foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ*
ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ274
PROMO CODE ΔΩΡΑ* ΕΔΩ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Όλα
3 ώρες
8 ώρες
12 ώρες

Σύνολο πόντων με λάθη στις τιμές, ρώσικο 6.31 με… ελπίδα

Μποζιονέλος | 12 Δεκ 2019 13:02
Russia-Russia1.jpg

Ομορφα έκλεισε χθες η βραδιά. Και μια ελληνική ομάδα συνεχίζει στην Ευρώπη, χάρη στην in extremis νίκη του Ολυμπιακού επί του Ερυθρού Αστέρα, και πληρωθήκαμε διπλά άμα τη λήξει των αγώνων.

Αρχικώς με το multiscore στο Καραϊσκάκη (2.70 πλήρωσε), στο πέναλτι των Σέρβων, να ξέρετε, έγινα σαν τον… Σα την ώρα του δικού τους πέναλτι: γύρισα την πλάτη (στην τηλεόραση), χεχε.

Και, κατόπιν, με το 2.65 της Γιουβέντους, σε draw no bet, στο Λέβερκουζεν. Από τα δωράκια της σεζόν ήταν, να τα λέμε αυτά.

Επίσης, στα των σκόρερ, ο Νεϊμάρ έβαλε ένα, είχε 1-2 ευκαιρίες και δεν πήγε για το πέναλτι αλλά άφησε τον Καβάνι (κρίμα για το 3.75…). Ο Λεβαντόφσκι δεν ξεκίνησε και γύρισε πίσω το bet για να σκοράρει στο α’ ημίχρονο του Μπάγερν – Τότεναμ ενώ ο μικρός Βαλβέρδε έπαιξε για τη Ρεάλ αλλά δεν σούταρε (ΟΚ, 8άρι ήταν).

Δεν βγήκε η δυάδα των… νωρίς, ενώ τα γκολ στο Χάρκοβο, του Σαχτάρ – Αταλάντα, μπήκαν έως και στο τέλος, απλώς η Σίτι δεν χαρίστηκε στους Κροάτες.


Και, ναι, ΟΚ, viral έγινε η ξανθιά (και χυμώδης…) μεταφράστια του Ερυθρού Αστέρα αλλά σε αυτά δεν χωρούν οπαδικά: στη φωτό πάνω η Sonja Beba Kruzevic, μεταφράστια της Βοϊβοντίνα σε χαλαρές στιγμές…

Δεν θα συνεχίζεται εσαεί


🇷🇺🇩🇪 Η Χίμκι (6-6) υποδέχεται την Αλμπα (4-8) με στόχο να μην υποστεί πέμπτη σερί ήττα, η γερμανική ομάδα του Αΐτο Ρενέσες δεν… μασάει από έδρες και αντιπάλους, λίγο έλειψε μετά το ΟΑΚΑ να κάνει «ζημιά» και στη Φενέρ. Μπερδεμένο για ποντάρισμα και… αστεία ο άσος στο 1.20. Γύρισε βέβαια ο Σβεντ, κι αυτό λέει πολλά, έβαλε 30 ενάντια στη Ζενίτ για τη VTB League.

🦊 Δεν θα ασχολιόμουν αλλά οι αποδόσεις στο σύνολο πόντων είναι μεγάλες, κυρίως επειδή οι δύο ομάδες σκοράρουν πολύ (85,5 και 84,9 αντίστοιχα), δεν θα συνεχίζεται εσαεί αυτό. Εξ ου και πήρα το under 167,5 σε τρομερή τιμή, το 3.40 στο μπάσκετ είναι… 6-7άρι ποδοσφαιρικά!

🏀 Ρίσκο ⚡⚡

⏩ 19:00 Χίμκι – Αλμπα Βερολίνου: Under 167,5 (3.40, Sportingbet)

Η παράδοση, ο Λάρκιν και οι απουσίες


🇹🇷🇹🇷 Η Φενερμπαχτσέ (5-7) υποδέχεται στον «εμφύλιο» την πρωτοπόρο Εφές (10-2), από την οποία ηττήθηκε πέρυσι στον ημιτελικό του Final 4 αλλά στην «Ούλκερ Σπορτς Αρίνα» έχει 6/6 νίκες εναντίον της ομάδας του Ερτζίν Αταμάν στο πλαίσιο Euroleague. Η μόνη ήττα ήταν στα προημιτελικά του Κόρατς το ’96 (7-1 συνολικά η παράδοση)!

Betshop
Βαθμολογία
8.2/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Καταθέσεις από 1€
check_3c
Εύκολη πλοήγηση
check_3c
Αναλήψεις εντός 24ωρών
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Εχει… συνέλθει η Φενέρ; Θα φανεί και απόψε, και στα επόμενα (έχει και ΟΑΚΑ, την Τρίτη στη διαβολοβδομάδα). Σημαντικό βέβαια ότι επανήλθαν Ντε Κολό και Κάλινιτς. Η Εφές, ό,τι και να λέμε, ομαδάρα είναι, ο Λάρκιν κάνει… όργια στο παρκέ σκοράροντας κατά 22,2 π. ανά ματς αλλά είναι «τραβηγμένο» το σερί της ομάδας του Αταμάν με μόνη εκτός έδρας ήττα στο ΟΑΚΑ.

🦊 Αν ο Ζοτς βρει, και έχει τον τρόπο, συστήματα για να περιορίσει τον Λάρκιν η Εφές θα κοπεί στη μέση, της λείπει και ο Ντάνστον, είμαι σε απόλυτη συμφωνία με τον Γιάννη Ψαράκη για άσο με μικρό χάντικαπ, σε διπλασιασμό.

🇮🇱🇷🇺 Η ματσάρα της βραδιάς διεξάγεται ανάμεσα σε Μακάμπι (8-4) και ΤΣΣΚΑ  (8-4). Υπέρ των Ρώσων η παράδοση στον θεσμό (18-7) αλλά και επιμέρους στο Τελ Αβίβ (7-3), ματς που δεν… σηκώνει εύκολα προγνωστικά σε σημείο. Ωστόσο ο Γιάννης Σφαιρόπουλος είδε Ντιμπαρτολομέο και Ουόλτερς να τραυματίζονται, ο πρώτος μάλιστα θα χάσει τη σεζόν και ψάχνει για γκαρντ ενώ ο «πήλινος» Κάσπι τραυματίστηκε εκ νέου.

🦊 Η Μακάμπι σκοράρει 86,1 π. κατά μέσο όρο και δέχεται 74,4 και αντίστοιχα η ΤΣΣΚΑ 84 και 75,7. Περί των 160 πόντων βγαίνει ο συνολικός μέσος όρος, δεν θα ξεπεραστεί εύκολα νομίζω. Και αναλογιστείτε ότι πόνταρα, το βράδυ της Τρίτης, το under 163,5 στο 1.83 και, γράφοντας τη στήλη σήμερα, το βλέπω στο… 1.47! Μη τρελαθούμε… Και, με τις ελλείψεις των Μακκαβαίων, η ΤΣΣΚΑ σε τιμή αουτσάιντερ αξίζει, ομάδα που έριξε 30άρα στη Βαρκελώνη φέτος κακώς την υποτιμούν οι αποδόσεις.

Εκ διαμέτρου αντίθετη φόρμα

🇷🇸🇪🇸 Ο Ερυθρός Αστέρας (5-7) των τριών σερί νικών, δύο εκ των οποίων σε Κάουνας και Μιλάνο, που στο ντεμπούτο του Ντράγκαν Σάκοτα διέλυσε την Αρμάνι με εντυπωσιακή εμφάνιση, υποδέχεται στο Βελιγράδι την ντεφορμέ Μπασκόνια (5-7) των πέντε σερί ηττών εκτός Βιτόρια. Στους Βάσκους ο Βέλιμιρ Περάσοβιτς είναι υπ’ ατμόν με τον Τσάβι Πασκουάλ… ante portas.


🦊 Οι Σέρβοι άρχισαν να παίζουν άμυνα και έκαναν εμφατικές νίκες, ειδικά στο Μιλάνο ο τρόπος που «κλείδωσαν» τον Μεσίνα και χαμήλωσαν το τέμπο του ματς ήταν εξαιρετικός. Funbetιά μεν αλλά επειδή το βλέπω να κρίνεται οριακά, κράτησα το να πάει στην παράταση (η Μπασκόνια δεν έχει δει ακόμη overtime, οι Σέρβοι έχουν δύο και σε ισάριθμα ηττήθηκαν).

🏀 Fun bet 💣

⏩ 20:00 Ερυθρός Αστέρας – Μπασκόνια: Παράταση (9.90, Betshop)

Ρεάλ, το… alter ego του Ολυμπιακού


⏳📜 Ως ελληνικό μπάσκετ το μόνο που δεν έχουμε δει είναι να βρεθούν ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός ενώπιος ενωπίω σε έναν τελικό Euroleague, αλλά τρεις ημιτελικοί δεν είναι δα και λίγοι. Αλλωστε ο καθένας σύλλογος έχει το… κατά συνθήκη alter ego του: για τον «εξάστερο» είναι η Μακάμπι Τελ Αβίβ, για τον «θρύλο» η Ρεάλ Μαδρίτης. Τους Ισραηλινούς οι «πράσινοι» τους βρήκαν απέναντί τους σε τρεις τελικούς (το 2000 στη Θεσσαλονίκη, το 2001 στο Παρίσι και το 2011 στη Βαρκελώνη), ενώ σε άλλους τόσους βρέθηκαν αντιμέτωποι οι «κόκκινοι» με τη «βασίλισσα»: το 1995 στη Σαραγόσα, το 2013 στο Λονδίνο και το 2015 στη Μαδρίτη: 2/3 και 1/3 ο απολογισμός αντίστοιχα, συμπτωματικά ο Ολυμπιακός έγινε το… σκαλοπάτι για να κατακτήσει «στοιχειωμένους» τίτλους η Ρεάλ: μετά από 15 χρόνια στη Σαραγόσα και μετά από 20 στο «σπίτι» της) αλλά στο Λονδίνο αναγορεύθηκε ο ίδιος σε… σερ.


Το 1995 στη Σαραγόσα το, όχι και τόσο, «αφήγημα» όριζε, για τον δεύτερο χαμένο ελληνικό τελικό, μετά το Τελ Αβίβ, ότι η εκάστοτε… δική μας φιναλίστ εξαντλείται στον ημιτελικό (αμφότερες με τον Παναθηναϊκό) και στο τελικό λυγίζει. Η ομάδα του Γιάννη Ιωαννίδη ουδέποτε κοίταξε στα μάτια τη Ρεάλ του Ομπράντοβιτς και των Σαμπόνις, Αρλάουσκας και λύγισε με 73-61 (από 15 π. οι Νάκιτς και Βολκόφ και 10 ο Σιγάλας).

Το 2013 στο Λονδίνο η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα έπαιξε καταπληκτικό μπάσκετ, απέκλεισε άνετα την… πελάτισσά του στα Final 4, ΤΣΣΚΑ, με 69-52 και υπέταξε με 100-88 στον τελικό τη Ρεάλ του Λάσο και των Γιουλ, Ρούντι, Μπέγκιτς, Σέρχιο με… διαστημικό μπάσκετ. Το βράδυ της 12ης Μαΐου 2013 ο Ολυμπιακός έγινε η πρώτη ελληνική ομάδα που έκανε repeat σε τίτλους…

Η «βασίλισσα» πήρε… ρεβάνς, δύο χρόνια μετά, στο «Παλάσιο Ντεπόρτες». Νωρίτερα ο Ολυμπιακός είχε αποκλείσει (ποια άλλη;) την ΤΣΣΚΑ με 70-68 αν και 3’ πριν τη λήξη έχανε με 54-63 ωστόσο με ηγέτη τον Σπανούλη έκανε την ανατροπή. Στον τελικό ωστόσο η ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου λύγισε με 78-59 ενάντια στους Κάρολ, Γιουρλ, Νοτσιόνι και Ματσιούλις.

Πέρα από τα τρία ανταμώματα σε τελικούς , ο Ολυμπιακός και η Ρεάλ Μαδρίτης μπορεί να μην έχουν συναντηθεί σε ημιτελικό του Final 4 (όπως ο Παναθηναϊκός και η Μακάμπι το 2002 στην Μπολόνια), αλλά βρέθηκαν αντιμέτωποι σε τρεις σειρές play offs: το 1996 (Ρεάλ 2-1), το 2009 (Ολυμπιακός 3-1) και το 2014 (Ρεάλ 3-2).

Για να… διατρανωθεί ακόμη περισσότερο το νταλαβέρι του Ολυμπιακού με τη Ρεάλ Μαδρίτης, οι δυο ομάδες έχουν αναμετρηθεί, από την πρώτη… γνωριμία τους τη σεζόν 1978-79, συνολικά 41 φορές. Σε νίκες οι «ερυθρόλευκοι» προηγούνται μάλιστα με 22 έναντι 19 των Μαδριλένων, σε ένα ζευγάρι που αποτελεί την επιτομή του νόμου της έδρας. Εκ των 41, στα 34 νίκησαν οι γηπεδούχοι. Επί ισπανικού εδάφους δε, η Ρεάλ έχει να επιδείξει 17-4 ρεκόρ, συμπεριλαμβανομένων και του τελικού του 2015 στη Μαδρίτη.


Ο πρώτος από τους 41 αγώνες απέναντι στη Ρεάλ διεξήχθη στις 25 Ιανουαρίου του 1979 στο «Παμπεγιόν Ραϊμούντο Σαπόρτα» όπου έπεσε βαρύς ο… πέλεκυς: 113-72 (ημίχρονο 54-33), με τον Στιβ Γιατζόγλου να αποβάλλεται με πέμπτο φάουλ στο 22ο λεπτό και τον Γιώργο Καστρινάκη να τον ακολουθεί στο 30ό. Στη ρεβάνς στο «Παπαστράτειο» Ολυμπιακός υπήρξε ανταγωνιστικός και λίγο έλειψε να νικήσει αλλά λύγισε στο τέλος (97-101) με 23 πόντους του Τζένκινς, 29 του Γιατζόγλου και 13 του Διάκουλα. Τότε η Ρεάλ είχε ήδη στο παλμαρέ της έξι Κύπελλα Πρωταθλητριών, ο δε Ολυμπιακός εμφανιζόταν για πρώτη φορά στην εξάδα της τελικής φάσης και είχαν αποκλείσει διαδοχικά τη γαλλική Λε Μαν, την πολωνική Βίμπρζεζε Γκντανσκ και τη Γιάλα Χαλέπα από τη Συρία, ενώ στην πρεμιέρα του τελικού γύρου επικράτησε της Μακάμπι στο «Παπαστράτειο» με 79-77. Αυτή έμελλε να είναι η μοναδική νίκη των Πειραιωτών, καθώς στη συνέχεια υπέστησαν εννέα απανωτές ήττες από τη (μετέπειτα πρωταθλήτρια Ευρώπης) Μπόσνα Σαράγεβο, από την Εμερσον Βαρέζε, από τη Χιουυβενδούτ Μπανταλόνα, από τη Ρεάλ και από τη Μακάμπι.

🇪🇸🇬🇷 Αρκεί με τα… ιστορικά. Η Ρεάλ φέτος έχει 7/7 νίκες στη Μαδρίτη παρά τις απουσίες, Γιουλ και Ρέγες παραμένουν εκτός, όπως και μακροχρόνια ο Μεζρί ενώ ο Ολυμπιακός μπορεί να ηττήθηκε, στην παράταση, στο ΟΑΚΑ αλλά κέρδισε, θαρρώ, σε αυτοπεποίθηση. Και ταξίδεψε στη Μαδρίτη χωρίς τον MVP που ήταν χάρμα ιδέσθαι ενάντια στον Παναθηναϊκό.

Netbet
Βαθμολογία
8.7/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Δωρεάν συναλλαγές 
check_3c
Ειδικά & Ασιατικά Χάντικαπ
check_3c
Φιλικό mobile
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

🦊 Ο Ολυμπιακός δεν έχει τίποτε να χάσει, κι αυτό τον καθιστά επικίνδυνο, ακόμη και χωρίς Σπανούλη. Εξαρτάται βέβαια από τα… κέφια της Ρεάλ το ματς, η οποία σκοράρει με υψηλότατο line στη Μαδρίτη. Κράτησα, με χαμηλή μίζα, να μην ξεπεραστούν οι 81 πόντοι ως την ανάπαυλα με τη σκέψη ότι στα ματς του Ολυμπιακού το σκορ ανοίγει συνήθως στο β’ ημίχρονο.

🏀 Special bet

⏩ 22:00 Ρεάλ Μαδρίτης – Ολυμπιακός: Under 81,5 α’ ημιχρόνου (2.07, Stoiximan)

Κακώς τόσο αουτσάιντερ

🇪🇸🇷🇺 Στα του Europa League, λίγα έχουν αξία. Πολύ λίγα. Τα κοίταξα λίγο και κράτησα… ένα. Κακώς είναι τόσο αουτσάιντερ η Κρασνόνταρ, στη Μαδρίτη με μια μέτρια τον τελευταίο καιρό Χετάφε, η οποία πάει για δύο αποτελέσματα (και οι Ρώσοι μόνο για νίκη).

Η Χετάφε μπήκε σε θέση… οδηγού χάρη στη νίκη της στην Τραπεζούντα, ενάντια σε μια κακή Τραμπζονσπόρ, ήταν εξίσου μέτρια και στο… διπλό επί της Εΐμπαρ, στο τελευταίο. Η Κρασνόνταρ επικράτησε της Βασιλείας, 1-0 με πέναλτι αλλά σε ματς που κυριάρχησε, στη ρώσικη Premier Liha με 1-1 με την ΤΣΣΚΑ αύξησε το αήττητο σερί της στα εννέα ματς (3-6-0) ούσα σταθερά στη 2η θέση και στο -10 από την πρωτοπόρο Ζενίτ. Της λείπει μεν ο φορ Αρι αλλά έχει ομάδα με «βάθος» στο ρόστερ και στοχεύει σε τέταρτη συνεχόμενη πρόκριση στα νοκ άουτ.

🦊 Δεν είναι για 1.50 – 1.55 ο άσος σε ματς όπου η γηπεδούχος «βολεύεται» και με ισοπαλία. Κάποτε τα δεκεμβριανά ματς για τις ρώσικες ομάδες ήταν τροχοπέδη, με τα χρόνια (και το «άπλωμα» ημερολογιακά της εγχώριας σεζόν) τούτο διορθώθηκε. Γκολ οι της Κρασνόνταρ βρίσκουν, λίγο τύχη θέλει για μια μεγάλη απόδοση απόψε…

Νίκος Μποζιονέλος

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi

Περισσότερα άρθρα
kipello_icon
Top Στοιχηματικές
λογότυπο Stoiximan
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Pamestoixima.gr
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Novibet
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bwin
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Betsson
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Fonbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bet365
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Netbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Interwetten
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ