foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ*
ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ62
«ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ» PROMO CODE ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Όλα
3 ώρες
8 ώρες
12 ώρες

Σάντο & Ζοσέ, Θελάδες & Ζιντάν: κάποτε μαζί, σήμερα αντίπαλοι

Μποζιονέλος | 15 Δεκ 2019 12:21
22204626-0-image-m-145_1576250198018.jpg

Κακό, χείριστο Σάββατο χθες. Ούτε τα ρίσκα βγήκαν, ούτε οι εμπνεύσεις. Κι αν είχαν απομείνει οι δυάδες, οι βραδινές, ωσάν… τρολάρισμα πέρασε το ένα, σε καθεμιά, και το άλλο μονάδα: το 1.77 της ΑΕΚ στην Ξάνθη και το 2.00 της Σαμπντόρια στο ντέρμπι. Τούτο θα μπορούσε να φέρει και το 4.04 της δυάδας αν ο κίπερ Λαρσονέ της Μπρεστ δεν έβγαζε τον… κ@λ@ του με τη Νις, βέβαια (για να τα λέμε όλα) οι Βρεσταίοι είχαν και χαμένο πέναλτι. Και πανηγύριζε μετά, ο τύπος…

Κατά τα λοιπά, η Βίλα δεν ήταν τόσο κακή στο Σέφιλντ, κρίμα για το combo εκεί, πλήρωσε (ως μονό) το combo του 2.06 στο Ντίσελντορφ με τη Λειψία.

Και, στις αποτυχίες, η Πρίμπραμ (που συνετρίβη), η Βέρντερ (που προηγήθηκε, αλλά επίσης συνετρίβη) και η Μπάρτσα, με τη Σοσιεδάδ, συνδυασμένη με γκολ Μέσι: ούτε το ένα, ούτε το άλλο.

Μονά picks στα σημερινά, specials, combos και σκόρερ…



Οταν ο Σάντο είχε προπονητή τον Μουρίνιο


🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 Από το 1961-62 είχε να «τρέξει» αήττητο σερί έντεκα αγώνων στο πρωτάθλημα η Γουλβς (!), δίκαια καθώς έχει δημιουργήσει φέτος μια πολύ καλή ομάδα, από την οποία δε λείπουν βέβαια… παιδικές ασθένειες. Φάνηκε και στο 2-2 στο Μπράιτον, με τα λάθη της στην άμυνα. Εργο Νούνο Εσπίριτο Σάντο βεβαίως βεβαίως, ο οποίος διετέλεσε παίκτη του Ζοσέ Μουρίνιο στην Πόρτο το 2002-04 και έκτοτε διατηρούν εξαιρετικές σχέσεις. Τερματοφύλακας ο Σάντο, χωρίς τη μεγάλη καριέρα βέβαια, αποσύρθηκε το 2010. «Ο Ζοσέ έχει πνεύμα νικητή και ξέρει πώς να στο μεταλαμπαδεύσει. Σε κάνει να πιστεύεις ότι μπορεί να πετύχεις τα πάντα» έλεγε προχθές ο Σάντο, μέλος της τρομερής Πόρτο (του Μουρίνιο) που κατέκτησε το 2003 το UEFA Cup και το 2004 το Champions League. Βέβαια ο Νούνο ακούγεται πλέον έντονα για τον πάγκο της Αρσεναλ…


Ο Μουρίνιο είχε διαδεχθεί τον Οκτάβιο Μασάδο στην Πόρτο στις αρχές του 2002 και την άνοιξη του 2003 η Πόρτο αντιμετώπισε τον Παναθηναϊκό στα προημιτελικά του UEFA: »: 1-0 με Ολισαντέμπε στο «Ντας Αντας», 2-0 στην παράταση της ρεβάνς της Λεωφόρου οι «δράκοι» με ισάριθμα γκολ του Ντερλέι, ματς που ο Μαρκαριάν έβαλε τον Παντελή Κωνσταντινίδη αντί του τραυματία Μπασινά…

Και, κάπως έτσι, γράφτηκε ιστορία: η Πόρτο μπήκε στα ημιτελικά, απέκλεισε τη Λάτσιο, κατέκτησε το Κύπελλο UEFA με 3-2 στον τρομερό τελικό με τη Σέλτικ και, ένα χρόνο μετά, κατέκτησε το Champions League ενάντια στη Μονακό. Ο μύθος του Special One ξεκίνησε…

🦊 Γουλβς και Τότεναμ είχαν αδιάφορα ευρωπαϊκά, μεσοβδόμαδα, με Μπεσίκτας και Μπάγερν, το 11άρι αήττητο των «λύκων» είναι κάπως τραβηγμένο, οι «σπερς» έχουν άλλο… αέρα επί ημερών Ζοσέ που θαρρώ ότι δεν θα ηττηθούν, σε ματς που δύσκολα δεν θα έχει τουλάχιστον δύο γκολ, combo που ανεβάζει σχεδόν κατά μία μονάδα την απόδοση (!).

Combo, αξία

⏩ 16:00 Γουλβς – Τότεναμ: 2 & over 1,5 (2.97, Betshop)

Περί παράδοσης και momentum


🇫🇷 Η Μπορντό υπερέχει συνολικά υποδεχόμενη το Στρασβούργο με 27-10-11 αλλά τα τελευταία χρόνια οι Αλσατοί έχουν το πάνω χέρι: 4-1-2 την τελευταία 20ετία εκεί, τρεις σερί νίκες στα ισάριθμα τελευταία ανεξαρτήτως έδρας και παράδοσης με κορυφαίο τον περσινό ημιτελικό του Λιγκ Καπ.

Bwin
Βαθμολογία
9.2/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Κορυφαία αξιοπιστία
check_3c
Live Streaming* 
check_3c
Καθημερινές προσφορές*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Πάουλο Σόουζα λέγεται ότι έχει πρόταση για να φύγει, και άμεσα (Αρσεναλ, ίσως…) και το κλίμα στους Γιρονδίνους χάλασε ελεώ του κακού δεύτερου ημιχρόνου στο «Βελοντρόμ» με τη Μαρσέιγ (3-1). Το Στρασβούργο έβγαλε αντίδραση μετά την 5άρα στη Βρέστη, νίκησε άνετα την (παραπαίουσα, βέβαια) Τουλούζ και θέλει να κάνει restart από το σημερινό.

🦊 Γκολ τα μεταξύ τους έχουν (στα 7 από τα τελευταία 8, σε όλα, μπήκαν τουλάχιστον δύο), παράδοση το Στρασβούργο έχει φτιάξει, combo διπλής ευκαιρίας με τουλάχιστον τρία γκολ στον αγώνα, σε λογική… χαλαρού bet.

16 χρόνια χωρίς διπλό στο Βόλφσμπουργκ

🇩🇪 Πρωτοπόρος στην Bundesliga η Γκλάντμπαχ αλλά για να παραμείνει εκεί, πρέπει να περάσει από το Βόλφσμπουργκ μετά το χθεσινό… περίπατο της Λειψίας στο Ντίσελντορφ (31 έναντι 33 οι βαθμοί, πλέον). Μόλις μια νίκη στα τελευταία επτά, ανεξαρτήτως έδρας, για την Μπορούσια, από τον Νοέμβρη του 2003 έχει να νικήσει στο Βόλφσμπουργκ. Τότε, με τον (γνωστό μας) Εβαλντ Λίνεν να έχει απολυθεί λίγο νωρίτερα, ανέλαβε ο Χόλγκερ Φαχ και το 3-1 διαμόρφωσε στο τέλος ένας άλλος γνωστό μας, ο μετέπειτα «πράσινος» Γιόνας Κόλκα, οι Γιόρις φαν Χουτ και Αρι φαν Λεντ τα άλλα γκολ των «πουλαριών» ενάντια σε μια Βόλφσμπουργκ που έπαιζε με Μενσένχες, Κλίμοβιτς και Ντ’Αλεσάντρο σε μια αργεντίνικη τριάδα που εντέλει δεν άφησε το στίγμα της.

Εκτοτε λοιπόν η Βόλφσμπουργκ έμεινε αήττητη με 11-3-0 υποδεχόμενη την Μπορούσια, το αήττητο (με τα περσινά) δέκα αγωνιστικών στην Bundesliga έδωσε τη θέση του σε τέσσερις ήττες στα τελευταία πέντε ενώ η Γκλάντμπαχ είδε την Μπασάκσεχιρ να φεύγει νικήτρια την Πέμπτη από το «Μπορούσια Παρκ» και να την αποκλείει από τη συνέχεια του Europa. Ισως… για καλό, άλλωστε και τις άλλες τρεις φορές που ήταν πρωτοπόρος ύστερα από 14 αγωνιστικές (1969-70, 1975-76 και 1976-77) στο τέλος κατέκτησε τον τίτλο.

🦊 Ψαγμένες οι αποδόσεις πλέον, εξισορροπήθηκε το σετ, θαρρώ ότι έχει 60-65% πιθανότητες για ισοπαλία τούτο, δίχως βέβαια κάποιο late goal να το διαψεύσει. Εξ ου και κράτησα το σκορ 1-1 σε οποιαδήποτε στιγμή στο ματς.

Special bet

⏩ 16:30 Βόλφσμπουργκ – Γκλάντμπαχ: Any time σκορ 1-1 (2.22, Stoiximan)

Derby della Beo

🇬🇷 Ηταν 25 Αυγούστου όταν ο Βόλος εντυπωσίαζε, νικώντας στο παρθενικό του παιχνίδι στη Super League τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη. Τότε ο Πανιώνιος έμενε 9 βαθμούς  πίσω από το Βόλο, ελέω και της τιμωρίας των 6 βαθμών που «κουβαλά», έκτοτε όμως ο Βόλος πήρε 11 και ο Πανιώνιος 12 βαθμούς. Οι νεοφώτιστοι δεν έχουν νίκη στα τελευταία τρία ενώ νίκησαν μόνο τον παραπαίοντα Παναιτωλικό στα τελευταία εννέα. Ο Πανιώνιος μπορεί να γνώρισε τη συντριβή από την ΑΕΚ, όμως έχει κάνει υπερπροσπάθεια μέσα στο Νοέμβριο και μάζεψε 6 βαθμούς με δύο νίκες και δύο ισοπαλίες.

Netbet
Βαθμολογία
8.7/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Δωρεάν συναλλαγές 
check_3c
Ειδικά & Ασιατικά Χάντικαπ
check_3c
Φιλικό mobile
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ


Κλινήρης ο τεχνικός Φεράντο των Θεσσαλών με πρόβλημα στο μάτι, το… κουμάντο θα έχουν σήμερα οι βοηθοί του Ακης Πέτρου και Βίκτροκ Μπασάντρε, με αμφίβολο τον αρχισκόρερ Αραμπούλι οι Νεοσμυρνιώτες που «τρέχουν» σερί 19 εκτός έδρας αγώνων δεχόμενοι γκολ.

🦊 Στο 4άρι το διπλό, θέλει όμως κάλυψη. Μεγαλύτερο το κίνητρο του Πανιώνιου, ντεφορμέ ο Βόλος σε ματς που δεν αποκλείεται και να σβήσει στο μηδέν καίτοι μιλάμε για τις δύο χειρότερες άμυνες του πρωταθλήματος.

Κάλυψη

⏩ 17:15 Βόλος – Πανιώνιος: 2 dnb (2.76, Betshop)

Πάει για 49-24-32


🇬🇷 Ο Παναιτωλικός έχει να νικήσει τον ΠΑΟΚ από τις 31 Ιανουαρίου 2015, όταν επικράτησε στην Τούμπα με 2-1. Δέκα μήνες αργότερα πήρε το δεύτερο και τελευταίο θετικό αποτέλεσμα εκεί, μια ισοπαλία και ακολούθησαν έκτοτε δέκα σερί του ΠΑΟΚ. Ο οποίος «δικέφαλος» στο Αγρίνιο έχει να απωλέσει βαθμούς από τον Αύγουστο του 2013, έκτοτε πέντε διπλά στο πρωτάθλημα και ένα στο Κύπελλο επί του Παναιτωλικού, που έμεινε χωρίς νίκη σε ολόκληρο τον πρώτο γύρο.

Ο ΠΑΟΚ έφτασε τους 48 αγώνες αήττητος και 23 εκτός έδρας ενώ «τρέχει» σερί 31 αγώνων που σκοράρει εκτός έδρας.

🦊 Το ρεπορτάζ του ΠΑΟΚ βγάζει διλήμματα για την ενδεκάδα, για κάνα σκόρερ ψάχτηκα, ο Βιεϊρίνια (αν ξεκινήσει) έχει τύχη νομίζω… Εβαλε δύο με τον Παναθηναϊκό και έκτοτε σίγησε σε τρία.

Φίλοι από την εποχή των «galacticos»

🇪🇸 Αγωνίστηκαν μαζί 41 φορές με τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης, είναι φίλοι κι απόψε θα είναι αντίπαλοι: ο Αλμπερτ Θελάδες της Βαλένθια και Ζινεντίν Ζιντάν της «βασίλισσας». Ο Θελάδες είχε πάει στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου» νωρίτερα από τον «Ζιζού», έναντι 12 εκατ. ευρώ τότε από τη Θέλτα καίτοι προϊόν της Masía της Μπαρτσελόνα. Ενα χρόνο αργότερα ο Ζιντάν κόστιζε 75 εκατ. ευρώ από τη Γιουβέντους.

Αντίπαλοι λοιπόν απόψε οι δύο προπονητές, πια, στο «Μεστάγια» και με τη Ρεάλ να έχει την ευκαιρία να πάει στο clasico της Τετάρτης ούσα στο +2 από την Μπάρτσα μετά την το 2-2, χθες, στο Σαν Σεμπαστιάν. Τη διαφορά κάνουν τα μεσοβδόμαδα: η Βαλένθια έπαιξε με βασικούς στο Αμστερνταμ και, μαγκιά της, απέκλεισε τον Αγιαξ, η Ρεάλ με αλλαγές στο Μπρούχε (aka Μπριζ). Χωρίς Μεντί, Μαρσέλο, Αζάρ, Χάμες, Ασένσιο, Βάθκεθ η Ρεάλ, παίζει να ξεκουραστεί ο Κασεμίρο που είναι στο όριο καρτών. Σημαντικό ότι ο χαφ Κοντογκμπιά παίζει στους Λεβαντίνους αλλά οι φορ Μάξι Γκόμες, Γκαμεϊρό, ο κίπερ Σίλεσεν και ο άλλοτε «Μαδριλένος» εξτρέμ Τσερίσεφ, άπαντες βασικοί, τέθηκαν νοκ άουτ ελέω τραυματισμών.

🦊 Στο 1.85 δεν παίζεται το διπλό, τουλάχιστον με τα δικά μου δεδομένα, κι ας έρθει… 0-5. Ο Μπενζεμά, με άλλα πέντε γκολ ενάντια στη Βαλένθια, πληρώνει 2.00, ο Ράμος της έχει βάλει τέσσερα και είναι στο 3.75, προτίμησα τον πιτσιρικά Ροδρίγο για γκολ.

Νίκος Μποζιονέλος

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi

Περισσότερα άρθρα
kipello_icon
Top Στοιχηματικές
λογότυπο Stoiximan
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Pamestoixima.gr
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Novibet
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bwin
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Betsson
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Fonbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bet365
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Netbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Interwetten
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ