foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ*
ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ57
COSMOTE TV ΔΩΡΕΑΝ* ΕΔΩ 📺 ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Όλα
3 ώρες
8 ώρες
12 ώρες

2.800 λέξεις για Ζιό, Ρίμπο έως Μουρίνιο, Αμπροσιάνα

Μποζιονέλος | 17 Σεπ 2019 12:41
C657RIbWoAEzJlw.jpg

Να’ ναι καλά ο δύσμοιρος ο Παναθηναϊκός, έτσι όπως τον κατάντησαν, με το combo του «Κλεάνθης Βικελίδης» (μεγάλο δώρο το 2.45 με over 1,5 στον άσο), και χαμογέλασε λίγο το χειλάκι μας, στοιχηματικά πάντα.

«Μέσα» ήταν και η εκτίμηση για το ντεμπούτο του Ντιέγο Μαραντόνα, άλλο ένα ωραίο combάκι το Χιμνάσια – Ράσινγκ, πλήρωσε ως μονό και ανέμενα δυάδα του 4.56 με ανάλογο (διπλό και over 1,5) την… Αρσεναλ στο Γουότφορντ.

Ειρήσθω εν παρόδω, ο Μανωλάς στη Νάπολι και ο Σωκράτης στην Αρσεναλ έχουν γίνει η χαρά αντίπαλου επιθετικού. Τυχαίο ότι πατώνει η Εθνική μας;

Το μεγαλύτερο κρίμα, στα προχθεσινά, ήταν η ρημάδα η Μπρέσια με draw no bet στο 2.55: προηγήθηκε με 3-1, δεν κασάρω, λες «πάει το πιάσαμε», μένει με δέκα, 3-4 και φιλιά στη θεία.

Εκεί που κάσαρα λίγο πάντως ήταν στο μονακομαρσεγέζικο ματσάκι, με το που έγινε το 3-4, τουλάχιστον πήρα πίσω το ποντάρισμα, σε ματς με εξέλιξη 2-0, 2-4, 3-4.

Εποχή… σεντονιού από απόψε, συνηθίστε και λίγο τα κείμενα-σεντόνια αναφορικά με το παρελθόν των οκτώ ζευγαριών, κάθε Τρίτη και Τετάρτη με Champions League. Οσο δεν μιλάω, γράφω ο άτιμος, συχνά βγαίνουν και ωραία στατιστικά, χρήσιμα για ποντάρισμα…

Ποντάροντας στο… 35% 🏐


🇬🇷🇵🇹 Αρχή με μια… τζούρα από βόλεϊ, όμως. Και με την ευχή μη… ματιάσω την Εθνική μας, η οποία ύστερα από αρκετά χρόνια δείχνει εκ νέου ανταγωνιστική και διεκδικεί πρόκριση στη β’ φάση του Eurovollley για πρώτη φορά από το 2009. Οι απόδοση των διεθνών μας, μαζί με τον χαμηλό μέσο όρο ηλικίας που έχει η ομάδα, αφήνει πραγματικά μια νότα αισιοδοξίας για το άθλημα γενικότερα. Ένα άθλημα που είχε την ατυχία να κάνει τη μεγαλύτερη επιτυχία του, με το χάλκινο στη Γάνδη, την ίδια χρονιά με το έπος του Eurobasket το 1987.

Η Εθνική του Δημήτρη Ανδρεόπουλου έκανε λοιπόν μεγάλη εμφάνιση χθες, νίκησε 3-1 (25-23, 24-26, 25-27, 21-25) τη Ρουμανία και με νίκη σήμερα επί της Πορτογαλίας θα πάρει την πρόκριση για τους 16» του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος. Με νίκη ακόμα και με 3-2 προκρίνεται 100%, με ήττα θα πρέπει να περιμένει τι θα γίνει στο Πορτογαλία - Ρουμανία που θα διεξαχθεί αύριο, Τετάρτη. Γενικώς αυτή η ομάδα είχε αρχίσει να δείχνει κάποια καλά στοιχεία, κι αν συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό μπορεί βρεθεί στις 16 καλύτερες ομάδες της διοργάνωσης. Κάπου εκεί θα πέσει πάνω στην ανίκητη Ρωσία, αλλά… και τι έγινε;


Με τη Βουλγαρία την Πέμπτη ηττήθηκε μεν με 3-0 αλλά τα δύο σετ ήταν οριακά, με την πανίσχυρη Ιταλία πήρε σετ (και, μάλιστα, το πρώτο) με τη Γαλλία λύγισε απέναντι σε καλύτερη ομάδα και με τη Ρουμανία τα… έδωσε όλα. Η δε Πορτογαλία έχει ήδη 3/3 ήττες με (μόλις) 1-9 σετ.

Στα της παράδοσης, Ελλάδα και Πορτογαλία αναμετρώντα για πρώτη φορά σε Eurovolley, για πρώτη φορά μετά από το 2010 και σε 22 ματς το… σκορ είναι 12-10 υπέρ μας.

🦊 Αουτσάιντερ του 2.55 η Εθνική μας, με… φόρα από χθες ενάντια σε αντίπαλο που δεν έχει τόσο μεγάλη διαφορά, αγωνιστικά; Μια ψιλή, αξίζει. 35% πιθανότητα για νίκη έχει, κατ΄εμέ, με τόσο πήρα το ρίσκο.

Οι ελλείψεις και ο Νάγκελσμαν


🇵🇹🇩🇪 Πρώτη φορά ανταμώνουν Μπενφίκα και Λειψία. Οι «αετοί» κόντρα σε γερμανικές ομάδες έχουν απολογισμό, γενικά, 14-14-20 και επιμέρους στη Λισσαβώνα, 14-8-3. Στα τελευταία επτά ηττήθηκε μόνο από την Μπάγερν, το ’18 (με 2-0), σε ομίλους υποδεχόμενη Γερμανούς έχει 1-1-2.

Η δε Λειψία έπαιξε με Πορτογάλους το ’17, σε όμιλο, με την Πόρτο, νικώντας 3-2 εντός και χάνοντας 3-1 στο λιμάνι.

📰 Για δέκατη σερί σεζόν στους ομίλους η Μπενφίκα, ξεκίνησε με 4-0-1 στην Primeira Liga χάνοντας όμως από την Πόρτο, της λείπουν οι Γκάμπριελ, Φλορεντίνο και Ζάντσον από τα χαφ, Φέισα ή Σάμαρης ή… και οι δύο θα πάρουν φανέλα βασικού απόψε. Αήττητη στα δικά της… εγχώρια πέντε η Λειψία (4-1-0), περιόρισε με τύχη σε 1-1 την Μπάγερν, παρθενική της παρουσία στη διοργάνωση απόψε, όχι όμως και για τον Γιούλιαν Νάγκελσμαν που μέτρησε 0-3-3 ως προπονητής της Χόφενχαϊμ στην παρθενική παρουσία του σε όμιλο, πέρυσι.

🦊 Ψαγμένες οι αποδόσεις, στις περισσότερες ο άσος έχει ίδια τιμή με το διπλό. Ασο (2.70, Bwin) βλέπω αλλά δεν έμπλεξα…

Αήττητη από το… 1936


🏆🇮🇹🇨🇿 Ιντερ και Σλάβια δεν ανταμώνουν για πρώτη φορά, μιας και το μακρινό 1938 είχαν αναμετρηθεί στο πλαίσιο μιας εκ των πρώτων διεθνών διοργανώσεων, του Mitropa Cup (1927-92). Τότε μάλιστα η Ιντερ ονομαζόταν ακόμη «Αμπροσιάνα», μια μετονομασία που είχε προκύψει ελέω του καθεστώτος του Μπενίτο Μουσολίνι. Οι Τσεχοσλοβάκοι προκρίθηκαν με ήττα 3-1 στο Μιλάνο και… 9-0 στη ρεβάνς της Πράγας και στο τέλος κατέκτησαν το τρόπαιο στους διπλούς τελικούς με τη Φερεντσβάρος. Το Mitropa ήταν πρακτικά μια διεθνής διοργάνωση της Κεντρικής Ευρώπης, ιδέα του Ρενάτο Νταλ’ Αρα, τότε προέδρου της Μπολόνια. 6 τίτλους είχε πάρει ο ουγγρική Βάσας, από 3 οι Μπολόνιακ αι Σπάρτα Πράγας κι άλλες 28 ομάδες από δύο ή έναν.


Η δε Ιντερ είχε πρώτο πρόεδρο τον Ελληνοβενετσιάνο Ιωάννη Παραμυθιώτη (!), το 1909-1910 υπό την καθοδήγηση του Βιρτζίλιο Φοσάτι κέρδισε το πρώτο πρωτάθλημα της ιστορίας της, κερδίζοντας σε μπαράζ την Προ Βερτσέλι με 10-3. Εκτοτε ήταν κυρίαρχη στη γείτονα…

Η Ιντερ αριθμεί 6-2-2 υποδεχόμενη τσέχικες ή τσεχοσλοβάκικες ομάδες σε όλες τις διεθνείς διοργανώσεις, ακόμη και… παλιές, με τελευταία ήττα το ’36 με 5-3 από τη Σπάρτα. Στα… σύγχρονα χρόνια έπαιξε το ’86 με την Ντούκλα (0-0) και το ’16 με τη Σπάρτα (2-1 με ισάριθμα γκολ του Εντερ). Η Σλάβια έχει να κάνει νίκη επί ιταλικού εδάφους, 3-0 στη Βερόνα για το Mitropa το ’69, συνολικά αριθμεί 1-1-10 εδώ δεν σκόραρε στα τελευταία τρία (με Παλέρμο, Φιορεντίνα και Τζένοα), ήτοι από την ήττα με 2-1 στο Ούντινε το ’00.

📰 Η νέα Ιντερ του Αντόνιο Κόντε δεν αρέσει απόλυτα αλλά μετρά 3/3 στην αρχή της Serie A και έπεται η Ιντερ. Αμφίβολος ο Λουκάκου αλλά χθες έβγαλε την προπόνηση, για να πλαισιώσει μπροστά τον Λαουτάρο. Αμφίβολοι στους Τσέχους ο μέσος Σέβτσικ και ο στόπερ Τάκακς.

🦊 Χαμηλό φαβορί, δύσκολα ή εύκολα νομίζω θα το πάρουμε τούτο… εμείς η Ιντερ. Στο 2.85 (Stoiximan) το multiscore 1-0, 2-0, 3-0 και στο 2.25 το ανάλογο combo άσου με under 3,5.

🦊 Με τον Λουκάκου όχι στο 100%, ίσως αξίζει μια ριξιά για σκόρερ στον Λαουτάρο που, συν τω χρόνω, ολοένα και βελτιώνεται.

 Τα οικεία μέρη του Ντζιούμπα και η πτώση των αποδόσεων


🇫🇷🇷🇺 Λιόν και Ζενίτ συναντήθηκαν ξανά σε όμιλο, το 2015-16: 3-1 οι Ρώσοι στην Αγία Πετρούπολη (2’ Ντζιούμπα, 56’ Χουλκ, 82’ Ντάνι / 49’ Λακαζέτ) και 2-0 στο «Ζερλάν» (25’ και 57’ Ντζιούμπα) με αποβολή του Γκοναλόν στο 72’. Βασικοί και στα δύο ματς ήταν ο νυν «ερυθρόλευκος» Βαλμπουενά και ο Λοντίγκιν. Οι Γάλλοι είχαν τερματίσει τότε τελευταίοι στον όμιλο, υστερώντας στην ισοβαθμία με τη Βαλένθια ενώ είχαν προκριθεί Ζενίτ και Γάνδη.

Betshop
Βαθμολογία
8.2/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Καταθέσεις από 1€
check_3c
Εύκολη πλοήγηση
check_3c
Αναλήψεις εντός 24ωρών
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ


Η Λιόν έχει 2-0-2 υποδεχόμενη ρώσικες ομάδες, δεν έχει νίκη από το 3-1 επί της Ρούμπιν στα προκριματικά του 2011-12, με προπονητή τότε τον Ρεμί Γκαρντ και τον Μπαφετιμπί Γκομίς στους σκόρερ. Η Ζενίτ αριθμεί 2-1-4 επί γαλλικού εδάφους, αήττητη στα τελευταία δύο και με τελευταία αποτυχία το 2-0 στο Μονακό το ’14 σε όμιλο.

📰 Σχεδόν πλήρης η Λιόν που… υποφέρει αμυντικά, το έδειξε και στο 2-2 με την Αμιάν, τα λέγαμε: ήταν ρίσκο να πάρει προπονητή τον ανύπαρκτο Σιλβίνιο. Η Ζενίτ κάνει πρεμιέρα στα ευρωπαϊκά απόψε, κάνει καλή δουλειά ο Σερχέι Σέμακ και οι Ζιρκόφ, Αζμούν και Ντζιούμπα δημιουργούν μια αποτελεσματική τριπλέτα μπροστά.

🦊 Επεσε από το 1.88 στο 1.70 το αμφίτερμα, έπεσε στο 1.67 από 1.79 ο άσος, εννοείται ότι αμφότερα κρίνονται ασύμφορα. Η Ζενίτ είναι… θηρίο, ομάδα αξίας δεκάδων εκατομμυρίων, η Λιόν είναι μια ομάδα που τώρα «χτίζεται» αν ληφθεί υπόψη η λογική του Σιλβίνιο στο γήπεδο, και στο 5άρι στο διπλό (Betshop) δεν λέω όχι, μια χαρά το ασιατικό +0,25 με μισή πληρωμή σε ισοπαλία.

🦊 Σε καλή τιμή να σκοράρει ξανά στο Λιόν ο Ντζιούμπα (3.50 στη Netbet), πιο κάτω ο Ντεπάι της Λιόν (2.40) που όμως παίζει έξω αριστερά, όπου έχει πει ότι δεν πολυγουστάρει.

Χωρίς ήττα εδώ και 23 χρόνια


🇳🇱🇫🇷 Πρώτες αναμετρήσεις στα χρονικά για Αγιαξ και Λιλ. Ο «Αίαντας» έχει συνολικά 13-7-8 κόντρα σε γαλλικές ομάδες και, επιμέρους, 8-4-2 στο Αμστερνταμ με 4-4-0 μετά την τελευταία ήττα, η οποία ήταν από την Οσέρ τον Νοέμβριο του ’96, σε όμιλο, με σκόρερ τους Μπερνάρ Ντιομέντ και Στιβ Μαρλέ για την ομάδα του Γκι Ρου, είχε μειώσει ο Τιτιάνι Μπαμπαγκίντα για τον Αγιαξ του Λουίς φαν Χάαλ που είχε βασικό τον γνωστό μας Νόρντιν Βόουτερ (φόρεσε χρόνια αργότερα τα… πράσινα).

Η Λιλ έπαιξε με Ολλανδούς δις: για το Intertoto το ’67 με τη Χρόνινχεν (2-1 μέσα, 3-1 έξω) και το ’11 σε όμιλο του Europa League με την PSV (2-2 στη Λίλλη, ήττα 3-1 στο Αϊντχόφεν.

📰 O Αγιαξ απέκλεισε δύσκολα ΠΑΟΚ και ΑΠΟΕΛ στα προκριματικά, λίγο καιρό μετά την παρουσία του στα ημιτελικά και… δευτερόλεπτα πριν τον τελικό (βλ. Τότεναμ). τέσσερις σερί νίκες μετρά στην Eredivisie και ακολουθεί το ντέρμπι στο Αϊντχόφεν. Η Λιλ γύρισε μετά από έξι χρόνια στους ομίλους, έχει 3-0-2 στη Ligue 1 με νίκες εντός και ήττες εκτός, αποκάλυψη ο Νιγηριανός Οσίμχεν που σκοράρει συχνά, σημαντική η επάνοδος του Τούρκου ηγετικού μέσου Γιαζιτσί.

🦊 Καμία αξία στον άσο του 1.45, καμία αξία στην έδρα γενικώς, ο Αγιαξ σταθερός δεν είναι και η νεανική ομάδα της Λιλ έχει το προτέρημα της έλλειψης φόβου στο γήπεδο, και το μειονέκτημα της απουσίας της εμπειρίας αρκετών βασικών της από τέτοια ματς. Για σκόρερ, ο Τάντιτς στο 2.20 (Interwetten) και ο Οσίμχεν στο 3.55 ίσως έχουν τύχη, δεν έμπλεξα πάντως…

Η Βαλένθια δεν έχει νικήσει ποτέ την Τσέλσι


🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿🇪🇦 Για τέταρτη φορά τα… λένε στην Ευρώπη η Τσέλσι και η Βαλένθια, μια φορά ήταν σε νοκ άουτ και δύο σε ομίλους. Η πρώτη ήταν στα προημιτελικά του ’07: 1-1 στο «Στάμφορντ Μπριτζ» (53’ Ντρογκμπά / 30’ Νταβίδ Σίλβα) και 2-1 οι Λονδρέζοι στο «Μεστάγια» (32’ Μοριέντες / 52’ Σεφτσένκο, 90’ Εσιέν). Παρά την πρόκριση χάρη στον Γκανέζο, που πέρασε και δεν… ακούμπησε από τον Παναθηναϊκό, η Τσέλσι του Ζοσέ Μουρίνιο αποκλείστηκε από τη Λίβερπουλ στα ημιτελικά.


Και ακολούθησαν άλλα τέσσερα… ραντεβού τους σε ομίλους, με την Τσέλσι να μην έχει ήττα συνολικά σε έξι ματς ενάντια στους Λεβαντίνους. Το 2007-08 έφεραν 0-0 στο Λονδίνο και η Τσέλσι νίκησε ξανά 2-1 στη Βαλένθια, έχοντας πια τον Αμπραχαμ Γκραντ στον πάγκο, και το 2011-12 έφεραν 1-1 στο «Μεστάγια» και 3-0 στο Λονδίνο.

Υποδεχόμενη Ισπανούς η Τσέλσι αριθμεί 10-7-2, έσχατη ήττα το 3-1 από την Ατλέτικο στον ημιτελικό του ’14 ενώ δεν έχει νίκη στα τελευταία τέσσερα (0-3-1), ήτοι από το 1-0 επί της Μπαρτσελόνα στον ημιτελικό του ’12. Το γκολ του Ντρογκμπά στο 45’ χάρισε στους «μπλε» του Ρομπέρτο ντι Ματέο τη νίκη, το 2-2 του «Καμπ Νου» την πρόκριση και… τα πέναλτι στο Μόναχο το τρόπαιο ενάντια στην Μπάγερν. Η μόνη άλλη ήττα της Τσέλσι από ισπανική ομάδα στο Λονδίνο ήταν από την Μπαρτσελόνα του Φρανκ Ράικαρντ τον Φεβρουάριο του ’96, 2-1 με αυτογκόλ των Μότα, Τέρι και τέρμα του Ετό στο 88’.

Η δε Βαλένθια επί αγγλικού εδάφους αριθμεί 3-12-8, οι νίκες της έγιναν οι δύο μέσα σε μια διετία (2012-13) με Στόουκ, Σουόνσι και παλιά, το 2002, στο Λίβερπουλ.

📰 Ερχονται από… 5-2 στα τελευταία τους, η Τσέλσι διέλυσε εκτός της Γουλβς με τον τρομερό Εϊμπραχαμ να κάνει χατ-τρικ, πρώτο… σεντονάτο ματς για τον Φρανκ Λάμπαρντ ως προπονητής. Ρούντιγκερ, Εμερσον και λογικά και ο Καντέ εκτός. Η Βαλένθια έχασε με το εν λόγω «βαρύ» σκορ στο «Καμπ Νου», στο ντεμπούτο του Αλμπερτ Θελάδες αντί του Μαρθελίνο, ερώτημα η αποψινή της ενδεκάδα.

Novibet
Βαθμολογία
9.1/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Πλήθος ειδικών στοιχημάτων
check_3c
Κορυφαίες αποδόσεις
check_3c
Αναλήψεις εντός 24 ωρών
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ


🦊 Παραπάνω από όσο περίμενα ο άσος, στο 1.85 (αντί για 1.60), άρα… τροφή για σκέψη. Αξίζει ή… τυράκι; Αγνωστο το πώς θα συμπεριφερθεί η Βαλένθια επί Θελάδες, στο τελευταίο ήταν για γέλια. Για να ποντάρεις δε στον Εϊμπραχαμ για γκολ, είναι στο 2.10 στη Novibet για any time και στο 6.20 στη Stoiximan για 2+ γκολ.

🦊 Ο δε Πέδρο, όλα με την Μπαρτσελόνα, έπαιξε 13 φορές ενάντια στη Βαλένθια (εκ των οποίων οκτώ βασικός) και σκόραρε μόνο σε ένα. Στο 2.85 απόψε, πάντως.

 Αήττητη κόντρα σε Βέλγους, αήττητη 18 σερί εντός


🇦🇹🇧🇪 Σάλτσμπουργκ και Γκενκ συναντιούνται για πρώτη φορά στην ιστορία τους. O απολογισμός της Red Bull ενάντια σε Βέλγους είναι θετικός: 6-2-4 και, επιμέρους στο Σάλτσμπουργκ, 4-2-0 με γκολ 12-5. Εσχατο ματς, το περσινό 4-0 επί της Μπριζ για τους «16» του Europa League.

Η δε Γκενκ έχει παίξει άλλες δύο φορές ενάντια σε Αυστριακούς, αμφότερες σε ομίλους του Europa και αμφότερες με τη Ραπίντ: το ’13 έφερε 1-1 και 2-2 (στη Βιέννη) και το ’16 νίκησε 1-0 εντός και λύγισε 3-2 στην αυστριακή πρωτεύουσα.

📰 Η Σάλτσμπουργκ μετρά ήδη 7/7 νίκες και 34 γκολ ενεργητικό στην αυστριακή Bundesliga, της λείπει όμως η ευρωπαϊκή διάκριση εδώ και μερικά χρόνια που… γιγάντωσε ως σύλλογος, συν ότι εντός έδρας σε ευρωπαϊκά «τρέχει» αήττητο σερί 18 αγώνων (14-4-0)! Πρώτο ευρωπαϊκό στη σεζόν απόψε για την Γκενκ, πλην του εξτρέμ Πέιντσιλ παίζει πλήρης ενώ δεν έχει νικήσει ποτέ σε φάση ομίλων Champions League (0-7-5) σε άλλες δύο παρουσίες της.

🦊 Επεσε κάτω από το 1.50 ο άσος, γενικώς πεσμένες οι τιμές και στα γκολ. Οπότε έριξα μια funbetιά, να έχει ως την ανάπαυλα τουλάχιστον δύο γκολ το ματς.

 Δεύτερη σερί σεζόν μαζί σε όμιλο


🇮🇹🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 Νάπολι και Λίβερπουλ αναμετρώνται σε όμιλο για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, πέρυσι νίκησε η καθεμιά στην έδρα της με 1-0: το γκολ ο Ινσίνε στο «Σαν Πάολο» και ο Σαλάχ στο «Ανφιλντ». Πρώτη στον όμιλο τερμάτισε η Παρί Σεν Ζερμέν, τελευταίος ο Ερυθρός Αστέρας, στους «16» συνέχισε η Λίβερπουλ ευνοούμενη στην ισοβαθμία με τους «παρτενοπέι».

Σε όμιλο, αλλά στο UEFA τότε, είχαν παίξει και το ’10: 0-0 στη Νάπολη και 3-1 στο λιμάνι με χατ-τρικ του Στίβεν Τζέραρντ για την ομάδα του Ρόι Χόντγκσον που είχε βασικό τον… Σωτήρη Κυργιάκο αλλά και παίκτες όπως ο Μεϊρέλες, ο Γιοβάνοβιτς, ο Σέλβι και ο Ενγκόνγκ. Η δε ομάδα του Βάλτερ Ματσάρι έπαιζε με Καβάνι και Λαβέτσι μπροστά.

Η Νάπολι έχει 5-2-3 υποδεχόμενη αγγλικές ομάδες, ισοπαλία έχει να φέρει από εκείνο το 0-0… με τη Λίβερπουλ το ’10. Η Λίβερπουλ στην Ιταλία έχει 3-3-7 με τελευταία νίκη το 1-0 στο Ούντινε το ’12 με γκολ του Χέντερσον, έκτοτε ηττήθηκε από Ρόμα και Νάπολι.

📰 Μίλικ και Χισάι μπήκαν εντέλει στην αποστολή της Νάπολι, που «έστρωσε» μετά τη διακοπή (2-0 τη Σαμπντόρια). Η Λίβερπουλ μετά 5/5 νίκες, είναι ήδη στο +5 από τη Σίτι, το Champions League το πήρε πέρυσι, μονόδρομος να μην… 30αρίσουμε χωρίς πρωτάθλημα, τι να λέμε… Κρατάω… πισινή για το τι ενδεκάδα θα κατεβάσει ο Γιούργκεν Κλοπ πάντως.

🦊 Μαζεμένο το βλέπω, χωρίς πολλά γκολ και με τη Λίβερπουλ να μη νικά. Εξ ου και το combo, 1Χ και μέχρι 3 γκολ...

Επαιξαν το ’98 για τίτλους του… ’97!


🇩🇪🇪🇸 To ευρωπαϊκό Super Cup του 1997 διεξήχθη… το 1998 και ήταν η τελευταία φορά που έλαβε χώρα σε διπλές αναμετρήσεις. Ηταν ανάμεσα στην πρωταθλήτρια Ευρώπης, με το 3-1 επί της Γιουβέντους, Ντόρτμουντ και της νικήτριας του Κυπέλλου Κυπελλούχων, Μπαρτσελόνα (1-0 την Παρί Σεν Ζερμέν με πέναλτι του Ρονάλντο στο 37’, στο Ρότερνταμ.

Στις 8 Ιανουαρίου 1998 αναμετρήθηκαν στο «Καμπ Νου» με την Μπάρτσα του Λουίς φαν Χάαλ να επικρατεί 2-0 με γκολ των Λουίς Ενρίκε (8’) και Ριβάλντο (61’ πέν.), ο «Ρίμπο» πλαισίωνε την επιθετική τριάδα με τους Σόνι Αντερσον και Λουίς Φίγκο. Ο Φαν Χάαλ είχε πάρει τη θέση του Μπόμπι Ρόμπσον ενώ ο Νέβιο Σκάλα είχε αντικαταστήσει στους Βεστφαλούς τον Οτμαρ Χίτζφελντ. Στη ρεβάνς του «Βεστφάλεν» έφεραν 1-1 με γκολ ενός ακόμη γνωστού μας, του Ζιοβάνι (8’), καθώς και του Χάινριχ (64’), η Μπάρτσα πήρε το τρόπαιο.


Ηταν οι μόνες, μέχρι απόψε, αναμετρήσεις ανάμεσα σε Μπορούσια και Μπαρτσελόνα. Η Ντόρτμουντ μετρά 6-9-15 κόντρα σε ισπανικές ομάδες, γενικά, και επιμέρους στη Βεστφαλία 8-3-3, οι ήττες της από Ατλέτικο το ’96, Σεβίλλη το ’10 και Ρεάλ το ’17.

Η Μπαρτσελόνα δεν έχει ήττα από Γερμανούς, γενικά, από το 3-2 από την Μπάγερν στον ημιτελικό του ’15, έκτοτε 2-2-0. Συνολικά έχει 30-14-15 γενικά και 9-10-10 επί γερμανικού εδάφους. Στις τελευταίες 12 επισκέψεις της δε, ήτοι από το 2002, ηττήθηκε δις και αμφότερες στο Μόναχο σε ημιτελικούς.

📰 Η Μπορούσια έριξα 4άρα στη Λεβερκούζεν, «καίγεται» για τον εγχώριο τίτλο φέτος περισσότερο από κάθε τι άλλο, πρακτικά πλήρης παίζει. Στην Μπάρτσα μπήκε ο Μέσι στην αποστολή για πρώτη φορά φέτος αλλά μάλλον ο 1χρονος Φατί θα ξεκινήσει.

 

Picks

 

 Βόλεϊ 🏐 🇬🇷🇵🇹

➡️ 15:00 Ελλάδα – Πορτογαλία: 1 (2.55, Stoiximan)

Ασιατικό 🇫🇷🇷🇺

➡️ 19:55 Λιόν – Ζενίτ: 2 +0,25 Α.Η. (2.73, Betshop)

Special bet 🎁 🏆🇮🇹🇨🇿

➡️ 19:55 ΙντερΣλάβια Πράγας: Multiscore 1-0, 2-0, 3-0 (2.85, Stoiximan)

Ημίχρονο  🇦🇹🇧🇪

➡️ 22:00 ΣάλτσμπουργκΓκενκ: Over 1,5 α’ ημίχ. (2.25, Netbet)

Μονά και δυάδα (απόδοσης 5.03) 1️⃣1️⃣2️⃣  🇮🇹🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 🇩🇪🇪🇸

➡️ 22:00 Νάπολι – Λίβερπουλ: 1Χ & under 3,5 (2.29, Betshop)
➡️ 22:00 Ντόρτμουντ – Μπαρτσελόνα: 1 dnb (2.20, Betshop)

Σκόρερ, μονά και δυάδα (απόδοσης 8.40) 🥅 🇫🇷🇷🇺 🇫🇷🇷🇺

➡️ 19:55 Ιντερ – Σλάβια Πράγας: Γκολ Λαουτάρο Μαρτίνες (2.40, Netbet)
➡️ 19:55 Λιόν – Ζενίτ: Γκολ Ντζιούμπα (3.50, Netbet)

Σκόρερ 🥅 🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿🇪🇦

➡️ 22:00 Τσέλσι – Βαλένθια: Γκολ Πέδρο (2.85, Novibet)

Νίκος Μποζιονέλος

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi

Περισσότερα άρθρα
kipello_icon
Top Στοιχηματικές
λογότυπο Stoiximan
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Pamestoixima.gr
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Novibet
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bwin
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Betsson
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Fonbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bet365
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Netbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Interwetten
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ