foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ*
ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ109
ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Όλα
3 ώρες
8 ώρες
12 ώρες

Από απόψε… όλα λίμπα, ξεκινά η Ευρωλίγκα

Μποζιονέλος | 03 Οκτ 2019 11:48
1920905-1.jpg

Κανένα παράπονο χθες. Εξι επιλογές, με μεγάλες αποδόσεις, πέρασαν… οι μισές (κι από νωρίς, πριν ξεκινήσει το β’ ημίχρονο στα βραδινά).
Τι δεν πέρασε; Η Λειψία, όπου εκτιμούσα ότι το δύσκολο ήταν να σκοράρει η Λιόν… και αυτή νίκησε, ενάμισι μήνα μετά. Εκεί βρήκε να… ξυπνήσει, τι να πεις. Δεν το περίμενα, όχι. «Εξω» και το χηνάρι στην Αγία Πετρούπολη, η Ζενίτ ήταν (πάρα) πολύ καλή με την Μπενφίκα.
Και τρίτο, αλλά σαν να το έπιασαν νιώθω, το
Λίβερπουλ – Σάλτσμπουργκ με Χ2 και over 1,5. Με το που ισοφάρισαν οι Αυστριακοί κάσαρα… πριν καν γίνει η σέντρα, κάτι πήραμε. Το ‘νιωθα, η Λίβερπουλ θα το κυνηγούσε ως τέλους. Δεν χαρίζεται.
Τι πέρασε; Το διπλό με over 1,5 της Ντόρτμουντ στην Πράγα, έστω και στο τέλος, αλλά δίκαια (2.30). Το over 10,5 κόρνερ στο Νάπολι – Γκενκ, 19 έγιναν (1.85). και, φυσικά, το over 1,5 ημιχρόνου στο Βαλένθια – Αγιαξ και με χαμένο πέναλτι των Λεβαντίνων από νωρίς (2.50).

Όχι… ανοίγματα, όχι μεγάλο κείμενο σήμερα, και κουρασμένος νιώθω και κοιμήθηκα ελάχιστα, αφού μόλις χθες βρήκα χρόνο, για να διαβάσω ενδελεχώς, βαθέως και επισταμένως τη νέα Euroleague.


🏀 Και επιβάλλεται να διαβάσετε το αφιέρωμα του Γιάννη Ψαράκη στη νέα Euroleague (πρώτο μέρος και δεύτερο μέρος) 🏀



Είναι, πια, άλλη ομάδα


⚽  🇹🇷🇩🇪 Μπασάκσεχιρ και Γκλάντμπαχ μπήκαν στον όμιλο με… 4άρες. Οι Τούρκοι στο «Ολίμπικο» από τη Ρόμα, η Μπορούσια υποδεχόμενη τη Βόλφσμπεργκερ. Κι αν η συντριβή από τους Καρίνθιους ήταν απρόσμενη και έκτοτε τα «πουλάρια» αναθάρρησαν αγωνιστικά με δύο νίκες στην Bundesliga, η «Μπασάκ» (χωρίς, από φέτος, το… αρχιτέκτονά της Αμπντουλάχ Αβτσί) δεν είναι η ομάδα που γνωρίζαμε τα 4-5 τελευταία χρόνια, ο Οκάν Μπορούκ δεν την… πολυπαλεύει, την είδαμε και στα προκριματικά με τον Ολυμπιακό. Αήττητη η «Μπασάκ» ως γηπεδούχος σε όμιλο Europa (1-2-0), με αυτοπεποίθηση μετά την 3άρα στο Σίνσχμαϊμ επί της Χόφενχαϊμ η ομάδα του Μάρκο Ρόζε.

🦊 Σε αξιόλογη τιμή κρατιέται ακόμη το διπλό και επιλέγεται.

Σερνόμενο λου(γ)κάνικο



⚽  🇨🇭🇺🇦 6-3-3 αριθμεί, γενικά, ενάντια σε Ελβετούς η Ντινάμο Κιέβου που επί ελβετικού εδάφους αριθμεί 3-0-3, αγνοεί την ισοπαλία την οποία όμως έχει φέρει 19 φορές σε ομίλους της διοργάνωσης, επίδοση ρεκόρ. Νίκησε στην πρεμιέρα τη Μάλμε η ομάδα του Ολεξέι Μιχαϊλιτσένκο κι αντιμετωπίζει μια άκρως ντεφορμέ Λουγκάνο, η οποία στα τελευταία έντεκα επίσημα ματς, ήτοι από τα μέσα Ιουλίου, νίκησε μόνο την αδύναμη Κονκόρντια στο Κύπελλο.

🦊 Ισως το 2.10+ στο διπλό να είναι και παραπάνω από όσο περίμενα

Ξέρεις από… Νουρσουλτάν;



⚽ 🇰🇿🇷🇸 Η Αστάνα στην πρεμιέρα ηττήθηκε… τιμητικά 1-0 στο «Ολντ Τράφορντ» παίζοντας, νομοτελειακά, κλειστά, την ώρα που η Παρτίζαν έκανε την ανατροπή με την ΑΖ στο Βελιγράδι αλλά η Αλκμααρ ισοφάρισε στο 67’. Γενικώς ο Σάβο Μιλόσεβιτς, που ήταν εξαιρετικό φορ στα… ντουζένια του, κάνει εξαιρετική δουλειά στους «crno beli», όχι τυχαίο το πρόσφατο 2-0 επί του Ερυθρού Αστέρα στο ντέρμπι μίσους, σκοράρει μετά ευκολίας και σε 16 φετινά επίσημα ματς ηττήθηκε μόνο στη Μελιτίνη από τα Μαλάτιασπορ, στα προκριματικά και σήμερα στη Νουρσουλτάν (όπως μετονομάστηκε από τον Μάρτιο η Αστάνα προς τιμήν του πρώτου προέδρου του Καζακστάν, Νουρσουλτάν Ναζαρμπάιεφ) δίνει crash test ενόψει της συνέχειας.

Διόρθωση: δεν μετονομάστηκε. Ο ίδιος… τη μετονόμασε, λίγο πριν παραιτηθεί ύστερα από 30 χρόνια στον προεδρικό θώκο. Να τα λέμε αυτά.

🦊 Εχει ενδιαφέρον ότι, παράλληλα με τον Αστέρα, τα τελευταία χρόνια «μεγαλώνει» και η Παρτίζαν βήμα βήμα. Δεν είναι τόσο αουτσάιντερ οι Σέρβοι.

Μια «βαριά» φανέλα


⚽  🇳🇱🇵🇹 Άλλες έξι φορές έχει παίξει ενάντια σε Ολλανδούς η Πόρτο με τελευταία το 1998-99, σε όμιλο με τον Αγιαξ. Και επί ολλανδικού εδάφους έχει νικήσει δις, με τελευταία το 1-0 στο Αϊντχόφεν επί της PSV χάρη σε γκολ του Βραζιλιάνου Ζοσέ Κάρλος, σε εποχή που είχε τεχνικό τον Βραζιλιάνο Κάρλος Αλμπέρτο Σίλβα και στην ενδεκάδα… μορφές τύπου Βίτορ Μπαΐα, Φερνάντο Κόουτο, Ζόρζε Κόστα και Ντομίνγκος Πασιένσια. Οι «δράκοι» μετρούν οκτώ σερί νίκες σε όλες τις διοργανώσεις κι αντιμετωπίζουν μια Φέγενορντ απρόβλεπτη, ασταθή αλλά πάντα υπολογίσιμη εντός «Ντε Κάιπ», ωστόσο με τις διαρκές ελλείψεις ο Γιαπ Σταμ δυσκολεύεται να δώσει ρυθμό στους «ρότερνταμερς».

🦊 Πόρτο… έβλεπα αλλά δεν παίζεται στο 2.10+ σε τέτοια έδρα, μην τρελαθούμε. Η Φέγενορντ δεν υποτιμάται, είναι «βαριά» φανέλα. Εναλλακτική το goalbetting, με combo αμφιτέρματος και τουλάχιστον τριών γκολ στο ματς.

Για το πρώτο «διπλό»


⚽ 🇨🇭🏴󠁧󠁢󠁳󠁣󠁴󠁿 Ακρως ενδιαφέρουσα αναμέτρηση στη Βέρνη ανάμεσα σε Γιουνγκ Μπόις και Ρέιντζερς και στον συνθετικό χλοοτάπητα του «Σταντ ντε Σουίς». Οι Ελβετοί ηττήθηκαν στο Πόρτο στην πρεμιέρα με 2-1, συνεχίζουν με σημαντικές απουσίες και παραμένουν ασταθείς. Οι Σκωτσέζοι του Στίβεν Τζέραρντ ξεκίνησαν στον όμιλο με το δίκαιο 1-0 επί της Φέγενορντ στο «Αϊμπροξ» και έχουν οκτώ νίκες στα τελευταία δέκα επίσημα.

Οι δυο τους αναμετρήθηκαν το 1977-78 στα προκριματικά του Κυπελλούχων κι οι «Τζερς» είχαν περάσει με 1-0 στη Γλασκώβη και 2-2 στη Βέρνη, το εν λόγω αποτέλεσμα είναι το μόνο τους θετικό επί ελβετικού εδάφους, συν άλλες δύο ήττες στη Ζυρίχη, το ’76 από την ομώνυμη ομάδα και το ’96 από τη Γκρασχόπερ.

Interwetten
Βαθμολογία
8.3/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Παγκόσμιο brand name
check_3c
Ανταγωνιστικές αποδόσεις στα φαβορί
check_3c
Πλούσιο Live Betting με Cash Out*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ


🦊 Δεν είναι διπλό για να φτάνει στο… 4άρι, δεν έχουν τόσο μεγάλες διαφορές μεταξύ τους και οι παίκτες του Τζέραρντ δείχνουν φέτος διψασμένοι για διάκριση στον θεσμό. Αξίζει μια ριξιά.

Πρεμιέρα με… ματσάρα


🏀 🇷🇺🇮🇱 Στο 2-6 η συνολική παράδοση για Χίμκι και Μακάμπι Τελ Αβίβ, με τους Ισραηλινούς να έχουν τρεις νίκες σε καρέ επισκέψεων εκεί. Εσχατη πέρυσι, πάνω που είχαν αναθαρρήσει με την άφιξη του Γιάννη Σφαιρόπουλου που την ανέλαβε με ρεκόρ 1-6 και έκανε 13-10, παραλίγο να μπει και στα play offs. Οι Κάσπι, Γουόλτερς, Οθέλο Χάντερ, Εϊσι, Μπράιαντ, Κοέν και Ντόρσεϊ την ισχυροποιούν αφάνταστα σε όλες τις θέσεις και ο Γουίλμπεκιν θα είναι περισσότερο προσαρμοσμένος.
Η δε Χίμκι παραμένει… στη σκιά της ΤΣΣΚΑ, ψάχνει μια παρουσία στα play offs, ο Αλεξέι Σβεντ σύντομα γυρίζει (προπονήθηκε μάλιστα χθες), ο Στέφαν Γιόβιτς προσθέτει ταλέντο και ο NBAer Γιόνας Γέρεμπκο την εμπειρία. Συνεχίζει με τον Ρίμας Κουρτινάιτις που, μεσούσης της σεζόν, διαδέχτηκε τον Γιώργο Μπαρτζώκα στον πάγκο αλλά δεν έχει δείξει κάτι το ξεχωριστό, προπονητικά, ακόμη.

🦊 Πρόωρα ακόμη στη σεζόν αλλά… προς τα δεξιά η ματιά. Και… ξερό διπλό, στο 2.50, ποντάρεται, το κάλυψα με μικρό αβάτσο πάντως…

Project ονόματι Μπάγερν



🏀 🇩🇪🇮🇹 Μπασκετικά η Μπάγερν είναι ένα πολύ ενδιαφέρον project για τον μέσο φίλαθλο, στόχος αρχικά η καθιέρωση και, κατόπιν, να πρωταγωνιστήσει. Εχασε τον ηγέτη Ντέρικ Ουίλιαμς που πήγε στη Φενέρ, όμως οι προσθήκες του ΝΒΑer Γκρεγκ Μονρό και του Τζος Χιούστις την ενισχύουν, όπως και η παρουσία του Γάλλου ψηλού Ματία Λεσόρ. Απέναντί της, απόψε, η Αρμάνι Μιλάνο που δεν έχει πια Τζέιμς, Κουζμίνσκας, Τζέρελς και Νάναλι, πήρε όμως Σέρχιο Ροντρίγκεθ και Σέλβαν Μακ και οι τραυματισμοί των Γκουντάιτις και Νέντοβιτς έφεραν… άρον άρον τον 39χρονο Λουίς Σκόλα στην Λομβαρδία. Βέβαια, καλύτερο… απόκτημα ήταν ο Ετόρε Μεσίνα (σ.σ. έλεος πια με τους Πιανιτζάνηδες….) ύστερα από μια πενταετία στους Σπερς και στο πλευρό του Γκρεγκ Πόποβιτς.

🦊 Πέρυσι η Μπάγερν νίκησε… μέσα έξω τους Λομβαρδούς, είναι ομάδα έδρας και η Αρμάνι, κατ’ εμέ, ερώτημα. Συν ότι οι αποδόσεις… χορεύουν, συναντάς τον άσο αλλού 1.93, αλλού 2.00 κι αλλού 2.15! Ξεπερνώντας το ρίσκο που κρύβει κάθε πρεμιέρα, στράφηκα σε line πόντων άνω των 158.

Ενάντια στο… ερώτημα


🏀 🇫🇷🇬🇷 Το άνοιγμα της Euroleague στη γαλλική αγορά, έφερε πίσω στη διοργάνωση την πρωταθλήτρια Γαλλίας ASVEL (Βιλερμπάν) με ιδιοκτήτη τον Τόνι Πάρκερ και μάνατζερ τον Νικολά Μπατούμ. Εχει προπονητή τον Ζβέζνταν Μίτροβιτς που εδώ και χρόνια εργάζεται στη χώρα, οι μεταγραφές των Ντιό και Τζάκσον προσφέρουν εμπειρία, μυαλό και –φυσικά- σουτ, από τα δυνατά δυνατά στοιχεία της ομάδας που θα στοχεύσει πολύ στην περιφέρεια.

Netbet
Βαθμολογία
8.7/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Δωρεάν συναλλαγές 
check_3c
Ειδικά & Ασιατικά Χάντικαπ
check_3c
Φιλικό mobile
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αντιμετωπίζει έναν Ολυμπιακό που δεν έχει πια Μάντζαρης, Μπόγρη, Αγραβάνη, Τουπάν, Γουίλιαμς-Γκος, ΛεΝτέι και Στρέλνιεκς, στην περιφέρεια εμπιστεύτηκε τους Μπόλντγουιν, Πάντερ, Πολ, Τσέρι και Κόνιαρη και στους ψηλούς πήρε τους Κουζμίνσκας και Ρούμπιτ. Μεγάλο ερώτημα, με την τρέχουσα κατάστασή της, η ομάδα του Ντέιβιντ Μπλατ που ξεκινά ως αουτσάιντερ για την 8άδα ύστερα από αρκετά χρόνια.

7-3 η συνολική παράδοση για τον Ολυμπιακό αλλά και οι τρεις ήττες ήρθαν επί συνόλων τεσσάρων επισκέψεων στο Λιόν.

🦊 Ο άσος είχε ανοίξει στο 3.15 και… κάπως κρατιέται. Ποντάρεται, σε λογική fun bet, με ελάχιστο γαλλικό χάντικαπ.

 

Picks 3/10

 

Αξία 🔝 🇰🇿🇷🇸

➡️ 17:50 Αστάνα – Παρτίζαν: 2 dnb (2.15, Betshop)

Combo 🔢 🇳🇱🇵🇹

➡️ 19:55 Φέγενορτ – Πόρτο: Over 2,5 & goal/goal (2.12, Stoiximan)

Fun bet 💣 🇨🇭🏴󠁧󠁢󠁳󠁣󠁴󠁿

➡️ 19:55 Γιουνγκ Μπόις – Ρέιντζερς: 2 (3.90, Stoiximan)

Euroleague, σημείο 🏀 🇷🇺🇮🇱

➡️ 20:00 Χίμκι – Μακάμπι Τελ Αβίβ (+2,5): 2 (2.17, Betshop)

Euroleague, points ⛹️ 🇩🇪🇮🇹

➡️ 21:30 Μπάγερν ΜονάχουΑρμάνι Μιλάνο: Over 157,5 (2.25, Interwetten)

Picks 4/10

 

Euroleague, fun bet 💣 🏀 🇫🇷🇬🇷

➡️ 21:45 Βιλερμπάν (-1,5) – Ολυμπιακός: 1 (2.95, Netbet)

Νίκος Μποζιονέλος

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi

Περισσότερα άρθρα
kipello_icon
Top Στοιχηματικές
λογότυπο Stoiximan
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Pamestoixima.gr
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Novibet
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bwin
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Betsson
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.4
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.4
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Fonbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bet365
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Netbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Interwetten
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ