foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ*
ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ282
PROMO CODE ΔΩΡΑ* ΕΔΩ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Όλα
3 ώρες
8 ώρες
12 ώρες

Με λαό στην Ασουνσιόν η Κολόν και τα… δανεικά της Μπάγερν

Μποζιονέλος | 09 Νοε 2019 11:27
kan-meler.jpg

Καλή… απάντηση χθες στο κακό, μεσοβδόμαδο σερί. Και το απόλυτο χάθηκε επειδή, και συμβαίνει συχνά, η λογική δεν συνάδει με το μπάσκετ.

Τι εννοώ; Ναι, η Φενέρ θα νικούσε την Μπάγερν. Μετά το αστείο ξεκίνημά της περίμενες να εμφανιστεί μια ομάδα παίζοντας… ξύλο στην άμυνα. Από την άμυνα «χτίζεις» το σωστό μπάσκετ.

Ε, η ομάδα του Ζοτς νίκησε δεχόμενη 82 πόντους από τους Γερμανούς. Και… χάλασε τη δυάδα με τη νίκη, στο Κάουνας, της Μπαρτσελόνα, και δη με χάντικαπ 4,5 πόντων, επί της Ζάλγκιρις.

Τα δύο που πέρασαν, η επιστροφή της… αξίας στις επιτυχίες αλλά και οι πόντοι του «εξάστερου», πέρασαν… στο τέλος. Κυριολεκτικά. Ο Παναθηναϊκός έφτασε τους 91 πόντους επειδή επέλεξε να κυνηγήσει την τελευταία επίθεση και όχι να αφήσει το ματς να λήξει, βέβαια 6 λεπτά πριν το φινάλε ήταν στους 80 πόντους και, 3 πριν τη λήξη, στους… 82.

Η δε Χόφενχαϊμ, τα λέγαμε: γιατί αουτσάιντερ στην Κολωνία; Εστω και με… πέλα, έστω και στο 98’, έστω και με πέναλτι.

Προχωράμε.

Το 11-1, το χάσμα και τα… δανεικά της Μπάγερν



⏳📜🗞️Οι Γερμανοί το αποκαλούν «Klassiker». Είναι, όντως, των τελευταίων ετών, το μεγαλύτερο ντέρμπι στην Bundesliga. Ωστόσο στα ματς της Μπάγερν με την Ντόρτμουντ, όσο αντιπαλότητα υπάρχει από πίσω κρύβει μια… σωτηρία. Η Μπορούσια, που όταν το 2000 μπήκε στο χρηματιστήριο της Φρανκφούρτης από τις νέες μετοχές της εισέπραξε 143 εκατ. ευρώ (!), ως το 2003 ήταν στα όρια του… κραχ: κακοδιαχείριση, υπεραξία σε αγορά αμφιλεγόμενων ποδοσφαιριστών και άλλα την έφεραν στο χείλος του γκρεμού. Η μετοχή της κατέρρευσε κατά 80%, έγινε περικοπή 20% στους μισθούς και το στάδιο παραχωρήθηκε σε ένα fund της τράπεζας Commerzbank, με δυσμενείς για το σύλλογο όρους (το ετήσιο «ενοίκιο» ήταν 17 εκατ. ευρώ!) ενώ από τη Morgan Stanley βρήκε δάνειο 150 εκατ. ευρώ και οι πιστωτές της συμφώνησαν σε «κούρεμα» 30% των οφειλών προς αυτούς, εντέλει, να καταφέρει να αγοράσει πίσω το στάδιό της έναντι 80.000.000 ευρώ.

Ωστόσο χρειαζόταν, εκείνα τα χρόνια, και «ρευστό». Και, εν έτει 2005, η διοίκηση της Μπάγερν της δάνεισε 2 εκατ. ευρώ για να καλυφθούν οι μισθοί των ποδοσφαιριστών!

Οι μεγάλες ομάδες… μεγαλώνουν κι άλλο όταν βοηθούν τον «εχθρό»: χωρίς αυτόν, δεν είναι τίποτε. Το είχε πράξει και η Λίβερπουλ, μετά την τραγωδία του Μονάχου, δανείζοντας παίκτες στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Η αντιπαλότητα για Βαυαρούς και Βεστφαλούς… γεννήθηκε, πρακτικά, στα 90s. Τότε η Μπορούσια αναδείχτηκε ως το αντίπαλον δέος, παλιότερα ως «Klassiker» της χώρας θεωρούνταν οι αγώνες της Μπάγερν με την… άλλη Μπορούσια, του Μένχενγκλαντμπαχ.

Οι οπαδοί τους πάντως θεωρούν κομβικό, για το μεταξύ τους χάσμα, τον αγώνα της 26ης Νοεμβρίου 1971, όταν η Μπάγερν διέλυσε με 11-1 την Ντόρτμουντ (τέσσερα γκολ ο Γκερντ Μίλερ, δύο οι Φραντζ Ροτ και Ούλι Χένες κι από ένα οι Βίλφελμ Χόφμαν, Φραντζ Μπέκενμπαουερ και Πάουλ Μπράιτνερ), σεζόν στο τέλος της οποίας η Μπορούσια υποβιβάστηκε για πρώτη, και τελευταία, φορά.


Και υπάρχει φυσικά και ένας… τελικός στο Λονδίνο, του Champions League εν έτει 2013, με τον Γιούιπ Χάινκες να οδηγεί την Μπάγερν στον θρόνο απέναντι στην BVD του Γιούργκεν Κλοπ. Ο Μάντζουκιτς είχε ανοίξει το σκορ στο 60’, ισοφάρισε στο 67’ με πέναλτι ο Γκιντογάν και στο 90’ ο Ρόμπεν χάρισε το τρόπαιο στους Βαυαρούς.

🇩🇪 Η Μπάγερν δίνει το πρώτο ματς στη μετά-Κόβατς περίοδο. Και τον Απρίλιο, σε ανάλογο… ματς τίτλου, σε ίδια, μέτρια κατάσταση βρήκε την Μπάγερν η Μπορούσια και το σκορ έληξε… 5-0 για τους Βαυαρούς. Πρόπερσι το κοντέρ είχε σταματήσει στο 6-0 και, διαδοχικά, προς τα πίσω, βλέπεις σκορ 4-1, 5-1, 2-1 και… να’ σου η τελευταία νίκη των Βεστφαλών: 3-0 τον Απρίλη του ’14, φυσικά με τον Κλοπ στον πάγκο (ενάντια, μάλιστα, στον Πεπ Γκουαρδιόλα) και τον Λεβαντόφσκι να φορά τα κιτρινόμαυρα - και όχι τα κόκκινα. Για τους λάτρεις της στατιστικής (sic) οι δύο τους δεν έχουν ισοπαλία στο Μόναχο από τον Απρίλη του ’12, 1-1 με Κρόος και Γκέτσε στους σκόρερ.

🦊 Κι αν η Μπάγερν διάγει κρίση, η Ντόρτμουντ έχει αμφίβολους τους υπερπολύτιμους Ρόις και Σάντσο. Και να παίξουν, σε τι κατάσταση θα είναι; Ματς με αρκετή… ισοπαλία, αν και έχει εμφανιστεί μόνο μια φορά στα τελευταία 12 μεταξύ τους, ανεξαρτήτως έδρας. Αν φύγει από το «Χ», προς το διπλό οριακά, συν… δύο γκολ στο ματς, δεν το θεωρείς πιθανό; Ε, μια χαρά το combo.

Από τον Απρίλη η μια, από τον Μάρτη η άλλη…


🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 Σαουθάμπτον εναντίον Εβερτον στο λιμάνι, οι «άγιοι» έκαναν δύο ήττες απανωτά από τη Σίτι, για Λιγκ Καπ και πρωτάθλημα αλλά στο τελευταίο το πάλεψαν με νύχια και με δόντια, έβγαλαν τσαγανό και το 2-1 ίσως και να τους αδικεί. Κομβικό το ματς σήμερα για την ομάδα του Ραλφ Χάζενχουτλ, η οποία έχει από τις 13 Απριλίου να κάνει νίκη στο «Σεντ Μέρις» (0-3-4 έκτοτε), αν τυχόν ηττηθεί σήμερα θα ισοφαρίσει αρνητικό ρεκόρ με καρέ εντός έδρας ηττών που κρατά από το 1998, όταν ακόμη έπαιζε στο «Ντελ».


Η δε Εβερτον πήρε, με γκολ στο 100ό λεπτό και με ματς δακρύων (ελέω του τραυματισμού του Γκόμες) 1-1 από την Τότεναμ σε ένα περίεργο ματς, ο Μάρκο Σίλβα έκανε λόγω για αποδείξεις συσπείρωσης αλλά μάλλον για το θεαθήναι καθώς εμφανώς έχει διαφορές με αρκετούς παίκτες του. Και έχει από τις 30 Μαρτίου να κάνει… διπλό (0-3-5).

Στα της παράδοσης η Εβερτον έχει το 41% των νικών μεταξύ τους (41-18-25) αλλά στο λιμάνι η Σαουθάμπτον υπερέχει με 20-10-12, μόλις ένα διπλό τα τελευταία 17 χρόνια (6-3-1, το 0-3 του ’15).

🦊 Αουτσάιντερ… τριπλασιασμού η Σαουθάμπτον; Διαφωνώ, η Εβερτον είναι ασταθής, ο Σίλβα υπό πίεση και οι «άγιοι» άντλησαν αυτοπεποίθηση μετά το τελευταίο, παρά την ήττα.

Κάνει καλή δουλειά ο Ραζβάν…


🇸🇦🇯🇵 Πρώτος τελικός για το AFC Champions League, déjà vu του 2007 καθώς έφτασαν ξανά ως το τέλος του δρόμου η σαουδαραβική Αλ Χιλάλ και η ιαπωνική Ουράβα, πρώτο ματς σήμερα στο Ριάντ. Προ διετίας οι Γιαπωνέζοι είχαν πάρει 1-1 στο πρώτο και κατέκτησαν το τρόπαιο με 1-0 στη Σαϊτάμα, ήταν το δεύτερό τους τρόπαιο στον θεσμό μετά το 2007 και την, πανομοιότυπη, επικράτηση επί της ιρανικής Σεπαχάν.


Τρίτη του φορά σε τελικό, έβδομη για την Αλ Χιλάλ που σε… loserοκατάσταση θυμίζει λίγο Γιουβέντους, με μονάχα δύο κατακτήσεις: το 1991 στα πέναλτι (μονό ματς τότε, στην Ντόχα) επί της ιρανικής Εστεγκλάλ και το 2000 με 3-2 στην παράταση επί της ιαπωνικής Τζούμπιλο Ιβάτα. Ηταν στους τελικούς, εκτός από το ’17, και το 14’ χάνοντας το τρόπαιο από τη Σίδνεϊ Γουόντερερς.

Με τούτο σύστημα διεξαγωγής, ήτοι στο ένα… μονοπάτι οι Ανατολικοί και στο άλλο οι Δυτικοί, η Αλ Χιλάλ είχε δύσκολο έργο στα νοκ άουτ καθώς απέκλεισε διαδοχικά τις… συντοπίτισσες Αλ Αχλι, Αλ Ιτιχάντ και, στα ημιτελικά, την τρομερή καταρινή Αλ Σαντ με… διπλό 4-1 στην Ντόχα και ήττα 4-2 στο Ριάντ, είχε σκοράρει δις βέβαια ως το 25’ και δέχθηκε το τελευταίο… με τη λήξη. Κάνει καλή δουλειά ο Ραζβάν Λουτσέσκου, για να τα λέμε όλα.

Η δε Ουράβα έφτασε ξανά στους τελικούς ενώ στην εγχώρια J-League… σέρνεται και κινδυνεύει με υποβιβασμό! Εχει και μερικές απουσιούλες για σήμερα.


🦊 Δίκαια στο 1.75 ο άσος, και πιο χαμηλά τον περίμενα, ομολογώ. Υπάρχει και ρεβάνς αλλά η Αλ Χιλάλ έχει τον τρόπο, και τους παίκτες (Γκομίς και Τζιοβίνκο, προεξαρχόντων), να πάρει από σήμερα μια νίκη τίτλου. Μια χαρά το combo με τουλάχιστον δύο γκολ στον αγώνα.

80 ημέρες μετά


🇫🇷 10-7-0 το σερί της Παρί, ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης, ενάντια στην Μπρεστ, έσχατη αποτυχία της ήταν το 3-1 στη Βρέστη τον Ιανουάριο του… 1985.


Εσχατη επίσκεψή της εκεί, ξανά Ιανουάριο αλλά το 2014 για το Coupe de France, με Λοράν Μπλαν στον πάγκο και είχε επιβληθεί με 5-2 με χατ-τρικ του Ιμπραΐμοβιτς κι από έναν των Μότα και Λαβέτσι. Βασικός αλλά… άσφαιρος τότε ο Καβάνι…

🦊 …που σήμερα ξεκινά βασικός ύστερα από σχεδόν 80 ημέρες. Λίγα πληρώνει για any time, μπόλικα για πρώτος.

Το (αήττητο) σερί του ΠΑΟΚ και των… over 3,5


🇬🇷 Ματσάρα, για κάθε φίλαθλο, το ΟΦΗ – ΠΑΟΚ, δύο ομάδες που παίζουν καλή μπάλα φέτος (όχι τυχαίο ότι έχουν τις δύο καλύτερες επιθέσεις στο πρωτάθλημα, με 19 και 20 αντίστοιχα) και με τον νταμπλούχο να θέλει να γίνει η πρώτη ομάδα φέτος που δεν θα φύγει με άδεια χέρια από το «Γεντί Κουλέ» αφού οι Κρητικοί έχουν ήδη κάνει το 4/4 φέτος και δεν έχουν εντός έδρας ήττα από τον Φλεβάρη και τη Λαμία (6-2-0 έκτοτε). Σε… κίνδυνο το αήττητο, 44 αγώνων, του ΠΑΟΚ; Και μάλιστα σκόραρε σε όλα.


40-19-23 η συνολική παράδοση υπέρ του ΠΑΟΚ, επιμέρους 22-12-7 για τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο. Στα τελευταία εννέα ανεξαρτήτως έδρας μπήκαν τουλάχιστον δύο, σερί που άρχισε μετά το 0-0 της Τούμπας τον Οκτώβριο του 2011 με Λάζλο Μπόλονι και Νίκο Αναστόπουλο στους πάγκους, με Τσιρίλο, Ιβιτς, Σαλπιγγίδη αλλά και Βιεϊρίνια ο «δικέφαλος» στην ενδεκάδα, με Ταυλαρίδη, Μάντζιο, Σίσιτς, Μπουλούτ και Κάρολ οι Κρητικοί. Over 3,5 ήταν μάλιστα και τα πέντε τελευταία (!).

Γυρίζει ο Νέιρα αλλά λείπει ο κομβικός Μεγιάδο στον ΟΦΗ, αμφίβολος ο μπομπέρ Σβιντέρσκι στον ΠΑΟΚ, όπως και ο Ζαμπά.

🦊 Διαιτητής ο Θανάσης Τζήλος, δεν… μασάει όταν έχει να κάνει με κάρτες, φέτος σε εννέα ματς του ΟΦΗ υπήρξαν τρεις αποβολές, όλες αντιπάλων, η μία… από τον Τζήλο (με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ). Σε αντίστοιχα του ΠΑΟΚ, δύο και στο ίδιο ματς, στο 1-1 με τον Αρη. Ενστικτωδώς, σε ματς που λογικά θα έχει γρήγορο ρυθμό και φάσεις, ίσως η έμπνευση βγει...

Σαν… στην έδρα της, στον τελικό


🇦🇷🇪🇨 Για πρώτη φορά στην ιστορία ο τελικός του Copa Sudamericana, όπως και ο προσεχής του Libertadores, θα είναι μονός και σε ουδέτερο γήπεδο. Απόψε, στο 45.000 θέσεων «Νουέβα Ογια» της Ασουνσιόν, στην Παραγουάη, αναμετρώνται η αργεντίνικη Κολόν και η εκουδοριανή Ιντεπεντιέντε ντελ Βάγε.


Εννοείται sold out το ματς ενώ οι εκτιμήσεις κάνουν λόγο για πάνω από 30.000 Αργεντινούς παρόντες στο στάδιο! Λογική… η έκσταση καθότι η Κολόν είναι μεν μια από τις μεγάλες ομάδες της χώρας αλλά δεν έχει κατακτήσει ποτέ κάποιον τίτλο, ούτε καν εγχώριο (πλην ενός, της β’ κατηγορίας, το 1965). Στα ημιτελικά απέκλεισε την Ατλέτικο Μινέιρο στα πέναλτι.

Η Club de Alto Rendimiento Especializado Independiente del Valle, ως ονομάζεται πλήρως (!), τα τελευταία χρόνια έχει… υψώσει ανάστημα, το ’16 ήταν στους τελικούς του Libertadores χάνοντας από την κολομβιανή Ατλέτικο Νασιονάλ. Μεγάλο της… όπλο, βέβαια, το υψόμετρο του Κίτο, όπου εδρεύει ενώ απέκλεισε την Κορίνθιανς χάρη στο 2-0 στη Βραζιλία (2-2 η ρεβάνς).

Netbet
Βαθμολογία
8.7/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Δωρεάν συναλλαγές 
check_3c
Ειδικά & Ασιατικά Χάντικαπ
check_3c
Φιλικό mobile
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

🦊 Σωστό φαβορί η Κολόν, σε υψηλές τιμές πάντως. Το ότι είναι νοκ άουτ βέβαια αποτελεί τροχοπέδη στο να ποντάρεις… ξερά στο φαβορί ενώ είναι από τις σπάνιες περιπτώσεις που συναντάς το over 2,5 στον… θεό (2.80).

Betting bullets 💣 σε… σκέψεις

🦊 🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 Μικρομεσαία ομάδα που έρχεται από διπλό, πάντα τη φοβάμαι, σήμερα τέτοια είναι η Νιούκαστλ με την Μπόρνμουθ.

🦊 🇫🇷 Η Ανζέ έχει περάσει στη 2η θέση, από τέτοια ματς όπως με τη Ρεμς είθισται να παίρνει βαθμούς αλλά, καίτοι πληρώνει ως και 3.80, δεν με ψήνει…

🦊 🇮🇹 Ο Εουτζένιο Κορίνι απολύθηκε από την Μπρέσια, δίχως πάντως αιτία, μάλλον αφορμή έψαχναν, προσελήφθη ο Φάμπιο Γκρόσο στους νεοφώτιστους που μόνο… προπονητή δεν τον λες με αποτυχημένες θητείες σε Μπάρι και Βερόνα. Απέναντι στους «ροντινέλε» η Τορίνο που έβγαλε χαρακτήρα, παρά την ήττα, με τη Γιούβε. Ισως βγει το διπλό του 2.60.

Picks

 

Αξία, combo 🔝 🔢🇩🇪

➡️ 19:30 Μπάγερν – Ντόρτμουντ: Χ2 & over 1,5 (2.93, Betshop)

Κάρτες 🟥 🟨 🇬🇷

➡️ 19:30 ΟΦΗ – ΠΑΟΚ: Over 0,5 κόκκινες (5.00, Stoiximan)

Μονό ⚽ 🇦🇷🇪🇨

➡️ 22:30 Κολόν - Ιντεπεντιέντε ντελ Βάγε: 1 (2.57, Netbet)

Νίκος Μποζιονέλος

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Περισσότερα άρθρα
kipello_icon
Top Στοιχηματικές
λογότυπο Stoiximan
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Pamestoixima.gr
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Novibet
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bwin
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Betsson
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Fonbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bet365
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Netbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Interwetten
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ