foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ*
ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ72
COSMOTE TV ΔΩΡΕΑΝ* ΕΔΩ 📺 ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Όλα
3 ώρες
8 ώρες
12 ώρες

Ως 5.50 στα μακροχρόνια του Mundobasket

Μποζιονέλος | 30 Αυγ 2019 03:39
giannis-thanasis.jpg

Αναλογιζόμουν αργά χθες, εκείνη τη σεζόν που είχαμε Παναθηναϊκό, Ολυμπιακό και ΑΕΚ ταυτόχρονα στους ομίλους του Champions League.

Ή, το UEFA της 2008-07 με Παναθηναϊκό, ΑΕΚ, Λάρισα, Αρη και Πανιώνιο, πέντε ομάδες ταυτόχρονα στους ομίλους! ΟΚ, το σύστημα διεξαγωγής άλλαξε αλλά δεν παύει να μιλάμε για αποτυχίες. Ειδικά του ΠΑΟΚ, με τη Σλόβαν που ήταν, κακά τα ψέματα, του χεριού του, απέτυχε, τι να λέμε.

Η δε ΑΕΚ, έδειξε ότι το ρόστερ κακό δεν είναι, έναν καλό κουμανταδόρο θέλει, αν αυτός είναι ο Γκουστάβο Πογέτ, στην κρίση σας…

Στοιχηματικά πάντως κύλησε πρίμα το ματσάκι της Τούμπας. Και σκόραρε ο Λημνιός (5.20 παρακαλώ) και έβαλε τρία γκολ ο ΠΑΟΚ (2.75), είχα έμπνευση ομολογώ…

Αντίθετα, η Αλκμααρ θυμήθηκε στην… παράταση να τα βάλει με την Αντβέρπ, το Στρασβούργο κατέρρευσε μετά το αυτογκόλ (και παρά το αριθμητικό πλεονέκτημα για λίγη ώρα) και η Ζόρια το πάλεψε αλλά έως εκεί.

Στήλη… μασωνική σήμερα.

Κεσκεσέ… Mundobasket; 


Η λέξη «Mundial» είναι φυσικά ισπανικής έμπνευσης και θα πει «παγκόσμιος» στα ισπανικά (mundo είναι ο κόσμος). Αν θες να πεις στα ισπανικά Παγκόσμιο Κύπελλο, το σωστό είναι το Copa Mundial ωστόσο, συν τω χρόνων, καθιερώθηκε τόσο πολύ και εκτενώς που πλέον είναι ευρέως καθιερωμένη σε πολλές χώρες, όπως και τα παράγωγά της (όπως π.χ. λέμε «μουντιαλική ενδεκάδα»). Εν Ελλάδι εμφανίστηκε ως λέξη για πρώτη φορά με το Παγκόσμιο Κύπελλο του 1962 της Χιλής και στα ρεπορτάζ (ενός νεαρού –τότε- συντάκτη της «Αθλητικής Ηχούς»), του Γιάννη Διακογιάννη. Είναι ο… πατέρας της λέξης για τη χώρα μας.


Ετυμολογικά στέκει λοιπόν το Mundobasket ως όρος για το προσεχές τουρνουά στην Κίνα, το Παγκόσμιο Κύπελλο μπάσκετ στη 18η… έκδοσή του. Όσο κι αν το εν λόγω τουρνουά δεν έχει την αίγλη του αντίστοιχου ποδοσφαιρικού, κυρίως ελέω των αποφάσεων της FIBA για τις διοργανώτριες, τους τρόπους διεξαγωγής κλπ. Ενδεικτικό ότι το επόμενο, το 2023 θα συνδιοργανωθεί από… Ιαπωνία, Φιλιππίνες και Ινδονησία (ό,τι να ‘ναι).

Εκ των 18, τρία έχουν (και ακολουθεί τέταρτο) επί ασιατικού εδάφους και δέκα σε νότια και βόρεια Αμερική, έως Πουέρτο Ρίκο και Κολομβία είχαν γίνει οικοδεσπότες. Τι λείπει αισθητά; Μα η Ευρώπη φυσικά, ο χώρος που θα μπορούσε να αυξήσει εμπορικά το τουρνουά: κάτι που έγινε και το ’10 και στην Τουρκία και το ’14 στην Ισπανία. Η Γιουγκοσλαβία το ’70, η Ισπανία το ’86 και η χώρα μας το ’98 ήταν τα άλλα ευρωπαϊκά μιας διοργάνωσης που, κατά τα ψέματα, άλλαξε ριζικά από το 1994 και τον Καναδά.

Και τι άλλαξε; Μα φυσικά η άρση απαγόρευσης της συμμετοχής των παικτών του ΝΒΑ, με την Team USA να κατακτά έκτοτε τέσσερα από τα έξι τρόπαια: το 2002 (με ρόστερ δίχως μεγάλους σταρ) ηττήθηκε από την Αργεντινή στον προημιτελικό όμιλο και το 2006 απέτυχε ελέω της ήττας από την Εθνική μας στον ημιτελικό της Σαϊτάμα.

Μ’ αυτά και μ’ αυτά, τα 18 τρόπαια μοιράστηκαν σε έξι χώρες: από πέντε έχουν οι ΗΠΑ και η Γιουγκοσλαβία (νυν Σερβία), τρία η Σοβιετική Ενωση (νυν Ρωσία), δύο η Βραζιλία κι από ένα η Αργεντινή και η Ισπανία ενώ δις η Ρωσία και από μία φορά η Ελλάδα, η Σερβία και η Τουρκία ήταν στον τελικό, δίχως να τα καταφέρουν.

Stoiximan
Βαθμολογία
9.5/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Άμεσες πληρωμές
check_3c
Εξαιρετικές Αποδόσεις
check_3c
Βελτιωμένο Bet Builder*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ



Η ληξιαρχική πράξη της… γέννησης του θεσμού υπεγράφη το 1948 στο Λονδίνο, όπου με την ευκαιρία των Ολυμπιακών Αγώνων λάμβανε χώρα το συνέδριο της FIBA και η πρώτη… απόπειρα ανατέθηκε στην Αργεντινή για το 1950, χώρα που ήταν η πλέον πρόθυμη να αναλάβει το οικονομικό κόστος του εγχειρήματος. Εκτοτε, κυρίως λόγω της καταστροφής που είχε αφήσει ο Β’ Παγκόσμιος Πόλεμος αλλά και του «Ψυχρού Πολέμου» μεταξύ αμερικανόφιλων και κομμουνιστικών χωρών, μόλις το ’70, στη Γιουγκοσλαβία, το τουρνουά φιλοξενήθηκε για πρώτη φορά στην Ευρώπη μόλις το 1967.

Ματιές στις 32 φιναλίστ


Μια… τζούρα από τις συμμετέχουσες, περισσότερα μπορείτε να δείτε στο αφιέρωμα που έκανε, σε τέσσερα μέρη, στο Mundobasket 2019 ο Γιάννης Ψαράκης.

Θυμίζω το σύστημα διεξαγωγής: 32 ομάδες χωρισμένες σε οκτώ ομίλους των τεσσάρων. Στην επόμενη φάση προκρίνονται οι πρώτες δύο των ομίλων, σχηματίζουν τέσσερις νέους ομίλους στους οποίους μεταφέρουν όλα τα αποτελέσματα της α’ φάσης. Οι ομάδες που ήταν στον ίδιο όμιλο στην α’ φάση δεν ξαναπαίζουν μαζί. Στα προημιτελικά προκρίνονται οι δύο πρώτοι των τεσσάρων νέων ομίλων και κατόπιν αρχίζουν τα νοκ άουτ αγώνες ως τον τελικό.

🇨🇳🇨🇮🇵🇱🇻🇪 Η οικοδέσποινα Κίνα έπεσε σε όμιλο με Ακτή Ελεφαντοστού, Πολωνία και Βενεζουέλα, άρα… στα μαλακά. Η Κίνα μετέχει για ένατη φορά σε Mundobasket, ουδέποτε μπήκε στην 8άδα αλλά για φέτος εκεί είναι ο στόχος της με σταρ τον 32χρονο σέντερ Γιανλιάν Γι, με χρόνια εμπειρία στο ΝΒΑ και νυν παίκτης των Γκουανγκντόνγκ Τάιγκερς. Κατά τα λοιπά οι Πολωνοί του Αμερικανού Μάικ Τέιλορ και οι Ιβοριανοί δεν έχουν να επιδείξουν κάτι ενώ η Βενεζουέλα στηρίζεται σε όσους το ’15… τρέλαναν κόσμο κατακτώντας το Παναμερικανικό Πρωτάθλημα στο Μεξικό (νικώντας την πανίσχυρη Αργεντινή στον τελικό).
🦊 Κίνα και Πολωνία πληρώνουν 1.15 και 1.18 για πρόκριση, αυτό το 3,5άρι της Βενεζουέλας κάτι μου κάνει… Απλή αναφορά βέβαια, δεν έχω καλή τους εικόνα.

🇷🇺🇦🇷🇰🇷🇳🇬 Η πρωταθλήτρια Κόσμου το ’50 και φιναλίστ το ’02, Αργεντινή, έπεσε σε όμιλο μαζί με τη Ρωσία, η οποία δεν έχει διακριθεί στο τουρνουά από τις δεύτερες θέσεις του ’94 και το ’98. Τεράστια η απώλεια του Σβεντ βεβαίως για την ομάδα του Σερχέι Μπαζάρεβιτς, επίσης εκτός επίσης και οι Μοζγκόφ, Κουλάγκιν και Κβοστόφ και… ξέμεινε με τον 33χρονο Φριτζόν και τον 32χρονο Βοροντσέβιτς. Η δε «αλμπισελέστε» συνεχίζει με ηγέτη τον Λουίς Σκόλα στα… 39 του, αλλά και Καμπάσο και Λαπροβίτολα στους κοντούς και Γκαρίνο, Βιλντόσα της Μπασκόνια στους ψηλούς. Οι Ασιάτες πάνε για τουρισμό ενώ οι Νιγηριανοί δεν είναι αμελητέοι ως… ποσότητα αφού ο Αλεξάντερ Νβόρα κάλεσε το φόργουορντ Αλ Αμινού των Μπλέιζερς, τον γκαρντ Οκόγιε (πήγε στους Τίμπεργουλβς) και τον γνώριμο μας από τη Φενέρ, Ουντό.
🦊 Στις αποδόσεις είναι πάντως στο 1.55 να προκριθεί η Νιγηρία και στο 1.80 η Ρωσία (έναντι… 1.11 της Αργεντινής). Ξέρουν κάτι; Διαφωνώ με τις τιμές πάντως.

🇪🇸🇮🇷🇵🇷🇹🇳 Στον 3ο όμιλο η κορυφαία ευρωπαϊκή ομάδα την τελευταία 20ετία, Ισπανία, έπεσε μαζί με Ιράν, Πουέρτο Ρίκο και Τυνησία. Δεν υπάρχουν Ναβάρο και Πάου Γκασόλ αλλά ο Ρούντι της Ρεάλ, ο Μαρκ Γκασόλ των Ράπτορς και οι Κλαβέρ, Ρίμπας και Γιουλ δηλώνουν παρόντες για τον Σέρτζιο Σκαριόλο. Στο Ιράν του Μεχράν ξεχωρίζουν τα… 218 εκατοστά του 34χρονου άλλοτε ΝΒΑer Χαμέντ Χανταντί, η Τυνησία του Πορτογάλου Μάριο Πάλμα στηρίζεται στον 33χρονο Σαλάχ Μεζρί των Μάβερικς και το Πουέρτο Ρίκο σε μερικούς νατουραλιζέσυν τον Ραντουάν Σλιμανέ που «πάτησε» τα 39…
🦊 Αν αξίζει κάτι είναι να βρεις… τη 2η του γκρουπ: Πουέρτο Ρίκο (2.50), Τυνησία και Ιράν (από 3.00) οι αποδόσεις. Πίστη στον Μεζρί, τι λέτε; Καλούτσικη ομάδα βλέπω να έχουν οι Τυνήσιοι…

🇮🇹🇷🇸🇦🇴🇵🇭 Ιταλία και Σερβία έπεσαν στον 4ο όμιλο, μαζί με Αγκόλα και Φιλιππίνες.Οι «πλάβι», παρά την ατυχία με τον τραυματισμό του Τεόντοσιτς σε φιλικό, είναι μια ομάδα γεμάτη σταρ: από τον σέντερ Γιόκιτς των Νάγκετς ως τον ικανότατο Μαριάνοβιτς των Μάβερικς και τον «μπομπέρ» Μπογκντάνοβιτς των Κινγκς ως τους Μπιέλιτσα των Κινγκς και Μιλουτίνοφ. Ποιος θα τους σταματήσει; Στην Ιταλία έδωσαν τα ηνία στον Ρομέο Σακέτι μετά την αποτυχία του Ετόρε Μεσίνα, από τους NBAers θα λείψει μόνο ο Μέλι ενώ οι Γκαλινάρι των Θάντερ και Ντατόμε έχασαν σχεδόν όλη την προετοιμασία, παρών βέβαια ο Μπελινέλι των Σπερς που θα ηγηθεί των «ατζούρι». Αλήθεια, Αγκολέζοι και Φιλιππινέζοι παίζουν μπάσκετ; Μόνο τον Γιανίκ Μορέιρα (στον ΠΑΟΚ) θυμάμαι και τον NBAer Αντρέι Μπλατς που… φιλιππινίστηκε.
🦊 Τίποτε προς αναφορά, δεδομένη η πρόκριση Σέρβων και Ιταλών.

🇺🇸🇹🇷🇨🇿🇯🇵 Oι ΗΠΑ έπεσαν με Τουρκία, Τσεχία και Ιαπωνία. Για τους Αμερικανούς τι να πρωτοπείς; Γνωστό το στόρι, ούτε ΛεΜπρον, ούτε Χάρντεν, ούτε Ντέιβις, ούτε Κάρι, ούτε εντέλει ο Κούζμα των Λέικερς αλλά η εμπειρία του Γκρεγκ Πόποβιτς μετράει και, στο κάτω κάτω, για NBAers μιλάμε. Φαβορί μεν, όχι ακλόνητο δε… Οι Τούρκοι του Ουφούκ Σαρίτσα στο πέμπτο συνεχόμενο… Μουντιάλ τους, με κορυφαία θέση φυσικά την ήττα από τις ΗΠΑ στον τελικό το ’10 ως διοργανωτές, πλην του (ανεπιθύμητου στο καθεστώς) Καντέρ έχει όλους τους άλλους NBAers: Κορκμάζ (76ers), Οσμάν (Καβς) και Ιλιάσοβα (Μπακς) καθώς και τον… τουρκοποιημένο Ουίλμπεκιν της Μακάμπι. Πέμπτη παρουσία και για την Ιαπωνία, σε καμία δεν διακρίθηκε, πρώτη φορά παρούσα ως ανεξάρτητο κράτος η Τσεχία.
🦊 Αμερικανοί και Τούρκοι θα περάσουν, τίποτε άξιο μνείας.

🇬🇷🇧🇷🇳🇿🇲🇪 Η Εθνική μας θα αντιμετωπίσει στον όμιλο της πρώτης φάσης της Νέα Ζηλανδία, το Μαυροβούνιο και τη Βραζιλία και, κακά τα ψέματα, είναι του… χεριού της να κάνει το 3/3. Κυριότερος αντίπαλος, βεβαίως, τα… γεροντοπαλίκαρα από τη χώρα της σάμπα. ΟΚ, δεν υπάρχει πια… Οσκαρ Σμιντ αλλά οι διάδοχοί του είναι άξιοι μεν, κοντά στα 40 δε: 36άρηδες ο φόργουορντ Ουέρτας της Τενερίφης, 39 ο γκαρντ Γκαρσία της Μίνας, 36άρηδες ο Βαρεζάο (σ.σ. και ουχί Βαρεχάο, ως καθιερώθηκε λανθασμένα) της Φλαμένγκο και ο Μπαρμπόσα της Μίνας, 35 ο Μαρκίνιος της «Φλα». Μεγαλύτερο… όπλο των Βραζιλιάνων η πονηριά του πάγκου αφού τους καθοδηγεί αδερφός του αείμνηστου Ντράζεν, Ατσα Πέτροβιτς, που περιμένει πολλά και από τους ΝΒΑers Φελίσιο των Μπουλς και Καμπόκλο των Γκρίζλις.

Novibet
Βαθμολογία
9.1/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Πλήθος ειδικών στοιχημάτων
check_3c
Κορυφαίες αποδόσεις
check_3c
Αναλήψεις εντός 24 ωρών
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

 

Οι Νεοζηλανδοί το 2002 είχαν… τρελάνει κόσμο καταλαμβάνοντας την 4η θέση αλλά δεν έχουν τον σέντερ Ανταμς των Θάντερ, ούτε τον φόργουορντ των Μπρίσμπεϊν Μπούλετς και MVP του πρωταθλήματος, Βουκόνα. Το δε Μαυροβούνιο, με την πρόκρισή του στην τελική φάση του Mundobasket (αφήνοντας μάλιστα εκτός τη Λετονία) έγραψε ιστορία, έργο Ζβέζνταν Μίτροβιτς η παρουσία και παρών ο μοναδικός του ΝΒΑer, Βούτσεβιτς των Μάτζικ.

Οσο για… εμάς; Δεν έχουμε πάρει μετάλλιο από το χάλκινο στο Eurobasket του 2009 στην Πολωνία, έχουμε τον καλύτερο παίκτη στον κόσμο (Γιάννη Αντετοκούνμπο), έχουμε Νικ Καλάθη πιο ώριμο από ποτέ, Κώστα Σλούκα διψασμένο να προλάβει, Γιάννη Μπουρούση και Γιώργο Παπαγιάννη στους ψηλούς, Κώστα Παπανικολάου και Γιάννη Παπαπέτρου για σκοράρισμα και Θανάση Αντετοκούνμπο για ενέργεια. ΟΚ, στο σουτ έχουμε πρόβλημα. Φαίνεται. Αλλά ας δούμε πώς θα τσουλήσει το πράμα…

🦊 Ομολογώ ότι φοβάμαι πολύ το ματς με τους Βραζιλιάνους, και από… παλιά μας έβαζαν δύσκολα. Να τους δούμε όμως, στο 1.50 οι Βραζιλιάνοι για πρόκριση και στο 2.80 οι Μαυροβούνιοι, απλή αναφορά.

🇫🇷🇩🇪🇩🇴🇯🇴 Γαλλία και Γερμανία είναι τα αδιαφιλονίκητα φαβορί του ομίλου, τον οποίο συμπληρώνουν Δομινικανή Δημοκρατία, και Ιορδανία. Οι Γάλλοι δεν έχουν πάρει ποτέ… μουντιαλικό τρόπαιο, έρχονται όμως από το καλύτερο πλασάρισμα στην ιστορία τους (3η θέση το ’14 στην Ισπανία με σταρ τον Τόνι Πάρκερ). Εχασαν με τραυματισμούς τον βασικό πλέι μέικερ Ερτέλ της Μπάρτσα και τον τριποντάκια Μοερμάν της Εφές αλλά η ομάδα του Βενσάν Κολέ έχει τρόπους να καλύψει τα κενά, με σταρ τον Νάντο ντε Κολό της Φενέρ, την αμυντικάρα ονόματι Γκομπέρ των Τζαζ και τον πολύπειρο Μπατούμ των Χόρνετς. Οι Γερμανοί του Χένρικ Ρεντλ έχουν καρέ παικτών από το ΝΒΑ (Μπόνγκα των Ουίζαρντς, Τάις των Σέλτικς, Σρέντερ των Θάντερ και Κλέμπερ των Μάβερικς) καθώς και έμπειρο Βόιτμαν της ΤΣΣΚΑ ωστόσο δεν υπάρχει… νέος Νοβίτσκι. Η Στη Δομινικανή Δημοκρατία είδε τους NBAers Χόρφορντ (πήγε στους 76ers) και Τάουνς των Τίμπεργουλβς να αρνούνται την παρουσία ενώ στην Ιορδανία μόνος γνωστός είναι ο Αχμέτ Ντουβερίογλου της Φενέρ.
🦊 Γαλλία και Γερμανία, 1.15 πληρώνουν μαζί για πρόκριση. Πάμε παρακάτω.

🇨🇦🇸🇳🇱🇹🇦🇺 Οι Καναδοί του Νικ Νερς έπαθαν… ΗΠΑ καθώς αποδεκατίστηκαν από τις αποσύρσεις στις κλήσεις και ελάχιστοι απέμειναν, όπως οι άλλοτε «ερυθρόλευκοι» Μπερτς, Ουίλτζερ και ο Πάνγκος της Μπάρτσα. Η Λιθουανία, μετά την απόσχισή της από την ΕΣΣΔ, έχει λάβει μέρος σε τέσσερα από τα πέντε Mundobasket και ήταν τουλάχιστον στην 8άδα και ο Νταΐνιους Αντομάιτις δεν έχει απουσίες πλην του σέντερ Μοτιεγιούνας (ήταν στους Σπερς, έκλεισε στους Σαγκάη Σπαρκς): από τους ΝΒΑερς Βαλαντσιούνας (Γκρίζλις) και Σαμπόνις (Πέισερς) έως Ματσιούλις, Γκριγκόνις, Γιανκούνας, Λεκαβίτσιους και Κουζμίνσκας. Και η Σενεγάλη όμως είδε γνωστούς διεθνείς να της γυρίζουν την πλάτη, όπως ο πανύψηλος Φολ των Σέλτικς, ο Χάνα της Γκραν Κανάρια ο και ο Ντιένγκ των Τίμπεργουλβς, όπως και η Αυστραλία του Αντρέι Λεμάνις που δεν θα έχει τον Σίμονς των 76ers. Ωστόσο ο σκόρερ Μιλς των Σπερς, ο σέντερ Μπέινς των Σέλτικς και ο πλέι μέικερ Ντελαβεντόβα των Καβς φτιάχνουν μια άκρως ανταγωνιστική ομάδα.
🦊 Αμφίρροπος ο όμιλος, ήδη διορθώθηκαν οι τιμές, στο 1.20 για πρόκριση η Λιθουανία και στο 1.18 η Αυστραλία. Λογικό.

Σενάρια, σταυρώματα και μετάλλια…


🦊🏀 Ο 2ος όμιλος πέφτει στη β’ φάση με τον 1ο, ιδεατά η Αργεντινή θα είναι η μια της 8άδας (ψίχουλα δίνει, 1.35) και… μια εκ των Κίνας, Βενεζουέλας, Νιγηρίας ή Ρωσίας η άλλη. Ισως οι τιμές αδικούν τους Ρώσους, ίσως πάλι τους… υπερεκτιμώ. Πάντως το 3.30 για να μπουν στην 8άδα αδιάφορο δεν σε αφήνει.

🦊🏀 Ερώτημα του τουρνουά η Ιταλία, απίθανο να μπει στην 8άδα αφού στη β’ φάση, μαζί με τους Σέρβους, θα πέσουν με την Ισπανία. Από… ένα κάτι πληρώνουν για προημιτελικά «πλάβι» και «ρόχος», 5άρι οι «ατζούρι». Just saying, δεν το βλέπω πάντως…

🦊🏀 Ελλάδα και, ας πούμε, Βραζιλία, πέφτουν σε ΗΠΑ και Τουρκία για δύο εισιτήρια για την 8άδα. Το ιδανικό σενάριο να περάσουν ο Αντετοκούνμπο και τα φιλαράκια του από την άλλη όχθη του Ατλαντικού, δίχως πάντως να υποτιμώ τους Τούρκους.

🦊🏀 Η λογική ορίζει γκρουπ με Λιθουανία (2.00), Αυστραλία (1.70), Γαλλία (1.40) και Γερμανία (5.00), σε παρένθεση τι πληρώνουν για 8άδα. Λογικό, αν και έχω την αίσθηση ότι η Λιθουανία μπορεί να αφήσει έξω τους Αυστραλούς, με τυχόν νίκη από τον α’ γύρο.

🦊🏀 Από εκεί και πέρα… no mistakes. Αν βγουν τα παραπάνω, οδεύουμε για τους εξής προημιτελικούς: Αργεντινή – Ισπανία, ΗΠΑ - Λιθουανία και Σερβία – Ρωσία, Γαλλία – Ελλάδα. Αρα ημιτελικά, χμ, Αργεντινή – ΗΠΑ και Σερβία – Ελλάδα, ξέρω ‘γω…

Αστάθμητος παράγοντας πώς θα εμφανιστούν οι ΗΠΑ και οι Αργεντινοί, αν τυχόν δεν είναι πρώτες στη β’ φάση των ομίλων τότε το bracket γίνεται άνω κάτω.

Anyway, νομίζω ότι για μετάλλιο είμαστε ικανοί, δέκα χρόνια μετά το τελευταίο. Με την ευχή μας, και τον οβολό μας πλέον, η «επίσημη αγαπημένη». Και ένα respect για την ομάδα που έχουν οι Σέρβοι, ίσως ζήσουν τη δική τους… Σαϊτάμα…

Virtubozo 🦊 με… χηνάρια


 Και μια funbetιά, ποδοσφαιρική, για απόψε.

🇩🇪 Τρία χρόνια είναι στην Bundesliga η Λειψία, ισάριθμες νίκες έχει κάνει στο Μένχενγκλαντμπαχ. Εχει κι αυτό τη σημασία του (και, συνολικά, 4-2-0 ανεξαρτήτως έδρας). Η Μπορούσια νίκησε στο Μάιντζ, χωρίς να είναι εντυπωσιακή, η Λειψία εξίσου υπέταξε την Αϊντραχτ.

🇷🇺 11-4-8 η συνολική παράδοση για Κρίλια και Ντινάμο Μόσχας στη Σαμάρα, μόνο ένας άσος (πέρυσι) στα τελευταία τέσσερα. Χωρίς τον στόπερ Μπούρλακ και με αμφίβολους τον μπακ Κομπάροφ και τον χαφ Γκατσκάν οι γηπεδούχοι, ασταθείς όπως και οι Μοσχοβίτες.

🇮🇹 13-2-5 η συνολική παράδοση στο «Ντα’ Αρα» για την Μπολόνια με τη ΣΠΑΛ, άκρως εντυπωσιακό ότι έχει να εμφανιστεί ισοπαλία από τον Μάρτη του 1956 (!), έκτοτε 8-0-6. Τοπικό ντερμπάκι στην Εμίλια-Ρομάνια το ματς, από βαθμό με τη Βερόνα έρχονται οι «ροσομπλού», από in extremis ήττα από την Αταλάντα η ΣΠΑΛ.

🦊 Όχι ότι είμαι fan των ισοπαλιών αλλά, ένα συστηματάκι για απόψε, έπεσε…

 

Picks

 

 Outright, Mundobasket 2019 🏀

➡️ Νικήτρια 8ου ομίλου: Λιθουανία (2.60, Betshop)

➡️ Στα προημιτελικά: Ρωσία (3.30, Stoiximan)

➡️ Στα προημιτελικά: Λιθουανία (2.00, Bwin)

➡️ Να πάρει μετάλλιο: Ελλάδα (2.50, Novibet)

Outright fun bets, Mundobasket 2019 🏀

➡️ Πρόκριση στη β’ φάση: Τυνησία (3.00, Stoiximan)

➡️ Στα ημιτελικά: Αργεντινή (5.50, Bwin)

➡️ Κατάκτηση: Σερβία (4.50, Netbet)

Σύστημα 2-3 ⚽ 🇷🇺 🇩🇪 🇮🇹


➡️ 20:00 Κρίλια – Ντινάμο Μόσχας: Χ (3.20, Stoiximan)

➡️ 21:30 Γκλάντμπαχ – Λειψία: Χ (3.90, Stoiximan)

➡️ 21:45 Μπολόνια – ΣΠΑΛ: Χ (3.45, Stoiximan)

Νίκος Μποζιονέλος

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi

Περισσότερα άρθρα
kipello_icon
Top Στοιχηματικές
λογότυπο Stoiximan
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Pamestoixima.gr
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Novibet
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bwin
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Betsson
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Fonbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bet365
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Netbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Interwetten
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ