foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ*
ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ195
COSMOTE TV ΔΩΡΕΑΝ* ΕΔΩ 📺 ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Όλα
3 ώρες
8 ώρες
12 ώρες

Βαυαρικό 4.15, τελικός για combo και «ρόχο» με αξία

Μποζιονέλος | 27 Ιουλ 2019 03:11
indenpendiente_fence.jpg

Πολύ νωρίς, πάρα πολύ νωρίς για οποιαδήποτε κουβέντα αναφορικά με τη νέα Euroleague, η οποία θα διεξαχθεί με 18 (έναντι 16) ομάδες. Σταδιακά η πλειονότητα αρχίζει να μαθαίνει τους παράγοντες που βοηθούν σε μια ανταγωνιστική πορεία: το μπάτζετ και η σωστή χρήση rotation εντός συνόρων.

Δύσκολα ο τίτλος δεν θα καταλήξει, κλασικά, σε μια εκ των ΤΣΣΚΑ, Ρεάλ ή Φενερμπαχτσέ ωστόσο η περσινή πορεία της Εφές στο καλύτερο δυνατό πλασάρισμα, ήτοι φιναλίστ του τελικού, αποτέλεσε… μάθημα για πολλούς.

Αν και πρόωρα, μια απόδοση ήδη με… τύφλωσε. Διότι παρακολουθώ με ενδιαφέρον το project ονόματι Μπάγερν, δεν αργεί η ημέρα που οι Γερμανοί θα είναι πρωταγωνιστές συλλογικά στο άθλημα. Η προσθήκη του παιχταρά Γκρεγκ Μονρό στην ομάδα του Ντέγιαν Ράντονιτς αποτελεί εφαλτήριο για αύξηση του πήχη των προσδοκιών. Ευλόγως το ρόστερ δεν έχει κλείσει αλλά τούτο δείχνει πολλά ενόψει της νέας σεζόν. Και το να μπουν οι Βαυαροί στα play offs, ήτοι στις οκτώ καλύτερες ομάδες, τιμάται ήδη στο 4.15. Πόσο θα μείνει τόσο ψηλά;

Οσο για τις… δικές μας; Ο Ολυμπιακός τιμάται στο 2.40 για να είναι στην 8άδα και ο Παναθηναϊκός στο 1.65. Για τον «εξάστερο» και τις μεταγραφές του, ό,τι και να πει κανείς είναι λίγο αλλά… και άκυρο. Ας τους δούμε πρώτα στο παρκέ, κατά τον Οκτώβρη, ωστόσο μιλάμε για ένα ρόστερ που είχε να εμφανιστεί στο ΟΑΚΑ από την εποχή του Ζοτς.

Stoiximan
Βαθμολογία
9.5/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Άμεσες πληρωμές
check_3c
Εξαιρετικές Αποδόσεις
check_3c
Βελτιωμένο Bet Builder*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ


Ο δε Ολυμπιακός δεν ξέρει καν σε τι κατηγορία θα παίζει τη νέα σεζόν, προφανώς έχει επιλέξει την Α2 (διότι είχε πολλές ευκαιρίες να το αλλάξει, και δεν το θέλησε) για λόγους που, εξίσου προφανώς, οικονομικούς.

Από τον Κλάιφερτ στα πέναλτι…


Από το 1991 καθιερώθηκε επίσημα το Σούπερ Καπ στην Ολλανδία, με επίσημο τίτλο πλέον Johan Cruijff Schaal προς τιμή του «Ιπτάμενου Ολλανδού». Το φετινό διεκδικούν ο νταμπλούχος Αγιαξ και η δευτεραθλήτρια PSV Αϊντχόφεν, ένα ζευγάρι που αναμετράται για έκτη φορά στο Σούπερ Καπ: από το 2002 και σε τέσσερις σερί τελικούς το κατέκτησε ο «Αίαντας» και το 2012 η PSV με 4-2.

Επί συνόλω, δε, 23 τελικών, δύο κρίθηκαν στην παράταση και άλλοι τόσοι στα πέναλτι (οι τελευταίοι… δύο, αμφότεροι υπέρ της Φέγενορντ). Στο έξτρα 30λεπτο το πήρε ο Αγιαξ δις: το 1995 με τη Φέγενορντ, με γκολ του Κλάιφερτ στο 102’, και το 2013 με 3-2 επί της ΑΖ Αλκμααρ με σκόρερ τον Σιμ ντε Γιονγκ στο 103’.

Ωστόσο στο φετινό, που διεξάγεται στη «Γιόχαν Κρόιφ Αρένα» του Αμστερνταμ, έδρα του Αγιαξ (και τα εισιτήρια μοιράστηκαν εξ ημισείας) δεν υπάρχει παράταση σε ισοπαλία αλλά απευθείας πέναλτι.

Χωρίς Ντε Λιχτ (Γιουβέντους), Ντε Γιονγκ (Μπαρτσελόνα), Κρίστενσεν (Σάλτσμπουργκ), Σινκχράφεν (Λεβερκούζεν) και Τσέρνι (Ουτρέχτη) από φέτος ο Αγιαξ, λίγο πριν τα ματς με τον ΠΑΟΚ, προσέθεσε στο ρόστερ τον εξτρέμ Πρόμες (Σεβίλλη), τον χαφ Μάριν (Σταντάρ Λιέγης) και τους στόπερ Αλβαρες (Αμέρικα), Λισάνδρο Μαρτίνες (Ντεφένσα), Κικ Πιέρι (Χέρενφεεν). Αμφίβολοι ελέω Copa Africa ο γκολκίπερ Ονανά και ο μεσοεπιθετικός Ζιγιάς, εκτός δράσης παραμένουν ο οι μπακ Μαζραουί, Ταλιαφίκο και ο εξτρέμ Νέρες.


Η δε PSV ξεκίνησε ήδη τις επίσημες υποχρεώσεις της, κερδίζοντας δύσκολα 3-2 τη Βασιλεία την Τρίτη, η ρεβάνς μεσοβδόμαδα και ήταν εμφανή τα αμυντικά της κενά, εξ ου ψάχνει απεγνωσμένα στόπερ με φαβορί τον Μπάουμγκαρτλ της Στουτγάρδης. Στο μεταγραφικό παζάρι έχασε τον φορ Ντε Γιονγκ (Σεβίλλη) και τον μπακ Ανχελίνιο (Μντσεστερ Σίτι), έφυγε και ο μέσος Σβάαμπ, ήρθαν οι εξτρέμ Μπρούμα (Λειψία), Αφελάι (ελεύθερος) και οι μπακ Μποσκαλί (Λιλ), Τόνι Λάτο (Βαλένθια).

Αμυντικώς… ευπαθής είναι όμως και ο Αγιαξ, που δέχτηκε γκολ σε όλα τα του τα φιλικά. 10-3-7 η παράδοσή τους στο Αμστερνταμ, ανεξαρτήτως διοργάνωσης, στα τελευταία 20, σπανίζει η ισοπαλία. Ενδιαφέρον…

Novibet
Βαθμολογία
9.1/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Πλήθος ειδικών στοιχημάτων
check_3c
Κορυφαίες αποδόσεις
check_3c
Αναλήψεις εντός 24 ωρών
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

 Σε combo στράφηκα πάντως, υπέρ της PSV καθώς η τάση «πούλα με» που βλέπω στον Αγιαξ, μόνο ενθαρρυντική δεν είναι για τους Ολλανδούς (αλλά είναι… για τον ΠΑΟΚ).

Τα 12 χρόνια της Φάλκενμπεργκ και ο «πρώην» Χάσεκ

Ούτε λίγο ούτε πολύ, η Φάλκενμπεργκ έχει 12 χρόνια να νικήσει υποδεχόμενη τη Σούντσβαλ, ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης. Είναι 3-4-10 η συνολική παράδοση σε όλα και, επιμέρους, 2-2-4 στο Φάλκενμπεργκ με τελευταία νίκη τον Μάη του ’07 με 2-1, έκτοτε 0-2-4. Αμφότερες είναι ομάδες έδρας, ο Ρώσος φορ Πογκρέμπνιακ (σ.σ. συνωνυμία… με τον γνωστό, φυσικά) είναι τιμωρημένος αλλά, καλύτερα, διότι γκολ δεν έχει βάλει. Η δε Σούντσβαλ ήταν απογοητευτική υποδεχόμενη τη Χάκεν και βγάζει κούραση.

Από την Allsvenskan στην τσέχικη Fortuna Liga. 9-4-13 η παράδοση σε όλα, 8-1-4 επιμέρους στο Πρίμπραμ (το ένα διπλό, στο Κύπελλο) στα ματς με την Μποέμιανς του Μάρτιν Χάσεκ, ενός καλού μέσου στα… ντουζένια του που, μάλιστα, έκλεισε την καριέρα του στην Πρίμπραμ το ’07. Μια Μποέμιανς που… βρήκε και έκανε στο 3-0 με τη Μλάντα ενώ η Πρίμπραμ δεν έχει νίκη ακόμη, ήταν όμως καλή και στα δύο στο ξεκίνημα. Και είναι αουτσάιντερ του 2.75…

Bwin
Βαθμολογία
9.2/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Κορυφαία αξιοπιστία
check_3c
Live Streaming* 
check_3c
Καθημερινές προσφορές*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

 Στο 2.20 η Φάλκενμπεργκ στην Bwin και στο 2.65 η Πρίμπραμ, σε draw no bets πέφτουν στο 1.55 και στο 1.87 αντίστοιχα, ήτοι δυάδα του 2.89…

Ο υπηρεσιακός, η καλοδουλεμένη και η πρεμιέρα κόντρα… στην πρώην

Από latin, δύο τινά, αμφότερα αυριανά. Αλλες τρεις φορές (μόνο) έχει παίξει η Μπαΐα στο Σαπέκο ενάντια στη Σαπεκοένσε, μια φορά ηττήθηκε και δύο φορές έφυγε με ισοπαλία. Ηταν υπ’ ατμόν ο Νέι Φράνκο μετά την 4άρα από τη Σάο Πάουλο (από το οποίο ματς ο κόουτς έλειπε ελέω προσωπικού θέματος), κατόπιν απολύθηκε και πάει με υπηρεσιακό τον Εμερσον Κρις, γενικώς η Σαπεκοένσε δεν παίζει καλά εσχάτως και η Μπαΐα είναι καλοδουλεμένη και ομοιογενής, απόρροια της δουλειάς του Ρόζερ Μασάδο.

 Αν δεν επηρεάσει τόσο η απόλυση του Φράνκο ως… ηλεκτροπληξία τους παίκτες της «Σάπε», στη Μπαΐα δίνεται μια καλή ευκαιρία για το πρώτο της διπλό στο Brasileirao από τον… Οκτώβριο. Τότε είχε νικήσει την Μποταφόγκο με 1-0, έκτοτε έχει 0-3-6.

Οι αποδόσεις στην πρεμιέρα της αργεντίνικης SuperLiga βγήκαν με βάση… τα περσινά τους πεπραγμένα. Φως φανάρι. Εξ ου και η Ντεφένσα, που διεκδίκησε ως τέλους τον τίτλο, φαβοριτίζεται στο 2.40 υποδεχόμενη την Ιντεπεντιέντε, η οποία γύρισε σελίδα προσλαμβάνοντας τον Σεμπάστιαν Μπεκατσέσε, μέχρι πρότινος προπονητή… της Ντεφένσα. Η οποία μάλιστα αποδυναμώθηκε ενώ προσέλαβε για τον πάγκο τον Μαριάνο Σόσο που δεν έχει να επιδείξει κάτι τα τελευταία χρόνια.

Η «ρόχο» νομίζω θα κάνει μια καλή σεζόν, έχει να πάρει πρωτάθλημα από το 2002 και αδικεί εαυτόν καθώς έκτοτε είχε ορισμένες πολύ καλές σεζόν, Libertadores δε έχει να πανηγυρίσει εδώ και 35 χρόνια. Στοίχημα αποτελεί ο νεοφερμένος, και μόλις 38 ετών, Μπεκατσέσε αλλά κράτησε τον περσινό «κορμό». Και τούτο της πιστώνεται.

 Σε αποδόσεις ισχυρού αουτσάιντερ, καίτοι πρεμιέρα, εννοείται ότι ποντάρεται η Ιντεπεντιέντε… Η οποία είναι στο 6.50 για τίτλο, αλλά ας τη δούμε λίγο πρώτα.

Κάνει δουλειά ο άτιμος…

Ο άλλοτε εμβληματικός μεσοεπιθετικός, με 72 διεθνείς συμμετοχές και 17 γκολ, Βαλερί Κάρπιν έχει αναλάβει από πρόπερσι τη Ροστόφ. Ελάχιστοι θυμούνται ότι είναι… Εσθονός, καθότι γεννημένος στο Ταλίν. Κάνει καλή δουλειά στην ομάδα του Ροστόφ επί του Ντον, μια παραποτάμια πόλη στη βορειοανατολική άκρη της Μαύρης Θάλασσας, στην Αζοφική Θάλασσα, στις εκβολές του ποταμού Ντον.

Ελάχιστοι γνωρίζουν βέβαια ότι ο 50χρονος, σήμερα, Κάρπιν είναι δηλωμένος ρατσιστής, προ 4ετίας είχε σοκάρει σε συνέντευξή του, λέγοντας ευθαρσώς ότι «δεν γουστάρω να έχω νέγρους παίκτες στις ομάδες μου». Βέβαια, στην ακραία ρητορική της Ρωσίας, δεν ξένισε τόσο… Επίσης ελάχιστοι γνωρίζουν ότι ιδιοκτήτης του συλλόγου είναι… το κράτος, ήτοι η περιφέρεια του Ροστόφ, έχοντας βέβαια, γνωστούς και μη, ιδιώτες χρηματοδότες.

Μέχρι στιγμής η ομάδα του Κάρπιν νίκησε την Γκάζοβικ και παραχώρησε 2-2 στη Σπαρτάκ, σε ματς που είχε περισσότερες ευκαιρίες, τρίτη αντίπαλος η Αρσεναλ στην Τούλα. Μια Αρσεναλ που μετά τη νίκη στη Σαμάρα επί της Κρίλια, ηττήθηκε προχθές με 1-0 υποδεχόμενη την αζέρικη Νέφτσι για το Europa League και το βάρος πέφτει στη ρεβάνς του Μπακού την προσεχή Πέμπτη.

Stoiximan
Βαθμολογία
9.5/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Άμεσες πληρωμές
check_3c
Εξαιρετικές Αποδόσεις
check_3c
Βελτιωμένο Bet Builder*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

 Καλό timing, κοντολογίς, για τη Ροστόφ, που φαβοριτίζεται υψηλώς: στο 2.40; Μια χαρά.

 Picks, outright 

 

 

Euroleague 🏀

 Πρόκριση στα play offs: Μπάγερν (4.15, Novibet)

 Picks Σαββάτου 27/7 

 

 

Μονό, combo 

 19:00 Αγιαξ – PSV Αϊντχόφεν: Χ2 & over 1,5 (2.40, Stoiximan)

Δυάδα (max απόδοσης 2.898) 

 17:00 Φάλκενμπεργκ – Σούντσβαλ: 1 dnb (1.55, Bwin)
 18:00 Πρίμπραμ – Μποέμιανς: 1 dnb (1.87, Bwin) 

 Picks Κυριακής 28/7 

 

 

Μονά και δυάδα 

 16:30 Αρσεναλ Τούλα – Ροστόφ: 2 (2.37, Betshop)
 17:00 Σαπεκοένσε – Μπαΐα: 2 (3.01, Betshop)

Μονό 

 23:45 Ντεφένσα – Ιντεπεντιέντε: 2 (3.03, Novibet)

Νίκος Μποζιονέλος

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi

Περισσότερα άρθρα
kipello_icon
Top Στοιχηματικές
λογότυπο Stoiximan
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Pamestoixima.gr
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Novibet
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bwin
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Betsson
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Fonbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bet365
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Netbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Interwetten
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ