foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ*
ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ35
COSMOTE TV ΔΩΡΕΑΝ* ΕΔΩ 📺 ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Όλα
3 ώρες
8 ώρες
12 ώρες

Δυάδα του 8.68, combo του 2.77 και τρεις σκόρερ με αξία

Μποζιονέλος | 28 Ιουν 2019 05:55
batistuta-argentina-venezuela.jpg

Άλλα τρία ματς σήμερα στο αφρικάνικο… μενού. Όπου το γκολ και το θέαμα έρχεται σε ματς που δεν το περιμένεις, όπως χθες στο Κένυα – Τανζανία.

Δεν το είδα, έκλεισα απογοητευμένος το stream όταν δεν μπήκε δεύτερο γκολ στο Σενεγάλη – Αλγερία για να περάσει και η δυάδα, νωρίτερα όμως η Μαδαγασκάρη αποδείχθηκε… κιουρία. Μέγα λάθος των μπουκ να έχουν τόσο ψηλά τον άσο…

Όχι πως το θέαμα στο Copa America είναι καλύτερο αλλά, ΟΚ, το πάθος περισσεύει.

Ακολούθησε… ξενύχτι. Γράφω ώρα 6 ξημερώματα πια, μας έβγαλε την Παναγία η Βραζιλία. Στατική, ανέμπνευστη, δεν υπήρχε ο Φιρμίνο στο γήπεδο (και έχασε και πέναλτι στη ρώσικη ρουλέτα), δεν ξέρω τι όνειρο έχει δει ο Τίτε με τον άμπαλο τον Ζέσους να παίξει εξτρέμ, μέτριος ξανά ο κουτός ο Κοουτίνιο, όαση ο Εβέρτον που έκανε τα πάντα, έχασε πολλές φάσεις αλλά δεν σκόραρε για να πληρωθούμε. Ευχαριστούμε τον κυριούλη στη φωτό, τον Ντέρλις Γκονζάλες, για το άστοχο σουτ...

Ο Ρενάρ, η παράδοση και μια μη ερωτική σχέση…


Παραδόξως, Μαρόκο και Ακτή Ελεφαντοστού έχουν πάρει τρία Copa Africa. Μαζί. Κι αν οι Ιβοριανοί έκαναν ανταγωνιστική ομάδα τα τελευταία 10-15 χρόνια, το Μαρόκο είχε πάντα αξιόλογα ρόστερ. Τέσπα, που λένε και οι νέοι.

Είναι ισορροπημένη η παράδοση των μεταξύ τους αναμετρήσεων: 7-6-6 σε σύνολο 20 αγώνων για τους Ιβοριανούς. Εξ αυτών, τέσσερις ήταν σε Copa Africa, 2-1-1 ο απολογισμός για την Ακτή:

Το ’86 οι Ιβοριανοί επιβλήθηκαν με 3-2 στον μικρό τελικό του αιγυπτιακού τουρνουά, το ’88 ήρθαν 0-0 στην Καζαμπλάνκα (και σε ένα αποτέλεσμα που άφησε εκτός νοκ άουτ την Ακτή Ελεφαντοστού(, το ’06 ξανά σε όμιλο το γκολ του Ντρογκμπά με πέναλτι διαμόρφωσε το 1-0 (με το Μαρόκο να χάνει έδαφος και να μένει πρόωρα εκτός από το γκρουπ στο Copa Africa της Αιγύπτου) και, το ’17, οι Μαροκινοί… εκδικήθηκαν με 1-0, με γκολ του Ρασίντ Αλιουί, αφήνοντάς τους Ιβοριανούς εκτός νοκ άουτ, στην Γκαμπόν.

Κεντρικό πρόσωπο βέβαια ο εκλέκτορας Ερβέ Ρενάρ του Μαρόκου, ο Γάλλος που πήρε το τρόπαιο το 2012 με τη Ζάμπια και το 2015 με την Ακτή Ελεφαντοστού. Μετά τις επιτυχίες του πήγε σε Σοσό και Λιλ αντίστοιχα αλλά σε αμφότερες δεν στέριωσε. Γνώστης του τουρνουά όσο λίγοι ο 50χρονος…

Bwin
Βαθμολογία
9.2/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Κορυφαία αξιοπιστία
check_3c
Live Streaming* 
check_3c
Καθημερινές προσφορές*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ



Μοιρασμένο το σετ, από 2.80 σε κάθε ομάδα, θεωρητικά μια ισοπαλία δεν τις… χαλάει αλλά δε νομίζω ότι θα αναλωθούν σε τέτοιο παιχνίδι. Με το επιχείρημα ότι το Μαρόκο είναι πιο ομοιογενές ενώ οι Ακτοελεφανταίοι στηρίζονται σε ατομικές εξάρσεις, μια ψιλή σε «ξερό» σημείο αξίζει.

Κι αν όντως βγει το σενάριο, ο Νόρντιν Αμπραμπατ καίτοι δεν έχει δα και ερωτική σχέση με τα αντίπαλα δίχτυα, ξαναβρήκε τον εαυτό του στην Αλ Νασρ. Το 6.40 της Bwin για anytime είναι από τις υψηλότερες τιμές της αγοράς. Πείτε το έμπνευση.

Καρέ των γκολ και των… θυγατέρων


Νότιος Αφρική και Ναμίμπια έχουν αναμετρηθεί άλλες εννέα φορές, 6-2-1 ο απολογισμός για τους «μπαφάνα μπαφάνα», με μόνη τους ήττα το 1998 για το COSAFA Cup. Σε τελική φάση του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής συναντήθηκαν μόνο το 1998 στην Μπουρκίνα Φάσο, σε όμιλο φυσικά και οι Νοτιοαφρικανοί νίκησαν με 4-1 με ισάριθμα τέρματα του σταρ της εποχής, Μπένι ΜακΚάρθι (τότε στον Αγιαξ, αργότερα σε Πόρτο και Μπλάκμπερν).

Μεγάλη παιχτούρα τότε ο ΜακΚάρθι, συνολικά έβαλε 151 γκολ σε 418 ματς στην καριέρα του κι άλλα 31 με την εθνική του ομάδα. Αποσύρθηκε το 2013 και από το 2017 είναι προπονητής στην Κέιπ Τάουν Σίτι της πατρίδας του. Αρχικά είχε παντρευτεί την Ισπανίδα Μαρία Σάντος, έκαναν τρεις κόρες και το 2007 χώρισαν. Από το ’14 ο Μπένι παντρεύτηκε το μοντέλο από τη Σκωτία, Στέισι Μανρό και έχουν άλλη μια κόρη (είχε το know how ο τύπος, προφανώς). Κιουρία η Στέισι, ως βλέπετε…

Στοιχηματικώς, και τι να παίξεις σε τέτοιο ματς; Δύσκολα ή εύκολα οι Νοτιοαφρικανοί θα το πάρουν, στην κρίση σας το 1.75. Ψαγμένες οι αποδόσεις για σκόρερ, ο 25χρονο Πέρσι Το ανήκει στην Μπράιτον, φέτος έπαιξε στη βελγική Ουνιόν Σαν Ζιλουά, σε 2-3 ματς που τον είδα μου έκανε εντύπωση. Εκεί ήταν φορ, στην εθνική του παίζει εξτρέμ. Το έχει για απόψε, τι λέτε;

Πού είναι η ισοπαλία;


Η Τυνησία του Αλέν Ζιρές δεν ικανοποίησε στο 1-1 με την Αγκόλα, ειδικά στο τελευταίο ημίωρο… κοιμήθηκε στο γήπεδο με ευθύνη και του υπναρά Γάλλου που έχει στον πάγκο, αλλά και του γκολκίπερ Μουσταφά. Και το σερί που δέχεται γκολ σε ματς τελικής φάσης έφτασε τα 17 παιχνίδια. Το δε Μάλι βρήκε… μπόσικη τη Μαυριτανία και έφτασε άνετα στο 4-1, σαφώς το σημερινό –πιο δύσκολο- παιχνίδι είναι μεγαλύτερο κριτήριο, για το τι ψάρια πιάνει φέτος, για την παρέα των Κουλιμπαλήδων και των Τραορέδων.

Αναφορικά με την παράδοση, απουσιάζει… επιδεικτικά η ισοπαλία: 4-0-3 επί συνόλω, μόλις ένα εξ αυτών ήταν για την τελική φάση του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής. Το ’94, στην Τύνιδα και στο πλαίσιο ομίλων τριών ομάδων, το Μάλι είχε επιβληθεί με 2-0 αφήνοντας πρόωρα εκτός συνέχειας τους διοργανωτές.

Παρά τις εν λόγω πρεμιέρες τους, το Μάλι είναι αουτσάιντερ πέριξ του 3.10, το περίμενα φαβορί. Βγάζει φρεσκάδα, έχει χαμηλό μέσο όρο ηλικίας και η Τυνησία έδειξε ομάδα χωρίς πλάνο στο γήπεδο. Αν δεν επηρεαστούν από τη ζέστη, καθώς παίζουν νωρίς, η λογική ορίζει… προς τα δεξιά.

Μια καλή… πελάτισσα της Αργεντινής (με 28 «πάρε να’ χεις)


Αργεντινή και Βενεζουέλα αριθμούν, από το 1967 έως σήμερα, 24 αναμετρήσεις. Η αλληλουχία των αναμετρήσεων… άργησε καθότι η Βενεζουέλα μόλις από τα μέσα της δεκαετίας του ’60 εντάχθηκε στην COMNEBOL και άρχισε να μετέχει σε διεθνείς διοργανώσεις.

Εξόχως αδύναμη αγωνιστικά η «βινοτίντο», από το Copa America του ’67 στην Ουρουγουάη, όπου πρωτοαντάμωσαν, μέτρησε 18 συνεχόμενες ήττες από την Αργεντινή ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσής, με… κορυφαίο (σε έκταση) σκορ το 11-0 του 1975. Είχαν βάλει από δύο οι Κέμπες, Αρντίλες και Κίλερ και χατ-τρικ είχε πετύχει ο Σανάμπρια.

Συνολικά η παράδοση είναι 20-2-2 για την «αλμπισελέστε». Το προαναφερθέν σερί διεκόπη στα προκριματικά του Μουντιάλ, το ’11 με ήττα 1-0 στο Καράκας από γκολ του Αμορεμπιέτα. Η έσχατη, και τελευταία, νίκη ήρθε μόλις τον Μάρτιο σε φιλικό στη Μαδρίτη (3-1).

Επιμέρους, σε Copa America, απόψε συναντιούνται για έκτη φορά και στα προηγούμενα πέντε η Αργεντινή σημείωσε ισάριθμες νίκες με γκολ… 28-3. Νοκ άουτ ήταν μόνο ο προημιτελικός του ’16 στις ΗΠΑ, 4-1 με δύο γκολ του Ιγουαΐν κι από έναν των Μέσι και Λαμέλα, είχε μειώσει ο Ρονδόν ενώ στο 43’, με το σκορ στο 1-0, είχε χάσει πέναλτι ο Σέχιας για τη Βενεζουέλα.

Τα άλλα τέσσερα ήταν στο πλαίσιο ομίλων: 5-1 το 1967 (με χατ-τρικ του Λουίς Αρτίμε της Ιντεπεντιέντε), 1975 σε διπλά ματς είχε λήξει, ως αναφέραμε, 11-0 στο Ροσάριο με 5-1 στο Καράκας (με χατ-τρικ του Λεοπόλδο Λούκε της Ρίβερ Πλέιτ) και, το 1991 στη Χιλή, 3-0 με δύο γκολ του Μπατιστούτα και ένα του Κανίχια.

Stoiximan
Βαθμολογία
9.5/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Άμεσες πληρωμές
check_3c
Εξαιρετικές Αποδόσεις
check_3c
Βελτιωμένο Bet Builder*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ηταν μάλιστα τα πρώτα, από τα συνολικά 54 γκολ σε 77 συμμετοχές, γκολ του «Μπατιγκόλ» με τη φανέλα της Αργεντινής!


https://www.youtube.com/watch?v=KLI3v-2Cm1Y

H Βενεζουέλα θα παίξει με… συνταγή Βραζιλίας, την οποία περιόρισε σε ισοπαλία 0-0, δεν σκόραρε ούτε με το Περού και πέρασε χάρη στη νίκη επί της Βολιβίας, αναμενόμενη και μάλλον εύκολη. Η Αργεντινή την… έχει, γενικώς, αν είναι στοιχειωδώς σοβαρή. Βεβαίως, στα προημιτελικά δεν έχει παράταση, παρά απευθείας πέναλτι (κλασικά… ανώμαλοι οι Λατινοαμερικάνοι, μόνο στα ημιτελικά και τους τελικούς προβλέπουν παρατάσεις). Και τούτο φέρνει τη Βενεζουέλα επί 90λεπτου να κρατάει τα μπόσικα. Θα αντέξει;

Σε τιμή διπλασιασμού η νίκη της «αλμπισελέστε» με τουλάχιστον δύο γκολ στο ματς, το περίμενα πολύ χαμηλότερα το εν λόγω combo (για ματς με φαβορί του 1.55). Ενα γρήγορο γκολ θα της δώσει αυτοπεποίθηση και θα αλλάξει τον ρου του ματς. Βάσει παράδοσης, της βάζει τρία κάθε φορά που τη πετυχαίνει, άρα το να ανέβει το combo στο over 2,5 έχει λογική…

Οσο για σκόρερ, παρά το τέρμα που σημείωσε με το Κατάρ, στις αποδόσεις εκ νέου… προηγούνται για απόψε οι Μέσι (1.73), Ντιμπάλα και Αγουέρο (από 2.70) με τον Λαουτάρο Μαρτίνες στο 2.88. Ο Ντιμπάλα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, δεν ξεκινάει, ο Μέσι θα παίξει εκ νέου πίσω από Κουν και Λαουτάρο. Και για τον Αγουέρο, μεγάλη είναι η απόδοση, δεν αντιλέγω, είναι φορ που σκοράρει με… μισή φάση.

Το χιλιανό απόλυτο… προκρίσεων

Η Κολομβία, ως γνωστόν, άργησε περί τις τρεις δεκαετίες για να αποκτήσει… θάρρος στον αθλητισμό, να φτιάξει ομάδα ποδοσφαίρου και να ενταχθεί στο Copa America. Από το 1945 ξεκίνησε, εξ ου και τα ματς ενάντια στη Χιλή δεν ξεπερνούν τη… 40άρα. Οι δύο χώρες έχουν συναντηθεί 38 φορές, με 15-13-10 απολογισμό για τους Χιλιανούς που παραμένουν αήττητοι τα τελευταία επτά χρόνια ενάντια στους «καφετέρος» (2-2-0).

Εξ αυτών σε Copa America ήταν τα 13, με τη Χιλή να έχει το πάνω χέρι με 8-3-2. Επιμέρους από την… εν λόγω ενδεκάδα τα δύο ήταν για τα προκριματικά του τουρνουά του ’67, με τη Χιλή να προκρίνεται (5-2 και 0-0), άλλα τέσσερα στο πλαίσιο ομίλων και τρία νοκ άουτ, στα οποία η Χιλή έχει… το απόλυτο.


  • Το 1987 συγκρούστηκαν στον ημιτελικό της Κόρδοβα στην Αργεντινή, έληξε 0-0 και η «ρόχα» πήρε την πρόκριση με 2-1 στην παράταση χάρη σε γκολ του Φερνάντο Αστένχο της Γκρέμιο στο 106’ και του (τέως, από χθες, προπονητή του ΟΦΗ) Χάιμε Βέρα στο 108’, είχε ανοίξει το σκορ ο Ρεδίν για την ομάδα του Φρανσίσκο Ματουράνα στο 103’ με πέναλτι. Ωστόσο η Χιλή δεν τα κατάφερε, χάνοντας με 1-0 στον τελικό από την Ουρουγουάη.


  •  


  • Το ’99 αντάμωσαν στον προημιτελικό, στο τουρνουά της Παραγουάης, με την Κολομβία του Χαβιέ Αλαβαρες να προηγείται δις στο σκορ με τους Χόρχε Μπολάνο και Βίκτορ Μπονίγια, τη Χιλή να… απαντά με τον Πέδρο Ρέγες και να παίρνει την πρόκριση με τέρμα του Ιβάν Ζαμοράνο στο 65’. Αλλά έπεσε ξανά πάνω στην Ουρουγουάη, στα ημιτελικά αυτή τη φορά, μένοντας εκτός στα πέναλτι.

  • Τέλος, το 2016 στο επετειακό τουρνουά που διεξήχθη στις ΗΠΑ, το ραντεβού δόθηκε στα ημιτελικά, στο Σικάγο με την (κάτοχο του τίτλου) Χιλή του Χουάν Αντόνιο Πίτσι να επικρατεί με 2-0 χάρη στα γρήγορα γκολ των Σάρλες Αρανχίς της Λεβερκούζεν και Χοσέ Φουενσαλίδα της Ουνιβερσιδάδ Κατόλικα ενώ στο 57’ αποβλήθηκε ο Κάρλος Σάντσες από την Κολομβία του Χοσέ Πέκερμαν. Η Χιλή, ως γνωστόν, το πήρε, στα πέναλτι ενάντια στην Αργεντινή (όπως και το ’15).


  •  

Η Κολομβία, φέτος, έκανε το 3/3 στον όμιλο δείχνοντας ότι έχει και βάθος στον πάγκο, όπως στο τελευταίο με την Παραγουάη όπου ο Κάρλος Κεϊρόζ έκανε αρκετές αλλαγές. Οι βασικοί επανέρχονται, 4-2-3-1 εκ νέου με κορυφή τον Φαλκάο και στα φτερά τους Χάμες και Κουαδράδο. Η Χιλή λύγισε στο τέλος από την Ουρουγουάη και έμεινε στη 2η θέση του ομίλου, δεν ήταν χειρότερο της αντιπάλου της όμως. Η «ρόχα» δεν παίζει όπως επί ημερών Χόρχε Σαμπαόλι ή Χουάν Αντόνιο Πίτσι, είναι πιο μαζεμένη επί Ρεϊνάλδο Ρουέδα ενώ ο Αλέξις Σάντσες, παρά την τραγική του σεζόν με τη Γιουνάιτεντ, δείχνει κεφάτος.

Λογικό και επόμενο, μετά το απόλυτο σε νίκες στον όμιλο, να φαβοριτίζεται η Κολομβία στο 2.20 για νίκη. Δεν είναι για να υποτιμάς όμως τη νικήτρια των τελευταίων δύο τουρνουά, Χιλή. Είναι ματς που σε προδιαθέτει για… δράμα και θρίλερ, στο 3.10 η ισοπαλία και να οδηγηθούν οι δύο ομάδες απευθείας στα πέναλτι…

Picks

Μονά και δυάδα (του 8.68)

17:30 Τυνησία – Μάλι: 2 (3.10, Bwin)

20:00 Μαρόκο – Ακτή Ελεφαντοστού: 1 (2.80, Bwin)

Σκόρερ

20:00 Μαρόκο – Ακτή Ελεφαντοστού: Γκολ Αμπραμπατ (6.40, Bwin)

Combo

22:00 Βενεζουέλα – Αργεντινή: 2 & over 2,5 (2.77, Betshop)

Σκόρερ

22:00 Βενεζουέλα – Αργεντινή: Γκολ Αγουέρο (2.70, Stoiximan)

Σκόρερ

23:00 Νότιος Αφρική – Ναμίμπια: Γκολ Πέρσι Το (2.55, Bwin)

Σημείο

02:00 Κολομβία – Χιλή: Χ (3.10, Bwin)

Νίκος Μποζιονέλος

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi

Περισσότερα άρθρα
kipello_icon
Top Στοιχηματικές
λογότυπο Stoiximan
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Pamestoixima.gr
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Novibet
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bwin
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Betsson
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Fonbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bet365
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Netbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Interwetten
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ