foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ*
ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ57
COSMOTE TV ΔΩΡΕΑΝ* ΕΔΩ 📺 ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Όλα
3 ώρες
8 ώρες
12 ώρες

Αραβες και Αφρικανοί για… διπλασιασμό

Μποζιονέλος | 28 Δεκ 2019 12:28
CL-f-r8XAAEkni1.jpg

Το κουτί της… Boxing Day αποδείχθηκε κακό. Γνωστό πως όταν κυνηγάς μεγάλες αποδόσεις, θα έρθουν και ημέρες του… μηδενός, θα έρθουν και ημέρες που θα βγάζεις (πάρα) πολλά με λίγα. Αλλά, this is my way.
Η Νόριτς άξιζε τουλάχιστον την ισοπαλία με τη Βίλα και… ηττήθηκε, σε ματς-μαγική εικόνα, η ΤΣΣΚΑ ήταν σοβαρή για… 3/4 περιόδους με την Αρμάνι (5.80 έδινε ντε, ας όψεται…). Η Νιούκαστλ, δυστυχώς, προηγήθηκε νωρίς και ξύπνησε τη Γιουνάιτεντ, αλλιώς είχα πλάσει το… σενάριο στο μυαλό μου (9.40 ήταν αυτό).
Εντελώς έξω έπεσε η στήλη στο Λέστερ – Λίβερπουλ (σήκωσε το, το γ@μ
hμ€ν0, δεν μπορώ να περιμένω!) όπου η αρμάδα του Κλοπ εμφανίστηκε… παραδόξως φρέσκια, στο Εφές – Μακάμπι όπου μπήκαν 50+ πόντοι στην 3η περίοδο (!) και, φυσικά, στο Παναθηναϊκός – Ρεάλ όπου η εμφανής ανικανότητα στους ψηλούς και οι αστείες τοποθετήσεις του Παπαγιάννη συνδυάστηκαν με την τρομερή ευστοχία των Μαδριλένων στα τρίποντα και ορισμένα σφυρίγματα της πλάκας.

Συνεχίζουμε. Δράση στο Νησί, αλλά και στην Τουρκία, ωστόσο ασχολήθηκα και με… Αφρικανούς.



14άρι αήττητο εναντίον… αστάθειας


🇹🇷 Μετά το οικτρό ξεκίνημα στη σεζόν, απόρροια και του ευρωπαϊκού αποκλεισμού από τον Ολυμπιακό, η Μπασάκσεχιρ έχει… ρολάρει, πέρασε με 4-1 από την Καισάρεια ενάντια στην Καϊσερίσπορ και διεύρυνε το αήττητο σερί της στις 14 αγωνιστικές ενώ είναι ήδη στους «32» του Γιουρόπα Λιγκ. Η ομάδα του Οκάν Μπουρούκ υποδέχεται την Κασίμπασα στο «Φατίχ Τερίμ» (ναι, έτσι το λένε), σε μίνι τοπικό ντέρμπι της Κωνσταντινούπολης.

Μια Κασίμπασα που έχει βελτιωθεί επί ημερών Ταϊφούρ Χαβούτσου στον πάγκο, το έδειξε και με την Γκαζισεχίρ παρά την ήττα με 3-4 αφού στο τέλος λίγο έλειψε να ισοφαρίσει. Σημαντικό ότι εξέτισαν ο στόπερ Γιουσέφ και οι χαφ Σαντίκου και Χαϊραντίνοβιτς, τιμωρημένος ο σκύλος μέσος Καλίλι, άπαντες βασικοί. Τον Αύγουστο του ’14 το τελευταίο μεταξύ τους διπλό και έκτοτε 3-2-0.

🦊 Ο άσος είναι για 1.40, σύμφωνοι. Αλλά λίγο το μεγάλο σερί της Μπασάκ, λίγο το… απρόβλεπτο της Κασίμπασα και τη συχνή ευχέρειά της στο σκοράρισμα, με οδήγησαν σε ρισκαδόρικη επιλογή προς τα δεξιά και σε ασιατικό +1 με μονάδα σε άσο με ακριβώς ένα γκολ διαφορά (και πληρωμή, φυσικά, σε Χ ή 2).

Ασιατικό

⏩ 16:30 Μπασάκσεχιρ – Κασίμπασα: 2 +1 ΑΗ (2.23, Betshop)

Δεν την έχει νικήσει ποτέ…


🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 Ο Κάρλο Αντσελότι μπήκε με το δεξί στον πάγκο της Εβερτον όχι επειδή νίκησε την Μπέρνλι, με γκολ στο 80’, αλλά κυρίως επειδή η απόδοσή της ήταν αρκετά βελτιωμένη εν συγκρίσει επί ημερών Μάρκο Σίλβα. Υποδέχεται μια Νιούκαστλ που… σφύριξε αδιάφορα προχθές στο «Ολντ Τράφορντ» αφού προηγήθηκε και κατόπιν δεν σταμάτησε να μετρά γκολ (4-1). Ο Στιβ Μπρους ποντάρει στα ματς του «Σεντ Τζέιμσις Παρκ», εκεί όπου δεν έχει ήττα από τον Αύγουστο και την Αρσεναλ, 4-4-0 έκτοτε.


Στα αξιοσημείωτα ότι ο Αντσελότι, στη θητεία του στην Τσέλσι, δεν νίκησε τη Νιούκαστλ σε τρία ματς (0-2-1) αφενός, αφετέρου δεν έχουν ισοπαλία στα μεταξύ τους στο Νιούκαστλ από το 0-0 του Φεβρουαρίου 2009 (4-0-5 έκτοτε). Τότε μάλιστα η Εβερτον έπαιζε με παίκτη παραπάνω από το 44’ ελέω αποβολής του Νόλαν, είχε φάσεις με Ζιό, Αρτέτα και Ανιτσέμπε αλλά για την ομάδα του Κρις Χιούτον ο Κολοτσίνι έπαιζε… για δύο στην άμυνα.

🦊 Περιμένω από την Εβερτον να μπει αυτή τη φορά με… φόρα από νωρίς και να μην αναλωθεί σε παιχνίδι κατοχή, όπως με την Μπέρλι όπου σπατάλησε αρκετή ώρα. Κι ας λήξει όπως θέλει, και χηνάρι μου κάνει (το 2 ημίχρονο / Χ τελικό είναι στο ωραιότατο 15.50).

🦊 Extra bet, ότι η Νιούκαστλ είναι η μοναδική ομάδα στη φετινή Premier που δεν έχει παραχωρήσει ή κερδίσει πέναλτι. Στο 2.80 το… any time πέναλτι, στο 5.65 να σκοράρει με πέναλτι η Εβερτον. Λίγο… υδραυλικά να κάνει ο Ριτσάρλισον στον άμπαλο Λεζούν, δέσαμε…

Fun bet

⏩ 17:00 Νιούκαστλ – Εβερτον: Γκολ Εβερτον με πέναλτι (5.95, Netbet)

Sixpointer…


🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 …το ματς ανάμεσα σε Γουότφορντ και Αστον Βίλα στο «Βίκαρατζ Ρόουντ». Μια νίκη στα τελευταία επτά, κι αυτή επί της Γιουνάιτεντ, για τη Γουότφορντ του Νάιτζελ Πίρσον, πρώτη νίκη (1-0 τη Νόριτς) μετά από καρέ ηττών για τους «βίλατζερς» αλλά μάλλον συμπτωματικά, καθώς σκόραρε κόντρα στη ροή ενός ματς όπου υστερούσε. Γενικώς, μαγική εικόνα προχθές, αλλά είχε ρέντα. Ως πότε, όμως;

Bwin
Βαθμολογία
9.2/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Κορυφαία αξιοπιστία
check_3c
Live Streaming* 
check_3c
Καθημερινές προσφορές*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ


Στο 4-3-1 η συνολική τους παράδοση εκεί, μόνο διπλό τον Αύγουστο του ’99. Σημαντικό ότι είναι αμφίβολος ο κομβικός μέσος Σαρ για τη Γουότφορντ, η οποία δείχνει να έχει περισσότερο άγχος στο σημερινό από ό,τι η Βίλα.

🦊 Ματς που άνετα… σβήνει, και χωρίς γκολ, ωστόσο ίσως το ζευγάρωμά τους βοηθήσει για να διεξαχθεί ένα πιο ανοιχτό ματς. Θαρρώ ότι έχει κατά 60-65% ισοπαλία, πιθανώς με γκολ εκατέρωθεν. Εξ ου και κράτησα το σκορ 1-1 σε οποιαδήποτε στιγμή στο ματς: ας το φέρουν κι ας βγάλουν τα μάτια τους μετά…

⚽⚽ Μονά και δυάδα (απόδοσης 6.496)

⏩ 17:00 Νιούκαστλ – Εβερτον: 2 ημίχρονο (2.80, Stoiximan)
⏩ 17:00 Γουότφορντ – Αστον Βίλα: Any time σκορ 1-1 (2.32, Stoiximan)

«Εμφύλιος» σε… διηπειρωτική διοργάνωση


⏳📜🏆 Δεν είναι συχνό πλέον το φαινόμενο να υπάρχουν διασυλλογικές οργανώσεις… δύο ηπείρων αλλά, ελέω θρησκείας αλλά και γλώσσας, στις αραβικές χώρες… επιτρέπεται. Εχει καθιερωθεί λοιπόν δειλά-δειλά από τις αρχές των 80s το Arab Club Champions Cup, όπως μετονομάστηκε πρόσφατα, όπου μετέχουν ομάδες από τις χώρες-μέλη της UAFA, της Ενωσης Αραβικών Ποδοσφαιρικών Ομοσπονδιών. Μετέχουν σύλλογοι από 22 χώρες: οι μεσογειακές της Αφρικής και οι χώρες της Μέσης Ανατολής συν άλλες αραβικές, όπως το Τζιμπουτί, οι Κομόρες (τα νησιά των οποίων βρίσκονται ανάμεσα στην αφρικάνικη ήπειρο και τη… Μαδαγασκάρη), η Σομαλία, η Παλαιστίνη κλπ.


Τα τελευταία χρόνια κυριαρχούν σε τίτλους οι Μεσόγειοι, που πήραν και τους επτά τελευταίους τελικούς, έσχατη… εξαίρεση το 2005 όταν η σαουδαραβική Αλ Ιτιχάντ είχε επιβληθεί στους διπλούς τελικούς της τυνησιακής Σφαξιέν. Πλέον, όμως, ο τελικός είναι μονός, ο φετινός θα διεξαχθεί στο Ραμπάτ του Μαρόκου.

🇪🇬🇪🇬 Για τα προημιτελικά του θεσμού διεξάγεται αιγυπτιακός «εμφύλιος» σήμερα ανάμεσα στην Αλ Ιτιχάντ και την Ισμαΐλι στην Αλεξάνδρεια.

Η Αλ Ιτιχάντ του 64χρονου γυρολόγου Ταλαάτ Γιουσέφ απέκλεισε τον Ιούλιο με δύο νίκες την κουβετιανή Αλ Αράμπι και τον Οκτώβριο, ξανά με δύο νίκες, την Αλ Μουχάρακ από το Μπαχρέιν. Ηταν και πέρυσι στα προημιτελικά αλλά αποκλείστηκε από την ισχυρή σαουδαραβική Αλ Χιλάλ (χατ-τρικ ο Γκομίς στο 3-0 του Ριάντ, 0-0 η ρεβάνς στο «Μποργκ ελ Αράμπ Στάντιουμ». Η Ισμαΐλι του 61χρονου Μίοντραγκ Γέζιτς απέκλεισε, αντίστοιχα, τη λίβυα Αλ Αχλι (4-3 στην Ισμαηλία και ήττα 1-0 στην ουδέτερη Μοναστίρ της Τυνησίας) και, με δύο νίκες, την Αλ Τζαζίρα από τα ΗΑΕ και είναι για τέταρτη φορά στην ιστορία της στην 8άδα του θεσμού αλλά μόνο μια, το ’92, μπήκε στα ημιτελικά. Ωστόσο λίγο καιρό μετά ο Γέσιτς απολύθηκε και από τις 2 Δεκεμβρίου είναι υπηρεσιακός ο Αντχάμ Ελ Σαλχαντάρ.

Η δε αιγυπτιακή Premier League βρίσκεται κανονικά σε εξέλιξη, το μεταξύ τους, προ δύο μηνών στην Αλεξάνδρεια είχε βρει νικήτρια την Αλ Ιτιχάντ με 3-0. Στο 2-1-6 η μεταξύ τους παράδοση στην Αλεξάνδρεια στα τελευταία εννέα, οι δύο άσοι στα τελευταία ισάριθμα.

🦊 Ασταθείς αμφότερες στη σεζόν βάσει αποτελεσμάτων, χωρίς νέες ή σημαντικές απουσίες, πρώτο ματς και ο επαναληπτικός ημιτελικός θα γίνει σε ένα μήνα στην Ισμαηλία, σωστό το σετ με τον άσο πέριξ του 2.50 (και σε πτώση…), επιλογή η έδρα με κάλυψη, συνδυαζόμενη με τουλάχιστον δύο γκολ στον αγώνα.

Η διακοπή, η αλλαγή έδρας και τα δυόμισι χρόνια χωρίς διπλό


🌍🏆 Δράση και στους ομίλους του CAF Champions League, μια διοργάνωση που προσπαθεί να γίνει ολοένα και πιο ανταγωνιστική και, κυρίως, εμπορική. Πέντε ματς σήμερα στο… μενού για τη φάση των ομίλων, ο αδερφός Γιώργος Ραπτάκης ασχολήθηκε με το Γουιντάντ – Πέτρο Ατλέτικο στην Καζαμπλάνκα, προσωπικά στράφηκα στο πιο δύσκολο της ημέρας: το άλλο ματς του 3ου ομίλου.

Interwetten
Βαθμολογία
8.3/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Παγκόσμιο brand name
check_3c
Ανταγωνιστικές αποδόσεις στα φαβορί
check_3c
Πλούσιο Live Betting με Cash Out*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

🇩🇿🇿🇦 USM Αλζέρ εναντίον Μαμελόντι Σάντονς στην Μπλίντα, και όχι στο Αλγέρι αφού η CAF δεν έδωσε το «ΟΚ» στο γήπεδο της USM για τη διοργάνωση. Στη φυσική της έδρα έπαιξε στον 1ο προκριματικό με τη SONIDEΡ από τη Ναμίμπια, όχι και στον 2ο όμως με την κενυατική Γκορ Μαχία, και στα δύο έκανε ευρείες νίκες και προκρίσεις.

Στα του ομίλου, η USM Αλζέρ του Μπιλέλ Ντζιρί, που απαρτίζεται μόνο από ντόπιους συν τον διεθνή Λίβυο φορ Ελαφί, ξεκίνησε με 1-1 στην Μπλίντα με τη Γουιντάντ, δεχόμενη την ισοφάριση στο 89’, κι ακολούθησε ίδιο αποτέλεσμα που απέσπασε στη Λουάντα της Αγκόλας από την Ατλέτικο. Η νοτιοαφρικανική Μαμελόντι εκκίνησε με 3-0 επί των Αγκολέζων στην Πρετόρια και ακολούθως πήρε 0-0 στην Καζαμπλάνκα. Το ρόστερ της έχει και Ουρουγουανούς, και Βραζιλιάνο, και Κολομβιανό, γενικώς τα τελευταία χρόνια γιγαντώνεται ως… οργανισμός. Στα προκριματικά φέτος απέκλεισε αρχικά την Κοτ’ Ντ’ Ορ από τις Σεϋχέλλες με… 11-1 και 5-0 και κατόπιν την κογκολέζικη AS Οτοχό με 4-0 στο πρώτο και… αναίμακτη ήττα 2-1 στη ρεβάνς.

Ευλόγως κρίσιμο, για την πρόκριση, το σημερινό, καίτοι απομένουν κατόπιν άλλες τρεις αγωνιστικές.

Προπονητής από το 2012 στη Μαμελόντι είναι φυσικά ο Μοσιμάνε Πίτσο, άλλοτε σταρ του Ιωνικού (1989-95)! Μεγάλη προσωπικότητα ο Πίτσο πλέον, στα τέλη της δεκαετίας του ’80 όταν ο Ιωνικός τέσταρε μία φουρνιά παικτών από την Αφρική, εκείνος που ξεχώρισε ήταν ο 25χρονος μέσος της Μαμέλοντι. Ο Πίτσο έμεινε για έξι σεζόν (1989-1995) στην ομάδα της Νίκαιας και εξελίχθηκε σε έναν από τους κορυφαίους παίκτες στην ιστορία του συλλόγου ενώ χρίστηκε και διεθνής. Ο Πίτσο το 2001, σε ηλικία 37 ετών ξεκίνησε την προπονητική καριέρα του και το 2016 η Μαμέλοντι Σάντονς πανηγύρισε την κατάκτηση του αφρικανικού Champions League.

Στα της παράδοσης, πρώτη φορά συναντιούνται οι δύο σύλλογοι. Η USM υποδέχθηκε άλλες δύο φορές στο παρελθόν Νοτιοαφρικανούς και τους νίκησε (2-1 τους Ορλάντο Πάιροτς το ’97 και με το ίδιο σκορ τη Σούπερσπορ Γιουνάιτεντ το ’04), πρώτη φορά η Μαμελόντι παίζει με Αλγερινούς. Βασικά... δεύτερη αλλά δεν μέτρησε ποτέ: το 2016 ήταν σε όμιλο μαζί με τη Σετίφ, στην πρεμιέρα όμως (κι ενώ η Μαμελόντι προηγούνταν με 2-0 στο 63’) οι οπαδοί μπούκαραν στο γήπεδο, το ματς διεκόπη και η Σετίφ αποβλήθηκε.

Βάσει φόρμας, η Μαμελόντι έχασε αρχικά έδαφος στην εγχώρια ABSA Premiership, ούσα στο -7 από τους Κάιζερ Τσιφς αλλά έχει δρόμο ακόμη, «τρέχει» αήττητο οκτώ αγώνων στα επίσημα αλλά έχει επτά ματς και… δυόμισι χρόνια να κάνει διπλό στη φάση των ομίλων του CAFCL, ήτοι από το 1-0 επί της αδύναμης αιθιοπιανής Σεντ Τζορτζ τον Ιούλιο του 2017. Η Αλζέρ είναι επίσης 2η, στην αλγερινή Ligue 1, δύο βαθμούς πίσω από την Μπελουιζντάντ ενώ έχει μόνο μια νίκη στα τελευταία έξι επίσημα. Εκτός ο μέσος Κοέτσε και αμφίβολοι ο στόπερ Λεμπούσα και ο Ουρουγουανός φορ Αφόνσο στη Μαμελόντι, αμφίβολος ο βασικός φορ Ελαφί στην Αλζέρ που χτύπησε στην προπόνηση.

🦊 Κακώς φαβορί η USM Αλζέρ, η αξία προς τα… δεξιά. Και ξερό διπλό παίζεται, στο 3.15, το κάλυψα πάντως με draw no bet.

Νίκος Μποζιονέλος

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi

Περισσότερα άρθρα
kipello_icon
Top Στοιχηματικές
λογότυπο Stoiximan
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Pamestoixima.gr
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Novibet
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bwin
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Betsson
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Fonbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bet365
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Netbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Interwetten
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ