foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ*
ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ106
ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Όλα
3 ώρες
8 ώρες
12 ώρες

Πατήρ και υιός στο ένα, στημένα και ξύλο στο άλλο…

Μποζιονέλος | 27 Οκτ 2019 10:57
1-3_8eologi-2.jpg

Θυμάστε την αναφορά, πριν λίγο καιρό, στον… Ρέμο και στο «πώς γίνεται να μη με αγαπάς τα Σάββατα;». Repeat, χθες. Όχι πως όταν κυνηγάς μεγάλες αποδόσεις, δεν είναι στο πρόγραμμα και η αποτυχία αλλά, διάολε, όλες μαζί.

Επιγραμματικά πέρασε μόνο η Πάντερμπορν, πρώτη της νίκη στη σεζόν. Ηταν και σε δυάδα με τη Γουότφορντ, 0-0 σβηστό σε ματς υπό βροχή, δεν βλέπω να τη σώνει τη χρονιά έτσι όπως τσουλάει. Ετερη επιλογή, σε μονά και δυάδα, η Μπρέσια και η Βάσκο σε draw no bets. Η Μπρέσια προηγήθηκε και στο β’ ημίχρονο κατέρρευσε στη Γένοβα, η Βάσκο δέχθηκε γκολ προς το τέλος

Κατά τα λοιπά, μια τρύπα στο νερό. Ο ΟΦΗ με διέψευσε, εκ νέου πολύ καλός, δίκαιο το 2-0 με την Ξάνθη. Το δε χθεσινό Τρίκαλα – Καβάλα 0-0 ήταν πιο συναρπαστικό από το Σάλκε – Ντόρτμουντ, όπου είχα κρατήσει ένα γκολ των «κένιχσμπλαουεν» στο πρώτο ημίχρονο. Δεν μπορεί να σηκώσει κεφάλι η Μπορούσια, της το χαρίζουν και το δίνει πίσω φέτος. Όπως και η Ιντεράρα, τώρα που το σκέφτομαι…

Ούτε στα fun bets ήρθε κάτι. Και ΟΚ, η Λέτσε με τη Γιουβέντους ήταν… βουνό, αλλά το πάλεψε. Για τη Νις είχα καλό feeling, χθες βρήκε το Στρασβούργο να παίξει λίγο καλύτερα, και με παίκτη παραπάνω για ώρα.

Γκρίνια… τέλος, συνεχίζουμε.

Σερί… άσων


🇨🇿 Απρίλιος 2014, η Πλζεν με γκολ των Κόβαρικ και Βάγκνερ νικά 2-0 τη Σλάβια στην Πράγα, κατακτά στο τέλος και τον τίτλο. Σημαδιακό ματς διότι έκτοτε, επί πέντε… και μισή, σεζόν, Σλάβια και Πράγα νικούν η μία την άλλη στην έδρα τους για τη Fortuna Liga, μάλιστα στο εν λόγω διάστημα οι πρωτευουσιάνοι έχουν μια 5άρα και μια 5άρα επί των αντιπάλων τους. Στον α’ γύρο, στην Πράγα, η Σλάβια το πήρε με 3-1, σήμερα παίζουν στο Πλζεν. Θα συνεχιστεί το σερί των άσων; Την πετυχαίνει μετά την υπερπροσπάθεια με την Μπάρτσα, βέβαια…

🦊 …συν ότι έχουν έξι χρόνια (και 12 σερί ματς) να φέρουν ισοπαλία, ανεξαρτήτως έδρας. Χμ.

Η ιστορία… επαναλαμβάνεται;


🇫🇮 Επαναληπτικός για τα play out στη φινλανδική Veikkausliiga, πρακτικά αγώνας παραμονής / ανόδου και… περσινό repeat. Ένα χρόνο πριν η Κόκκολα είχε πάρει 1-1 στο Τούρκου και, χάρη στο 0-0 του πρώτου ματς, πήρε την άνοδο ρίχνοντας την αντίπαλό της στην Ykkönen. Το story επαναλαμβάνεται φέτος, ξανά οι δύο τους στα play out, ξανά 0-0 το πρώτο αλλά στο Τούρκου αυτή τη φορά ενώ η σημερινή ρεβάνς, ελέω των δυσμενών καιρικών συνθηκών στην περιοχή της Κόκκολα, μεταφέρθηκε 142 χλμ. μακριά, στο Σεϊναγιόκι.


Κεντρικό πρόσωπο βέβαια ο Γιούχανι Πικαράινεν, βασικός στόπερ της Κόκκολα και… γιος του προπονητή της Τούρκου, Τόμι Πικαράινεν. Την Πέμπτη, στο πρώτο, έπαιξε κανονικά πάντως…

🦊 Αήττητη εκτός έδρας από τα μέσα Ιουνίου η Τούρκου, δεν είναι τόσο αουτσάιντερ… Επιλογή το ασιατικό +0,25 με μισή πληρωμή σε ισοπαλία, ιντριγκαδόρικο σενάριο (ελέω των περσινών) να… πάει 1-1.

Μίνι αθηναϊκό ντέρμπι


🇬🇷 …στο Περιστέρι, ανάμεσα στον ντεφορμέ (μόνο μια νίκη εκτός στα τελευταία πέντε επίσημα) Ατρόμητο, που είναι ακίνδυνος επιθετικά και δίκαια ηττήθηκε απόν τον Παναθηναϊκό, και τον Πανιώνιο που ακόμη προσπαθεί να… ξεφορτωθεί την ποινή των 6 βαθμών.

Stoiximan
Βαθμολογία
9.5/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Άμεσες πληρωμές
check_3c
Εξαιρετικές Αποδόσεις
check_3c
Βελτιωμένο Bet Builder*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ


Από το 2010 έχουν να κάνουν τόση κακή εκκίνηση οι «κυανέρυθροι» που ηττήθηκαν στις έξι από τις τελευταίες οκτώ επισκέψεις τους στο Περιστέρι, κάκιστη εκκίνηση και για τον Ατρόμητο όπου ο Γιάννης Αναστασίου είναι πλέον υπό κρίση, ειδικά για τη δυσλειτουργία στο ανασταλτικό κομμάτι και, το χειρότερο, του λείπει σήμερα ο Ρισβάνης.

🦊 Πείτε το ένστικτο αλλά, κάτι μου λέει ότι, δεν θα ηττηθούν σήμερα…

Πώς… και πότε γεννήθηκε το ντέρμπι Ολυμπιακού και ΑΕΚ;


📜📰⏳📼 Οταν καταπιάνεσαι με την αντιπαλότητα δύο ομάδων, κι αν δεν υπάρχουν κάποια προφανή κοινωνικά, πολιτικά ή θρησκευτικά αίτια, οφείλεις να βρεις πότε… γεννήθηκε το εν λόγω ντέρμπι. Κι αυτό του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ σηκώνει αρκετή κουβέντα για το πότε ξεκίνησε η κόντρα.

Μερικοί υποστηρίζουν ότι το… πρώτο σπίρτο άναψε τον Φεβρουάριο του 1987 και από τότε η φωτιά δεν έσβησε ποτέ. Η ΑΕΚ κληρώθηκε με τον Ολυμπιακό στο Κύπελλο και ο ευφυής μεγαλοαπατεώνας Γιώργος Κοσκωτάς δηλώνει ότι «η ΑΕΚ είναι άτυχη που θα παίξει μαζί μας». Μία ημέρα πριν από το ντέρμπι αποκαλύπτεται ότι ο παλιός ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ, Ντίνος Μπαλής, επισκέφθηκε με λουλούδια τον ­ βασικό τότε ­ τερματοφύλακα της ομάδας Θεολόγη Παπαδόπουλο με σκοπό να τον δωροδοκήσει.

Ο τότε πρόεδρος της «Ενωσης» Ανδρέας Ζαφειρόπουλος διενεργεί ανακρίσεις για να μάθει, ως έλεγε, «ποιος τα πήρε», η ΑΕΚ χάνει με 3-1 με τον διαιτητή Βούλγαρη να αποβάλει τον Μανωλά. Ενοχή του Θεολόγη δεν υπήρξε, αντιθέτως καταδικάστηκε ο Μπαλής, χωρίς ωστόσο να τιμωρηθεί ο Ολυμπιακός αφού η συμμετοχή του στην ιστορία δεν αποδείχθηκε ποτέ.

Φυσικά, υπάρχουν κι άλλα ματς, στα 80s και στα 90s που αύξησαν την αντιπαλότητα. Το ’91 το ματς στη «Νέα Φιλαδέλφεια», ξανά με αποβολή Μανωλά, διακόπτεται στο 66’ ελέω δακρυγόνων από τη σκεπαστή, ο ρέφερι Ζακεστίδης τις στέλνει στα αποδυτήρια αλλά η ΕΠΟ, αντί για μηδενισμό, αποφασίζει επανάληψή του στην ουδέτερη ρόδο, η ΑΕΚ νικά 1-0 και κατακτά, στο τέλος, τον τίτλο.

Υπάρχει βέβαια και η διακοπή του Οκτωβρίου ’93, όταν… έπεσαν τα φώτα με το σκορ 1-1, ο αγώνας επαναλήφθηκε και ο Ολυμπιακός νίκησε 2-1 και γκολ του Ολεγκ Προτάσοφ, στο τελευταίο ματς του Ουκρανού με τη φανέλα των «ερυθρολεύκων». Υπάρχει, φυσικά, και το «ματς του Καραγκιοζόπουλου» το ’89 όταν με δικό του γκολ στο ΟΑΚΑ χάρισε στην ΑΕΚ τον τίτλο ύστερα από δέκα χρόνια.

Και, φυσικά, ο πρίγκιπας Ντούσαν Μπάγεβιτς που έγινε… βάτραχος για τους φίλους της ΑΕΚ όταν ανέλαβε τον Ολυμπιακό του Σωκράτη Κόκκαλη το ’96, η μεταγραφή του Αλέκου Αλεξανδρή στον «Θρύλο» το ’94 και το ντέρμπι του (διαιτητή) Δημητρόπουλου το ’99, όταν Κασάπης και Ατματζίδης σταματούν από την Εθνική, διαμαρτυρόμενοι.


🇬🇷 Στα… του σήμερα και επί των αριθμών, ο Ολυμπιακός (μαζί με τον ΠΑΟΚ) είναι οι μόνες αήττητες ομάδες στο πρωτάθλημα, η ΑΕΚ δεν έχει ήττα από την πρεμιέρα και την έλευση Κωστένογλου αντί του Καρντόσο. Ο Ολυμπιακός έχει 13 συνεχόμενες νίκες στο «Γ. Καραϊσκάκης» από την ισοπαλία με τον Παναθηναϊκό σχεδόν ένα χρόνο πριν, 11 Νοεμβρίου 2018, ενώ παραμένει αήττητος ακόμη περισσότερο: 14 μήνες, από το 1-0 από τον ΠΑΟΚ στο Φάληρο στις 30 Σεπτεμβρίου 2018. Από τον ΠΑΟΚ ήρθε και η τελευταία ήττα του Ολυμπιακού στο πρωτάθλημα, στην Τούμπα τον Φεβρουάριο, έκτοτε «τρέχει» αήττητο σερί 17 αγωνιστικών, με 16 νίκες, σερί που συμπτωματικά ξεκίνησε από τη νίκη… επί της ΑΕΚ με 4-1 στο Καραϊσκάκη.

Για τον Νίκο Κωστένογλου δε, θα είναι το τέταρτο ματς κόντρα στον Ολυμπιακό από τον πάγκο της Ενωσης: 4-0, 1-1 και ήττα 2-0 τα αποτελέσματά του κόντρα στους Πειραιώτες.

Betshop
Βαθμολογία
8.2/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Καταθέσεις από 1€
check_3c
Εύκολη πλοήγηση
check_3c
Αναλήψεις εντός 24ωρών
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ


Στα της παράδοσης, στο πρωτάθλημα, ο Ολυμπιακός υπερέχει συνολικά με 49-32-37 ενώ ως γηπεδούχος μετρά 33-11-15. Η τελευταία νίκη της ΑΕΚ ήταν το Φλεβάρη του ’18 με 2-1, σεζόν που κατέκτησε το πρωτάθλημα. Ωστόσο είναι και το μόνο της… διπλό στις τελευταίες οκτώ επισκέψεις της. Η ισοπαλία έχει να εμφανιστεί, πάντα με γηπεδούχο τον Ολυμπιακό, από τις 13 Μαρτίου 2005 (κεκλεισμένων των θυρών), 1-1 με σκόρερ τους Γιαννάκη Οκκά στο 19’ και Κώστα Κατσουράνη με πέναλτι στο 71’, με Ντούσαν Μπάγεβιτς και Φερνάντο Σάντος στους δύο πάγκους. Ο Κύπριος σκόρερ πλαισίωνε τους Ζιοβάνι και Τζόρτζεβιτς μπροστά, έπαιζαν ακόμη οι νυν… προπονητές Μαυρογενίδης, Σούρερ, Νικοπολίδης ενώ στην «Ενωση» είχαν ξεκινήσει οι Βραζιλιάνοι Ασουνσάο, Ζούλιο Σέζαρ, Σόουζα καθώς και ο… αξέχαστος Σέρβος Μάλμπασα.


Αλλο ένα στατιστικό που… ιντριγκάρει είναι ότι ο Ολυμπιακός έχει σκοράρει υποδεχόμενος την ΑΕΚ σε όλα τα ματς του νέου Καραϊσκάκη, η «Ενωση» έχει να κρατήσει το μηδέν από τις 14 Μαρτίου 2004 (1-0 στη Ριζούπολη με γκολ του Λάκη στο 84’) και το μηδέν στο Φάληρο από το 0-0 του Μαΐου 1999, τελευταία αγωνιστική και σε αδιάφορο ματς! Πάνω από 20 χρόνια!

🦊 Είναι όντως τόσο φαβορί ο Ολυμπιακός για άσο του 1.60; Η αλήθεια είναι ότι επί ημερών Μαρτίνς χάνει εύκολα βαθμούς σε ματς με αντιπαλότητα, όπως και πρόσφατα με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, απέναντί του όμως έχει μια ΑΕΚ που αναζητά ακόμη αγωνιστική ταυτότητα και αυτοπεποίθηση. Κράτησα το any time σκορ 1-1 στο ματς, με τη σκέψη ότι μπορεί να είναι… και τελικό, εναλλακτική το combo X2 με over 1,5 (στο ωραιότατο 3.60) ή το… ξερό Χ στο 4.50.

Δέκα επίσημα χωρίς νίκη


🇫🇷 Με προπονητή τον Αλέν Καζανοβά και γκολ των Πέσιτς, Ντιανέ και Μπεν Γεντέρ η Τουλούζ φεύγει νικήτρια από τη Βρετάνη επί της Ρεν με 3-0 τον Σεπτέμβρη του ’14, στην τελευταία της επιτυχία εκεί για τη Ligue 1, έκτοτε 0-2-2. Σήμερα την αντιμετωπίζει στο δεύτερο ματς του Αντουάν Κομπουαρέ στον πάγκο της, ερχόμενη από το 2-1 επί της Λιλ όπου έπαιξε… μπαλάρα αλλά, κυρίως, με φουλ επιθετική λογική.



Δοκιμάζεται σήμερα στην Τουλούζη ενάντια σε μια ντεφορμέ ομάδα, η οποία δεν έχει νίκη στα τελευταία δέκα επίσημα (0-4-6), έσχατο το 1-0 από την Κλουζ στο «Μουνισιπάλ» την Πέμπτη, πλέον η πίεση στον Ζουλιέν Στεφάν είναι μεγάλη. Πώς άλλαξαν τα πράγματα μέσα σε ένα χρόνο, από την περσινή του… αποθέωση…

🦊 Σε… ΠΡΟ-ΠΟ θα το έβαζες τριπλή με τη σκέψη ότι κάποια στιγμή η Ρεν θα αφυπνιστεί. Στοιχηματικά όμως ο άσος του 1.87 είναι αστείος. Στο διπλασιασμό το Χ2, σχεδόν 3πλασιασμός αν συνδυαστεί με το over 1,5 στο ματς…

Ο υπό απόλυση Αβτσί και ο… Ντρογκμπά


🇹🇷 Η πρωτοπόρος Αλάνιασπορ γκέλαρε χθες στο Γκαζιαντέπ, η Φενερμπαχτσέ την πλησίασε στον πόντο, με ματς λιγότερο είναι στο -5 από την κορυφή η Γαλατασαράι και στο… -9 η Μπεσίκτας. Πολύ ενδιαφέρον το σημερινό ντέρμπι της Κωνσταντινούπολης στη «Βόνταφον Αρίνα», ειδικά για τους «αετούς» που ίσως μείνουν κι άλλη πίσω. Από το ’14 έχει να τη νικήσει εκτός η Γαλατά και τότε μάλιστα η Μπεσίκτας έπαιζε στο αχανές «Ατατούρκ Ολιμπιάτ» αναμένοντας να φτιαχτεί το νέο της γήπεδο, από το ’13 έχει ανάλογα με τεχνικό των Φατίχ Τερίμ: 2-1 στο γήπεδο με ισάριθμα γκολ του Ντιντιέ Ντρογκμπά, 3-0 εντέλει «στα χαρτιά» καθότι διεκόπη στις καθυστερήσεις.


Αγωνιστικά η Μπεσίκτας έχει… τα χάλια της και ο Αμπντουλάχ Αβτσί, ο επί σειρά ετών «αρχιτέκτονας» της Μπασάκσεχιρ, παίζει το… κεφάλι του με δύο νίκες σε έντεκα επίσημα ματς και υπό αποδοκιμασίες την Πέμπτη μετά την ήττα από την Μπράγκα στο Europa League. Συν ότι οι μπακ Ντόουγκλας, Γκιονούλ, ο στόπερ Ρουίς, οι μέσο Ντιαμπί, Ενκουντού, Χάτσινσον και ο φορ Γιλμάζ είναι αμφίβολοι, οι τελευταίοι δύο λογικά προλαβαίνουν. Η δε Γαλατά δεν πείθει απόλυτα, είχε και το ματς με τη Ρεάλ την Τρίτη, όπου ηττήθηκε με 1-0 παίζοντας καλά όμως.

🦊 Τα τελευταία χρόνια σπάνια τα ματς των τριών «μεγάλων» στη γείτονα αναδεικνύουν νικήτρια τη φιλοξενούμενη, στοιχηματικά ο (ελαφρύς) φαβοριτισμός της Γαλατά είναι λανθασμένος, ματς που έχει πολύ ισοπαλία, πιθανώς δε και με γκολ (στο 4.35 στη Stoiximan το σχετικό combo).

Μετά το… 8-1


🇩🇪 Αήττητη φέτος η Βόλφσμπουργκ σε Γερμανία (4-4-) και Ευρώπη (1-2-0), ερχόμενη από τα 1-1 με τη Λειψία και 2-2 με τη Γάνδη, την Πέμπτη. Δεν παύει όμως να… παίζει με τη φλόγα, που ‘λεγε και ο Κουρκούλης, έστω κι αν στο Βέλγιο δέχθηκε την ισοφάριση στο 94’.

Netbet
Βαθμολογία
8.7/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Δωρεάν συναλλαγές 
check_3c
Ειδικά & Ασιατικά Χάντικαπ
check_3c
Φιλικό mobile
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Αουγκσμπουργκ είχε και τύχη, και ρέντα στο 2-2 με την Μπάγερν όπου κάλλιστα θα μπορούσε να είχε δεχθεί τρίτο γκολ νωρίτερα, το απέφυγε και ισοφάρισε στο 92’, άντλησε ψυχολογικά αφού δεν έχει νίκη στο τελευταίο καρέ αγώνων. Πέρυσι, τελευταία αγωνιστική, συνετρίβη με… 8-1 στο Βόλφσμπουργκ, όπου είχε ως τότε αήττητο πέντε ετών.

🦊 Μια από τις πιθανές εκπλήξεις της ημέρας, καθαρά από έμπνευση και ένστικτο. Και δύο γκολ να χρειαστούν από πλευράς Αουγκσμπουργκ, σαν να γύρισε λίγο το… μπιφτέκι και απέκτησε και λίγη τύχη. Και το αήττητο των «λύκων» είναι too mach ως τώρα, αργά ή γρήγορα θα τερματιστεί.

Ρεκόρ, Μαδρίτη, σκόρερ…

🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 Λίβερπουλ και Τότεναμ ανταμώνουν για πρώτη φορά μετά τον τελικό του Champions League, τον Ιούνη στη Μαδρίτη, και έρχονται από ευρείες, μεσοβδόμαδες ευρωπαϊκές νίκες με Γκενκ (4-1) και Ερυθρό Αστέρα (5-0) αντίστοιχα. Ο Γιούργκεν Κλοπ έκανε παραπάνω rotation από ό,τι συνηθίζει ελέω του βεβαρυμμένου προγράμματος, ηρεμία ύστερα από καιρό στους «σπερς» οι οποίοι έχουν από τον Μάη του ’11 να νικήσουν στο «Ανφιλντ»: 2-0 τότε με Φαν ντερ Φάαρτ και Μόντριτς, με προπονητή τον Χάρι Ρέντναπ (και, «απέναντι», τον Κένι Νταλγκλίς) και φορ τον Πίτερ Κράουτς ενώ οι «reds» έπαιζαν με Σουάρες, Κάρολ και Κάιτ. Εκτοτε 6-3-0, σε όλα, για τη Λίβερπουλ.

Η οποία Λίβερπουλ, αν τυχόν νικήσει σήμερα, θα κάνει ισοφαρίσει το πόντων (28) στις πρώτες δέκα αγωνιστικές: το κατέχουν Τσέλσι (2005-06) και Σίτι (2011-12 και 2016-17): στο τέλος, όλες πήραν τον τίτλο…

🦊 Εβλεπα τον (ανεβασμένο) Λαλάνα για σκόρερ (στο 4.50) αλλά δεν ξεκινά. Ο Φιρμίνο έχει βάλει 2 γκολ σε 7 ματς ενάντια στην Τότεναμ, ο Σαλάχ 6/9 και ο Μανέ 2/10, και αυτά στο 2-0 του Φλεβάρη του ’17 στο «Ανφιλντ». Λίγα για τον Σενεγαλέζο… Λίγα πληρώνει για any time (1.75), πολύ καλύτερα να σκοράρει στο α’ ημίχρονο, όπως ακριβώς και προ δυόμισι ετών…

Picks

 

Ρίσκο 🇬🇷

➡️ 17:00 Ατρόμητος – Πανιώνιος: Χ2 (2.45, Sportingbet)

Αξία, ασιατικό ⚽ 🔝 🇫🇮

➡️ 17:00 Κόκκολα – Τούρκου: 2 +0,25 ΑΗ (1.99, Betshop)

Σκόρερ 🥅 🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿

➡️ 18:30 Λίβερπουλ – Τότεναμ: Γκολ Μανέ στο α’ ημίχρονο (4.00, Stoiximan)

Special bet 🎁 🇬🇷

➡️ 19:30 Ολυμπιακός – ΑΕΚ: Any time σκορ 1-1 (2.80, Stoiximan)

Νίκος Μποζιονέλος

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi

Περισσότερα άρθρα
kipello_icon
Top Στοιχηματικές
λογότυπο Stoiximan
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Pamestoixima.gr
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Novibet
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bwin
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Betsson
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.4
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.4
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Fonbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bet365
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Netbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Interwetten
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ