foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ*
ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ163
SUPER ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Όλα
3 ώρες
8 ώρες
12 ώρες
asd.png

It’s playoffs time

L-Train
L-Train | Προγνωστικά NBA
11 Απρ 2019 23:40

Καλησπέρα στην παρέα και τους αναγνώστες της στήλης μας. Λίγο πριν την τελική ευθεία πλέον και θα κάνουμε μια πρώτη προσέγγιση των «ζευγαριών» της postseason. Για πρώτη φορά την τελευταία εξαετία βλέπουμε ότι υπάρχει ανταγωνισμός σε περισσότερα από ένα ή δύο σετ, κάτι που αποτυπώνεται και στις αποδόσεις όσον αφορά την πρόκριση των ομάδων για τον επόμενο γύρο των playoffs.

(1) Milwaukee Bucks – (8) Detroit Pistons

Στη regular: Bucks – Pistons: 4-0

Το μόνο από τα ζευγάρια της Ανατολής, που στη regular έληξε 4-0. Λογικό λοιπόν οι Bucks να δίνονται grande φαβορί από τον book. Το δεύτερο μετά τους Warriors, για πρόκριση στην επόμενη φάση. Προσωπικά δεν το βλέπω τόσο εύκολο. Ακόμα κι αν η regular μεταξύ τους ήρθε 4-0. Οι Pistons είναι μια ομάδα με ποιοτικά ψηλά κορμιά (Drummond, Griffin) που θα ματσάρουν μια χαρά την «αεροπορία» των Bucks. Συν το ότι ο Casey είναι ένας προπονητής που γνωρίζει πολύ playoffs, ήταν επί σειρά ετών στους Raptors, καλύτερος προπονητής πέρυσι κι είναι ένας από τους καλύτερους προπονητές στη λίγκα. Νομίζω το +2.5 των Pistons στο χάντικαπ σειράς είναι οκ. Δεν χάνουν οι Pistons με 4-1 και 4-0. Τα δύο πρώτα ματς στο «σπίτι» τους –τουλάχιστον- θα τα πάρουν.

(2) Toronto Raptors – (7) Orlando Magic

Στη regular: Raptors – Magic: 2-2

Οι «αιώνιοι looser» των playoffs τα τελευταία χρόνια, νομίζω όμως ότι κάπου τους αδικούμε. Οκ, πάντα τα playoffs τους ήταν δυσανάλογα των όσων έδειχναν στη regular, αλλά την τελευταία τριετία τους αποκλείει ο LeBron. Τη σεζόν 15/16 έφτασαν ως τους τελικούς. Ναι, τους πετούσε έξω άλλοτε με «σκούπες», άλλοτε με break και γενικά με ευκολία. Όμως ήταν ο LeBron. Φέτος και πάλι κάνουν εξαιρετική σεζόν και προσωπική εκτίμηση είναι ότι θα δείξουν πράγματα στα playoffs. Κι ίσως αποβάλλουν και την ταμπέλα του looser από πάνω τους, αφού ο φετινός τους ηγέτης είναι πρωταθλητής NBA και MVP τελικών. Νομίζω με συνοπτικές διαδικασίες θα «τελειώσουν» τους «άγουρους» στα playoffs Magic. Που εν πολλοίς χρωστάνε την πρόκρισή τους σε Heat και Wizards, που έκαναν απογοητεύτηκες σεζόν. Οκ, κάτι έδειξαν κι ίδιοι, αλλά δε νομίζω ότι έχουν ρόστερ –πέραν του Vucevic- να κοντράρουν τους Raptors. Κι η «σκούπα» πιθανή είναι, εκεί σε 4-0, 4-1 το βλέπω.

Interwetten
Βαθμολογία
8.3/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Παγκόσμιο brand name
check_3c
Ανταγωνιστικές αποδόσεις στα φαβορί
check_3c
Πλούσιο Live Betting με Cash Out*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

(3) Philadelphia 76ers – (6) Brooklyn Nets

Στη regular: 76ers – Nets: 2-2

Εν αντιθέσει τώρα με τους Magic, η έτερη έκπληξη της Ανατολής, Nets, νομίζω ότι πιο δίκαια βρίσκονται στην postseason. Ήταν πιο σταθεροί σε μεγαλύτερο διάστημα της σεζόν και είχαν να αντιμετωπίσουν και σημαντικές απουσίες. Το αρνητικό για τους Nets είναι ότι είναι –όπως κι οι Magic- «άγουροι» σε συνθήκες playoffs. Έχουν προφανώς πιο πρόσφατη εμπειρία από τους «μάγους», αλλά στο σύνολο του το ρόστερ δεν έχει παίξει σε ματς postseason (εκτός αν μου διαφεύγει τώρα κάποιος που ήταν 12η αλλαγή σε ομάδα που έπαιξε playoffs). Οι 76ers από την άλλη πέρυσι πήραν μια πρώτη γεύση, φέτος εμπλούτισαν το ταλαντούχο τους και νεανικό υλικό με μπόλικη all-star εμπειρία (Butler) και καλούς ρολίστες (Harris) κι είναι έτοιμοι για το βήμα παραπάνω. Όσο και αν προσπαθήσουν να τους ζορίσουν οι Nets, δύσκολα θα πάνε πάνω από δύο νίκες. Οριακά αποδεκτή η απόδοση του +2.5 των Nets για το χάντικαπ σειράς. Ίσως σε τιμές μεγαλύτερες του 2.20 να είχε νόημα να ασχοληθούμε.

(4) Boston Celtics – (5) Indiana Pacers

Στη regular: Celtics – Pacers: 3-1

Με βάση τα όσα είδαμε στη regular φέτος, ίσως γίνει και το πιο αμφίρροπο ζευγάρι της Ανατολής κι αυτό με τις περισσότερες πιθανότητες για break. Σημαντικός παράγοντας  το πως θα εμφανιστούν στα playoffs τα «βαριά χαρτιά» των Celtics, που στη regular σταθερά δεν είχαν… σταθερό ρυθμό. Με πολλά ερωτηματικά λοιπόν η συγκεκριμένη σειρά και καλό θα ήταν να δούμε τουλάχιστον το πρώτο ματς, να δούμε πως θα παρουσιαστεί το θεωρητικό φαβορί, οι Celtics. Δε θα μπω στη διαδικασία κάποιας πρόβλεψης εδώ.

(1) Golden State Warriors – (8) Los Angeles Clippers

Στη regular: Warriors – Clippers: 3-1

Αν στη σειρά παρουσιαστούν οι Warriors όπως τους περιμέναμε από την αρχή της σεζόν να είναι στα playoffs, πάει για 4-0. Άνετο. Οι «πολεμιστές» είχαν πολλά σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή τους μέσα στη σεζόν, ταλαιπωρήθηκαν από τραυματισμούς κι αρκετά εξωαγωνιστικά θέματα. Στο φινάλε-φινάλε πάντως παραμένουν μια ομάδα που έχει μέσα πέντε all-star. Οι τρεις να παίζουν κάθε βράδυ, οι «σκούπες» είναι δεδομένες. Ενδέχεται να μην προλάβει ο Curry την πρεμιέρα, αλλά τα είπαμε. Υπάρχουν άλλοι τέσσερις all-star κι αρκετοί ρολίστες. Πρακτικά μόνο από τον κακό τους εαυτό θεωρώ ότι κινδυνεύουν οι Warriors. Σίγουρα  πάντως όχι από τους Clippers. Σίγουρα οι «συνδετήρες» έκαναν υπέρβαση φέτος κι είναι η ευχάριστη έκπληξη της Δύσης, αλλά αδυνατώ να φανταστώ έστω έναν τρόπο με τον οποίο θα αγχώσουν τους Warriors. Ειδικά σε σειρά επτά αγώνων. Το πιο πιθανό είναι η «σκούπα».

(2) Denver Nuggets – (7) San Antonio Spurs

Στη regular: Nuggets – Spurs: 2-2

Καλά τους χαρήκαμε, καλά τους είδαμε, αλλά τώρα είμαστε σε playoffs. Και δεν ξέρω αν οι Nuggets το έχουν. Μπορεί να είναι έτοιμοι και για playoffs. Αλλά πέφτουν πάνω στην πιο «ακατάλληλη» ομάδα για τον οποιοδήποτε στα playoffs. Οι Spurs του Popovic είναι η πλέον ομάδα που έχει το know how από playoffs. Απίστευτη συνέπεια και παρουσία σε playoffs από τη σεζόν 97-98. Και σε αυτά τα 21 χρόνια, από όποια θέση κι αν έχουν μπει, έχουν αποκλειστεί στον πρώτο γύρο μόλις πέντε φορές. Αυτούς καλούνται να αντιμετωπίσουν οι Nuggets. Οι Nuggets που ο πιο «ψημένος» τους παίχτης σε playoffs είναι ο τρίτος τους PG. Άντε να βάλω και τον Millsap. Νομίζω ότι η απόδοση για πρόκριση των Spurs είναι αρκετά value και αξίζει να ρισκάρουμε.

Playoffs και NBAholics πάνε «παρέα».

(3) Portland Trail Blazers – (6) Oklahoma City Thunder

Στη regular: Blazers – Thunder: 0-2

Το μόνο ζευγάρι από τα οχτώ, που αυτός που έχει το πλεονέκτημα έδρας δίνεται αουτσάιντερ. Λογικό αφού οι Blazers θα παίξουν με μια σημαντική απουσία, αυτή του Nurkic, την ώρα που οι Thunder στο φινάλε της regular έδειξαν ότι ανεβάζουν και πάλι στροφές και βρίσκουν την φόρμα τους. Πιθανώς έκαναν μια «κοιλιά» μέσα στο Μάρτη, στο πλαίσιο και της συντήρησης δυνάμεων και τώρα είναι έτοιμοι να φορτσάρουν. Στο 1.83, όσον κι αν οι Blazers πείθουν ότι θα πέσουν δύσκολα, κρίνεται δίκαιη η απόδοση των Thunder για πρόκριση. Θα είχε ενδιαφέρον εδώ ένα ποντάρισμα στο ειδικό «Νίκη των Blazers στο πρώτο ματς και πρόκριση Thunder» που ανεβάζει την απόδοση στο 3.00.

(4) Houston Rockets – (5) Utah Jazz

Στη regular: Rockets – Jazz: 2-2

Ένα τρίποντο του Paul George ήταν αυτό που στην ουσία τους στέλνει από δεύτερους, τέταρτους, αλλά δεν ξέρω πόσο χειρότερο είναι το γεγονός ότι αντί των Spurs αντιμετωπίζουν τους Jazz. Πάντα επικίνδυνη η ομάδα από το Salt Lake, αλλά κι αυτό το τρελό σερί που «έτρεξε» στο τέλος δεν ξέρω μην της στοιχίσει τώρα στα playoffs. Όλο το ζήτημα είναι πόσο θα περιοριστεί ο Harden, αυτή η μηχανή παραγωγής πόντων. Το σκοράρισμα του «μούσια» κι η άμυνα των Jazz πιστεύω σε μεγάλο βαθμό θα κρίνουν την ομάδα που θα προκριθεί. Περισσότερες πιθανότητες δίνω στους Rockets, μιας και συνηθίζει ο «μούσιας» τουλάχιστον στον πρώτο γύρο να είναι άκρως παραγωγικός.

Προγνωστικά L-Train
ΩΡΑ
ΑΓΩΝΑΣ
ΣΗΜΕΙΟ
STAKE
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ
ΚΕΡΔΟΣ
ΑΠΟΔΟΣΗ/ΕΤΑΙΡΕΙΑ
23/04
05:00
Milwaukee Bucks - Detroit Pistons Pistons +2.5 games 20.00 4-0 -20.00
3.15
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
28/04
05:00
Denver Nuggets - San Antonio Spurs Spurs to qualify 15.00 4-3 -15.00
3.05
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Αγώνας:
Milwaukee Bucks - Detroit Pistons
23/04 | 05:00
Stake
20.00
Result
4-0
Profit
-20.00
Σημείο:
Pistons +2.5 games
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Αγώνας:
Denver Nuggets - San Antonio Spurs
28/04 | 05:00
Stake
15.00
Result
4-3
Profit
-15.00
Σημείο:
Spurs to qualify
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Ανοιχτά Στοιχήματα
Longterm
Ανοιχτά Στοιχήματα
Longterm
ΩΡΑ
TIPSTER
ΑΓΩΝΑΣ
ΣΗΜΕΙΟ
STAKE
ΑΠΟΔΟΣΗ/ΕΤΑΙΡΕΙΑ
06/05
04:00
US Lover Finishing Position - Tom Hoge To Finish Top-10 5.00
4.75
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
06/05
04:00
US Lover Finishing Position - Mark Hubbard To Finish Top-20 5.00
3.75
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
06/05
04:00
US Lover To Miss Cut - Ben Griffin Yes 5.00
2.25
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
06/05
04:00
US Lover Finishing Position - Thomas Detry To Finish Top-20 5.00
3.00
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
04/05
16:00
Δούκας Ιστανμπούλσπορ - Άδανα Ντεμίρσπορ Over 0,5 1ο ημ. & Over 3,5 (Bet Builder) 10.00
2.32
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Stake
5.00
Σημείο:
To Finish Top-10
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Σημείο:
To Finish Top-20
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Stake
5.00
Σημείο:
Yes
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Σημείο:
To Finish Top-20
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Σημείο:
Over 0,5 1ο ημ. & Over 3,5 (Bet Builder)
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τελευταία Προγνωστικά Στοιχήματος