foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ*
ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ57
COSMOTE TV ΔΩΡΕΑΝ* ΕΔΩ 📺 ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Όλα
3 ώρες
8 ώρες
12 ώρες

VARάει στο 3.30, μοιρασιά στο 3.40, δυάδα στο 4.76

Μποζιονέλος | 21 Αυγ 2019 12:21
berg-karaiskaki.jpg

Ονομάζεται Αμπντέλ Σλεμ Μπιλέλ Ομρανί, είναι 26 ετών, αλγερινής καταγωγής, στα μικράτα του έπαιζε στις μικρές εθνικές ομάδες της Γαλλίας. Πέρασε και δεν ακούμπησε από τη Μαρσέιγ, πλέον αγωνίζεται στην Κλουζ.

Από χθες μπήκε στη λίστα ονόματι "ναμησουξανασηκωθείρεφιλε", καθώς αστόχησε σε πέναλτι για την Κλουζ. Αν έμπαινε, και με την Μπριζ… κιουρία στο Λιντς ενάντια στη LASK, θα είχε πληρώσει η δυάδα με διπλασιασμό, αλλά και το 3.30 για any time σκόρερ.

Ας είναι. Και η τύχη στο πρόγραμμα είναι, ειδικά όταν έχουμε να κάμουμε με αθλητισμό. Ο δε ΑΠΟΕΛ μπορεί την πρόκριση, ο Αγιαξ εκ νέου δεν έδειξε ανίκητος, ίσα ίσα. Ποτέ δεν ξέρεις…

Λήγουν τα ματς και κάνω το κλασικό τρικ όταν θέλω να δω Libertadores αργά: πάω για ποτούμπα. Γυρίζω στο τρίωρο, όλα πρίμα, βάζω Γκρέμιο – Παλμέιρας, αγαπώ οπαδικά τη «βερδάο» αλλά είχα παίξει άσο στο 2,5άρι. Η Γκρέμιο είναι ομάδα μοντέλο, μπαίνει δυνατά, θέμα χρόνου το γκολ έως ότου οι Σκολάρηδες βάζουν αυτό.


https://twitter.com/AlvaroRiera24/status/1163984446309261314

Πώς τους πετσόκοψες έτσι ρε Γκουστάβο Σκάρπα, τι έβαλες; Εκτοτε η Γκρέμιο… μηδέν. Λες και βγήκε από την πρίζα. Η Παλμέιρας το κράτησε δίχως να κάνει πολλά. Ωστόσο, ενόψει της ρεβάνς, συμπεράσματα βγήκαν...

Ο Σουηδός στον τόπο του… εγκλήματος


 Ο Μάρκους Μπεργκ αποκτήθηκε πριν λίγο καιρό από την Κράσνονταρ, επιστρέφοντας στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματά μετά το πέρασμά του από τον Παναθηναϊκό για τέσσερις σεζόν. Ο καλύτερος… πελάτης βέβαια του Σουηδού, όσο καιρό αγωνιζόταν στα… μέρη μας, ήταν ο ΠΑΟΚ με 10 γκολ σε 13 αγώνες εναντίον του «δικεφάλου» κι ακολούθησε ο Αστέρας Τρίπολης με 7 τέρματα σε 10 εμφανίσεις.

Ενάντια στον Ολυμπιακό δε, ο Μπεργκ αγωνίστηκε έξι φορές, σκοράροντας τρεις φορές. Το πρώτο του τέρμα ήταν στο 3-0, υπέρ των «πράσινων», στο Καραϊσκάκη στις 2/3/2014 , σημειώνοντας το δεύτερο του ματς, οι Πράνιτς και Αμπεΐντ είχαν βάλει τα άλλα δύο για την ομάδα του Γιάννη Αναστασίου. Το δεύτερο γκολ του Σουηδού ενάντια στους «ερυθρόλευκους» ήταν στη νίκη του Ολυμπιακού με 3-1 στις 13/3/2016 (με Μάρκο Σίλβα και Αντρέα Στραματσόνι στους πάγκους).


Kαι, το τρίτο και τελευταίο, στο 1-0 της Λεωφόρου στις 19/3/2017, με τον Μαρίνο Ουζουνίδη προπονητή του. Κοντολογίς, ο Μπεργκ σκοράρει στον Ολυμπιακό μόνο… τον Μάρτιο.

Είναι η δεύτερη… ή η τρίτη φορά που οι «ερυθρόλευκοι» θα αντιμετωπίσουν ρωσική / σοβιετική ομάδα. Το «η» έχει να κάνει με τις αναμετρήσεις των Πειραιωτών με την τότε σοβιετική, νυν ουκρανική Ντινάμο Κιέβου το 1975 στον 1ο γύρο του Κυπέλλου Πρωταθλητριών. Ας είναι.

Bwin
Βαθμολογία
9.2/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Κορυφαία αξιοπιστία
check_3c
Live Streaming* 
check_3c
Καθημερινές προσφορές*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τότε λοιπόν η ομάδα του Βικ Μπάκιγχαμ έφερε 2-2 με την αρμάδα του Βαλερί Λομπανόφσκι, και κάτοχο του Κυπέλλου Κυπελλούχων, σε ματς που διεξήχθη… στην κατάμεστη από 40.000 κόσμου Τούμπα (ελέω τιμωρίας του Ολυμπιακού από ματς με τη Σέλτικ, λίγους μήνες νωρίτερα). Ο Βίκτορ Κολότοφ σκόραρε δις με κεφαλιές και τους Κρητικόπουλο (35’) και Αϊδινίου (64’) να ισοφαρίζουν. Στη ρεβάνς του «Ολιμπίνσκι» ο Παναγιώτης Κελεσίδης έπιανε… τα άπιαστα αλλά στο 66’ ο σπουδαίος φορ της εποχής, Βλάντιμιρ Ονισένκο, έκανε το τελικό 1-0.

Νωρίτερα, το 1971-72 ο Ολυμπιακός είχε αντιμετωπίζει την Ντινάμο χάνοντας με 2-0 στο Καραϊσκάκη από τα γκολ του Κοζλόφ (83’ και 87’) ναι νικώντας 2-1 στη Μόσχα με γκολ των Τριαντάφυλλου και Γκαϊτατζή. Στο εν λόγω ματς μάλιστα υπήρξαν έντονα παράπονα για τη διαιτησία του Ελβετού Μπουσέλι που αδίκησε την ομάδα του Αγγλου Αλαν Ασμαν είχε μετρήσει το σοβιετικό γκολ καίτοι είχε προηγηθεί φάουλ ενώ δεν έδωσε καθαρό πέναλτι υπέρ του Ολυμπιακού.

Εσχατη, ως φέτος, αναμέτρηση του Ολυμπιακού με Ρώσους ήταν το 2011-12 στους «32» του Europa League ενάντια στη Ρούμπιν Καζάν, την οποία απέκλεισε με δύο νίκες: 1-0 στη Μόσχα (όπου διεξήχθη, ελέω του παγετού, και μάλιστα στη 13:00 τοπική ώρα!) με γκολ του Φουστέρ και 1-0 στο Καραϊσκάκη με τέρμα του Τζιμπούρ στο 14’.

Η δε Κρασνοντάρ αντιμετωπίζει για δεύτερη φορά ελληνική ομάδα, και πρώτη σε νοκ άουτ στον δρόμο για την παρθενική της παρουσία σε ομίλους. Το 2015-16 είχε αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ στους ομίλους του Europa, αποσπώντας 0-0 στην Τούμπα και επικρατώντας 2-1 επί ρωσικού εδάφους (33’ Αρι, 67’ πέν. Ζοαοζίνιο / 91’ Μακ).

Στα… του σήμερα, οι Ρώσοι έκαναν τεράστιο ματς για ένα ημίχρονο στο «Ντραγάο» αποκλείοντας την Πόρτο κι ενώ στο Κρασνοντάρ ήταν κακοί, λυγίζοντας στο τέλος με γκολ από φάουλ. Δεν βγάζεις άκρη… Ο δε Ολυμπιακός απέκλεισε Πλζεν και Μπασάκσεχιρ αλλά με τα πρώτα ματς εκτός, παίζει τον ρόλο του πώς θα διαχειριστεί τη σειρά με τους Ρώσους. Και έχει να αντιμετωπίσει μια καλοδουλεμένη ομάδα ενός 35χρονου προπονητή, που δεν έχει καν δίπλωμα UEFA ακόμη (εξ ου και στις συνεντεύξεις Τύπου παρίσταται ο βοηθός Σερχέι Ματβέεφ). Σημαντική δε είναι η απουσία του στόπερ Μαρτίνοβιτς για την Κρασνοντάρ…

 Τα 4άρια στο διπλό είναι τραβηγμένα. Η Κρασνοντάρ είναι σε διαρκή άνοδο τα τελευταία χρόνια, ορέγεται την παρθενική της συμμετοχή σε ομίλους και… τραβάει καλύτερα εκτός. Επιλογή το ασιατικό +0,25 με μισή πληρωμή σε ισοπαλία…

 Το ματς θα έχει VAR, και αυτό έχει τη σημασία του μιας και σφυρίζει ο όχι και τόσο γνωστός Κάρλος ντελ Σέρο Γκράντε, Ισπανός. Ο VAR (σ.σ. αρσενικό, είναι ο video assistant referee), κακά τα ψέματα, έχει αυξήσει κατά πολύ τα ακυρωθέντα γκολ αλλά και τα πέναλτι. Για απόψε, αξίζει μια… ριξιά.

 Για σκόρερ, ο Μπεργκ πληρώνει 3άρι αλλά προτιμότερος (αν έπαιξε κάτι για σκόρερ, από τους Ρώσους)... είναι ο 19χρονος Μάγκομεντ Σουλεϊμάνοφ, με καταγωγή από το κρατίδιο του Νταγκεστάν. Ταλεντάρα… Και πληρώνει 3.85.

Eχουν αποκτήσει έφεση στο γκολ

Ούτε λίγο ούτε πολύ, έχουν περάσει έντεκα σεζόν από τότε που μετείχε, για τελευταία φορά, νορβηγική ομάδα στους ομίλους. Και η Ρόζενμποργκ διεκδικεί τη 12η παρουσία της στους «32», η μόνη άλλη ομάδα από τη χώρα που τα είχε καταφέρει ήταν, φυσικά, η Μόλντε το 1999-00 και με μόνη νίκη το 3-2 επί του Ολυμπιακού (σε όμιλο με Ρεάλ και Πόρτο), με πρωταγωνιστή τον Αντρέας Λουντ.

Αντίπαλος της Ρόζενμποργκ του Εϊρικ Χόρνελαντ είναι η Ντινάμο, με πρώτη… μάχη απόψε στο Ζάγκρεμπ. Μια Ντινάμο που έχει μετάσχει άλλες έξι φορές σε ομίλους, η τελευταία προ τριετίας (μόνο η Χάιντουκ, από την Κροατία, τα έχει καταφέρει και στη μόνη της παρουσία ήταν στα προημιτελικά, το 1994-95). Η Ρόζενμποργκ αναμετράται για πρώτη φορά με κροατική ομάδα ενώ η Ντινάμο έχει δώσει πέντε ματς ενάντια σε Νορβηγούς απαριθμώντας 1-3-1. Η μόνη της νίκη ήταν το 2-1 επί της Οντ στους ομίλους του Europa το 2017-18.

H Ρόζενμποργκ απέκλεισε εύκολα τη Μάριμπορ, η Ντινάμο μετά το 1-1 του Ζάγκρεμπ έκανε περίπατο με τη Φερεντσβάρος στη Βουδαπέστη.

 Καμία αξία στον άσο που από το 1.77 έπεσε πέριξ του 1.60, οι Νορβηγοί είναι σε καλύτερο βαθμό ετοιμότητας και έχουν αποκτήσει έφεση στο γκολ. Πιθανό το αμφίτερμα, σε καλή τιμή αν συνδυαστεί με το over 2,5.

Τα «προηγούμενα» του 2004 και ο Μάρκο Πάντελιτς

Κι αν Νορβηγοί και Κροάτες είχαν μόλις από δύο ομάδες σε ομίλους στο παρελθόν, η Ελβετία είχε… πέντε: Βασιλεία, Γκρασχόπερ, Τουν, Ζυρίχη και φυσικά τη Γιουνγκ Μπόις που αναμετράται απόψε με τον Ερυθρό Αστέρα, με στόχο τη δεύτερη συνεχόμενη παρουσία της στους «32» (πέρυσι ήταν η μοναδική της).

Η Γιουνγκ Μπόις και ο Αστέρας έχουν βέβαια… προηγούμενα από το καλοκαίρι του 2004 και τον 2ο προκριματικό του Champions League: οι Σέρβοι είχαν προκριθεί αποσπώντας 2-2 στη Βέρνη (6’ Σαπουιζά, 65’ Εγκστερ / 79’ και 88’ Ζίγκιτς) σκοράροντας στο τέλος, και επικρατώντας 3-0 στο Βελιγράδι με γκολ των Μιλαντόνοβιτς (39’), Ντούντιτς (49’) και Ζίγκιτς (69’).

Παρτενέρ του Ζίγκιτς στην επίθεση ήταν τότε ο μετέπειτα «ερυθρόλευκος» Μάρκο Πάντελιτς και προπονητής ο Ράτκο Ντόστανιτς που τα τελευταία χρόνια εργάστηκε σε Διαγόρα, ΑΕΛ, Λεβαδειακό, Βέροια, Τρίκαλα και Νίκη Βόλου ενώ σήμερα είναι τεχνικός της σερβικής Ζέμουν.

Η ελβετική ομάδα έπαιξε ξανά με Σέρβους το 2017-18 σε όμιλο του Europa League, με την Παρτίζαν, φέρνοντας ξανά ισοπαλία στη Βέρνη (1-1) και χάνοντας ξανά στο Βελιγράδι (2-1).

Ο δε Αστέρας σε 15 ματς ενάντια σε Ελβετούς μετρά… 5-5-5. Επιμέρους, επί ελβετικού εδάφους, έχει 1-3-2, μόνη του νίκη το 4-1 στη Ζυρίχη επί της Γκρασχόπερ τον Μάρτη του 1990, με τεχνικό τον (επίσης γνωστό μας) Λιούπκο Πέτροβιτς και έχοντας τρομερή ομάδα τότε: Πάντσεφ, Προσινέτσκι, Σαβίσεβιτς, Σαμπανάζοβιτς, Μπελοντέντιτσι και άλλους.

Ο Αστέρας μετείχε πέρυσι στους ομίλους για πρώτη φορά στην ιστορία του, άλλες δύο είχε συμμετάσχει σε ομίλους η Παρτίζαν, καμία άλλη από τη Σερβία δεν τα κατάφερε.

 Δείτε το ρεπορτάζ, έχουν ελλείψεις οι Ελβετοί, κυρίως ο γκολτζής Οαρό, οι εξτρέμ Σουλεϊμάνι, Σπίελμαν και ο στόπερ Καμαρά. Ο Αστέρας με την περσινή του παρουσία στους ομίλους γέμισε εμπειρίες, το έδειξε και στην πρόκριση επί της Κοπεγχάγης, το 1.80 του άσου αδικεί τους Σέρβους, αξίζει η διπλή ευκαιρία (μη σας πω και ξερό διπλό, για funbetιάρηδες, στο 4.80…)

Επτά χρόνια χωρίς ισοπαλία


Αλλα δύο προημιτελικά, πρώτοι αγώνες, στο Libertadores. Βραζιλιάνος «εμφύλιος»… Νο 2 το Φλαμένγκο – Ιντερνασιονάλ, πρώτο ματς απόψε στο «Μαρακανά». Η «Φλα» απέκλεισε δύσκολα, στα πέναλτι, την Εμελεκ, η «Ιντερ» έκανε δύο νίκες με την ουρουγουανή Νασιονάλ.

Η Φλαμένγκο οδεύει για τίτλο στο Brasileirao, κάνει καλή σεζόν και ο Πορτογάλος τεχνικός Ζόρζε Ζέσους ήδη δίνει διαπιστευτήρια και στη χώρα της «σάμπα», την ώρα που η Ιντερνασιονάλ παραμένει αρκετά ασταθής.

Σημαντική η απουσία του γκολτζή Γκάμπιγκολ από τη Φλαμένγκο, που κρίθηκε ανέτοιμος, αμφίβολοι οι μέσοι Εντενίλσον και Λιντόσο στην Ιντερνασιονάλ.

Στα της παράδοσης, τρομερό ότι δεν έχουν φέρει ισοπαλία, ανεξαρτήτως έδρας, από τον Μάιο του ’12 (3-3 στο Ρίο με Ροναλντίνιο, Βάγκνερ Λαβ στη «Φλα»), έκτοτε 7-0-5 για την «Ιντερ» η οποία όμως έχει μόνο μια νίκη στο «Μαρακανά» στα τελευταία 12.

Σε διεθνή ματς αντάμωσαν πάλι σε όμιλο του Libertadores το μακρινό 1993 (3-1 στο Ρίο, 0-0 στο Πόρτο Αλέγρε) και, το 2003, σε μονό ματς για το Copa Sudamericana (3-1 η Ιντερνασιονάλ).

 


 Λάτρης των ισοπαλιών δεν είμαι αλλά… επτά χρόνια είναι πολλά. Ναι μεν η «Φλα» υπερέχει ποιοτικά αλλά στο Libertadores όλα αλλάζουν, είδαμε και χθες την Παλμέιρας… Ρίσκο στη μοιρασιά και, εναλλακτικά, διπλή ευκαιρία…

Δεν… μασάει από υψόμετρα

Η Μπόκα Τζούνιορς δοκιμάζεται στο 2.850 μέτρα του υψομέτρου του Κίτο ενάντια στη LDU, η οποία εκμεταλλεύτηκε εκ νέου το υψόμετρο, και την έδρα, μπαίνοντας στην 8άδα.

Οι δύο ομάδες έχουν αναμετρηθεί ξανά σε νοκ άουτ, το 2008 στους «16» του Copa Sudamericana με την Μπόκα να προκρίνεται με συνολικό σκορ 5-1: πήρε 1-1 στο Κίτο προηγούμενη στο 28’ με γκολ του Χεσούς Ντατόλο, ο οποίος λίγο αργότερα αγωνίστηκε στον Ολυμπιακό, και επικράτησε 4-0 στο Μπουένος Αϊρες.

Sportingbet
Βαθμολογία
9.1/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Ευελιξία στις συναλλαγές
check_3c
24ωρo chat στα Ελληνικά
check_3c
Εξελιγμένο Cash Out*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Συνολικά η Μπόκα έχει 12-5-3 ενάντια σε ομάδες από το Εκουαδόρ και, επιμέρους εκτός έδρας, 3-5-2, not bad απολογισμός στο… υψόμετρο. Εξ αυτών, ακόμη πιο… επιμέρους, στο Κίτο έδωσε πέντε ματς (κόντρα σε Ελ Νασιονάλ και Εμελεκ τα άλλα) και δεν έχει ήττα: 2-3-0!

Η δε LDU έχει 18-13-13 ενάντια σε Αργεντινούς γενικά και, ως γηπεδούχος, 16-4-2. Συμπτωματικά και οι δύο ήττες της ήταν από τη Βέλεζ Σάρσφιλντ: 3-1 σε όμιλο του Libertadores το 2006 και 2-0 στους «16» το 2011!

Δύο βασικοί, ο μεσοεπιθετικός Χούλιο και ο φορ Αγκίρε, όπως και ο παγκίτης μπακ Ρεάλπε είναι εκτός για τους Εκουαδοριανούς ενώ ο Ιταλός σταρ Ντε Ρόσι και ο φορ Σολδάνο δηλώθηκαν κανονικά στη λίστα της Μπόκα, η οποία παρατάσσεται πλήρης.

 Η Μπόκα δεν έχει ηττηθεί ποτέ στο Κίτο, έχει το know how και κακώς προβάλει τόσο αουτσάιντερ, σε ματς που ίσως και το ασιατικό over 2 στο 1.85 έχει αξία.

 

 Picks 

 

Μονό 🇭🇷🇳🇴

 22:00 Ντινάμο ΖάγκρεμπΡόζενμποργκ: Over 2,5 & goal/goal (2.45, Stoiximan)

Μονά και δυάδα (απόδοσης 4.16) 🇬🇷🇷🇺🇨🇭🇷🇸

 22:00 Ολυμπιακός – Κρασνοντάρ: 2 +0,25 ΑΗ (2.07, Betshop)
 22:00 Γιουνγκ Μπόις – Ερυθρός Αστέρας: Χ2 (2.01, Betshop)

Special bet 🇬🇷🇷🇺

 22:00 Ολυμπιακός – Κρασνοντάρ: Καταλογισμός πέναλτι (3.30, Stoiximan)

Latin, μονά και δυάδα (απόδοσης 4.76) 🇪🇨🇦🇷🇧🇷🇧🇷

 01:15 LDU ντε Κίτο – Μπόκα Τζούνιορς: 2 dnb (2.30, Betshop)
 03:30 Φλαμένγκο – Ιντερνασιονάλ: Χ2 (2.07, Betshop)

Μονό 🇧🇷🇧🇷

 03:30 Φλαμένγκο – Ιντερνασιονάλ: Χ (3.40, Bwin)

Νίκος Μποζιονέλος

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi

Περισσότερα άρθρα
kipello_icon
Top Στοιχηματικές
λογότυπο Stoiximan
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Pamestoixima.gr
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Novibet
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bwin
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Betsson
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Fonbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bet365
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Netbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Interwetten
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ