foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ*
ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ125
ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Όλα
3 ώρες
8 ώρες
12 ώρες

Ο (πρωτοφανής) τελικός, οι μεγάλες παραδόσεις και… ο Ρόκι

Μποζιονέλος | 23 Νοε 2019 11:58
1-4DQCJBD5OVFW7AYUMHDGIU5HWM.jpg
Ρίξαμε μεγάλη κουβέντα το τελευταίο διήμερο με το παρεάκι στο chat του Telegram (τα σχετικά links ποσταρισμένα στα γκρουπς μου) αναφορικά με την Euroleague, και με αφορμή το χθεσινό άρθρο. Όπως το πώς αίφνης, σε κάποια περίοδο, συχνά 3η ή 4η, οι ομάδες αφηνιάζουν ναι, να’ σου, το ‘κανε χθες η Μπαρτσελόνα με 31 πόντους στο 20’ – 30’ επί της Μακάμπι. Θαρρώ, και έτσι αποδεικνύεται, ότι για τη φετινή, με αυξημένες ομάδες, Euroleague οι στοιχηματικοί δρόμοι είναι τρεις (και, όσοι διαβάζετε, το έχετε παρατηρήσει):
🏀 ποντάρισμα σε φαβορί με μικρό χάντικαπ, σε απόδοση 1.65 – 1.75 για να μπει σε δυάδα και να βελτιωθεί το 1.30 του άσου (όπως χθες η Βαλένθια, με τη Ζενίτ).
🏀 ποντάρισμα σε αουτσάιντερ ακόμη και με μίνι χάντικαπ για να ανέβει κι άλλο η απόδοση (φερ’ ειπείν ο Παναθηναϊκός χθες είχε πέσει στο 2.10 στο Μόναχο αλλά ήταν στο 2.52 με χάντικαπ μόλις 3,5 πόντων – που βγήκε άνετα).
🏀 ποντάρισμα σε πόντους, κάτω του line με τη σκέψη ότι μια ομάδα (το αουτσάιντερ) δεν θα σκοράρει τόσο. Ακόμη και στο χθεσινό Μπάρτσα – Μακάμπι, εντέλει οριακά χάθηκε.

🦊 Τούτα στα της θεωρίας. Η Πανάθα πλήρωσε ωραιότατα με 2.52 στο Μόναχο, το fun bet στη Μαδρίτη ούτε που ακούμπησε, για τη δυάδα τα είπαμε, ο Νεϊμάρ δεν έβαλε το πρώτο της Παρί και η ΚΠΡ ήταν φιλότιμη με τη Φούλαμ αλλά δεύτερο γκολ, που εντέλει χρειάστηκε, δεν βρήκε.


Εχει 18 χρόνια να τη νικήσει


🇮🇹 3 Φεβρουαρίου 2001, Μπέργκαμο. Η Αταλάντα με γκολ των Λορέντζι και Βέντολα υποτάσσει με 2-1 μια κακή Γιουβέντους, η οποία είχε προηγηθεί με αυτογκόλ του Παγκανίν, σε ματς όπου και τα τρία γκολ μπήκαν στο τελευταίο 15λεπτο. Με τον Τζιοβάνι Βαβάσορι τεχνικό τότε οι «μπεργκαμπάνσκι», με Κάρλο Αντσελότι η Γιούβε η οποία έπαιζε με Ζιντάν, Ντάβιντς, Τακινάρντι, Πεσότο στο κέντρο και τους «Πίπο» Ιντζάγκι και Ντελ Πιέρο μπροστά, ο «Πιντουρίκιο» είχε δώσει τη θέση του στο 65’ στον… Κοβάσεβιτς (πάλι μπροστά μας ο Ντάρκο, σήμερα).



Προς τι η αναφορά; Από τότε έχει να ηττηθεί από την Αταλάντα η Γιουβέντους στη Serie A, ήτοι 18 χρόνια και 31 αγώνες (25-6-0)! Τρομερά μεγάλο το σερί, βέβαια πέρυσι η Αταλάντα την περιόρισε σε ισοπαλίες μέσα (2-2) και έξω (1-1), στον νοκ άουτ προημιτελικό του Coppa Italia της έριξε… τρίμπαλο και ο άλλοτε παίκτης των «μπιανκονέρι» (1976-77) Τζαμπιέρο Γκασπερίνι την έχει νικήσει μόνο δύο φορές στη Serie A, αμφότερες με την Τζένοα (το ’09 και το ’14). Επιστρέφει ο μπόμπερ Ζαπάτα στην Αταλάντα αλλά της λείπουν οι ηγέτες στο κέντρο Μαλινόφσκι και Ιλιτσιτς.

🦊 Ψαγμένο το σετ, τη Γιουβέντους στο 2.65 δεν θα τη βρεις συχνά στη σεζόν (λείπει και ο Ρονάλντο, βέβαια), η παράδοση ιντριγκάρει για κόντρα αλλά η Γιούβε παίρνει και σφυρίγματα όποτε χρειάζεται, τι να λέμε… Και ποιος σφυρίζει σήμερα; Ο Τζιανλούκα Ρόκι, τον ξέραμε, τον μάθατε κι εσείς με το Τσέλσι – Αγιαξ 4-4 (όπου, κακά τα ψέματα, ήταν ολόσωστος στη διπλή αποβολή).

Special Bet 🎁 🇮🇹

⏩ 16:00 Αταλάντα – Γιουβέντους: Καταλογισμός πέναλτι (2.60, Netbet)


Η μια αφερέγγυα, η άλλη πρωτάρα και επικίνδυνη


🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 Η διακοπή ήταν… θεόσταλτη για την Εβερτον που, νικώντας τη Σαουθάμπτον έλαβε, και βαθμολογικές και ψυχολογικές, ανάσες. Ο Μάρκο Σίλβα παραμένει βέβαια υπό κρίση και το σημερινό με τη Νόριτς του φορμαρισμένου Πούκι είναι δύσκολο. Η οποία Νόριτς και έχει μεγάλη ανάγκη για βαθμούς και έχει να νικήσει στο «Γκούντισον Παρκ» από το αξέχαστο 5-1 τον Σεπτέμβρη του 1993 με χατ-τρικ του Εφάν Εκόκου και δύο του Κρις Σάτον ενώ τη… μάτιασαν μετά τη νίκη επί της Σίτι, έκτοτε 0-1-6.

🦊 Δεν έχω καμία εμπιστοσύνη στην Εβερτον, ακόμη και σε ματς με άσο του 1.35, προς τα… δεξιά και με κάλυψη σε ασιατικό: στο 1,75 της Νόριτς πληρώνεσαι σε Χ2 ή αν ηττηθεί με ένα γκολ διαφορά, αν ηττηθεί με δύο γκολ διαφορά χάνεται η μισή μίζα.



🇩🇪 Η Γκλάντμπαχ είχε από το 1987 να ξεκινήσει στην Bundesliga με 8 νίκες στις πρώτες 11 αγωνιστικές, έχει ξεφύγει με 4 βαθμούς και το ερώτημα είναι αν… θα αντέξει. Κακά τα ψέματα, κόντρα στους «οιωνούς», ο Μάρκο Ρόζε κάνει εξαιρετική δουλειά. Δοκιμάζεται σήμερα στο Βερολίνο ενάντια στην πρωτάρα Ουνιόν, η οποία τα πηγαίνει περίφημα και η παραμονή, από εκεί που φάνταζε δύσκολη, θεωρείται πλέον άκρως εφικτή. Δεν είναι εύκολο το ματς για την Μπορούσια που είχε έξι διεθνείς στη διακοπή και έχει και αμφίβολο τον φορ Εμπολό, αλλά μπήκε στην αποστολή.

🦊 Η Ουνιόν βγάζει μαχητικότητα, παίζει προσεκτικά, η Μπορούσια έχει κάνει υπέρβαση ως τώρα, ας μη στρουθοκαμηλίζουμε. Και ξερός άσος παίζεται στο 3.60, κράτησα όμως το ασιατικό +0,75 με μισή μίζα χαμένη σε διπλό με ακριβώς ένα γκολ και πληρωμή σε μη ήττα της Ουνιόν…

⚽⚽ Δυάδα (απόδοσης 2.89) 🇩🇪 🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿

⏩ 16:30 Ουνιόν Βερ. – Γκλάντμπαχ: 1 +0,75 ΑΗ (1.70, Betshop)
⏩ 17:00 Εβερτον – Νόριτς: 2 +1,75 ΑΗ (1.70, Betshop)


Η αφιλόξενη έδρα και η… παράδοση… παραλαβή


🇳🇱 Ενάντια στο… παρελθόν του, απόψε, ο Τζον Φαν ντεν Μπρομ καθώς ήταν επί πενταετία τεχνικός της ΑΖ Αλκμααρ κι από φέτος εργάζεται στην εξαιρετική φέτος Ουτρέχτη, η οποία έχει εδραιωθεί ψηλά στη βαθμολογία. Η ΑΖ παίζει εξαιρετικό ποδόσφαιρο, πριν τη διακοπή μετρούσε πέντε σερί νίκες σε πρωτάθλημα κι Ευρώπη με τέρματα 21-0 (!) την Πέμπτη θα υποδεχθεί την Παρτίζαν ενώ είχε εννέα βασικούς σε εθνικές ομάδες. Στην Ουτρέχτη όμως έχει τρία χρόνια να νικήσει και, γενικώς, ως έδρα δεν της ταιριάζει (μόνο δύο διπλά στα τελευταία έντεκα).

🦊 Εχω την αίσθηση ότι η ΑΖ δεν θα ηττηθεί και σε ματς που είναι λογικό να περιμένεις γκολ.

Betshop
Βαθμολογία
8.2/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Καταθέσεις από 1€
check_3c
Εύκολη πλοήγηση
check_3c
Αναλήψεις εντός 24ωρών
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ


🇹🇷 Η Μπεσίκτας έφτασε στη διακοπή με τρεις σερί νίκες, χωρίς να πείσει όμως κάλυψε το χαμένο έδαφος στο καλύτερο πρωτάθλημα των τελευταίων ετών στην Τουρκία, όπου σχεδόν κάθε εβδομάδα αλλάζει η πρωτοπόρος. Οι «αετοί» δοκιμάζονται στο Ικόνιο ενάντια στην Κόνιασπορ του ενός βαθμού στο τελευταίο καρέ αγώνων, ο Αϊκούτ Κοτσαμάν είναι υπό κρίση και… παραδόξως δεν απολύθηκε στη διακοπή. Χάνουν δε το σημερινό ο βασικός στόπερ Τουράν, ο μέσος Τσαμνταλί και ο τιμωρημένος εξτρέλ Σενγκέλια, μόνο ο μπακ Ντόουγκλας λείπει από την Μπεσίκτας η οποία έχει από τον Δεκέμβρη του ’14 να νικήσει στο Ικόνιο (0-3-2 έκτοτε, οι ισοπαλίες στα ισάριθμα τελευταία).

🦊 Δεν είναι να ποντάρεις σε φαβορί φέτος στην Τουρκία, από την άλλη να χάσει από αυτή την Κόνιασπορ η Μπεσίκτας είναι τραβηγμένο. Επιλογή το… ελάχιστο combo, X2 με over 1,5, μας καλύπτει θαρρώ και σε γκέλα της.

⚽⚽ Δυάδα (απόδοσης 3.20) 🇹🇷 🇳🇱

⏩ 19:00 Κόνιασπορ – Μπεσίκτας: Χ2 & over 1,5 (1.85, Stoiximan)
⏩ 19:30 Ουτρέχτη – ΑΖ Αλκμααρ: Χ2 & over 1,5 (1.73, Stoiximan)

17 χρόνια χωρίς… άσο


🇬🇷 Ο Πανιώνιος έχει καιρό να κόψει βαθμούς από τον Ολυμπιακό. Η νίκη του, τον Φλεβάρη του ’17, στο Καραϊσκάκη είναι και η μόνη του στα τελευταία 36 μεταξύ τους ματς, ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης! Στη Νέα Σμύρνη δε, έχει να τον νικήσει από τις 10 Φεβρουαρίου του 2002, 3-1 τότε με δύο γκολ του Βλτσεκ κι ένα του Σίλιακ, είχε ανοίξει το σκορ ο Αλεξανδρής.



Με Ντουμίτρου Ντουμιτρίου προπονητή τότε οι «κυανέρυθροι» που έπαιζαν και με τους τέως «ερυθρόλευκους» Ερόλ Μπουλούτ, Τάκη Γκώνια. Εκτοτε; 14-3-0 για τον Ολυμπιακό, που στοχεύει σε πέμπτη σερί νίκη. Ο Ολυμπιακός γκολ δεν δέχεται (μόνο Παναθηναϊκός, Άρης και ΟΦΗ του έβαλαν φέτος). Και χρειάζεται «ηχηρή» εμφάνιση ενόψει Τότεναμ.

🦊 Αδιάφορες οι τιμές, ακόμη και το combo διπλού με over 2,5 (που σκεφτόμουν) από το 1.85 έπεσε στο 1.60, εναλλακτικά στράφηκα σε σκόρερ κρατώντας τον Ποντένσε που έχει βάλει, μόνο, ένα φέτος στο πρωτάθλημα. Και μάλιστα σε μερικές τον βρίσκεις στο 1.70 – 1.80 και σε άλλες σε 3,5άρια και 4άρια! Χμ…

Θα σπάσει το (εκτός Αλσατίας) ρόδι;


🇫🇷 Η Αμιάν δεν είχε ήττα στα τελευταία επτά επίσημα αλλά προ της διακοπής λύγισε δίκαια με 3-1 από τη Ρεν στη Βρετάνη και υποδέχεται με ελλείψεις απόψε το Στρασβούργο αφού λείπουν ο μπακ Καλαμπρεζί, ο μέσος Ζουνγκού και, πάγια, ο Ιρανός χαφ Γκόντος. Οι Αλσατοί έχουν συλλέξει τους 14/15 φετινούς τους βαθμούς στο Στρασβούργο, too mach το 0-1-5 εκτός, το 4-1 με τη Νιμ ήταν η καλύτερη φετινή τους εμφάνιση. 8-10-8 η παράδοση στα μεταξύ τους, σε όλα, στην Αμιένη, επιμέρους 3-3-1 με την Αμιάν γηπεδούχο σε πρωτάθλημα και μόνο διπλό τον Απρίλη του 2002.

🦊 Τραβηγμένο το κακό εκτός έδρας σερί του Στρασβούργου, θέλγουν οι τιμές για τη νίκη του.

Ο πρώτος… μια κι έξω, τελικός!


🇧🇷🇦🇷 19 Ιουνίου 1960, Ασουνσιόν, Παραγουάη. Ο Λουίς Κουμπίγια ισοφαρίζει στο 83’ σε 1-1 για την Πενιαρόλ του Ρομπέρτο Σκαρόνε και οι Ουρουγουανοί στέφονται πρωταθλητές Λατινικής Αμερικής κόντρα στην παραγουανή Ολίμπια. Το τουρνουά ονομάζεται Copa de Campeones και αποτελεί τον προπομπό του Copa Libertadores, για το οποίο απόψε γράφεται ιστορία: για πρώτη φορά ο τελικός είναι μονός και σε ουδέτερη έδρα και όχι με διπλά ματς, προσφιλής διαδικασία στις διοργανώσεις της CONΜEBOL. Η Λίμα του Περού πήρε άρον άρον το χρίσμα ελεώ της κατάστασης στη Χιλή (είχε οριστεί από καιρό το Σαντιάγο), με τις Φλαμένγκο και Ρίβερ Πλέιτ να διεκδικούν το βαρύτιμο τρόπαιο στην 60ή, κατά σειρά, διοργάνωση και στον δέκατο αργεντινοβραζιλιάνικο τελικό, με το… σκορ 5-4 υπέρ των Αργεντινών.

Μάλιστα η τελευταία που τα κατάφερε ήταν η Εστουδιάντες, το 2009 με την Κρουζέιρο (0-0 και 2-1). Οι Αργεντίνοι έχουν και την πρωτοκαθεδρία με 25 τίτλους έναντι 18 των Βραζιλιάνων στη διοργάνωση. Πρώτες σε τρόπαια, ευλόγως αργεντίνικες, οι Ιντεπεντιέντε με 7 (αλλά τελευταίο το 1984) και Μπόκα με 6 (2007) ενώ οι βραζιλιάνικες Σάο Πάουλο, Γκρέμιο, Σάντος έχουν από τρία τρόπαια.

Η Ρίβερ Πλέιτ, που πέρυσι κατέβαλε την αντίσταση της Μπόκα στους περιπετειώδεις τελικούς και με τη ρεβάνς, ελέω επεισοδίων, να διεξάγεται στη… Μαδρίτη, στοχεύει στο να πάρει από την Μπόκα –και- τον τίτλο της τελευταίας ομάδας που κατέκτησε δύο σερί φορές το τρόπαιο (2000 με την Παλμέιρας, 2001 με την Κρουζ Αζούλ). Σε τελικούς οι «μιγιονάριος» έχουν 66% επιτυχία με 4/6 κατακτήσεις. Ωστόσο τη μόνη φορά που αντιμετώπισαν Βραζιλιάνους, το ’16, απέτυχαν ενάντια στην Κρουζέιρο: ήττα 4-1 στο Μπέλο Οριζόντε, 2-1 στη ρεβάνς το «Μονουμεντάλ», τρίτο ματς (μιας και δεν ίσχυαν τότε τα εκτός έδρας γκολ) στο Σαντιάγο της Χιλής και ήττα 3-2 για την ομάδα του Ανχελ Λαμπρούνα που, μεταξύ άλλων, είχε Πασαρέλα, Λούκε, Σαμπέγια και Ρομπέρτο Αλόνσο.



Αντίθετα, το… βιβλίο των συμμετοχών της Φλαμένγκο σε τελικούς είναι μικρό. Μια φορά τα κατάφερε, το 1981 ενάντια στη χιλιανή Κομπρελόα και πήρε το τρόπαιο επίσης σε σειρά τριών αγώνων: 2-1 στο Ρίο, ήττα 1-0 στο Σαντιάγκο, νίκη 2-0 και τίτλο στο ουδέτερο Μοντεβίδεο της Ουρουγουάης με ισάριθμα γκολ του Ζίκο. Η ομάδα του Πάουλο Σέζαρ Καρπετζιάνι διέθετε τότε και Αντίλιο, Λεάνδρο, Μοζέρ και Νούνιες.

Στα της παράδοσης, Φλαμένγκο και Ρίβερ έχουν ανταμώσει έξι φορές (12 ματς) και τους «μιγιονάριος» να υπερέχουν με 5-3-4 (σε όλα) και 3-2-1 στο Μπουένος Αϊρες. Εξ αυτών τα μισά ήταν σε ομίλους και τα άλλα έξι σε νοκ άουτ: από μια φορά προκρίθηκε καθεμιά στα πέναλτι και μια η Ρίβερ, στα προημιτελικά του ’00, με δύο νίκες.

Bwin
Βαθμολογία
9.2/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Κορυφαία αξιοπιστία
check_3c
Live Streaming* 
check_3c
Καθημερινές προσφορές*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ


Στα… του σήμερα, η νικήτρια παίρνει εκτός από το τρόπαιο και θέση στους ομίλους του επόμενου Libertadores, θα παίξει στο Μουντιάλ Συλλόγων στο Κατάρ τον Δεκέμβριο και στο Recopa Sudamericana 2020 με την Ιντεπεντιέντε ντελ Βάγε για την ανάδειξη του υπερπρωταθλητή Λατινικής Αμερικής. Πρακτικά πλήρης και η Ρίβερ του Μαρσέλο Γκαγιάρδο και η Φλαμένγκο του Ζόρζε Ζέσους. Του Πορτογάλου Ζέσους ο οποίος ίσως γίνει μόλις ο δεύτερος μη Λατινοαμερικάνος που κατακτά το τρόπαιο μετά τον Κροάτη Μίρκο Γιόζιτς της Κόλο Κόλο το 1991.

Με 4-1-3-2 η Φλαμένγκο, με Γκάμπριελ και Ενρίκε μπροστά, «κλειδί» της φετινής… αρμάδας του Ζέσους ο περιζήτητος οργανωτικός μέσος Ζέρσον. Με 4-2-2 η Ρίβερ του Μαρσέλο Γκαγάρδιο με Μπορέ και Σουάρες μπροστά.

🤔 Προ ενός μήνα, και το ‘χα γράψει, η Φλαμένγκο ήταν στο 3.00 για νίκη έναντι 2.55 της Ρίβερ. Πλέον το σετ έχει γυρίσει… τούμπα, η «Φλα» έχει πέσει στο 2.35 και η Ρίβερ ανέβηκε στο 3.20. Η Φλαμένγκο παίζει τρομερή μπάλα εδώ και μήνες αλλά δεν παραβλέπεται ότι στα νοκ άουτ απέκλεισε τις… συμπατριώτισσες Ιντερνασιονάλ και Γκρέμιο, άλλων συνθηκών τα ματς. Στους «16», τον Ιούλιο και τότε που δεν ήταν σε φουλ φόρμα, απέκλεισε στα πέναλτι την Εμελεκ, όπως στα πέναλτι περνούσε η Ρίβερ την Κρουζέιρο στην ίδια φάση, για να ακολουθήσουν Σέρο Πορτένιο και Μπόκα.



🦊 Η Ρίβερ μου θυμίζει λίγο… Ρεάλ, με εκείνα τα τρία συνεχόμενα τρόπαια. Πανάξιο το πρώτο, με τύχη, σπρωξίματα και συγκυρίες τα άλλα δύο, μέτρησε όμως το «μενταλιτέ» της. Οσο κι αν χαίρεσαι να βλέπεις τη Φλαμένγκο να παίζει μπάλα, βλέποντας και τις αποδόσεις το σκέφτεσαι… διπλά πλέον. Αν οι τελικοί ήταν διπλοί, η «Φλα» θα είχε τον πρώτο λόγο για την κατάκτηση αλλά σε μονό ματς, σε ουδέτερη έδρα, με τη Ρίβερ πιο έμπειρη, κάτοχο του τροπαίου, με πιο «βαριά» φανέλα… εεε, το μυαλό στρόφαρε που λέμε και στην Αργολίδα.
Πρώτη επιλογή η κατάκτηση από πλευράς «μιγιονάριος», έστω… και στα πέναλτι που λέει ο λόγος. Και, έτερη, για να καλύψει τυχόν ισοπαλία, το
combo της μη ήττας της Ρίβερ σε συνδυασμό με τουλάχιστον δύο γκολ. Σημειωτέον, για πρώτη φορά σε τελικό υπάρχει VAR.

Αξία 🔝 🇧🇷🇦🇷

⏩ 22:00 Φλαμένγκο – Ρίβερ Πλέιτ: Κατάκτηση Ρίβερ Πλέιτ (2.35, Bwin)
 

Ο Ντάρκο και ο Νιχάτ…


🇪🇸 Στην Ισπανία υπάρχουν συνολικά 23 ομάδες που φέρουν τον τίτλο «Ρεάλ», κάτι που τους προσέφερε βασιλικό τίτλο, τη δυνατότητα να βάζουν το στέμμα στο έμβλημά τους και άλλα συναφή. Η πρώτη, χρονικά, από τις 23 ομάδες, ήταν η Ρεάλ Σοσιεδάδ τίτλο το 1910 και απόψε αντιμετωπίζει στη Μαδρίτη την πιο… διάσημη Ρεάλ. Η οποία με την 6άρα στη Γαλατά και την 4άρα στην Εΐμπαρ έδειξε να βρίσκει πατήματα, πλην όμως υποδέχεται τους Βάσκους που, παρά τα δύο ματς χωρίς νίκη πριν το break, παίζουν εξαιρετικά φέτος. Και μιλάμε για τόσο σοβαρή ομάδα φέτος από πλευράς Ζιντάν που πήρε και τον… Μπέιλ στην αποστολή.



Το 2002-03 η Σοσιεδάδ τερμάτισε μόλις δύο πόντους πίσω από την πρωταθλήτρια Ρεάλ Μαδρίτης, σε ένα πρωτάθλημα – θρίλερ που κρίθηκε οριακά, με τους Ντάρκο Κοβάσεβιτς και Νιχάτ Καχβετσί να κάνουν… παπάδες τότε για την ομάδα του Ρεϊνάλντ Ντενουί. Ο Ντάρκο αποκαλούνταν μάλιστα «Σέρβος Ρονάλντο» έχοντας, κάτι χρόνια νωρίτερα, βάλει δύο γκολ στη Ρεάλ και, μια σεζόν μετά, ένα στο επικό 4-1 του «Μπερναμπέου» που αύξησε τότε την πίεση στον Κάρλος Κεϊρόζ. 🦊 Η Σοσιεδάδ μετρούσε δε, εννέα σερί ήττες στη Μαδρίτη ως το περσινό 2-0.

🦊 Σε ματς που αναμένεται γρήγορος ρυθμός ανάμεσα σε δύο φύσει επιθετικές ομάδες, το να μπουν τουλάχιστον δύο ως την ανάπαυλα, έχει λογική.

Bet ημιχρόνου 🇪🇸

⏩ 22:00 Ρεάλ Μαδρίτης – Σοσιεδάδ: Over 1,5 α’ ημιχρόνου (2.06, Novibet)

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi

Νίκος Μποζιονέλος

Περισσότερα άρθρα
kipello_icon
Top Στοιχηματικές
λογότυπο Stoiximan
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Pamestoixima.gr
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Novibet
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bwin
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Betsson
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.4
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.4
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Fonbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bet365
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Netbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Interwetten
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ