foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ*
ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ34
ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Όλα
3 ώρες
8 ώρες
12 ώρες

Ο Κλαφ, ο Μαλεζάνι, ο Ράικαρντ και… τα combos

Μποζιονέλος | 24 Σεπ 2019 12:25
mpraian-klaf-1990.jpg
Καλούτσικη ήταν η Κυριακή. Πέρασαν δύο μεγάλα κατ’ αρχάς, το over 1,5 ημιχρόνου στο Τσέλσι – Λίβερπουλ και η ισοπαλία (που είναι παραδόξως… σπάνια, ως έγραφα, μεταξύ τους) στο PSV Αϊντχόφεν – Αγιαξ, 2.40 και 3.90 αντίστοιχα.

Στις αξίες η Ρόμα έστω και στα… χασομέρια επιβεβαίωσε το 2.51, ήταν σε σύστημα μονών και δυάδας με το draw no bet της Σεντ Ετιέν η οποία από το… πουθενά δέχθηκε στο τέλος 4άρα από την Ανζέ.

Τι… λέγαμε τις προάλλες για παραδόσεις;

Αντίθετα τα fun bets δεν πέρασαν στο ελληνικό πρωτάθλημα, το πέναλτι στην Τούμπα και το να σκοράρει ο Σεμέδο στο ΟΑΚΑ, είπαμε: οι αποδόσεις φαβοριτισμού ήταν αστείες.

Και το πρωτάθλημα, το πρώτο με 14 ομάδες, play offs και play out, εξελίσσεται άκρως συναρπαστικά… εεε;

Η έδρα και το αήττητο


🇯🇴🇱🇧 Το AFC Cup έχει εξελιχθεί στη διοργάνωση των… μικρών στην Ασία. Είναι κάτι σαν το δικό μας, Eiropa League και είθισται το τρόπαιο να καταλήγει σε συλλόγους από χώρες μικρομεσαίας ποδοσφαιρικής δυναμικής όπως του Κουβέιτα, της Μαλαισίας και του Ιράκ με τις τρεις σερί κατακτήσεις της… Αλ Κουβά. Και σε τελικούς μάλιστα, κατά σειρά, με Ινδούς (Μπενγκαλούρου), Τατζικιστάν (Ιστικλολ) και Τουρκμενιστάν (Αλτί Ασίρ). Λογικό αφού σύλλογοι από χώρες όπως η Σαουδική Αραβία, τα ΗΑΕ, την Κίνα, τη Νότια Κορέα και την Αυστραλία, δεν μετέχουν.

Η Αλ Τζαζίρα υποδέχεται την Αλ Αχέντ στο Αμμάν (δείτε το preview του ματς), όπου όχι μόνο έχει 4/4 νίκες στο φετινό τουρνουά αλλά στον προηγούμενο γύρο έκανε ανατροπή… α λα Μπάρτσα: ήττα 3-0 στο Μπαχρέιν από την Αλ Ζαΐς, νίκη και πρόκριση με 4-0 στη ρεβάνς, είχε βάλει τρία ως το 64’ και πέτυχε το τέταρτο στο 93’.

Η δε Αλ Αχέντ από τον Λίβανο απέκλεισε στα νοκ άουτ την (επίσης ιορδανική) Αλ Γουεχντάτ με νίκη 1-0 στο Αμάν και 0-0 στη ρεβάνς τις Βυρηττού. Και συνεχίζει αήττητη, είχε κάνει 4-2-0 στον όμιλο και, συνολικά, εκτός Λιβάνου έχει 3-1-0 στη φετινή διοργάνωση.



🦊 Το… απόλυτο του Αμμάν αναμετράται με μια ομάδα που δεν έχει ήττα εκτός Βυρηττού αλλά και γενικά στη διοργάνωση, σαφώς θα έπρεπε να ήταν πιο ισορροπημένο το σετ και όχι με τον άσο κάτω του 2.00. Εξ ου και κοντράρεται…

Derby de la Côte d'Azur…




🇫🇷 …ήτοι, διότι είμεθα και Γαλλοτραφείς, ντέρμπι της Κυανής Ακτής είναι το Μονακό – Νις. Οι Μονεγάσκοι έχουν να κάνουν νίκη από τις… 18 Μαΐου για τη Ligue 1 και σε επτά (έξι φετινές) αγωνιστικές έκτοτε, ο Λεονάρντο Ζαρντίμ την… ψάχνει, στο 0-0 με τη Ρεμς κατέβασε 3-5-2 και η τριάδα πίσω διόρθωσε τα κακώς κείμενα αλλά, ελλείψει Σλιμανί και Μπεν Γεντέρ, επιθετικά ήταν ακίνδυνη.

Betshop
Βαθμολογία
8.2/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Καταθέσεις από 1€
check_3c
Εύκολη πλοήγηση
check_3c
Αναλήψεις εντός 24ωρών
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ



Αμφότεροι μπήκαν στην αποστολή, ερώτημα αν ξεκινήσουν όμως. Η Νις έκανε νίκη ψυχολογίας με την Ντιζόν, με ανατροπή στο σκορ, συνδυάστηκαν ιδανικά ο Ντόλμπεργκ και Ουνάς που αποτελούν τα μεγάλα μεταγραφικά αποκτήματα.

🦊 23-16-11 η συνολική παράδοση στο Πριγκιπάτο, σε όλες τις διοργανώσεις, μόνο ένα διπλό την τελευταία δεκαετία (1-0 το ’14) για μια Νις όπου ο Πατρίκ Βιεϊρά κάνει ομολογουμένως καλή δουλειά, σε ματς που αναμένεται να έχει γκολ… Αξίζει το combo.

Από τότε που η Βιγιαρεάλ είχε… Φουστέρ


🇪🇸 Η Μπαρτσελόνα ζει στις ημέρες του… #Valverde_out, δύσκολα θα τη βγάλει καθαρή στην επόμενη γκέλα, μετά όχι τόσο την ήττα από τη Γρανάδα αλλά την τραγική της εμφάνιση. Γυρίζει και ο Ντεμπελέ, πλέον λείπει μόνο ο Ράκιτιτς, στα χαφ οι Μπουσκέτς, Αρτούρ και Βιδάλ αντικαθιστούν Σέρχι Ρομπέρτο, Ράκιτιτς και Ντε Γιονγκ ενώ ίσως ο πιτσιρικάς Φατί ξεκινήσει αντί του διαρκώς αρνητικού Γκριζμάν, και δίπλα σε Μέσι και Σουάρες. Η δε Βιγιαρεάλ έκανε δεύτερη απανωτή νίκη με το 2-0 επί της Βαγιαδολίδ, χωρίς όμως να εντυπωσιάσει και έχει σκοράρει όσες φορές (12) και η Μπάρτσα φέτος…

21-9-8 η συνολική της παράδοση με τη Βιγιαρεάλ στο πρωτάθλημα, 12-4-3 στο «Καμπ Νου» με οκτώ σερί άσους. Τελευταία… μη νίκη της Μπάρτσα το 1-1 τον Ιανουάριο του 2010 με τεχνικό του Πεπ Γκουαρδιόλα, σκόρερ στο 7’ τον (νυν της Τσέλσι) Πέδρο που πλαισίωνε Ζλάταν και Τιερί Ανρί μπροστά ενώ για τους Λεβαντίνους είχε ισοφαρίσει ο… Νταβίδ Φουστέρ στο 50’, συμπαίκτης του (και βασικός) ήταν τότε ο Ιβάν Μαρκάνο.

Η δε τελευταία νίκη της Βιγιαρεάλ στη Βαρκελώνη ήταν τον Μάρτιο του ’08, 2-1 με γκολ των Μάρκος Σένα και Γιον Νταλ Τόμασον, η Μπάρτσα είχε Φρανκ Ράικαρντ στον πάγκο, τους μετέπειτα «ερυθρόλευκους» Ερίκ Αμπιντάλ, Γιάγια Τουρέ στην ενδεκάδα και μπροστά τους Ροναλντίνιο, Ετό και Ανρί.

🦊 Χαμηλά οι τιμές για τους σκόρερ της Μπάρτσα, υψηλά για τη Βιγιαρεάλ. Αξίζει ο Ζεράρδ Μορένο που έχει σημειώσει φέτος όσα… και ο Μπενζεμά, 5, στην Primera.

Μπαλοτέλι in, Ρονάλντο out


🇮🇹 Αλλες 58 φορές έχουν αναμετρηθεί Μπρέσια και Γιουβέντους, ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης (52 για τη Serie A, δύο για τη Serie B και 4 για το Coppa Italia), η παράδοση είναι 6-17-33 υπέρ της «βέκια σινιόρα». Στη Λομβαρδία, επιμέρους, είναι 5-12-13. Εκείνη τη χρονιά στη β’ κατηγορία (2006-07) η Μπρέσια την είχε νικήσει με 3-1 (με δύο γκολ του Αυστριακού του Μάρκους Στσοπ), για τη Serie A δεν την έχει νικήσει από τον Δεκέμβριο του ’02, με 2-0 ξανά με σκόρερ τον Αυστριακό (αλλά και τον Αλβανό Ιγκλι Τάρε ενώ βασικός ήταν ο Ρομπέρτο Μπάτζιο).

Ο δε Μαουρίτσιο Σάρι έχει αντιμετωπίσει 4 φορές προπονητικά την Μπρέσια, όλες με την Εμπολι το 2012-14, και ουδέποτε ηττήθηκε: ισοπαλίες εντός, διπλά εκτός.

Το ρεπορτάζ φέρνει τον Κριστιάνο Ρονάλντο απόντα και τον Μάριο Μπαλοτέλι έτοιμο για ντεμπούτο (εξέτισε ποινή τεσσάρων αγωνιστικών), με τον άμπαλο τον Ιγουαΐν και τον Ντιμπάλα θα παίξει μπροστά η Γιούβε που έχει επίσης εκτός Κιελίνι, Πιάτσα, Ντε Τσίλιο και Ντόουγκλας Κόστα.

Bwin
Βαθμολογία
9.2/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Κορυφαία αξιοπιστία
check_3c
Live Streaming* 
check_3c
Καθημερινές προσφορές*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ


🦊 Και άσος, σε λογική fun bet, παίζεται, η Μπρέσια έχει μπει δυναμικά στη σεζόν και παίζει με μαχητικότητα, η Γιουβέντους έχει μάθει να παίζει πια με τον Ρονάλντο και η απουσία του Πορτογάλου ίσως την επηρεάσει σε βαθμό… μη νίκης

Ο τελευταίος του «Κλάφι»


🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 29 Απριλίου 1990, «Γουέμπλεϊ», Λονδίνο. Η Νότιγχαμ  Φόρεστ αντιμετωπίζει στον τελικό του Λιγκ Καπ την Ολνταμ και κατακτά το τρόπαιο με 1-0, χάρη σε γκολ του Νάιτζελ Τζέμσον. Ηταν ο τελευταίος της τίτλος επί ημερών Μπράιαν Κλαφ και ο τελευταίος του μεγαλύτερου Αγγλου, ενός από τους μεγαλύτερους παγκοσμίως, προπονητή όλων των εποχών. Ο Τζέμσον πλαισίωνε τον γιο του Κλαφ, Νάιτζελ, στην επιθετική γραμμή ενώ αρχηγός, και ηγέτης στην άμυνα, ήταν ο Στιούαρτ Πιρς. Στο ίδιο ματς έπαιξε για τελευταία φορά με την Ολνταμ ο Ντένις Ιργουϊν, προτού πάρει μεταγραφή, και κάνει τεράστια καριέρα, στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.



Ο δε Κλαφ αποσύρθηκε από την προπονητική τρία χρόνια αργότερα και πέθανε το 2004 από καρκίνο έχοντας κάνει επιτεύγματα, ακόμη και σήμερα, ακατόρθωτα για οποιονδήποτε άλλον προπονητή, με την Ντέρμπι Κάουντι (1967-73) και τη Νότιγχαμ Φόρεστ (1975-93) κατακτώντας δύο πρωταθλήματα Αγγλίας κι άλλα τόσα Πρωταθλητριών.

Η Φόρεστ έπαιξε στο Λιγκ Καπ άλλες τρεις φορές με την Αρσεναλ (’87, ’83 και ’16) και υπέστη ισάριθμες ήττες, με γκολ συνολικά 0-8.

🦊 Με ευρύ rotation απόψε οι Λονδρέζοι, ενάντια σε μια Φόρεστ όπου ο Σαμπρί Λαμουσί δεν θα κάνει και τόσες αλλαγές. Πιο πολύ για… την αλητεία, μια ριξιά σε διπλές ευκαιρίες ημίχρονου / τελικού έριξα… 

Betting bullets 💣 σε… σκέψεις


🦊 🇪🇸 Οριστικά εκτός αποστολής ο Φεκίρ απόψε για το ματς με τη Λεβάντε, ως τώρα είναι… όλη η Μπέτις. Ωστόσο το ρεπορτάζ της φιλοξενούμενης βγάζει τάση για αλλαγές και rotation ελέω των συνεχών αγώνων. Με την Μπέτις πάντως κακή στο τελευταίο, στο 0-0 με την Οσασούνα, για κόντρα είναι… 11-4-7 η παράδοση στο πρωτάθλημα συνολικά, 6-2-3 στην Ανδαλουσία. Στο 2.80 (Netbet) το draw no bet της Λεβάντε.

🦊 🇮🇹 Εξελίσσεται σε public bet η Βερόνα με την παραπαίουσα Ουντινέζε. Βέβαια δεν την έχει νικήσει, γενικά, από το 2-1 στο «Φρίουλι» τον Δεκέμβρη του 2014 και, στο «Μπεντεγκόντι» από τον Απρίλη του 2002, 1-0 με γκολ του (διεθνούς με το Λίχτενσταϊν) Μάριο Φρικ, παρτενέρ τότε του Ρουμάνου σταρ Αντριαν Μούτου, στην άμυνα έπαιζε ο Πάολο Καναβάρο και στα χαφ ο Μάουρο Καμορανέζι. Τεχνικός δε, σε εκείνη τη νίκη των «τζιαλομπλού» επί των «φριουλάνι» ήταν ο γνωστός μας, Αλμπέρτο Μαλεζάνι. Αν πόνταρα κάτι, ισοπαλία (3.20, Sportingbet) θα ήταν…



🦊 🇫🇷 Η Μαρσέιγ, ελέω φόρμας αλλά και παράδοσης (έχει τέσσερις νίκες σε ισάριθμες επισκέψεις, συνολικά, στην Ντιζόν) δικαιολογεί το 2.20 του διπλού, ωστόσο έχει σημαντικές απουσίες: λείπουν ελέω τιμωριών ο στόπερ Καμαρά, ο σταρ Παγέτ και ο τραυματίας στόπερ Αλβαρο Γκονζάλες. Στο 2.06 το ασιατικό +0,25 (με μισή πληρωμή σε ισοπαλία) της Ντιζόν στη Novibet.

Picks


Fun bet 💣 🇯🇴🇱🇧

➡️ 19:30 Αλ Τζαζίρα – Αλ Αχέντ: 2 dnb (3.34, Betshop)

Double combo 🔢🔢 🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿

➡️ 21:45 Αρσεναλ – Νότιγχαμ Φόρεστ: Χ2 ημίχρονο / 1X τελικό (2.55, Stoiximan)

Σκόρερ 🥅 🇪🇸

➡️ 22:00 Μπαρτσελόνα – Βιγιαρεάλ: Γκολ Μορένο (3.55, Interwetten)

Διπλή ευκαιρία 🇮🇹

➡️ 22:00 Μπρέσια – Γιουβέντους: 1Χ (2.55, Bwin)

Αξία, combo 🔢 🇫🇷

➡️ 22:00 Μονακό – Νις: Χ2 & over 1,5 (2.55, Betshop)

Νίκος Μποζιονέλος

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi

Περισσότερα άρθρα
kipello_icon
Top Στοιχηματικές
λογότυπο Stoiximan
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Pamestoixima.gr
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Novibet
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bwin
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Betsson
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.4
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.4
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Fonbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bet365
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Netbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Interwetten
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ