foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ*
ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ124
ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Όλα
3 ώρες
8 ώρες
12 ώρες

Tα… άπλυτα του Ζοσέ και ο Μαραγκός στο «Μαράσι»

Μποζιονέλος | 11 Δεκ 2019 10:28
JOSE.jpg

Μεγάλο πράγμα, μεγάλη υπόθεση η φανέλα. Της Λίβερπουλ είναι… βαριά και ασήκωτη, πήγε ούσα στα… σχοινιά, στο Σάλτσμπουργκ, και καθάρισε τους Αυστριακούς εύκολα εντέλει. Οπως εύκολα βγήκε το combo X2 με under 4,5 του 1.82, συνδυαζόμενο με το over 1,5 ημιχρόνου στο Νάπολι – Γκενκ (1.88) έβγαλε μια ωραιότατη δυάδα του 3.42.

Φανέλα έχει και η Μπενφίκα στην Ευρώπη, χρόνια τώρα. Σε όποια κατάσταση κι αν είναι. Αυτό ακριβώς που λείπει από τη Λειψία, δικό της μας απώλεσε χθες στο Λιόν, βγήκε βέβαια το combo 1X με over 1,5 αλλά ήταν σε δυάδα με το 1Χ και under 3,5 της Ιντερ, η οποία είδε την Μπαρτσελόνα του rotation να τη νικά με 2-1. Βέβαια οι Λομβαρδοί απώλεσαν πάρα πολλές ευκαιρίες για το 2-1, μας άλλαξε τα φώτα και ο VAR, κρίμα διότι αν είχε μπει, κασάραμε και κλείναμε ωραιότατα.

Στο δε Αγιαξ – Βαλένθια, είναι απορίας άξιον πώς μπήκε μόνο… ένα, με τέτοιο ματς και τέτοιο ρυθμό που είχε. Τεράστια αποτυχία για τον «Αίαντα» που λίγους μήνες πριν έφτασε ένα λεπτό μακριά… από τον τελικό.

Bwin
Βαθμολογία
9.2/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Κορυφαία αξιοπιστία
check_3c
Live Streaming* 
check_3c
Καθημερινές προσφορές*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ



Rotation η Σίτι, τρεις για μια θέση


🇭🇷🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿🇺🇦🇮🇹 Η Σίτι με 11 βαθμούς… καθάρισε την μπουγάδα αλλά τρεις ομάδες διεκδικούν τη 2η θέση: Σαχτάρ (6 β.), Ντινάμο (5 β.) και Αταλάντα (4 β.), παίζουν Ντινάμο – Σίτι και Σαχτάρ – Αταλάντα.

Στο sold out από 35.000 Κροάτες «Μάξιμιρ» η αήττητη στα τελευταία δέκα εντός Ζάγκρεμπ ευρωπαϊκά (7-3-0), Ντινάμο, πετυχαίνει τη Σίτι χωρίς τον τιμωρημένο Φερναντίνιο, τους τραυματίες Λαπόρτ, Σανέ, Αγουέρο, Στόουνς, Νταβίδ Σίλβα και τον Πεπ Γκουαρδιόλα να προχωρά σε αρκετές αλλαγές.


Χωρίς τους τιμωρημένους στόπερ Τεοφίλ-Κατρίν, Πέριτς, τον τραυματία μπακ Λέοβατς και πιθανώς τον ανέτοιμος χαφ Ντιλαβέρ οι Κροάτες. Η Ντινάμο με νίκη είναι σίγουρα στο Europa και αναμένει το αποτέλεσμα από το Χάρκοβο όπου αναμετρώνται η Σαχτάρ με την Αταλάντα στο Χάρκοβο. Μια Αταλάντα που δεν θα είχε κίνητρο αν δε νικούσε 2-0 την Ντινάμο στο Μιλάνο, στο τελευταίο και μια Σαχτάρ που της… κάνει και η ισοπαλία αν δε νικήσει η Ντινάμο τη Σίτι.

🦊 Μια δυάδα σε ασιατικό χάντικαπ με τούτα. Το +1 της Ντινάμο (πληρωμή σε 1Χ, μονάδα σε διπλό με ακριβώς ένα γκολ διαφορά) και το over 2,75 στο Χάρκοβο με πληρωμή σε 4+ γκολ και μονάδα σε ακριβώς 3 γκολ στο ματς.

⚽⚽ Δυάδα (απόδοσης 3.256) 🔢

⏩ 19:55 Ντινάμο Ζάγκρεμπ – Μάντσεστερ Σίτι: 1 +1 ΑΗ (1.85, Betshop)
⏩ 19:00 Σαχτάρ Ντόνετσκ – Αταλάντα: Over 3 AH (1.76, Betshop)

Σενάρια μεν, λογική δε


🇧🇪🇪🇸🇫🇷🇹🇷 Παρί και Ρεάλ έκαναν, αναμενόμενα, περίπατο στον 1ο όμιλο και ρυθμίζουν και την 3η θέση που διεκδικούν η Μπριζ (3 β.) και η Γαλατασαράι (2 β.). Οι Τούρκοι παίζουν στο Παρίσι, οι Βέλγοι υποδέχονται τη Ρεάλ στις Βρυξέλλες.

Πιο άτυχοι βέβαια οι Τούρκοι καθώς σπάνια η Παρί… χαρίζεται στο Παρίσι, και αλλαγές να κάνει το βάθος του πάγκου της ομάδας του Τόμας Τούχελ είναι τεράστιο. Συν ότι ο Φατίχ Τερίμ έχει 16μελή αποστολή αφού λείπουν Μπουγιούκ, Μπάμπελ, Φεγκουλί, Λουγιντάμα, Αντόνε.

Interwetten
Βαθμολογία
8.3/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Παγκόσμιο brand name
check_3c
Ανταγωνιστικές αποδόσεις στα φαβορί
check_3c
Πλούσιο Live Betting με Cash Out*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αν η Γαλατά ηττηθεί, η Μπριζ βγαίνει 3η… και με ήττα, με τον Ζινεντίν Ζιντάν να αφήνει εκτός Ράμος, Κρόος, Κασεμίρο και τους τραυματίες Μαρσέλο, Αζάρ, Χάμες, Ασένσιο και Βάθκεθ.

🦊 Funbetιές στα εν λόγω. Υπάρχει πιθανότητα να ξεκινήσει ο Ντράξλερ για την Παρί, δείτε όμως ενδεκάδες πριν ποντάρετε. Εχει πολλά να αποδείξει, στο 4.20 τον πέτυχα. Εναλλακτική, ο… σοβαρός, πλέον, Νεϊμάρ για τουλάχιστον δύο «τεμάχια», άλλωστε δεν έχει σκοράρει ακόμη στο φετινό Champions League.

Πιο ρισκαδόρικα στη Ρεάλ, με επιλογή τον νεαρό Ουρουγουανό Φεντερίκο Βαλβέρδε που έχει ήδη δύο γκολ φέτος στην Primera. Στο 5άρι είναι στις περισσότερες, τον βρήκα όμως και στο 8άρι…

Τα… άπλυτα του Ζοσέ και το (νέο) ρεκόρ του «Λέβα»

⏳📜 Ανοιξη, 2005. Η πρωταθλήτρια Ευρώπης Πόρτο αποκλείεται στους «16» από την Ιντερ αλλά ο… αρχιτέκτονας της εν λόγω επιτυχίας, Ζοσέ Μουρίνιο, έχει αναλάβει την Τσέλσι γιγαντώνοντάς την ως club. Και στους «16» αποκλείει την Μπαρτσελόνα του Φρανκ Ράικαρντ και των Ροναλντίνιο, Ετό, Ντέκο, με ήττα 2-1 στο «Καμπ Νου» και εμφατικό 4-2 στο Λονδίνο. Δεν της χάρισαν την πρόκριση μόνο τα γκολ των Γκούντιονσεν, Λάμπαρντ, Νταφ και Τέρι αλλά το… βρεγμένο τερέν καθώς οι Καταλανοί είχαν να λένε μετά για το… γλιστερό χορτάρι.

Και όντως, αργότερα ο Μουρίνιο παραδέχθηκε ότι ο ίδιος είχε δώσει εντολή να βραχεί το τερέν. Στους «8», την Τσέλσι ανέμενε η Μπάγερν και οι «μπλε» επανέλαβαν την ίδια… ματσάρα, χωρίς βέβαια ανάλογο… νερό, νικώντας 4-2 αλλά τη γλύκα του γκολ του Ντρογκμπά στο 81’ μείωσε η μείωση του σκορ από τον Μπάλακ στο 93’ που άφηνε ελπίδες στους Βαυαρούς του Φέλιξ Μάγκατ. Ωστόσο ο Μουρίνιο τιμωρήθηκε από την UEFA για δηλώσεις του εναντίον της Μπάρτσα και δεν είχε δικαίωμα να κάτσει στον πάγκο, στη ρεβάνς, ούτε καν να μπει στα αποδυτήρια.

H Τσέλσι νικά με 3-2 προηγούμενη δις στο σκορ, δεν πτοείται από τη μείωση το σκορ στις καθυστερήσεις από τα γκολ των Γκερέρο (91’) και Σολ (95’), προκρίνεται αλλά… πρώτο θέμα είναι το χέρι του βοηθού του Μουρίνιο, Ρουί Φαρία, που διαρκώς ακουμπούσε με το δάχτυλο το σκουφί, εκεί που βρισκόταν το… αυτί του. Δέκα χρόνια αργότερα ο Μουρίνιο παραδέχθηκε πως όχι μόνο ήταν, εκείνο το βράδυ, στο «Ολίμπιασταντιον» αλλά είχε κρυφτεί στα αποδυτήρια μέσα σε ένα καλάθι με άπλυτα ρούχα!

«Πήγα να πεθάνω, αλήθεια, με τόσο ντροπιαστικό τρόπο, καθισμένος εκεί μέσα, δεν μπορούσα να αναπνεύσω! Ηρθαν οι της UEFA να ελέγξουν πού ήμουν πριν τη σέντρα και δεν με βρήκαν» θυμόταν δέκα χρόνια αργότερα ο Ζοσέ, που έδινε… χαρτάκι στον Σιλβίνο Λούρο και ο προπονητής τερματοφυλάκων πηγαινοερχόταν τότε από τα αποδυτήρια στον πάγκο και πάλι πίσω με το επιχείρημα ότι είχε… διάρροια. Τι επικές στιγμές…

Εκείνη τη σεζόν η Τσέλσι αποκλείστηκε στα ημιτελικά από τη Λίβερπουλ. Ο Special One δεν αντάμωσε ξανά με την Μπάγερν έως και τη Μαδρίτη και τον τελικό του Champions League το 2010, όταν οδήγησε στο τρόπαιο την Ιντερ με 2-0 και γκολ του Ντιέγο Μιλίτο επί των Βαυαρών του Λουίς φαν Χάαλ.

Και, επειδή ο Θεός της μπάλας συχνά… εκδικείται, η Μπάγερν ήταν αυτή που του στέρησε τη μεγαλύτερη ευκαιρία για να πάει σε τελικό και με τη Ρεάλ, αποκλείοντας τη «βασίλισσα» στα πέναλτι της ημιτελικής ρεβάνς το ’12 στη Μαδρίτη αφού ο Σέρχιο Ράμος πέτυχε με την μπάλα κάτι… μπεκάτσες έξω από το «Σαντιάγο Μπερναμπέου»…

Απόψε, στο Μόναχο, ο Μουρίνιο αντιμετωπίζει με τέταρτη διαφορετική ομάδα την Μπάγερν, ως τεχνικός της Τότεναμ πια. Και σε ένα… περίεργο ματς, καθώς και οι δύο είναι αδιάφορες βαθμολογικά αλλά αμφότερες με το κίνητρο του γοήτρου.

🇩🇪🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 Χωρίς Τολισό, Ερνάντες οι Βαυαροί που θα έχουν αλλαγές στην ενδεκάδα, πιθανώς βασικοί οι Γκνάμπρι, Κοουτίνιο. Ακόμη μεγαλύτερο rotation στην Τότεναμ: Κέιν, Ντέλε Αλι, Οριέ, Βερτόνχεν, Ντεμπελέ, Γουίνκς, Ντέιβιτς, Λαμέλα, Γιορίς και Φορμ έμειναν εκτός (!), παίρνουν φανέλα βασικού παίκτες όπως οι Σκιπ, Πάροτ και Λο Σέλσο.

Αδιάφορο μεν, κίνητρα… ιστορίας η Μπάγερν έχει πάντως. Η Παρί έβαλε 25 γκολ σε έξι αγωνιστικές των ομίλων το 2017-18, η Μπάγερν φέτος έβαλε 21 σε πέντε κι απόψε ίσως (λέμε τώρα) απειλήσει το εν λόγω ρεκόρ ενώ θέλει να γίνει η έκτη ομάδα στην ιστορία με 6/6 νίκες στους ομίλους από το 1992-93: η Μίλαν τότε, η Παρί (1994-95), η Σπαρτάκ Μόσχας (1995-96), η Μπαρτσελόνα (2002-03) και δις η Ρεάλ (2011-12 και 2014-15).

Τέλος, στα των σκόρερ, ουδείς έβαλε πέντε σε ένα ματς ομίλου όπως ο Βραζιλιάνος Λουίζ Αντριάνο της Σαχτάρ το 2014 στο Μπόρισοφ αλλά ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι της Μπάγερν έχει βάλει ήδη 10. Το ρεκόρ (11 γκολ σε ομίλους) σε έξι ματς ομίλων το έχει ο Κριστιάνο Ρονάλντο, με τη Ρεάλ, το 2015-16.

🦊 Η Τότεναμ πήγε για… τουρισμό στο Μόναχο, η Μπάγερν μετά τις ήττες από Λέβερκουζεν και Γκλάντμπαχ θέλει να κλείσει στόματα, ουδείς λόγος να μπλέξεις, άλλωστε ο άσος πήγε στο 1.35 από 1.61 μετά την ανακοίνωση της αποστολής της Τότεναμ. Ψάχνοντας καμιά μεγάλη απόδοση, το να σκοράρει ο Λεβαντόφσκι πληρώνει λίγο (1.40), το να βάλει 2+ είναι στο 2.85 (χαμηλά, σχετικά). Δεν είναι άσχημο όμως να σκοράρει ο «Λέβα» στο α’ ημίχρονο.

Εναλλακτικά, υπάρχει το γκολ Κοουτίνιο με σουτ εκτός περιοχής, στο 8.50 (απλώς το αναφέρω, ίσως το ρίξω πριν τη σέντρα).

Σκόρερ, special 🥅

⏩ 22:00 Μπάγερν Μ. – Τότεναμ: Γκολ Λεβαντόφσκι στο 1ο ημίχρονο (3.25, Stoiximan)

Κάτι ξέρει από «τελικούς» (3ης θέσης) ο Ολυμπιακός…

🇬🇷🇷🇸 Δεν είναι σπάνιο το φαινόμενο ο Ολυμπιακός να διεκδικεί… κάτι στο τελευταίο ματς των ομίλων του Champions League. Το φετινό, ήτοι με τον Ερυθρό Αστέρα στο Καραϊσκάκη (όπου μόνο με νίκη τερματίζει 3ος και συνεχίζει στο Europa) το έχει… βιώσει άλλες πέντε φορές. Και τα κατάφερε στις τρεις… Ποιες;


  • Το 1999-00 με το 1-0 επί της Πόρτο στο ΟΑΚΑ με γκολ του Γιαννακόπουλου στο 56’, βέβαια η Πόρτο ήταν αδιάφορη τότε.

  • Το 2001-12 με το 3-1 επί των… δευτερότριτων της Αρσεναλ στο Καραϊσκάκη (16’ Τζεμπούρ, 36’ Φουστέρ, 89’ Μοντεστό / 57’ Μπεναγιούν) και πήρε την 3η θέση από την Ντόρτμουντ.

  • Το 2014-15 με το 4-2 επί της Μάλμε 4-2 (32’ Φουστέρ, 63’ Τσόρι, 87’ Μήτρογλου, 91’ Αφελάι), παρά τις νίκες του στο Καραϊσκάκη επί Ατλέτικο και Γιουβέντους, ο Ολυμπιακός δεν διεκδίκησε εντέλει την πρόκριση


  •  

Πότε απέτυχε; Το 2001-02 μένοντας στο 1-1 με την Ντεπορτίβο καίτοι το 1-1 ανάμεσα σε Λιλ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τον… βόλευε. Ο Αλεξανδρής σκόραρε (51’) στο ΟΑΚΑ αλλά στο 84’ ο Καπντεβίλα χάρισε στην Ντέπορ την 3η θέση. Και, το 2006-07, ξανά 1-1, αυτή τη φορά με τη Σαχτάρ ενώ Βαλένθια και Ρόμα είχαν καπαρώσει τις πρώτες θέσεις. Απέτυχε, , με τον Καστίγιο (54’) να ισοφαρίζει το γκολ του Ματουζάλεμ (27’).

Ο Ερυθρός Αστέρας, ενώ στο Βελιγράδι έχει 6/6 νίκες (!), έχει μόνο ήττες επί ελληνικού εδάφους, πλην… μιας φοράς. Τον Μάρτη του ’92, στο πρώτο εκείνο «πειραματικό» Champions League, είχε επιβληθεί με 2-0 του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ με ισάριθμα γκολ του Σκοπιανού φορ Ντάρκο Πάντσεφ στο τελευταίο 20λεπτο.

Σε εκείνα τα χρόνια, ζητούμενο δεν ήταν… η νίκη αλλά να βάλει η ελληνική ομάδα ένα γκολ. Τότε ο ΠΑΟ του Βασίλη Δανιήλ είχε φέρει δύο 0-0 με την Αντερλεχτ, 0-0 με τη Σαμπντόρια στο (χιονισμένο) ΟΑΚΑ, είχε ηττηθεί μέσα / έξω (σ.σ. στη Σόφια το εκτός έδρας) από τον Ερυθρό Αστέρα και ο Σπύρος Μαραγκός είχε ανοίξει το σκορ στο «Μαράσι», στο τελευταίο ματς του ομίλου με τη Σαμπντόρια, για να ισοφαρίσει λίγο αργότερα ο Ρομπέρτο Μαντσίνι.

Η «Σαμπ» πήγε τελικό, με την Μπαρτσελόνα στο «Γουέμπλεϊ» και ηττήθηκε με 1-0 από το αλησμόνητο φάουλ του Ρόναλντ Κούμαν στην παράταση…

🦊 Ο άσος υποχώρησε στο 1.51, ο Ερυθρός Αστέρας δεν είναι ομάδα του… πεταματού αλλά ο Ολυμπιακός έχει μάθει από τέτοια ματς – «τελικούς». Συν ότι το κλίμα στους Σέρβους καλό δεν δείχνει, άλλωστε ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς όλα δείχνουν ότι αποχωρεί μετά το αποψινό, με δική του επιλογή από ό,τι λένε τα ρεπορτάζ. Και μη βρίσκοντας άλλη απόδοση που να κάνει στο παιχνίδι μου, επέλεξα multiscore έως και 3 γκολ. Μεταξύ μας, ακριβές σκοράκι 2-0 το βλέπω…

Σοβαροί να είμαστε…

🇩🇪🇮🇹 Λίγο πιο ξεκάθαρη η κατάσταση στον 4ο όμιλο. Πρώτη και αδιάφορη η Γιουβέντους των 13 βαθμών, τη 2η θέση διεκδικούν Ατλέτικο (7 β.) και Λέβερκουζεν (6 β.), αποκλεισμένη η Λοκομοτίβ.

Λέβερκουζεν – Γιουβέντους με άσο στο… δίφραγκο και Ατλέτι – Λόκο με άσο στο 1.15 για απόψε. Ουδείς λόγος ασχολίας με το ματς της Μαδρίτης, στην «Μπάι Αρίνα» η ομάδα του Πέτερ Μποζ έρχεται από αήττητο έξι επίσημων αγώνων, συν ότι λίαν προσφάτων νίκησε την Μπάγερν και, κατόπιν, τη Σάλκε παραμένοντας στο -6 από την πρωτοπόρο Γκλάντμπαχ. Και θέλει να γίνει η… Νιούκαστλ της σεζόν, ήτοι μόλις η δεύτερη ομάδα που θα προκριθεί στους «16» έχοντας ξεκινήσει τον όμιλο με τρεις ήττες. Πώς περνάει; Αν φέρει καλύτερο αποτέλεσμα από ό,τι η Ατλέτικο. Σοβαροί να είμαστε…

Ο Μαουρίτσιο Σάρι άφησε εκτός Κεντίρα, Ράμσεϊ, Ντόουγκλας Κόστα, Ντε Λιχτ, Μπεντανκούρ, εκτός λίστας είναι οι Κιελίνι, Τσαν και Μάντζουκιτς, ξεκινούν Ρουγκάνι, Ντεμιράλ, Μουρατόρε αλλά και οι Ιγουαΐν και Ρονάλντο μπροστά, αν επιβεβαιωθεί το ρεπορτάζ.

🦊 Μόλις, αργά ή γρήγορα, ανοίξει το σκορ στη Μαδρίτη οι Γερμανοί ευλόγως θα ξενερώσουν. Δε νομίζω ότι η Γιούβε θα σφυρίξει αδιάφορα στο ματς, ίσα ίσα χρειάζεται αποτέλεσμα και για λόγους ψυχολογίας μετά το ράπισμα από τη Λάτσιο. Μια σκέψη το draw no bet της στο ωραιότατο 2.65, έτερη το combo X2 με over 1,5 στο ματς, κράτησα το πρώτο.

Μονό

⏩ 22:00 Λέβερκούζεν – Γιουβέντους: 2 dnb (2.65, Novibet)

Νίκος Μποζιονέλος

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi

Περισσότερα άρθρα
kipello_icon
Top Στοιχηματικές
λογότυπο Stoiximan
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Pamestoixima.gr
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Novibet
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bwin
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Betsson
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.4
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.4
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Fonbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bet365
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Netbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Interwetten
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ