foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ*
ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ109
ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Όλα
3 ώρες
8 ώρες
12 ώρες

Ημέρα και σετ, στεκιές και... γκάζια!

Μποζιονέλος | 17 Νοε 2019 11:51
1-333715BB00000578-3542754-image-a-58_1460760394977.jpg
Τι γιορτάζουμε σήμερα; Ή μάλλον, για να μην μπω στο socialmediaκό τρυπάκι των γραφικών ευχών «καλή Παναγιά» (τον 15αυγουστο), «καλό παράδεισο» (σε θανάτους) και «χρόνια πολλά» την 28η Οκτωβρίου (εκτός κι αν γιορτάζει κάποιος που τον βάφτισαν… «Οχι»), τι είναι η σημερινή ημέρα, η 17η Νοεμβρίου; Είναι, ως γράφει το σύνταγμα, «ο εορτασμός της επετείου της εξέγερσης της 17ης Νοεμβρίου», μέρα που το 1981, από την τότε νεοεκλεγείσα κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ.

Επέτειος εξέγερσης λοιπόν. Μέχρι εκεί. Αλλά είναι και η μόνη γιορτή για την πτώση της 7ετίας των ακροδεξιών συνταγματαρχών που θέλησαν να… σώσουν, ως έλεγαν, τη χώρα (και εντέλει πενταπλασίασαν το εξωτερικό της χρέος). Απόρροια τούτου και το «ναι, αλλά έκαναν δρόμους» αλλά και τα μνημόνια, 35 χρόνια μετά. Τόσο απλά.

Το παράδοξο είναι ότι η Ελλάδα είναι η μόνη χώρα που διαφοροποιείται σε ημερομηνίες εθνικών επετείων. Δεν θα έπρεπε να γιορτάζουμε την πτώση της Χούντας στις 24 Ιουλίου και να μην περιοριζόμαστε σε ένα… πάρτι πολιτικών που κάνει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας στον κήπο του;

Η Επανάσταση του ’21 γιορτάζεται στις 25 Μαρτίου, εκκλησιαστικό τρικ για να πέφτει μαζί με τη γιορτή του Ευαγγελισμού ενώ είχε αρχίσει μήνες νωρίτερα, στη Ρουμανία κι από τον Ιανουάριο στη (μετέπειτα) ελληνική επικράτεια. Δεν θα έπρεπε να γιορτάζουμε τη λήξη της, με τη ναυμαχία του Ναβαρίνου ή λογικότερα, την ημέρα της ανακήρυξης του ελληνικού κράτους, το 1830;

Ανάλογα γιορτάζουμε και την 28η Οκτωβρίου για μια λέξη (το «όχι») που ουδέποτε εκστόμισε ο δικτάτορας Ιωάννης Μεταξάς, η απάντησή του στον Ιταλό πρέσβη ήταν, στην διεθνή διπλωματική γλώσσα των γαλλικών, «alors, c'est la guerre» (σ.σ. Λοιπόν, αυτό σημαίνει πόλεμο»). Η υπόλοιπη Ευρώπη όμως γιορτάζει, όχι την αρχή, αλλά το τέλος του πολέμου, στις 9 Μαΐου! Γιορτάζει τη νίκη, εμείς την ημέρα που μας επιτέθηκε η φασιστική Ιταλία.

Για τη δε σημαντικότερη επέκταση της επικράτειάς μας, τη δεκαετία του 1910 με τους Βαλκανικούς Πολέμους, δεν γιορτάζουμε σε εθνικό επίπεδο τίποτε, μόνο στη Θεσσαλονίκη έχουν τις εκδηλώσεις της απελευθέρωσης και αυτό επειδή πέφτει ανήμερα του προστάτη Αγίου Δημητρίου (να’ σου ξανά ο εκκλησιαστικός παράγοντας).

Ελλάδα, ρε φίλε…

Bwin
Βαθμολογία
9.2/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Κορυφαία αξιοπιστία
check_3c
Live Streaming* 
check_3c
Καθημερινές προσφορές*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ



Κατά τα λοιπά, στοιχηματικά προχθές (σ.σ. χθες, ύστερα από πολύ καιρό, μου έδωσα… ρεπό Σάββατο) βγήκε το pick ημιχρόνου ανάμεσα σε ΤΣΣΚΑ και Φενέρ, ο Οϊαρθάμπαλ δεν έπαιξε για την Ισπανία και… τίποτε άλλο. Τα’ παμε, τα προκριματικά δεν είναι για σοβαρό betting…
Σήμερα; Ημέρα για… σπορ!

Εμπειρία εναντίον ελληνικής ψυχής…


🎾🇬🇷🇦🇹 Ο τελικός των… πρωτάρηδων στο Λονδίνο, Στέφανος Τσιτσιπάς εναντίον Ντομινίκ Τιμ στον τελικό του ATP Finals. Ο… Tsitsifast έφτασε πανάξια στον τελικό, δεν είναι ότι νίκησε τον Ρότζερ Φέντερερ, είναι ότι τον… έλιωσε. Ο Ελληνας σταρ έκανε τρομερό ματς, πήρε το πρώτο σετ από τον Ελβετό, στο δεύτερο του έσπασε το σερβίς, του «έσβησε» δύο break points στο τελευταίο game, όταν ο Φέντερερ έκανε την τελική αντεπίθεση και τον υποχρέωσε να υποκλιθεί. Μυθικό.



Ο Τιμ κέρδισε με 7-5, 6-3 τον Ζβέρεφ και με τον Τσιτσιπά συνθέτουν τον πιο δίκαιο τελικό αφού αντικειμενικά είναι οι πιο φορμαρισμένοι τενίστες του τουρνουά. Στον όμιλο ο Τιμ έχασε από τον Μπερετίνι αλλά κέρδισε τους Τζόκοβιτς και Φέντερερ, ενώ ο Τσιτσιπάς κέρδισε τον Μεντβέντεφ και τον Ζβέρεφ και έχασε στο νήμα από τον Ναδάλ, πριν κερδίσει στον ημιτελικό τον Φέντερερ.

Σε τελικό έχουν παίξει μια φορά, την μοναδική τους μέσα στο 2019 με τον Τιμ να κερδίζει με 2-1 σετ στο Πεκίνο, ενώ συνολικά το σκορ τους είναι 4-2 υπέρ του Αυστριακού στα μεταξύ τους.

Σαφώς και ο 26χρόνος Τιμ έχει μεγαλύτερη εμπειρία σε τελικούς αφού έχει παίξει σε δύο στο Roland Garros και έχασε, σε αμφότερους, από τον Ναδάλ ενώ έχει κερδίσει και το Masters. Ο δε 21χρόνος Τσιτσιπάς με δύο χρόνια στο Tour έχει παίξει σε δύο τελικούς Masters (και έχει ισάριθμες ήττες από τον Ναδάλ) ενώ στην καριέρα του έχει τρεις τίτλους σε οκτώ τελικούς.

Βέβαια, για να τα λέμε όλα, ο Τσιτσιπάς έχει πετύχει ήδη σχεδόν όλα όσα ήθελε στην αρχή της σεζόν ενώ σε πέντε τουρνουά από τα τέλη Σεπτεμβρίου έφτασε στον τελικό στα δύο εξ αυτών (Πεκίνο και απόψε), στα άλλα δύο σταμάτησε στον ημιτελικό (Σαγκάη και Βασιλεία) και στο άλλο στον προημιτελικό (στο Παρίσι). Τρομερό δίμηνο…



🦊 Στοιχηματικά, αν δεν επηρεαστεί ο Στέφανος από την αύρα του… ακατανόμαστου που βρίσκεται στο Λονδίνο (τοκ τοκ, χτυπάω ξύλο χεχε!) σαφώς και υπάρχει αξία για να κυνηγήσεις το αουτσάιντερ, 2.05 έναντι 1.95 είναι το σετ σε ένα, κακά τα ψέματα, τρομερά αμφίρροπο ματς. Ο Τσιτσιπάς δείχνει συγκεντρωμένος στο Λονδίνο, τόσο που «έλιωσε» τον Φέντερερ αφού ο Ελβετός είχε κάνει… περίπατο με 2-0 επί του Νόβακ Τζόκοβιτς (!), ο Τιμ στη μέρα του είναι εξαιρετικός. Ο Tsitsifast θα χρειαστεί γρήγορες επιστροφές, σε ματς με αρκετό baseline παιχνίδι.

🦊 Συχνά ο Στέφανος μπαίνει δυναμικά στο πρώτο σετ και στο δεύτερο η απόδοσή του πέφτει. Από επιλογή ή τυχαία, άγνωστο, αντίθετα έχω δει τον Τιμ να μπαίνει κρύος και να ανεβαίνει στη συνέχεια. Καθαρά… funbetικα, setcast με τον Στέφανο να παίρνει το πρώτο και το τρίτο σετ. Για να δούμε… Και, έτερη επιλογή, combo: νίκη Τσιτσιπά και πάνω από 22,5 games

Σνουκερικό… déjà vu στο Μπέλφαστ


🎱🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 Πώς περνάει ο καιρός και δεν το καταλαβαίνεις… Το Northern Ireland Open είναι, για το σνούκερ, το 21ο τουρνουά της σεζόν 2019-20, η οποία κλασικά φτάνει στην κορύφωσή της με το ετήσιο World Championship στο Σέφιλντ, κάθε Μάιο.



Σήμερα, σε… δύο δόσεις (15:00 και 21:00, ώρες Ελλάδος) αναμετρώνται ο νέος παγκόσμιος πρωταθλητής Τζαντ Τραμπ και ο πολύπειρος, και καλύτερος παίκτη στην ιστορία του αθλήματος, Ρόνι Ο’Σάλιβαν. Συμπτωματικά, και πέρυσι στο Northern Ireland Open είχαν αναμετρηθεί ξανά οι δύο τους!

Ο 30χρονος Τζαντ Τραμπ (Νο 1 στο ranking) είναι στο peak της καριέρας του. Και, πλάκα πλάκα, από πέρυσι στο Μπέλφαστ πρακτικά ξεκίνησε με σειρά πειστικών, καλών εμφανίσεων με τίτλους σε μερικά τουρνουά για να φτάσει τον Μάιο στην… κορύφωση, στο Σέφιλντ, με το παγκόσμιο. Στο τρέχον τουρνουά του Μπέλφαστ πρακτικά μόνο στα ημιτελικά με τον Τζον Χίγκινς… ίδρωσε λίγο (6-3).



Ο 44χρονος Ρόνι Ο’Σάλιβαν (Νο 3) συνεχίζει διότι, κατά τα ψέματα, η άθληση και η συμμετοχή στο σπορ τον κρατούν ακέραιο ως χαρακτήρα και ως άνθρωπο, έχει τα... δικά του θέματα, εθισμούς και υγείας, αλλά δεν παύει να είναι απόλαυση όποτε είναι σε καλή φόρμα. Ο Rocket είναι, δείχνει δηλαδή, εξίσου σε καλή φόρμα, στα προημιτελικά νίκησε 5-1 τον Σον Μέρφι και, χθες βράδυ, με 6-1 τον Τζο Πέρι στον ημιτελικό: ψεκάστε, σκουπίστε, τελειώσατε.

Τραμπ και Ο’Σάλιβαν έχουν αναμετρηθεί άλλεε 25 φορές, 13-12 για τον Ρόνι το σκορ. Σε βορειοϊρλανδικό Open αναμετρήθηκαν ξανά μόνο πέρυσι, ξανά στον τελικό και ο Τραμπ είχε επιβληθεί με 9-7 σε ένα τρομερό ματς που μόνο στο τελευταίο, και καθοριστικό, πήρε κάποιος διαφορά δύο frames (το break του είχε βρει ισόπαλους 8-8). Συνολικά σε τελικούς ο Τραμπ υπερέχει με 6-3 επί του Ο’Σάλιβαν ενώ, στο τελευταίο μεταξύ τους, τον Μάρτιο στο Tour Championship της Ουαλίας, σε ημιτελικό, ο Ρόνι είχε επιβληθεί με 10-9.

Best of 17 frames λοιπόν ο τελικός, ήτοι όποιος φτάσει τα 9, θυμίζω: σε δύο μέρη το ματς.

🦊 Στο 1.87 ο Τραμπ έναντι 1.95 του Ο’Σάλιβαν το σετ. Τελικός ανάμεσα σε δύο εξαιρετικούς παίκτες και το σνούκερ, σημειώνω, είναι άθλημα ψυχολογίας. Αν κάνεις ένα – δυο λάθη στην αρχή, σου… γ@μ!$ται η ψυχολογία μετά. Σκέψη για over 14,5 frames, ήτοι να πάει από 9-6… και πάνω, πλάκα πλάκα στα άλλα τρία τουρνουά του Μπέλφαστ, αφού μόλις το 2016 καθιερώθηκε εκεί, οι τελικοί έληξαν κατά σειρά 9-8 (Κινγκ – Χόκινς το ’16), 9-8 (Γουίλιαμς – Μπίνγκνταο το ’17) και 9-7 (Τραμπ – Ο’Σάλιβαν το ’18)! Αλλά το over 14,5 είναι μόνο στο 1.65 οπότε κράτησα συν… ένα ακόμη (στο 2.40!).

🦊 Και, καθαρά funbetικα κι από ένστικτο, να επιβληθεί με 9-6 ο Ο’Σάλιβαν. Ακριβές… σκορ.

Γκάζια για την 3η θέση…


🏁🇧🇷 Φαινομενικά η τρίτη θέση στη Formula 1 δεν θεωρείται ως κάποια ιδιαίτερη διάκριση ωστόσο φέτος έχει μεγαλύτερη σημασία απ’ ό,τι συνήθως. Με τις πρώτες δύο θέσεις του φετινού πρωταθλήματος καπαρωμένες από Λιούις Χάμιλτον και Βαλτέρι Μπότας, οι Σαρλ Λεκλέρ, Μαξ Φερστάπεν και Σεμπάστιαν Φέτελ διεκδικούν την 3η θέση και… με κίνητρο. Ο Λεκλέρ έχουν 249 βαθμούς και έχει θέσει ως στόχο το εν λόγω πλασάρισμα, δημόσια για να ξεκινήσει το 2020 ως το αδιαμφισβήτητο νούμερο 1 της scuderia, πάνω από τον Φέτελ. Και ο Φερστάπεν (235 β.) το θέλει, δεν έχει τερματίσει ποτέ στην κορυφαία τριάδα των οδηγών, ενώ υπάρχει και η πίεση από τον teammate Αλεξάντερ Αλμπον.

Ο δε Φέτελ (230 β.) ήταν το φαβορί για την τριάδα αλλά του κόστισαν οι τρεις εγκαταλείψεις του στα τελευταία έξι grand prix και υπάρχει πάντα το σενάριο από το 2021 να επιστρέψει στην παλιά του αγαπημένη Red Bull, όπου πιθανότατα θα αδειάσει η θέση του Φερστάπεν.



Ειρήσθω εν παρόδω, ο Φέτελ επισκέφθηκε Instituto Ayrton Senna, ως συνηθίζει, η επίσκεψη έγινε χωρίς τυμπανοκρουσίες και κάμερες ή δημοσιογράφους γι αυτό και διέρρευσε μερικές ημέρες αργότερα. Ο τεράστιος Σένα έφυγε από τη ζωή το 1994 σε ηλικία 34 ετών μετά από ένα τραγικό δυστύχημα στην πίστα της Ιμολα και είχε βάλει σκοπό του τη μάχη εναντίον των κοινωνικών διακρίσεων και ανισοτήτων και τη βοήθεια φτωχών και παραμελημένων παιδιών. Μετά τον θάνατό του συνεχίζει αυτή την αποστολή το Instituto Ayrton Senna, στο οποίο προΐσταται η 62χρονη αδελφή του. Η Βίβιαν δώρισε ένα βραχιολάκι στον «Σέμπα» που γράφει «Νο pulso do Brasil» (σ.σ. Στον παλμό της Βραζιλίας).

Στις δε κατατακτήριες, ο Φερστάπεν πήρε μάλλον εύκολα τη δεύτερη pole position στην καριέρα του καθώς ήταν ο πιο γρήγορος στην πίστα του Ιντερλάγκος. Φέτελ και Χάμιλτον, έφτασαν έως και δεύτερη και την τρίτη θέση αντίστοιχα, ενώ ο Λεκλέρ, περιορίστηκε στην τέταρτη.

🦊 Στον Φέτελ… ταιριάζει γενικώς η Βραζιλία, έχει πάρει τρεις πρωτιές τα τελευταία εννέα χρόνια, στο 5άρι να τα καταφέρει και φέτος, στο 3άρι η νίκη του χωρίς… Φερστάπεν και στο 1.87 να είναι στο βάθρο. Εξ αυτών, κράτησα το δεύτερο καθώς ο Ολλανδός πάει για ακόμη μια πρωτιά…

31 χρόνια αήττητη εκεί!


⚽🇧🇷 78 βαθμούς σε 33 ματς έχει η πρωτοπόρος του Brasileirao, Φλαμένγκο, και έπεται η Παλμέιρας με 67 σε 32. Να πάρει κι αυτό που εκκρεμεί, συμπτωματικά με τη «Φλα» εντός, δύο ημέρες πριν το φινάλε, πάει 70. Εχει ελπίδες για τίτλο; Κάτι έχει. Συν ότι απόψε η Φλαμένγκο θα παίξει με τα δεύτερα στο Πόρτο Αλέγκρε ενάντια σε μια Γκρέμιο που διψά για να πάρει ρεβάνς για την… 5άρα στο Copa Libertadores, για το οποίο η Φλαμένγκο παίζει τελικό με τη Ρίβερ Πλέιτ το Σάββατο. Πού μυαλό για πρωτάθλημα.

Stoiximan
Βαθμολογία
9.5/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Άμεσες πληρωμές
check_3c
Εξαιρετικές Αποδόσεις
check_3c
Βελτιωμένο Bet Builder*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ


Η δε Παλμέιρας παίζει με την Μπαΐα στο Σαλβαδόρ, ούσα αήττητη στα τελευταία δέκα μεταξύ τους ανεξαρτήως έδρας και διοργάνωσης (5-5-0) ενώ, επιμέρους, με γηπεδούχο την Μπαΐα δεν υπάρχει άσος από τον… Οκτώβρη του 1988 (1-0, έκτοτε 4-8-0)! Χάνουν δε το αποψινό, καθότι δανεικοί από την Παλμέιρας, ο στόπερ Ζουνίνιο και ο μεσοεπιθετικός Αρτούρ, αμφότεροι βασικοί, την ώρα που η «βερδάο» του Μάνο Μενέζες κατεβαίνει, πρακτικά, πλήρης.

🦊 Σε καλή τιμή το διπλό, αγοράζεται.

Picks


Σνούκερ, μονό 🎱🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿

⏩ 15:00 & 21:00 Τραμπ – Ο’Σάλιβαν: Over 15,5 frames (2,40, Stoiximan)

Σνούκερ, fun bet 💣 🎱🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿

⏩ 15:00 & 21:00 Τραμπ – Ο’Σάλιβαν: 6-9 (9.00, Sportingbet)

Formula 1, GP Βραζιλίας 🏁 🏁🇧🇷🇩🇪

⏩ 19:00 Νικητής χωρίς Φερστάπεν: Φέτελ (3.00, Stoiximan)

Τένις, setcast, fun bet 💣 🎾🇬🇷🇦🇹

⏩ 20:00 Τσιτσιπάς – Τιμ: 1-0 / 1-1 / 2-1 (8.50, Stoiximan)

Τένις, combo 🎾🇬🇷🇦🇹

⏩ 20:00 ΤσιτσιπάςΤιμ: 1 & over 22,5 games (3.45, Stoiximan)

Μονό🇧🇷

⏩ 21:00 ΜπαΐαΠαλμέιρας: 2 (2.10, Bwin)

Νίκος Μποζιονέλος

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Περισσότερα άρθρα
kipello_icon
Top Στοιχηματικές
λογότυπο Stoiximan
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Pamestoixima.gr
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Novibet
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bwin
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Betsson
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.4
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.4
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Fonbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bet365
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Netbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Interwetten
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ