foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ*
ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ72
COSMOTE TV ΔΩΡΕΑΝ* ΕΔΩ 📺 ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Όλα
3 ώρες
8 ώρες
12 ώρες

Preview, Mundial U20 2019: 2ος όμιλος

Αφιερώματα | 20 Μαι 2019 19:51
2omilos.jpg

Ο 2ος όμιλος του Mundial U20 απαρτίζεται από Ιαπωνία, Ισημερινό, Μεξικό και Ιταλία.

Οι ομάδες

 

Ιαπωνία U20 Δεύτερη διαδοχική συμμετοχή για τους «σαμουράι», που πριν από μία διετία στα γήπεδα της Νότιας Κορέας έφτασαν ως τους «16». Καλύτερή τους επίδοση ήταν πριν από 20 χρόνια, όταν και έχασαν στον τελικό από την Ισπανία.

Το ρόστερ της Ιαπωνίας Τερματοφύλακες: Βακαχάρα (Κιότο), Μόγκι (Τσερέζο), Σουζούκι (Ουράβα) Αμυντικοί: Χιγκάσι (Xιροσίμα), Κομπαγιάσι (Κόμπε), Σέκο (Tσερέζο Οσάκα), Σουγκαουάρα (Ναγκόγια), Τοΐτσι Σουζούκι (Σόναν), Μικούνι (Φουκουόκα), Κίντα (Φουκουόκα) Μέσοι: Γκόκε (Κόμπε), Ίτο (Nαγκόγια), Φουτζιμότο (Τόκιο Βέρντι), Σάιτο (Σόναν), Γιαμάντα (Γιοκοχάμα Μαρίνος) Επιθετικοί: Σάιτο (Γιοκοχάμα), Ταγκάουα (Τόκιο), Μιγιασίρο (Καβασάκι), Νισικάουα (Tσερέζο), Χάρα (Τόκιο), Νακαμούρα (Γκάμπα Οσάκα)

Προπονητής: Μασαναγκά Καγκεγιάμα. Βρίσκεται εδώ και μία διετία στον πάγκο. Τα πρώτα δείγματα της δουλειάς του είναι θετικά, αφού πριν από έξι μήνες στο Κύπελλο Ασίας U19 έφτασε μέχρι τα ημιτελικά.

Το αστέρι: Ο μέσος Μιτσούκι Σάιτο της Σόναν είναι ο παίκτης στον οποίο στηρίζει πολλά για το δημιουργικό κομμάτι. Στα 20 χρόνια του προέρχεται από διαδοχικές γεμάτες σεζόν, ενώ φέτος δεν είχε χάσει παιχνίδι.

Απουσίες: Εκτός αποστολής έμεινε ο ταλαντούχος επιθετικός της Κασίμα, Χιρόκι Άμπε.

Εκτίμηση: Πολύ δύσκολα θα αποφύγει την τελευταία θέση του ομίλου η Ιαπωνία. Όχι ότι δεν έχει καλή ομάδα, αλλά έπεσε πάνω στη χειρότερη δυνατή κλήρωση. Θα παλέψει πάντως σε όλα τα παιχνίδια της.

 

Ισημερινός U20 Αναμενόμενα ξεκινάει με πολλά όνειρα ο Ισημερινός στη φετινή διοργάνωση. Τερμάτισε στην κορυφή του προκριματικού ομίλου της Νότιας Αμερικής, αφήνοντας πίσω του ομάδες μεγαθήρια. Η καλύτερη του επίδοση στη διοργάνωση είναι όταν έφτασε μέχρι τους «16» (2001, 2011), ενώ πριν από δύο χρόνια αποκλείστηκε από τη φάση των ομίλων.

Το ρόστερ του Ισημερινού Τερματοφύλακες: Ραμίρεζ (Σοσιεδάδ), Μπελιόγιο (Ουνιβερσιδάδ Κατόλικα), Λάρα (Αούκας) Αμυντικοί: Πορόζο (Σάντος), Παλάσιος (Βίλεμ), Εσπινόζα (Αούκας), Βαλετσίγια (Αούκας), Μίνα (Αούκας), Καστίγιο (Πουέρτο Κίτο), Λουρ (Ιντεπεντιέντε) Μέσοι: Αλτσιβάρ (Λίγκα Ντεπορτίβο Κίτο), Εστουπινιάν (Μουσούκ Ρούνα), Τσιφουέντες (Αμέρικα), Ρεζαμπάλα (Ιντεπεντιέντε), Άρσε (Λίγκα Ντεπορτίβο Κίτο), Κιντέρο (Ιμπαρούμπα) Επιθετικοί: Καμπάνια (Μπαρτσελόνα), Αλβαράδο (Αούκας), Πλάζα (Βαγιαδολίδ), Σεγκούρα (Αμέρικα), Πλάτα (Σπόρτινγκ)

Προπονητής: Ζόρζε Τσελίγκο. Βρίσκεται σχεδόν μία διετία στον πάγκο, ενώ έχει περάσει και από την ανδρών για ένα διάστημα. Στα 57 του μπορεί να μην έχει κερδίσει κάποιο τίτλο στην προπονητική του καριέρα, όμως πιστώνεται το μερίδιο των επιτυχιών των τελευταίων μηνών.

Το αστέρι: Ο Λεονάρντο Καμπάνια είναι αυτός που θα σηκώσει το βάρος της επίθεσης στις πλάτες του. Στα 18 του μετράει ήδη δύο συμμετοχές με την ομάδα των ανδρών, ενώ ήταν και ο πρώτος σκόρερ με έξι τέρματα στο προκριματικό τουρνουά.

Απουσίες: Δεν υπάρχουν απουσίες για τον Αργεντινό τεχνικό, ο οποίος κάλεσε την ίδια ομάδα πήρε το εισιτήριο για τη διοργάνωση.

Εκτίμηση: Διαθέτει ταλαντούχα φουρνιά σε όλες τις θέσεις και δεν ήταν τυχαία η πρωτιά στο τουρνουά της Νότιας Αμερικής. Είναι το φαβορί για την 2η θέση του ομίλου πίσω από την Ιταλία και μπορεί να προκριθεί στην επόμενη φάση.

 

Μεξικό U20 Σταθερά θετικές συμμετοχές έχει το Μεξικό στη διοργάνωση. Η κορυφαία του επίδοση ήταν το 1977, όταν και έχασε το τρόπαιο στα πέναλτι από την Σοβιετική Ένωση. Το 2011 πήρε το χάλκινο μετάλλιο, στο προηγούμενο τουρνουά έφτασε μέχρι τα προημιτελικά.

Το ρόστερ του Μεξικού Τερματοφύλακες: Χιγκέρα (Τιχουάνα), Λόπεζ (Ντοράδος), Αλόνζο (Νεκάξα) Αμυντικοί: Αλβάρεζ (Πατσούκα), Σεπουλβέλντα (Γουαδαλαχάρα), Ορόνα (Πατσούκα), Καρντένας (Κερετάρο), Τρέχο (Μορέλια), Λεόν (Αμέρικα) Μέσοι: Τόρες (Γουαδαλαχάρα), Ερνάντεζ (Γουαδαλαχάρα), Ντομίγκεζ (Κρουζ Αζούλ), Λαϊνέζ (Μπέτις), Πλατσέντσια (Νεκάξα), Μεράζ (Μορέλια), Γκουτιέρεζ (Πούμας), Φιγκερόα (Πατσούκα), Λοζάνο (Σάντος Λαγκούνα) Επιθετικοί: Ματσιάς (Λεόν), Ντε Λα Ρόσα (Πατσούκα), Λόπεζ (Τιχουάνα)

Προπονητής: Ντιέγκο Ραμίρεζ. Σταμάτησε πρόωρα την ποδοσφαιρική του καριέρα, αλλά στα 37 του μετράει ήδη μία εξαετία στους πάγκους. Είναι η πρώτη φορά που δεν εργάζεται σε ομάδα ανδρών και η δεύτερη σαν πρώτος προπονητής.

Το αστέρι: Ο Ντιέγκο Λαϊνές θεωρείται το ανερχόμενο αστέρι της χώρας και αναμένεται να μας απασχολήσει τα επόμενα χρόνια. Ήδη μετράει 4 συμμετοχές με την εθνική ανδρών, ενώ φέτος είχε 12 εμφανίσεις με τη φανέλα της Μπέτις στην Ισπανία, η οποία ξόδεψε 14 εκ. δολάρια για να τον αποκτήσει από την Κλαμπ Αμέρικα.

Απουσίες: Εκτός αποστολής έμεινε ο ταλαντούχος επιθετικός της Σάντος Λαγκούνα, Εντουάρντο Αγκίρε, ο οποίος δεν βρήκε θέση στο ρόστερ. Εξάλλου, ο Ματσιάς κάνει σπουδαία σεζόν στο εγχώριο πρωτάθλημα με τη φανέλα της Λεόν, έχοντας πετύχει ήδη 10 τέρματα.

Εκτίμηση: Είχε την ατυχία να πέσει πάνω στον όμιλο του «θανάτου» όπως χαρακτηρίστηκε. Από τη μέση και μπροστά έχει ταλέντο και ποιότητα για να περάσει στην επόμενη φάση, αρκεί να παίξει σύμφωνα με τις δυνατότητες του.

 

Ιταλία U20 Έλειπαν οι επιτυχίες σε αυτές τις ηλικίες για την Ιταλία. Δείχνει πάντως την τελευταία διετία να έχει μπει στον δρόμο των επιτυχιών και θέλει να χτίσει πάνω στην 3η θέση που κατέκτησε στο προηγούμενο τουρνουά. Πριν από ένα χρόνο έφτασε ως τον τελικό του Euro U19, όμως ηττήθηκε στην παράταση από την Πορτογαλία.

Το ρόστερ της Ιταλίας Τερματοφύλακες: Πλιζάρι (Μίλαν), Καρνεσέτσι (Αταλάντα), Λόρια (Γιουβέντους) Αμυντικοί: Πελεγκρίνι (Κάλιαρι), Μουονγιόρντο (Κάρπι), Τριπαντέλι (Κροτόνε), Ρανιέρι (Φότζια), Γκάμπια (Λουτσέζε), Μπελανόβα (Μίλαν), Μπετέλια (Πεσκάρα), Καντελά (Τζένοα), Ντελ Πράτο (Αταλάντα) Μέσοι: Εσπόζιτο (Ραβένα), Φρατέσι (Άσκολι), Αλμπερίκο (Χόφενχαϊμ), Κολπάνι (Αταλάντα) Επιθετικοί: Γκόρι (Λιβόρνο), Ολιβιέρι (Γιουβέντους), Σκαμάκα (Σασουόλο), Πιναμόντι (Φροζινόνε), Καπόνε (Πεσκάρα)

Προπονητής: Πάολο Νικολάτο. Βρίσκεται εδώ και μία τριετία στην εθνική ομάδα και συγκεκριμένα ξεκίνησε από την U18. Σε υψηλό επίπεδο έχει εργαστεί μόνο στην Κιέβο παλαιότερα σαν βοηθός.

Το αστέρι: Συνηθίζει να βγάζει η Ιταλία μεγάλους τερματοφύλακες και θα στηριχθεί αρκετά στον τερματοφύλακα της Μίλαν, Αλεσάντρο Πλιζάρι που είχε κερδίσει το βραβείο του κορυφαίου γκολκίπερ στο περσινό Euro U19.

Απουσίες: Σημαντικότατη είναι αυτή του επιθετικού της Γιουβέντους Κέαν, ο οποίος δεν θα συμμετέχει στη διοργάνωση, παρότι είχε παίξει στο περσινό Euro U19. Εκτός έμεινε και ο παικταράς της Ρόμα, Νίκολας Ζανιόλο.

Εκτίμηση: Είναι από τα φαβορί για το τρόπαιο βάσει αποδόσεων, όμως λείπουν οι μεγάλοι αστέρες που θα έκαναν τη διαφορά. Δεν αναμένεται πάντως να αντιμετωπίσει πρόβλημα για να φτάσει στα προημιτελικά.

 

Πρόταση: Στον όμιλο του «θανάτου» η Ιταλία έχει ένα μικρό προβάδισμα απέναντι σε Ισημερινό και Μεξικό για να πάρει την πρωτιά του ομίλου. Με φόρα από την κατάκτηση του περσινού Euro, παρότι δεν θα έχει στην αποστολή τους Ζανιόλο και Κέαν μπορεί να τερματίσει τουλάχιστον σε μία από τις πρώτες δύο θέσεις του ομίλου. Το 1.53 στον Stoiximan είναι δίκαιο και μπορεί να αποτελέσει στήριγμα.

Επιμέλεια: Δημήτρης Σιώρης

 

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα

Περισσότερα άρθρα
kipello_icon
Top Στοιχηματικές
λογότυπο Stoiximan
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Pamestoixima.gr
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Novibet
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bwin
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Betsson
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Fonbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bet365
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Netbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Interwetten
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ