foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ*
ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ49
PROMO CODE ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Όλα
3 ώρες
8 ώρες
12 ώρες

Το ντέρμπι που… γέννησαν Ζοσέ και Ράφα, το 11άρι και το πέναλτι

Μποζιονέλος | 22 Σεπ 2019 04:19
0_Chelsea-manager-Mourinho-chats-with-Liverpool-manager-Benitez-before-their-Champions-League-match-at.jpg

Κακό Σάββατο. Ως σχεδόν τα… περισσότερα Σάββατα, μαθημένοι πια. Κακό κυρίως διότι πέρασαν αρκετά φαβορί και όχι αουτσάιντερ. Και απαντώντας σε ερώτηση δύο αναγνωστών, μέσω Facebook, που σε γενικές γραμμές ήταν «μα γιατί εσύ δεν έπαιξες Γρανάδα, αφού τα κυνηγάς αυτά» η απάντηση ήταν, και είναι, ότι δεν το περίμενα με καμία Παναγία.
Ο Βαλβέρδε υπό απόλυση, απόψε λογικά και ο Ζιντάν…
Κατά τα λοιπά, χθες στις δυάδες έλειψε… από ένα γκολ (τι είχες Μπόζιο μου, τι είχα πάντα): ένα της Πάντερμπορν στο Βερολίνο, βέβαια πλήρωσε μονό η Σεφιλντάρα στο «Γκούντισον», νομίζω μόνο εγώ και ο Γκαραγκάνης την πιστέψαμε… πανελλαδικά). Στην άλλη, ένα ακόμη ήθελα στον Βόλο, αφού η Ντενιζλί αποδείχθηκε… κυρία στην Καισαρεία.
Το μεγαλύτερο κρίμα ήταν το Σλασκ – Ζαγκλέμπιε, μιλάμε για διπλό το 3.76 και έληξε… 4-4, στο 91’ το φάγαμε. Ούτε οι funbetιές βγήκαν, ούτε η Τουλούζ. Ας είναι.

Χρειάστηκε, δίνοντας… ασίστ στα σημερινά, να περάσουν 60 χρόνια στην ιστορία της πρώτης κατηγορίας για να συμβεί απόψε κάτι… μοναδικό: να διεξαχθούν την ίδια μέρα τα ντέρμπι της Αττικής (Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός) και της Θεσσαλονίκης (ΠΑΟΚ – Αρης)! Ποτέ άλλοτε, μάλιστα, η κλήρωση δεν είχε φέρει το… ζευγάρωμα στην ίδια αγωνιστική. Και εννοείται ότι οι αποδόσεις φαβοριτισμού είναι αστείες…


🇪🇸 Από την εποχή που ο Κριστιάνο Ρονάλντο σημείωνε χατ-τρικ έχει να φύγει νικηφόρα η Ρεάλ από τη Σεβίλλη, ήτοι από τον Μάιο του ’15, έκτοτε οι «ρόχος» έκαναν τέσσερις σερί νίκες στις… υποδοχές της «βασίλισσας», στις τρεις εξ αυτών έβαλαν τουλάχιστον τρία γκολ. Ο Ζινεντίν Ζιντάν, μετά την… 3άρα μεσοβδόμαδα στο Παρίσι είναι υπό κρίση, τουλάχιστον επανέρχονται Ράμος και Νάτσο, λείπουν Μαρσέλο, Μόντριτς, Ισκο, Ασένσιο. Και δίχως τον Κροάτη λείπει η… ψυχή από τη Ρεάλ.

🦊 Τι να πω, να… αναστηθεί ο Αζάρ και να συμπαρασύρει και τους άλλους; Η Σεβίλλη έχει momentum, με νίκη θα είναι πρώτη και με… άνεση, η Ρεάλ δεν παίζει μπάλα, εμφανώς. Με… υποσημείωση, θέλει κάλυψη ο άσος.

🇬🇷 Υπάρχει η ατάκα που συχνά ασπάζομαι: τα ντέρμπι και… νεκρούς ανασταίνουν. Πώς διάολο θα… αναστηθεί σήμερα ο Παναθηναϊκός, αυτό το έκτρωμα που εμφανίζεται στο γήπεδο, δεν μπορώ να διανοηθώ, ειδικά ενάντια σε ένα διαρκώς εξαιρετικό Ολυμπιακό, που έχει πολλές λύσεις για την ενδεκάδα και που σκοράρει μετά ευκολίας.

Με μόλις έναν βαθμό στους πρώτους τρεις αγώνες ο Παναθηναϊκός θέλει τη νίκη για να αποφύγει την κατάρριψη του ρεκόρ χειρότερης εκκίνησης στην 61χρονη ιστορία του στην πρώτη κατηγορία. Οι «πράσινοι» δεν έχουν μείνει ποτέ στο παρελθόν χωρίς νίκη στα πρώτα τέσσερα ματς της χρονιάς ενώ, το 2002-03 όταν με προπονητή τον Φερνάντο Σάντος ξεκίνησαν με τρεις ήττες (από ΠΑΟΚ, Προοδευτική και ΑΕΚ), νίκησαν στο τέταρτο ματς 1-0 τον Ιωνικό στη Νεάπολη. Ο δε Ολυμπιακός δεν κυνηγά μόνον το 4/4 στο πρωτάθλημα αλλά με νίκη απόψε θα φτάσει τις 19 εκτός έδρας σε clasico, έναντι 18 του ΠΑΟ ενώ 24 έληξαν ισόπαλα.


Ειρήσθω εν παρόδω, μόνο τρία ντέρμπι πρωταθλήματος του παρελθόντος έχουν διεξαχθεί μήνα Σεπτέμβριο και όλα είχαν την ίδια κατάληξη: ισοπαλία! Το 1981, το επεισοδιακό ματς που διεξήχθη στην Πάτρα λόγω τιμωρίας του Ολυμπιακού έληξε 1-1 (82’ Μητρόπουλος / 11’ Ρότσα). Ιδιο αποτέλεσμα και διακύμανση είχαμε και το 1986 στο ΟΑΚΑ, με τυπικά γηπεδούχο τον Παναθηναϊκό (26’ Μπατσινίλας / 81’ Αναστόπουλος). Το 2007, τέλος, οι δύο «αιώνιοι» έμειναν στο 0-0 στη Λεωφόρο, με το δοκάρι του Λούα Λούα για τους «ερυθρόλευκους» να… σημαδεύει το ματς.

Netbet
Βαθμολογία
8.7/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Δωρεάν συναλλαγές 
check_3c
Ειδικά & Ασιατικά Χάντικαπ
check_3c
Φιλικό mobile
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ


🦊 Δεν είναι σπάνιο να σκοράρουν σε… clasico αμυντικοί του Ολυμπιακού, θυμηθείτε μόνο τα τελευταία χρόνια τους Ντα Κόστα, Αυλωνίτη και, πέρυσι στο 3-0, τους Μποτία και Ελιονούσι. Μεταξύ Μεριά και Σεμέδο, ο δεύτερος προωθείται πιο συχνά στα στημένα και δεν πληρώνει κι άσχημα…

🇬🇷 Οι δε δύο «αιώνιοι» της Θεσσαλονίκης θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους για 112η φορά στα πλαίσια της πρώτης κατηγορίας και για 204η από την πρώτη αναμέτρηση, τον Ιούνιο του 1927. Ο ΠΑΟΚ με 31 νίκες (σε 55 αγώνες) έχει τον πρώτο λόγο ως γηπεδούχος. Οι «κίτρινοι» έχουν πάρει 9 «διπλά», ενώ υπάρχουν και 15 ισόπαλες αναμετρήσεις.

Συμπτωματικά, με την πρόσληψη του Αγγελου Χαριστέα στο πόστο το αθλητικού διευθυντή των «κιτρίνων» άπαντες θυμήθηκαν το 4-1 της Τούμπας, δύο γκολ είχε πετύχει στο ματς της 29ης Αυγούστου 1998 ο μετέπειτα διεθνής επιθετικός, ο οποίος ήταν μόλις 18 ετών τότε. Ωστόσο λίγοι θυμούνται είναι ότι είχε συμβολή σε άλλη μία 4άρα του Αρη επί του ΠΑΟΚ, δύο χρόνια αργότερα, 4-0 στο «Κλεάνθης Βικελίδης» την 1η Νοεμβρίου 2000, με τον Χαριστέα να διαμορφώνει το τελικό σκορ ενώ γκολ είχε πετύχει και ο σημερινός τιμ μάνατζερ των «κιτρίνων», Γιώργος Κολτσίδας.


Δέκα επίσημες αναμετρήσεις έχουν διεξαχθεί μετά τις 3 Οκτωβρίου 2010 και την τελευταία νίκη του, η οποία μάλιστα είχε επιτευχτεί στην Τούμπα (1-0 με γκολ του Χαβίτο). Μεσολάβησαν δύσκολα χρόνια για τον Αρη και πέρυσι ήταν η μοναδική ελληνική ομάδα που δεν ηττήθηκε στην Τούμπα και μάλιστα σε δύο παιχνίδια: 1-1 στο Κύπελλο, 1-1 και στο πρωτάθλημα. Μετά τον… Χαβίτο ο ΠΑΟΚ «τρέχει» αήττητο εννέα ετών και 3-7-0 σε δύο διοργανώσεις.

🦊 Στο δε… derby della Salonica, διαιτητής είναι ο Τάσος Σιδηρόπουλος που είναι της λογικής «δίνω ό,τι βλέπω» και τούτο προδιαθέτει για σφυρίγματα. Και πέναλτι, γιατί όχι;

🇩🇪 Η πρεμιέρα της Αϊντραχτ στο Europa συνδυάστηκε με… 3άρα από μια Αρσεναλ που έπαιξε με μερικές αλλαγές στην ενδεκάδα. Δεν είναι η περσινή Αϊντραχτ, λογικό αφού έχασε όλους τους βασικούς φορ της περασμένης σεζόν και, συνάμα, τον παράγοντα του… απρόβλεπτου στο παιχνίδι της. Υποδέχεται στη Φρανκφούρτη μια Μπορούσια που όχι μόνο είχε δύο ημέρες ξεκούρασης παραπάνω αλλά έρχεται από ματς… επίδειξης δύναμης: 4άρα στη Λέβερκουζεν, 0-0 με την Μπαρτσελόνα που την αδικεί, βάσει εμφάνισης. Οι Βεστφαλοί είναι αήττητοι στα τελευταία, ανεξαρτήτως έδρας και θεσμού, έξι ματς με την Αϊντραχτ (4-2-0) ωστόσο στη Φρανκφούρτη έχουν έξι χρόνια να νικήσουν, από τον Σεπτέμβρη του ’13 με 2-1 και επί ημερών Γιούργκεν Κλοπ στον πάγκο (με δύο γκολ του Μκχταριάν, μάλιστα).

🦊 Χαμηλά το διπλό, κάπως ανεβαίνει με over 1,5 στον αγώνα, συνδυαστικά.

🇮🇹 31-21-19 η συνολική παράδοση στην Μπολόνια για «ροσομπλού» και Ρόμα, το περσινό 2-0 τερμάτισε αήττητο σερί εννέα αγώνων τους «τζιαλορόσι» (5-4-0) που έρχονται από τις 4άρες επί Σασουόλο και Μπασάκσεχιρ. Χωρίς νέες απουσίες ο Πάουλο Φονσέκα ενάντια σε μια Μπολόνια που έφυγε με 4-3 από την Μπρέσια, εξαιτίας όμως του αριθμητικού πλεονεκτήματος από το 48’ ενώ στην ανάπαυλα έχανε με 3-1. Συγκινητικές ήταν οι στιγμές μετά το ματς, με τους παίκτες να επισκέπτονται τον Σίνισα Μιχάιλοβιτς στο νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται.

Betshop
Βαθμολογία
8.2/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Καταθέσεις από 1€
check_3c
Εύκολη πλοήγηση
check_3c
Αναλήψεις εντός 24ωρών
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ


🦊 Σε καλή τιμή η Ρόμα, καλό timing για τη Ρόμα.

🇫🇷 Ούτε λίγο ούτε πολύ, η Σεντ Ετιέν είναι (ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης) αήττητη από το 1976 από την Ανζέ, έχοντας έκτοτε 10-9-0, τότε (με 4-2) ήταν και η τελευταία της ήττα στα περίχωρα του Λίγηρα. Αν μη τι άλλο μια πολύ μεγάλη παράδοση για τους «στεφανουά», που ήταν απογοητευτικοί την Πέμπτη στη Γάνδη ενώ η Ανζέ είναι κλασική ομάδα έδρας (ήδη 3/3 νίκες εντός «Ραϊμόν Κοπά». Να κάνει και τέταρτη, που θα είναι ρεκόρ στην ιστορία της;

🦊 Από τις περιπτώσεις που βλέπω μεγάλη παράδοση και… δεν την κοντράρω, κυρίως ελέω απόδοσης.

🇳🇱 De Nieuwe Klassieker, ήτο το… νέο clasico, στην Eredivisie, PSV εναντίον Αγιαξ στο Αϊντχόφεν, παραδόξως στα τελευταία 17 μεταξύ τους ανεξαρτήτως έδρας, μαζί με δύο Σούπερ Καπ, μόνο ένα έληξε ισόπαλο, κι αυτό προ τριετίας στο Αμστερνταμ.


Στο πλαίσιο πρωταθλήματος στο Αϊντχόφεν η τελευταία ισοπαλία ήταν τον Σεπτέμβρη του ’11, 2-2 και έκτοτε 4-0-3. Αμφότερες έρχονται από ευρωπαϊκά, την Τρίτη ο Αγιαξ νίκησε πιο δύσκολα από ό,τι δείχνει το 3-0 τη Λιλ, η PSV με 3-2 τη Σπόρτινγκ δύο 48ωρα αργότερα,

🦊 Τρομερό, δε, το σερί της PSV, 50 ματς αήττητη (45-5-0) στο Αϊντχόφεν, ήτοι από τον Σεπτέμβρη του ’16 και το 0-1 από τη Φέγενορντ. Να… σπάσει σήμερα; Από τις σπάνιες περιπτώσεις που… κυνηγάω την ισοπαλία.

🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 Κάθε ντέρμπι στην Αγγλία έχει και το… αίτιο (της αντιπαλότητας): είτε τοπικιστικό, όπως το Σίτι – Γιουνάιτεντ, είτε από κάποιους αγώνες που άναψαν τη… σπίθα, όπως το Τσέλσι – Τότεναμ, είτε κοινωνικό όπως το Λίβερπουλ – Γιουνάιτεντ. Υπάρχει βέβαια και το Τσέλσι – Λίβερπουλ, «a 21st century rivalry» όπως το αποκαλούν στο Νησί, ήτοι η αντιπαλότητα του 21ου αιώνα. Ότι είναι, δηλαδή… φρέσκια.

Σύμφωνα με μερικούς, το εν λόγω… ντέρμπι «γεννήθηκε» στις 11 Μαΐου 2003, όταν η Τσέλσι νίκησε με 2-1 τη Λίβερπουλ στην τελευταία αγωνιστική, της πήρε την 4η θέση (και το εισιτήριο για τα προκριματικά του Champions League) και… σώθηκε από την οικονομική καταστροφή ενώ άνοιξε και ο δρόμος για την επένδυση υπό τον Ρομάν Αμπράμοβιτς. Όχι, λοιπόν. «Γεννήθηκε» στις 27 Φεβρουαρίου του 2005 και τη σπίθα άναψε η χειρονομία του Ζοσέ Μουρίνιο μετά από αυτογκόλ του Στίβεν Τζέραρντ, στον τελικό του League Cup που εντέλει κατέκτησαν οι Λονδρέζοι με 3-2 στην παράταση.

Μια κίνηση που… ξεσήκωσε τους οπαδούς των «reds», με οργή… Το «βουλώστε το» το σχολίασε ο Special One μετά το ματς, λέγοντας ότι σέβεται τους οπαδούς της Λίβερπουλ και ότι ήταν μήνυμα για τον Τύπο της Αγγλίας και όχι για αυτούς.

Η… εκδίκηση των «κόκκινων» ήρθε δύο, και κάτι, μήνες μετά, στις 3 Μαΐου στον ημιτελικό του Champions League με το γκολ-φάντασμα του Λουίς Γκαρσία και την πρόκριση στον τελικό της Κωνσταντινούπολης, ενώ ο Μουρίνιο… απασφάλιζε: «Μπορεί κανείς να πει ότι χάσαμε από γκολ του επόπτη. Δεν σκόραραν σε δύο ματς και όμως μας νίκησαν, πώς γίνεται;».

Η… κόντρα συνεχίστηκε και το καλοκαίρι του ’05 όταν ο Τζέραρντ αρνήθηκε, αρχικώς, να ανανεώσει το συμβόλαιό του και ο τόπος είχε… βουίξει ότι έκλεινε στην Τσέλσι, εντέλει λίγο καιρό μετά υπέγραψε.

Τον Σεπτέμβρη του ίδιου έτους, ενώ προετοιμάζονταν για ματς ομίλου Champions League, ο Ράφα Μπενίτεθ υποστήριξε ότι η Αρσεναλ παίζει πολύ καλύτερα από την Τσέλσι, ωστόσο το ματς του Λονδίνου έληξε με… 4-1 για τους «μπλε». «Δεν είχαν πλάνο, δεν είχαν οργάνωση απόψε, μας αξίζει περισσότερος σεβασμός» η απάντηση, φυσικά, του Ζοσέ.


Την άνοιξη του ’07 αντάμωσαν εκ νέου στα ημιτελικά του Champions League και εκ νέου προκρίθηκε η Λίβερπουλ, αυτή τη φορά στα πέναλτι: «Εμφανώς η Τσέλσι δεν επιθυμεί να παίζει με τη Λίβερπουλ, μόνο λόγια είναι πριν από τα παιχνίδια αλλά στο γήπεδο απαντούμε εμείς» ήταν το σχόλιο του Μπενίτεθ, «η καλύτερη ομάδα, το είδατε, αποκλείστηκε» απάντησε ο Μουρίνιο.


Εκτοτε τα mind games έδιναν και έπαιρναν ανάμεσά τους, ανεξαρτήτως προπονητή ή παικτών. Τα… αίματα άναψε, φεύγοντας από το «Ανφιλντ», ο Φερνάντο Τόρες με τη δήλωσή του ότι είναι στόχος κάθε παίκτη να παίζει σε ολοένα και μεγαλύτερους συλλόγους» (σ.σ. και είδαμε έκτοτε την –πτωτική- πορεία του). Κορυφαίο ματς μεταξύ τους, και δείγμα της αντιπαλότητας, στην τρέχουσα δεκαετία ήταν αυτό της 27ης Απριλίου 2014, με το περιβόητο… γλίστρημα του Τζέραρντ και τη νίκη της Τσέλσι με 1-0 στο «Ανφιλντ» από γκολ του Ντεμπά Μπα και σκορ που, πρακτικά, στέρησε από τη Λίβερπουλ το πρωτάθλημα…

Novibet
Βαθμολογία
9.1/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Πλήθος ειδικών στοιχημάτων
check_3c
Κορυφαίες αποδόσεις
check_3c
Αναλήψεις εντός 24 ωρών
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στα… του σήμερα, το ερώτημα είναι η Τσέλσι: 5άρα στη Γουλβς, ράπισμα από τη Βαλένθια, αποδίδει ή όχι το σύστημα με τρία στόπερ του Φρανκ Λάμπαρντ; Αμφίβολος ο Μουντ, 50-50 να είναι βασικός ο Καντέ. Λογικά διαθέσιμος ο Κεϊτά στη Λίβερπουλ, λίγες αλλαγές εν συγκρίσει με τη μεσοβδόμαδη ήττα στη Νάπολη αλλά στην Premier League «τρέχει» αήττητο σερί 22 αγώνων, μαζί με τα περσινά.

🦊 Η Λίβερπουλ δε νίκησε την τελευταία διετία στο «Στάμφορντ Μπριτζ» αλλά τούτη η Τσέλσι βγάζει μεν όρεξη αλλά είναι ασταθής, απόρροια των αλλαγών στο ρόστερ της. Στοιχηματικά, δεν είναι όμως για τόσο χαμηλά το διπλό, μην κοροϊδευόμαστε, και το goalbetting είναι αρκετά χαμηλά εξίσου. Επιλογή, με δεδομένο ότι τα τέσσερα από τα τελευταία έξι μεταξύ τους στο Λονδίνο έληξαν έτσι, το να μπουν τουλάχιστον δύο γκολ ως την ανάπαυλα.

 

Picks


Αξίες, μονά και δυάδα (απόδοσης 6.24) ⚽  🇮🇹

➡️ 16:00 Μπολόνια – Ρόμα: 2 (2.51, Betshop)
➡️ 18:00 Ανζέ – Σεντ Ετιέν: 2 dnb (2.49, Betshop)

Μοιρασιά❌ 🇳🇱

➡️ 17:45 PSV Αϊντχόφεν – Αγιαξ: Χ (3.90, Stoiximan)

Special bet 🎁 🇬🇷

➡️ 18:30 ΠΑΟΚΑρης: Καταλογισμός πέναλτι (2.80, Stoiximan)

Ημίχρονο ➗  🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿

➡️ 18:30 ΤσέλσιΛίβερπουλ: Over 1,5 ημιχρόνου (2.40, Novibet)

Δυάδα (απόδοσης 3.72) ⚽⚽ 🇩🇪 🇪🇸

➡️ 19:00 Αϊντραχτ Φρανκφούρτης – Ντόρτμουντ: 2 & over 1,5 (1.93, Betshop)
➡️ 22:00 Σεβίλλη – Ρεάλ Μαδρίτης: 1 dnb (1.93, Betshop)

Σκόρερ 🥅 💣 🇬🇷

➡️ 20:30 Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Γκολ Σεμέδο (11.00, Netbet)

Νίκος Μποζιονέλος

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi

Περισσότερα άρθρα
kipello_icon
Top Στοιχηματικές
λογότυπο Stoiximan
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Pamestoixima.gr
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Novibet
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bwin
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Betsson
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Fonbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bet365
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Netbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Interwetten
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ