foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ*
ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ292
PROMO CODE ΔΩΡΑ* ΕΔΩ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Όλα
3 ώρες
8 ώρες
12 ώρες

Ντέρμπι για πέναλτι και σκορ, στεκιές στο Masters

Μποζιονέλος | 12 Ιαν 2020 12:47
4731232.jpg

Χθες πέρασαν, συνολικά, 4/7 και επιμέρους δύο μονά και μια δυάδα αλλά στη σούμα δεν ήταν καλή η μέρα. Αρκετοί βέβαια κασάρατε την Τουλούζ, τούτη τη φορά το άφησα και το 2-1 στο 72’ έγινε… 2-5, απίθανα πράγματα. Ηταν και μονό, και δυάδα με την (υπέροχη, χθες) Μίλαν, γλύκανε το Σαββατόβραδο η ισοφάριση της Αταλάντα, δίκαια καθώς έπαιξε μπαλάρα, είχε αργότερα και χαμένο πέναλτι αλλά ευτυχώς είχαμε Χαντάνοβιτς.

Δεν πέρασε ο Αρης, τζάμπα το ψάξιμο ότι έχει 30 χρόνια να νικήσει στη Λάρισα, δεν πέρασε και το ασιατικό της Τότεναμ απέναντι στη Λίβερπουλ σε ματς λεπτομερειών πάντως.

Αλλά βγήκε και μια ωραία δυαδούλα, του 3.50 με το Χ2 της Ξάνθης στον Βόλο και το ασιατικό της Νιμ με τη Ρεμς.


Καλούτσικο δείχνει σήμερα το πρόγραμμα... για να δεις μπάλα. Για να ποντάρεις όμως; Not so good, εξ ου και κινήθηκα αρκετά ρισκαδόρικα.

Bwin
Βαθμολογία
9.2/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Κορυφαία αξιοπιστία
check_3c
Live Streaming* 
check_3c
Καθημερινές προσφορές*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ


Πρώτη… στεκιά στο Masters


Πρώτη… στεκιά σήμερα στο Masters του σνούκερ, ίσως το κορυφαίο τουρνουά κάθε σεζόν μετά το Παγκόσμιο, που διεξάγεται κάθε Μάιο στο Σέφιλντ. Και από προσωπική επιλογή, απουσιάζει από το φετινό ο πρώτος σε τίτλους στο Masters, Ρόνι Ο’Σάλιβαν, που έχει επτά έναντι 6 του Στίβεν Χέντρι και έπονται αρκετοί με τρεις και δύο. Ο Μαρκ Σέλμπι είναι στους τρεις, ο Τζον Χίγκινς και ο Μαρκ Γουίλιαμς στους δύο, από όσους συνεχίζουν. Το περσινό κατέκτησε ο Τζαντ Τραμπ, νικώντας στον τελικό τον Ο’Σάλιβαν και δίνοντας μια πρώτη γεύση για το τι θα επακολουθούσε, μιας και λίγο καιρό αργότερα στο Σέφιλντ πήρε και το Παγκόσμιο.

Best of 11 τα ματς των «16», ήτοι προκρίνεται όποιος φτάσει στα 6 frames.


Στις 15:00 ο 32χρονος Κινέζος Ντινγκ (νο 9 στο world ranking) αντιμετωπίζει τον 45χρονο Αγγλο Τζο Πέρι (νο 16). Ο Ντινγκ πήρε το Masters το 2012 και έκτοτε μόλις πέρυσι διακρίθηκε ξανά, φτάνοντας στα ημιτελικά όπου έμεινε εκτός από τον Ο’Σάλιβαν ενώ στη φετινή σεζόν έχει έναν τίτλο αλλά… καλό, το UK Championship, ανάλογης αίγλης και ανταγωνιστικότητας με το Masters. Ο Πέρι ήταν στον τελικό το ’17 και στον προημιτελικό το ’15, παίκτης που τιμωρεί αν υποτιμηθεί.

Οι δύο τους έχουν συναντηθεί άλλες 22 φορές με τον Ντινγκ να προηγείται με 16-6 στις νίκες, σε Masters όμως και το ’15 και το ’17 νίκησε ο Πέρι. Μόνο επιτυχία του Κινέζου επί του σημερινού του αντιπάλου στο τουρνουά ήταν το μακρινό 2004.

🦊 Στο 1.44 η νίκη του Ντινγκ, στο 2.82 του Πέρι, ο Ασιάτης σταρ του σπορ είναι ή του ύψους ή του βάθους, επιλογή τα over 9,5 frames.

Στο βραδινό ματς (21:00) αναμετρώνται ο 36χρονος Αγγλος Μαρκ Σέλμπι (νο 4) με τον 40χρονο συμπατριώτη του Αλι Κάρτερ (νο 17). Αλλες 32 φορές έχουν συναντηθεί, 19-12 μπροστά ο Σέλμπι (συν μια ισοπαλία). Ο Σέλμπι έχει κατακτήσει τρεις φορές το Masters αλλά καμία από το 2013, έκτοτε ήταν το ’14 στον τελικό και άλλες τρεις φορές στα προημιτελικά. Το Scottish και το English Open είναι οι φετινές του κατακτήσεις άλλων τουρνουά. Ο δε Κάρτερ, σε Masters έχει να επιδείξει μονάχα δύο παρουσίες στην 8άδα, θυμίζω πως πρόκειται για έναν άνθρωπο που νίκησε δις στη ζωή καθώς το 2003 διαγνώσθηκε με νόσο του Κρον και το 2013 με καρκίνο στα γεννητικά όργανα. Καλός παίκτης, έστω και όχι σε top επίπεδο.

🦊 Στο 1.33 για νίκη ο Σέλμπι, στο 3.35 ο Κάρτερ, επιλογή το φαβορί αλλά με χάντικαπ 2,5 frames, ήτοι να πάει μέχρι 6-3.

🎱🎱 Μονά και δυάδα (απόδοσης 4.47) 🏆

⏩ 15:00 ΝτινγκΠέρι: Over 9,5 frames (2.11, Netbet)
⏩ 21:00 Σέλμπι (-2,5) – Κάρτερ: 1 (2.12, Netbet)

5/5 στο πρωτάθλημα, αποκλεισμός στο Κύπελλο


🇬🇷 Ο πρωτοπόρος Ολυμπιακός δοκιμάζεται στη Λαμία, σε ματς ανάμεσα στη μοναδική –πλέον- αήττητη ομάδα στο πρωτάθλημα (και, συνολικά, επί 27 σερί αγωνιστικές) ενάντια στη μοναδική αήττητη αλώβητη της περιφέρειας. Ο Ολυμπιακός εκτός Καραϊσκάκη έχει να ηττηθεί από την Τούμπα, ήτοι επί 13 σερί ματς (9-4-0) και έχει μόνο νίκες στην κατηγορία επί της Λαμίας: 5/5 ανεξαρτήτως έδρας. Ωστόσο συχνά τον δυσκολεύει, ακόμη και στο 2-0 του α’ γύρου στο 62’ είχε μπει το πρώτο γκολ ενώ τον περασμένο Φεβρουάριο τον απέκλεισε στα προημιτελικά του Κυπέλλου με 3-3 στη Φθιώτιδα και 1-0 το λιμάνι.


Χωρίς τους τιμωρημένος Σκόνδρα και Μπεχεράνο η Λαμία που έχει αναμορφωθεί επί ημερών Ακη Μάντζιου, μάλιστα εντός σε καρέ αγώνων δέχθηκε μόνο ένα γκολ, κι αυτό από πέναλτι με τον ΟΦΗ. Χωρίς Αβραάμ, Ποντένσε, Γκιλέρμι, Σουντανί οι «ερυθρόλευκοι» που εκτός έδρας έχουν δεχθεί μονάχα τρία γκολ φέτος: από τον Αρη στο 7’ κι από Παναθηναϊκό και Πανιώνιο πριν τη λήξη!

🦊 Για να κόψεις βαθμό από τον Ολυμπιακό, αν σε λένε Λαμία, η λογική λέει… 0-0 αλλά οι παίκτες του Μάντζιου παίζουν τόσο καλά εσχάτως που ίσως και να βρουν γκολ. Για fun bet μιλάμε πάντως, σε ματς που δεν αποκλείω τίποτε, κράτησα τη διπλή ευκαιρία και… αν βγει, βγήκε.

Fun bet 🇬🇷

⏩ 17:15 Λαμία – Ολυμπιακός: 1Χ (3.30, Stoiximan)

Ξεπερνά τον Ανρί ο Αγουέρο


🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 Ο Σέρχιο Αγουέρο είναι έτοιμος, αργά ή γρήγορα, να ξεπεράσει τον Τιερί Ανρί και να γίνει ο ξένος με τα περισσότερα γκολ στην κατηγορία: έχει 174, ο Γάλλος σταμάτησε στα 175.


Γενικά στη λίστα οι πρώτοι δεν… πιάνονται, έχει 260 ο Αλαν Σίρερ και 208 ο Γουέιν Ρούνεϊ, τρίτος ο Αντι Κόουελ στα 197 και τέταρτος ο Φρανκ Λάμπαρντ στα 177, αν ο Αργεντινός συνεχίσει σε καλό ρυθμό ίσως ανέβει στην 3η θέση. Για την ιστορία, σε ξένους, ακολουθούν δύο Ολλανδοί: ο Ρόμπιν φαν Πέρσι με 144 και ο Τζίμι Φλόιντ Χάσελμπαϊνκ με 127.

🦊 Αν ξεκινήσει σήμερα (να περιμένετε ενδεκάδες, όπως εγώ…) ο Αγουέρο για τη Σίτι ενάντια στη Βίλα, έχει λογική να κυνηγήσεις γκολ του. Όχι any time βέβαια, αφού πληρώνει ψίχουλα, αλλά εναλλακτικά. Στα 2+ γκολ, μιας και έχει να βάλει δύο σε αγώνα από τον Αύγουστο φέτος, το είοχε κάνει με Μπόρνμουθ και Μπράιτον.

Σκόρερ, special (αν ξεκινήσει βασικός) 🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿

⏩ 18:30 Αστον Βίλα – Μάντσεστερ Σίτι: Αγουέρο 2+ γκολ (3.20, Stoiximan)

Ο Γιούριτς ενάντια στην πρώην


🇮🇹 Πρώην ποδοσφαιριστής (2006-10) και προπονητής… τρεις φορές (από τον Ιούνιο του 2016 ως τον Δεκέμβριο του 2018) της Τζένοα ο Ιβάν Γιούριτς της Βερόνα, ματς με ιδιαιτερότητες σήμερα στο «Μπεντεγκόντι». Η Βερόνα με παίκτη παραπάνω από το 38’ υπέταξε την ουραγό ΣΠΑΛ, η Τζένοα έμεινε την Πέμπτη εκτός Κυπέλλου στα πέναλτι από την Τορίνο παίζοντας όμως με αλλαγές, στο ντεμπούτο του τρίτου προπονητή φέτος, Ντάβιντε Νικόλα, επικράτησε οριακά 2-1 της Σασουόλο με μάλλον πέναλτι του Πάντεφ στο ’86 αλλά αφενός είχε προηγηθεί φάουλ, αφετέρου στο ’76 δεν μέτρησε γκολ της Σασσουόλο μέσω VAR ενώ μάλλον ήταν καθαρό.

Στα της παράδοσης, από τον Νοέμβρη του 1991 η Τζένοα ηττήθηκε μόνο μια φορά από τη Βερόνα ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης, σε ζευγάρι που έχει βγάλει μόνο ένα διπλό στα τελευταία 24 παιχνίδια και στις δύο έδρες.

🦊 Εχει σαφώς μεγαλύτερη ανάγκη από βαθμούς η Τζένοα, η οποία έχει από τις 28 Ιανουαρίου του ’19 να βγάλει διπλό στη Serie A, έκτοτε 0-9-9. Μεγάλο το σερί για να αγνοηθεί, καλύπτεται πάντως…

Draw no bet 🇮🇹

⏩ 19:00 Βερόνα – Τζένοα: 2 dnb (2.41, Betshop)

Περί δικεφάλων, σερί και παραδόσεων

🦅⏳ Τι ενώνει και, συνάμα, χωρίζει ΠΑΟΚ και ΑΕΚ; Οι δύο σύλλογοι έχουν κοινές, ίδιες προσφυγικές ρίζες από τη Κωνσταντινούπολη και ιδρύθηκαν από πρόσφυγες που εγκαταστάθηκαν στην Ελλάδα με την ανταλλαγή πληθυσμών του 1922. Το έμβλημα αμφότερων είναι ο δικέφαλος αετός, και συνδέεται με τη Βυζαντινή Αυτοκρατορία, αλλά με διαφορές. Ο δικέφαλος της ΑΕΚ είναι με ανοιχτά φτερά και φέρει στέμμα, σπαθί και σφαίρα, με χρώματα το κίτρινο που υποδηλώνει την ελπίδα μετά τον ξεριζωμό των χιλιάδων προσφύγων το ‘22, αλλά έχει ρίζες και στη Βυζαντινή Αυτοκρατορία και το μαύρο που υποδηλώνει τον πόνο της γενιάς εκείνης, που αναγκάστηκε να μεταφερθεί στα αστικά κέντρα της Ελλάδας. Αντίθετα, από το 1991 τα φτερά του δικεφάλου του ΠΑΟΚ εμφανίζονται πένθιμα κλειστά, και δεν φέρει στέμμα, σπαθί ή σφαίρα, ενώ τα χρώματα του είναι το μαύρο ως ένδειξη πένθους για την πτώση του Ελληνισμού της Ανατολής, και το λευκό που συμβολίζει την ελπίδα για αναγέννηση.

🇬🇷 Το αήττητο του ΠΑΟΚ σταμάτησε στους 51 αγώνες με… θύτη τον Αρη, απολύτως δίκαια με το 4-2 του «Κλεάνθης Βικελίδης», βέβαια συνεχίζει να έχει μερικά μεγάλα σερί, όπως το ότι σκοράρει επί 52 συνεχόμενους αγώνες ή ότι στην Τούμπα είναι αήττητος στα τελευταία 26 (με 23-3-0). Σημαντικό ότι δεν έχει νικήσει σε ντέρμπι φέτος: τα δύο με τον Άρη ενώ έφερε ισοπαλίες με Παναθηναϊκό, ΑΕΚ και Ολυμπιακό. Το ίδιο όμως συμβαίνει και με την ΑΕΚ, που στον πρώτο γύρο έχασε από Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό έξω ενώ παραχώρησε ισοπαλίες σε ΠΑΟΚ και Αρη.

Ο ΠΑΟΚ είναι αήττητος στα τελευταία πέντε μεταξύ τους, ανεξαρτήτως έδρας, η ΑΕΚ αφενός έχει να νικήσει από τα δύο παιχνίδια του 2017-18, που πήρε το πρωτάθλημα, αφετέρου στην Τούμπα σε… regular season έχει να βγάλει διπλό από τον Μάρτιο του 2010, 1-0 με γκολ του Μπλάνκο. Εκτοτε τα κατάφερε το ’17 στα play offs και το ‘18 άνευ αγώνα.

🦊 Χαμηλά ο άσος, δεν ποντάρεται κι ας δείχνει σωστός. Με Ισραηλινό διαιτητή το ντέρμπι, τον Ορελ Γκρίνφελντ, o τύπος στην Ligat ha'Al έχει δώσει 27 πέναλτι σε 112 ματς αλλά στα διεθνή παιχνίδια το ποσοστό είναι αρκετά πιο μικρό. Θα δείξει, να καταλογιστεί πέναλτι πάντως, πονταρίστηκε στο χαλαρό.

🦊 Ψάχνοντας για σκορ, στα μεταξύ τους το 3-1 καθυστερεί ανεξαρτήτως έδρας από τον Μάιο του 2009 (νίκη για την ΑΕΚ με Τζιμπούρ, Μπλάνκο και… αυτογκόλ Χαλκιά, είχε μειώσει ο Βλάνταν Ιβιτς) και δεν έχει εμφανιστεί… ποτέ από το 1959 με γηπεδούχο τον ΠΑΟΚ. Ετσι, για την αλητεία…

Special bet 🇬🇷

⏩ 19:30 ΠΑΟΚ – ΑΕΚ: Καταλογισμός πέναλτι (2.75, Stoiximan)

Fun bet 🇬🇷

⏩ 19:30 ΠΑΟΚ – ΑΕΚ: Ακριβές σκορ 3-1 (13.50, Sportingbet)

Τα αποτυχημένα 90λεπτα του Σιμεόνε

🇪🇸 Τελικός του Supercopa de España στην Τζέντα της Σαουδικής Αραβίας, Ρεάλ Μαδρίτης εναντίον Ατλέτικο και αναβιώνει η αφενός κόντρα του Ζινεντίν Ζιντάν με τον Ντιέγο Σιμεόνε, στον πέμπτο μεταξύ τους τελικό, αφετέρου αυτή του Αργεντινού με τη «βασίλισσα» με την οποία σε (μονούς) τελικούς έχει:


  • Copa del Rey, 2013: Ατλέτικο – Ρεάλ 2-1 στην παράταση (με Μιράντα στο 98’)

  • Champions League, 2014: Ατλέτικο – Ρεάλ 1-4 στην παράταση

  • Champions League, 2016: Ατλέτικο – Ρεάλ 1-1 και 3-5 στα πέναλτι

  • UEFA Super Cup, 2018: Ατλέτικο – Ρεάλ 4-2 στην παράταση


  •  

Κοντολογίς, σε μονό τελικό με τον Σιμεόνε προπονητή, η Ατλέτικο δεν έχει νικήσει ποτέ σε 90λεπτο τη Ρεάλ! Εχει κι αυτό τη σημασία του.

Η Ρεάλ ήταν εξαιρετική την Τετάρτη στο 3-1 με τη Βαλένθια και, δη, δίχως Μπενζεμά, Μπέιλ και Αζάρ, που λείπουν εκ νέου, η Ατλέτι έκανε ανατροπή με την Μπαρτσελόνα την Πέμπτη κόντρα στη ροή του ματς και σκοράροντας στο 80’ με πέναλτι και το 86’ στην αντεπίθεση. Αμφίβολος ο στόπερ Χιμένες, εκτός ο αρχηγός μέσος Κόκε και ο φορ Ντιέγο Κόστα.

🦊 Επί ημερών «Ζιζού» η Ρεάλ έχει πάρει 9 τίτλους αλλά και η ρέντα κάποια στιγμή σταματά. Στο 2.30 η κατάκτηση για την Ατλέτι, ανέβασα το ρίσκο επιλέγοντας τη νίκη της στο 90λεπτο, ελέω του προαναφερθέντος σερί του Σιμεόνε που, αργά ή γρήγορα, θα τερματιστεί. Και, κακά τα ψέματα, άλλο να παίζεις χωρίς τη βασική σου επιθετική τριπλέτα κόντρα στη Βαλένθια και άλλο ενάντια στην Ατλέτικο.

Συζητήσιμο, αφρικάνικο φαβορί

🇲🇱🇬🇳 Στην Αφρική, Παρασκευές και Σάββατο έχει Champions League και, τις Κυριακές, Confederation Cup. Οκτώ ματς σήμερα στο πρόγραμμα για τους ομίλους του… Europa League της ηπείρου, μόνο στο Ντζολιμπά – Ορογιά στάθηκα. Η Ντζολιμπά από το Μάλι έχει 4 βαθμούς, η Ορογιά από τη Γουινέα έχει 7, από 2 πόντους έχουν η νοτιοαφρικανική Μπίντβεστ Βιτς και η λίβυα Αλ Νασρ, ματς για την 4η αγωνιστική του ομίλου, προκρίνονται οι δύο πρώτοι.

Η Ντζολιμπά είναι πρωτοπόρος στην Premiere Division του Μάλι, ένα πρωτάθλημα που πέρυσι δεν διεξήχθη και πρόπερσι διεκόπη, με προβλήματα διεξάγεται και φέτος. Και η ήττα της στα τέλη Δεκέμβρη από την Ορογιά ήταν και η μόνη τους τελευταίους 13 μήνες σε επίσημα (16-3-1), βέβαια το εγχώριο επίπεδο ανταγωνιστικότητας είναι χαμηλό. Η Ορογιά κατέκτησε και τα πέντε τελευταία Guinée Championnat National (ή Ligue 1 Pro), στο τρέχον μετά από έξι αγωνιστικές είναι πρώτη με άλλες τέσσερις ομάδες. Εξ ου και άρχισε από τα προκριματικά του CAF Champions League, απέκλεισε αρχικά την πιο ισχυρή ομάδα από το Μάλι, τη Σαντ Μαλιέν, και κατόπιν έμεινε εκτός στα πέναλτι της ρεβάνς με την αλγερινή Καμπιλί.

🦊 Ματς από τις περιπτώσεις όπου το φαβορί είναι συζητήσιμο, εξ ου και κοντράρεται. Σε ματς όπου θαρρώ ότι έχει κατά 55-60% ισοπαλία, πήγα προς τα δεξιά.

Ασιατικό 🇲🇱🇬🇳

⏩ 21:00 Ντζολιμπά – Ορογιά: 2 dnb (2.13, Betshop)

Νίκος Μποζιονέλος

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi

Περισσότερα άρθρα
kipello_icon
Top Στοιχηματικές
λογότυπο Stoiximan
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Pamestoixima.gr
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Novibet
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bwin
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Betsson
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Fonbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bet365
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Netbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Interwetten
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ