foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
ΚΑΖΙΝΟ LIVE
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ*
PROMO CODE ΔΩΡΑ* ΕΔΩ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τα Καλύτερα Φρουτάκια του 2024: Ποια είναι τα πιο κερδοφόρα ✌

Casino Blog Live | 28 Δεκ 2023 08:00

Αν σου αρέσει να ποντάρεις σε τυχερά παιχνίδια και δεν έχεις δοκιμάσει να παίξεις φρουτάκια τότε υπάρχει μια μεγάλη πιθανότητα να τα λατρέψεις. Όμως, υπάρχει ένα μεγάλο πρόβλημα που οι περισσότεροι νέοι παίκτες καλούνται να αντιμετωπίσουν και αυτό δεν είναι άλλο από το ποιο παιχνίδι να επιλέξουν.

Ποια παιχνίδια είναι “καλά”; Ποια πληρώνουν; Και οι δύο ερωτήσεις θα απαντηθούν στην ώρα τους αλλά προς το παρόν ας μάθουμε τι είναι η διακύμανση και το RTP;

Τι είναι το RTP (Payout)

Το RTP (Return-to-Player), το οποίο μεταφράζεται ως “επιστροφή στον παίκτη”, είναι ένα ποσοστό που προκύπτει από μία προσομοίωση χιλιάδων ή εκατομμυρίων περιστροφών. Το ποσοστό αυτό χρησιμοποιείται ως ένδειξη του ποσού επιστροφής στον παίκτη κατά μέσο όρο.

Προσοχή, αυτό δεν σημαίνει ότι για κάθε 100€ που στοιχηματίζετε θα πάρετε τα 95€ πίσω. Μπορεί να τα χάσετε όλα ή μπορεί και να κερδίσετε πολλά περισσότερα. Το αποτέλεσμα της κάθε περιστροφής εξαρτάται από μία γεννήτρια τυχαίων αριθμών (Random Number Generator) γνωστή και ως RNG.

Τι είναι η διακύμανση (Volatility)

Ο δείκτης διακύμανσης ενός παιχνιδιού είναι η συχνότητα και το μέγεθος των επιστροφών των κερδισμένων περιστροφών. 

Για παράδειγμα, όταν λέμε ότι ένα παιχνίδι έχει υψηλό δείκτη διακύμανσης αυτό σημαίνει ότι είναι πιθανότερο να κάνουμε ένα σερί από χαμένες περιστροφές προτού κερδίσουμε μία περιστροφή η οποία όμως σύμφωνα με την λογική θα πρέπει να μας ανταμείψει με ένα ποσό μεγαλύτερο από ότι ένα παιχνίδι με χαμηλό δείκτη διακύμανσης.

Φρουτάκια με μεγάλο payout

Ας ρίξουμε μια ματιά σε μερικούς τίτλους που πλήρωσαν παραπάνω από το συνηθισμένο το τελευταίο χρονικό έτος. Στην παρακάτω λίστα κυριαρχούν ορισμένοι developers όπως η Pragmatic Play και η Play’n GO των οποίων τα παιχνίδια προτιμούν πολλοί streamers και απλοί παίκτες, είτε ο σκοπός είναι η απλή διασκέδαση είτε το κέρδος.

10. 3 Wizards – 95.83%

Μία σχετικά πρόσφατη προσθήκη στην λίστα τίτλων της Playtech, το (Mega Fire Blaze) 3 Wizards κυκλοφόρησε τον Νοέμβριο του 2023 και ανέβηκε γρήγορα στην κορυφή των τσαρτ. Το RTP του παιχνιδιού είναι 95.83% και το «ατού» του δεν είναι άλλο από τις Bonus* λειτουργίες του στις οποίες συμπεριλαμβάνονται και τα 4 τζακποτ που μπορεί να «δώσει» το παιχνίδι. Το ελάχιστο ποντάρισμα είναι 0.10€ και διπλασιάζεται όταν ενεργοποιείται η λειτουργία αυξημένων scatter. 

Οι 30 γραμμές πληρωμής είναι μεν αρκετές ώστε να σχηματιστούν πολλαπλές νίκες στην ίδια επιστροφή, πληρώνει δε πολύ λίγο. Γενικά, όπως και οι υπόλοιποι τίτλοι της Wizard σειράς, οι απλές περιστροφές δύσκολο να πληρώσουν καλά ποσά, ακόμα και αν εμφανιστούν στοιβαγμένα wilds. Κατά την γνώμη μας το μόνο που αξίζει στο εν λόγω παιχνίδι είναι οι ειδικές λειτουργίες!

9. Zeus vs Hades – 96.07%

Δεν υπάρχει αμφιβολία πως πρόκειται για ένα από τα κορυφαία παιχνίδια της χρονιάς αφού συνδυάζει δύο από τους γνωστότερους τίτλους της Pragmatic, τα «Gates of Olympus» και «Gates of Hades». Με νέο gameplay και την δυνατότητα να επιλέξεις μεταβλητό ταμπλό δεν υπάρχει λόγος να μην το δοκιμάσεις. Τα clusters παίρνουν «δρόμο» και οι γραμμές πληρωμής είναι πλέον 15. 

Χάρη στην τυχαία πιθανότητα εμφάνισης τροχού wild πολλαπλασιαστή τα κέρδη μπορούν να εκτοξευθούν ακόμα και στις απλές περιστροφές. Για να φανταστείτε, στην δοκιμή μας (στα 0,20€ bet) πετύχαμε νίκη κοντά στα 25€. Μπορείτε βέβαια να κυνηγήσετε και τις bonus* λειτουργίες για ακόμα μεγαλύτερα πιθανά κέρδη. Το max win του Zeus vs Hades είναι 15.000x όμως η συχνότητα με την οποία ενεργοποιούνται οι bonus* περιστροφές είναι αρκετά μεγάλη. Υπάρχει και η δυνατότητα αγοράς του bonus* αλλά μόνο στο Olympus mode αφού ακόμα και με το μικρότερο ποντάρισμα στον «Άδη» το buy ξεπερνάει τα 20€.

8. Wild Yield – 96.12%

Εκ πρώτης όψεως μπορεί να μην λέει πολλά αλλά άπαξ και το δοκιμάσεις, είμαστε σίγουροι πως θα το λατρέψεις. Το «σκιάχτρο» είναι ένα από τα κορυφαία slots της Relax Gaming. Κυκλοφόρησε τέλη του Νοέμβρη του '22 και μέχρι να έρθουν τα Χριστούγεννα είχε γίνει ανάρπαστο στο εξωτερικό. Με την είσοδο του παρόχου στην Ελλάδα η δημοτικότητα του στην χώρα μας εκτοξεύθηκε. Το βασικό gameplay είναι απλό και δεν «λέει» πολλά. Αυτό που κυνηγάτε είναι η bonus* λειτουργία. Όσο για την μεταβλητότητα, είναι αρκετά υψηλή αλλά οι 259 γραμμές πληρωμής βοηθούν αισθητά.

Κατά την ειδική λειτουργία μπορούν να εμφανισθούν έως και 10 σύμβολα καιρού, το κάθε ένα προσθέτει ή αυξάνει wild πολλαπλασιαστές στο ταμπλό οι οποίοι παραμένουν μέχρι το τέλος του μπόνους*. Το max win φθάνει πραγματικά στον... Θεό αφού προσεγγίζει τα 50.000x. Όσο υπάρχει η δυνατότητα να εμφανιστούν και άλλα σύμβολα καιρού, ο παίκτης μπορεί να συνεχίζει να αγοράζει 1 έξτρα περιστροφή. Δεν το προτείνουμε όμως καθώς το πράγμα μπορεί να ξεφύγει γρήγορα. 

7. Honey Rush 100 – 96.2%

Κατάλληλο για να περάσεις τον χρόνο σου με μικρά bets. Το ελάχιστο ποντάρισμα στο «μέλι» είναι μόλις 0,10€ αλλά το volatility είναι αρκετά υψηλό. Δύσκολα θα πληρωθείς αλλά όταν έρθει η στιγμή θα μαζέψεις πολλά. Το παιχνίδι της Play'n GO Λειτουργεί με την ίδια λογική όπως το Tome of Madness, δηλαδή όσο συλλέγεις ένα ορισμένο σύνολο συμβόλων τότε συμβαίνουν ενδιαφέροντα πράγματα στο ταμπλό. Γραμμές πληρωμής δεν υπάρχουν αφού οι νίκες σχηματίζονται κάθε φορά που εμφανίζονται τουλάχιστον 5 εφαπτόμενα όμοια σύμβολα. 

Το Honey Rush 100, όπως τα Rise of Olympus 100 και Moon Princess 100 του ίδιου παρόχου, μπορεί να φτάσει στο σημείο να εμφανίσει wild πολλαπλασιαστές έως και 100x. Το max win αγγίζει τα 50.000x οπότε θεωρούμε πως αξίζει σαν παιχνίδι και με το παραπάνω. Τώρα, άπαξ και φτάσετε στο σημείο να συλλέξετε πάνω από 90 σύμβολα τότε ο μετρητής μπαίνει σε Overcharge mode και εκεί είναι που ξεκινά το «πραγματικό» παιχνίδι!

6. Scales of Dead – 96.21%

Συνεχίζουμε με άλλον ένα τίτλο της καταξιωμένης Play'n GO που εντάσσεται στην μακροσκελή σειρά παιχνιδιών Αιγυπτιακού χαρακτήρα. Τα σύμβολα φέρνουν στα iconic πλέον Book of Dead και Legacy of Dead. Σε γενικές γραμμές, το βασικό παιχνίδι αποτελεί reskin των εν λόγω slot αφού το μόνο που αλλάζει είναι η μπόνους* λειτουργία. Κατά τ' άλλα ισχύουν τα συνηθισμένα, δηλαδή 10 γραμμές πληρωμής και 5.000x max win.

Στην αρχή της ειδικής λειτουργίας θα λάβετε 8 αρχικές περιστροφές και ένα τυχαίο επεκτεινόμενο σύμβολο. Όπως και στα υπόλοιπα παρόμοια παιχνίδια του παρόχου, αν εμφανιστεί το επιλεγμένο σύμβολο σε 3 τουλάχιστον τροχούς (ή 2 αν πρόκειται για φιγούρα) τότε αυτό επεκτείνεται καλύπτοντας όλο τον τροχό και πληρώνει αντίστοιχα. Αν όμως έρθουν τουλάχιστον 2 scatter τότε κερδίζετε 4 «Sandstorm» περιστροφές όπου το επεκτεινόμενο σύμβολο θα έχει πολλαπλασιαστή 2x, 3x ή 4x εκτοξεύοντας τα πιθανά κέρδη. Για αυτό και το προτείνουμε σε σύγκριση με τα Book of Dead και το Pilgrim of Dead.

5. Shinobi Spirit – 96.26%

Ένα παιχνίδι με «άρωμα» Ιαπωνίας και χαρακτήρα Relax Gaming που για άλλη μια φορά έφτασε στην κορυφή των chart παγκοσμίως. Το Shinobi Spirit έχει υπερβολικά basic, θα λέγαμε, gameplay με εξαίρεση τους ninja που μπορούν να εμφανιστούν και να συλλέξουν την αξία των μπαμπού (έως και 1000x). Ιδιαίτερο ενδιαφέρον προκαλεί το bonus* του εν λόγω slot.

Αν εμφανιστούν πολλαπλασιαστές μπαμπού οπουδήποτε στην ευθεία όπου κοιτούν οι ninja τότε συλλέγεται η αξία τους και ο εκάστοτε νίντζα ξαναγυρνάει σε 3 «ζωές». Αν κάποια στιγμή ο παίκτης ξεμείνει από ninja τότε τελειώνει και η ειδική λειτουργία. Αν εμφανιστεί ο μάστερ ninja τότε κάθε φορά που συλλέγει μπαμπού, η αξία αυτού θα προστίθεται σε όλα τα εμφανή μπαμπού στο ταμπλό. Επιπροσθέτως, αυτός έχει 6 ζωές αντί για 3. Αν καταφέρετε και το πάτε μέχρι τέλους, το max win του παιχνιδιού είναι 20.000x.

4. Chaos Crew 2 – 96.27%

Είσαστε έτοιμοι να κερδίσετε μέχρι και 20.000x το ποντάρισμα σας στο παιχνίδι της Hacksaw Gaming; Διατηρώντας το εικαστικό στυλ του original τίτλου, το παιχνίδι παίζεται σε ταμπλό 5x5 και έχει 19 fixed γραμμές πληρωμής. Όπως και όλα σχεδόν τα slot του παρόχου, το Chaos Crew 2 έχει πολύ υψηλό δείκτη μεταβλητότητας. Όπως και το αρχικό παιχνίδι, και εδώ κυνηγάτε το bonus*.

Η ειδική λειτουργία ξεκινά με 3 περιστροφές οι οποίες κάνουν reset κάθε φορά που εμφανίζεται κάποιο νέο σύμβολο πολλαπλασιαστή. Πάνω από τους τροχούς τοποθετείται ο τρέχον πολλαπλασιαστής (1x default). Υπάρχουν σύμβολα που προσθέτουν στον αντίστοιχο πολλαπλασιαστή ή σε όλους, πολλαπλασιάζουν τον αντίστοιχο πολλαπλασιαστή ή όλους και, τέλος, υπάρχει το «απόλυτο» σύμβολο που κάνει το ίδιο με το προηγούμενο αλλά είναι ενεργό σε όλες τις εναπομείνασες περιστροφές. Το max win φτάνει στα 20.000x.

3. Return of the Green Knight – 96.27%

Η συνέχεια του Green Knight της Play'n GO, είναι επιτέλους διαθέσιμη στο ελληνικό κοινό. Το παιχνίδι, όπως και ο original τίτλος, παίζει σε 20 γραμμές πληρωμής με το μέγιστο multiplier ασπίδας να είναι το 100x. Υπάρχει όμως μια σημαντική διαφορά και αυτή δεν είναι άλλη από το max win που αυξήθηκε από 10.000x σε 40.000x. Βέβαια η πιθανότητα να το πετύχεις επταπλασιάστηκε από την 1 στα 55 εκατ. σε 1 στα 333 εκατ. οπότε δεν το θεωρούμε και ιδιαίτερα καλό.

Για άλλη μία φορά όμως αυτό που μας ενδιαφέρει είναι το bonus*. Εδώ, όχι μόνο θα υπάρχουν wild πολλαπλασιαστές σε κάθε περιστροφή αλλά 2 scatter ενεργοποιούν τα Shield Spins. Αυτά είναι μία σειρά από 5 περιστροφές όπου ο wild πολλαπλασιαστής αυξάνεται σταδιακά. Ακόμα, τα wilds γίνονται sticky, παραμένουν δηλαδή στην θέση τους μέχρι το τέλους του bonus*. Αν κυνηγάτε το max win σίγουρα προτείνουμε το εν λόγω game αλλά αν θέλετε πιο ρεαλιστικές πιθανότητες τότε καλύτερα επιλέξτε το κλασσικό Green Knight.

2. Mafia Clash – 96.35%

Ξεχωρίζοντας από την μάζα, το φρουτάκι της Hacksaw Gaming παίζεται σε 5 τροχούς και 4 σειρές με την ιδιαιτερότητα ότι το περιβάλλον (background) καθώς και η όλη ατμόσφαιρα συμπεριλαμβανομένης της μουσικής υπόκρουσης είναι όλα άρτια σχεδιασμένα. 20 είναι οι γραμμές πληρωμής και 10.000x το θεωρητικό max win καθώς σχετικά υψηλή είναι και η μεταβλητότητα.

Το παιχνίδι αποτελεί εν μέρει ένα καλύτερα σχεδιασμένο και πιο μοντέρνο αντίγραφο του Wanted Dead or a Wild. Ορισμένοι χαρακτήρες «παλεύουν» μεταξύ τους και ο πολλαπλασιαστής του νικητή εφαρμόζεται στη πληρωμή της εκάστοτε περιστροφής. Στο bonus* τα πράγματα είναι ακόμα πιο ενδιαφέροντα καθώς το εν λόγω feature ενεργοποιείται πολύ συχνότερα εκτοξεύοντας έτσι τα πιθανά κέρδη στα ύψη.

1. Wild West Gold – 96.51%

Το παιχνίδι με το υψηλότερο RTP στη λίστα μας είναι (καθόλου τυχαία) αυτό που συνολικά μας έχει πληρώσει και περισσότερο. Οι «κανόνες» απλοί και οι 40 γραμμές πληρωμής αρκετές ώστε οι επιστροφές των απλών περιστροφών να διατηρούν το budget σε καλό σημείο. Τα wilds που εμφανίζονται έχουν πολλαπλασιαστές 2x, 3x ή 5x και εμφανίζονται μόνο στους 3 μεσαίους τροχούς. 

Το max win είναι 10.000x και χάρη στα χαρακτηριστικά του παιχνιδιού δεν είναι καθόλου ακατόρθωτο. Για να φανταστείτε, μπορείτε να κερδίσετε έως και 20 επιπλέον περιστροφές, αν εμφανιστούν βέβαια αρκετά overlay αστεράκια πάνω από τα σύμβολα. Το bonus ξεκινάει με 8 περιστροφές αλλά δεν υπάρχει ταβάνι στο πόσες επιπλέον μπορείτε να κερδίσετε, εκτός φυσικά και αν φτάσετε το max win όπου και θα σταματήσει αυτόματα η ειδική λειτουργία. Το καλύτερο σας το κρατήσαμε για το τέλος. Κατά την διάρκεια των περιστροφών όλα τα wilds που εμφανίζονται στους 3 μεσαίους τροχούς παραμένουν μέχρι το τέλος του bonus*

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Δοκιμάστε τα εντελώς ΔΩΡΕΑΝ στο Foxbet.gr

Τα πιο κερδοφόρα φρουτάκια με βάση τον πάροχο

Είναι σημαντικό να γνωρίζετε το RTP κάθε σλοτ πριν κάτσετε να σπινάρετε στους τροχούς του. Είναι όμως εξαιρετικά χρήσιμο να κατηγοριοποιήσουμε ομαδικά και το payout με βάση τον πάροχο. Στον κάτωθι πίνακα λοιπόν μπορείτε να δείτε τον μέσο όρο τoυ RTP σε όλα τα φρουτάκια που κατασκευάζουν οι κορυφαίοι Providers στον κόσμο.

RTP % βάσει παρόχου

Πάροχος Λογισμικού RTP %
Pragmatic Play 96%
Hacksaw Gaming 95.9%
Relax Gaming 95.6%
Push Gaming 95.4%
ELK 95.3%
Play'n GO 95.2%
Playtech 95.15%
EGT 95.1%

Προκύπτει από το εξής πηλίκο:

Συνολικό ποσό που θα επιστραφεί στους παίκτες/Συνολικό ποσό που θα στοιχηματίσουν οι παίκτες.

Για παράδειγμα: Επιστρέφονται 950€/Έχουν παιχτεί 1.000€. Το πηλίκο είναι πάντα δεκαδικό, όπως εδώ… στο 0.95. Σε ποσοστό μεταφράζεται στο 95%.

Δεν υπάρχει κάποια υποχρέωση του κατασκευαστή πάνω στο συγκεκριμένο ζήτημα. Καμία αδειοδοτούσα αρχή δεν μπορεί να υποχρεώσει έναν πάροχο να βγάλει το σλοτ με συγκεκριμένο ποσοστό επιστροφής. Τον υποχρεώνει απλά να αναγράφει το πραγματικό ποσοστό. Οπότε οι live casino providers κατασκευάζουν φρουτάκια με διαφορετικές επιλογές στο RTP. Αυτό προκύπτει μέσα από τις γραμμές πληρωμής, τα σύμβολα και τις έξτρα λειτουργίες. Αφού αυτά είναι διαφορετικά από παιχνίδι σε παιχνίδι, έτσι μπορεί να προκύψει και διαφορετικό ποσοστό.

Η σύγκριση αυτή έχει πολλά πεδία. Επίγειο Vs Online για φρουτάκια. Κι εδώ υπερέχει ξεκάθαρα το διαδίκτυο. Στα online live casino θα βρείτε φρουτάκια που κερδίζουν πολύ περισσότερο από τα επίγεια. Ο προφανέστερος λόγος είναι ο αχανής ανταγωνισμός που είναι πολύ μεγαλύτερος online σε σχέση με το επίγειο. Αν μπείτε σε κάποιο επίγειο καζίνο δεν έχετε επιλογή να πάτε αλλού. Στο online όμως αλλάζετε με δύο πατήματα και παίζετε όπου θέλετε. Το αποτέλεσμα; Ta online φρουτάκια πληρώνουν με μέσο όρο στο 95%, επίγεια αυτό το ποσοστό πέφτει δραματικά μέχρι και το 75% όπως συμβαίνει στο Λας Βέγκας και σχεδόν οπουδήποτε στον κόσμο.

Η απάντηση είναι ξεκάθαρα αρνητική. Φυσικά μιλώντας για live καζίνο που λειτουργούν νόμιμα, τόσο online όσο και επίγεια. Γι’ αυτόν το λόγο είναι σημαντικό να παίζετε μόνο σε αυτά. Οπουδήποτε άλλου τα πάντα μπορούν να γίνουν. Όταν δεν υπάρχει έλεγχος η κατάσταση μπορεί να ξεφύγει και αυτό είναι πάντα κατά του παίκτη. Μην το ξεχνάτε ποτέ αυτό. Ότι και να σας υπόσχονται, παίξτε μόνο σε νόμιμα επίγεια και διαδικτυακά καζίνο live.

Είναι η καλύτερη επιλογή για να παίξετε και να βρείτε φρουτάκια με μεγάλο Payout. Και μπορεί οι πλατφόρμες να μην έχουν καμία δέσμευση να φτιάξουν σλοτς με μεγάλο ποσοστό, ο ανταγωνισμός όμως τις ωθεί προς αυτό. Επίσης είναι υποχρεωμένες να αναφέρουν ξεκάθαρα ποιο είναι αυτό το ποσοστό, να είναι απόλυτα αληθές και να αναγράφεται πάνω στο παιχνίδι. Αυτό είναι πολύ σημαντικό και πρέπει να το ελέγχετε πάντα. Επιπροσθέτως, με τον ίδιο τρόπο πρέπει να αναλύονται όλες οι λειτουργίες, οι βασικές και οι έξτρα, καθώς και τι πληρώνει το κάθε σύμβολο. Μόνο έτσι το παιχνίδι είναι ασφαλές, δίκαιο και υπεύθυνο.

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι


Online Casino Live
Άδεια
Λογισμικά
Παιχνίδια
Stoiximan Casino Live
☆☆☆☆☆
★★★★★
Stoiximan Casino Live
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
GR
  • Pragmatic Play
  • Hacksaw Gaming
  • No Limit City
+18
Ρουλέτα, Blackjack, Slots
+6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Pamestoixima Casino Live
☆☆☆☆☆
★★★★★
Pamestoixima Casino Live
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
GR
  • Pragmatic Play
  • Hacksaw Gaming
  • Relax Gaming
+18
Ρουλέτα, Blackjack, Video Poker
+5
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Novibet Casino Live
☆☆☆☆☆
★★★★★
Novibet Casino Live
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
GR
  • Pragmatic Play
  • Hacksaw Gaming
  • Relax Gaming
+18
Ρουλέτα, Blackjack, Slots
+7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Bwin Casino Live
☆☆☆☆☆
★★★★★
Bwin Casino Live
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
GR
  • Pragmatic Play
  • Playngo
  • Playtech
+17
Ρουλέτα, Blackjack, Slots
+6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Betsson Casino Live
☆☆☆☆☆
★★★★★
Betsson Casino Live
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
GR
  • Pragmatic Play
  • Hacksaw Gaming
  • Relax Gaming
+18
Ρουλέτα, Blackjack, Video Poker
+5
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Fonbet Casino Live
☆☆☆☆☆
★★★★★
Fonbet Casino Live
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
GR
  • Pragmatic Play
  • Hacksaw Gaming
  • Relax Gaming
+18
Ρουλέτα, Blackjack, Slots
+6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Bet365 Casino Live
☆☆☆☆☆
★★★★★
Bet365 Casino Live
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.4
GR
  • Playngo
  • Playtech
  • Netent
+2
Ρουλέτα, Blackjack, Slots
+4
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Netbet Casino Live
☆☆☆☆☆
★★★★★
Netbet Casino Live
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
GR
  • Pragmatic Play
  • Hacksaw Gaming
  • ELK
+18
Ρουλέτα, Blackjack, Slots
+5
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
N1 Casino Live
☆☆☆☆☆
★★★★★
N1 Casino Live
☆☆☆☆☆
★★★★★
8
GR
  • Amusnet
  • Spinomenal
  • Atomic Lab
+18
Ρουλέτα, Blackjack, Slots
+1
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Interwetten Live Casino
☆☆☆☆☆
★★★★★
Interwetten Live Casino
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
GR
  • Pragmatic Play
  • Hacksaw Gaming
  • Relax Gaming
+18
Ρουλέτα, Blackjack, Slots
+3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Συχνές ερωτήσεις παικτών και απαντήσεις από την ομάδα μας

Η ομάδα του Foxbet έχει τις απαντήσεις στις πιο συχνές ερωτήσεις σας

Το RTP είναι το ποσοστό επιστροφής που δίνει το Slot στον παίχτη (Return to Player). Δες αναλυτικά τι είναι το RTP εδώ.

Το Payout είναι το ίδιο ακριβώς πράγμα με το RTP. Τα φρουτάκια με μεγάλο payout είναι εκείνα που έχουν μεγάλο ποσοστό επιστροφής στους παίκτες. Μία πολύ καλή λίστα θα βρείτε εδώ.

Η Netent, Play n Go και η Nextgen έχουν το μεγαλύτερο payout σε σχέση με όλες τις υπόλοιπες εταιρίες. Δες αναλυτικά εδώ.

Αυτή είναι η καλύτερη επιλογή. Στα online Casino live η ποικιλία είναι τεράστια. Μπορεί οι πλατφόρμες να μην έχουν καμία δέσμευση να φτιάξουν σλοτς με μεγάλο ποσοστό, ο ανταγωνισμός όμως τις ωθεί προς αυτό. Διάβασε εδώ.

kipello_icon
Top Online Casino Live
λογότυπο Stoiximan Casino Live
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Pamestoixima Casino Live
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Novibet Casino Live
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bwin Casino Live
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Betsson Casino Live
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Fonbet Casino Live
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bet365 Casino Live
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.4
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.4
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Netbet Casino Live
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο N1 Casino Live
☆☆☆☆☆
★★★★★
8
☆☆☆☆☆
★★★★★
8
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Interwetten Live Casino
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ