foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ*
ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ71
COSMOTE TV ΔΩΡΕΑΝ* ΕΔΩ 📺 ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Όλα
3 ώρες
8 ώρες
12 ώρες

Περσινά χρωστούμενα, σερί 47 ετών και το «ποτέ» του Αρη

Μποζιονέλος | 24 Νοε 2019 12:01
1bobby-charlton-tosses-coin-home-game-manchester-7889947.jpg

Η αλήθεια είναι ότι η μπάλα έχει φερθεί… καλά τα τελευταία χρόνια στη Ρίβερ Πλέιτ. Είχε και τύχη, είχε και ρέντα. Οπαδικά δεν ήμουν με καμιά τους χθες, στην Αργεντινή τείνω προς… Λανούς, στη Βραζιλία είμαι «αρρωστάκι» Παλμέιρας. Ηθελα… φιλαθλητικά να το πάρει η Φλαμένγκο για την μπαλάρα που παίζει εδώ και καιρό, αλλά και για τον Ζόρζε Ζέσους. Στοιχηματικά, έτσι όπως είχαν έρθει οι αποδόσεις, δεν άξιζε όμως. Και εκ νέου οι αριθμοί παραλίγο να δικαιωθούν. Δεν κάσαρα στην κατάκτηση, το σκεφτόμουν γύρω στο 80’, το άφησα, έκανα cash out όμως με το που ισοφάρισε η Φλαμένγκο στο 89’. Και χάνεται, το πρώτο, στο 92’, ξανά με τον Γκαμπιγκόλ (σ.σ. ποιος Μπαρμπόσα ρε σεις εκεί στο κανάλι, άντε να τον αποκαλέσεις «Γκάμπριελ»), που όταν τον είχαμε στην Ιντερ γελούσαμε. Τον Γκαμπιγκόλ!

Παρένθεση: είπα «Ιντερ» και οφείλω ευθαρσώς να παραδεχθώ πως δεν θα δω scudetto ούτε φέτος: όταν η Γιουβέντους, αντί να χάνει 3-0 στο ημίχρονο, δέχεται μόνο ένα κι από το πουθενά νικά 3-1 την Αταλάντα, ξέρετε τι θα πάρει στο τέλος. Είναι εκνευριστική, πια… Τουλάχιστον πληρωθήκαμε το πέναλτι του 2.60 (ρε Τζιανλούκα Ρόκι, θεούλη) και… νωρίς νωρίς.

Το ματς, για να κλείσω τα του τελικού του Copa Libertadores, δεν ήταν καλό, στη Φλαμένγκο βγήκε άγχος, στη Ρίβερ ηττοπάθεια. Για πρώτος τελικός, μονός, στον θεσμό ήταν ωραίος για εμάς τους Ευρωπαίους, που τον είδαμε σε prime time, στη Λατινική Αμερική όμως ήταν απόγευμα. Τέσπα, τηλεοπτικά δικαιώματα και χορηγίες είναι αυτά.

Όλα τα λεφτά ήταν λοιπόν ο Ζόρζε Ζέσους. Ο τύπος που με την Μπενφίκα έχανε τρεις τίτλους σε δέκα ημέρες με γκολ στις καθυστερήσεις. Λοιδορήθηκε, αμφισβητήθηκε, απέτυχε και στη Σπόρτινγκ, πήγε στη Βραζιλία και κάνει… παπάδες με τη Φλαμένγκο. Ειλικρινά το μέλλον του είναι κάποια στιγμή σε μεγάλη ισπανική ομάδα, τον πιστεύω προπονητικά ότι θα γράψει ιστορία.



Κατά τα λοιπά χθες, αρκετές πληρωμές (χεχε): περισσότερο από όλα χάρηκα που κόντραρα την Γκλάντμπαχ (την πρωτοπόρο Γκλάντμπαχ…) στο Βερολίνο με την Ουνιόν, και την Εβερτον με τη Νοριτσάρα! Ο Μάρκο Σίλβα ακόμη να πάει ΟΑΕΔ; Δυάδα του 2.89 ήταν αυτή. Κι ακολούθησε μια μικρότερη, με την Αλκμααρ να κάνει από νωρίς περίπατο στην Ουτρέχτη, την Μπεσίκτας που είχε προηγηθεί λίγο νωρίτερα την κάσαρα στο 78ο, η δυάδα του 3.20 πλήρωσε σχεδόν στο 70%.

Ακολουθούν, το Πανιώνιος – Ολυμπιακός 1-1, όχι δεν περίμενα απώλειά του, άξιζε τη νίκη βάσει εμφάνισης, ο Ποντένσε είχε πέντε καλά σουτ (κι όμως, 4.15 πλήρωνε αλλά δεν…), το Στρασβούργο που δεν είχε διπλό φέτος, το ποντάραμε στο 3.14 και έριξε 4άρα στην Αμιένη και η βραδιά κλείνει υπέροχα με το (απόδοσης 2.06) over 1,5 στο α’ ημίχρονο στο Ρεάλ – Σοσιεδάδ. 

🤳 Α, ξεκίνησα κάτι χθες στο Instagram και λέω να το καθιερώσω.
Στα stories: ρωτάτε για αγώνες, απαντώ και, τα καλύτερα, τα κοινοποιώ.
Η ανταπόκρισή σας ήταν πολύ μεγαλύτερη του αναμενομένου και θα καθιερωθεί!

Η παράδοση της Αθλέτικ, τα 31 της Οσασούνα και η… Αυγούστα


🇪🇸 Τράβηξε… 31 στο εντός «Σαδάρ» αήττητο η Οσασούνα και υποδέχεται σε βάσκικο ντέρμπι την Αθλέτικ Μπιλμπάο. Συμπτωματικά την τελευταία ομάδα που τη νίκησε εκεί στο πλαίσιο της Primera Division, 2-1 τον Απρίλη του ’17 με Αντούριθ και Ινιάκι Γουίλιαμς. Αποτέλεσμα που αύξησε στα έξι το αήττητο της Αθλέτικ στα μεταξύ τους, η Οσασούνα δεν έχει νίκη από τον Μάρτη του ’12. Συμπτωματικά, το αμέσως προηγούμενο ρεκόρ προ… δεκαετιών είναι 30 σερί ματς αήττητη και είχε τερματιστεί από την Αθλέτικ (και, δη, με… 1-8 τον Ιανουάριο του 1959!). Η δε Αθλέτικ, στο δικό της σερί, δεν έχει νίκη εκτός «Σαν Μαμές» από τον Απρίλη, 1-0 τη Λεγανές τότε και έκτοτε 0-4-3 σκοράροντας μόνο σε δύο εξ αυτών.

Στα της παράδοσης είναι 11-11-16 στην Παμπλόνα, τρία σερί διπλά έχει η Αθλέτικ, χωρίς ισοπαλία μεταξύ τους εκεί από το 0-0 του Απριλίου 2010.

Στη φωτό, σε πρόσφατη έξοδό τους, οι Γιαγκόμπα Αρασάτε της Οσασούνα, Γκαΐθκα Γκαρινάνο της Αθλέτικ, μαζί με τους Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ της Εΐμπαρ και Ασιέρ Γκαριτάνο της Αλαβές, ήτοι οι προπονητές των τεσσάρων βάσκικων ομάδων της κατηγορίας. Αλλα ήθη, άλλα έθιμα!


Μπερδεμένο είναι πάντως, η Οσασούνα παίζει χωρίς τον κίπερ Ρουμπέν, τον στόπερ Αριδάν, τον μπακ Βιδάλ, τον μέσο Οϊερ και τον εξτρέμ Ιμπάνιεθ, η Αθλέτικ χωρίς τον ηγέτη Μουνιαΐν και τον μέσο Μπενιάτ ενώ παραμένει εκτός και ο γερόλυκος φορ Αντούριθ.

🦊 Στο goalbetting στράφηκα, με ασιατικό over 1,75 όπου πληρώνεσαι τα μισά σε ακριβώς δύο γκολ.

🇩🇪 Από τον Σεπτέμβρη του ’14, 1-0 με πέναλτι του Φέρχαχ, έχει να νικήσει τη Χέρτα (ανεξαρτήτως έδρας) η Αουγκσμπουργκ, έκτοτε 0-5-4 σε όλα και, επιμέρους, 0-2-2 στην… Αυγούστα (ως αποκαλούσαν δύο χιλιετίες πριν την πόλη που ίδρυσε ο Ρωμαίος αυτοκράτορας Αύγουστος). Στο τελευταίο η Αουγκσμπουργκ νίκησε στο Πάντερμπορν με πολύ τύχη και τον κίπερ Κούμπεκ να αποκρούει πέναλτι, χάνει το σημερινό ο γκολτζής φορ Φινμπόγκασον. Η Χέρτα προ της διακοπής γνώρισε τρεις σερί ήττες, ο Αντε Κόβιτς είναι υπό έντονη, πια, αμφισβήτηση.

🦊 Αν δεν έλειπε ο «Φίνμπο» ο άσος του 2.80 θα παιζόταν… ξερός. Απρόβλεπτες και ασταθείς και οι δύο, επιλογή τα γκολ και το ασιατικό over 2,25 με πληρωμή σε 3+ γκολ και επιστροφή μισού πονταρίσματος σε ακριβώς δύο.

⚽⚽ Δυάδα (απόδοσης 2.655)  🇪🇸 🇩🇪

⏩ 15:00 Οσασούνα – Αθλέτικ Μπιλμπάο: Over 1,75 AH (1.67, Betshop)
⏩ 16:30 Αουγκσμπουργκ – Χέρτα: Over 2,25 AH (1.59, Betshop)

Περσινά χρωστούμενα;


🇬🇷 Με Γιώργο Κορακάκη και Σωκράτη Οφρυδόπουλο ως υπηρεσιακούς, υποδέχεται τον ΟΦΗ ο Ατρόμητος καθώς η επιλογή του Γιάννη Αναστασίου δεν του βγήκε. Όχι πως φέρει τόσο ευθύνη ο κόουτς, γενικώς το ρόστερ των Περιστεριωτών δεν είναι άλλων σεζόν. Εν πάση περιπτώσει, δύσκολο το σημερινό, ενάντια σε μια ομάδα που σκοράρει μετά ευκολίας φέτος. Και υπάρχουν και… χρωστούμενα. Υπάρχουν;

Bwin
Βαθμολογία
9.2/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Κορυφαία αξιοπιστία
check_3c
Live Streaming* 
check_3c
Καθημερινές προσφορές*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ


Στις 5 Μαΐου ο ΟΦΗ νίκησε τον Ατρόμητο, απέφυγε τη 14η θέση (αλλά όχι τα μπαράζ), στην πρώτη του νίκη στο Περιστέρι μετά από 42 χρόνια (0-1-7 από το 1997). Συνολικά είναι 8-5-7 η παράδοση και 7-1-2 στο Περιστέρι.

🦊 Σύμφωνοι, για διπλό είναι. Ακου… 5άρι ο φετινός ΟΦΗ! Αλλά η αλλαγή στον πάγκο του Ατρόμητου και τα περσινά με προβληματίζουν. Κράτησα απλά το any time σκορ 1-1 και ας κάνουν ό,τι θέλουν, μετά…

Special bet 🇬🇷 🎁

⏩ 17:00 Ατρόμητος – ΟΦΗ: Any time σκορ 1-1 (2.55, Stoiximan)

Η βελτιωμένη επί Πιέλ και τα 47 χρόνια χωρίς ισοπαλία στο Σέφιλντ


🇫🇷 Ηττήθηκε και στα δύο τελευταία (0-1) ενώ είχε σερί πέντε νικών στο «Ζοφρέ Γκισάρ» υποδεχόμενη τη Μονπελιέ, στην έδρα της έχει φέτος 2-5-1. Ωστόσο κάτι, εμφανώς, έχει αλλάξει στη Σεντ Ετιέν επί ημερών Κλοντ Πιέλ που βρήκε τη σωστή «φόρμουλα» στην ενδεκάδα. Σταθερά καλή μέσα και κακή έξω η Μονπελιέ, βάσει αποτελεσμάτων όμως και όχι απόδοσης.

Δεν είναι… του πεταματού η Μονπελιέ, αλλά η Σεντ Ετιέν ποιοτικά υπερέχει, είναι στο 4-3-0 από τότε που προσέλαβε τον Πιέλ, σκοράρει και πιο εύκολα, θέμα χρόνου να παίρνει περισσότερους βαθμούς εντός.

🦊 Ασος, αλλά πιο ρισκαδόρικος, με τουλάχιστον δύο γκολ στον αγώνα.

Interwetten
Βαθμολογία
8.3/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Παγκόσμιο brand name
check_3c
Ανταγωνιστικές αποδόσεις στα φαβορί
check_3c
Πλούσιο Live Betting με Cash Out*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ


🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 Το 1992-93 η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πήρε τον τίτλο ούσα 10 βαθμούς μπροστά από την Αστον Βίλα, 12 από τη Νόριτς και 13 από την Μπλάκμπερν. Άλλες εποχές, τότε που ήταν ισχυρές ομάδες όπως η ΚΠΡ και η Κόβεντρι. Εκείνη τη σεζόν όμως η ManUtd ηττήθηκε δις από την… ομώνυμη στο Σέφιλντ, αμφότερες με 2-1: για το πρωτάθλημα τον Αύγουστο, στην πρεμιέρα, με ισάριθμα γκολ του Μπράιαν Ντιν και, τον Φεβρουάριο, στο Κύπελλο. Ηταν οι τελευταίες νίκες των της SUFC επί της ομάδας του σερ Αλεξ Φέργκιουσον, τότε, έκτοτε γνώρισε επτά σερί ήττες σε πρωτάθλημα και Κύπελλο… μέσα, έξω.


Γενικώς το Σέφιλντ δεν… της πάει, είναι 26-9-16 συνολικά η παράδοση, σε όλα, εκεί ενώ δεν έφεραν ισοπαλία στα τελευταία 12 (4-0-8), ήτοι από το 1-1 της 4ης Απριλίου 1972! Ητοι, 47 ολόκληρα χρόνια… Στο δε αντίστοιχο ματς του β’ γύρου στο «Ολντ Τράφορντ» ο Μπόμπι Τσάρλτον αγωνίζεται για τελευταία φορά με τη φανέλα της ManUtd ύστερα από 606 αγώνες και 199 γκολ.

Στα… του σήμερα η Γιουνάιτεντ στοχεύει στο να κάνει δεύτερη «κολλητή» νίκη για πρώτη φορά στη σεζόν, η νεοφώτιστη έχει δυσκολέψει όλες τις top-6 ομάδες ως τώρα, πλήγμα ότι δεν παίζει ο εξαιρετικός κίπερ Χέντερσον καθότι δανεικός από τη ManUtd. Ξαναδιαβάστε το και συγκρίνετέ το με τα όσα γράφονται στα μέρη μας, τελευταία…

🦊 Κράτησα το να μην ηττηθεί η Γιουνάιτεντ (του… Μάντσεστερ) και να μπουν τρία γκολ στον αγώνα. Θαρρώ ότι το ματς ξεκινά από 1-1 κι αν φύγει από εκεί, προς τα δεξιά θαρρώ ότι θα πάει.

⚽⚽ Combo, μονά και δυάδα (απόδοσης 10.35) 🇫🇷 🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 🔢

⏩ 18:00 Σεντ Ετιέν – Μονπελιέ: 1 & over 1,5 (3.45, Stoiximan)
⏩ 18:30 Σέφιλντ Γιουν. – Μάντσεστερ Γ.: Χ2 & over 2,5 (3.00, Stoiximan)

Ποτέ διπλό… σε πρώτο γύρο


🇬🇷 Ο Αρης είναι αήττητο στο τελευταίο καρέ αγώνων, έργο Μίκαελ Ενινγκ βεβαίως και δοκιμάζεται ενάντια στην ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ. Στο μόνο φετινό ματς που δεν σκόραρε, ηττήθηκε και ήταν στον Βόλο, έκτοτε σε τρία ματς εκτός δεν λύγισε. Η ΑΕΚ έχει μείνει πολύ πίσω από την κορυφή έχοντας δεχθεί ήδη 15 γκολ, μόνο έξι ομάδες έχουν χειρότερη άμυνα.

Στα της παράδοσης, η ΑΕΚ έχει κερδίσει ακριβώς τα μισά ματς ενάντια στον Αρη (55 στα 110) ενώ με την «Ενωση» γηπεδούχο ο απολογισμός είναι 41-11-3.

Οι τρεις νίκες του Αρη ήταν τον Φλεβάρη του ’89 με φάουλ του Οικονομίδη (1-0 στο «Νίκος Γκούμας»), τον Απρίλη του ’09 με γκολ του Κόκε (στο ΟΑΚΑ) και τον Φλεβάρη του ’11 με δύο γκολ του Νέτο, ξανά στο ΟΑΚΑ. Κοντολογίς, ο Αρης δεν έχει νικήσει ποτέ εκτός έδρας την ΑΕΚ σε πρώτο γύρο πρωταθλήματος. Εχει κι αυτό το ενδιαφέρον του…

Netbet
Βαθμολογία
8.7/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Δωρεάν συναλλαγές 
check_3c
Ειδικά & Ασιατικά Χάντικαπ
check_3c
Φιλικό mobile
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

🦊 Χωρίς Λιβάγια και Τσιγκρσίνσκι η ΑΕΚ σε ένα κλίμα «βαρύ» μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό, γκολ λογικά θα έχει έτσι όπως παίζουν, σε συνδυασμό με τη διπλή ευκαιρία του Αρεως, μια χαρά.

Παραιτήθηκε αλλά γύρισε ο Ντιέγο

🇦🇷 Η Χιμνάσια πέρασε δύσκολη εβδομάδα. Ο τρελο-Ντιέγο Μαραντόνα παραιτήθηκε με το που έμαθε ότι ο πρόεδρος Γκάμπριελ Πελεγκρίνο δεν θα συμμετάσχει στις επικείμενος εκλογές αλλά, 48 ώρες αργότερα και με την πίεση από τον κόσμο, αναίρεση την απόφασή του. οι οπαδοί της «λόμπο» πήγαν χθες στην προπόνηση και επί ώρα ο Ντιέγο μιλούσε μαζί τους και οι παίκτες έκαναν προπόνηση.

Απόψε υποδέχεται την Αρσεναλ Σαραντί με στόχο τον πρώτο της βαθμό εντός «Μπόσκε» στη σεζόν αφού έχει 6/6 ήττες! Η Αρσεναλ έβγαλε δύσκολο πρόγραμμα, έρχεται από το 5-1 με την Μπόκα, πασχίζει για την παραμονή. Περίεργη η παράδοση, έχουν να παίξουν από το 2014 στο «Μπόσκε» και έδωσαν έκτοτε πέντε ματς στο Σαραντί με τη Χιμνάσια να έχει 2-2-1.

🦊 Με το που πήρε πίσω ο Μαραντόνα την παραίτησή του ο άσος του 2.50 κατέρρευσε στο 2.25. Προφανώς δεν αξίζει. Η Αρσεναλ σκοράρει μετά δυσκολίας αλλά έχει μεγαλύτερη ανάγκη τους βαθμούς. ΟΚ, ο Μαραντόνα προπονητής ψυχολογίας είναι, ομάδα δεν έχει φτιάξει ακόμη, ειδικά για να κάνει παιχνίδι πρωτοβουλίας. Επιλογή το να μπουν μέχρι 3 γκολ στο ματς σε συνδυασμό με τη μη νίκη της Χιμνάσια…

Νίκος Μποζιονέλος

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi

Περισσότερα άρθρα
kipello_icon
Top Στοιχηματικές
λογότυπο Stoiximan
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Pamestoixima.gr
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Novibet
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bwin
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Betsson
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Fonbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bet365
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Netbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Interwetten
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ