελικούς ενώ φέτος καλύτερή του εμφάνιση ήταν η συμμετοχή στον τελικό του Six-red World Championship. Ο Χόκινς είναι για δέκατη φορά σε Masters με καλύτερη πορεία την ήττα στον τελικό του ’16 από τον Ρόνι Ο’Σάλιβαν, στη φετινή σεζόν έχει μια πρωτιά (στο Paul Hunter Classic) σε οκτώ τουρνουά.

🦊 Πιο αμφίρροπο το ματς, από ό,τι δείχνουν οι αποδόσεις, επιλογή τα over 9,5 frames στο ματς, ήτοι να πάει από 6-4 και πάνω.

Το απόλυτο της Εφές, το σερί της Ρεάλ


🏀 Διαβολοβδομάδα, μέρος… πρώτον με έξι παιχνίδια απόψε, εκ των οποίων τα δύο… ματσάρες. Στοιχηματικά όμως, έγκειται κάπου λόγος… αξίας και ασχολίας;

🦊 🇷🇺🇪🇸 Χίμκι (8-10) εναντίον Βαλένθια (8-10). Με οκτώ ήττες στα τελευταία δέκα οι Ρώσοι έχουν χάσει έδαφος, υπάρχει πλέον γκρίνια για τον Ρίμας Κουρτινάιτις μετά και το στραπάτσο με τη Ζενίτ. Από ήττα έρχεται και η Βαλένθια η οποία, παρά το καλό της momentum, μάλλον υποτίμησε τον Ολυμπιακό ενώ της έλειπε και ο σκόρερ Λόιντ που επανέρχεται. Αντίθετα, έμειναν εκτός οι Τομπέι, Μότουμ και Ντούμπλιεβιτς, εξ ου και ο άσος… κατέρρευσε. Κρίμα διότι η Βαλένθια δεν έχει νικήσει ποτέ εκεί (6/6 ήττες) και αν ήταν πλήρης, θα την πόνταρα.



🦊 🇷🇺🇪🇸 ΤΣΣΚΑ (12-6) εναντίον Ρεάλ (15-3) στη Μόσχα, οι Ρώσοι επιστρέφουν στη φυσική τους έδρα μετά από δύο αγωνιστικές (όπου έπαιξαν στο Καλίνινγκραντ) έχοντας εκ νέου εκτός τον Χάκετ και τον Στρέλνιεκς αλλά θα κάνει ντεμπούτο ο Σαντ-Ρος. Η «βασίλισσα» έφτασε τις 13 σερί νίκες, μετά το Μόναχο πάει… τρένο, επέστρεψαν Γιουλ και Ρέγες αλλά της λείπουν Ρούντι και Ράντολφ. Μπερδεμένες και οι αποδόσεις καθώς το φαβορί αλλάζει ανάλογα το πού… παίζεις! Κακά τα ψέματα όμως, όλα τα σερί σταματούν, πιο πιθανό απόψε από ό,τι μεθαύριο με τη γειτόνισσα Χίμκι. Στα της παράδοσης, η ΤΣΣΚΑ έχει επτά σερί νίκες υποδεχόμενη τη Ρεάλ, με τελευταίο διπλό στις 17 Δεκεμβρίου 2008, με 78-82 και τρομερό ματς από Μπάλοκ, Ρέγες και Μούμπρου. 9-2 συνολικά στη Μόσχα σε επίπεδο Euroleague η παράδοση και 20-4 συνολικά (από το 1962-63).



🦊 🇹🇷🇮🇹 Εφές (15-3) εναντίον Αρμάνι Μιλάνο (10-8) στην Κωνσταντινούπολη, οι Τούρκοι έκαναν ίσως το καλύτερο φετινό τους παιχνίδι επικρατώντας της Μπάρτσα στη Βαρκελώνη, και παραμένουν πρώτοι στη βαθμολογία έχοντας 11 νίκες στα τελευταία 12. Ο Μίσιτς δεν αγωνίστηκε και δίνεται αμφίβολος ενώ στους Λομβαρδούς επανήλθε ο Νέντοβιτς αλλά χτύπησαν ο Μπρουκς και ο Μορασκίνι που… αναστήθηκε στη νίκη επί του Παναθηναϊκού. Στο 20-9 η συνολική τους παράδοση, επιμέρους είναι… 14-0 στην Πόλη! Σύμφωνοι, ομαδάρα η Εφές αλλά και οι ήττες σε τέτοιο πρωτάθλημα είναι εντός προγράμματος. Συν ότι η Αρμάνι έχει να βγάλει διπλό από τα τέλη Οκτώβρη και το Βερολίνο, έκτοτε γνώρισε πέντε σερί ήττες εκτός, η πλειονότητα των οποίων οριακές, όπως στο τελευταίο, με την ΤΣΣΚΑ. Το καταλάβατε: μια funbetιά, την έριξα…


🦊 🇹🇷🇫🇷 Φενερμπαχτσέ (7-11) εναντίον Βιλερμπάν (8-10) στην Κωνσταντινούπολη, η επάνοδος των Βέσελι, Ντουβερίογλου, το… συγχωροχάρτι στον Λοβέρν και οι προσθήκες των Νάναλι και Τόμας ισχυροποίησαν την ομάδα του Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς η οποία νίκησε σε ΣΕΦ (Ολυμπιακό) και Βιτόρια (Μπασκόνια). Ευλόγως του… χεριού της η ασταθής Βιλερμπάν, επόμενος στόχος για τη Φενέρ να θυμηθεί να παίξει άμυνα και το αποψινό προσφέρεται, άρα στοιχηματικά πας σε combo.

🦊 🇬🇷🇩🇪 Ολυμπιακός (7-11) εναντίον Αλμπα (5-13) στο ΣΕΦ, στην επάνοδο του Γιώργου Μπαρτζώκα στον πάγκο. Συμπαθής ο Κεστούτις Κεμζούρα, τζέντλεμαν αλλά λίγο… ύπνος του πάγκου αποδείχθηκε. Σωστή η κίνηση των Αγγελόπουλων, μπας και σώσουν ό,τι σώνεται φέτος. Ωστόσο ήδη έφυγε ο Ριντ, ακολουθεί ο Τσέρι και ο Ρότσεστι με τον Μπάλντγουιν είναι ερωτήματα για αγωνιστικούς, και μη, λόγους. Και το ματς με την Αλμπα δεν είναι εύκολο, στο 3-1 η παράδοση με μόνο διπλό τη σεζόν 1996-97. Πάσο πάντως, στοιχηματικά.



Ειρήσθω εν παρόδω ο Μπαρτζώκας έγινε ο τέταρτος προπονητής που κάνει δεύτερη θητεία ως head coach στη σύγχρονη ιστορία των Πειραιωτών και ο πέμπτος προπονητής με δύο θητείες στο λιμάνι τα τελευταία 30 χρόνια. Πρώτος φυσικά ο Γιάννης Ιωαννίδης που έφυγε το 1996, επέστρεψε τρία χρόνια μετά αλλά δεν τράβηξε. Ακολούθησε ο Ντούσαν Ιβκοβιτς, που είχε εργαστεί ανάμεσα στις παρουσίες του Ιωαννίδη και επέστρεψε το 2010, κατακτώντας την Euroleague χάρη στο ιστορικό… πεταχτάρι του Γιώργου Πρίντεζη. Ο Μίλαν Τόμιτς κάθισε δις για λίγο ως πρώτος προπονητής, το 2003-04 και το 2014-15. Και ο Γιάννης Σφαιρόπουλος ήταν επί έξι χρόνια βοηθός των Γιόνας Καζλάουσκας, Πίνι Γκέρσον και Παναγιώτη Γιαννάκη (2004-10) και γύρισε τον Νοέβριο του 2014, μένοντας για τέσσερα χρόνια.

Και πρόκειται περί ενός πολύ καλού προπονητή ψυχολογίας που κακώς απολύθηκε την προηγούμενη φορά. Δεν είναι ο Μπαρτζώκας μόνο… viral βιντεάκια με καντήλια και το «αριστερό λέι απ»!

🦊 🇮🇱🇪🇦 Μακάμπι (12-6) εναντίον Μπαρτσελόνα (13-5) στο Τελ Αβίβ, η άλλη ματσάρα της βραδιάς. Στο 8-16 συνολικά η παράδοσή τους στην Euroleague με επιμέρους 7-5 επί ισραηλινού εδάφους (τρεις άσοι στα τελευταία τέσσερα). Η Μακάμπι αναθάρρησε με διπλό επί της Αλμπα, μετά τις ήττες σε Κάουνας και Εφές ενώ οι Μπλακ, Ντιμπαρτολομέο και Κάσπι λογίζονται πια ως μακροχρόνια απόντες, όπως και οι Ερτέλ και Πάνγκος στους Καταλανούς που λύγισαν από την Εφές (και στη συνέχεια από την Μπιλμπάο για την ACB Liga). Ιντριγκάρει ότι η Μακάμπι έχει να ηττηθεί εντός από… πέρυσι, 28 Μαρτίου, από τη Ζάλγκιρις, έχοντας φέτος κάνει ήδη το 8/8 ενώ η Μπαρτσελόνα βγάζει μεν κούραση αλλά… ξεχειλίζει από ποιότητα. Ούτως ή άλλως δεν είναι για τόσο χαμηλά ο άσος, εναλλακτική το σύνολο πόντων… ενάντια στη λογική. Διότι περιμένω να παίξουν ξύλο κάτω από τη ρακέτα.

🏀 Μονό 🇷🇺🇪🇸

⏩ 19:00 ΤΣΣΚΑ Μόσχας (-2,5) – Ρεάλ Μαδρίτης: 1 (2.19, Betshop)

🏀 Fun bet 🇹🇷🇮🇹

⏩ 19:30 Εφές – Αρμάνι Μιλάνο: 2 (4.30, Netbet)

🏀🏀 Μονά και δυάδα (απόδοσης 4.36) 🇹🇷🇫🇷 🇮🇱🇪🇦

⏩ 19:45 Φενερμπαχτσέ – Βιλερμπάν: 1 & under 156,5 (2.10, Novibet)
⏩ 21:05 Μακάμπι Τελ Αβίβ – Μπαρτσελόνα: Under 163,5 (2.08, Novibet)





Νίκος Μποζιονέλος

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi

Περισσότερα άρθρα
kipello_icon
Top Στοιχηματικές
λογότυπο Stoiximan
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Pamestoixima.gr
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Novibet
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bwin
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Betsson
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Fonbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bet365
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Netbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Interwetten
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ