foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ*
ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ51
Όλα
3 ώρες
8 ώρες
12 ώρες

Ο «Τουρκοφάγος» και τα 44 χρόνια της Γκλάντμπαχ

Μποζιονέλος | 07 Νοε 2019 03:08
ioannidis.jpg

Ηθελε μεν, αλλά… προχθές. Μηδέν εις το πηλίκον βέβαια, κρίμα ότι με το που ισοφάρισε (και προτού, εντέλει, το γυρίσει) η Ντόρτμουντ με τη Νάπολι, η Μπενφίκα άρχισε να χάνει τη γη κάτω από τα πόδια της στο Λιόν, κακή η έμπνευση στο εν λόγω.

Κι αν η δυάδα πήγε, εντέλει, άκλαφτη, με το κασάρισμα στο combo του Νάπολι – Σάλτσμπουργκ εκεί γύρω στο 75’, κάτι μπήκε στην τσέπη.

Γενικώς η Τρίτη είχε ματσάρες και… διαιτησίες και, οι δύο ημέρες, απογοητεύσεις για τους φιλάθλους. Η Μπάγερν είναι… χώμα, μην κοιτάτε αριθμούς και στατιστική: είδατε, με τον Ολυμπιακό, την πίεση που μας έμαθε να ασκεί; Όχι. Η Μπαρτσελόνα δεν είναι ότι έμεινε στο 0-0 με τη Σλάβια, είναι ότι οι Τσέχοι έτρεξαν περισσότερο (κι αυτό είναι θέμα φυσικής κατάστασης).

Το κορυφαίο ήταν βέβαια η φάση της διπλής αποβολής και του πέναλτι από τον Τζιανλούκα Ρόκι στο Τσέλσι – Αγιαξ.

Tυπικά και στο μέτρο του κανονισμού, Ιταλός είχε 100% δίκιο: ο Μπλιντ κάνει σκληρό φάουλ στον Εϊμπραχαμ, ο Ρόκι

αφήνει το πλεονέκτημα (αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα αφήσει τον Ολλανδό) και, στην εξέλιξη της φάσης, ο Χάντσον-Οντόι σουτάρει και ο Φέλτμαν βρίσκει εντός της περιοχής την μπάλα με το χέρι. Είναι πέναλτι, είναι δεύτερη κίτρινη στον Μπλιντ (και τον αποβάλλει) και μετά κάνει το ίδιο και με τον Φέλτμαν. Εστω κι αν το χέρι δεν μοιάζει εσκεμμένο.


«Μετά το σεξ, θέλω πάντα τσιγάρο!»


⏳📜 To… γαϊτανάκι των αναμετρήσεων του Ολυμπιακού με την Εφές είναι μακροσκελές και συμπληρώνει φέτος 25 χρόνια, με τον 43ο μεταξύ τους αγώνα. Δεν είναι δα και λίγοι. Από τις 27 Οκτωβρίου 1994 έως απόψε, οι δύο ομάδες έδωσαν… και έδωσαν μάχες. Συνολικά το κοντέρ των 42 αγώνων… γράφει 24-18 για τους «ερυθρόλευκους» από «εκείνη τη βραδιά» (βλ. παρακάτω). Επιμέρους στο ΣΕΦ είναι 15-7 αλλά ανέκαθεν η τουρκική ομάδα τους δυσκόλευε. Τι άλλο… έχει να πει ως ζευγάρι; Στο 95-77 της Πόλης το 2006 η Εφές έκανε ρεκόρ τριπόντων στην ιστορία της με 17, στο 105-90 του ΣΕΦ το 2009 ο ΟΣΦΠ έκανε ρεκόρ ασίστ στην ιστορία της Euroleague (με 28) ενώ ο Ντέιβιντ Μπλατ εργάστηκε στην τουρκική ομάδα το 2007-08 και, ως πριν λίγο καιρό, στο λιμάνι.


Ολυμπιακός και Εφές αναμετρήθηκαν μάλιστα δύο φορές σε play offs, με αμφότερες τις προκρίσεις να… βάφονται κόκκινες αλλά με πολύ ιδρώτα. Το 2012-13, πριν τον θρίαμβο του Λονδίνου, «μίλησε» στη σειρά η έδρα. Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα έφυγε με… προίκα 2-0 από το Φάληρο για να ταξιδέψει στην Πόλη αλλά οι Τούρκοι ισοφάρισαν σε 2-2 στα ματς του «Αμπντί Ιπεκτσί», με το game 4 να εξελίσσεται σε θρίλερ (74-73) και τον Ολυμπιακό να… κολλάει στα τελευταία 90 δευτερόλεπτα μιας και προηγούνταν με 67-73 (!), πληρώνοντας την αστοχία των Εϊσι Λο και Σλούκα. Στο πέμπτο ματς στο ΣΕΦ, Σπανούλης και ο Πρίντεζης έβαλαν μαζί 34 (19+15) πόντους για να ανατρέψουν διαφορά 15 πόντων (!), ο Ολυμπιακός ταξίδεψε εντέλει στο Λονδίνο, νίκησε (εύκολα!) ΤΣΣΚΑ και Ρεάλ και ανέβηκε στον ευρωπαϊκό θρόνο.

Το… repeat σε play offs έλαβε χώρα ενόψει Κωνσταντινούπολης το 2016-17, με τον Ολυμπιακό να τα κάνει… μαντάρα στο δεύτερο ματς στο ΣΕΦ, να βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο μετά το 2-1 αλλά να νικά με 74-62 στο τέταρτο παιχνίδι και να τελειώνει τη δουλειά στο Φάληρο.


Η παρθενική συνάντησή τους έλαβε χώρα στο πλαίσιο του Κυπέλλου Πρωταθλητριών, τότε, τη σεζόν 1994-95. Επί ημερών Γιάννη Ιωαννίδη τότε ο Ολυμπιακός, για όσους θυμούνται ήταν γνωστή η απέχθειά του για καθετί… τούρκικο και κολακευόταν ιδιαιτέρως κάθε φορά που τον αποκαλούσαν «Τουρκοφάγο»! Εξ ου και το γλέντησε με την καρδιά του το πρώτο, εκείνο, ματς στην ιστορία του συλλόγου ενάντια στην, όπως την έλεγαν ακόμη, Εφές Πίλσεν. Στην πρεμιέρα των ομίλων ο Ολυμπιακός και στον δρόμο προς τη Σαραγόσα πέρασε σαν σίφουνας από το «Αμπντί Ιπεκτσί» με 77-42 (!) έχοντας καλύτερους παίκτες τους Βολκόφ (18 π.), Τάρλατς (15 π.), Φασούλα (13 π. και 7 ρ.) και Νάκιτς (9 π. και 10 ρ.).

Πρωταγωνιστής όμως ήταν ο «ξανθός». Αρχικά, αντέδρασε έντονα στη γραμματεία επειδή πριν το τζάμπολ ακούστηκε ο τουρκικός εθνικός ύμνος. Κατόπιν, μετά τη λήξη, βγήκε στον διάδρομο και άναψε ένα τσιγάρο από τα γνωστά του «Καρέλια σπέσιαλ». Τον… τσάκωσε ο υπάλληλος ασφαλείας του γηπέδου ωστόσο ο Ιωαννίδης όχι μόνο δεν το έσβησε αλλά του είπε με εκείνα τα ιδιότυπα αγγλικά του «Εγώ μετά το σεξ, θέλω πάντοτε ένα τσιγάρο!». Για την ιστορία, το έχει κόψει από το 2013…

Στοιχηματικά, για απόψε…:


🦊🏀 🇷🇺🇷🇺 Στο 2-4 είναι η Ζενίτ στην κατάταξη, στην Αγία Πετρούπολη είχε δύσκολο πρόγραμμα και ηττήθηκε από Μπαρτσελόνα και ΤΣΣΚΑ. Τρίτη, αλλά… φαρμακερή απόψε με τη Χίμκι; Οι δύο ομάδες γνωρίζονται καλά και η ομάδα του Ρίμας Κουρτινάιτιτς ανέκαθεν έχανε σε δυναμική εκτός, φέτος κάτι σαν να βελτιώνει. Δεν είναι πάντως για τόσο χαμηλά το διπλό, αξίζει pick με αβάτζο.

🦊🏀 🇷🇸🇪🇸 Στο 4-5 η συνολική παράδοση στο Βελιγράδι για Ερυθρό Αστέρα και Ρεάλ Μαδρίτης, οι Σέρβοι αντλούν δυναμική από το κοινό τους, το έδειξαν και με τη Χίμκι στο τελευταίο ενώ ο υπηρεσιακός Αντριγια Γκαβρίλοβιτς δείχνει να μονιμοποιείται στον πάγκο. Απέναντί τους η Ρεάλ που ερχόταν από τρεις σερί ήττες (Ζάλγκιρις, Εφές και Μπάγερν) μέχρι να… ξεμπουκώσει, αλλά με την Αλμπα. Ο Πάμπλο Λάσο δεν υπολογίζει στους Σαλάχ Μεζρί και Φελίπε Ρέγες. Θα ξυπνήσει η «βασίλισσα»; Ε, λογικά… Και με χάντικαπ, ποντάρεται.

Netbet
Βαθμολογία
8.7/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Δωρεάν συναλλαγές 
check_3c
Ειδικά & Ασιατικά Χάντικαπ
check_3c
Φιλικό mobile
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ


🦊🏀 🇬🇷🇹🇷 Στο 24-18 η συνολική παράδοση για Ολυμπιακό και Εφές, επιμέρους στο 15-7 στο ΣΕΦ με πέντε… άσους στα τελευταία έξι. Ψαγμένες οι αποδόσεις με την Εφές φαβορί του 1.65 – 1.70, λογικό διότι δεν αντιμετωπίζει μια ομάδα που σε πείθει, πια, ο Ολυμπιακός έχασε από τη Μακάμπι με κάτω τα χέρια. Αν Ρότσεστι και Ριντ τον βελτιώσουν, θα φανεί… μελλοντικά, το αποψινό όμως είναι πολύ δύσκολο.

🦊🏀 🇮🇱🇩🇪 Η Μακάμπι έχει 10-2 ενάντια στην Αλμπα και, επιμέρους, 4-1 στο Τελ Αβίβ. Πάει για… ψηλά φέτος η καλοδουλεμένη ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου, με «ταβάνι» στον πήχη των δυνατοτήτων της η γερμανική ομάδα. Με τη σκέψη ότι η Αλμπα, στην οποία εμφανώς βγαίνει κούραση, δεν θα σκοράρει πολύ, επιλογή το under συνολικά στο ματς.

🦊🏀 🇮🇹🇪🇸 Ματσάρα στο Μιλάνο ανάμεσα σε Αρμάνι και Μπασκόνια, οι Λομβαρδοί έχουν μπει δυναμικά στη σεζόν (5-1), μέχρι και την αήττητη μέχρι τότε Μπαρτσελόνα νίκησαν οι παίκτες του Ετόρε Μεσίνα.

Bwin
Βαθμολογία
9.2/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Κορυφαία αξιοπιστία
check_3c
Live Streaming* 
check_3c
Καθημερινές προσφορές*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ


Οι Βάσκοι εμφάνισαν και πάλι τα λάθη στα εκτός Βιτόρια ματς, έχασαν στο Λιόν από τη Βιλερμπάν αλλά κυριάρχησαν απόλυτα στο ματς με την Μπάγερν. Μια… ζαριά σε ανατροπή από το ημίχρονο, ως έκανε η Αρμάνι και στα δύο τελευταία, με Αλμπα και Μπάρτσα, κι άλλη μια με combo άσου με over 157,5 πόντους στο ματς…

Ο πρώτος σύλλογος που κατέκτησε… Μουντιάλ


⚽ ⏳📜 Οκτώβριος 1975. Η τότε πανίσχυρη Γκλάντμπαχ υποτάσσει με 2-0 τη Γιουβέντους στο Μένχενγκλαντμπαχ με τέρματα των Γιούπ Χάινκες και Αλαν Σίμονσεν πριν καν βγει το ημίχρονο. Με Ούντο Λάτεκ στον πάγκο τότε τα «πουλάρια», με Στίλικε, Φογκτς, Σάφερ και ένα ακόμη Δανό, τον Χένινγκ Γένσεν κόντρα στους «μπιανκονέρι» του Κάρλο Παρόλα που είχαν Τζοφ, Τζεντίλε, Σιρέα, Ταρντέλι, Μπέτεγκα και Αλταφίνι. Λίγα χρόνια μετά το… ανέκδοτο έλεγε ότι η Γιουβέντους έγινε ο πρώτος σύλλογος που κατέκτησε… Μουντιάλ, το 1982 στην Ισπανία (και όχι άδικα).


Η Μπορούσια πήρε 2-2 στη ρεβάνς και πέρασε αλλά η εν λόγω ήταν η τελευταία της νίκη υποδεχόμενη Ιταλούς, έκτοτε 0-4-1 (και, συνολικά, 2-5-1, μόνο από τη Φιορεντίνα προ διετίας ηττήθηκε).

🇩🇪🇮🇹 Απόψε υποδέχεται τη Ρόμα η οποία στο 1-1 του «Ολίμπικο» με την Γκλάντμπαχ απώλεσε ευκαιρία για να κάνει βήμα πρόκρισης, σε παιχνίδι υπό καταρρακτώδη βροχή και με αστείο πέναλτι ισοφάρισης στις καθυστερήσεις. Είναι όμως σε καλή κατάσταση, παρά τις απουσίες «έχτισε» σερί τριών νικών στη Serie A με δύσκολο πρόγραμμα και αντιμετωπίζει την πρωτοπόρο της Bundesliga μεν, η οποία όμως έχει… θεματάκια ιατρικώς: αμφίβολοι ο φορμαρισμένος Τιράμ και ο Ελβέντι, λογικά ο Πλεά παίρνει θέση στην κορυφή, παίζει να γίνει rotation από πλευράς Μάρκο Ρόζε καίτοι τα «πουλάρια» δεν έχουν ακόμη νίκη στον όμιλο. Σταθερά εκτός από τους «τζιαλορόσι» οι Σπινάτσολα, Κριστάντε, Κάλινιτς, Μκχταριάν, Τζαπακόστα και Πελεγκρίνι, γυρίζουν όμως Ντιαβαρά και Φάτσιο.

Betshop
Βαθμολογία
8.2/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Καταθέσεις από 1€
check_3c
Εύκολη πλοήγηση
check_3c
Αναλήψεις εντός 24ωρών
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η οποία Ρόμα έχει 4-1-11 επί γερμανικού εδάφους αλλά είναι χωρίς νίκη από το 2000 και το 3-0 στο Αμβούργο (με Αλνταΐρ, Ντελβέκιο και Σάμουελ να σκοράρουν για την ομάδα του Φάμπιο Καπέλο), έκτοτε 0-1-3, η ισοπαλία το ’15, στην τελευταία της επίσκεψη, με… 4-4 στο Λέβερκουζεν.

🦊 Νομίζω ότι η Ρόμα το θέλει πιο πολύ, έτσι όπως κυλάει η σεζόν στη Γερμανία για την Μπορούσια, κακά τα ψέματα, το μυαλό είναι… αλλού. Θέλει όμως κάλυψη…

🦊⚽ 🇨🇭🇸🇪 Στο «Κορναρέντο» η Λουγκάνο παίζει με τη Μάλμε. ΟΚ, η Σουηδή από πέρυσι έχει γεμίσει εμπειρίες, παίρνει αποτελέσματα και εκτός έδρας στην Ευρώπη αλλά γιατί τόσο ψηλά η Λουγκάνο; Αλλαξε προπονητή, με τον Μαουρίτσιο Γιακομπάτσι αντί του Φάμπιο Σελεστίνι, στο ντεμπούτο του νίκησε 2-1 στη Λουκέρνη, μεγάλο αποτέλεσμα.

🦊⚽ 🇷🇴🇫🇷 Η Κλουζ κατόρθωσε, παίζοντας με έντεκα εναντίον… εννέα, να νικήσει και τη Ρεν στη Βρετάνη και για πρώτη φορά στην ιστορία της γαλλική ομάδα. Η οποία Ρεν όμως έκανε ηρωικό ματς και άξιζε να ισοφαρίσει ενώ ακολούθησε η πρώτη της νίκη μετά από δέκα επίσημα, με το 3-2 επί της Τουλούζ, και η αναβολή ελέω βροχής του ματς με τη Νιμ. Οι Γάλλοι πάνε για… όλα για όλα στην Κλουζ-Ναπόκα.

 

Picks

 

Δυάδα (απόδοσης 3.22) 🏀🏀 🇷🇺🇷🇺 🇷🇸🇪🇸

➡️ 19:00 Ζενίτ (+6,5) – Χίμκι: 1 (1.83, Netbet)
➡️ 20:00 Ερυθρός Αστέρας – Ρεάλ Μαδρίτης (-4,5): 2 (1.76, Netbet)

Μονά και δυάδα (απόδοσης 6.12) ⚽⚽ 🇷🇴🇫🇷 🇨🇭🇸🇪

➡️ 19:55 Λουγκάνο – Μάλμε: 1Χ & over 1,5 (2.40, Stoiximan)
➡️ 19:55 ΚλουζΡεν: Χ2 & over 1,5 (2.55, Stoiximan)

Μονό, ρίσκου 🏀 🇮🇹🇪🇸

➡️ 21:45 Αρμάνι ΜιλάνοΜπασκόνια: 1 & over 157,5 (2.70, Novibet)

Fun bet 💣 🏀 🇮🇹🇪🇸

21:45 Αρμάνι ΜιλάνοΜπασκόνια: 2 ημίχ. / 1 τελ. (6.00, Bwin)

Αξία ⚽ 🔝 🇩🇪🇮🇹

➡️ 22:00 ΓκλάντμπαχΡόμα: 2 dnb (2.51, Betshop)

Νίκος Μποζιονέλος

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi

Περισσότερα άρθρα
kipello_icon
Top Στοιχηματικές
λογότυπο Stoiximan
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Pamestoixima.gr
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Novibet
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bwin
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Betsson
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Fonbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bet365
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Netbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Interwetten
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ