foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ*
ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ292
PROMO CODE ΔΩΡΑ* ΕΔΩ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Όλα
3 ώρες
8 ώρες
12 ώρες

Από τον Γουεά στον… Ολισαντέμπε και τον Σαριέγκι

Μποζιονέλος | 26 Νοε 2019 12:14
jose-pao.jpg

Οριακά, για ένα ματς χάθηκε το απόλυτο προχθές. Μετά το εξαιρετικό Σάββατο, μια ακόμη πιο εξαιρετική Κυριακή, που ήταν και… ιστορική στο ελληνικό πρωτάθλημα αφού είχαν 13 χρόνια οι τρεις του τέως… ΠΟΚ να μη νικήσουν, την ίδια αγωνιστική. Ο ΠΑΟΚ βγάζει, παραδόξως, κούραση και… θολωμένο μυαλό, ο Ολυμπιακός αίφνης θυμήθηκε ότι ίσως δεν έχει καλό προπονητή (σ.σ. δεν κάνω πλάκα, τούτο διαρρέουν για τον εξαιρετικό Πέδρο Μαρτίνς), η ΑΕΚ συνειδητοποίησε, ως πράττει ανά δύο αγώνες, ότι ίσως χρειάζεται να βρει προπονητή και ο Παναθηναϊκός είναι μέσα στον στόχο της εξασφάλισης της παραμονής. Κατάντια; Πού να διαβάσετε και το σημερινό που ετοίμασα, δηλαδή, να μελαγχολήσετε…

Την Κυριακή λοιπόν πλήρωσαν, και εύκολα εντέλει σε δυάδα 2.655, τα (ασιατικά) γκολ στα Οσασούνα – Αθλέτικ Μπιλμπάο και Αουγκσμπουργκ – Χέρτα. Προτού βέβαια μπει το τρίτο στο γερμανικό, είχε ήδη γίνει το 1-1 στο Περιστέρι, πονταρισμένο το Ατρόμητος – ΟΦΗ με any time σκορ 1-1 στο ωραιότατο 2.55. Κι ακολούθησαν τα δύο combos, το Χ2 με over 1,5 στο ΑΕΚ – Αρης, στο εξαιρετικό 3.67 (κι αν οι «κιτρινόμαυροι» δεν έμεναν με δέκα ελέω της ανοησίας του Ιντέγε, ίσως το έπαιρναν κιόλας…) και το Χ2 με under 3,5 στο Χιμνάσια – Αρσεναλ Σαραντί, που πλήρωσε 2.15. Η ομάδα του Ντιέγο Μαραντόνα έφτασε τις επτά ήττες, σε ισάριθμα (!), εντός.

Μόνο ένα χάθηκε, στο παρολί μονών και δυάδας: η Σεντ Ετιέν (νίκη της και over 1,5 στο ματς), αλλά πέρασε το Χ2 & over 2,5 (στο 3.00!) του Σέφιλντ Γιουν. – Μάντσεστερ Γ., αυτά τα combos μας έχουν φτιάξει πολύ φέτος.

Ηταν λοιπόν ένα ωραιότατο, το πιο… χορτάτο (στοιχηματικά) ως τώρα. Συνολικά, για το ενδεικτικό του Σ/Κ, σε 17 επιλογές πέρασαν τα 12 picks, σε 2 έγιναν cash out και χάθηκαν τρία. Μια χαρά.



Λεπτές ισορροπίες στη Μόσχα


🇷🇺🇩🇪 Στο Λοκομοτίβ – Λέβερκουζεν στη Μόσχα κρίνεται η 3η θέση του ομίλου, όπου δεσπόζουν φυσικά Γιουβέντους και Ατλέτικο. Το… φοβερό με τη «Λόκο» είναι πως απαριθμεί 2-0-7 ενάντια σε γερμανικές ομάδες, οι μόνες της νίκες ήταν… εκτός: 1-0 στο Μόναχο το ’95 την Μπάγερν… Οτο Ρεχάγκελ και 2-1 στην «Μπάι Αρίνα» τον Σεπτέμβρη!

Οι Ρώσοι κάνουν γενικώς καλή πορεία, πλην του ματς με την Ατλέτικο έχουν εμφανιστεί ανταγωνιστικοί και παρά τις ελλείψεις. Για απόψε τέθηκε εκ νέου εκτός ο φορ Σμόλοφ, λείπουν πάγια οι φορ Φαρφάν και Τζόρτζεβιτς, δίχως Αμίρι, Βάιζερ, Χάφερτς οι Γερμανοί.

🦊 Ματς που προσφέρεται για αμφίτερμα σε οριακώς ανεκτή τιμή…

Betshop
Βαθμολογία
8.2/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Καταθέσεις από 1€
check_3c
Εύκολη πλοήγηση
check_3c
Αναλήψεις εντός 24ωρών
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ


🇹🇷🇧🇪 Η Γαλατασαράι έχει έναν βαθμό, του 0-0 στο Μπριζ στην πρεμιέρα, οι Βέλγοι δύο και νομοτελειακά το μεταξύ τους αποψινό στην «Τουρκ Τέλεκομ Αρίνα» κρίνει την 3η θέση, σε όμιλο όπου είχαν πάρει την πρόκριση… από το άκουσμα της κλήρωσης Ρεάλ και Παρί. Αν… λέει κάτι, ότι η Γαλατά δεν έχει νικήσει ποτέ βελγική ομάδα: 0-3-4 γενικά, επιμέρους 0-2-1 εντός αλλά έχει νικήσει μόνο στα δύο από τα τελευταία 15 ευρωπαϊκά της ως γηπεδούχος και έχει 11 σερί ευρωπαϊκά ανεξαρτήτως έδρας να κάνει νίκη και δεν έχει σκοράρει ακόμη στον όμιλο.

Αγωνιστικά δε, λείπουν ο τιμωρημένος χαφ Ενζονζί, ο στόπερ Λουγιντάμα, ο μπακ Οζμπαϊρακλί και οι φορ Μπάμπελ (πρώτος σκόρερ φέτος) και Φαλκάο. Η δε Μπριζ του Φιλίπ Κλεμάν είναι πολύ καλή στο γκρουπ, όχι τυχαία λύγισε με το ελάχιστο (1-0) στο Παρίσι έχοντας και χαμένο πέναλτι.

🦊 Δικαιολογούν όμως όλα αυτά την Μπριζ να φαβοριτίζεται στο 2.35, τιμή που έπεσε από το αρχικό 2.57; Θαρρώ πως όχι. Θέλει και κάλυψη νομίζω, κράτησα το Χ2 και, ψάχνοντας γκολ για να το συνδυάσω, μεταξύ του over 1,5 (1.83) και του under 3,5 (1.93) επιλέχθηκε το πρώτο. Είναι καλύτερα να παρακαλάς να συμβεί κάτι, παρά να απεύχεσαι…

⚽  Δυάδα (απόδοσης 3.02) 🇷🇺🇩🇪 🇹🇷🇧🇪

⏩ 19:55 Λοκομοτίβ Μόσχας – Λέβερκουζεν: Goal/goal (1.71, Betshop)
⏩ 19:55 Γαλατασαράι – Κλαμπ Μπριζ: Χ2 και over 1,5 (1.77, Betshop)

Η μόνη «γαλλική» ήττα της γηπεδούχου Ρεάλ…


🇪🇸🇫🇷 Κάποτε η Παρί Σεν Ζερμέν ήταν ο… κακός δαίμονας της Ρεάλ Μαδρίτης στην Ευρώπη, δαίμονας που… ξόρκισε εντός της τριετίας που σάρωσε τα πάντα με τρεις σερί κατακτήσεις Champions League. Η φετινή είναι η πέμπτη φορά που Μαδριλένοι και Παριζιάνοι ανταμώνουν, 4-2-3 υπέρ της «βασίλισσας» ο απολογισμός σε όλα, 3-0 η ΠΣΖ στο ματς του α’ γύρου, επιμέρους 3-0-1 στη Μαδρίτη.


H μόνη νίκη της Παρί στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου» επιτεύχθηκε στις 3 Μαρτίου 1994, 1-0 για τα προημιτελικά του Κυπελλούχων με γκολ του Ζορζ Γουεά στο 32’. Η ρεβάνς στο Παρίσι έληξε 1-1, όμως η Παρί στη συνέχεια έμεινε εκτός από την Αρσεναλ, η οποία πήρε το τρόπαιο (1-0 την Πάρμα στην Κοπεγχάγη). Σημειωτέον ότι η εν λόγω ήττα είναι η τελευταία της Ρεάλ στη Μαδρίτη από γαλλική ομάδα αλλά και η… μοναδική σε 18 ματς (έχει 14-3-1), έκτοτε μέτρησε 9-3-0, όλες οι ισοπαλίες… με τη Λιόν!

Χωρίς Χάμες, Λούκας, Νάτσο, Ασένσιο η Ρεάλ απόψε, πρώτη φορά στη σεζόν με όλα τα αστέρια παρόντα η Παρί αφού λείπουν μόνο οι Κιρζαβά, Ερέρα, Τσούπο-Μότινγκ, οι Εμπαπέ, Νεϊμάρ και Ικάρντι παίρνουν θέση… επιφυλακής μπροστά.

Stats attack: 3 γκολ σε 10 ματς ενάντια στη Ρεάλ έχει ο Νεϊμάρ, κανένα σε τρία ο Ικάρντι, κανένα σε δύο ο Εμπαπέ και, από την άλλη, ένα σε 9 ο Μπενζεμά κόντρα στην Παρί (το μόνο του ήταν σε Σούπερ Καπ με τη Λιόν το 2006!)

Netbet
Βαθμολογία
8.7/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Δωρεάν συναλλαγές 
check_3c
Ειδικά & Ασιατικά Χάντικαπ
check_3c
Φιλικό mobile
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ


🦊 Η Παρί είναι φέτος σοβαρή, η Ρεάλ όχι. Οι Γάλλοι διψούν για μεγάλα αποτελέσματα και ποντάρονται, δεν έχω καμία εμπιστοσύνη στην ομάδα μου (και) φέτος.

🦊 Αν βγει το… σενάριο του διπλού, με γκολ θα είναι. Funbetιά να μπουν τρία στο ματς, συνδυαστικά…

🦊 Εναλλακτικά, για σκόρερ και καθαρά ελέω τιμών, αλλά και της φόρμας του, κράτησα τον φορμαρισμένο Καρίμ Μπενζεμά που έχει πολλά να (απο)δείξει στους συμπατριώτες του ελέω «τρικολόρ».

⚽  Ρίσκο 🇪🇸🇫🇷

⏩ 22:00 Ρεάλ Μαδρίτης – Παρί Σεν Ζερμέν: 2 (2.85, Stoiximan)

⚽  Fun bet 💣 🇪🇸🇫🇷

⏩ 22:00 Ρεάλ Μαδρίτης – Παρί Σεν Ζερμέν: 2 & over 2,5 (3.61, Netbet)

Η Τότεναμ, ο Μουρίνιο και… ο Panathinaikos



⏳🧾 Οι εξελίξεις στην Τότεναμ με την απόλυση του Μαουρίτσιο Ποκετίνο έφεραν στον πάγκο των «σπερς» των Ζοσέ Μουρίνιο, ο οποίος απόψε, στην υποδοχή του Ολυμπιακού, θα αντιμετωπίσει για έκτη φορά ελληνική ομάδα και για πρώτη… κάποια που δεν είναι ο Παναθηναϊκός! Συνολικά ο Special One έχει 3-0-2 κόντρα στους «πράσινους», αμφότερες… ως γηπεδούχος μάλιστα, σε Πόρτο και Μιλάνο. Λέτε να… τριτώσει;

☘️ Το πρώτο τους αντάμωμα ήταν το 2001-02, τη σεζόν του Γιάννη Κυράστα, αρχικά, και μετέπειτα του Σέρχιο Μαρκαριάν που o Παναθηναϊκός διέπρεψε, για τελευταία φορά (…) στο Champions League φτάνοντας ως τα προημιτελικά, γνωρίζοντας οριακά τον αποκλεισμό από την Μπαρτσελόνα, με αλήστου μνήμης τη χαμένη ευκαιρία του Βλάοβιτς στο τέλος. Τότε, στη β’ φάση των ομίλων, προτελευταία αγωνιστική, έχασε με 2-1 στο Πόρτο με τον Ζοσέ Μουρίνιο να έχει αναλάβει τους «δράκους» μόλις ένα δίμηνο νωρίτερα αντί του Οκτάβιο Μασάδο. Ηττα από γκολ των Ντέκο και Πένια, είχε μειώσει ο Γιόνας Κόλκα.

Την επόμενη σεζόν όμως, ο ΠΑΟ ήταν εκτός Champions League όπου μετείχαν οι (ισόβαθμοί το 2001-02 στην κορυφή!) Ολυμπιακός και ΑΕΚ, είχε πάρει από την «Ενωση» για τον πάγκο τον Φερνάντο Σάντος αλλά ο Πορτογάλος τα έκανε… μούσκεμα, απολύθηκε μετά την πρόκριση στην παράταση επί της Λίτεξ και επανήλθε ο Μαρκαριάν. Με τον Ουρουγουανό ο ΠΑΟ αποκλείει διαδοχικά Φενερμπαχτσέ, Λίμπερετς, Αντερλεχτ και ανταμώνει ξανά με την Πόρτο, στα προημιτελικά: 1-0 με Ολισαντέμπε στο «Ντας Αντας», 2-0 στην παράταση της ρεβάνς της Λεωφόρου οι «δράκοι» με ισάριθμα γκολ του Ντερλέι, ματς που ο Μαρκαριάν έβαλε τον Παντελή Κωνσταντινίδη αντί του τραυματία Μπασινά…


Τα άλλα δύο ματς Μουρίνιο και Παναθηναϊκού έγιναν το 2008-09, όταν ο Special One είχε αναλάβει την Ιντερ. Στον όμιλο του Champions League έπεσε μαζί με Παναθηναϊκό, Βέρντερ και Ανόρθωση. Οι «πράσινοι» του Χενκ τεν Κάτε ηττήθηκαν στο ΟΑΚΑ, στην πρεμιέρα, με 2-0 από τους «νερατζούρι» με γκολ των Μανσίνι και Αντριάνο, θριάμβευσαν όμως με 3-0 στη Βρέμη και, ακολούθως, με 1-0 στο «Τζιουζέπε Μεάτσα» επί της Ιντερ χάρη στο αξέχαστο γκολ του Γιόσου Σαριέγκι στο 69’, καταλαμβάνοντας εντέλει την πρώτη θέση και αφήνοντας την ομάδα του Μουρίνιο στη δεύτερη! Το γκολ του Σαριέγκι, συμπτωματικά… σαν σήμερα, 26 Νοεμβρίου 2008!

Interwetten
Βαθμολογία
8.3/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Παγκόσμιο brand name
check_3c
Ανταγωνιστικές αποδόσεις στα φαβορί
check_3c
Πλούσιο Live Betting με Cash Out*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿🇬🇷 Κακό, για να περάσω στον Ολυμπιακό, το timing που καλείται να αντιμετωπίσει την Τότεναμ, μια ομάδα που θέλει να δώσει αποδείξεις, που άλλαξε προπονητή και που ο Μουρίνιο αφήνει να εννοηθεί ότι… άλλαξε. Μόλις 1-1-12 ο απολογισμός των «ερυθρόλευκων» επί αγγλικού εδάφους, η νίκη το ’15 με την Αρσεναλ (3-2) και η ισοπαλία πέρυσι με την Μπέρνλι (1-1). Να τριτώσει; Δύσκολο. Εξ αυτών στο Λονδίνο ήταν τα επτά: 1-0-6 με γκολ… 5-20 (τέσσερις φορές με την Αρσεναλ κι από μια με Τσέλσι, Γουέστ Χαμ και Τότεναμ).

Οσο για την… υποδοχή ελληνικών ομάδων από τους «σπερς»; 4-0 τον Ολυμπιακό το ’72, 1-2 από τον ΠΑΟΚ το ’11, 3-1 τον Παναθηναϊκό το ’12 και 5-1 τον Αστέρα το ’14. Πολύ γκολ ρε παιδί μου… Just saying.

🦊 Επιλογή ο φορμαρισμένος Σον με 6 γκολ στα ισάριθμα τελευταία της Τότεναμ σε όλες τις διοργανώσεις και συνολικά 19 τέρματα μέσα στο έτος.

Σκόρερ, μονά και δυάδα (απόδοσης 5.40) 🥅 🥅 🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿🇬🇷 🇪🇸🇫🇷

⏩ 22:00 Τότεναμ – Ολυμπιακός: Γκολ Σον (2.30, Interwetten)
⏩ 22:00 Ρεάλ Μαδρίτης – Παρί Σεν Ζερμέν: Γκολ Μπενζεμά (2.35, Interwetten)

5.000 Κροάτες στο Μπέργκαμο

🇮🇹🇭🇷 Η Αταλάντα δεν είναι δα και η πρώτη ομάδα στην ιστορία που ξεκίνησε με τρεις ήττες σε ισάριθμα ματς σε όμιλο αλλά είναι ικανή να προκριθεί, αν φυσικά νικήσει απόψε την Ντινάμο και, σε 15 βράδια, τη Σαχτάρ στο Χάρκοβο. Και πέρασε αρκετός καιρός από το 4-0 του Ζάγκρεμπ, με την Ντινάμο να μην έχει νικήσει ποτέ επί ιταλικού εδάφους (0-6-11).

Στο «Σαν Σίρο», όπως όλα τα ευρωπαϊκά, ο αγώνας, 50 χλμ. απόσταση από το Μπέργκαμο, οι «μπεργκαμάνσκι» δεν έχουν νίκη στα τελευταία πέντε ματς σε όλες τις διοργανώσεις μετά το 3-1 από τη Γιούβε, άδικο βάσει της εικόνας του ματς ενώ λείπει εκ νέου ο ηγετικός φορ Σαπάτα. Παρουσία 5.000 Κροατών (!) απόψε το ματς, λογικά ξανά με τρεις στόπερ η Ντινάμο αφού αποδείδει στα ευρωπαϊκά της.

🦊 Και φυσικά δεν υπάρχει αξία στο 1.53 του άσου, με αρχική τιμή το 1.71, για μια ομάδα που δεν έχει νίκη στον όμιλο και παίζει και σε ουδέτερη έδρα. Μην τρελαθούμε. Προς τα δεξιά η επιλογή, αυξάνοντας το ρίσκο συνδυαζόμενη με τουλάχιστον δύο γκολ στον αγώνα.

Combo, αξία 🔢 🔝 🇮🇹🇭🇷

⏩ 22:00 Αταλάντα – Ντινάμο Ζάγκρεμπ: Χ2 & over 1,5 (3.20, Stoiximan)

Νίκος Μποζιονέλος

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi

Περισσότερα άρθρα
kipello_icon
Top Στοιχηματικές
λογότυπο Stoiximan
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Pamestoixima.gr
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Novibet
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bwin
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Betsson
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Fonbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bet365
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Netbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Interwetten
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ