foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ*
ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ34
ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Όλα
3 ώρες
8 ώρες
12 ώρες

Η «πράσινη» Ριζούπολη, ο «Τσίτσι» και η παράδοση 32 ετών

Μποζιονέλος | 05 Οκτ 2019 11:47
vazexa-rizoupoli.jpg

Περίεργο το διήμερο, στοιχηματικά πάντα. Πέρασαν, μόνο, το πρώτο και το τελευταίο χρονικά. Βεβαίως, και έχει τη σημασία του, πέρασε (ξανά, μανά) η αξία, ήτοι –ας πούμε- το σημείο της ημέρας, όποτε υπάρχει στήλη, και ήταν η Παρτίζαν σε draw no bet στη Νουρσουλτάν ενάντια στην Αστάνα.

Και πέρασε, και ευχαριστώ τους #mexritelous για αυτό, και το χθεσινοβραδινό δωράκι της Βιλερμπάν στο «Αστρομπάλ» με τον Ολυμπιακό. Μια μέτρια, προς κακή, ομάδα, που έριξε 20άρα. Τυχαίο δεν το λες.

Κατά τα λοιπά; Ατυχία που δεν έβαλε ένα (το άξιζε) η Πόρτο στο Ρότερνταμ για το 2.12 του combo, κακή έμπνευσηστο funbetικο διπλό της Ρέιντζερς στη Βέρνη και αποτυχία στα διπλά των Γκλάντμπαχ και Ντινάμο Κιέβου.

Και μια υπόσχεση: ως και τα νοκ άουτ του Φλεβάρη, εφεξής στο Europa θα υπάρχει από αποχή έως ελάχιστη ενασχόληση. Μπάφιασα, χρόνια τώρα, να μου χαλάει τις Πέμπτες μου. 

Εννέα χρόνια χωρίς ήττα η ΑΕΚ στον κάμπο


🇬🇷 Από τον Μάρτιο του 2010, με γκολ του Μπλάζεκ και με προπονητή τον Μαρίνο Ουζουνίδη τότε, έχει να νικήσει η ΑΕΛ την ΑΕΚ στη Λάρισα στο πλαίσιο πρωταθλήματος, έκτοτε 5-2-0 για την «Ενωση», οι ισοπαλίες στα ισάριθμα τελευταία. Η οποία «Ενωση» έχει να ηττηθεί στην επαρχία από τον Νοέμβριο και το Αγρίνιο ενώ η ΑΕΛ στοχεύει σε τρίτη συνεχόμενη νίκη, σερί που έχει 11 χρόνια να κάνει στην κατηγορία. 12-11-37 η παράδοση συνολικά και 11-6-13 με γηπεδούχο την ΑΕΛ.

🦊 Να μην ηττηθεί η ΑΕΚ, και να μπουν τουλάχιστον δύο γκολ στο ματς στο ανεκτό 1.80, τιμή που βάσει φιλοσοφίας της στήλης, καλή για να μπει σε δυάδα…

Ριζούπολη και Παναθηναϊκός…


🇬🇷 Ιανουάριος ήταν, παγωμένες ημέρες του 1998 όταν ο Κριστόφ Βαζέχα έψαχνε τη… δίοδο σε μια ακόμη «είσοδο» στην ιστορία του Παναθηναϊκού: αυτή των ρεκόρ. Στις 24/1/98 ο Πολωνός χρίστηκε πρώτος σκόρερ όλων των εποχών του «τριφυλλιού» με 181 γκολ, στον αγώνα με τον Απόλλωνα, στη Ριζούπολη. Και ακριβώς στη λήξη του ματς ο Βαζέχα σημείωσε το 182ο, αφήνοντας τον Αντώνη Αντωνιάδη στη δεύτερη θέση.

Ο «Χρηστάρας» στο πρώτο γκολ κατευθύνθηκε στο πέταλο που είχαν καθίσει οι οπαδοί του Παναθηναϊκού και έβγαλε τη φανέλα του, η οποία ανέγραφε το «181». Το… κοντέρ του σταμάτησε στα 245 γκολ στο πρωτάθλημα, μία επίδοση που τον κατέταξε στην κορυφή των σκόρερ όλων των εποχών στην ιστορία του Παναθηναϊκού αλλά και δεύτερου μεγαλύτερου γκολτζή της μεγάλης κατηγορίας, πίσω από τον Θωμά Μαύρο που απολαμβάνει εδώ και δεκαετίες την κορυφή με 261 «τεμάχια».


Μάλιστα ο Βαζέχα με το πρώτο του τέρμα δε το είχε πετύχει μόλις στη δεύτερη συμμετοχή του στο πρωτάθλημα, στις 7 Ιανουαρίου 1990: ξανά με τον Απόλλωνα στο «Γεώργιος Καμάρας» της Ριζούπολης! Το εν λόγω γήπεδο έχει συνδυαστεί λοιπόν και με επιτυχημένες παναθηναϊκές στιγμές και όχι μόνο ένα χαμένο πρωτάθλημα (του… Φιλιππίδη) από τον Ολυμπιακό…

Ως γηπεδούχος δε, ο Παναθηναϊκός παίζει σήμερα στη Ριζούπολη για τρίτη φορά στο πρωτάθλημα. Η πρώτη ήταν στον Μάρτιο του ’81, όταν μετά τον σεισμό η Λεωφόρος είχε κριθεί ακατάλληλη και έφερε 0-0 με τον ΠΑΟΚ. Και η δεύτερη τον Σεπτέμβρη του ’94 όταν το ΟΑΚΑ είχε θέμα με το τερέν και νίκησε 4-1 τον Εδεσσαϊκό με γκολ του νυν προπονητή του, Δώνη, στο 13’, του Βαζέχα (35’ και 80’) και του Μπορέλι (84’), είχε μειώσει στο 55’ ο Τσολερίδης και είχαν κοπεί 11.379 εισιτήρια.

Στα της παράδοσης, ο Παναθηναϊκός έχει νικήσει μόνο ένα από τα τελευταία επτά ενάντια στην Ξάνθη, κι αυτή πέρυσι στα Πηγάδια (4-2-1 οι ακρίτες στο εν λόγω διάστημα) και καμία τις τελευταίες τέσσερις φορές που την υποδέχθηκε (0-1-3). Η Ξάνθη δεν έχει φέρει ισοπαλία εδώ και 11 αγωνιστικές και πλησιάζει το ρεκόρ στην ιστορία της στην κατηγορία, που είναι 13…


🦊 Με καρέ νικών σε πέντε ματς η Ξάνθη, και τέτοια θετική παράδοση ενάντια στον ΠΑΟ, δεν είναι για να την υποτιμάς, κεσκεσέ… 1.70, μην στρουθοκαμηλίζουμε. Σε ματς που, έστω, δύο γκολ ίσως τα έχει, συν τη διπλή ευκαιρία… ιδού ο τετραπλασιασμός.

Εξι ήττες σε επτά


Μόλις τέσσερις φορές, το 2007-08 στη β’ και το 2014-15 στην α’ κατηγορία, έχουν ανταμώσει Πάντερμπορν και Μάιντς και η πρώτη δεν έχει νίκη (0-2-2). Ισως είναι ευκαιρία της σήμερα, παίζει πλήρης, δεν έχει… ψαρώσει ως νεοφώτιστη και η Μάιντς δεν σκοράρει, ούτε βρίσκει ευκαιρίες. Εξι ήττες σε επτά επίσημα έχει, προφανώς δεν θα χάνει συνεχώς αλλά ίσως χρειαστεί να αλλάξει προπονητή.

Betshop
Βαθμολογία
8.2/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Καταθέσεις από 1€
check_3c
Εύκολη πλοήγηση
check_3c
Αναλήψεις εντός 24ωρών
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ


🦊 Η Πάντερμπορν νίκη δεν έχει ακόμη, αν δεν πάρει (όχι… αγκαλίτσα) και τη Μάιντζ, με ποια θα ξεμπουκώσει;

Με ελλείψεις η Νόριτς


🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 Από τις 8 Αυγούστου ’15 έχει να κάνει εκτός έδρας νίκη στην Premier League η Βίλα, 1-0 στο Μπόρνμουθ τότε, 0-3-18 έκτοτε με δέκα σερί ήττες (έλειπε και καιρό από την κατηγορία, βέβαια…) ενώ έχει να νικήσει στο «Κάροου Ρόουντ» από τον Σεπτέμβρη του ’13. Εχει ενδιαφέρον και το ρεπορτάζ, με τραυματισμούς οι Φέρμαν, Κρουλ, Ζίμερμαν, Κλόσε, Βράνσιτς, Τετέι, Τράιμπουλ και Ερνάντεζ η Νόριτς (!) που ίσως παίξει με τον τρίτο κίπερ ΜακΓκόβερν ενώ έχει να φέρει ισοπαλία από το 2-2 με τη Σίτι τον Μάρτιο, έκτοτε 5-0-10.

🦊 Αξίζει η κόντρα μεν, αλλά σε σετ που η Βίλα ίσα που αγγίζει το 3άρι... Θέλει και κάλυψη.

Η άμυνα του… Δάντη


H Ναντ έχει τέσσερα χρόνια, ανεξαρτήτως έδρας, να νικήσει τη Νις (0-3-3), είναι ομάδα του… 1-0, ως έκανε και στη Λιόν με ήρωα τον πορτιέρε Λαφόν. Συντηρητικά παίζει, ό,τι δεν ισχύει για τη Νις η οποία έχει σκοράρει και στις τέσσερις φετινές εξορμήσεις της: σε Νιμ και Ρεν νίκησε, σε Μονπελιέ και Μονακό ηττήθηκε. Η προσθήκη του Ντόλμπεργκ όμως προσδίδει στην ομάδα του Πατρίκ Βιεϊρά και τον παράγοντα του… απρόβλεπτου στην επίθεση, γυρίζει και (ύστερα από ενάμισι μήνα) ο αρχηγός στόπερ Ντάντε, λείπει εκ νέου ο σταρ μέσος Ουνάς αλλά ας είναι…

🦊 Δεν είναι για δίφραγκο ο άσος, μην τρελαθούμε, μιλάμε για ματς ανάμεσα σε ισοδύναμες ομάδες, ίσως κι ένα κλικ καλύτερη η Νις. Αν π.χ. έδιναν νοκ άουτ σε ουδέτερο, θα έβλεπες τους Νικαιώτες στο 1.80 – 1.90. Κάνει τόση διαφορά το «Μποζουάρ»; Όχι…

Παράδοση 32 ετών!


🇧🇷 Η Κρουζέιρο έχει τρία χρόνια να νικήσει (σε όλα) την Ιντερνασιονάλ, σερί 0-2-4, ηττήθηκε πρόσφατα υποδεχόμενη τη στο Κύπελλο αλλά, για το πρωτάθλημα, το τελευταίο διπλό ήταν τον Δεκέμβρη του 1987, έκτοτε 16-7-0 για το Brasileirao! Πολύ μεγάλη παράδοση, δεν βρίσκετε; Και τεχνικός της Κρουζέιρο είναι ο Αμπελ Μπράγκα που έχει περάσει πέντε φορές (!) και συνολικά επτά χρόνια από τον πάγκο της «Ιντερ».


Η Κρουζέιρο δίνει μάχη παραμονής, η γκρίνια του κόσμου είναι μεγάλη και η Ιντερνασιονάλ διάγει μια μάλλον καλή σεζόν, ούσα στις υψηλές θέσεις, λείπουν εκ νέου ο γνωστός μας στόπερ Μολέδο και ο φορ Ράφαελ Σόμπις αλλά γυρίζουν ο σταρ φορ Πάολο Γκερέρο και ο ηγέτης μέσος Αντρές Ντ’Αλεσάντρο.

🦊 Να… πληρώσεις για να μάθεις αν η ντεφορμέ Κρουζέιρο θα αρχίσει να σώνει την κατηγορία, δεν αξίζει. Αντίθετα, η παράδοση 32 ετών της Ιντερνασιονά στο Μπέλο Οριζόντε σε… βάζει στο τριπάκι για κόντρα. 

Τραβηγμένα τα 4άρια


🇳🇱 30-25-52 η συνολική παράδοση για Σπάρτα και Τβέντε σε όλες τις διοργανώσεις, 20-14-20 επιμέρους στο Ρότερνταμ, χωρίς ισοπαλία εκεί από τον Νοέμβριο του 2007 (1-1, έκτοτε 3-0-3). Με εξαίρεση την ουραγό Βααλβάικ η Σπάρτα δεν έχει άλλη νίκη στο τελευταίο δίμηνο. Η δε Τβέντε, αν εξαιρεθεί η προ δύο εβδομάδων ήττα (μάλλον εκτός προγράμματος…) από τη Χέρακλες, η πρώτη φετινή της (κι ακολούθησε η 5άρα από τη Φέγενορντ).

🦊 Αναμέτρηση νεοφώτιστων, η Σπάρτα μόνο τον παράγοντα «έδρα» έχει να επιδείξει, η Τβέντε παίζει καλύτερα όμως. Τραβηγμένα τα 4άρια του διπλού, μια χαρά το ασιατικό +0,25 με μισή πληρωμή σε ισοπαλία.

Αδικαιολόγητο… τσέχικο


🇨🇿 Μόλις μια νίκη τα τελευταία 20 χρόνια (1-6-8) έχει η Σίγκμα Ολομουτς στο Πρίμπραμ, 4-7-8 έχει συνολικά εκεί. Ντεφορμέ η Πρίμπραμ, δεν σκοράρει εύκολα και αντιμετωπίζει μια Σίγκμα που «τρέχει» αήττητο σερί επτά αγώνων σε όλες τις διοργανώσεις, ακόμη κι όταν δεν νικά, όπως στο 2-2 με τη Σλοβάτσκο, καλύτερα παίζει από την αντίπαλο.

Bwin
Βαθμολογία
9.2/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Κορυφαία αξιοπιστία
check_3c
Live Streaming* 
check_3c
Καθημερινές προσφορές*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

🦊 Δεν δικαιολογείται να είναι αουτσάιντερ του 2.75 η Σίγκμα, στον διπλασιασμό το dnb της.

 Αουτσάιντερ ο Στεφ. Χμ…

🎾 Ο Στέφανος Τσιτσιπάς αρχίζει και βρίσκει ρυθμό του και πραγματοποιεί πολύ καλές εμφανίσεις στο Πεκίνο και μάλιστα, σε μία περίοδο προετοιμασίας για το πρώτο grand slam της νέας σεζόν που θα είναι το αυστραλιανό Open τον Ιανουάριο στη Μελβούρνη. Ο Ελληνας πρωταθλητής «κατάπιε» χθες στα προημιτελικά του China Open τον Τζον Ισνερ, επικρατώντας με 2-0 σετ (7-6, 6-3). Ο Αμερικανός μάλιστα, μετρούσε δύο νίκες επί του Τσιτσιπά, μια το 2017 στη Σαγκάη (0-2) και μια πέρυσι στο Γουίμπλεντον (0-3). Σήμερα, για μια θέση στον τελικό του τουρνουά θα αντιμετωπίσει τον Αλεξάντερ Ζβέρεφ, ο οποίος από την πλευρά του νίκησε τον Αμερικανό Σαμ Κουέρεϊ με 2-0 σετ (7-6,6-2).

Για τον Τσιτσιπά ήταν η τρίτη νίκη στο τουρνουά της κινεζικής πρωτεύουσας και είναι Νο 3 στο ταμπλό. Παίζει κόντρα στον Γερμανό Ζβέρεφ, Νο 2. Τρεις φορές έχουν κοντραριστεί με τον Ελληνα πρωταθλητή να έχει δύο νίκες και τον Γερμανό μία. Για τον Τσιτσιπά αυτός είναι ο όγδοος ημιτελικός στη σεζόν και ο πρώτος μετά από δύο μήνες όταν είχε φτάσει στους «4» στο Open της Ουάσινγκτον.

🦊 Σε τιμές αουτσάιντερ ο «Τσίτσι» συχνά έχει αποδείξει ότι αξίζει, είναι σήμερα στο 2.17 έναντι 1.67.

Betting bullets 💣 σε… σκέψεις

🦊 🇪🇸 (14:00) Κομβικό ματς για τη Λεγανές, δεν έχει άλλα περιθώρια και υποδέχεται μια Λεβάντε που μετρά τρεις ήττες σε ισάριθμα ματς εκτός. Μεγάλο το σερί για να… γίνει καρέ. Μεγάλη και η απουσία του Ρουμπέν Πέρεθ, αξίζει το ρίσκο (3.90, Bwin).

🦊 🇵🇱 (18:30) Η Βίσλα έχει σημαντικές απουσίες για το ματς με τη Λεχ στο Πόζναν, δεν λέει κάτι ο άσος του 1.75 αλλά αν συνδυαστεί με το over 0,5 της Βίσλα πάει στο αξιόλογο 2.95.

🦊 🇷🇸 (19:00) Η νεοφώτιστη Μπάτσκα Τόπολα κλέβει την παράσταση στη σέρβικη SuperLiga ούσα στις πρώτες θέσεις και αήττητη. Η ομώνυμη πόλη την πλειονότητα των αιώνων ήταν μαγυάρικη, κάτι που ισχύει και σήμερα. Αήττητη ως τώρα η Μπάτσκα Τόπολα (7-3-0) και παίζει στη Σουντούρλιτσα με τη Ράντνικ, γύρισε ελαφρώς φαβορί ο άσος (2.55, Stoiximan) και δεν είμαι αρνητικός..


🦊 🇹🇷 (20:00) Επιστρέφει στη Γαλατασαράι, έχοντας εκτίσει ποινή τριών αγωνιστικών ο κόουτς των «λιονταριών», Φατίχ Τερίμ, ο οποίος (προπονητικά) αριθμεί 8-6-5 ενάντια στην Γκεντσλερμπιρλιγκί, τελευταία φορά που έφυγε νικητής εναντίον της από την Αγκυρα ήταν τον Δεκέμβρη του ’11 με 1-0 και γκολ του Εμάνουελ Εμπουε που τότε αποκαλούσαν στην Πόλη ως «η τρίτη γέφυρα». Αν υπολογίσετε ότι ο Εμπουέ θεωρείται… προικισμένος και ότι η Κωνσταντινούπολη έχει δύο γέφυρες, το πιάσατε το νόημα.



22-20-50 η συνολική παράδοση για Γκεντσλέρ και Γαλατά ανεξαρτήτως έδρας, 15-12-19 στην Αγκυρα όπου η προαναφερθείσα νίκη, ξανά με Τερίμ, είναι η μόνη για την «τσιμ μπομ» στις τελευταίες έξι επισκέψεις (συν πέντε ισοπαλίες και η προπέρσινη ήττα, σεζόν που η Γκεντσλέρ υποβιβάστηκε).  Δεδομένα: η Γκεντσλέρ είναι ουραγός, το πρωτάθλημα (και) φέτος τρελό και η Γαλατά ασταθής. Το διπλό είχε ανοίξει στο 2.35, έπεσε ως και 2.05, σε μερικές ανέβηκε πάλι (2.20, Sportingbet). Βλέπω να το παίρνει το ματς η Γαλατά, δεν το πόνταρα όμως (πείτε το ένστικτο...)

🦊 🇳🇱 (21:45) Την παρθενική της νίκη, εντός «Αμπε Λένστρα», στην Eredivisie αναζητά η Χέρενφεν απέναντι στη Τσβόλε, την οποία έχει τρία χρόνια να νικήσει εκεί (η συνολική παράδοση είναι 5-3-1 ως γηπεδούχος) αλλά το 1.55 δεν λέει κάτι, μόνο αν συνδυαστεί με το over 2,5 στο ματς αξίζει (στο 2.30, Betshop).

 

Picks

 

Τένις 🎾 🇬🇷🇩🇪

➡️ 16:00 Τσιτσιπάς – Ζβέρεφ: 1 (2.17, Stoiximan)

Δυάδα (απόδοσης 3.32) ⚽⚽   🇩🇪🇬🇷

➡️ 16:30 Πάντερμπορν – Μάιντζ: 1 dnb (1.87, Betshop)
➡️ 19:30 ΑΕΛΑΕΚ: Χ2 & over 1,5 (1.78, Betshop) 

Μονά και δυάδα (απόδοσης 4.06) ⚽⚽   🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿🇨🇿

➡️ 17:00 ΝόριτςΑστον Βίλα: 2 dnb (2.02, Novibet)
➡️ 17:30 ΠρίμπραμΣίγκμα Ολομουτς: 2 dnb (2.01, Novibet)

Fun bet 💣 🇬🇷

➡️ 17:15 ΠαναθηναϊκόςΞάνθη: Χ2 & over 1,5 (4.00, Stoiximan)

Αξία ⚽ 🔝 🇳🇱

➡️ 20:45 Σπάρτα ΡότερνταμΤβέντε: 2 +0,25 ΑΗ (2.41, Netbet)

Latin 🌎 🇧🇷

➡️ 03:00 ΚρουζέιροΙντερνασιονάλ: 2 dnb (2.36, Bwin)

Νίκος Μποζιονέλος

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi

Περισσότερα άρθρα
kipello_icon
Top Στοιχηματικές
λογότυπο Stoiximan
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Pamestoixima.gr
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Novibet
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bwin
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Betsson
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.4
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.4
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Fonbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bet365
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Netbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Interwetten
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ