foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ*
ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ117
PROMO CODE ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Όλα
3 ώρες
8 ώρες
12 ώρες

Βραδιά για πέναλτι, αποβολές, σκορ και… αξία

Μποζιονέλος | 28 Σεπ 2019 11:25
1541713036_636869_1541786820_album_grande.jpg
Για Παρασκευή… χωρίς Euroleague, καλή ήταν. Κι ας πέρασαν τα μισά, θα πω «πολύ καλή».

Πρώτον, διότι πέρασε το δύσκολο, το αφρικάνικο που ελάχιστοι ασχολήθηκα. Ασο του 1.30 κόντραρα, 1-1 πήγε, το χάρηκα έστω κι αν η live streaming κάλυψη (από το «σπασμένο», το Sportzone, το ξέρετε…) ήταν της πλάκας, με κινητό ενός θεατή. Ενδεικτικό το screenshot.

Δεύτερον, η «αξία». Είπαμε, είναι κάτι σαν το… σημείο της ημέρας, ειδικά για εσάς που ψάχνεστε για να ποντάρετε… ένα τη μέρα, pre game πάντα. Και επίσης… είπαμε, ήταν μεγάλο το αήττητο σερί της Σλασκ για να κρατήσει τόσο, 1-0 η Κορόνα (στο κεφάλι), 2.80 το πλερουά.

Η αξία να περνά λοιπόν, ο Ολυμπιακός και το Αιγάλεω και… you know.

Τι χάθηκε; Το χηνάρι του 3.10 στο Τέπλιτσε – Μποέμιανς, 1-0 πήγε, μάλλον άδικα από τις φάσεις που είδα. Και η κόντρα της Φούλαμ με τη Γουίγκαν, ΟΚ ήταν… βουνό τούτο. Ήθελε και τύχη.

Η ευκαιρία του Ντάις


🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 29-10-7 η συνολική παράδοση, ανεξαρτήτως διοργάνωσης, για την Αστον Βίλα υποδεχόμενη την Μπέρνλι, έχουν να φέρουν ισοπαλία στο Μπέρμιγχαμ από το… 1975 αλλά έκτοτε, σε πρωτάθλημα, έπαιξαν μόνο δύο φορές. Είναι καλοδουλεμένη η ομάδα του Σον Ντάις και δεν έχει νίκη εκτός από τον Απρίλη (0-3-2 έκτοτε).

🦊 Ίσως της δοθεί σήμερα η ευκαιρία ενάντια σε μια ασταθή και αφερέγγυα αμυντικά Βίλα, κακώς είναι τόσο φαβορί.

Τότε χόρευαν… σάμπα οι «λύκοι»


🇩🇪 5-8-5 η συνολική τους παράδοση στο Μάιντζ, 8-15-13 συνολικά σε όλα ενάντια στη Βόλφσμπουργκ, η οποία δεν έχει κάνει νίκη στη… Μαγεντία, ως αποκαλούσαν παλιά την περιοχή, από το Ιανουάριο του 2011, 1-0 με γκολ του Σίμον Κιάερ και προπονητή τον Στιβ ΜακΛάρεν ενάντια στην ομάδα τότε του… Τόμας Τούχελ (2-6-0 έκτοτε). Με Ντιέγο, Γκραφίτε και Ζοσουέ τότε οι «λύκοι» χόρευαν σάμπα εκείνη σεζόν και αντιμετωπίζουν σήμερα μια ομάδα που μετά το 2-1 από τη Σάλκε στο Γκελζενκίρχεν πραγματοποιεί το χειρότερό της ξεκίνημα εδώ και 14 χρόνια.

🦊 Το ερώτημα είναι αν η Βόλφσμπουργκ, που δεν έχει ήττα ακόμη σε επτά επίσημα (3-4-0), μπορεί να γίνει πιο παραγωγική μεσοεπιθετικά σε μια δύσκολη έδρα και, από την άλλη, αν η ομάδα του Σάντρο Σβαρτς γίνει πιο εύστοχη. Θαρρώ πως ναι, αλλά θέλει κάλυψη.

Το ντέρμπι δύο… ηπείρων


🇹🇷 Η Πόλη παίρνει… φωτιά. Διότι «Πόλη» τη μάθαμε, από τους αιώνες που μένουν εκεί Ελληνες. Και έλεγαν, «εις την Πόλιν» όταν ταξίδευαν προς το κέντρο του κόσμου, εξ ου και οι Τούρκοι τη βάφτισαν «Ιστανμπουλ». Τόσο απλά…



Δύο αιώνιοι αντίπαλοι λοιπόν, η Γαλατασαράι και η Φενερμπαχτσέ ανταμώνουν απόψε για 389η φορά (!), σε όλα, από εκείνο το ματς του 1909, οπότε και άρχισε να… γεννιέται το clasico της Τουρκίας μα κι ένα από τα μεγαλύτερα του πλανήτη. Η μεγαλύτερή τους αντιπαλότητα έχει να κάνει, φυσικά, με τους τίτλους αλλά και τη δυναμική. Αν και, σύμφωνα με τις μετρήσεις, το 38% των Τούρκων φιλάθλων είναι οπαδοί της Φενέρ (και το 20% της Γαλατά, με την Μπεσίκτας στο 18%), η λαοφιλέστερη ομάδα έχει 65 τίτλους συνολικά έναντι 72 της Γαλατά. Φυσικά προσμετρούν και τα μίνι τουρνουά που μετείχαν εδώ και πάνω από έναν αιώνα… Σε επίπεδο SuperLig η «τσιμ μπομ» προσπέρασε τους «σαρί καναριαλάρ» με 22-19 ενώ στα Κύπελλα το… σκορ είναι 17-6, γνωστή η ανικανότητα της Φενερμπαχτσέ στον θεσμό…

Το ντέρμπι επισήμως αποκαλείται «Kıtalar Arası Derbi», ήτοι «Διηπειρωτικό Ντέρμπι». Διότι, για να μεταβείς από την «Τουρκ Τελεκόμ Αρίνα» ως το παραδοσιακό άντρο της Φενέρ, το «Σουκρού Σαράτσογλου», απαιτούνται μόλις 25 λεπτά για απόσταση 19,4 χλμ. Οσο κοντά φαίνονται, άλλο τόσο μακριά είναι μιας και η Φενέρ εδρεύει στην ασιατική πλευρά της Κωνσταντινούπολης, στο Καντίκιοϊ, ενώ το γήπεδο της «τσιμ μπομ» βρίσκεται στο στο δήμο του Σαριέρ στο Σεϊράντεπε, στην ευρωπαϊκή πλευρά της «επτάλοφης».

Στα… του σήμερα, η Φενέρ δεν έχει νίκη στα τελευταία 11 ντέρμπι με Γαλατασαράι, Μπεσίκτας, Τραμπζονσπόρ, ανεξαρτήτως έδρας (0-9-2), η Γαλατά δε νίκησε όμως στα τελευταία τέσσερα τη Φενέρ στην έδρα της (0-3-1) και βγάζει προβληματική εικόνα έως τώρα η ομάδα του Φατίχ Τερίμ, που θα εκτίσει απόψε την τελευταία αγωνιστική της ποινής του με στόχο να φτάσει το εντός έδρας αήττητο της Γαλατά στα 39 ματς (με 32-6-0 είναι το μεγαλύτερο στην ιστορία του συλλόγου!). Η Φενέρ δεν έχει βέβαια τα περσινά… χάλια, δεν πείθει απόλυτα όμως.

🦊 Δεν είναι για να κυνηγήσεις σημείο στο ματς, με τον άσο να είναι unfair στο 2.10, ούτε και για γκολ (το αμφίτερμα είναι μόλις στο 1.53). Σφυρίζει το ντέρμπι ο πασίγνωστος Σουνεΐτ Τσακίρ που, στατιστικά, κατά 20% αποβάλλει παίκτη και των δύο (9 κόκκινες σε 51 ματς της Φενέρ και άλλες τόσες σε 50 της Γαλατά!) ωστόσο είναι πιο πολύ… πεναλτάκιας.

Θα κληθεί να κάνει αυτός παιχνίδι


🇬🇷 Με Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ ο Αρης, του Απόστολου Τερζή πια, βρήκε αφενός μια ομάδα… μπόσικη, αφετέρου μια «ηλεκτρισμένη» ατμόσφαιρα ντέρμπι και πήρε αποτελέσματα. Με την ΑΕΛ θα είναι αλλιώς, καίτοι έχει ηττηθεί μόνο μια φορά στα τελευταία 15 επίσημα από τους Λαρισαίους, τον Δεκέμβρη του 2007 στο «Αλκαζάρ» από γκολ του Φακούντο Πάρα στο 90’ (3-11-1 η εν λόγω παράδοση όμως). Στο δε «Κλεάνθης Βικελίδης» ο Αρης δεν έχει ήττα τις τελευταίες δέκα φορές που υποδέχθηκε την ΑΕΛ (5-5-0), ήτοι από τον Απρίλη του 1993, 1-2 με τέρματα των Ντα Σίλβα και Προβίδα!

Bwin
Βαθμολογία
9.2/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Κορυφαία αξιοπιστία
check_3c
Live Streaming* 
check_3c
Καθημερινές προσφορές*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ



🦊 Από τις πιθανές εκπλήξεις τις ημέρας. Θέλετε διότι εσχάτως φέρνουν πολλές ισοπαλίες, θέλετε διότι ο Αρης θα κληθεί να κάνει αυτός παιχνίδι, και όχι να περιμένει, ενάντια σε μια καλοδουλεμένη ΑΕΛ, ίσως οι Λαρισαίοι φύγουν με αποτέλεσμα.. 

Από τον Μάρτη χωρίς διπλό


🇫🇷 Για 52η φορά συναντιούνται στην Κυανή Ακτή η Νις και η Λιλ, 27-16-8 συνολικά η παράδοσή τους εκεί σε όλα, με τους «λιλουά» να μην έχουν νίκη από τον Μάιο του 2002 και το 1-0 με γκολ του Ντε Μέλο, εποχή που είχαν τον Ρούντι Γκαρσιά στον πάγκο και παίκτες όπως ο Εντέν Αζάρ και ο Ντμίτρι Παγέτ.



Εκτοτε 4-3-0 για τους Νικαιώτες που πλήρωσαν εκ νέου την κακή τους άμυνα στο Μονακό, καίτοι είχαν τα φόντα και φύγουν με αποτέλεσμα, έχασαν και τον σταρ μέσο Ουνάς με τραυματισμό ενώ λείπουν εκ νέου οι στόπερ Ντάντε, Ερέλ. Η Λιλ νίκησε 2-0 το Στρασβούργο κάνοντας rotation, σκόραρε εκ νέου ο Νιγηριανός Οσιμέν που δεν έχει βάλει όμως γκολ εκτός έδρας ακόμη.

🦊 Ισως υπερεκτιμώ τη Νις του Πατρίκ Βιεϊρά αλλά κακή ομάδα δεν τη λες. Καθαρά ελέω απόδοσης θα έπρεπε να το δω από… αριστερά ωστόσο η Λιλ δεν έχει διπλό στη Ligue 1 από τον Μάρτη και το 3-2 στη Ναντ, έκτοτε 3-4-0. Και δεν έχει και πολλά περιθώρια για εκτός έδρας νίκες στον α’ γύρο, βάσει προγράμματος (με Μαρσέιγ, Παρί και Λιόν διαδοχικά εκτός, μεσολαβεί η Τουλούζ στο 19/10). Επιλογή το combo X2 με over 2,5 στο ματς, σε καλή τιμή…

Δεν έχουν τόσο μεγάλες διαφορές


🇵🇱 Λέγκια εναντίον Λέχια Γκντανσκ στη Βαρσωβία. Η Λέγκια τερμάτισε το αήττητο της Κρακόβια, την υπέταξε με 2-1 αφήνοντας υποσχέσεις για τη συνέχεια καθώς έχει επί δικαίω βλέψεις τίτλου, έχασε όμως με τραυματισμό τον μέσο Καφού που ίσως λείψει για καιρό. Η Λέχια μετράει τέσσερις συνεχόμενες νίκες σε όλες τις διοργανώσεις, την Κορόνα τη νίκησε 2-0 ενώ έχει νικήσει τη Λέγκια μόνο μια φορά στα τελευταία 13, ανεξαρτήτως έδρας. «Τραβηγμένη» η παράδοση, αν υπολογίσει κανείς την εξαιρετική περσινή σεζόν της Λέχια. 11-4-2 η συνολική τους παράδοση στη Βαρσωβία.

🦊 Περίμενα πιο μαζεμένο το σετ και όχι τη Λέγκια στο αστείο 1.75, δεν έχουν τόσο μεγάλες διαφορές. Η αξία… με τα μπούνια προς τα δεξιά, επιλογή το ασιατικό +0,25 με μισή πληρωμή σε ισοπαλία.

Πριν την Μπάρτσα και τη Γιούβε


🇮🇹 Crash test για την πρωτοπόρο (ναι ρε φίλε, θα το γράφω για να το εμπεδώσετε: πρωτοπόρος!) Ιντερ των 5/5 νικών στη Γένοβα ενάντια στη Σαμπντόρια. 29-21-12 μετρούν εκεί οι «νερατζούρι» με πέντε διπλά στα τελευταία οκτώ και δεν έχουν περιθώριο για γκέλα ή άλλου είδους απώλειες αφού έπονται η μεσοβδόμαδα η Μπαρτσελόνα και την Κυριακή η Γιουβέντους! Η «Σαμπ» δεν είναι στα καλά της, το 2-1 από τη Φιορεντίνα ήταν η τέταρτη ήττα σε πέντε ματς.

🦊 Σε λογικά πλαίσια το διπλό, 1.60 με 1.68, μεταξύ του 2.40 που πληρώνει το διπλό με under 3,5 και του multiscore, κράτησα το δεύτερο. Και ο Λαουτάρο για να σκοράρει, αλλά ήδη με πούλησε μια φορά φέτος και με τη Λάτσιο έχανε τα άχαστα το αργεντίνικο βόδι

Οι κοινωνικές και ταξικές διαφορές και ο ρόλος του Φράνκο


🇪🇸 «El Derbi Madrileño» το αποκαλούν οι Ισπανοί, είναι το δεύτερο μεγαλύτερο ντέρμπι της χώρας μετά το clasico και η Μαδρίτη χωρίζεται… στα δύο όποτε η Ρεάλ αντιμετωπίζει την Ατλέτικο. Ένα… ζευγάρωμα που έχει αντιπαλότητα 113 ετών αλλά και δεκάδες ιστορικά ματς, από την παράδοση 14 ετών που η Ατλέτι δε νικούσε στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου» ως τους δύο, πρόσφατους τελικούς του Champions League που βρήκαν νικήτρια τη Ρεάλ αλλά σε αμφότερους… μετά το 90λεπτο.



Η αντιπαλότητα πηγάζει φυσικά από την κοινωνία της Μαδρίτης. Η Ρεάλ ανήκε στην αστική τάξη και η Ατλέτικο στην εργατική, διόλου τυχαίο που το «Σαντιάγο Μπερναμπέου» είναι χτισμένο δίπλα στο...χρήμα, σε εταιρείες, σε τράπεζες, σε κολοσσιαίους ομίλους, ενώ το «Βιθέντε Καλδερόν» παλιά και το «Μετροπολιτάνο» πλέον, συνορεύουν με ένα εργοστάσιο… ζυθοποιίας.

Το πρώτο τους… αντάμωμα έλαβε χώρα στις 2 Δεκεμβρίου 1906, σε φιλικό παιχνίδι ανάμεσα στις ομάδες της Μαδρίτης και της Αθλέτικ Κλουμπ Σουκουρσάλ, την οποία είχαν ιδρύσει σπουδαστές από τη Βασκονία. Τόσο τότε, όσο και στο πρώτο τους επίσημο, το 1929, η Ρεάλ νίκησε με 2-1.

Βεβαίως, επικρατούσε κάποτε (και όχι άδικα) η αίσθηση ότι ο δικτάτορας Φράνκο περισσότερο ευνοούσε την Ατλέτικο παρά τη Ρεάλ. Η έκβαση του εμφυλίου (1936-39) και ο σχεδόν εμμονικός συγκεντρωτισμός της φρανκικής δικτατορίας, άρχισε άμεσα να δείχνει σημάδια: η Ατλέτικο κέρδισε το πρώτο της πρωτάθλημα αμέσως (1940), κατακτώντας την πρώτη κούπα που απονεμήθηκε επί Φράνκο, έχοντας στον πάγκο της τον μυθικό προπολεμικό γκολκίπερ Ρικάρδο Θαμόρα, ο οποίος στη διάρκεια είχε ταχθεί στο πλευρό των Εθνικιστών του μετέπειτα δικτάτορα της Ισπανίας.

Στα χρόνια που ακολούθησαν ως τις αρχές της δεκαετίας του 1950 η Ατλέτι πανηγύρισε τον τίτλο άλλες τρεις φορές, ενώ η Ρεάλ… καμία. Δεν είναι τυχαίο που η γενικότερη αίσθηση ήταν ότι ο Φράνκο κατά βάση υποστήριζε την Ατλέτικο, την οποία, με το που άρπαξε τη διακυβέρνηση, έσπευσε να συνδέσει με τις ένοπλες δυνάμεις, μετονομάζοντάς τη από Αθλέτικ Κλουμπ ντε Μαδρίδ σε Αθλέτικ Αβιαθιόν (σ.σ. Αεροπορία), συγχωνεύοντας το μαδριλένικο κλαμπ με μια νεοϊδρυθείσα ομάδα αεροπόρων από τη Σαραγόσα. Το 1941 το Αθλέτικ έγινε Ατλέτικο, ύστερα από μια φρανκική νότα για εξισπανισμό των ξενόφερτων ονομάτων, ενώ ο σύνδεσμος με την αεροπορία κόπηκε το 1947, όταν και η ομάδα πήρε το τωρινό της όνομα.

Ταυτόχρονα όμως η Ρεάλ άρχιζε κι εκείνη να χτίζει τον δικό της χαρακτήρα, που διαμορφώθηκε κυρίως γύρω από δύο προσωπικότητες, εξωγηπεδικά από τον πρόεδρο Σαντιάγο Μπερναμπέου και μέσα στο γήπεδο από το ξανθό αργεντίνικο βέλος, τον Αλφρέδο ντι Στέφανο. Η κατασκευή του νέου γηπέδου «Τσαμαρτίν», όπως αρχικά ονομάστηκε το «Μπερναμπέου», στη λεωφόρο Καστεγιάνα, ολοκληρώθηκε το 1947, όταν ακόμα η Ατλέτικο αγωνιζόταν στο παλαιϊκό Μετροπολιτάνο (χτισμένο το 1923). Σύμβολο φρανκικής «ανάπτυξης» της εποχής, το φαραωνικό γήπεδο των 120.000 θέσεων υψώθηκε πλάι σε τράπεζες και μεγάλα εταιρικά γραφεία που επίσης πήραν θέση στον συγκεκριμένο δρόμο, κι άρχισε γρήγορα να μαγνητίζει τη φιλόδοξη στρατιωτική νομενκλατούρα, στο πλαίσιο ενός καθεστώτος που έτσι κι αλλιώς είχε την πρόθεση να συγκεντρώσει τις δυνάμεις του στη Μαδρίτη…

Stoiximan
Βαθμολογία
9.5/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Άμεσες πληρωμές
check_3c
Εξαιρετικές Αποδόσεις
check_3c
Βελτιωμένο Bet Builder*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ



Ατλέτικο και Ρεάλ έχουν συναντηθεί άλλες 222 φορές σε επτά διοργανώσεις. Μόλις ένας άσος στα τελευταία έξι μεταξύ τους εκεί, στον ημιτελικό του ’17 στο Champions League, στο πλαίσιο της Primera είναι 0-2-2 μετά το 4-0 του Φλεβάρη του ’15, η μόνη νίκη της Ατλέτι ως γηπεδούχος στο πρωτάθλημα επί της «βασίλισσας» στα τελευταία 18 (απολογισμός: 1-5-12)!

Εκτός ο Μοράτα για τον Ντιέγο Σιμεόνε, με το που επανήλθε, ξανά δίδυμο Ντιέγο Κόστα και Ζοάο Φέλιξ μπροστά που δεν… τραβάει όμως ακόμη, αμφίβολοι οι Μαρσέλο, Μόντριτς, Ισκο στη Ρεάλ.

🦊 Δεν είναι για τέτοια απόκλιση οι αποδόσεις και το διπλό πέριξ του 3.15, αδικεί τη Ρεάλ. Το αρνητικό σερί της Ατλέτι με τη Ρεάλ, που… ζει και αναπνέει για τέτοια ματς, είναι μεγάλο για να αγνοηθεί, δεν αντιλέγω στο 2.50. Στράφηκα πάντως εναλλακτικά, ο ρέφερι Χοσέ Λουίς Γκονζάλες είναι αρκετά… καρτάκιας, αφενός, και γενικώς σφυρίζει ό,τι βλέπει. Στο 3.60 να υπάρξει αποβολή στο ματς, στο 6.20 να αποβληθεί παίκτης της Ρεάλ, σε μαδριλένικο ντέρμπι στο πρωτάθλημα δεν έχει δει κόκκινη παίκτης της εδώ και εννέα χρόνια ενώ, στο ίδιο διάστημα, αποβλήθηκαν τρεις της Ατλέτι.

Betting bullets 💣 σε… σκέψεις


🦊 🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 50-25-33 έχει η Λίβερπουλ στο πρωτάθλημα ενάντια στη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, πρώτο τους αντάμωμα μετά το 4-0 του «Ανφιλντ» τον Φλεβάρη του ’07, με Ράφα Μπενίτεθ στον πάγκο, δύο γκολ του Φάουλερ κι από έναν των Χιΐπια και Τζέραρντ, ωστόσο στο Σέφιλντ έχει να νικήσει από τον Αύγουστο του 1990 (3-1 με Μπαρνς, Χιούτον, Ρας και τεχνικό τον Κένι Νταλγκλίς), έκτοτε 0-2-2. Επίφοβο το σημερινό, πολύ, είναι μαχήτρια η νεοφώτιστη.

Betshop
Βαθμολογία
8.2/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Καταθέσεις από 1€
check_3c
Εύκολη πλοήγηση
check_3c
Αναλήψεις εντός 24ωρών
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ


🦊 🌍 Και σήμερα έχει προκριματικά στο αφρικάνικο Champions League. Δεν έριξα κάτι αλλά κρατήστε τούτο: UD Σονγκό από τη Μοζαμβίκη εναντίον Πλάτινουμ από τη Ζιμπάμπουε, 1-0 η Πλάτινουμ στο πρώτο, διαφορά ποιότητας και δυναμικής υπάρχει, μια χαρά το 2.01 στο Χ2 στη Stoiximan.

🦊 🇬🇷 Ατρόμητος και Παναιτωλικός έχουν κάτι κοινό (δεν έχουν νίκη ακόμη στο πρωτάθλημα) και κάτι… παράξενο: στα τελευταία 13 μεταξύ τους δεν έχει κερδίσει ο εκάστοτε γηπεδούχος στα τελευταία 11 (!).Συνολικά η παράδοση είναι 5-9-4 και, στο Περιστέρι, 3-4-2. Ισως δεν υπάρχει… αύριο για τον Γιάννη Αναστασίου και εννοείται ότι στο 1.80 δεν ποντάρεται. Για κόντρα είναι.

🦊 🇫🇷 3-6-11 σε όλα για Ρεμς και Ντιζόν, επιμέρους είναι 9-1-5 στην Κομπανία αλλά με μόλις έναν άσο στα τελευταία επτά (1-1-5), το 1-0 του Ιανουαρίου 2007 για τη Ligue 2, τότε μάλιστα η Ντιζόν είχε τον Ρούντι Γκαρσιά στον πάγκο, νυν της Μαρσέιγ. Δεν έχει νίκη ακόμη η ομάδα του Στεφάν Ζομπάρ, δεν αποκλείω να την κάνει ενάντια σε μια ομάδα που βολεύεται τρομερά να παίζει στην κόντρα (ως έκανε στο Παρίσι με το 2-0 επί της Παρί) αλλά όχι να δημιουργεί φάσεις.

🦊 🇵🇹 Τρελαίνει κόσμο η Φαμαλικάο αλλά η Μπελενένσες είναι… μπαρουτοκαπνισμένη ομάδα, πλην όμως δεν κάνει καλή εκκίνηση και ήδη έχει αλλάξει προπονητή. Ενστικτωδώς με την ισοπαλία (3.62) θα πήγαινα.




🦊 🇹🇷 13 σερί αγωνιστικές σκοράρει η (πρωτοπόρος στη SuperLig!) Αλάνιασπορ, δεν ήταν καλή όμως στο 1-1 με την Γκεντσλέρ και υποδέχεται μια διαρκώς ανεβασμένη Σίβασπορ. Για κόντρα είναι το ματς στην Αλάνια, όχι για άσο… Στον διπλασιασμό στη Sportingbet το Χ2.


🦊 🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 Δεν έχει νίκη ακόμη η Γουλβς στο πρωτάθλημα αλλά δεν είναι για 1.90 με τη Γουότφορντ, κι ας έρχεται από την… 8άρα από τη Σίτι. Ισα ισα, μπορεί τούτο να τη πεισμώσει.

🦊 🇩🇪 Η Ντόρτμουντ αριθμεί 10-0-4 υποδεχόμενη τη Βέρντερ Βρέμης στην Bundesliga, με τελευταία ισοπαλία τον Φεβρουάριο του 2001, 0-0 με την ομάδα του Τόμας Σάαφ τότε που είχε Αΐλτον, Πισάρο, Φρινγκς και άλλες... δημοκρατικές δυνάμεις. Η Μπορούσια είναι όπως… την πετύχεις, και η Βέρντερ απρόβλεπτη. Το κράτησα για το live ως πιθανή εκπληξούλα.

Picks


Μονά, και δυάδα (απόδοσης 4.90) ⚽⚽ 🇩🇪 🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿

➡️ 16:30 Μάιντζ – Βόλφσμπουργκ: 1 dnb (2.07, Betshop)
➡️ 17:00 Αστον Βίλα – Μπέρνλι: 2 dnb (2.37, Betshop)

Fun bet 💣 🇬🇷

➡️ 17:15 Αρης – ΑΕΛ: Χ2 (2.60, Bwin)

Αξία ⚽ 🔝  🇵🇱

➡️ 18:30 Λέγκια Βαρσωβίας – Λέχια Γκντανσκ: 2 +0,25 ΑΗ (2.51, Betshop)

Multiscore 🇮🇹 🔢


➡️ 19:00 ΣαμπντόριαΙντερ: 0-1, 0-2, 0-3 (3.10, Stoiximan )

Special bet 🎁 🇹🇷

➡️ 20:00 ΓαλατασαράιΦενερμπαχτσέ: Καταλογισμός πέναλτι (2.55, Stoiximan)

Combo 🔢 🇫🇷

➡️ 21:00 ΝιςΛιλ: X2 & over 2,5 (3.30, Betshop)

Special bet 🎁 🇪🇸

➡️ 22:00 Ατλέτικο Μ. – Ρεάλ Μαδρίτης: Over 0,5 κόκκινες (3.60, Stoiximan)

Νίκος Μποζιονέλος

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi

Περισσότερα άρθρα
kipello_icon
Top Στοιχηματικές
λογότυπο Stoiximan
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Pamestoixima.gr
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Novibet
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bwin
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Betsson
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Fonbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bet365
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Netbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Interwetten
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ