foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ*
ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ124
ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Όλα
3 ώρες
8 ώρες
12 ώρες

Προμνησία, Ρομάριο και… Πρίγιοβιτς VS Λουτσέσκου

Μποζιονέλος | 27 Αυγ 2019 11:48
1265515_395749060547082_551860709_o.jpg
Ωραιότατα κύλησε το Σαββατοκύριακο, κυρίως επειδή πέρασε η «αξία» κάθε ημέρα στα picks. Το Σάββατο η Φενερμπαχτσέ (και δεν θυμάμαι πότε είχα πανηγυρίσει πάλι… ξερό σημείο με γκολ στο 92’) και την Κυριακή η Βόλφσμπουργκ με… περίπατο: 2.80 και 3.15.

Κατά τα λοιπά, η Κυριακή έγραψε ιστορία με το 13.50 της Ξάνθης στο ΟΑΚΑ με την ΑΕΚ. Όχι, δεν είναι η μεγαλύτερη απόδοση που έπιασα ποτέ σε pre game bet, και κάτι 15άρια θυμάμαι, 13.50 έδινε τότε η Ρεάλ για κατάκτηση του… Τσου-Λου στην παράταση επί της Ατλέτικο (ήταν πάνω από δύο δεκαετίες που είχε να κριθεί ο τελικός στο έξτρα ημίωρο…) και 13.00 πέρυσι η Φέγενορντ να πάρει το Super Cup στα πέναλτι.

Βεβαίως (για να συνεχίσω την περιαυτολογία μου…) ποτέ και τίποτε δεν θα ξεπεράσει το 20άρι της Πορτογαλίας για κατάκτηση του Euro 2016. Μια φορά στα 100 χρόνια γίνονται, και βγαίνουν… αυτά.

Βέβαια, βλέποντας (και απολαμβάνοντας) Ιντεράρα χθες, έστω και με τη Λέτσε, μου σηκώθηκε λίγο η… ψυχολογία πάλι ως «νερατζούρο». Και, θυμίζω το πρόσφατο outright pick για τίτλο…

Κατά τα λοιπά, στα της Κυριακής, οι αποδόσεις αποδείχθηκαν σωστές για τη Σοσιεδάδ στο 2.40, αν το είχε βάλει νωρίτερα θα μπορούσε να είχε βγει και το combo με over 1,5 (και η Μαγιόρκα είχε φάσεις) ενώ, εντέλει, ο Βόλος αποδείχθηκε… δώρο σε όσους τον πίστεψαν στη Νέα Σμύρνη..

 Το σερβοελβετικό déjà vu και τα stats του 2-2


🇷🇸🇨🇭 H αθάνατη ελληνική γλώσσα έχει και ορισμό για το déjà vu: «προμνησία». Είναι σαν το… τηλεδιόδιο στην Εθνική Οδό (το γνωστό e-pass). Η προμνησία περιγράφει λοιπόν την αίσθηση ότι κάποιος έχει δει ή βιώσει ξανά στο παρελθόν μία κατάσταση, στα γαλλικά το déjà vu σημαίνει «ήδη ειδωμένο».

Η… προμνησία αφορά απόψε στον Ερυθρό Αστέρα και τη Γιουνγκ Μπόις. Γιατί; Το καλοκαίρι του 2004 είχαν ανταμώσει στον 2ο προκριματικό του Champions League και οι Σέρβοι είχαν προκριθεί αποσπώντας 2-2 στη Βέρνη (6’ Σαπουιζά, 65’ Εγκστερ / 79’ και 88’ Ζίγκιτς) σκοράροντας στο τέλος, και επικρατώντας 3-0 στο Βελιγράδι με γκολ των Μιλαντόνοβιτς (39’), Ντούντιτς (49’) και Ζίγκιτς (69’).

Το φετινό… αντάμωμα έγινε ξανά με πρώτο ματς στη Βέρνη και... ξανά έληξε 2-2 (7’ Ασαλέ, 75’ πέν. Οαρό / 18’ Ντέγκενεκ, 46’ Ματέο Γκαρσία!).

O Αστέρας μετρά 4-1-3 υποδεχόμενος ελβετικές ομάδες, τελευταία ήταν η Βασιλεία το 2005 στο Europa και είχε ηττηθεί με 2-1. Εχοντας αποσπάσει 2-2 εκτός έδρας, σε έξι περιπτώσεις, οι Σέρβοι μέτρησαν 4/6 προκρίσεις με τελευταία το… προαναφερθέν 3-0 επί των Γιουνγκ Μπόις προ 12 ετών. Τόσο το ’08 με τον ΑΠΟΕΛ (3-3) όσο και το ’16 με τη Λουντογκόρετς (2-4) απέτυχαν.

Stoiximan
Βαθμολογία
9.5/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Άμεσες πληρωμές
check_3c
Εξαιρετικές Αποδόσεις
check_3c
Βελτιωμένο Bet Builder*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ





Οι Ελβετοί, πλην της προαναφερθείσας… τριάρας, άλλη μια φορά έπαιξαν επί σερβικού εδάφους και ηττήθηκαν εκ νέου, 2-1 από την Παρτίζαν στο Europa το ’16. Εχοντας, δε, παραχωρήσει 2-2 στο πρώτο, σε πέντε περιπτώσεις έκαναν δύο προκρίσεις: το 1959 με την ανατολικογερμανική Βίσμουτ (0-0 η ρεβάνς, νίκη 2-1 σε τρίτο ματς) και 1-0 τη Φενερμπαχτσέ το 2010.



Το πέναλτι της ισοφάρισης του πρώτου αγώνα προκάλεσε τα δημόσια παράπονα των Σέρβων, ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς απόρησε που δεν χρησιμοποιήθηκε ο VAR ενώ σημαντικό είναι ότι εξέτισαν ο στόπερ Μιλούνοβιτς και ο χαφ Γιόβανιτς. Από τους Ελβετούς παραμένουν εκτός οι αμυντικοί Καμαρά και Λάουπερ και οι εξτρέμ Σπίελμαν και Σουλειμάνι.

🦊 Και πέρυσι βρέθηκε σε ανάλογη θέση η Γιουνγκ Μπόις, 1-1 στη Βέρνη με την Ντινάμο και τη νίκησε με 2-1 στο Ζάγκρεμπ. Ο Αστέρας έχει… μεγαλώσει με την περσινή του παρουσία στους ομίλους, έπαθε, έμαθε, μη ξεχνάτε ότι είχε νικήσει τη Λίβερπουλ στους ομίλους. Η τιμή του άσου είναι αποδεκτή (πέριξ του 2.50), καίτοι οι Σέρβοι προκρίνονται και με 1-1… Εναλλακτική το combo της διπλής ευκαιρίας με over 2,5 στο ματς.

Πρίγιοβιτς VS Λουτσέσκου στην Τζέντα


🇸🇦🇸🇦 Πώς τα φέρνει η ζωή. Ως τον Ιανουάριο συνυπήρχαν στον ΠΑΟΚ οδηγώντας τον προς το νταμπλ, το οποίο εντέλει επιτεύχθηκε. Ο Αλεξάντερ Πρίγιοβιτς έφυγε για την Αλ Ιτιχάντ και, λίγο καιρό αργότερα και μετά τους τίτλους, ο Ραζβάν Λουτσέσκου για την Αλ Χιλάλ, αμφότερες σαουδαραβικές. Και απόψε αναμετρώνται στον πρώτο ημιτελικό του ασιατικού Champions League.

Η Αλ Ιτιχάντ πέρασε από τον όμιλο με 11 βαθμούς σε έξι ματς, υστερώντας με την Αλ Γουάχντα βαθμολογικά και στους «16» απέκλεισε με δύο νίκες την ιρανική Ζομπ Αχάν (η οποία έχει για βασικό φορ τον άλλοτε παίκτη της ΑΕΚ, Μακόλεϊ Κρισάντους). Στην πρεμιέρα της Pro League επικράτησε 3-1 της Αλ Ραέντ με τον Πρίγιοβιτς να σκοράρει με πέναλτι και να ακολουθούν δύο από τον Ρομαρίνιο, ο Βραζιλιάνος είχε βάλει άλλα δύο και στη ρεβάνς του Ιράν.

Ναι, πρόκειται για τον 28χρονο γιο του Ρομάριο. Και, για να μην μπερδεύεστε, ο χαρακτηριστικός πανηγυρισμός του Ρομάριο με τον Μπεμπέτο στο Παγκόσμιο Κύπελλο των ΗΠΑ το 1994 δεν ήταν για τον 4χρονο τότε Ρομαρίνιο αλλά για τον Μπεμπέτο, ο γιος του οποίος γεννήθηκε εκείνες τις (επικές για τη «σελεσάο») ημέρες.



Πλην του Πρίγιοβιτς, που παίζει κορυφή στο 4-3-3 με τον Ρομαρίνιο και τον Χιλιανό Λουίς Χιμένεθ στα άκρα, βασικός στην Αλ Ιτιχάντ του Κολομβιανού Χοσέ Λουίς Σιέρα παίζει και ένας ακόμη γνωστός μας, ο Μανουέλ ντα Κόστα και τη μεσαία γραμμή απαρτίζουν ο Χιλιανός Βιγιανουέβα, ο Μαροκινός Ελ Αχμαντί και ο Αργεντινός Βέκιο.

Η Αλ Χιλάλ ήταν πρώτη στον δικό της όμιλο, μπροστά μάλιστα από την εξαιρετική Αλ Ντουχαΐλ και στους «16» απέκλεισε τον… εμφύλιο την Αλ Αχλι με 4-2 εκτός έδρας στο πρώτο (με χατ τρικ του Μπαφετιμπί Γκομίς) και ήττα θρίλερ με 1-0 στη ρεβάνς. Ο 34χρονος Γάλλος πλαισιώνει τον πολύπειρο Ιταλό Σεμπάστιαν Τζοβίνκο στην επίθεση ενώ ο διεθνής Περουβιανός Ανδρέ Καρίγιο παίζει στα άκρα. Γκομίς και Τζοβίνκο σκόραραν στο 4-2 της πρεμιέρας της Pro League επί της νεοφώτιστης Αμπχα.

Bwin
Βαθμολογία
9.2/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Κορυφαία αξιοπιστία
check_3c
Live Streaming* 
check_3c
Καθημερινές προσφορές*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

H παράδοση, όχι πως… λέει κάτι, φέρνει την Αλ Ιτιχάντ να έχει 2/2 νίκες υποδεχόμενη την Αλ Χιλάλ στο Champions League της Ασίας: 2-0 το 2001 και 3-1 το 2011, αμφότερα σε μονά ματς. Συνολικά σε όλα όμως έχει να κάνει νίκη ως γηπεδούχος η Αλ Ιτιχάντ από το 2015, έκτοτε 0-1-2 για την ομάδα που τερμάτισε 10η στο προηγούμενο πρωτάθλημα (αλλά πήρε το Κύπελλο) ενώ η Αλ Χιλάλ έμεινε μόλις ένα βαθμό πίσω από την πρωταθλήτρια Αλ Νασρ.

 


🦊 Ισχυρός ο φαβοριτισμός της Αλ Χιλάλ στην Τζέντα, έπεσε πλησίον το 2.00 πλέον το διπλό, αλλά υπάρχει και ρεβάνς στο Ριάντ. Αφενός αυτό, αφετέρου δεν υπάρχει τόσο μεγάλη διαφορά μεταξύ τους, αγωνιστικά, ο Σιέρα στην επάνοδό του… σουλούπωσε την Αλ Ιτιχάντ, φάνηκε και στα ματς με τη Ζομπ Αχάν.

🦊 Ο Ρομαρίνιο αξίζει για σκόρερ αλλά δεν το βρήκα κάπου να προσφέρεται… 

Ξανά στα προημιτελικά


🇨🇳🇯🇵 Κινέζοι εναντίων Ιαπώνων αύριο στην Κουανγκτσόου, εν Ελλάδι γνωστή ως Καντόνα. Μια πόλη άνω των 15 εκατ. κατοίκων που εξελίχθηκε προ ενός αιώνα σε ένα από τα πλέον εμπορικά λιμάνια του πλανήτη καίτοι ο κόλπος του ποταμού Τζου Τζιανγκ είναι ρηχός και τα μεγάλα πλοία σταματούν 12 μίλια μακριά, χρησιμοποιώντας φορτηγίδες έκτοτε. Σήμερα έχει μια έντονη ιδιοτυπία καθώς η νέα πόλη είναι εξευρωπαϊσμένη και στην παλιά βρίσκεις ακόμη πλωτά σπιτάκια.



Στην Κουανγκτσόου εδρεύει φυσικά η Εβεργκράντε, πρωταθλήτρια Ασίας το 2013 και το 2015, τότε είχε τον Λουίς Φελίπε Σκολάρι στον πάγκο, πλέον πορεύεται με τον Φάμπιο Καναβάρο και συναντά δυσκολίες (καίτοι πρωτοπόρος στην εγχώρια Super League, το πρωτάθλημα έχει διακοπεί από τις 15/8), ενδεικτικό ότι στον «εμφύλιο» του προηγούμενου γύρου απέκλεισε στα πέναλτι τη Σαντόνγκ Λουνένγκ. Δεν προλαβαίνει ο στόπερ Λι Ξουεπένγκ, σταθερά εκτός οι εξτρέμ Γιου Χαντσάο και Γιαν Ντινγκάο.

Απέναντί της, στον πρώτο προημιτελικό του AFC Champions League, η Κασίμα Αντλερς η οποία είχε παίξει στον όμιλο με τη Σαντόνγκ και τερμάτισε πίσω της. Είχε και αυτή… εμφύλιο στους»16» αποκλείοντας τη Χιροσίμα με 1-0 στο πρώτο και… γλυκιά ήττα με 3-2 στη ρεβάνς, έχοντας ανοίξει το σκορ στο 33’. Είναι σε φουλ ρυθμούς στην εγχώρια J1 League και μείωση τη διαφορά από την πρωτοπόρο FC Τόκιο. Δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής δύο παγκίτες Βραζιλιάνοι, ο στόπερ Μπουένο και ο εξτρέμ Λεάνδρο.

Εβεργκράντε και Κασίμα έπαιξαν άλλες δύο φορές: το ’15 στους ομίλους κάνοντας η καθεμιά νίκη στην έδρα της και το ‘17’ στους ξανά στα προημιτελικά, 1-0 στην Καντόνα, 2-1 οι Αντλερς στην Κασίμα και πέρασαν οι Κινέζοι. 10-3-1 έχει η Εβεγκράντε υποδεχόμενη γιαπωνέζικες ομάδες στην Καντόνα, μόνη ήττα το ’14 από τη Σερέζο Οσάκα, 3-5-4 έχει η Κασίμα επί κινέζικου εδάφους, δύο ήττες ήταν στην Καντόνα και μια στη Σαγκάη από τη SIPG.

 


🦊  Γύρω από το 1.55 ο άσος, λογικό μεν αλλά θαρρώ ότι δεν είναι η Εβεργκράντε άλλων ετών, ήτοι σχεδόν… ανίκητη στην Καντόνα. Από ξένους έχει δύο… χαφάρες βραζιλιάνικες, τον Παουλίνιο και τον Αντερσον Ταλίσκα και… έως εκεί, είναι ομοιογενής αλλά η Κασίμα δεν έχει να χάσει κάτι. Και καλοπληρώνει η διπλή ευκαιρία.

Picks 27/8


Αξία ⚽ 🇸🇦

➡️ 20:45 Αλ Ιτιχάντ – Αλ Χιλάλ: 1 dnb (2.60, Netbet)

Combo 🔢 🇷🇸🇨🇭

➡️ 22:00 Ερυθρός Αστέρας – Γιουνγκ Μπόις: 1Χ & over 2,5 (2.80, Betshop)

Picks 28/8


Fun bet 💣🇨🇳🇯🇵

➡️ 15:00 Κουανγκτσόου Εβεργκράντε – Κασίμα Αντλερς: Χ2 (2.50, Stoiximan)

Νίκος Μποζιονέλος

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi

Περισσότερα άρθρα
kipello_icon
Top Στοιχηματικές
λογότυπο Stoiximan
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Pamestoixima.gr
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Novibet
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bwin
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Betsson
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.4
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.4
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Fonbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bet365
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Netbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Interwetten
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ