foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ*
ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ72
COSMOTE TV ΔΩΡΕΑΝ* ΕΔΩ 📺 ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Όλα
3 ώρες
8 ώρες
12 ώρες

Mε Τσιρίλο και Τσίριτς οι μεν, με Ζοτς και… Σπανούλη ο δε

Μποζιονέλος | 29 Οκτ 2019 11:44
551616.jpg

Από τη μια, κυριακάτικα, πέρασε η αξία. Η Τούρκου, σε ασιατικό ήταν ώστε να καλυφθεί σε τυχόν ισοπαλία, έριξε τρίμπαλο στην Κόκκολα, 1.99 ήταν αυτό, περάστε, πληρωθήκατε, γεια σας.
Στο
fun bet ομολογώ ότι κάσαρα στο 76ο λεπτό, κάτι ψίχουλα έδωσε στο Βόλφσμπουργκ – Αουγκσμπουργκ, όπου στο live πιεζόταν ο άσος, κουλούρια έληξε.
Από την άλλη, μια ημέρα όπως… και η προηγούμενη, το Σάββατο. Με ατυχίες, με χαμένα στο όριο, με δοκάρια, με φάσεις αλλά… χαμένα, τι να λέμε. Το
trixie με τα χηνάρια άρχισε με το γκολ στην τελευταία φάση, στο Ρεν – Τουλούζ 3-2, συνέχισε με το Πλζεν – Σλάβια 1-0 (καίτοι οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι) και ολοκληρώθηκε με το Μπεσίκτας – Γαλατασαράι 1-0.
Ο Μανέ δεν σκόραρε στο Λίβερπουλ – Τότεναμ, ο Ολυμπιακός προηγήθηκε, η ΑΕΚ έκανε φάσεις για την ισοφάριση (1-1
any time το θέλαμε) αλλά δέχθηκε, δίκαια, και δεύτερο και το ρίσκο με το Ατρόμητος – Πανιώνιος ούτε που ακούμπησε.

Εμβόλιμες, Κύπελλα, διαβολοβδομάδα μπάσκετ, ο κακός χαμός. Θέλει καλό ξεδιάλεγμα, θέλει προσοχή αυτές τις μέρες…

Πιθανό λάθος στις τιμές


⚽🇫🇷 Ματς για τον 3ο γύρο του γαλλικού Coupe de la Ligue το Νιμ – Λανς, νοκ άουτ και χωρίς παράταση σε ισοπαλία, αλλά απευθείας πέναλτι. Τούτος ο τρόπος διεξαγωγής βοηθά, αν μη τι άλλο, τα αουτσάιντερ και σε τούτο το ζεύγος φαβορί είναι η γηπεδούχος.

Netbet
Βαθμολογία
8.7/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Δωρεάν συναλλαγές 
check_3c
Ειδικά & Ασιατικά Χάντικαπ
check_3c
Φιλικό mobile
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ


Η οποία Νιμ όμως δεν έχει νίκη στα τελευταία πέντε, κάπου… σφίγγει το πράγμα και υποδέχεται μια ομάδα της Ligue 2 που «τρέχει» αήττητο επτά αγώνων (4-3-0) αλλά έχασε με κάρτες τον ηγέτη μέσο Καϊζάκ και με τραυματισμούς τον στόπερ Γκραντί και τον μέσο Μαουρίσιο.

🦊 Αναμένεται rotation από τη Νιμ, πιο ισορροπημένο δείχνει από ό,τι το προβάλουν οι αποδόσεις, από ένστικτο (ότι θα πάει στα πέναλτι..) κράτησα σε τιμή αουτσάιντερ την πρόκριση της Λανς.

Από τότε που ο Τσιρίλο φορούσε τα «νερατζούρο»…


⚽🇮🇹 Στο «Μάριο Ριγκαμόντι» δοκιμάζεται απόψε η Ιντερ, ερχόμενη από τεράστια χαμένη ευκαιρία να επανέλθει στην κορυφή. Διότι, όταν η Γιούβε έχει αφήσει βαθμούς στο «Βία ντελ Μάρε» με τη Λέτσε και υποδέχεσαι στην Πάρμα μένοντας στο 2-2, τέτοια είναι. Εξαλλος ο Αντόνιο Κόντε με τους παίκτες του κατά τη διάρκεια του ματς, είχε πάντως φάσεις για να το γυρίσει. Απέναντί της η Μπρέσια η οποία για μια ώρα αγώνα ήταν εξαιρετική στη Γένοβα με την εκ των ουραγών Τζένοα και… κατάφερε να ηττηθεί με 3-1, αντίπαλος με την ομάδα όπου λατρεύτηκε αλλά έφυγε κακήν κακώς ο Μάριο Μπαλοτέλι.


Οι Σένσι, Βεσίνο, Αλέξις Σάντσες και Ντ’ Αμπρόζιο παραμένουν εκτός για τους «νερατζούρι», οι οποίοι δεν έχουν ηττηθεί στη γειτονική Βρεσκία, ως αποκαλούνταν στην αρχαία Ελλάδα, από τον Απρίλη του 2001: 1-0 τότε με πέναλτι του Ρομπέρτο Μπάτζιο, η Ιντερ είχε τότε τεχνικό τον Μάρκο Ταρντέλι και βασικούς από Μπλαν, Ζανέτι, Σέεντερφ και Κρίστιαν Βιέρι έως… Μπρούνο Τσιρίλο (ω, ναι), Γκρέτσκο και Σουκούρ. Εκτοτε 3-2-0 για την Ιντερ που μετρά, συνολικά, εκεί 11-12-4.

🦊 Η Ιντερ φάσεις φτιάχνει, γκολ βρίσκει, μεσοαμυντικά έχει τα θέματά της, φάνηκε και με την Πάρμα. Δεν είναι εύκολο το αποψινό, η νεοφώτιστη Μπρέσια βγάζει χαρακτήρα, ίσως βρει και γκολ σε ματς όπου το combo με goalbetting έχει αξία.

Σταθερότητα εναντίον rotation


⚽🇩🇪 Νοκ άουτ τα ματς για τον 2ο γύρο του γερμανικού DfB Pokal, με παράταση όμως σε περίπτωση ισοπαλίας (και, μετά, πέναλτι). Η Αρμίνια υποδέχεται τη Σάλκε σε μίνι τοπικό ντέρμπι της περιοχής, έχοντας ανέβει αρκετά βαθμολογικά στην Zweite, νικώντας στη Δρέσδη ανέβηκε στη 2η θέση της κατάταξης. Σταθερά καλά παίζει η ομάδα του Ούβε Νόιχαους, ο οποίος δεν δείχνει να έχει τάση για rotation απόψε. Αντίθετα, ο Ντέιβιντ Βάγκνερ θα κάνει μερικές στη Σάλκε, ώστε να πάρουν «ανάσες» οι βασικοί του, φάνηκε και στο 0-0 με την Ντόρτμουντ, στο ντέρμπι, η κούρασή τους, με τους «κένιχσμπλαουεν» να φτάνουν τουλάχιστον στα προημιτελικά του θεσμού την τελευταία τριετία.

Στα της παράδοσης, η Αρμίνια έχει να τη νικήσει, ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης, από τον Σεπτέμβρη του ’02, όταν… ακόμη έπαιζαν στους μπλε του Γκέλζενκιρχεν ο Φρανκ Ροστ, ο Αντρέας Μέλερ και ο Εμπε Σαντ. Εκτοτε 0-2-9 ενώ, για το Κύπελλο, η Σάλκε έχει 3/3 προκρίσεις: το 1982 (1-0 το 1968 εκτός, 2-2 στο Γκέλζενκιρχεν και 1-0 στον επαναληπτικό του Μπίλεφελντ το 1982 και 2-1, ξανά στο Μπίλεφελντ, το 2001).

🦊 Αναζητώντας μια έκπληξη στα αποψινά του DfB Pokal, δεν περνάει άλλη από το μυαλό. Είναι καλοδουλεμένη η Αρμίνια και δύναται… την υπέρβαση. Επιλογή το ασιατικό +0,25 με μισή πληρωμή σε ισοπαλία.

Είχε και Ριβάλντο, είχε και… Τσίριτς


⚽🇪🇸 Ξεκούραστη, ελεώ της αναβολής του clasico, υποδέχεται τη Βαγιαδολίδ η Μπαρτσελόνα έχοντας… συντριπτικά νούμερα στα της παράδοσης: 60-16-16 ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης, 38-6-2 επιμέρους στο «Καμπ Νου» με τελευταία ήττα το μακρινό 1997 με 2-1, από γκολ των Σακριστάν και Πάτερμακ, είχε μειώσει ο Χουάν Αντόνιο Πίτσι για την ομάδα του Λουίς φαν Χάαλ η οποία είχε μεν και Λουίς Φίγκο, και Λουίς Ενρίκε, και Φερνάντο Κόουτο, και Ριβάλντο στην ενδεκάδα, με και Ρουντ Χεσπ (Ολλανδός κίπερ, αρκετά γκαφατζής), Γκιγέρμο Αμόρ και τον… Ντράγκαν Τσίριτς που μετέπειτα πέρασε, και δεν ακούμπησε, από την ΑΕΚ. Εκτοτε 9-3-0 για την Μπάρτσα, εκ των 12 στα επτά έβαλε τουλάχιστον… τέσσερα.


Χωρίς Ντεμπελέ, Ουμτιτί ξανά οι Καταλανοί, όπως και Αρτούρ με αποτέλεσμα να επανέρχεται ο Βιδάλ στα χαφ, δίπλα σε Μπουσκέτς και Ντε Γιονγκ ενώ στην τριάδα μπροστά παίζουν οι Μέσι, Σουάρες, Γκριζμάν. Εξ αυτών ο Γκριζμάν έχει 8 γκολ σε 6 ματς ενάντια στη Βαγιαδολίδ, σκόραρε από δύο φορές σε τέσσερα ματς, ο Σουάρες δεν έχει σκοράρει σε δύο ματς εναντίον της και ο Μέσι έχει 5 γκολ σε οκτώ ματς.

🦊 Για… πολλά με λίγα το ματς, πόσα; Θα… φανεί. Επιλογή το combo ημιχρόνου, άσος με over 1,5 καθαρά ελέω απόδοσης…

Δεν δικαιολογεί τον φαβοριτισμό


⚽🇦🇷 Στο ντεμπούτο του Γκιγέρμο Ογιος στον πάγκο η Αλντοσίβι νίκησε (και… μας πλήρωσε) την Ντιφένσα, χωρίς πάντως να παίξει κάποια μπάλα της προκοπής, μάλιστα μετά το γκολ (25’) ακυρώθηκαν τρία γκολ της αντιπάλου, ορθώς μεν αλλά δείγμα της πίεσης που δέχθηκε.


Απόψε, για την εμβόλιμη της SuperLiga Argentina, παίζει με την ντεφορμέ Γοδόι Κρουζ η οποία έχει εννέα ήττες στα τελευταία δέκα, βέβαια δεν κινδυνεύει με υποβιβασμό στην ειδική βαθμολογία.

🦊 Η Αλντοσίβι έχει ψυχολογία με την έλευση του Ογιος, δεν θα κρατήσει για πολύ αλλά η Γοδόι παίζει εδώ και καιρό άσχημα και δεν δικαιολογεί τον φαβοριτισμό της. Με το goal betting σε υψηλές τιμές, δεν είναι κακό το ασιατικό over 1,75 με μισή πληρωμή σε ακριβώς δύο γκολ, επέλεξα πάντως ρισκαδόρικα την ισοπαλία, την οποία δεν έχουν φέρει ποτέ μεταξύ τους (έστω και σε –μόλις- πέντε ματς της παράδοσης).

Ποτέ… χωρίς Ομπράντοβιτς


🏀🇷🇺🇬🇷 Δεκέμβρης 2009. Με 24 πόντους του Σπανούλη, 15 του Μπατίστ και 13 του Πέκοβιτς ο Παναθηναϊκός νικά 87-82 στη Ρωσία τη Χίμκι, έχοντας στο ρόστερ και παίκτες όπως ο Τέπιτς, ο Γκόλεματς, ο Νίκολας και ο Σερμαντίνι (αλλά και Διαμαντίδη, Τσαρτσαρή, Περπέρογλου, Φώτση και Πέκοβιτς). Στον πάγκο, φυσικά, καθόταν ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς.


Εκτοτε και σε τρεις επισκέψεις, γνώρισε μόνο ήττες: 78-77 τον Δεκέμβρη του ’13 με προπονητή τον Αργύρη Πεδουλάκη (19 π. ο Λάσμε, 15 ο Μπανκς), 78-61 τον Φλεβάρη του ’18 με τεχνικό τον Τσάβι Πασκουάλ (14 π. ο Σίνγκλετον, 11 ο Ντένμον) και 76-68 τον Νοέμβρη του ’18, ξανά με Πασκουάλ (19 π. ο Γκιστ, 17 ο Λάνγκφορντ).

Πέμπτη του φορά από εκεί, δεύτερη με Πεδουλάκη ο οποίος προ 6ετίας το είχε χάσει οριακά, ενάντια σε μια Χίμκι που δεν έχει καμία σχέση με πέρυσι, το… διπλό στο Μόναχο το (απ)έδειξε εκ νέου. Δεύτερο σερί ματς, μετά στην Αγία Πετρούπολη, για τον «εξάστερο» που μόλις… τότε, την Πέμπτη, νίκησε επί ρωσικού εδάφους για τρίτη φορά στις τελευταίες 20 επισκέψεις.

🦊 Χαμηλά ο άσος, ψαγμένος, ο Παναθηναϊκός για να φύγει νικηφόρα θα πρέπει να βγάλει χαρακτήρα που ακόμη δεν έχουμε δει στο παρκέ (όχι ότι το αποκλείω…), επιλογή να μπουν ως 162 πόντοι στο ματς.

Crash test στο «Αστρομπάλ»


🏀🇫🇷🇪🇸 Διττή η εικόνα της ASVEL στην επάνοδό της στην Euroleague. Αφού νίκησε τους… δικούς μας «αιώνιους» στο «Αστρομπάλ», ηττήθηκε με κάτω τα χέρια σε Μόναχο και Κάουνας, σκοράροντας λίγο ενώ λείπει εκ νέου ο Αντριαν Πέιν. Crash test το αποψινό με την Μπασκόνια, στο 3-1 για τους Βάσκους η παράδοση στον θεσμό. Η ομάδα του Βέλιμιρ Περάσοβιτς νίκησε, πανεύκολα, 82-66 τον Ολυμπιακό με 25 π. του Σενγκέλια στη δεύτερη φετινή της νίκη ενώ μόνος απών παραμένει ο Γκρέιντζερ.

🦊 Χάλασε η… μαγιά της Βιλερμπάν με τα δύο απανωτά εκτός έδρας, υποψιασμένοι τόσο οι Βάσκοι στο Λιόν όσο και… οι αποδόσεις (στο 1.40 το διπλό). Κυρίως δεν σκόραρε πολύ, όχι ότι η Μπασκόνια παίζει άμυνα αλλά δύσκολα το συνολικό σκορ θα περάσει τους 154 πόντους.

 

Picks 

 

Euroleague, μονά και δυάδα (απόδοσης 4.32) 🏀🇷🇺🇬🇷 🏀🇫🇷🇪🇸

➡️ 19:00 ΧίμκιΠαναθηναϊκός: Under 162,5 (2.08, Stoiximan)
➡️ 21:45 ΒιλερμπάνΜπασκόνια: Under 154,5 (2.08, Stoiximan)

Αξία 🔝⚽🇫🇷

➡️ 19:45 ΝιμΛανς: Πρόκριση Λανς (2.30, Netbet)

Ασιατικό ⚽🇩🇪

➡️ 21:45 Αρμίνια ΜπίλεφελντΣάλκε: 1 +0,25 ΑΗ (2.18, Betshop)

Νίκος Μποζιονέλος

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi

Περισσότερα άρθρα
kipello_icon
Top Στοιχηματικές
λογότυπο Stoiximan
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Pamestoixima.gr
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Novibet
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bwin
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Betsson
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Fonbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bet365
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Netbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Interwetten
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ