foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ*
ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ53
PROMO CODE ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Όλα
3 ώρες
8 ώρες
12 ώρες

Κάρτες, VAR και goalbetting έως 5.70

Μποζιονέλος | 01 Δεκ 2019 12:53
511572_2702243a-1.jpg

Με θετικό πρόσημο, ήτοι κέρδος, έκλεισε ένα ακόμη Σάββατο.

Το 11άρι του διπλού της Γουέστ Χαμ με την Τσέλσι ναι, ήταν έμπνευση αλλά κατόπιν… μελέτης. Φαινόταν, ομολογώ. Όπως και, προ μηνών, «φώναζε» το διπλό της Ξάνθης στο ΟΑΚΑ με την ΑΕΚ, εκείνο το 13.50 δεν το έχουμε… σπάσει ακόμη αν και έχουν βγει και 9άρια, και 8άρια, και 10άρια, χεχε.

Νωρίτερα η Ντόρτμουντ, δύσκολα αλλά και με τύχη (παίζοντας για ώρα με δέκα) νίκησε τη Χέρτα επιβεβαιώνοντας το combo του 2.15 και η βραδιά έκλεισε με cash out: η Εστουδιάντες με την Τουκουμάν έφεραν το combo του 1.75, στο 82’ έκλεισα τη δυάδα του 2.92 με το Μποταφόγκο – Ιντερνασιονάλ στο 0-0, πάλι καλά διότι… το φάγαμε στο 85’.

Στα χαμένα; Τα ελληνικά, με… εξέθεσε ο Παναιτωλικός ενώ η ΑΕΚ δεν σκόραρε (αν χάνεται το ένα στη δυάδα, ας χαθεί και το άλλο, το προτιμώ), η ZESCO στο αφρικάνικο έφερε πίσω το ποντάρισμα με την Πριμέιρο ενώ… χάθηκε το Στρασβούργο – Λιόν να ξεκινά πιο αργά από το Γκιόζτεπε – Φενέρ, να κασάραμε κι εκεί; Χαμένο, κρίμα διότι τους Αλσατούς τους πάω με χίλια φέτος…

Netbet
Βαθμολογία
8.7/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Δωρεάν συναλλαγές 
check_3c
Ειδικά & Ασιατικά Χάντικαπ
check_3c
Φιλικό mobile
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Κι όμως, διπλό δεν έχει…

🇬🇷 O Αστέρας Τρίπολης έχει εξελιχθεί σε… κακό δαίμονα του Παναθηναϊκού γενικώς, αλλά και στην Αθήνα. Ωστόσο δεν έχει κάνει νίκη σε 14 επισκέψεις αλλά σε πήρε 6 ισοπαλίες. Στο 13-12-3 η συνολική παράδοση, στο 8-6-0 στην Αθήνα. Και αναφέρω το… γεωγραφικό καθώς οι «πράσινοι» φέτος δεν έχουν νικήσει επαρχιακή ομάδα στην Αττική (ΟΦΗ, Ξάνθη και ΑΕΛ) αλλά και γενικά (πήρε ισοπαλίες σε Λαμία και Αγρίνιο). Πλάκα πλάκα η ομάδα του Γιώργου Δώνη έχει 4 βαθμούς στην έδρα της, με Ολυμπιακό και ΑΕΚ (!), και 9 εκτός.  Ο Αστέρας δεν κέρδισε τους τρεις αγώνες του Νοέμβρη, όπου πάντως έχασε μόνο από τον Αρη, αυτή η ήττα στο «Κλεάνθης Βικελίδης» πάντως είναι η μοναδική του Αστέρα στα τελευταία πέντε παιχνίδια του.

🦊 Βγαίνει άκρη; Η λογική λέει ματς… ύπνου και λίγα γκολ. Ο τρόπος παιχνιδιού τους όμως προδιαθέτει για γκολ και κράτησα, με χαλαρή μίζα, το συνδυαστικό του αμφιτέρματος με τουλάχιστον τρία συνολικά στον αγώνα.

Επ’ ουδενί δεν δικαιολογείται το 1.25

🇱🇾🇲🇱 Για την πρεμιέρα των ομίλων του Confederation Cup της Αφρικής, το αντίστοιχο Europa League ή Copa Sudamericana της ηπείρου, η Αλ Νασρ υποδέχεται την Ντζολιμπά. Γράψτε λάθος, δεν «υποδέχεται» καθότι, ως όλες οι ομάδες της Λιβύης, δεν δίνουν εντός συνόρων τα διεθνή τους ματς, το σημερινό διεξάγεται στο Κάιρο της Αιγύπτου.

Η Αλ Αχλι εδρεύει στο πασίγνωστο λιμάνι της Βεγγάζης και πήρε τον προπέρσινο τίτλο, έπαιξε στα προκριματικά του Champions League αλλά αποκλείστηκε εύκολα από τη μαροκινή Ραζά Καζαμπλάνκα τον Σεπτέμβριο. Γιατί… προπέρσινο; Διότι το φετινό πρωτάθλημα της Λιβύης δεν ολοκληρώθηκε ποτέ, έμεινε… στα μισά και η διοργανώτρια αποφάσισε να το ακυρώσει, η Αλ Νασρ έδωσε αγώνα για τελευταία φορά τον Απρίλη! Εκτοτε μόνο διεθνή ματς έχει δώσει, συν κάτι φιλικά από εδώ και από εκεί… Πριν τη Ραζά η Αλ Νασρ είχε αποκλείσει την αδύναμη Ταμπέτε Μοκάφ από την Κεντροαφρικανική Δημοκρατία. Εννοείται ότι μερικοί παίκτες, αλλοδαποί, είδαν τα συμβόλαιά τους να λήγουν.

Η Αλ Νασρ υποδέχεται λοιπόν την Ντζολιμπά από το Μάλι, μια από τις δύο μεγαλύτερες ομάδες της χώρας μαζί με τη Σταντ Μαλιέν. Ωστόσο και η Ντζολιμπά είχε… θέματα εντός συνόρων, η περσινή Première Division δεν διεξήχθη ποτέ ελέω εσωτερικών θεμάτων, το φετινό πρωτάθλημα όμως βρίσκεται, κανονικά και με τον νόμο, εν εξελίξει. Η Ντζολιμπά μετείχε πρόπερσι ξανά στο Confederation Cup, νίκησε μάλιστα με 2-0 στον πρώτο αγώνα την ισχυρή αιγυπτιακή Αλ Μάσρι με 2-0 αλλά αποκλείστηκε στα «χαρτιά», όπως και όλες οι ομάδες της χώρες από τις αφρικάνικες διοργανώσεις, μετά από απόφαση της FIFA ελέω παρεμβολών της κυβέρνησης στην ομοσπονδία.

🦊 Αυτά πάνω κάτω. Κρατήστε, εν γένει, μια ομάδα από τη Λιβύη και μια από το Μάλι αναμετρώνται σήμερα σε ουδέτερο, στην Αίγυπτο, με την πρώτη να μην έχει πρακτικά δώσει ματς εντός συνόρων εδώ και επτά μήνες. Δικαιολογεί τούτο τον άσο στο 1.23; Δεν το κατανοώ. Με το διπλό τόσο ψηλά το πήρα σε ασιατικό +1,25 το διπλό, με πληρωμή σε Χ ή 2 και μισή πληρωμή σε άσο με ακριβώς ένα γκολ διαφορά.

Ασιατικό

⏩ 15:00 Αλ Νασρ – Ντζολιμπά: 2 +1,25 ΑΗ (2.13, Betshop)

Ο πρώτος Σουηδός μετά τον Ερικσον

🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 Σεζόν 2004-05. Η Αρσεναλ νικά, στο πρωτάθλημα εκείνης της περιόδου (το οποίο έχασε τερματίζοντας 8 βαθμούς πίσω από την Τσέλσι, στην πρώτη σεζόν του Ζοσέ Μουρίνιο) και τις δύο φορές τη Νόριτς με 4-1. Στο «Χάιμπουρι» είχε κάνει χατ-τρικ ο Τιερί Ανρί και ένα είχε βάλει ο Φρέντρικ Λιούνγκμπεργκ, ο οποίος γίνεται σήμερα ο πρώτος Σουηδός τεχνικός σε ομάδα της κατηγορίας μετά τον Σβεν Γκόραν Ερικσον και την αποχώρησή του από τη Μάντσεστερ Σίτι το καλοκαίρι του 2008.

Πλην των σκόρερ οι Λονδρέζοι είχαν τότε Ασλεϊ Κόουλ, Ρομπέρ Πιρές, τον αείμνηστο Χοσέ Αντόνιο Ρέγες, Πασκάλ Σιγκάν, Γκαέλ Κλισί, Σεσκ Φάμπρεγας, Ρόμπιν φαν Πέρσι, Ντένις Μπέργκαμπ, Κόλο Τουρέ αλλά και τον… γνωστό μας Ζιλμπέρτο Σίλβα. Δείτε ονόματα και… συγκρίνετέ τα με τους νυν.

Δεν γνωρίζω αν η απόλυση του Ουνάι Εμερι αφυπνίσει την Αρσεναλ ενόψει Νόρις και «Κάροου Ρόουντ», συνήθως τέτοια… ηλεκτροσόκ βοηθούν στην αρχή. Αλλά δεν ήταν δα και σοκ, φευγάτος ήταν ο Ισπανός εδώ και καιρό, άλλωστε η Αρσεναλ είχε από το 1992 να μείνει χωρίς νίκη επί επτά σερί επίσημα ματς ενώ είχε 13 χρόνια να ξεκινήσει τόσο άσχημα. Στα της παράδοσης, είναι 7-11-7 στο «Κάροου Ρόουντ» αλλά με μόνο έναν άσο στα τελευταία 14 (το 1-0 του Οκτωβρίου 2012).

🦊 Εννοείται ότι το διπλό δεν ποντάρεται σε τέτοιες αποδόσεις. Η Νόριτς βγάζει… φιλοτιμία αλλά έχει και ρόστερ με αδυναμίες. Μια… ψιλή στον Ομπαμεγιάνγκ σκεφτόμουν, που από τα 5 φετινά του γκολ, τα 4 ήταν εκτός Λονδίνου, αλλά πληρώνει πολύ χαμηλά (1.70 – 1.80). Με την Αρσεναλ να παίζει, θέλοντας και μη, προσεκτικά και τη Νόριτς να αποφεύγει τα ρίσκα σε τέτοια παιχνίδια, μια ψιλή στο να μην υπάρχει νικητής ως την ανάπαυλα, έφυγε…

Special bet

⏩ 16:00 Νόριτς – Αρσεναλ:  Χ ημίχρονο (2.55, Interwetten)

Ξύπνα, μαρή Τουλούζη…

🇫🇷 16-10-6 η συνολική παράδοση για Ναντ και Τουλούζ στη Νάντη, σε επίπεδο πρωταθλήματος, τελευταίο διπλό το ’14 και έκτοτε 2-2-0 συν το 2-0 του Φεβρουαρίου στο Coupe de France. Η Ναντ τερμάτισε το σερί των τεσσάρων νικών αλλά στο 1-1 με την Μπρεστ δεν άφησε και περιθώρια αισιοδοξίας. Σημαντική η επάνοδος των Παλουά και Ζιροτό, ήτοι των βασικών της στόπερ. Η Τουλούζ είχε νικήσει τη Λιλ στο ντεμπούτο του Αντουάν Κομπουαρέ και έκτοτε υπέστη τέσσερις σερί ήττες με γκολ 4-11, στο τελευταίο πάντως, στη Μασσαλία, έπαιζε με δέκα από νωρίς. Σημαντική η επάνοδος του μέσου Βενκέρ.

🦊 Τραβηγμένο από τα… μαλλιά μεν αλλά δεν βρίσκω λόγο που ο άσος είναι στο 1.80 και όχι στο 2.40 - 2.50. Ανω του διπλασιασμού να μην ηττηθούν οι… Τουλουζαίοι.

Betshop
Βαθμολογία
8.2/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Καταθέσεις από 1€
check_3c
Εύκολη πλοήγηση
check_3c
Αναλήψεις εντός 24ωρών
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ


🇮🇹 Η μόνη νίκη της Πάρμα στο «Ενιο Ταρντίνι» επί της Μίλαν την τελευταία δεκαετία έλαβε χώρα τον Οκτώβρη του ’13 με 3-2, δύο γκολ του Μάρκο Παρόλο κι ένα του Αντόνιο Κασάνο για την ομάδα, τότε, του Ρομπέρτο Ντοναντόνι που είχε και Αμάουρι, Κασάνι, Γκαργκάνο στην ενδεκάδα ενώ η Μίλαν του Μαξ Αλέγκρι άρχισε να μαζεύει παικτάκια της σειράς τύπου Πόλι, Μπίρσα, Κονστάν και μπροστά έπαιζε με Ρομπίνιο και Μπαλοτέλι. 8-9-11 η συνολική τους παράδοση εκεί, από 2-2 στην Μπολόνια έρχονται οι «παρμέντζι» δεχόμενοι την ισοφάρισε στο 94’ και έχουν τις επιστροφές  τους για σήμερα (Κορνέλιους, Σκοτσαρέλα και Ζερβίνιο). Μία νίκη σε έξι ματς έχει η Μίλαν του Στέφανο Πιόλι (1-2-3), ο οποίος είναι… γεννημένος στην Πάρμα και διετέλεσε και παίκτης (1979-84) και προπονητής της (2006-07), εκτός για σήμερα οι Πακέτα και Ντουάρτε.

🦊 Ξανά φαβορί η Μίλαν; Μα αποδεικνύεται πια ότι η φανέλα της δεν παίζει κανένα ρόλο. Επιλογή το +0,25 σε ασιατικό και με μισή πληρωμή σε ισοπαλία

⚽⚽ Μονά και δυάδα (απόδοσης 4.24)

⏩ 16:00 Ναντ – Τουλούζ: Χ2 (2.04, Netbet)
⏩ 16:00 Πάρμα – Μίλαν: 1 +0,25 ΑΗ (2.08, Netbet)

Το ντέρμπι της… κάρτας


🇹🇷 Συνεχίζεται ο… χαμός στη SuperLig: η πρωτοπόρος Σίβασπορ νίκησε χθες την Κασίμπασα και πήγε στους 27, η Αλάνιασπορ 5-0 την Ανκαραγκουτσού και πήγε στους 22, όσους και η Φενέρ μετά το 2-2 με την Γκιόζτεπε, όσους έχει με ματς λιγότερο η Τράμπζονσπορ ενώ η Γαλατασαράι είναι στους 19.


Ματσάρα, κοντολογίς, σήμερα ανάμεσα σε Τράμπζον και Γαλατά στην Τραπεζούντα, όπου οι «μπορντομαβιλέρ» έχουν το πάνω χέρι με 22-10-15 με τρεις νίκες στα ισάριθμα τελευταία τους εκεί και τελευταία ισοπαλία τον Δεκέμβρη του ’12 (0-0, έκτοτε 4-2-0). Η εν λόγω ισοπαλία είναι μάλιστα και η τελευταία μεταξύ τους, ανεξαρτήτως έδρας, στα τελευταία 13.

🦊 Δεν είναι επ’ ουδενί για 2.30 ο άσος αλλά δεν έμπλεξα με σημείο ή γκολ. Σφυρίζει ο 38χρονος Αλί Παλαμπιγίκ, έχει… ερωτική σχέση με τις κόκκινες (σε έξι ματς της SuperLig φέτος έβγαλε… τρεις), συνολικά σε 132 ματς πρώτης κατηγορίας έχει δείξει 57 κόκκινες! Αξίζει; Λέω ναι… Ειδικά όταν βλέπεις ότι στα τελευταία εννέα ανάμεσα σε Τράμπζον και Γαλατά έχουν γίνει δέκα αποβολές!

Κάρτες

⏩ 18:00 Τράμπζονσπορ – Γαλατασαράι: Over 0,5 κόκκινες (3.65, Stoiximan)

Η μνημονιακή Βίσλα και το αήττητο μετά την 6άρα


🇵🇱 H Βίσλα βελτιώθηκε κάπως μετά την αλλαγή προπονητή, όμως και πάλι αυτό δεν έφτανε για να πάρει έστω το βαθμό από τη φορμαρισμένη Σλασκ και έφτασε τις οκτώ σερί ήττες. Δίνει μάχη η… μνημονιακή Βίσλα για να παραμείνει στην κατηγορία, επί ημερών Σκόβρονεκ όμως υπάρχει η αίσθηση ότι γίνεται καλή δουλειά. Υποδέχεται τη Λέχια η οποία δεν είχε νίκη επί πέντε αγωνιστικές, την πήρε με 3-1 υποδεχόμενη στο Γκντανσκ τη Λοντζ αλλά μάλλον… βρήκε κι έκανε. Συν ότι δεν έχει σήμερα ελέω τιμωρίας τους αμυντικούς Ουντόβιτσιτς, Μλαντένοβιτς ενώ παραμένουν τραυματίες δύο βασικοί, ο στόπερ Ογκουστίν καιο χαφ Κουμπίτσκι.

🦊 Ηρθε η ώρα της Βίσλα να ξυπνήσει; Εστω και σε draw no bet, «αγοράζεται»…

Bwin
Βαθμολογία
9.2/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Κορυφαία αξιοπιστία
check_3c
Live Streaming* 
check_3c
Καθημερινές προσφορές*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

 

🇩🇪 Καμιά 200αριά χιλιόμετρα χωρίζουν τη Βόλφσμπουργκ από τη Βρέμη, ντερμπάκι στον Βορρά της Bundesliga το σημερινό. Με παραπάνω αγώνα μεσοβδόμαδα οι «λύκοι» που νίκησαν 1-0 στην Ουκρανία την Ολεξάντρια και πέρασαν στους «32», στο τελευταίο εντός συνόρων υπέταξαν δικαιότατα με 2-0 την Αϊντραχτ καίτοι για ένα ημίχρονο έπαιζαν με παίκτη λιγότερο. Για τη Βέρντερ, η δίκαια ήττα από τη Σάλκε στο Γκέλζενκιρχεν αύξησε στα οκτώ τα συνεχόμενα επίσημα παιχνίδια στα οποία αγνοεί τη νίκη (0-5-3).

Στο 8-7-7 η συνολική τους παράδοση στο Βόλφσμπουργκ, αήττητη στα τελευταία τρία (1-2-0) η Βέρντερ εκεί μετά την ατιμωτική μας βραδιά του Νοεμβρίου 2015, όταν είχαμε ξεφτιλιστεί με 6-0.

🦊 Δίχως να αποκλείω τη Βέρντερ να… αναστηθεί (έχουμε και την Πάντερμπορν εντός την άλλη εβδομάδα, θα κάνουμε νίκη πριν τις γιορτές, διάολε…) σήμερα στο Βόλφσμπουργκ αλλά εξ… ορισμού τα μεταξύ τους προσφέρονται για goalbetting (μπήκαν τουλάχιστον 3 γκολ στα τελευταία 11/13 ανεξαρτήτως έδρας). Επιλογή το ασιατικό over 3,25 με πληρωμή σε 4+ γκολ και, σε ακριβώς 3 γκολ, επιστρέφεται το μισό ποντάρισμα. Μια χαρά.

⚽⚽ Μονά και δυάδα (απόδοσης 5.70)

⏩ 18:30 Βίσλα Κρακωβίας – Λέχια Γκντάνσκ: 1 dnb (2.32, Betshop)
⏩ 19:00 Βόλφσμπουργκ – Βέρντερ Βρέμης: Over 3,25 AH (2.46, Betshop)

Η σύγκρουση των… σερί

🇬🇷 59-22-41 είναι η συνολική παράδοση στο πρωτάθλημα, και στις δύο έδρες, για Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ, επιμέρους 44-7-10 στο Φάληρο. Ντερμπάρα μεν αλλά μη ξεχνάτε, ελέω play offs, ότι ακολουθούν άλλα… τρία μεταξύ τους φέτος.

Επί των αριθμών, ο Ολυμπιακός μετράει 15 διαδοχικές νίκες στο Καραϊσκάκη, ήτοι από την ισοπαλία με τον Παναθηναϊκό στις 11 Νοεμβρίου του 2018, είναι δε αήττητος εκεί στα τελευταία 17 και από το 0-1 με τον ΠΑΟΚ στις 30 Σεπτεμβρίου του ίδιου έτους. Ανεξαρτήτως έδρας ο Ολυμπιακός είναι αήττητος στα τελευταία 21 πρωταθλήματος (18-3-0).

Ο ΠΑΟΚ «τρέχει» αήττητο 46 αγώνων, ήτοι από τον Μάρτη του ’18 και τον Αστέρα στην Τρίπολη και απειλεί το απόλυτο ρεκόρ που κατέχει ο Ολυμπιακός, δηλαδή τα 58 παιχνίδια χωρίς ήττα ενώ θέλει να γίνει η πρώτη ομάδα στην ιστορία που έχει σκοράρει σε 30 αγώνες εκτός έδρας σερί. Επίσης ο ΠΑΟΚ είναι 22 αγώνες αήττητος εκτός Τούμπας (και εδώ το απόλυτο ρεκόρ είναι του Ολυμπιακού με 34 αγώνες το 2012-14).

Σε τέτοιο ματς, υπό έντονο (και τοξικό, αν θέλετε) κλίμα, για καμιά funbetιά είναι. Με ξένους διαιτητές αλλά και… varίστες, Ισπανοί όλοι, τελείως ενστικτωδώς κράτησα το να ακυρωθεί γκολ με χρήση VAR. 4άρι είσαι… Είναι τέτοιο το παιχνίδι που δεν αποκλείω κανένα αποτέλεσμα, αυθόρμητα… 0-0 θα έλεγα πάντως.

Special bet

⏩ 19:30 Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ: Ακυρωθέν γκολ με χρήση VAR (4.00, Stoiximan)

Εννέα χρόνια και 18 αγώνες…

🇪🇸 Ο Ομπλακ έπνιξε το φάουλ του Ντιμπάλα, η Ατλέτικο ηττήθηκε μεσοβδόμαδα με 1-0 στο Τορίνο από τη Γιουβέντους και συνεχίζει να παρουσιάζει μια μάλλον… προβληματική ομάδα ο Ντιέγο Σιμεόνε. Το θέμα είναι ότι έχει, φτιάχνει αρκετές, φάσεις να σκοράρει αλλά δεν έχει το εύκολο γκολ ενώ παραμένει εκτός ο Ντιέγο Κόστα, όπως και ο Σάβιτς, τουλάχιστον εξέτισαν Σαούλ και Τόμας και ενισχύεται η μεσαία γραμμή. Η Μπάρτσα ήταν καλή στο 3-1 επί της Ντόρτμουντ την Τετάρτη, αλλά.. ως εκεί. Μόνο θετικό ότι ο Μέσι βρίσκεται σε φόρμα, για απόψε λείπουν οι Μπουσκέτς, Ντεμπελέ και Σεμέδο.

Καίτοι δις στο Champions League τα τελευταία χρόνια την απέκλεισε, η Ατλέτι έχει 18 ματς (0-5-13) να νικήσει την Μπάρτσα στο πρωτάθλημα, ήτοι από τον Φλεβάρη του 2010 και το 2-1 με Φορλάν και Σιμάο Σαμπρόσα, προπονητή δε είχε τον Κίκε Σάντσες Φλόρες (και οι Καταλανοί, που είχαν μειώσει με τον Ιμπραχίμοβιτς, τον Πεπ Γκουαρδιόλα)!

🦊 Μην ήρθε η ώρα; Η Ατλέτι για κάτι τέτοια ματς… ζει και αναπνέει, η Μπάρτσα σταθερή δεν είναι. Μια ζαριά, την αξίζει.

Με πολύ… λαό στη Μαρ ντελ Πλάτα η Ιντεπεντιέντε

🇦🇷 Η Ιντεπεντιέντε έπεσε μεν από τη δεκάδα αλλά έχει δύο ματς λιγότερα, η αλλαγή προπονητή την έχει βελτιώσει κατά πολύ. Εφτασε στη νίκη επί της Γοδόι, στο τελευταίο προ 15ημέρου, με ανατροπή στο σκορ και ο υπηρεσιακός Φερνάντο Μπερόν την… αφύπνισε (2-1-0) και δεν αποκλείεται να μονιμοποιηθεί. Ο μέσος Πέρες και ο φορ Παλάσιος εξέτισαν για τη «ρόχο» η οποία, στο 33.000 θέσεων «Χοσέ Μαρία Μινέγια» της Μαρ ντελ Πλάτα, όπου εδρεύει η Αλντοσίβι, θα έχει πάνω από 10.000 οπαδού της που θα κάνουν το ταξίδι τεσσάρων ωρών από την Αβεγιανέδα!

Μια Αλντοσίβι που αποτελεί… σάκο του μποξ, στο τελευταίο συνετρίβη με 5-1 από τη Ροσάριο δεχόμενη τέσσερα τέρματα στο τελευταίο ημίωρο, λογικά ο (γνωστός μας) Γκιγέρμο Ογιος δεν θα μείνει για πολύ ενώ παραμένει στην προτελευταία θέση της ειδικής βαθμολογίας. Αρα ετοιμη… για φούντο.

🦊 Με πολύ κόσμο στο πλευρό της (όχι ότι παίζει μπάλα, αλλά λέμε…) η ανεβασμένη, και με επιστροφές στην ενδεκάδα, Ιντεπεντιέντε έχει τον πρώτο λόγο. Δεν περίμενα και πάνω από 1.75 το διπλό, αν συνδυαστεί με τουλάχιστον δύο γκολ στον αγώνα γίνεται αρκετά ελκυστική η απόδοση.

Νίκος Μποζιονέλος

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi

Περισσότερα άρθρα
kipello_icon
Top Στοιχηματικές
λογότυπο Stoiximan
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Pamestoixima.gr
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Novibet
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bwin
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Betsson
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Fonbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bet365
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Netbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Interwetten
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ