foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ*
ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ70
COSMOTE TV ΔΩΡΕΑΝ* ΕΔΩ 📺 ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Όλα
3 ώρες
8 ώρες
12 ώρες

Η Αρμάνι, οι μουσουλμάνοι και οι δραγουμάνοι…

Μποζιονέλος | 09 Ιαν 2020 12:13
giorgio-armani.jpg

Με το… αριστερό το ποδαρικό στη νέα σεζόν αλλά ούτως ή άλλως ήταν μια μέρα για ρίσκο και fun bets χθες, φάνηκε κι από τις επιλογές.
Παραδόξως η Ρεάλ έπαιξε πολύ καλά, σκόραρε νωρίς και την τελείωσε τη Βαλένθια. Παραδόξως η Βίλα έπαιξε καλά στο Λέστερ, πάντως ο Μάντισον ήταν σε φάσεις για να πληρώσει ως σκόρερ. Η δε Παρί, τη διέλυσε τη Σεντ Ετιέν.
Μιας και είπα «Παρί». Εχω την αίσθηση, αν και είναι (πάρα) πολύ νωρίς ακόμη, ότι το φετινό
Champions League θα καταλήξει σε… μουσουλμάνους (ιδιοκτήτες, εννοώ): σε Σίτι ή Παρί. Η Σίτι είναι πρώτο φαβορί στο 5άρι, έπεται η Λίβερπουλ στο 5.50, η Μπάρτσα στο 6.00 και η Παρί Σεν Ζερμέν στο 8άρι.
Παραπάνω κι από Μπάγερν (8.50), κι από Γιούβε (12.00), κι από Ρεάλ (20.00). τροφή για σκέψη, θα τα ξαναδούμε τον Φλεβάρη. Μ’ αρέσει…



Ο Γιώργης ο Αρμάνης, το «miracolo» και η μαύρη γάτα


⏳📜🗞️🏀 Η #αλλάζω_όνομα_σχεδόν_κάθε_χρόνο Μιλάνο είναι 90 ετών και εδώ και μια τριετία έχει το 17ο διαδοχικό της… όνομα. Εν Ελλάδι έχει πιο γνωστή ως Τρέισερ σε εκείνες της αλήστου μνήμης μονομαχίες με τον μεγάλο Αρη του Γκάλη και του Γιαννάκη. Ισως μερικοί μπορούν να τη θυμηθούν είτε ως Στεφανέλ είτε ως Φίλιπς, από το 2004 όμως… κουβαλάει το «Αρμάνι» ελέω της αλλαγής ιδιοκτησίας. Αρχικά ως Armani Jeans Milano, κατόπιν ως EA7 Emporio Armani Milano και, πλέον, ως AX Armani Exchange Milano!

Ευλόγως επειδή ανήκει στον Τζιόρτζιο Αρμάνι, ετών 85 πλέον. Ο… μάγιστρος της ιταλικής, αλλά και παγκόσμιας, μόδας αρχικά ήθελε να γίνει γιατρός αλλά το μετάνιωσε, ξεκίνησε από στο κατάστημα «La Rinascente» στο Μιλάνο ως διακοσμητής βιτρινών και σταδιακά ανέβαινε σκαλοπάτια. Ο ζάμπλουτος επιχειρηματίας αγαπάει τον αθλητισμό, είναι μάλιστα οπαδός της Ιντερ και το ’04 απέκτησε το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών του μπασκετικού συλλόγου.


Ωστόσο οι χειρισμοί του στους Μιλανέζου προκαλούν απορία… Συνολικά έχει… σκάσει 230 εκατ. ευρώ σε 16 χρόνια και δεν έχει δει καν ένα Final 4! Αλλωστε το μόνο F4 που έλαβε μέρος η Αρμάνι ήταν το μακρινό 1992 στην Κωνσταντινούπολη. Πικραμένος ο Γιωργάκης αλλά, μεταξύ μας, τη ζωή του να κάναμε…

Ενάντια στην ελληνικές ομάδες η ομάδα από τη Λομβαρδία έχει γράψει τη δική της ιστορία. Ποιος ξεχνά άλλωστε το… «miracolo», δηλαδή θαύμα, της Τρέισερ το 1986; Τότε που ανέτρεψαν το εξωπραγματικό 98-67 της Θεσσαλονίκης με 83-49 σε μια «μαύρη» σελίδα στην ιστορία του Αρη, ο οποίος στον 1ο γύρο είχε αποκλείσει με δύο εύκολες νίκες τη βέλγικη Σουνέρ Οστάνδης με… 84 πόντους (52+32) του Γκάλη. Δεν ήταν φαβορί ενάντια στην πρωταθλήτρια του… σπαγγέτι σιρκουί που είχε παίκτες όπως ο Μάικ Ντ' Αντόνι, ο Ντίνο Μενεγκίν και Μπομπ Μακάντου και προπονητή τον «μύθο» Νταν Πίτερσον. Ο Γκάλης έβαλε 44 π. στο Αλεξάνδρειο (με 17/22 σουτ!) αλλά στη ρεβάνς ο Πίτερσον έπαιξε την περίφημη 1-3-1 άμυνα ζώνης «αετός» που βραχυκύκλωσε τον Αρη ενώ ο Σούμποτιτς έβγαινε τραυματίας και ο Τζάκσον χρεωνόταν με φάουλ…


Το ζευγάρι του Αρη με τους Μιλανέζους έχει βέβαια ιστορία και σε Final 4, αυτό της Γάνδης του 1988 για το οποίο έχουν γραφτεί μέχρι και βιβλία (αξίζει να βρείτε το «Θεσσαλονίκη: η πόλη του μπάσκετ»). Τη Μεγάλη Τρίτη του ’88, 5 Απριλίου, ο Αρης εχει 5.000 οπαδούς του στην πόλη, η αποστολή του Αρη διαμένει σε ξενοδοχείο ονόματι «Η φωλιά του Ψαρρά» και έμβλημα μια… μαύρη γάτα που έχει κάνει έξαλλο τον προληπτικό Γιάννη Ιωαννίδη, το εκθεσιακό κέντρο «Φλάντερς Εξπο» μετατρέπεται σε γήπεδο 12.000 θέσεων αλλά η Τρέισερ ήταν ανίκητη και ο Μπομπ Μακάντου με 39 π. έγινε ... σύνθημα για τους οπαδούς… του ΠΑΟΚ (87-82). Αργότερα έγινε γνωστό ότι ο Σούμποτιτς δεν κοιμήθηκε κλαίγοντας επειδή είχε 9/21 σουτ.

Το δε 1998, ως Στεφανέλ των Νάντο Τζεντίλε, Γιώργου Σιγάλα, Θερλ Μπέιλι και Ουόρεν Κιντ είχε αποκλείσει τον Παναθηναϊκό στα ημιτελικά του Κυπέλλου Κυπελλούχων (Eurocup) με 86-61 στη ρεβάνς του 77-58 της Αθήνας, ματς από το οποίο είχε λείψει ο τραυματίας Μπάιρον Σκοτ ενώ και στα δύο ματς ο Ντίνο Ράτζα είχε κάνει ένεση για να αγωνιστεί. Μάλιστα η τότε επιστροφή της ομάδας από το Μιλάνο… συνοδεύτηκε από παρουσία οπαδών και αποδοκιμασίες αλλά εντέλει η ομάδα του Λευτέρη Σούμποτιτς έφτασε στην κατάκτηση του πρώτου -τότε- πρωταθλήματος ύστερα από 14 χρόνια.


Πίκρες είχαν μοιράσει οι Μιλανέζοι και στον Ολυμπιακό. Τον Ιανουάριο του 2014 είχε ηττηθεί με 81-51 στο Μιλάνο με 29 π. του (μετέπειτα «πράσινου» μια νυν «κιτρινόμαυρου») Κιθ Λάνγκφορντ και 17 του μετέπειτα παίκτη του Ντάνιελ Χάκετ, στο ΣΕΦ δυο μήνες αργότερα λύγισε με 86-88 απόντος του τραυματία Βασίλη Σπανούλη και αυτές οι δυο ήττες είχαν ως αποτέλεσμα να πέσει πάνω στη Ρεάλ Μαδρίτης με μειονέκτημα έδρας και να αποκλεισθεί από το Final 4 (του… Μιλάνου).

Αυτά τα ωραία, από εποχές που το μπάσκετ αγαπήθηκε από όλους τους Ελληνες και με πρωτεύουσα του σπορ τη… Θεσσαλονίκη. Μη τα συγκρίνετε με τα σημερινά, θα μελαγχολήσετε...

Περνάει καλά στο Μιλάνο…


🇮🇹🇬🇷 Επί των αποψινών ο Παναθηναϊκός (10-7), μετά το σπουδαίο διπλό (και στην παράταση), επί της ΤΣΣΚΑ παίζει με την Αρμάνι (9-8) στο Μιλάνο… κανονικά στο «Μεντιολάνουμ» και όχι στο «Παλαμπάνκο Ντέζιο» όπως πέρυσι (ένα γηπεδάκι έξω από την πόλη, που θύμιζε… ποδηλατοδρόμιο), και όπου είχε κάνει το καλύτερό του παιχνίδι επί ημερών Πιτίνο (93-85).


Οι Λομβαρδοί δεν είναι… εκρηκτικοί όπως στο ξεκίνημα της σεζόν και βγάζουν κούραση, αμφίβολος είναι ο Μακ και πάγια εκτός ο Νέντοβιτς (μπήκε στη θέση του ο νεοφερμένος Αμερικανός Σάικς). Κομβικό το ματς για τον «εξάστερο», με νίκη θα ελπίζει ακόμη και για 4άδα καθώς το πρόγραμμα γίνεται πιο βατό στη συνέχεια, προβλημάτισε πάντως η ήττα με 100-97 από την ΑΕΚ.

Στο 13-6 η παράδοση για τους «πράσινους», επιμέρους 6-3 στο Μιλάνο με τρεις συνεχόμενες νίκες και, νωρίτερα, δύο ήττες στο… καλάθι.

🦊 Το διπλό… χορεύει, από το 2.20 είχε πέσει στο 1.90 και ανέβηκε εκ νέου, η Αρμάνι δεν είναι σε φουλ φόρμα και ο Παναθηναϊκός έχει ευκαιρία απόψε για μια κομβική νίκη. Ειδάλλως, σχεδόν καμία ελπίδα για ψηλότερα και με μειονέκτημα έδρας στην 8άδα. Πρώτη επιλογή το… απλό διπλό, δεύτερη συνδυαζόμενο μέχρι 163 πόντους στον αγώνα, αν παίξει (ειδικά αμυντικά) όπως στη Μόσχα, μπορεί να κρατήσει χαμηλά τους Ιταλούς. Ελα ρε Ντίνο…

🏀 Μονό, αξία

21:45 Αρμάνι Μιλάνο – Παναθηναϊκός: 2 (2.05, Stoiximan)

🏀 Fun bet, combo

21:45 Αρμάνι Μιλάνο – Παναθηναϊκός: 2 & under 163,5 (3.60, Novibet)

Επιστροφές στους Μακκαβαίους

🇩🇪🇮🇱 Η Μακάμπι Τελ Αβίβ (11-6) δοκιμάζεται στο Βερολίνο ενάντια στην Αλμπα (5-12), ήτοι μια από τις καλύτερές της… πελάτισσες της στην Ευρώπη: 11-2 η παράδοση συνολικά υπέρ των Ισραηλινών και 5-1 επί γερμανικού εδάφους, με μόνο νίκες σε επίπεδο Euroleague και μόνη ήττα το 1996-97! Η ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου κάποια στιγμή θα λύγιζε από τις απουσίες, χωρίς έξι έπαιξε στο Κάουνας και ηττήθηκε από τη Ζάλγκιρις, παρόντες τούτη τη φορά οι Χάντερ και Γουίλμπεκιν, όπως και μετά από 20 ημέρες ο Γουόλτερς, σταθερά εκτός είναι ο Κάσπι, Μπλακ, ΝτιΜπαρτολομέο, ικανοποίηση για το ντεμπούτο των Τζάκσον και Ρέινολντς που δείχνουν διάθεση να βοηθήσουν. Η Αλμπα έδωσε τον Ραντοσάβλιεβιτς στο Αμβούργο, Σίβα και Πένο παραμένουν εκτός.

🦊 Δεν είναι και εύκολο το ματς για τη Μακάμπι αλλά έχει περάσει φέτος κι από πιο δύσκολες έδρες, έχει 2+1 επιστροφές, στο χέρι της. Και με χάντικαπ 3,5 πόντων, για καλύτερη απόδοση.

Πάει για 13άρι…

🇪🇸🇱🇹 Ρεάλ (14-3) εναντίον Ζάλγκιρις (5-12) στη Μαδρίτη, η «βασίλισσα» που στο πρόσφατο clasico για την ACB Liga… εκτέθηκε από την Μπαρτσελόνα, στην Euroleague «τρέχει» σερί 12 νικών και δείχνει ασταμάτητη. Εχασε τον Ράντολφ για δύο εβδομάδες, σταθερά στα πιτς βρίσκονται οι Γιουλ, Ρέγες, Ράντολφ και Ντεκ.

Οι Λιθουανοί του Σάρας Γιασικεβίτσιους… σα να ξύπνησαν κάνοντας για πρώτη φορά φέτος δύο σερί νίκες (Μπάγερν και Μακάμπι) αλλά… αρκεί για απόψε; Δύσκολο. Στο 21-8 η συνολική τους παράδοση, επιμέρους 11-3 στη Μαδρίτη, έσχατη νίκη πέρυσι και η προηγούμενη το… 1999.

🦊 Οι Λιθουανοί δεν σκοράρουν πολύ, η Ρεάλ σκοράρει περισσότερο στο β’ ημίχρονο των αγώνων της, επιλογή να μπουν μέχρι 80 πόντοι ως την ανάπαυλα.

🏀 Δυάδα (απόδοσης 3.29)

21:00 Αλμπα Βερολίνου – Μακάμπι Τελ Αβίβ (-3,5): 2 (1.83, Netbet)
22:00 Ρεάλ Μαδρίτης – Ζάλγκιρις: Under 80,5 α’ ημιχρόνου (1.80, Netbet)

Χωρίς Σλούκα στη Βιτόρια

🇪🇸🇹🇷 Μπασκόνια (7-10) και Φενερμπαχτσέ (6-11) αναμετρώνται στη Βιτόρια ερχόμενες από ματς… αντίδρασης. Οι μεν Βάσκοι υπέταξαν την ισχυρή Μπαρτσελόνα κάνοντας εξαιρετικό ματς και ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς ήδη παράγει έργο, βέβαια λίγο έλειψε να χάσει προβάδισμα 21 πόντων. Οι δε Τουρκοι έκαναν… περίπατο στο ΣΕΦ επί του φετινού… φαντάσματος του Ολυμπιακού, παρά τις απουσίες του παροπλισμένου Λοβέρν και του Βέσελι, ο Γάλλος πάντως μπήκε στην αποστολή απόψε.

Interwetten
Βαθμολογία
8.3/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Παγκόσμιο brand name
check_3c
Ανταγωνιστικές αποδόσεις στα φαβορί
check_3c
Πλούσιο Live Betting με Cash Out*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στο ρόστερ προστέθηκε και ο Νάναλι που θα κάνει ντεμπούτο απόψε αλλά θα λείψει απόψε ο παιχταράς Σλούκας που έκανε ματσάρα στο ΣΕΦ (είναι με ίωση). Στο 16-15 η παράδοση υπέρ των Βάσκων και, επιμέρους, 11-4 στη Βιτόρια, οκτώ νίκες στα τελευταία εννέα ανεξαρτήτως έδρας για την ομάδα του «δραγουμάνου» Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

🦊 Καθαρή… τριπλή το ματς, μου τα χαλάει η απουσία του Σλούκα καθώς σκεφτόμουν το διπλό, η Μπασκόνια είναι απρόβλεπτη και ασταθής. Βέβαια, έπεσε το διπλό σε τιμή φαβορί πλέον. Μιας και οι Βάσκοι είναι μια από τις 4/18 ομάδες που δεν έχουν πάει σε παράταση ακόμη, το ψιλορίσκαρα, ίσα ίσα για να ασχοληθώ και στοιχηματικά με τον αγώνα.

Νίκος Μποζιονέλος

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi

Περισσότερα άρθρα
kipello_icon
Top Στοιχηματικές
λογότυπο Stoiximan
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Pamestoixima.gr
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Novibet
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bwin
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Betsson
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Fonbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bet365
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Netbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Interwetten
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ