foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ*
ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ39
ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Όλα
3 ώρες
8 ώρες
12 ώρες
Φαβορί-οι-Thunder.jpg

Φαβορί οι Thunder;

L-Train
L-Train | Προγνωστικά NBA
30 Οκτ 2019 17:42

Μπορεί το παιχνίδι χθες να χάθηκε (στοιχηματικά), αλλά ποιος νοιάζεται. Όταν η ομάδα περνάει με διπλό από το Denver. Το στοίχημα ήταν να χαθεί και χάθηκε. Θες που δόθηκε από νωρίς το over215.5 κι ως το βράδυ το όριο έπεσε στο 212.5. Θες επειδή η αρχική σκέψη ήταν για διπλό! Οι Mavericks πάντως δηλώνουν παρών, στην πιο «καυτή» Δύση των τελευταίων ετών. Porzingis μείνε υγιής. Σήμερα το κουπόνι είναι τεράστιο και το μάτι μου έπεσε στον φαβοριτισμό των Thunder κόντρα στους Blazers!!! Πολύ σωστά διαβάσατε!

01:00, Orlando Magic (2-1) – New York Knicks (1-3)Κωδ. ΟΠΑΠ: 5756

Το ματς στο Toronto «στράβωσε» από νωρίς για τους Magic. Που είδαν τους Raptors να παίρνουν διψήφια διαφορά από τα μέσα της πρώτης περιόδου και να την κρατάνε ως το 41΄. Εκεί όμως, με ένα επιμέρους 13-0 πέρασαν μπροστά. Δεν μπόρεσαν να κρατηθούν σε υψηλό τέμπο και στο τέλος παραδόθηκαν στην ανωτερότητα των Καναδών. 104-95 υπέρ των Raptors, με τον Isaac για τους Magic να σκοράρει 24 πόντους και να έχει και επτά ριμπάουντ. Ένα 15-0 στο τελευταίο τρίλεπτο του αγώνα, μετέτρεψε μια προδιαγεγραμμένη ήττα για τους Knicks, σε νίκη. Χαράς ευαγγέλια στο MSG, με τους φιλάθλους της ιστορικής ομάδας να πανηγυρίζουν έτσι την πρώτη νίκη στη σεζόν. Φοβερός Bobby Portis με 28 πόντους και 11 ριμπάουντ, double-double είχε κι ο RJ Barrett (19/15/5).

Οι Knicks αρέσουν, αλλά δεν έχουν σταθερότητα. Βέβαια, απόψε, η απουσία του Smith Jr. δεν ξέρω μήπως τους βγει σε καλό. Είναι ο βασικός τους PG, αλλά στην άμυνα ήταν μια «τρύπα» στα πρώτα ματς, ενώ δεν μπορεί να δώσει καλό ρυθμό. Και έχει βγει κι αρκετά μεγάλο το χάντικαπ (9.5 πόντοι). Περισσότερο κοιτάζω προς το +9.5 των Knicks.

01:00, Cleveland Cavaliers (1-2) – Chicago Bulls (1-3)Κωδ. ΟΠΑΠ: 5755

Κατάφεραν κι έχασαν δικό τους παιχνίδι προχθές στο MSG οι Bulls. Μπροστά στο σκορ με 98-90 και με τρία λεπτά στο ρολόι κι ένα επιμέρους 15-0 των Knicks ως το τέλος τους «δίκασε». Πολύ καλός ο Lavine, που είχε 21 πόντους, αλλά στο τέλος δεν μπόρεσε ούτε αυτός να «μιλήσει». Για τους Cavaliers, ήττα εντός προγράμματος από τους Bucks, αν και οι «ιππότες» στην πρώτη περίοδο ήταν άκρως ανταγωνιστικοί και ως και τα μισά της τέταρτης περιόδους ήταν μεταξύ μονοψήφιου και διψήφιου. 129-112 το τελικό αποτέλεσμα, με τον Sexton να έχει 18 πόντους και τον Tristan Thompson ακόμα ένα double-double μέσα στη σεζόν.

Συμπαθητικά παίζουν οι Cavaliers, παρά το «χάλι» που παρουσίασαν στην pre-season. Παρόλα αυτά οι Bulls είναι καλύτερη ομάδα, τουλάχιστον έχουν πιο αξιόλογες μονάδες και το 1.75 για το διπλό νομίζω είναι οκ.

01:00, Philadelphia 76ers (3-0) – Minnesota Timberwolves (3-0)Κωδ. ΟΠΑΠ: 5757

Δύο καθοριστικές βολές του Joel Embiid στο τέλος, έδωσαν τη νίκη στους 76ers μέσα στην Atlanta. Η ομάδα του Brown ήταν πίσω στο σκορ, σχεδόν σε όλη τη διάρκεια του ματς, που ήταν ντέρμπι, όμως στο τέλος μίλησε η κλάση του Embiid. Που σκόραρε τους οχτώ από τους τελευταίους 13 πόντους της ομάδας του και σταμάτησε συνολικά τους 36, ενώ είχε και 13 ριμπάουντ. MVP. Με καλύτερο παίχτη τον δικό τους ψηλό κι οι Timberwolves, προχωρούν προς ώρας στο πρωτάθλημα και μετρούν ρεκόρ 3-0. 23 πόντους και 11 ριμπάουντ είχε ο Towns στη νίκη κόντρα στους Heat με 116-109. Πρώτος σκόρερ για τους «λύκους» στο συγκεκριμένο παιχνίδι ο Wiggins με 25.

Σύγκρουση δύο εκ των κορυφαίων ψηλών του NBA και συνήθως σε τέτοια ματς, αμφότεροι «ξεφεύγουν» στα στατιστική. Παιχνίδι με το line τους, στο αθροιστικό p/as/reb θα έκανα (αμφοτέρων στο 42.5), με μια προτίμηση στον Towns, που δείχνει περισσότερο one-man show από ότι ο Embiid.

Stoiximan
Βαθμολογία
9.5/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Άμεσες πληρωμές
check_3c
Εξαιρετικές Αποδόσεις
check_3c
Βελτιωμένο Bet Builder*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

01:30, Toronto Raptors (3-1) – Detroit Pistons (2-2)Κωδ. ΟΠΑΠ: 5760

Το παιχνίδι κόντρα στους Magic, θεωρητικά θα ήταν εύκολο. Όμως ένα τρομερό come-back των «μάγων» στην τέταρτη περίοδο, τους έφερε στο -1, με τρία λεπτά στο ρολόι. Εκεί μίλησαν οι Lowry, VanVleet, Siakam και σκοράροντας τους 14 τελευταίους πόντους των Raptors, μετέτρεψαν το κατά τους 91-90 σε 104-95 υπέρ τους. Πρώτος σκόρερ ο Lowry με 26 πόντους, ενώ γέμισε τη στατιστική του με πέντε ριμπάουντ και έξι ασίστ. Δίχως Jackson, δίχως Griffin κι όμως οι Pistons τα κατάφεραν κόντρα στους Pacers. 96-94, σε ένα ματς όπου ήταν μπροστά σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης, αλλά στο τέλος κινδύνεψαν να το χάσουν. «Μίλησαν» και «καθάρισαν» οι Kennard και Rose στο τέλος, αν και πρώτος σκόρερ για τους Pistons ήταν ο Wood με 19 πόντους (και 12 ριμπάουντ), ενώ double-double έκανε κι ο Drummond (18/18/1).

Οι Raptors, παρά τις απώλειες των Leonard και Green και τη μη αναπλήρωσή τους, κερδίζουν. Κι όσο κερδίζουν και όντας και εν δυνάμει πρωταθλητές, οι book τους υπολογίζουν. -9.5 απόψε κόντρα στους Pistons. Εγώ πιστεύω ότι τα «πιστόνια» το καλύπτουν το χάντικαπ πάντως.

01:30, Brooklyn Nets (2-1) – Indiana Pacers (0-3)Κωδ. ΟΠΑΠ: 5759

Όσο θόρυβο έκαναν στην offseason κι όσο καλά τα πήγαν στην pre-season, τόσο απογοητευτικά έχουν ξεκινήσει στη regular. Πολύ. Οι Nets προχθές δεν τα κατάφεραν κόντρα στους Grizzlies και ηττήθηκαν στην παράταση με 136-135. Ναι, με buzzer τρίποντο, αλλά μια ήττα, είναι μια ήττα. Όπως κι αν έρχεται. Καλύτερος για την ομάδα του Brooklyn ήταν και πάλι ο Irving (37/7/7) κι αυτό είναι και το μόνο θετικό στο ξεκίνημα των Nets. Σήμερα υποδέχονται τους Pacers. Τους Pacers που στην pre-season έδειξαν πράγματα κι έκαναν όλους να πιστέψουν ότι τα αρκετά νέα πρόσωπα κι αλλαγές στο ρόστερ δεν έχουν επηρεάσει τη «χημεία» της ομάδας, αλλά με το ξεκίνημα της regular μετρούν ρεκόρ 0-3. Πριν τρία βράδια έχασαν μέσα στο Detroit με 96-94, αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν δικαιούνταν και κάτι παραπάνω. Πρώτος σκόρερ για τους Pacers ήταν ο Sabonis, που είχε 21 πόντους και 14 ασίστ.

Παίζουν καλύτερα οι Nets προς το παρόν. Τουλάχιστον είναι παραγωγικοί. Έχουν κι έναν all-star από το πάνω ράφι στη σύνθεσή τους. Οριακά αποδεκτός ο άσος στο 1.65, ποντάρεται πάντως και το -3.5 για τους Nets.

01:30, Boston Celtics (2-1) – Milwaukee Bucks (2-1)Κωδ. ΟΠΑΠ: 5758

Κάποια στιγμή θα την έβρισκε κι ο Walker. Οι Knicks ήταν ιδανικός αντίπαλος, κι ο Walker σκόραρε 32 πόντους, είχε πέντε ριμπάουντ και τέσσερις ασίστ, στο 118-95 των Celtics μέσα στο Garden. Ήσυχο βράδυ είχαν και οι Bucks, που αντιμετώπιζαν τους Cavaliers στο Milwaukee. 129-112 με τον Αντετοκούνμπο να μένει χαμηλά (14/10/7) και τον Middleton να σκοράρει 21 και να είναι ο πρώτος σκόρερ των Bucks.

Ντερμπάρα απόψε. Οι Celtics πιστεύω θα τους «χτυπήσουν» τους Bucks. Που τους έχουν ένα 3-0 μέσα στο Garden. Δεν ξέρω. Το 4-0 νομίζω πάει πολύ. Έχει βρει ρυθμό κι ο Walker. Έτσι έδειξε στο τελευταίο. Ο άσος είναι σε καλή τιμή αουτσάιντερ, και ποντάρεται.

02:00, Washington Wizards (1-2) – Houston Rockets (2-1)Κωδ. ΟΠΑΠ: 5762

Το ματς στο San Antonio ήταν θεωρητικά δύσκολο. Οι Wizards όμως το πάλεψαν κι αν δεν ήταν οι DeRozan και Aldridge στο τέλος να «καθαρίσουν» για τους Spurs, θα το έπαιρναν. 124-122 έχασαν, με τον Beal να σταματάει στους 25 πόντους (5ριμπ/11ασ) και ένα πρώτη «σπιρούνι», τον Bertans να μετράει 23. Με ανατροπή στο δεύτερο μέρος οι Rockets, τα κατάφεραν και πήραν στο ματς με 116-112, εντός έδρας κόντρα στους Rockets. Φοβερός Harden με 40 πόντους, οι μισοί και παραπάνω από βολές. Συνέχισε να «χτίζει» με 8/21 σε αυτό το ματς.

Όλη την ομάδα των Rockets την κουβαλάει προς ώρας ο Westbrook, που κάνει τόσα-όσα για να καλύπτει και τα μέτρια παιχνίδια του Harden. Βέβαια κάποια στιγμή θα ρολάρει κι ο «μούσιας» και θα γίνουν πιο εύκολα τα πράγματα για τους Rockets. Προς ώρας πάντως και με τους Rockets να μην έχουν κι αξιόλογο supporting cast, δεν είναι για να τους εμπιστεύεσαι.

Stoiximan
Βαθμολογία
9.5/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Άμεσες πληρωμές
check_3c
Εξαιρετικές Αποδόσεις
check_3c
Βελτιωμένο Bet Builder*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

02:00, Oklahoma City Thunder (1-3) – Portland Trail Blazers (2-2)Κωδ. ΟΠΑΠ: 5761

*Την ώρα που ξεκίνησε να γράφεται η ανάλυση, οι Thunder δίνονταν σε στοιχηματικές στο 1.90 και οι Blazers στο 1.95.

Μια χαρά τους κόντραραν και τους Rockets οι Thunder, μια μέρα μετά τους 120 πόντους που έριξαν στους Warriors. Αν και οι προσδοκίες κι αυτό που περιμέναμε από τους Thunder ήταν διαφορετικό, προς ώρας μια χαρά τα καταφέρνουν. Παραμένουν βέβαια ένα ρόστερ χαμηλής δυναμικής, αλλά μικρή σημασία έχει. Ήττα με 116-112 μέσα στο Houston, με τον Alexander να μετράει 22 πόντους, ενώ άλλους τόσους είχε ο Schroder. Από ένα ημίχρονο μοιράστηκαν Blazers και Spurs προχθές, στο παιχνίδι μέσα στο San Antonio. Οι Spurs γύρισαν από το -15 και στο 43΄ το σκορ ήταν 105-86 υπέρ τους. Ένα 15-0 των Blazers σε εκείνο το σημείο ξαναέκανε το ματς ντέρμπι, με τους Spurs να το παίρνουν στο τέλος χάρις στην ευστοχία του Aldridge από τη γραμμή των βολών. 28 ο Lillard, 27 o McCollum, αλλά δεν βοήθησε καθόλου η ρακέτα των Blazers.

Οκ, οι Thunder έχουν κάποιες καλές εμφανίσεις προς το παρόν, αλλά οι Blazers είναι ομάδα για την πρώτη τετράδα της Δύσης. Δεν μπορεί να δίνονται οριακά φαβορί στο 1.90. Ποντάρισμα στο διπλό.

04:00, Utah Jazz (3-1) – Los Angeles Clippers (3-1)Κωδ. ΟΠΑΠ: 5764

Οι Jazz δεν πείθουν, αλλά με κάποιο τρόπο είναι στο 3-1 το ρεκόρ τους. Προχθές χρειάστηκαν ανατροπή τεσσάρων πόντων στο τελευταίο δίλεπτο, προκειμένου να γυρίσουν από το -4 και να πάρουν τη νίκη κόντρα στους Suns (οι οποίοι αδικούν τους εαυτούς τους). Bogdanovic και Mitchell και πάλι τα «κάστανα από τη φωτιά», με τον Conley να είναι και πάλι εκτός τόπου και χρόνου (ένας πόντος, μια ασίστ και 0/7 εντός πεδιάς). Την ώρα που ο Rubio στους Suns, «γαζώνει». Μάλλον μετανιώνουν ήδη την επιλογή τους οι «μορμόνοι». Από την άλλη οι Clippers κι αυτοί είναι το 3-1, αλλά οι νίκες τους είναι κόντρα σε καλύτερες ομάδες και με διψήφιες και μεγάλες διαφορές. 111-96 τους Hornets προχθές, με τον Leonard να κάνει και πάλι μια ηγετική εμφάνιση με 30 πόντους, επτά ριμπάουντ και έξι ασίστ.

Κοιτάς το πως παίζουν οι δύο ομάδες. Κοιτάς και το χάντικαπ. Κι απορείς. Αουτσάιντερ οι Clippers απόψε. Με ρίσκο, αλλά δεν γίνεται να μην ποντάρεις πάνω στην καλύτερη ομάδα. Και με χάντικαπ.

04:00, Sacramento Kings (0-4) – Charlotte Hornets (1-3)Κωδ. ΟΠΑΠ: 5763

Κάθε ματς των Kings, μια δική μου δικαίωση. Μια από τις τρεις ομάδες χωρίς νίκη ακόμα στο NBA και με μέτριο μπάσκετ. Προχθές έχασαν από τους Nuggets εντός έδρας, με 101-94. Δεν δείχνουν κάτι στην επίθεσή τους και μοιραία δεν μπορούν να διεκδικήσουν κάτι από τα παιχνίδια τους. Ο Holmes σκόραρε 24 πόντους στο τελευταίο ματς, ο Fox είχε 20, αλλά οι υπόλοιποι τίποτα. Στους πέντε έμεινε ο περσινός πρώτος σκόρερ των «Βασιλιάδων», Buddy Hield. Δεν γίνεται έτσι δουλειά. Με ήττα κι οι Hornets, που μετά τη νίκη της πρεμιέρας, είναι σε trip και μετρούν 0-3. 111-96 μέσα στο LA από τους Clippers, σε ένα ματς όπου δεν μπόρεσαν να δείξουν πολλά πράγματα. Rozier με 17 ο καλύτερος των «μελισσών».

Δε νομίζω ότι το -7.5 των «βασιλιάδων» είναι λογικό. Αλλά και πως να στηρίξει κανείς τους Hornets. Από τα no bet της βραδιάς.

04:30, Golden State Warriors (1-2) – Phoenix Suns (2-2)Κωδ. ΟΠΑΠ: 5765

Λίγο πιο προσεκτικοί αν ήταν οι Suns, τώρα θα μετρούσαν ρεκόρ 4-0. Για ένα πόντο έχασαν στην παράταση από τους Nuggets, για ένα πόντο κι από τους Jazz (96-95) στο τελευταίο. Με 21 πόντους ο Booker, ήταν ο καλύτερος για τους «ήλιους». Επιτέλους νίκη και για τους Warriors. Που μια μέρα μετά τον διασυρμό από τους Thunder, πήγαν και κέρδισαν μέσα στη Νέα Ορλεάνη με 134-123. Εκμεταλλευόμενοι κυρίως την κακή αμυντική συμπεριφορά των Pelicans. 26 πόντους ο Curry, 24 ο Russell κι έδειξαν να συνεργάζονται καλά οι δύο τους, μια μέρα μετά τις αιχμές που άφησε ο πρώτος για τον τρόπο παιχνιδιού του δεύτερου.

Δείχνουν πολύ καλά στοιχεία οι Suns. Θα το ξαναπώ. Τους εμπιστεύομαι στο +5.5 του διπλού.

Οι τραυματισμοί του NBA 👉 εδώ 👈Περισσότερα NBA προγνωστικά στη στήλη μου στο NBAholics.gr.

Προγνωστικά L-Train
ΩΡΑ
ΑΓΩΝΑΣ
ΣΗΜΕΙΟ
STAKE
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ
ΚΕΡΔΟΣ
ΑΠΟΔΟΣΗ/ΕΤΑΙΡΕΙΑ
31/10
02:00
Oklahoma City Thunder - Portland Trail Blazers Blazers 16.00 99-102 +14.40
1.90
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
31/10
04:00
Utah Jazz - Los Angeles Clippers Clippers -1.5 12.00 110-96 -12.00
2.65
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Αγώνας:
Oklahoma City Thunder - Portland Trail Blazers
31/10 | 02:00
Stake
16.00
Result
99-102
Profit
+14.40
Σημείο:
Blazers
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Αγώνας:
Utah Jazz - Los Angeles Clippers
31/10 | 04:00
Stake
12.00
Result
110-96
Profit
-12.00
Σημείο:
Clippers -1.5
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Ανοιχτά Στοιχήματα
Longterm
Ανοιχτά Στοιχήματα
Longterm
ΩΡΑ
TIPSTER
ΑΓΩΝΑΣ
ΣΗΜΕΙΟ
STAKE
ΑΠΟΔΟΣΗ/ΕΤΑΙΡΕΙΑ
08/05
04:37
US Lover Dallas Stars - Colorado Avalanche Anytime Scorer - Wyatt Johnston 5.00
2.80
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
08/05
04:30
L-Train Oklahoma City Thunder - Dallas Mavericks Gafford over 13.5π+ριμπ 15.00
1.83
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
08/05
02:40
US Lover Kansas City Royals - Milwaukee Brewers 2 5.00
2.10
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
08/05
02:07
US Lover New York Rangers - Carolina Hurricanes Anytime Scorer - Seth Jarvis 5.00
3.40
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
07/05
22:00
Φίλιος Παρί Σεν Ζερμέν - Ντόρτμουντ 1 & G/G 10.00
2.80
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
07/05
21:15
Hooper Παναθηναϊκός - Μακάμπι Τελ Αβίβ 1 (-3.5) & Μακάμπι Τελ Αβίβ Over 71.5 πόντοι 22.50
1.95
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
07/05
20:30
Δούκας Μπεσίκτας - Ανκαραγκουτσού Over 2,5 10.00
1.85
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
07/05
19:00
Ραπτάκης Αλ Άχλι - Αλ Ιτιχάντ 1 & Under 2.5 1ο Ημ. & Under 4.5 5.00
1.72
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
07/05
15:30
Καπίρης Ρους - Οσόριο Over 21,5 8.00
1.87
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Σημείο:
Anytime Scorer - Wyatt Johnston
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Σημείο:
Gafford over 13.5π+ριμπ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Σημείο:
2
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Σημείο:
Anytime Scorer - Seth Jarvis
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Σημείο:
1 & G/G
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Σημείο:
1 (-3.5) & Μακάμπι Τελ Αβίβ Over 71.5 πόντοι
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Σημείο:
Over 2,5
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Σημείο:
1 & Under 2.5 1ο Ημ. & Under 4.5
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Stake
8.00
Σημείο:
Over 21,5
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τελευταία Προγνωστικά Στοιχήματος