foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ*
ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ71
COSMOTE TV ΔΩΡΕΑΝ* ΕΔΩ 📺 ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Όλα
3 ώρες
8 ώρες
12 ώρες

Σκόρερ με αξία, πόντοι σε δυάδα και… καλό μήνα

Μποζιονέλος | 01 Σεπ 2019 11:46
DKWtidcXoAAgAYp.jpg

Τα μουντομπασκετικά λάθη πλήρωσαν χθες, γενικώς η ημέρα ήταν καλή αν ήσουν on line, είχες εικόνα και κάσαρες.

Στα… μουντομπασκετικά, η Ρωσία είχε φτάσει να πληρώνει ως και 2.60 για νίκη επί της Νιγηρίας, ήταν 3.05 με χάντικαπ και επιβεβαιώθηκε έστω και οριακά. Στη δυάδα, η Βενεζουέλα ηττήθηκε από την Πολωνία ακριβώς… όσο έπρεπε, η Ακτή Ελεφαντοστού ήταν αβάτζο 13 πόντων με την Κίνα, το έκλεισα στα μέσα της 4ης περιόδου και, πάλι καλά, διότι έχασε με 15.

Ποδοσφαιρικά, υπάρχουν φορές που κοντράρεις τα πάντα και τα χρήματα που θα πάρεις δεν αξίζουν τόσο όσο η αίσθηση ότι είχες δίκιο. Ήταν δίκαιο και έγινε πράξη δις χθες: μια με το draw no bet της Λέχια στο Γκλίβιτσε με την Πιάστ και, μια άλλη, με τη μη ήττα της Οσασούνα με την Μπαρτσελόνα και έγινε refund αφού ήταν εξίσου πονταρισμένη σε dnb.

Αντίθετα, δεν κάσαρα στο Γιουβέντους – Νάπολι, της είχαν κοπεί τα πόδια αφού έγινε 3-3 το 3-0 (όταν σου βάζει γκολ ο Μανωλάς, τι περιμένεις…) και βλέπετε κάτωθι στο βίντεο ότι ένα άξιο τέκνο της ποδοσφαιρικής οικογένειας του Κουλιμπαλέικου πώς τα έκανε μαντάρα…

Κάκιστη επιλογή αποδείχθηκε ο Αρης στον Βόλο. Εξ ου και μάλλον θα ψάξει για προπονητή σήμερα. Η φάση είναι ότι αμφιταλαντευόμουν χθες κοιτώντας το πρόγραμμα. Λέω «ΟΦΗ, λες;»; Αλλά να νικούσε τρίτη σερί φορά στην Αθήνα τον ΠΑΟ δεν μου ‘βγαινε (και να που… βγήκε, και εύκολα). Κοίταξα την Ξάνθη, ποιο πολύ επειδή ο Παναιτωλικός είναι καλή ομάδα πάλι δεν μου ‘βγαινε. Και δεν τα ανέφερα καν ούτε στα «εκτός παιχνιδιού» όπου επιβεβαιώθηκαν τρία στα τέσσερα αουτσάιντερ (Κολωνία, Μαρίτιμο, Ροστόφ, μόνο η Νόριτς η δεν βγήκε).

Μην αμελείτε να βλέπετε ελληνικό πρωτάθλημα όπου ως τα τέλη Αυγούστου άλλαξαν προπονητή ήδη τέσσερις ομάδες και ακολουθούν άλλες 2-3 (ήδη παραιτήθηκε ο Παντελίδης, τον Αναστασίου δεν τον κόβω καλά, ούτε και τον Κάστρο στο Αγρίνιο): ΑΕΛ (Γρηγορίου αντί Πέτριτς), ΑΕΚ (Καρντόσο), ΟΦΗ (Σίμος αντί Βέρα) και Λαμία (Αντωνίου αντί Χάβου).


https://www.facebook.com/betbozo/videos/1324327617741376/

🇬🇷 H Λαμία έχει 1-1-0 στην παράδοση των αναμετρήσεών της υποδεχόμενη τον Ατρόμητο και 1-1-2 συνολικά στο πρωτάθλημα. Τον Ιανουάριο με πέναλτι του Μπαράλες στο 77’ τον υπέταξε με 2-1 στο ΔΑΚ, στη μόνη της νίκη επί των Περιστεριωτών σε  εννέα επίσημα μεταξύ τους τα τελευταία 20 χρόνια. Και έχει να κάνει νίκη εντός από τις 30 Μαρτίου καθώς έκτοτε έπαιξε δις με την ΑΕΚ και από μια με Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό. Ο Ατρόμητος του Γιάννη Αναστασίου δεν έθελξε με την απόδοσή του στο 1-1 με την ΑΕΚ, δεν είναι θέμα αποτελεσματικότητας ως ανέφεραν αρκετοί αλλά δημιουργίας. Όχι πώς πέρυσι ήταν καλός στα τελειώματα, απλώς είχε τον Κουλούρη που σκόραρε και με… μισή φάση. Και η Λαμία, ως έδειξε και στο 1-1 με τον Παναθηναϊκό, παίζει προσεκτικά με φορτωμένο το κέντρο και ποντάρει πολύ στους ταχείς παίκτες που έχει για να βγαίνει στην κόντρα.



🦊 Γενικώς οι αποδόσεις έχουν υποτιμήσει τη Λαμία, θυμάστε που ήταν πρώτο φαβορί για υποβιβασμό; Αν το 1-1 με τον ΠΑΟ στην πρεμιέρα ήταν απόρροια της δικής της, σχετικά καλής, απόδοσης ή επειδή οι «πράσινοι» ήταν, ως είδαμε και χθες, άθλιοι, θα φανεί και σήμερα αλλά ο Ατρόμητος, εμμένω, δεν μου γεμίζει το μάτι. Προς ώρας. Η αξία στην έδρα.


🇪🇸 Πέντε γκολ σε μια σεζόν είχε να βάλει από τότε που ήταν πιτσιρικάς και τον είχε δώσει δανεικό η Μπράγκα στην Πενιαφιέλ. Ο Ντιέγο Κόστα επέστρεψε από πέρυσι… σπίτι, ο Ντιέγο Σιμεόνε περίμενε πώς και πώς να τον δει δίπλα στον Αλβαρο Μοράτα αλλά ο τελευταίος τραυματίστηκε και θα λείψει (ας ξυπνήσουν μερικοί, που τον προσφέρουν πρώτο σε απόδοση για any time σκόρερ…). Ο… Ντιεγκοκώτσος θα πλαισιωθεί, απόψε ενάντια στην Εΐμπαρ στη Μαδρίτη, από τον Ζάοο Φέλιξ που ως τώρα ήταν εξαιρετικός για την Ατλέτι, η οποία έφτασε τις 57 νίκες με σκορ 1-0 όσο έχει τον Αργεντινό στον πάγκο. Αήττητη, ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης, από τον Απρίλιο του 2001 (στη Segunda, τότε) η Ατλέτι κόντρα στην Εΐμπαρ με 10-4-0.

🦊 Αλτρουιστής ο Φέλιξ, προτιμά να πασάρει αντί να τελειώνει τις φάσεις, ψαρωμένος πλαισιώνοντας τον Ντιέγο Κόστα ο οποίος καλοπληρώνει για any time… tonight για να σκοράρει για πρώτη φορά στην καριέρα του ενάντια στην Εΐμπαρ…

🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 Τα παλιά τα χρόνια μπορούσες συχνά να αποφασίσεις σε ποια εθνική ομάδα θα έπαιζες, ακόμη κι αν είχες αγωνιστεί ήδη… με άλλη. Τον Τιμ Κέιχιλ τον διεκδικούσαν πολλοί: η Ιρλανδία ελέω καταγωγής του πατέρας του, τα νησιά Σαμόα ελέω μητέρας (και μάλιστα αγωνίστηκε σε προκριματικά Μουντιάλ U20 με τη φανέλα της αλλά και σε ένα φιλικό με την Ανδρών), η Αγγλία επειδή τον είχε… αναθρέψει ποδοσφαιρικά, η γενέτειρά του Αυστραλία αλλά και η Νέα Ζηλανδία, πατρίδα του παππού του. Ως γνωστόν, ο Κέιχιλ επέλεξε την εθνική Αυστραλίας, ο αδερφός του τη…. Σαμόα ενώ τρία ξαδέρφια του έκαναν καριέρα στο ράγκμπι ως… Νεοζηλανδοί: Μπεν Ρόμπερτς, Τζο Στάνλι και Τζέρεμι Στάνλι, όπως και μερικά ανίψια του.


Γιατί… Αυστραλία; Ηταν από τους όρους όταν το 2004 πήγε, από τη Μίλγουολ, στην Εβερτον. Σε οκτώ χρόνια έβαλε 68 γκολ σε 278 ματς έχοντας και 56 ασίστ, μία εκ των οποίων στο 2-1 επί της Γουλβς στις 19 Νοεμβρίου 2011, Γιαγκέλκα και Μπέινς οι σκόρερ τότε. Ηταν η τελευταία της νίκη επί των «λύκων» αλλά έδωσαν έκτοτε μόλις τρία ματς. Το δε περσινό 1-3 στο «Γκούντισον Παρκ» ήταν το πρώτο διπλό της Γουλβς, ανεξαρτήτως διοργάνωσης, μετά από οκτώ επισκέψεις (5-3-0) και… 40 χρόνια. Πορτογαλικό… ντέρμπι το ματς, Μάρκο Σίλβα εναντίον Νούνο Σάντο, 2-1-3 στα μεταξύ τους σε δύο λίγκες και (τρομερό ότι) ο Σάντο έχει 3/3 νίκες ως φιλοξενούμενος επί του άλλοτε προπονητή του Ολυμπιακού, δύο με τη Ρίο Αβε (επί της Εστορίλ) κι άλλη μια το προαναφερθέν περσινό τους.

Netbet
Βαθμολογία
8.7/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Δωρεάν συναλλαγές 
check_3c
Ειδικά & Ασιατικά Χάντικαπ
check_3c
Φιλικό mobile
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

🦊 Η Γουλβς μετρά 6-3-0 στα φετινά επίσημα, μόνο νίκες στα προκριματικά του Europa, όπου πέτυχε τον στόχο των ομίλων αποκλείοντας την Τορίνο, και 3/3 ισοπαλίες στην Premier League ενώ δίνει δέκατο ματς μέσα σε 39 ημέρες (!). Ρόστερ καλό, εξαιρετικό για τα δεδομένα της, έχει, αλλά όχι και τόσες εναλλακτικές. Πιο ξεκούραστη η Εβερτον.

🇮🇹 Από τον Οκτώβριο του 2009 (2-1 στη Γένοβα με γκολ των Παλαντίνο, Μέστο και βασικό μάλιστα τον Παπασταθόπουλο, όπως και… κοτζάμ Ερνάν Κρέσπο), ήτοι μια δεκαετία παρά ένα μήνα, η Τζένοα έχει νικήσει –ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης- μόνο μια φορά τη Φιορεντίνα (1-10-8), η οποία έφυγε νικηφόρα τρεις φορές στα τελευταία επτά από… σα πέρα. Και οι δύο μαζί στην πρεμιέρα είδαν… 13 γκολ, 3-3 η Τζένοα με τη Ρόμα στο πρώτο ματς μετά τον Τζιαμπιέρο Γκασπερίνο και με τον Αουρέλιο Αντρεατσόλι να… ντεμπουτάρει, 3-4 οι «βιόλα» υποδεχόμενοι τη Νάπολι με τον Βιντσέντσο Μοντέλα να είναι στο «τιμόνι» από τον Απρίλιο αλλά να αδυνατεί να τους βελτιώσει.

🦊 Κρίσιμο το δεύτερο δείγμα και για τις δύο, αν και τα γκολ… φωνάζουν για το εν λόγω ματς εικάζω ότι θα εμφανιστούν πιο μαζεμένες. Και ποιοτικά η Φιορεντίνα, ενάντια στην Τζένοα των σχεδόν 20 μεταγραφών, υπερέχει.

🇫🇷 Το ημερολόγιο έγραφε (σ.σ. «Σαν σήμερα», έγινα…) 8 Οκτωβρίου 1979 όταν η Σεντ Ετιέν του Ρομπέρ Ερμπέν διέλυε με 5-3 τη Μαρσέιγ στη Μασσαλία και ένας 24χρονος μέσος, που έχει αποκτηθεί εκείνο το καλοκαίρι από τη Νανσί, έβαζε ένα γκολ και μοίραζε δύο ασίστ, εκ των οποίων μία στον Τζόνι Ρεπ ενώ τα νώτα του κάλυπτε το τρεχαντήρι ονόματι Ζαν Σαντινί. Ηταν φυσικά ο Μισέλ Πλατινί. Και το εν λόγω ματς είναι η τελευταία νίκη της Σεντ Ετιέν στο «Βελοντρόμ», έκτοτε 21-4-0! Παράδοση 40 ετών…



Οι Μασσαλοί του Ανδρέ Βίγιας Μπόας δεν έπεισαν ούτε στο 2-1 επί της Νις, μόνο θετικό ότι σκόραρε για πρώτη φορά ο νεοφερμένος Αργεντινός φορ Μπενεντέτο, πλήγμα ότι ο χαφ Λουίζ Γκουστάβο κλείνει στη Φενέρ και δεν θα παίξει απόψε, αντιθέτως είναι διαθέσιμος για πρώτη φορά φέτος ο περσινός αρχισκόρερ Τοβέν. Ούτε οι «στεφανουά» πείθουν, ίσα μετά την Μπρεστ ήρθε η… 3άρα από τη Λιλ και ο Ζισλέν Πρεντάν αρχίζει να αμφισβητείται, πρωτίστως από τον κόσμο.

🦊 Ο Τοβέν λογικά ξεκινά από τον πάγκο, ο Παγέτ παίρνει όλα τα στημένα αλλά ο Μπενεντέτο μπήκε δυναμικά, δείχνει καλό φορ και αξίζει να τον κυνηγήσει κανείς για δεύτερο συνεχόμενο γκολ. Αν έπειθε και λίγο η Σεντ Ετιέν, θα κυνηγούσα και την έκπληξη… 40 ετών.

🇩🇪 Τέσσερα ματς στα προκριματικά του Europa φέτος και ένα στην Bundesliga, μηδέν γκολ. Ενα στο Κύπελλο, στο Μάνχαϊμ, χατ-τρικ. Ο Αντε Ρέμπιτς λογικά δεν φεύγει από την Αϊντραχτ, εκτός κι αν τούτο γίνει αύριο, σήμερα ξεκινά βασικός στο ματς με τη Φορτούνα Ντίσελντορφ στη Φρανκφούρτη. Μια Αϊντραχτ που… σπρώχτηκε πολύ την Πέμπτη με το Στρασβούργο με την αυστηρότατη, μην πω ανύπαρκτη, αποβολή αντιπάλου ενόσω η ίδια έπαιζε με δέκα, η πρόκριση επιτεύχθηκε και υποδέχεται μια Φορτούνα που δεν έχει φύγει με νίκη από τον ποταμό Μάιν από τότε που η μάνα μου ήταν στις μέρες της για να με γεννήσει, 26 Ιανουαρίου του σωτήριου έτους 1980 (έκτοτε 9-4-0). Οση… ρέντα είχε στη Βρέμη η Φορτούνα, άλλο τόσο της έλειψε με τη Λέβερκουζεν…

🦊 Τα… φώτα πέφτουν στον παιχταρά Μπας Ντοστ που ντεμπουτάρει, όπως και οι αποδόσεις. Ωστόσο, γνωστόν, ο παλιός είναι αλλιώς και ο Ρέμπιτς δεν πληρώνει κι άσχημα για το πρώτο του φετινό γκολ στο πρωτάθλημα.

🇧🇷 Η Φλαμένγκο πάει… τρένο φέτος, επί δικαίω ελπίζει σε τίτλο στο Brasileirao και έχει τρομερά αρνητική παράδοση με την Παλμέιρας την οποία έχει να νικήσει από τον Μάιο του 2014, έκτοτε 4-5-0 η «βερδάο» ανεξαρτήτως έδρας. Ομολογουμένως ο Ζόρζε Ζέσους κάνει εξαιρετική δουλειά στη «Φλα» η οποία την Τετάρτη με το 1-1 με την Ιντερνασιονάλ πέρασε στα ημιτελικά του Κυπέλλου. Στη δε Παλμέιρας, βράστα κι άστα μετά τον αποκλεισμό από την Γκρέμιο με 2-1 στο Libertadores, καίτοι είχε νικήσει 1-0 στο πρώτο, στο Πόρτο Αλέγρε. Ο κόσμος βράζει, βρίζει, ο Λουίς Φελίπε Σκολάρι είναι υπ’ ατμόν, μια ομορφιά…

🦊 Πέριξ του 2.15 ο άσος, δικαιολογείται βάσει φόρμας και momentum. Με τη σκέψη ότι μεταξύ τους σημειώνονται τουλάχιστον δύο γκολ εδώ και επτά χρόνια (και 11 σερί ματς), το over 1,5… μένει και «αγοράζεται» με τον άσο…

🏀🏆 Μουντομπασκετικά, άπαντες περιμένουμε πώς και πώς την εμφάνιση του Γιάνναρου με την Εθνική, ωστόσο το Μαυροβούνιο δεν είναι για να το υποτιμάς… Δείχνουν καλοί στους ψηλούς, με Βούσεβιτς και Ντούμπλιεβιτς, αλλά όχι στα γκαρντ. Αρα λογικό να περιμένει κανείς τον Αντετοκούνμπο να πάρει περισσότερες προσπάθειες κάτω από το καλάθι. Στο ντερμπάκι Γαλλία – Γερμανία, οι «μπλε» έχουν απλώς να κλείσουν τον Σρέντερ, να ελέγξουν τον ρυθμό και να κάνει καλό ματς ο Νάντο ντε Κολό επιθετικά. Δεν είναι και δύσκολο…

🦊 Δυαδούλα με τους πόντους του Αντετοκούνμπο και του Ντε Κολό, ίσα ίσα για να βγει η μέρα…

Betting bullets 💣 σε… σκέψεις

🦊 🇫🇷 Η Μονακό έχει κάνει πάλι ένα κάρο μεταγραφές, η ενδεκάδα της αλλάζει ανά αγώνα και μόνο ο κίπερ Λεκόν και το (νέο) επιθετικό δίδυμο των Σλιμανί και Μπεν Γεντέρ είναι σίγουρο για το ματς ενάντια στο ξενερωμένο, μετά τη Φρανκφούρτη, Στρασβούργο. Στο 2.70 το διπλό παίζεται πάντως.

🦊 🇵🇹 Εννέα σερί νίκες μετρά επί της Μπράγκα για την Primeira Liga, ανεξαρτήτως έδρας, η Μπενφίκα η οποία μετρά 35-16-11 εκεί, έχει έξι διπλά στις τελευταίες επτά επισκέψεις και, γενικώς, έχει αναπτύξει μια… πελατειακή σχέση. Οι αναπληρωματικοί του Σα Πίντο έμειναν στο 1-1 με τη Ζιλ, οι βασικοί νίκησαν την Πέμπτη με 2-1 στη Μόσχα, προφανώς τα 5άρια του άσου υπερεκτιμούν τους Λουζιτανούς, αξίζει το 3.25 του draw no bet (στο 2.05 το 1Χ).


🦊 🇹🇷 Αν μη τι άλλο εντυπωσιακό ότι η Μπασακσεχίρ, που έχει κάνει 2-3 πολύ ανταγωνιστικές σεζόν με… φλερτάρισμα τίτλου, δεν έχει νικήσει ποτέ επί συνόλων δέκα επισκέψεων στην Αγκυρα ενάντια στην Γκεντσλέρμπιρλιγκι (0-4-6). Εχει και 4/4 ήττες στα επίσημα φέτος. Η δε νεοφώτιστη Γκεντσλέρ μπήκε με δύο ήττες αλλά στο 2.00 δεν παίζεται, ίσως ισοπαλία έχει τύχη στο εν λόγω.

🦊 🇹🇷 Στη δε Μελιτίνη αναμετρώνται Μαλάτιασπορ – Αλάνιασπορ, ίσως κακώς ο άσος να είναι φαβορί στο 2.75, έχει και την… πλάκα του αφού ο Σεργκέν Γιαλτσίν της Μαλάτια ήταν στον πάγκο της Αλάνια ως το τέλος της σεζόν πέρυσι, ο δε (γνωστός μας) Ερόλ Μπουλούτ ήταν ως τα μέσα της περσινή σεζόν στον πάγκο της… Μαλάτιασπορ.


 


🦊 🇳🇱 Δύο χρόνια έχει να νικήσει στο Αρνεμ την Αλκμααρ η Φιτέσε, που συνεχίζει αήττητη (με δύο νίκες σε τέσσερα ματς) και την πετυχαίνει μετά την πρόκριση στην παράταση επί της Αντβέρπ των… εννέα παικτών. Οριακά ανεκτό το 2.40.

🦊 🇦🇷 Πέντε από τα τελευταία οκτώ, ανεξαρτήτως έδρας, για Κολόν και Ροσάριο έληξαν ισόπαλα, υπ’ ατμόν στον πάγκο της γηπεδούχου ο προπονητής, μέτρια η αντίπαλός της. Πιθανή μοιρασιά, ίσως, στο 2.80.

Picks

 

Δυάδα (απόδοσης 3.72) ⚽ 2️⃣ 🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 🇧🇷

 16:00 Εβερτον – Γουλβς: 1X & over 1,5 (1.95, Stoiximan)
 22:00 Φλαμένγκο – Παλμέιρας: 1X & over 1,5 (1.91, Stoiximan)

Αξία ⚽ 🇬🇷

 20:00 Λαμία – Ατρόμητος: 1 dnb (2.36, Betshop)

Fun bet 💣 🇮🇹

 21:45 Τζένοα – Φιορεντίνα: 2 (2.70, Bwin)

Σκόρερ, μονά και τριάδα (απόδοσης 18.875) 🥅  🇩🇪 🇪🇸 🇫🇷

 19:00 Αϊντραχτ Φρ. - Φορτούνα Ντ.: Γκολ Ρέμπιτς (2.75, Netbet)
 20:00 Ατλέτικο Μ. – Εΐμπαρ: Γκολ Ντιέγο Κόστα (2.60, Netbet)
 22:00 Μαρσέιγ – Σεντ Ετιέν: Γκολ Μπενεντέτο (2.50, Netbet)

Mundobasket, δυάδα (απόδοσης 3.496) 2️⃣ 🏀🏀🏆  🇬🇷🆚🇲🇪 🇫🇷🆚🇩🇪

 15:00 Ελλάδα – Μαυροβούνιο: Αντετοκούνμπο over 21,5 π. (1.87, Stoiximan)
 15:30 Γαλλία – Γερμανία: Ντε Κολό over 13,5 π. (1.87, Stoiximan)

Νίκος Μποζιονέλος

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi

Περισσότερα άρθρα
kipello_icon
Top Στοιχηματικές
λογότυπο Stoiximan
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Pamestoixima.gr
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Novibet
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bwin
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Betsson
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Fonbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bet365
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Netbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Interwetten
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ