foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ*
ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ70
COSMOTE TV ΔΩΡΕΑΝ* ΕΔΩ 📺 ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Όλα
3 ώρες
8 ώρες
12 ώρες

Combos, σκόρερ, ασιατικό και «αξίες», διημέρου

Μποζιονέλος | 07 Δεκ 2019 04:24
law74-1.jpg
Ατυχη, γκαντέμικη θα έλεγα η Πέμπτη. Στραβή κι ανάποδη, βασικά, πέρασε μόνο το combo του 2.20 της Μακάμπι με την Μπάγερν.
Το fun bet με το διπλό ημίχρονο της Ζάλγκιρις στη Μόσχα… χάλασε στο τέλος αν και προηγήθηκε με διαφορά στο 15’. Η δυάδα με το over της Ρεάλ στην 1η περίοδο και το over 148,5 στο Μιλάνο χάλασε από το κακό παιχνίδι της Αρμάνι. Η… σνουκερική δυάδα ξεκίνησε καλά, ο τεράστιος Στίβενς απέκλεισε τον Σέλμπι αλλά, στο άλλο, ο Μαγκουάιρ νίκησε μεν αλλά με μισό frame… περισσότερο από όσο είχα ποντάρει.
Και, για κερασάκι στην τούρτα, ο ΜακΓκόλντρικ (που ήθελα να σκοράρει για τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ) μπήκε ως αλλαγή… στο 78ο.

Ηθελα να γράψω και χθες, αλλά μέρα που ήταν με το τηλέφωνο να χτυπά όλη ημέρα, ούτε enter δεν πάτησα...

Να αναφερθεί και η χθεσινή γιορτή του μπάσκετ στο ΟΑΚΑ, με τον Παναθηναϊκό να νικά στην παράταση τον Ολυμπιακό. Ματς-διαφήμιση μεν αλλά ματς λαθών: ο Πιτίνο ωσεί παρόντας δεν βοήθησε την ομάδα του (λες και είχε… Πεδουλάκη ακόμη ο «εξάστερος»), ο Κεμζούρα να μη δίνει εντολή για φάουλ στον Παπαγιάννη και ο GP το ‘στειλε στο έξτρα 5λεπτο.

🦊 Στήλη διημέρου σήμερα, ελέω απουσίας αύριο στα… πάτρια. Με διαφορετικό τρόπο, μιας και μιλάμε για πρακτικά κάλυψη φουλ αγωνιστικών, το πήγα ανά λίγκα, τουλάχιστον όπου υπάρχει κάτι να αναλυθεί, να αναφερθεί και να πονταριστεί και… εκτάκτως τα picks στο κάτω μέρος της στήλης. Και πάντα αναζητώντας, όπου θεωρώ ότι υπάρχει, τις λανθασμένες αποδόσεις.
Αξία βρήκα, ως θα δείτε, σε δύο κυριακάτικα. Για σήμερα, Σάββατο, με ρέγουλο πάει το πράμα.

37 γκολ στα τελευταία δέκα μεταξύ τους


🇬🇷 ΠΑΟΚ στο 1.15 με την… επίμαχη Ξάνθη, ΑΕΚ στο 1.25 με τον φιλότιμο Πανιώνιο, Ολυμπιακός στο 1.30 στο Αγρίνιο με το φετινό… πτώμα του Παναιτωλικού (σ.σ. πολύ κρίμα για την ομάδα, την οποία έχω σε εκτίμηση ως club), ντεμπούτο Σάββα Παντελίδη με τον Ατρόμητο κόντρα… στον Αρη, όπου εργαζόταν ως προ τριμήνου, στον Βόλο ο Παναθηναϊκός, με Μίλαν Ράσταβατς ο Αστέρας, ντεμπούτο υποδεχόμενος την ΑΕΛ. Μπερδεμένο κάπως…

Από τα play offs του 2016-17, 1-0 με γκολ του Γεσίλ στο ΟΑΚΑ, έχει να νικήσει ο Πανιώνιος την ΑΕΚ, έκτοτε πέντε σερί ήττες ανεξαρτήτως έδρας και μη σκοράροντας στα τελευταία τέσσερα. Η νίκη επί του Παναιτωλικού του δίνει αυτοπεποίθηση, το over δεν πληρώνει κάτι, πληρώνει όμως το αμφίτερμα τόσο που σε κάνει να… ασχοληθείς. Δεν έχει και κάτι να χάσει, συν ότι η «ενωσίτικη» άμυνα είναι αφερέγγυα με προπονητή που έχει… ημερομηνία λήξης.



Στο δε Αστέρας – ΑΕΛ μπήκαν, στα τελευταία δέκα μεταξύ τους σε Τρίπολη και Λάρισα… 37 γκολ, ήτοι 3,7 ανά αγώνα! Κορυφαία πέρυσι στο Κύπελλο, 3-2 στον κάμπο και 5-3 στην Αρκαδία. Η δε ΑΕΛ δεν έχει νίκη στην… Τριπολιτσά από την πρώτη της επίσκεψη εκεί, τον Σεπτέμβρη του ’07, 1-0 με γκολ του Αλεξάνδρου (και προπονητή τον Γιώργο Δώνη), έκτοτε 5-4-0 σε όλα ο… Αστήρ. Η αξία στο ασιατικό over 1,75 με μισή πληρωμή σε ακριβώς δύο γκολ.

Στα καλύτερά τους και οι δυο


🇷🇺 Η Ακχμάτ ήταν καλύτερη της Ρούμπιν, δέχθηκε όμως ισοφάριση στις καθυστερήσεις, καλύτερο φετινό σερί της το 1-4-0. Και υποδέχεται μια Ούφα που μετά από 25 σερί ματς χωρίς… διπλό, νίκησε 1-0 την Κρίλια, δικό της καλύτερο φετινό σερί το 1-3-0. Σημαντική η απουσία του τιμωρημένου χαφ Ιβάνοφ στους Τσετσένους, αμφίβολος ο στόπερ Ταμπίζ στη φιλοξενούμενη. Το momentum τους προδιαθέτει για ισοπαλία, αλλά και γκολ εκατέρωθεν. Ρισκαδόρικο μεν, αλλά το… έπραξα.

Με πούλησες αλλά σε αγαπάω…


🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 Περισσότερο στα της… ουράς το ενδιαφέρον στην Premier League. Ομολογώ ότι με ιντριγκάρει, με μια πρώτη ματιά, η Νόριτς κι ας με… πούλησε με τη Σαουθάμπτον, είναι σε τιμή αουτσάιντερ υποδεχόμενη τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ που δεν έχει ήττα εκτός «Μπράμαλ Λέιν» ακόμη (1-6-0) αλλά έρχεται από το ράπισμα της Πέμπτης με τη Νιούκαστλ. Το timing βοηθά για την ομάδα του Ντάνι Φάρκε, έχει άλλωστε να νικήσει τη SUFC από τον Δεκέμβρη του 2010 στο «Κάροου Ρόουντ», έστω και σε μόλις δύο ματς έκτοτε. Και με κάλυψη σε ασιατικό +0,25 (με μισή πληρωμή σε ισοπαλία), «αγοράζεται».

Betshop
Βαθμολογία
8.2/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Καταθέσεις από 1€
check_3c
Εύκολη πλοήγηση
check_3c
Αναλήψεις εντός 24ωρών
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ


Η Λίβερπουλ έφτασε τα 32 σερί ματς αήττητη, κάποια στιγμή θα έρθει και η ήττα. Κομμάτι δύσκολο στο Μπόρνμουθ όμως, ενάντια σε μια ντεφορμέ ομάδα, ίσως στα επόμενα, με Γουότφορντ μέσα ή με Λέστερ έξω (στην Boxing Day).

Η δε Μπράιτον… βρήκε μπόσικη την Αρσεναλ προχθές, τη νίκησε σε επιτυχία που τη βοηθά και βαθμολογικά και υποδέχεται την εξόχως φορμαρισμένη Γουλβς, με τους «λύκους» να… τρέχουν αήττητο δέκα αγώνων στο πρωτάθλημα (5-5-0) και εκτός «Μολινό» να έχουν ηττηθεί μόνο στο «Γκούντισον Παρκ», με 3-2 και σε ματς όπου η Εβερτον είχε… διαιτητικά «σπόρια». Και αουτσάιντερ (στις τιμές) η ομάδα του Νούνο Σάντο; Κακώς… Διπλό στο 2.80+ συνδυαζόμενο μέχρι 3 γκολ στον αγώνα, για μεγαλύτερο ρίσκο.

Στα του ντέρμπι του Μάντσεστερ, υπάρχει κι ένας… μύθος για το περιβόητο «τακουνάκι» του υποβιβασμού της Γιουνάιτεντ, από την ήττα με 1-0 από τη Σίτι και σκόρερ τον Ντένις Λο, στις 27 Απριλίου 1974. Ο οποίος Λο είχε στεφθεί πρωταθλητής Ευρώπης το 1968 με τη ManUtd και είχε γράψει τη δική του ιστορία με τον σύλλογο.



Δεν ήταν όμως ακριβώς έτσι. Για να παρέμεινε η Γιουνάιτεντ στην κατηγορία, πέρα από τη δική της νίκη, ήθελε ήττα της Μπέρμιγχαμ στο δικό της παιχνίδι, κάτι που δεν συνέβη ποτέ, απλά ο Λο έβαλε την τελευταία… μαχαιριά. Φυσικά δεν πανηγύρισε, γι' αυτό ζήτησε αλλαγή αμέσως μετά.

Στα της παράδοσης, καίτοι η Σίτι είναι κυρίαρχη τα τελευταία χρόνια, έχει νικήσει στα τέσσερα (μόνο) εκ των τελευταίων δέκα και στις δύο έδρες. Σαφώς και δεν είναι για 1.30 ο άσος αλλά… πόσο να τον έδιναν; Επιλογή ο Στέρλινγκ, για any time σκόρερ, και για 2+ γκολ (5.75) δεν είμαι αρνητικός ως funbetιά. Πλάκα πλάκα έχει βάλει φέτος 15 «τεμάχια» σε 21 ματς, σε όλα από ένα πλην δύο αγώνων που έκανε χατ τρικ, με Αταλάντα και Γουέστ Χαμ. Και όμως, ενάντια στη Γιουνάιτεντ δεν έχει σκοράρει ποτέ (σε 16 αγώνες με τη φανέλα των Λίβερπουλ και Σίτι)!

Σκόρερ 🥅

⏩ 7/12, 19:30 Μάντσεστερ Σίτι – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Γκολ Στέρλινγκ (2.15, Netbet)




Fun bet 💣


⏩ 8/12, 18:30 ΜπράιτονΓουλβς: 2 & under 3,5 (3.48, Betshop)

Όχι και για 6άρι…


🇩🇪 Klassiker είναι, πια, στην Bundesliga τα παιχνίδια της Μπάγερν με την Ντόρτμουντ, ντέρμπι που μετρά… 20-25 χρόνια ζωής. Διότι το παλιό, κλασικό ντέρμπι στη χώρα (ειδικά στα 70s) ήταν αυτό ανάμεσα στην Μπορούσια Μένχενγκλαντμπαχ και την Μπάγερν Μονάχου.



Τα «πουλάρια» κάνουν μια παντελώς απρόσμενη χρονιά, και δεν εννοώ την πορεία πρωταθλητισμού, εδώ καλά καλά όταν ξεκινούσε η σεζόν ήταν δύσκολο να διεκδικήσουν ευρωπαϊκό εισιτήριο. Οι Βαυαροί βέβαια… ζουν και αναπνέουν για τα ντέρμπι, τους έχουμε δει τόσες και τόσες φορές να «γλεντούν» την Ντόρτμουντ τα τελευταία χρόνια, με την Γκλάντμπαχ έχουν τρεις σερί νίκες (και στις δύο έδρες) με γκολ… 13-2, τα δύο με πεντάρες. Και φυσικά δεν είναι για 6άρια ο άσος, μην τρελαθούμε. Σε τέτοιες αποδόσεις «βοηθά» το ασιατικό, να σου καλύψει λίγο τον κ$λ&. Επί παραδείγματι το +1 με πληρωμή σε άσο ή ισοπαλία και επιστροφή πονταρίσματος σε διπλό μέχρι ένα γκολ διαφορά.

Κατά τα λοιπά, ίσως η Βόλφσμπουργκ (και το 2.50 της) αποδειχθεί… τυράκι στο Φράιμπουργκ, είδατε τι καψώνι της έκανε η Βέρντερ, γενικώς πάντως το γερμανικό πρόγραμμα είναι αντι-στοιχηματικό.

Ασιατικό ㊗


⏩ 7/12, 16:30 Γκλάντμπαχ – Μπάγερν Μ.: 1 +1 ΑΗ (2.06, Netbet)

Βγάζει μάτι


🇳🇱 Στην Eredivisie, λίγα έχουν ενδιαφέρον. Το Φιτέσε – Φέγενορντ είναι… τριπλή για ΠΡΟ-ΠΟ, και σε άλλα δεν βγάζεις άκρη. Ωστόσο… Τσβόλε – ΑΖ Αλκμααρ, για «πιστούς».



Η Τσβόλε σημειώνει πάνω από δύο γκολ κατά μέσο όρο εντός «ΜΑΚ Πάρκσταντιον», το τελευταίο τρίμηνο μόνο Αγιαξ και PSV Αϊντχόφεν δε νίκησε, έχει μάθει να παίζει με 2-3 ενδεκαδάτες ελλείψεις και η ΑΖ έχει, από εκεί που ήταν εξόχως φορμαρισμένη, γίνει ασταθής εσχάτως. 5-4-0 στα τελευταία εννέα, ανεξαρτήτως έδρας, έχει η ΑΖ, με τελευταία ήττα το 2-1 του Δεκεμβρίου 2015. Και στο 6.20 του… ξερού άσου αρνητικός δεν είμαι, γκολ λογικά θα έχει και το να «αγοράσεις» το 1Χ με under 4,5 και να το βρίσκεις στο… 3.19, ε βγάζει μάτι.

Combo 🔢


⏩ 7/12, 21:45 Τσβόλε – ΑΖ Αλκμααρ: 1Χ & under 4,5 (3.19, Betshop)


Ελα μωρή Λάτσιο…


🇮🇹 Στην Ιταλία, εμείς… η Ιντερ θα γίνουμε Λάτσιο για δύο ώρες. Καυτή επιθετικά εσχάτως, ενάντια σε μια Γιουβέντους που δεν έχει τη σταθερότητα παλιών ετών, δείχνει να έχει χάσει και τη ρέντα (aka κ@λ@φαρδία) της. Αλλά κι εμείς χθες με τη Ρόμα, μαντάρα (0-0)…

Επίσης, κρατήστε και το ματς… σαν χθες, 6 Δεκεμβρίου 2003: Λάτσιο – Γιουβέντους 2-0 με τέρματα από τους παιχταράδες της εποχής, Μπερνάντο Κοράντι και Στέφανο Φιόρε, οι «λατσιάλι» του Ρομπέρτο Μαντσίνι έπαιζαν μάλιστα και με Αλμπερτίνι, Νέγκρο, Σταμ, Μιχαΐλοβιτς και Μούτσι. Τον Μαρσέλο Λίπι είχαν οι «μπιανκονέρι» με Νέντβεντ, Τρεζεγκέ, Ντελ Πιέρο, Τιράμ και άλλες.. δημοκρατικές δυνάμεις.



Τότε λοιπόν ηττήθηκε για τελευταία φορά στο «Ολίμπικο» από τη Λάτσιο η Γιούβε, έκτοτε… 0-3-12! Χμ, ιντριγκάρει το άτιμο. Επιλογή το… goal combo, σκοραρίσματος εκατέρωθεν και τουλάχιστον 3 γκολάκια στο ματς, διπλασιάζει.

Ενδιαφέρουσα αναμέτρηση στη Φεράρα ανάμεσα σε ΣΠΑΛ και Μπρέσια. Μια ΣΠΑΛ που με rotation νίκησε 5-1 στο Κύπελλο τη Λέτσε, ήταν καλούτσικη και στο 2-1 από την Ιντερ αλλά δεν έχει νίκη σε επτά ματς στο πρωτάθλημα. Θεωρητικά η υποδοχή της Μπρέσια είναι ευκαιρία αλλά, ως κλασική ιταλική ομάδα που σέβεται τον εαυτό της, επανέφερε τον προ ενός μήνα προπονητή, Εουτζένιο Κορίνι μιας και η περίπτωση του Φάμπιο Γκρόσο αποδείχθηκε (αναμενόμενα)… ανέκδοτο. Λατρεμένος σε αποδυτήρια και οπαδούς ο Κορίνι, προπονητής ψυχολογίας είναι, θαρρώ ότι η Μπρέσια έχει τύχη.

Goalcombo 🔢


⏩ 7/12, 21:45 ΛάτσιοΓιουβέντους: Over 2,5 & goal/goal (2.01, Stoiximan)



⚽ ⚽ Δυάδα (απόδοσης 3.058)

⏩ 8/12, 16:00 ΣΠΑΛ – Μπρέσια: Χ2 (1.81, Betshop)
⏩ 8/12, 17:15 Αστέρας Τρίπολης – ΑΕΛ: Over 1,75 AH (1.69, Betshop)


Ψόφια πράγματα, πλην ενός


🇪🇸 Τίποτε… πλην ενός, στην Primera Division. Κοίταξα για διπλό την Αλαβές στη Γρανάδα αλλά δεν με ψήνει (κατά 60% ισοπαλία έχει), κοίταξα τη Βαλένθια στο ντέρμπι με τη Λεβάντε αλλά έχει να σκέπτεται τον Αγιαξ, είδα τη Σοσιεδάδ αλλά παραείναι πετσοκομμένη με τη Βαγιαδολίδ.

Interwetten
Βαθμολογία
8.3/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Παγκόσμιο brand name
check_3c
Ανταγωνιστικές αποδόσεις στα φαβορί
check_3c
Πλούσιο Live Betting με Cash Out*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ


Τι απέμεινε; Η Σεβίλλη, που παίζει στο «Σαδάρ», εκεί όπου η Οσασούνα είχε τεράστιο αήττητο σερί αλλά το απώλεσε στο ντέρμπι με την Αθλέτικ Μπιλμπάο. Οχι και στην καλύτερη δυνατή απόδοση, αλλά έρχεται από τέσσερις σερί νίκες, και συνολικά έξι στα τελευταία επτά, στα μεταξύ τους και στις δύο έδρες, στην Παμπλόνα νίκησε στα τελευταία δύο και είναι σε φόρμα: πέντε σερί νίκες και αήττητη στα τελευταία δέκα (8-2-0) στα επίσημα. Επίφοβο; Ναι. Γκολ θα έχει; Λογικά ναι. Αρα, επιλογή το combo X2 με over 1,5, σε τίμια απόδοση.

Combo, αξία 🔢 🔝


⏩ 8/12, 22:00 Οσασούνα – Σεβίλλη: Χ2 & over 1,5 (1.80, Stoiximan)

Αδυναμία μου, αμαρτία μου


🇫🇷 Εχει δώσει έξτρα ενδιαφέρον στη Ligue 1 τούτη η νέα Παρί, που παίζει καλή μπάλα, κάνει rotation, προσέχει, γενικώς την έχω σημειώσει ενόψει… σεντονιού. Στα εγχώρια όμως, ενδιαφέρον ουδέν εκτός κι αν ψάξεις την έκπληξη: δύσκολο στο σημερινό, με τη Μονπελιέ.



Επίσης εις τις Γαλλιδούλες έχω διαχρονικά μερικές… αδυναμίες, ποδοσφαιρικά πάντα: τη Σεντ Ετιέν, το Στρασβούργο και τη Νις. Το Στρασβούργο πήρε αψήφιστα το μεσοβδόμαδο στη Βρέστη και συνετρίβη με 5-0 από την Μπρεστ, κάνοντας rotation κατά 4/11. Ουδείς λόγος να ασχοληθεί κανείς με το 1.65 ενάντια στην παραπαίουσα Τουλούζ των έξι σερί ηττών. Η Νις του Πατρίκ Βιεϊρά συνετρίβη με 4-1 από την ανεβασμένη Σεντ Ετιέν, πληρώνοντας ότι διαρκώς αλλάζει πρόσωπα στην άμυνα, χαμηλά ο άσος της με τη Μετς.

Και η Σεντ Ετιέν παίζει με τη Ρεμς ούσα αουτσάιντερ του… 4αριού. Γιατί; Μετά την ήττα στη Βρετάνη από τη Ρεν, με γκολ στις καθυστερήσεις, έπαιξε μπαλάρα στο τελευταίο, η καλύτερή της εμφάνιση επί ημερών Κλοντ Πιέλ. Στα της παράδοσης, οι «στεφανουά» έχουν να ηττηθούν από τον Ιανουάριο του… 1972 από τη Ρεμς, 2-1 εκτός τότε και έκτοτε 4-3-0. Λίγο με… χαλάει που η Ρεμς μεσοβδόμαδα ταξίδεψε μεν, στην Αμιένη, αλλά το ματς αναβλήθηκε προ της σέντρας ελέω ομίχλης, στα «συν» (για την κόντρα του φαβορί) ότι ο γνωστός μας, και ηγέτης των «ρεμσουά», Ρομαό είναι τιμωρημένος. Στο 4άρι και με… τα μπούνια.

Ο πρώτος κινέζικος ranking ημιτελικός


🇨🇳🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 Κλείσιμο, φυσικά, με σνούκερ. Ημιτελικά στο UK Championship που διεξάγεται στο Γιορκ της Αγγλίας, best of 11 frames (προκρίνεται στον τελικό όποιος πάει στα 6).

Και, για πρώτη φορά στην ιστορία του αθλήματος, ένας ημιτελικός ranking tournament συντίθεται από δύο Κινέζους: τον 32χρονο Ντινγκ Γιουνχούι (Νο 16 στο ranking) και τον 20 ετών, παρά δύο μηνών, Γιαν Μπίνγκταο (Νο 20).

Ο Γιαν έχει κάνει ένα… μυθικό τουρνουά αποκλείοντας ορισμένα «ονόματα» του αθλήματος, έσχατο ο Τζον Χίγκινς με 6-3 στον χθεσινό προημιτελικό, ο Σκωτσέζος ήταν πάντως αρκετά κακός. Πιο έμπειρος, φυσικά, ο Ντινγκ που νίκησε για τους «8» με 6-2 έναν άλλον συμπατριώτη του, τον Λιάνγκ Γουενμπό και φτάνει στα ημιτελικά του UKC για πρώτη φορά από το 2009, οπότε είχε κατακτήσει για δεύτερη φορά το εν λόγω τρόπαιο.



Για να κατανοήσετε συγκρίσεις και ομοιότητες, πριν από λίγο καιρό στη Λετονία ο Γιαν κατέκτησε το Riga Masters και έγινε ο πρώτος teenager που κατακτά ranking τουρνουά από το 2006 και… τον Ντινγκ.

Ο έτερος ημιτελικός, ο βραδινός, είναι… βρετανικός ανάμεσα στον Σκωτσέζο Στίβεν Μαγκουάιρ (Νο 14) και τον Βορειοϊρλανδό Μαρκ Αλεν (Νο 5). Αλλες εννέα φορές έχουν αναμετρηθεί στο παρελθόν και ο Αλεν προηγείται με 7-2 νίκες, όλες συνεχόμενες μετά τις ήττες του το ’06 και το ’10! Πέρυσι μάλιστα νίκησε με 6-1 στον προημιτελικό του UK Championship, ευκαιρία για τον Μαγκουάιρ να πάρει… ρεβάνς; Θα δείξει. Ο Μαγκουάιρ απέκλεισε τον (κατάκοπο από την πρόκρισή του επί του πανίσχυρου Μαρκ Σέλμπι) Μάθιου Στίβενς με 6-4 και ο Αλεν με 6-5 τον… βετεράνο, ετών 54, Νάιτζελ Μποντ που διέπρεπε στα 90s στο σπορ.

Στοιχηματικά, ο Ντινγκ άνοιξε στο 1.45 έναντι 2.60 του Μπίνγκταο, λογικό. Ο μικρός έχει θράσος, ο Ντινγκ εμπειρία, νομίζω κάπου εδώ ο μικρός θα σταματήσει. Στον άλλο ημιτελικό, ο Αλεν φαβοριτίζεται με 1.46 έναντι 2.55 του Μαγκουάιρ σε ματς που ίσως τελειώσει… χαράματα αν αποδειχθεί «θρίλερ». Funbetιά να κριθεί στο 11ο frame το ματς, ήτοι να πάει 5-5 και να έχει, ως λέμε, decider frame.



🎱 Σνούκερ, ρίσκο ⚡


⏩ 7/12, 15:00 Ντινγκ (-2,5) – Μπίνγκταο: 1 (2.50, Bwin)
 

Νίκος Μποζιονέλος

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi

Περισσότερα άρθρα
kipello_icon
Top Στοιχηματικές
λογότυπο Stoiximan
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Pamestoixima.gr
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Novibet
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bwin
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Betsson
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Fonbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bet365
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Netbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Interwetten
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ