foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ*
ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ122
ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Όλα
3 ώρες
8 ώρες
12 ώρες

Κοκόρια, Οτο, σπάνια σερί και… βόμβα του 14.15

Μποζιονέλος | 18 Σεπ 2019 05:01
8252_otto-rehhagel_06_1280x720.jpg

Καλούτσικα πήγε χθες, παράπονο δεν έχω. Η Ζενίτ αποδείχθηκε… κιουρία στο Λιόν, ενάντια σε μια (κακά τα ψέματα) κακή ομάδα, πλήρωσε κατά το ήμισυ το ασιατικό με την ισοπαλία.

Ακόμη πιο… κυρία η Σάλτσμπουργκ, το over 1,5 στο ημίχρονο με την Γκενκ μας πλήρωσε στο 2.25 και το σκορ ήταν στο… 5-1! Με τρομερό ματς από αυτό το απίθανο παιδαρέλι: σε ηλικία 19 ετών και 58 ημερών ο Ερλνινγκ Χάαλαντ έγινε ο τρίτος νεότερος παίκτες που σημειώνει χατ τρικ στο Champions League, μετά τον Ραούλ (18 ετών και 113 ημερών το 1995) και τον Γουέιν Ρούνεϊ (18 ετών και 340 ημερών το 2004)! Τι να πρωτοπείς…

Και φυσικά πλήρωσε και το συστηματάκι μονών και δυάδας, διπλά από το combo 1Χ & under 3,5 του ωραιότατου 2.29 στο Νάπολι – Λίβερπουλ. Βεβαίως, θα μπορούσε να πληρώσει και η δυάδα του 4.96 με το draw no bet στο Ντόρτμουντ – Μπαρτσελόνα, όχι αν ο Ρόις ευστοχούσε στο πέναλτι αλλά, ως βλέπετε στις φωτό (πάνω αριστερά και κάτω), αν δινόταν επανάληψη στην εκτέλεση. Να τα λέμε αυτά...!

Οι σκόρερ (Λαουτάρο της Ιντερ, Ντζιούμπα της Ζενίτ και Πέδρο της Τσέλσι – γιατί δεν πήγες για το πέναλτι στο τέλος, κυρ-Πέδρο μου;) δεν αποδείχθηκαν καλές εμπνεύσεις, ούτε το multiscore στο Ιντερ – Σλάβια Πράγας όπου ο Λουκάκου, αυτή η ντουλάπα με δύο πόδια, πήρε κεφαλιά μόνος του στο ’97 και την πάσαρε στον αντίπαλο κίπερ.

Οσο για το βόλεϊ, τα είδατε: στο 2.65 είχε φτάσει η νίκη της Εθνικής, πήρε το πρώτο σετ, έχασε οριακά το δεύτερο και, δυστυχώς, κατέρρευσε.


2.800 λέξεις έγραψα χθες, 3.200 σήμερα! Ελπίζω να τις απολαύσετε, με μερικές σπάνιες ιστοριούλες που βγάζουν (και) τα αποψινά ζευγάρια.

Το «μηδέν» της Γαλατασαράι


🇧🇪🇹🇷 Μπριζ και Γαλατασαράι αντάμωσαν ξανά σε όμιλο, το 2002-03, με τους Βέλγους να νικούν 3-1 στο «Γιαν Μπρεϊντέλ» (με γκολ των Μάρτενς, Βερχέιεεν και Σάτερνες, είχε μειώσει ο Πίντο) και το ματς της Κωνσταντινούπολης να λήγει 0-0. Την πρόκριση πήραν όμως από τον όμιλο η Μπαρτσελόνα και η Λοκομοτίβ.

Η Μπριζ ενάντια σε τουρκικές ομάδες αριθμεί 3-2-2 και, επιμέρους, ως γηπεδούχος 2-1-0. Η δε Γαλατασαράι δεν έχει νικήσει ποτέ βελγική ομάδα: 0-2-4 γενικά, μόνο ήττες (τρεις) επί βελγικού εδάφους: 5-1 από την Αντερλεχτ το ’76, 3-1 από την Μπριζ το ’02 και 2-0 ξανά από την Αντερλεχτ το ’16.

📰 Η οποία Γαλατασαράι έχει έξι χρόνια να κάνει νίκη εκτός έδρας στην Ευρώπη, από το ’13 με τη Σάλκε και έκτοτε αριθμεί 0-3-14 αλλά η παρουσία του Φαλκάο, που στο ντεμπούτο του σκόραρε (στο 1-0 με την Κασίμπασα), μόνος σημαντικός απών ο άτυχος μέσος Μπελχαντά. Η δε Μπριζ έδειξε χαρακτήρα στα προκριματικά, με Ντινάμο Κιέβου και LASK Λιντς, γενικώς φέτος δείχνει καλύτερη από την περσινή σεζόν.

🦊 Η παρουσία του Φαλκάο δεν έκανε δα και… αρμάδα τη Γαλατά, προφανώς βέβαια υπάρχει σημείο αναφοράς στην επίθεση. Βγάζουν σοβαρότητα οι Βέλγοι αλλά στο 1.85 – 1.90 δεν αγοράζονται, κακά τα ψέματα. Στην άκρη.

Ενας πετεινός στον αγωνιστικό χώρο!


🇬🇷🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 Ολυμπιακός και Τότεναμ έχουν… προηγούμενα 47 ετών. Η παρθενική και μοναδική, ως απόψε, φορά που οι δύο ομάδες ήρθαν αντιμέτωπες ήταν το 1972 για το Κύπελλο UEFA, όταν η λονδρέζικη ομάδα προκρίθηκε στον 4ο γύρο με νίκη 4-0 στην Αγγλία και ήττα στη ρεβάνς με 1-0. Η Τότεναμ ήταν τότε κάτοχος του τροπαίου και… ασυναγώνιστη, όπως μαρτυράει άλλωστε και το σκορ του πρώτου ματς με τους με τους Πιρς (σκόραρε δις), Τσίβερς και Κόουτς να είναι οι σκόρερ και τον κίπερ Παναγιώτη Κελεσίδη να αποκρούσει πέναλτι και να έχει γενικότερα πολύ θετική παρουσία. Στη ρεβάνς, σκόρερ για τον Ολυμπιακό του Λάκη Πετρόπουλου ήταν ο Ρομέν Αργυρούδης.

Απόρροια βέβαια της 4άρας του Ολυμπιακού στο Λονδίνο, και σε εποχή που τα πειράγματα… έδιναν και έπαιρναν, καθώς οι παίκτες όλων των ομάδων ήταν φίλοι, ο Τότης Φυλακούρης έκανε το εξής… αμίμητο: στο ματς του Παναθηναϊκού με την ΤΣΣΚΑ Σόφιας στη Λεωφόρο το επόμενο βράδυ, για το Κύπελλο UEFA, άφησε ελεύθερο στον αγωνιστικό χώρο του «Απόστολος Νικολαΐδης» έναν… πετεινό (τον οποίο, όπως αποκάλυψε, αγόρασε με κόστος 250 δραχμές) για να πικάρει τους «ερυθρόλευκους». Ο πετεινός είναι άλλωστε το έμβλημα της Τότεναμ… Ούτε εκπαιδευμένος να ήταν! Το συμπαθέστατο πτηνό κατευθύνθηκε προς το κέντρο του γηπέδου και το κοινό άρχισε να ξεσπά σε γέλια. Πάντως ο Φυλακούρης δεν την… έβγαλε καθαρή αφού και τιμωρήθηκε με ποινή τεσσάρων αγωνιστικών και πρόστιμο 50.000 δραχμών, το οποίο πληρώθηκε από τη διοίκηση του Παναθηναϊκού.

Ο Ολυμπιακός αριθμεί 7-5-16 γενικά, ενάντια σε αγγλικές ομάδες και, επιμέρους, 7-3-4 (με γκολ 20-18) ως γηπεδούχος αλλά στα τελευταία επτά ηττήθηκε μόνο μια φορά, με το 3-0 από την Αρσεναλ τον Δεκέμβριο του ’15 με το χατ-τρικ του Ολιβιέ Ζιρού. Επιμέρους με Λονδρέζους ο εντός έδρας απολογισμός είναι 4-3-1.

Η Τότεναμ έχει παίξει συνολικά άλλες τέσσερις φορές με ελληνικές ομάδες, έχοντας απολογισμό 4-2-2. Επί ελληνικού εδάφους όμως έχει νικήσει μόνο στην Τρίπολη, τον Αστέρα, σε όμιλο του Europa το ’14 (2-1 με γκολ των Τάουνσεντ και Χάρι Κέιν). Οι δε ήττες της ήταν η προαναφερθείσα από τον Ολυμπιακό το ’72 και αυτή από τον ΠΑΟΚ, στο «Γουάιτ Χαρτ Λέιν», το ’11 σε όμιλο του Europa.

Betshop
Βαθμολογία
8.2/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Καταθέσεις από 1€
check_3c
Εύκολη πλοήγηση
check_3c
Αναλήψεις εντός 24ωρών
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ


📰 Ο Σεμέδο εντέλει προλαβαίνει και λογικά ξεκινάει ενώ στην κορυφή λογικά θα προτιμηθεί ο Γκερέρο αντί του Ελ Αραμπί για έναν, ως τώρα, εξαιρετικό κατά γενική ομολογία Ολυμπιακό. Ο Μαουρίσιο Ποκετίνο, που είδε την ομάδα του ναν ικά εύκολα 4-0 την Πάλας στο τελευταίο, άφησε στην Αγγλία τους ενδεκαδάτους μπακ Οριέ, Ρόουζ ελέω rotation, εκτός και οι Φόιτ, Λο Σέλσο και Σεσενιόν, η ενδεκάφα του πάντως είναι σχεδόν η καλύτερη δυνατή με Ερικσεν, Αλι, Σον πίσω από τον… Χαρίλαο τον Κέιν.

🦊 Το διπλό έπεσε κάτω του 2.00 τα τελευταία 24ωρα και ο άσος… εκτινάχθηκε σε τιμές που αδικούν τον Ολυμπιακό, ασχέτως αν παίζει με μια τόσο εξαιρετική ομάδα που κατεβαίνει πλήρης. Στο 4.55 πλέον ο άσος (Betshop), στο 2.93 το draw no bet, με τη σκέψη ότι θα έχει γκολ το ματς, το double combo του 1Χ με τουλάχιστον δύο γκολ στο ματς, είναι στο αξιόλογο 2.53.

Από τις εποχές του… Ρεχάγκελ και του Σκίμπε


🇩🇪🇷🇺 Πρώτη συνάντηση στα χρονικά για Λέβερκουζεν και Λοκομοτίβ Μόσχας. 4-4-3 είναι ο απολογισμός της Μπάγερ ενάντια σε ρώσικες ομάδες και το εντυπωσιακό είναι πως δεν έχει ήττα στα τελευταία οκτώ, ήτοι από το 1-4 από τη Ζενίτ, στον προημιτελικό του UEFA το ’08 (με Αρσάβνιν, Πογκρέμπνιακ, Ντενίσοφ και Ανιούκοφ). Τεχνικός της… 4άρας ήταν μάλιστα ο τέως εκλέκτορας της Εθνικής, Μίκαελ Σκίμπε που είχε τότε βασικό τον Φάνη Γκέκα.


Η «Λόκο» έχει απολογισμό 1-0-7 ενάντια σε γερμανικές ομάδες, η μόνη της νίκη ήταν τον Σεπτέμβρη 1995 και, δη, μέσα στο Μόναχο: 1-0 την Μπάγερν του… Οτο Ρεχάγκελ που είχε Σολ, Μπάμπελ, Χάμαν, Σφόρτσα, Τσίγκε. Χέρτσογκ και Κλίνσμαν! Το γκολ είχε σημειώσει ο Εβγένι Καρλάσεφ στο 70’, πάντως οι Βαυαροί έκαναν τα… δέοντα στη ρεβάνς της Μόσχας με 5-0. Εκτοτε λοιπόν, η Λοκομοτίβ υπέστη επτά σερί ήττες από Γερμανούς… Και εκτός έδρας στη διοργάνωση έχει να κάνει νίκη 17 χρόνια, από το 2002 με τη Γαλατασαράι, έκτοτε 0-4-9!

📰 Η Λέβερκουζεν καλείται να συνέλθει από την 4άρα στο Ντόρτμουντ, επανέρχεται στην ομάδα του Πέτερ Μποζ ο βασικός χαφ Ντεμίρμπαϊ. Η Λοκομοτίβ έκανε πύρρειο νίκη με τη Σότσι καθώς έχασε και τον βασικό φορ Αντον Μιράντσουκ, αμφίβολος είναι ο χαφ Ολεξέι Μιράντσουκ και ο στόπερ Χέβεντες, εκτός ο στόπερ Κβιρκβέλια καθώς εδώ και καιρό ο μπακ Ρότενμπεργκ και ο Περουβιανός φορ Φαρφάν.

🦊 Σαν να μην υπάρχει το 1.35 του άσου, οι ελλείψεις (ειδικά του φορ Μιράντσουκ) της «Λόκο» είναι σημαντικές, βέβαια ο Σμολόφ είναι καλός σκόρερ. Καθαρά από έμπνευση, κράτησα μόνο να σκοράρει ο Καρίμ Μπελαράμπι για τους Γερμανούς, στην Interwetten τον βρίσκεις στις υψηλότερες τιμές.

Όταν ο Αστέρας θριάμβευε στο Μόναχο…


🇩🇪🇷🇸 Αλλα πέντε ματς έχουν δώσει στο παρελθόν η Μπάγερν και ο Ερυθρός Αστέρας, με τον απολογισμό μοιρασμένο: από δύο νίκες και μια ισοπαλία. Η πρώτη τους φορά ήταν τη σεζόν 1979-80 στον 3ο γύρο του UEFA και οι Βαυαροί προκρίθηκαν με 2-0 στο Μόναχο και ήττα 3-2 στο Βελιγράδι, έχαναν μάλιστα με 3-0 στο 50’. Οι μετέπειτα γνωστοί προπονητές Σλάβολιουμπ Μούσλιν, Μίλος Σέστιτς και Βλάντιμιρ Πέτροβιτς αγωνίζονταν τότε με τους Γιουγκοσλάβους και οι Αουγκεντάλερ, Μπράιτνερ, Ντίτερ Χένες και, φυσικά, Ρουμενίγκε για τους Δυτικογερμανούς.

Την άνοιξη του ’91 συναντήθηκαν στα ημιτελικά του Κυπέλλου Πρωταθλητριών, με τον Αστέρα να θριαμβεύσει με 2-1 στο Μόναχο με γκολ των (παιχταράδων, την εποχή εκείνη) Ντάρκο Πάντσεφ και Ντέγιαν Σαβίσεβιτς και να προκρίνεται χάρη στο 2-2 του «Μαρακανά». Ο (γνωστός μας, από Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ αργότερα) Λιούπκο Πέτροβιτς είχε και Σίνισα Μιχάιλοβιτς, Μπελοντέντιτσι, Γιούγκοβιτς, Προσινέτσκι και Σαμπανάζοβιτς σε μια ομάδα-μοντέλο που πήρε το τρόπαιο εντέλει, στα πέναλτι ενάντια στη Μαρσέιγ.

Ψάχνοντας για φωτό σχετική με αυτά τι… εντόπισα; Τους Μπόμπαν, Σαβίσεβιτς, Πάντσεφ μαζί με τον Φαντίλ Βόκρι και τον (επίσης γνωστό μας) Αλιόσα Ασάνοβιτς σε φανταρική φωτογραφία, την εποχή που η Γιουγκοσλαβία μεσουρανούσε…

Εσχατο… ραντεβού τους ήταν το ’07, σε όμιλο του Europa και μονό ματς, στο Βελιγράδι, με την Μπάγερν να νικά με 3-2 με δύο γκολ του Κλόζε κι ένα του Κρόος.

Συνολικά η Μπάγερν μετρά 5-2-2 ενάντια σε Γιουγκοσλάβους / Σέρβους. Αντίστοιχα, ο Αστέρας έχει απολογισμό 15-5-13 ενάντια σε Γερμανούς και, επιμέρους, 4-1-11 εκτός έδρας, αλλά νίκησε στις τρεις από τις τελευταίες πέντε επισκέψεις του, έσχατη πρόπερσι στην Κολωνία με 1-0.

Σημειωτέον ότι η Μπάγερν αριθμεί 15 συνεχόμενες νίκες σε πρεμιέρες Champions League (!), έσχατη αποτυχία της ήταν τον Σεπτέμβρη του 2002 όταν ηττήθηκε με 3-2 από την (καταπληκτική, την εποχή εκείνη) Ντεπορτίβο λα Κορούνια που είχα έναν τρομερό Ρόι Μακάι, να χάνει χατ-τρικ.


Τυχαίο ή όχι, ο Ολλανδός φορ την επόμενη σεζόν αποκτήθηκε από την Μπάγερν όπου σε τέσσερις σεζόν και 129 ματς έβαλε 73 γκολ.

📰 Η Μπάγερν δεν έχει βρει… πατήματα ακόμη, φάνηκε και στο 1-1 με τη Λειψία, εμφανώς ο Κοουτίνιο δεν έχει προσαρμοστεί. Πλήρης απόψε. Ο Αστέρας του Βλάνταν Μιλόγεβιτς έκανε το 6/6 στη σέρβικη SuperLiga αλλά στο 2-1 με την Ιντίγια πήρε πέναλτι στο 89’ και στο 91’ που προκάλεσαν σάλο στη χώρα. Φέτος έχει 8-5-1 στα επίσημα, στα προκριματικά απέκλεισε διαδοχικά τις Σούντοβα, Ελσίνκι, Κοπεγχάγη και Γιούνγκ Μπόις.

Novibet
Βαθμολογία
9.1/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Πλήθος ειδικών στοιχημάτων
check_3c
Κορυφαίες αποδόσεις
check_3c
Αναλήψεις εντός 24 ωρών
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ


🦊 Αστείες οι αποδόσεις, ενδεικτικό ότι το over 2,5 έπεσε στο… 1.25! Μη τρελαθούμε κιόλας. Ο Αστέρας παίζει για δεύτερη σερί σεζόν σε ομίλους, σοβαρή ομάδα έχει, πήρε περσινά μαθήματα και τα εξαργυρώνει φέτος. Μια funbetιά την έριξα, αν… ψήνεστε ρίξτε και μια ματιά στο ασιατικό χάντικαπ. Πήρα το Χ2 κι αν τα Σερβάκια αντέχουν, κασάρουμε πριν τη λήξη. Λεβαντόφσκι είναι αυτός…

Τρίτη σερί σεζόν μαζί σε όμιλο


🇺🇦🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 Ζευγάρι… κλασικό πλέον στους ομίλους η Σαχτάρ και η Σίτι, αναμετρώνται για τρίτη σερί σεζόν! Το 2017-18 στο Μάντσεστερ έληξε 2-0 (με Ντε Μπρόινε και Στέρλινγκ) και στο Χάρκοβο, τελευταία αγωνιστική, οι Ουκρανοί νίκησαν 2-1 με Μπέρναρντ και Ισμαΐλι, μείωσε με πέναλτι στο 92’ ο Αγουέρο. Το 2018-19 η Σίτι έκανε δύο νίκες με συνολικό σκορ… 9-0: στο Χάρκοβο με 3-0 (με Νταβίδ Σίλβα, Λαπόρτ και Μπερνάντο Σίλβα) και στο Μάντσεστερ με 6-0 με χατ-τρικ του Ζέσους κι από έναν των Ντ. Σίλβα, Στέρλινγκ και Μαχρέζ.

5-3-8 έχει η Σαχτάρ ενάντια σε Αγγλους, είναι 5-2-1 ως γηπεδούχος, μόνο από τη Σίτι έχει ηττηθεί! 5-1-2 έχει η Σίτι ενάντια σε Ουκρανούς, πλην της προαναφερθείσας η άλλη ήττα ήταν από την Ντινάμο το ’11 στο Κίεβο με 2-0.

📰 Ξανά στο Χάρκοβο το ματς, η Σαχτάρ έχει το απόλυτο στην ουκρανική Premier Liha, 4-3 τη Ζόρια στο τελευταίο, θα λείψει μόνο ο Βραζιλιάνος μέσος Μάικον που δεν υπολογίζεται. Η Σίτι αναζητά… απαντήσεις μετά το ράπισμα με 3-2 στο Νόριτς, ήδη στο -5 από τη Λίβερπουλ, ο Πεπ Γκουαρδιόλα δεν υπολογίζει σε Στόουνς, Λαπόρτε, Σανέ, ο Φερναντίνιο αναγκαστικά θα παίξει στα στόπερ.

🦊 Κακές οι αποδόσεις, ναι μεν η Σίτι δεν είναι καλά αλλά σπάνια κάνει απανωτά αρνητικά αποτελέσματα. Σε ματς που το over 2,5 είναι στο… 1.45 τι να συζητήσεις;

Δαίμονας, «ξόρκισμα» και αήττητο από τότε που έπαιζαν Μακούν και Γκοβού!


🇫🇷🇪🇸 Κάποτε η Παρί Σεν Ζερμέν ήταν ο… κακός δαίμονας της Ρεάλ Μαδρίτης στην Ευρώπη, δαίμονας που… ξόρκισε εντός της τριετίας που σάρωσε τα πάντα με τρεις σερί κατακτήσεις Champions League. Η φετινή θα είναι η πέμπτη φορά που Παριζιάνοι και Μαδριλένοι ανταμώνουν, 4-2-2 υπέρ της «βασίλισσας» ο απολογισμός σε όλα, 1-2-1 στο Παρίσι, 2-1 οι προκρίσεις για την Παρί καθώς έδωσαν και ματς σε όμιλο, όπως φέτος.


Πρώτη φορά συναντήθηκαν τον Μάρτιο του 1993, στα προημιτελικά του UEFA. Η Ρεάλ του Μπενίτο Φλόρο, έχοντας Ιέρο, Ζαμοράνο, Μπουτραγένιο, τον γνωστό μας Μίτσελ, τον Κροάτη Προσινέτσκι μα και τον… Λουίς Ενρίκε (!) στην ενδεκάδα επικράτησε 3-1 στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου» με γκολ των Μπουτραγένιο, Ζαμοράνο και Μίτσελ, με τον Ζινολά να μειώνει. Ωστόσο η «βασίλισσα» στη ρεβάνς έζησε εφιαλτικό βράδυ: 4-1 η Παρί του Πορτογάλου Ζόρζε Τεϊσέιρα με Γουεά, Ζινολά, Βάλντο, Κομπουαρέ, για να μειώσει στο 94’ ο Ζαμοράνο. Η Παρί αποκλείστηκε από τη Γιουβέντους που πήρε το τρόπαιο, στους τελικούς με την Ντόρτμουντ. Βασικοί ήταν τότε και οι μετέπειτα γνωστοί προπονητές Αντουάν Κομπουαρέ, Πολ ΛεΓκεν, Ρικάρντο Γκόμες.

Δεύτερο «ραντεβού», ξανά Μάρτιο, ένα χρόνο μετά, ξανά στα προημιτελικά αλλά του Κυπελλούχων. Και τούτη τη φορά η Παρί απέκλεισε τη «βασίλισσα», που είχε εκείνη τη χρονιά τον Βιθέντε ντελ Μπόσκε στον πάγκο, με 1-0 στη Μαδρίτη χάρη σε γκολ του Ζορζ Γουεά στο 32’, και 1-1 στο Παρίσι με τέρματα των Ρικάρντο Γκόμες (51’) και Μπουτραγένιο (20’). Η Παρί στη συνέχεια έμεινε εκτός από την Αρσεναλ, η οποία πήρε το τρόπαιο (1-0 την Πάρμα στην Κοπεγχάγη).

Oι δυο τους έπαιξαν ξανά σε όμιλο το 2015-16: 0-0 στο Παρίσι και 1-0 η Ρεάλ του Ράφα Μπενίτεθ στη Μαδρίτη με γκολ του Νάτσο στο 35’, η ΠΣΖ του Λοράν Μπλαν έπαιζε τότε με Ντι Μαρία, Καβάνι, Ιμπραχίμοβιτς μπροστά και Νταβίντ Λουίζ, Τιάγο Σίλβα στα στόπερ. Φυσικά αμφότερες πέρασαν από όμιλο που συμπλήρωναν η Σαχτάρ και η Μάλμε, η Παρί αποκλείστηκε από τη Σίτι στα προημιτελικά και η Ρεάλ πήρε το τρόπαιο, στα πέναλτι, στο Μιλάνο ενάντια στην Ατλέτικο…

Και, φυσικά, έπαιξαν και τον Μάρτιο του ’18 στους «16» του προπέρσινου Champions League με τη «βασίλισσα» να προκρίνεται με δύο νίκες: 3-1 στη Μαδρίτη με δύο γκολ του Ρονάλντο κι ένα του Μαρσέλο, είχε ανοίξει το σκορ ο Ραμπιό στο 33’. Και 2-1 στο Παρίσι με Ρονάλντο και Κασεμίρο, είχε ισοφαρίσει προσωρινά ο Καβάνι στο 71’ λίγο μετά την αποβολή του Βεράτι. Και πάλι η Ρεάλ πήρε το τρόπαιο, νικώντας τη Λίβερπουλ στον τελικό του Κιέβου. Γουρλού μας είναι η Παρί, τελικά!

Απέναντι σε ισπανικές ομάδες η Παρί μετρά 11-7-12 γενικά και, επιμέρους, 7-4-3 στο Παρίσι, οι ήττες από Ντεπορτίβο το ’00, Μπάρτσα το ’15 και Ρεάλ το ’18. Αντίστοιχα, η Ρεάλ έχει 19-6-7 κόντρα σε γαλλικές ομάδες και, επιμέρους, εκτός έδρας, 6-3-6 και αήττητη εδώ και εννέα χρόνια (3-2-0 έκτοτε), ήτοι από το 1-0 από τη Λιόν στου «16» του 2019-10, με γκολ μάλιστα του (μετέπειτα «ερυθρόλευκου») Ζαν Μακούν. Βασικός τότε για την ομάδα του Κλοντ Πιέλ ήταν ένας άλλος… θεούλης, ο Σίντνεϊ Γκοβού, που έπαιξε αργότερα στον Παναθηναϊκό. Ο Μανουέλ Πελεγρίνι ήταν τότε στον πάγκο της Ρεάλ που είχε Κακά, Τσάμπι Αλόνσο και τον Ιγουαΐν δίπλα στον Ρονάλντο…

📰 Η Παρί, χάρη στην γκολάρα (με «ψαλιδάκι») του Νεϊμάρ στο 90’ νίκησε το Στρασβούργο αλλά περισσότερο απασχολεί το γεμάτο δελτίο… απουσιών: τιμωρημένος ο Νεϊμάρ, τραυματίες οι Καβάνι, Εμπαπέ, Ντράξλερ, Κερέρ, Νταγμπά, ντεμπούτο ως βασικός θα κάνει ο Ικάρντι, ως λέει το ρεπορτάζ. Ντεμπούτο έκανε ο Αζάρ για μια Ρεάλ που τον… περίπατο, με τα τρία γκολ νωρίς, με τη Λεβάντε διαδέχθηκε στο τέλος το άγχος (3-2). Εκτός ο τιμωρημένος Σέρχιο Ράμος, ο επίσης τιμωρημένος Νάτσο (άρα θα κατέβει με Βαράν – Μιλιτάο στα στόπερ) και οι τραυματίες Μόντριτς, Μαρσέλο, Ασένσιο, Βαλβέρδε και Ισκο.

🦊 Αντιστοιχηματικό το ματς, ειδικά με την Παρί φαβορί στο 2.20 – 2.30. Ο Ικάρντι κινείται από 2.10 ως 2.60 για να σκοράρει, ο Αζάρ λίγο πιο πάνω, συνδυάζονται και οι δύο στη Stoiximan με τιμή στο ωραιότατο 5.20.

Περσινά… προηγούμενα


🇮🇹🇪🇸 Ατλέτικο και Γιουβέντους έχουν… παρελθόν από τη δεκαετία του ’60 καθώς είχαν ανταμώσει δύο φορές (πέντε ματς) για το Κύπελλο Εκθέσεων, τον προπομπό του UEFA. Το ’64 η Γιούβε προκρίθηκε με δύο νίκες (1-0 στο Τορίνο, 2-1 στη Μαδρίτη) και στα ημιτελικά του ’65 χρειάστηκε τρίτο ματς, αφού και τα δύο έληξαν με 3-1, ξανά στο Τορίνο, για να προκριθεί.



Στα… σύγχρονα, αντάμωσαν ξανά στην τρέχουσα δεκαετία. Σε όμιλο το 2014-15, με την Ατλέτικο να νικά 1-0 στο «Βιθέντε Καλδερόν» με γκολ του Αρνά Τουράν και να αποσπά 0-0 στο Τορίνο, έχοντας βασικό τον νυν «μπιανκονέρο» Μάριο Μάντζουκιτς. Και, στους «16» πέρυσι η Ατλέτικο επικράτησε 2-0 στη Μαδρίτη με γκολ των Χιμένες και Γοδίν στο τελευταίο 20λεπτο, για να κάνει την ανατροπή η «βέκια σινιόρα» με 3-0 με χατ-τρικ του καταπληκτικού, εκείνο το βράδυ, Κριστιάνο Ρονάλντο.

17-4-13 έχει η Ατλέτικο με ιταλικές ομάδες γενικά, επιμέρους στη Μαδρίτη είναι 11-0-4 συμπεριλαμβανομένων αγώνων για το Εκθέσεων αλλά και το Intertoto. Η δε Γιούβε αριθμεί 29-16-26 κόντρα σε Ισπανούς, σε όλα, και 8-6-20 επί ισπανικού εδάφους.

📰 Η Ατλέτι τα βρήκε σκούρα στο Σαν Σεμπαστιάν, το 2-0 από τη Σοσιεδάδ έδωσε συνέχεια στις μέτριες εμφανίσεις της, με τον Ντιέγο Σιμεόνε να έχει εκ νέου αμφίβολο τον Αλβαρο Μοράτα. Στη Γιούβε, η οποία δεν ήταν καλή στο 0-0 με τη Φιορεντίνα, ο Μαουρίτσιο Σάρι δεν υπολογίζει σε Κιελίνι, Ντε Τσίλιο, Ντόουγκλας Κόστα και στους εκτός λίστας Μάντζουκιτς, Τσαν ενώ αμφίβολος είναι ο Πιάνιτς.

Το 28άρι σερί και όμως, αουτσάιντερ...

🇭🇷🇮🇹 Κι όμως… Ντινάμο Ζάγκρεμπ και Αταλάντα έχουν συναντηθεί στο παρελθόν. Ηταν στον 1ο γύρο του UEFA το 1991-92 και οι «μπεργκαμπάνκι» πέρασαν με 0-0 στο πρώτο και 1-1 στο Ζάγκρεμπ, είχε ανοίξει το σκορ ο (παιχταράς) Ζβόνιμιρ Μπόμπαν, για να ισοφαρίσει ο Εβαΐρ στο 60’ με πέναλτι. Η DZ έπαιζε τότε με… Μπόμπαν και Σούκερ στην επίθεση ενώ η Αταλάντα του Μπρούνο Τζιόρτζι είχε, δίπλα στον Εβαΐρ, τον Αργεντινό σταρ Κλαούδιο Κανίχια.

8-10-16 ο απολογισμός της Ντινάμο ενάντια σε ιταλικές ομάδες και 8-4-5 ως γηπεδούχος (ουδέποτε έκανε… διπλό στην Ιταλία). Στο Ζάγκρεμπ δε έχει νικήσει μόνο μια φορά Ιταλούς εδώ και… 42 χρόνια, την Πάρμα το ’00 (1-0, όμιλος Europa). Για την Αταλάντα οι προαναφερθείσες ήταν οι μόνες της αναμετρήσεις ενάντια σε Κροάτες.

📰 Η Ντινάμο «τρέχει» εντός έδρας αήττητο 28 αγώνων σε όλες τις διοργανώσεις (25-3-0) που κρατά από τον Αύγουστο του ’18, απέκλεισε φέτος διαδοχικά τις Σαμπούρταλο, Φερεντσβάρος και Ρόζενμποργκ (με 4-2-0) και ο Νέναντ Μπιέλιτσα κάνει καλή δουλειά. Πρωτάρα φυσικά σε Champions League η Αταλάντα, η έξοδος απόρροια της δουλειάς του Τζιαμπέρο Γκασπερίνι που έχει αμφίβολο τον φορ Μουριέλ.

🦊 Με τέτοιο αήττητο και είναι ο άσος στο 3.60; Δεν είμαστε σοβαροί… Ναι μεν η Αταλάντα είναι ομάδα-υπόδειγμα αλλά δεν παύει να δίνει την… παρθενιά της απόψε στη διοργάνωση. 

 

Picks

 

Combo 🔢 🇬🇷🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿

➡️ 19:55 Ολυμπιακός – Τότεναμ: 1Χ & over 1,5 (2.53, Betshop)

Αξία ⚽ 🇭🇷🇮🇹

➡️ 22:00 Ντινάμο Ζάγκρεμπ – Αταλάντα: 1 dnb (2.60, Betshop)

Fun bet 💣 🇩🇪🇷🇸

➡️ 22:00 Μπάγερν Μονάχου – Ερυθρός Αστέρας: Χ2 (14.15, Novibet)

Σκόρερ 🥅 🇩🇪🇷🇺

➡️ 22:00 Λέβερκουζεν – Λοκομοτίβ Μόσχας: Γκολ Μπελαράμπι (2.80, Interwetten)

Σκόρερς, special 🥅 🇫🇷🇪🇸

➡️ 22:00 Παρί Σεν Ζερμέν – Ρεάλ Μαδρίτης: Γκολ Ικάρντι και γκολ Αζάρ (5.20, Stoiximan)

Νίκος Μποζιονέλος

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi

Περισσότερα άρθρα
kipello_icon
Top Στοιχηματικές
λογότυπο Stoiximan
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Pamestoixima.gr
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Novibet
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bwin
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Betsson
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.4
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.4
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Fonbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bet365
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Netbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Interwetten
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ