foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ*
ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ124
ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Όλα
3 ώρες
8 ώρες
12 ώρες

Του cash out (και της Σερίνα) η μάνα δεν έκλαψε ποτέ

Μποζιονέλος | 13 Ιουλ 2019 11:21
halepserena-.jpeg

Ποδοσφαιρικώς αρχίζει σταδιακά να… χειμωνιάζει με ορισμένες βορειοανατολικές λίγκες να ξεκινούν. Και η αλήθεια είναι ότι και στη ρώσικη Premier Liha και στην τσέχικη Fortuna Liga υπάρχει κάτι… κοινό. Αφενός ο τίτλος, εν συγκρίσει με… πρόπερσι, άλλαξε χέρια, αφετέρου οι νυν κάτοχοι προβάλλουν γκραν φαβορί για το repeat.

Πέρυσι τέτοιον καιρό ξεχώριζε η Ζενίτ, τέσσερα χρόνια χωρίς πρωτάθλημα ήταν πολλά. Και το κατέκτησε, μάλλον εύκολα. Στη νέα Premier Liha προβάλει ως φαβορί για το repeat με απόδοση 1.70. Αδιαφιλονίκητο; Ναι, ενδεικτικό ότι έπονται η Λοκομοτίβ με 5.50, η Κρασνοντάρ με 8.00, η ΤΣΣΚΑ με 9.00 και η Σπαρτάκ με 10.00.

Σημειώνω ότι οι αποδόσεις κλείνουν τα… ΠΣΚ κι ανοίγουν ξανά όταν δεν έχει αγώνες.

Βεβαίως, για να βρει κανείς τίτλο που δεν κατέληξε στη Μόσχα ή την Αγία Πετρούπολη, θα πρέπει να πάει δέκα χρόνια πίσω, στο 2009 και στην εποχή που μεσουρανούσε η Ρούμπιν Καζάν. Η μόνη, μαζί με την Αλάνια Βλαντικαφκάζ το 1995, που κατόρθωσε να… σπάσει την κυριαρχία των δύο πρωτευουσών μετά τη διάσπαση της Σοβιετικής Ενωσης.

Λίγο όμως ότι η Ζενίτ του Σερχέι Σέμακ το πήρε και… ξεμπούκωσε, λίγο ότι οι μοσχοβίτισσες Λοκομοτίβ και Σπαρτάκ δεν πείθουν, κάτι με κάνει να βλέπω με συμπάθεια την… «επιχείρηση Κρασνοντάρ». Μια… ενδεκάδα ετών ζωής μετρά, εκ των οποίων τα οκτώ στην Premier Liha, αριθμεί έχει καταστεί πλέον υπολογίσιμη δύναμη. Φέτος έκανε ρεκόρ εισιτηρίων διαρκείας με 11.650 σε γήπεδο 35.000 θέσεων και με μεγάλο όνειρο τον τίτλο. «Στοίχημα» αποτελεί η μονιμοποίηση του Μουράντ Μουσάγιεφ στον πάγκο, μέχρι πρότινος επικεφαλής των ακαδημιών. Εκανε εξαιρετικές προσθήκες όπως τον χαφ Βιλένα από τη Φέγενορντ, τους μέσους Κάιο (Σάντα Κλάρα), Καμπόλοφ (Ρούμπιν) και τον Δανό επιτελικό, γόνο Μαροκινών μεταναστών, Ναμλί από την Τσβόλε, θα της λείψει βέβαια για καιρό ο περσινός Σουηδός αρχισκόρερ Κλάεσον.

🦊 Η Κρασνοντάρ τιμάται στο 8άρι για τίτλο. Δεν λέω, σώνει και ντε, ότι θα το πάρει αλλά αν στο τέλος το διεκδικεί, με τέτοια απόδοση κάνεις ένα ωραιότατο cash out

Και, ως γνωστόν, του cash out η μάνα δεν έκλαψε ποτέ.

Bwin
Βαθμολογία
9.2/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Κορυφαία αξιοπιστία
check_3c
Live Streaming* 
check_3c
Καθημερινές προσφορές*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ





Μια βαριά φανέλα με αξία…


Για δεύτερη σεζόν η τσέχικη Fortuna Liga θα… πορευτεί με σύστημα διεξαγωγής… τριών ταχυτήτων: μια regular season 15 αγωνιστικών και, κατόπιν, οι 16 ομάδες χωρίζονται σε τρία πρωταθλήματα: οι έξι πρώτες διεκδικούν τον τίτλο σε μίνι πρωτάθλημα πέντε αγωνιστικών, όσες τερματίσουν στις θέσεις 6-10 ένα εισιτήριο για το Europa και οι τελευταίες έξι την παραμονή, σε ανάλογο. Αλλά κι εκεί ο… μαραθώνιος δεν τελειώνει. Οι… μεσαίες δίνουν ημιτελικά και τελικό (και, από εκεί, νέος τελικό με την 5η της κανονικής περιόδου) και οι τελευταίες έξι, μετά το δικό τους μίνι πρωτάθλημα βλέπουν την τελευταία να υποβιβάζεται και τη 14η να δίνουν μπαράζ με τη 2η και την 3η της β’ κατηγορίας. Δαίδαλος; Και λίγα λέτε… Τούτο πέρυσι κόστισε την κατηγορία στην Ντούκλα Πράγας και την άνοδο έλαβε μόνο η Τσέσκε Μπουντεγιόβιτσε αφού Καρβίνα και Πρίμπραμ υπερκέρασαν τα εμπόδια των Γιχλάβα και Μπρο στα play out.

Στην πρώτη σεζόν του νέου, αυτού, τρόπου διεξαγωγής ο τίτλος επέστρεψε στην Πράγα και στη Σλάβια, σε ένα γαϊτανάκι εναλλαγών πρωτιάς με τη Βικτόρια Πλζεν. Σε 26 πρωταθλήματα μετά τη Βελούδινη Επανάσταση και τη διχοτόμηση της Τσεχοσλοβακίας, η Σπάρτα παραμένει κυρίαρχη με 12 τίτλους έναντι 5 των Σλάβια και Πλζεν, 3 της Σλόβαν Λίμπερετς κι ενός της Μπάνικ Οστράβα.

Ευλόγως, η κάτοχος Σλάβια προβάλλει ως πρώτο φαβορί με απόδοση 1.70 για τα πρωτεία, με την Πλζεν στο 8.00 και τη Σπάρτα στο 8.50 ενώ πολύ μακριά είναι η τέταρτη, κατά σειρά, ομάδα: η Γιάμπλονετς με 75.00.

Η Πλζεν δεν έχει τη δυναμική άλλων ετών, η Σλάβια του 43χρονου Γίντριχ Τριπσόφσκι, του «Τσέχου Γιούργκεν Κλοπ» (όπως τον αποκαλούν ελέω και του ιδιότροπου του χαρακτήρα του) ορέγεται… σεντόνι και Champions League, προσωπικά βλέπω με συμπάθεια την προσπάθεια της Σπάρτα για επάνοδο στους τίτλους. Είναι η πιο… βαριά φανέλα της κατηγορίας αλλά συμπλήρωσε πέντε σεζόν δίχως πρωτάθλημα. Φέτος πορεύεται με τον τέως εκλέκτορα των Ελπίδων της χώρας, Βάτσλαβ Ζίλεκ, που έχει θητεύσει και ως παίκτης της και έδειξε καλά στοιχεία στη Σίγκμα Ολομουτς ενώ προχώρησε σε ενίσχυση σε όλες τις γραμμές, με καλύτερους τον φορ Λίμπορ Κόζακ της Λίμπερετς και τον μέσο Μίχαλ Τράβνικ της Γιάμπλονετς.

🦊 Αποτελεί βέβαια το μεγάλο ερώτημα της σεζόν καθώς ουδείς την υποτιμά και ο τεχνικός διευθυντής (και παιχταράς στα ντουζένια του) Τόμας Ροσίτσκι δηλώνει αισιόδοξος ακόμη και για τίτλο. Θα δικαιωθεί; Μαζί του…

Bwin
Βαθμολογία
9.2/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Κορυφαία αξιοπιστία
check_3c
Live Streaming* 
check_3c
Καθημερινές προσφορές*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ



Το «θρυλικό» 24ο, το ανατολικό μπλοκ και μια σοκολάτα…


Η 31χρονη Τσέχα Μπάρμπορα Στρίτσοβα (Νο 54) δεν αποτέλεσε εντέλει εμπόδιο για τη Σερίνα Γουίλιαμς (Νο 10) που τη νίκησε με 6-1, 62 και, στα 38 της, έγινε η μεγαλύτερη σε ηλικία τενίστρια που περνάει σε τελικό grand slam στην Open Era, έφτασε για 11η φορά στην καριέρα της στον τελικό και, αν τα καταφέρει, θα ισοφαρίσει το ιστορικό ρεκόρ της Μάργκαρετ Κορτ, που έχει στην κατοχή της 24 Grand Slam τρόπαια! Η 37χρονη Αμερικανίδα φιλοδοξεί να επιστρέψει στα major τρόπαια μετά από δυόμισι χρόνια (από τη Μελβούρνη, το 2017) ενώ έχει πάρει το Wimbledon άλλες επτά φορές, αποτυγχάνοντας όμως πέρυσι ενάντια στην Αντζελίκ Κέρμπερ.

Σερίνα προφέρεται σωστά, αμερικάνικα, και όχι Σερένα. Τι είναι… σοκολάτα;


https://www.youtube.com/watch?v=wDqAPbQLjws

Στον άλλο ημιτελικό γυναικών του Wimbledon η 27χρονη Ρουμάνα Σιμόνα Χάλεπ (Νο 7) υπερίσχυσε της 24ης Ουκρανής Ελίνα Σβιτολίνα (Νο 8) με 6-1, 6-3 και ανέβηκε ήδη στο Νο 4 της παγκόσμιας κατάταξης. Η Χάλεπ έκανε σπουδαίο παιχνίδι από την baseline και θα διεκδικήσει τον δεύτερο major τίτλο της, έχοντας απολογισμό 1-3 σε τελικούς. Και να γίνει βέβαια η πρώτη Ρουμάνα με τίτλο στο μεγάλο λονδρέζικο τουρνουά. Και γενικώς η πρώτη από το πάλαι ποτέ… ανατολικό μπλοκ μετά τη Μαρία Σαράποβα το 2004, συμπτωματικά ενάντια στη Γουίλιαμς.

Η δε παράδοσή τους είναι συντριπτικά υπέρ της Σερίνα με 9-1 και τελευταία νίκη της Χάλεπ το 2014 στο round robin του WTA Finals στη Σιγκαπούρη. Το μοναδικό τους παιχνίδι σε γρασίδι ήταν στο Wimbledon 2011 με τη Σερίνα να κερδίζει με 3-6, 6-2, 6-1 την τότε 20χρονη Χάλεπ…

Αναμετρώνται δύο top class παίκτριες με ηλικιακή διαφορά δέκα ετών, εξ ου και η Σερίνα θέλει να πάει το ματς πιο συντηρητικά, ελέω της σωματοδομής της και της δυσκολίας της στην κίνηση στην baseline, άρα θέλει δυνατό πρώτο σερβίς. Η Χάλεπ από τα έξι ματς που έδωσε, στα πέντε δεν έχασε σετ (μόνο από τη συμπατριώτισσά της Μικαέλα Μπουζαρνέσκου) ούσα εξαιρετική στο returning game.

Stoiximan
Βαθμολογία
9.5/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Άμεσες πληρωμές
check_3c
Εξαιρετικές Αποδόσεις
check_3c
Βελτιωμένο Bet Builder*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

🦊 Θα παίξουν ρόλο, ψυχολογικά, οι περσινές ήττες της Σερίνα από Κέρμπερ και Οσάκα στο σημερινό; Η λογική ορίζει ένα φιλότιμο 2-0 για την Αμερικανίδα ωστόσο η Χάλεπ είναι ξεχωριστή, μοναδική στο είδος της κι αν πάρει το πρώτο σετ, θα γυρίσει σε δυνατό φαβορί. Επίσης, έχει από το 2012 ο γυναικείος τελικός να κριθεί στα τρία σετ (με τη Σερίνα να νικά τότε την Πολωνή Αγκνιέσκα Ραντβάνσκα), παίζει κι αυτό τον ρόλο του, δεν συμφωνείτε;

Κατά τα λοιπά, για απόψε…:

👉 κατά τη διάρκεια της διακοπής, η Αβαΐ άλλαξε προπονητή (πήρε τον Αλμπέρτο Βαλεντίμ) και έκανε μερικές προσθήκες στο, ούτως ή άλλως, «φτωχό» της ρόστερ, στη Φορταλέζα επί συνόλου έξι επισκέψεων έχει νικήσει μόνο μια φορά, στην πρώτη της επίσκεψη εκεί το 2000 (και στο θρυλικό Copa João Havelange, όπως ονομάστηκε το πιο απίθανο πρωτάθλημα όλων των εποχών αφού έλαβαν μέρος… 116 ομάδες!). Δεν είναι… βουνό η «λεάο» που αποδυναμώθηκε μεσοεπιθετικά με την αποχώρηση των Σάντος, Μαρσίνιο, Αλεσάντρο.

👉 Αποτελούν ερωτήματα και η φετινή Ροστόφ, που έχει θέσει ψηλά των πήχη των προσδοκιών, και η εξαιρετική πέρυσι Γκάζοβικ Ορενμπουργκ, η οποία όμως δείχνει αποδυναμωμένη μεταγραφικά. Σκέψη για κόντρα, έμεινε… σκέψη πάντως.

👉 Η Πρίμπραμ άνοιξε σε τιμές πέριξ του 2.80 και υποχώρησε, αναίτια κατ’ εμέ, σε φαβοριτισμό του 2.50. Η χειρότερη περσινή άμυνα σώθηκε στα μπαράζ παραμονής ενάντια στην Μπρνο (κι εκεί, με δύο ισοπαλίες) ενώ έχασε τους πρώτους δύο σκόρερ της σεζόν, Φάντις και Μάτουσεκ. Η Τέπλιτσε ήταν 10η και στα play offs Ευρώπης συνετρίβη με… 8-0 από τη Μλάντα Μπόλεσλαβ, δεν άλλαξε και πολύ όμως. Ομοιογενής, για το επίπεδό της, από πέρυσι, αξίζει η κόντρα.

👉 Ενδιαφέρον στην Allsvenskan έχει το ματς της Κάλμαρ με την Εσκιλστούνα καθώς στερείται βασικούς: τον τιμωρημένο φορ Ρομάριο, τον τραυματία εξτρέμ Γιούανσον και, για προσωπικούς λόγους, τον έτερο φορ Πάπα Ντιούφ. 13 σερί ματς χωρίς νίκη η Εσκιλστούνα, ίσως πάρει κάτι από το σημερινό, δεν αντιλέγω ούτε για το 3.70 του άσου, κράτησα όμως τη διπλή ευκαιρία για την ουραγό…

 

🦊 Picks 🦊


 

Outright, Ρωσία

 Πρωταθλήτρια: Κρασνοντάρ (8.00, Bwin)

Outright, Τσεχία

 Πρωταθλήτρια: Σπάρτα Πράγας (8.50, Bwin)

Τένις

 16:00 Σ. Γουίλιαμς – Χάλεπ: 3 σετ (2.35, Stoiximan)

Δυάδα (max απόδοσης 3.40)

 18:00 Πρίμπραμ – Τέπλιτσε: 2 dnb (2.00, Betshop)
 19:00 Εσκιλστούνα – Κάλμαρ: 1Χ (1.70, Betshop)

Μονό

 23:00 Φορταλέζα – Αβαΐ: 2 dnb (3.25, Bwin)

Νίκος Μποζιονέλος

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi

Περισσότερα άρθρα
kipello_icon
Top Στοιχηματικές
λογότυπο Stoiximan
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Pamestoixima.gr
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Novibet
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bwin
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Betsson
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.4
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.4
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Fonbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bet365
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Netbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Interwetten
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ