foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ*
ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ20
ΔΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΠΑΣΧΑ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Όλα
3 ώρες
8 ώρες
12 ώρες
Αντεντοκούνμπο-MVP.png

Ο Γιάννης στο Νο 2

L-Train
L-Train | Προγνωστικά NBA
25 Σεπ 2018 12:00

Καλησπέρα στον κόσμο του foxbet.gr και τους μπασκετικούς αναγνώστες της στήλης. Έμαθα ότι η «όρεξη» άνοιξε με το πρώτο κείμενο της σεζόν, αυτό με τα μακροχρόνια ομάδων, οπότε σήμερα είπα να ανεβάσω και δεύτερο. Με μακροχρόνια παιχτών.

Κάτι που ήταν ψιλοαναμενόμενο, από το μεγάλο promo που «έφαγε» όλο το καλοκαίρι ο Αντεντοκούνμπο (ειδικά η επιλογή του ως εξώφυλλο για το 2Κ19), έγινε πραγματικότητα. Κι ο Γιάννης βρίσκεται στο Νο2 για το βραβείο του MVP της φετινής σεζόν. Μιλώντας με αποδόσεις Stoiximan αυτό, διότι στη Novibet βρίσκεται στη θέση Νο3. Αποδόσεις 5.00 και 6.00 για τον Γιάννη, με τον περσινό νικητή, Harden, να τιμάται στο 6.00 (Stoiximan & 3ο φαβορί) και 4.00 (Novibet & 1ο φαβορί) και τον καλύτερο εν ενεργεία μπασκετμπολίστα στον πλανήτη, James, να δίνεται σε απόδοση 4.00 (Stoiximan & 1ο φαβορί) και 5.00 (Novibet & 2ο φαβορί). Σε αμφότερες τις πλατφόρμες ο Anthony Davis παίζεται στο @5.00 κι από κει και πέρα ο επόμενος είναι στο 10+. Έπαιζα Αντεντοκούνμπο. Για την έκπληξη. Οι λόγοι αρκετοί. Είναι από τα franchise προϊόντα της λίγκα και θα προωθηθεί κι άλλο. Η Ανατολή αποδυναμώθηκε αρκετά και μπορεί να ξεχωρίσει. Ήδη τα νούμερα του ανεβαίνουν σταθερά κάθε χρόνο. Οι Bucks ενισχύθηκαν κι αυξάνονται οι πιθανότητες να τους βάλει τετράδα (ίσως βέβαια θέλει τοπ3 για να μπει γερά στο παιχνίδι του MVP).

Μετά τον MVP, έχουμε τον καλύτερο rookie της σεζόν. Από τη θέση Νο 5 του draft, έρχεται ως πρώτο φαβορί ο Luka Doncic. Προφανώς. Την περασμένη σεζόν πήρε ευρωπαϊκό με τη Σλοβενία, πρωτάθλημα, Ευρωλίγκα με τη Ρεάλ και ήταν MVP της ACB, της Euroleague και του Final-4 της Euroleague. Στα 19 του. Εντάξει, έρχεται και είναι έτοιμος παίχτης. Και ενώ είναι όλα αυτά, δίνεται σε απόδοση 5.00. Από τα value-bets και το βρίσκω τρομερά μεγάλο λάθος. Δεν ξέρω ποια θα είναι η πορεία των παιχτών της κλάσης 2018 και αν ο Ayton σε τέσσερα-πέντε χρόνια ξεπεράσει σε εξέλιξη τον Doncic, αλλά στη ρούκι τους σεζόν, μπαίνουν όλοι στο 1 (με άριστα το 10) και ο Σλοβένος στο 4. Ξεκινάει δηλαδή να εξελίσσεται και να "φαίνεται" στη λίγκα, αλλά από ψηλότερο επίπεδο. Θα μπει σε μια ομάδα που τον προορίζει για βασικό και θα βρει χρόνο. Άγνοια κινδύνου έχει, σίγουρα θα γράψει φοβερά στατιστικά, οπότε το ρίσκο αξίζει να ποντάρεις πάνω του. Αρκεί να μείνει υγιής και να μη μας κάψει.

Για καλύτερο αμυντικό, με βάση και το σκεπτικό που θα διαβάσετε παρακάτω (για τον πρώτο blocker) θα ρίσκαρα με το @15.00 του Whiteside. Από κει και πέρα, λογικό το πρώτο φαβορί ο Gobert στο 2.35 και έχει καλές πιθανότητες επιβεβαίωσης. Φοβερή απόδοση και για τον καλύτερο 6ο παίχτη της σεζόν, αυτό το @10.00 για τον Tatum. Οι τραυματισμοί των Celtics τον έκαναν πέρυσι βασικό. Κι έπαιξε όχι απλά σαν βασικός, αλλά σαν βετεράνος. Φέτος με την επιστροφή του Hayward και υγιή τον Irving, ενδεχομένως θα ξεκινήσει από τον πάγκο. Αλλά έχει αποκτήσει τέτοια εμπειρία που θα την βγάλει στο παρκέ, ακόμα κι αν δεν είναι στην starter 5άδα. Αξίζει 100%. Για να τελειώνουμε με τους καλύτερους, στη Novibet υπάρχει στοίχημα με τον καλύτερο coach της χρονιάς. Ο Brad Stevens φαίνεται πως φέτος θα πάρει τον τίτλο. Δεν εξηγείται αλλιώς το 2.50 το δικό του, με το δεύτερο φαβορί (Snyder – Jazz) να είναι στο 7.00. Απλά να αναφερθεί, στο 9.00 ο πρωταθλητής Kerr. Προχωράμε.

Στην πληθώρα (άπειρα είναι βασικά) στοιχημάτων που έχει ο Stoiximan, υπάρχει αυτή η τριάδα με τα line των παιχτών (ΜΟ) για πόντους, ριμπάουντ και ασίστ, μέσα στη σεζόν. Πέρυσι είχα ποντάρει σε τρεις-τέσσερις επιλογές και κατάλαβα πόσο ρίσκο είναι. Ένας τραυματισμός σε πετάει εκτός. Δεν αξίζει να ρισκάρεις εκεί. Έτσι τώρα, για το «κουβέντα να γίνεται», εκτιμώ ως αξιόλογο το over18.5p του Love. O LeBron έφυγε, ο «αγαπούλας» έμεινε να παίζει μόνος του στους Cavaliers. Τρίποντο έχει, στη ρακέτα φάουλ κερδίζει, επιθετικά ριμπάουντ παίρνει για να έχει δεύτερες επιθέσεις, οπότε θα πάει και πάνω από 20 πιστεύω. Δεν ξέρω τι ρόλο θα έχει ο Deandre Jordan στους Mavericks. Πάντως, μόνος του θα παίζει στη ρακέτα και οι 12.5 πόντοι δεν είναι πολλοί. Κομπλέ και το over23.0 του DeRozan και το over22.8 του Leonard. Με μια «ιδιαιτερότητα». Εξαρτάται πόσο «ξενερωμένοι» θα είναι από την ανταλλαγή τους το καλοκαίρι. Ουδείς εκ των δύο το ήθελε, ουδείς εκ των δύο το περίμενε. Οι ομάδες τους, τους ψιλο-πέταξαν η μια στην άλλη. Αν παίξουν βάση των δυνατοτήτων τους, αμφότεροι είναι τοπ σκόρερ και το line είναι μικρό για το τι είναι ικανοί να "φτιάξουν". Για τη δυνατότητα του Love να μαζεύει «σκουπίδια», αμυντικά και επιθετικά, θα πόνταρα και στο over10.3 των ριμπάουντ του. Και θα πήγαινα στο under10.0 του Westbrook. Στατιστική και μόνο. Τρίτη σερί χρονιά ένα guard να φτάσει σε όρια triple-double; Πάει πολύ. Εν τω μεταξύ, βγάζει line στο 16.3 στον Drummond για ριμπάουντ. Υπερβολικό; Δεν βρίσκετε; Career μετράει 13.4, πέρυσι μέτρησε 16.0. Πόθεν πως το 16.3; Τελειώνοντας το συγκεκριμένο section, κοιτάζω τις ασίστ του Doncic. Στη Ρεάλ ήταν μετρ στο συγκεκριμένο κομμάτι. Θα πάρει και ρόλο δημιουργού στους Mavericks, εφόσον ο Smith αρέσκεται περισσότερο στο να σκοράρει. Το 5.2 δεν είναι πολύ. Και με τον Jordan να τελειώνει άπειρες φάσεις στη ρακέτα, αν βρουν γρήγορα χημεία μεταξύ τους, ο Σλοβένος έχει πιθανότητες να πάει ψηλά.

Όσον αφορά τους πρώτους στις τρεις παραπάνω κατηγορίες (σκόρερ, ριμπάουντερ, πασέρ), αλλά και σε αυτή των μπλοκς, πάλι ορίζεται ως μια ρίσκο επιλογή, δεδομένου των τραυματισμών που υπάρχουν. Harden (@1.80), Davis (@2.50) για πρώτος σκόρερ και μετά το… χάος. Αντεντοκούνμπο στο 7.00 και φύγαμε. Ούτε το 1.80 του «μούσια», ούτε το 2.50 του «μονόφρυδου» αξίζουν. Τώρα αν έψαχνα «μπόμπα», θα κοιτούσα το 17άρι του Donovan Mitchell. Μην ψάχνετε λογική σε όλα μου τα προτεινόμενα bets. Έμπνευση. Δική μου. Κάποιος άλλος μπορεί να παίξει στις 50.00 μονάδες του Jokic. Άλλη έμπνευση. Για πρώτο «σκουπιδιάρη» ο Stoiximan δίνει τον Drummond. Στο 1.50, ούτε κατά διάνοια. 2.50 ο Whiteside και 3.00 ο Jordan. Μπα! Ξέρω γω, παίξε Towns στο 12.00. Για την απόδοση. Γιατί κατά πάσα πιθανότητα, ο Drummond θα βγει πρώτος. «Ψωμί» υπάρχει στις ασίστ. 2.20 o Westbrook, στο 3.30 ο Wall και στο 5.00 ο Harden. Τα τρία πρώτα φαβορί, σε καλές αποδόσεις. Έρχεται όμως από πίσω ο Simmons (@5.00), που για μένα είναι αρκετά value. Στατιστικά ο Russell δεν μπορεί και φέτος να πάει ψηλά. Ο Wall δεν είναι σταθερός κι ο Harden είναι σκόρερ. Ο Simmons να σουτάρει δεν ξέρει (δεν ξέρω αν έμαθε). Ότι βάζει είναι από καρφώματα και λέι-απ. Οπότε ως guard, συμμετέχει πάρα πολύ στο δημιουργικό κομμάτι. Στην rookie του σεζόν, τερμάτισε με 8.2 ασίστ, όντας τέταρτος. Φέτος μπορεί να πάει παραπάνω. Ρίσκο με αξία σε απόδοση @5.00 για την πρωτιά του Simmons στις ασίστ. Για να κλείσουμε με τις πρωτιές, first blocker δίνεται ο Davis στο 1.80. Not-bad. Αξία και στο 2.25 του Gobert. Μετά «μπόμπες». Εκ των οποίων παίζεται το 11άρι του Whiteside. Είναι καλός. Αρκεί να παίξει με όρεξη στους Heat. Η περσινή του χρονιά δεν ήταν καλή. Το καλοκαίρι υπήρξαν κουβέντες για ανταλλαγή. Αν παίξει όπως τη χρονιά που καθιερώθηκε, μιλάμε για εξαιρετικό αμυντικό.

Συνεχίζουμε (με την ελπίδα κάποτε να τελειώσουν) με ειδικά που αφορούν τον πιο εύστοχο σουτέρ τριών πόντων. Harden, George, Lowry ήταν στην πρώτη τριάδα πέρυσι, ο Curry δίνεται φέτος πρώτο φαβορί (@2.50). Ακολουθεί από πίσω η πρώτη –περσινή- τριάδα, με @3.00, @8.00 και @10.00. Προσωπικά θα έπαιζα Harden. Όχι όμως σε απόδοση 3.00. Το ήθελα εκεί στο 5.00 για να έχει αξία το ρίσκο. Για αυτόν που θα μετρήσει τα περισσότερα triple-double στη regular, ωραίες –και φυσικά τζογαδόρικες- επιλογές είναι ο Simmons στο 5.50 και ο Jokic στο 30.00. Από κει και πέρα, ο Westbrook είναι το απόλυτο φαβορί σε απόδοση 1.40, με δεύτερο τον LeBron (@5.00). Στην κατηγορία των double-double, φαβορί είναι ο Towns (@1.28), αλλά και ο Drummond σε απόδοση 3.00 δεν είναι κακή επιλογή. Value και οι επιλογές άλλων center, όπως ο Howard (@12.00), Davis (@12.00), Embiid (@15.00) και Jordan (@17.00). Βασικά ο τελευταίος και με δεδομένο ότι στην ομάδα που παίζει φέτος θα είναι από τους σταρ της, ίσως έχει τις περισσότερες πιθανότητες από τις «μπόμπες» (προσωπική εκτίμηση).

Κατηγορία υπάρχει με τα ειδικά του Γιάννη. Τζόγος το να μετρήσει over5.5 κλεψίματα σε έστω ένα ματς, σε απόδοση 4.50 και στο 2.15 το να σκοράρει over44.5 πόντους σε έστω ένα παιχνίδι. «Τίμια» απόδοση (@1.75) και για το over2.5 triple-doubles του. Εννιά μετράει στην καριέρα του, ένα είχε πέρυσι, αλλά τρία πρόπερσι και πέντε πριν τρία χρόνια.

Κλείνοντας, υπάρχει και μια γκάμα επιλογών με κάτι ειδικά (στον Stoiximan) σε αποδόσεις «τρελές». Η αλλιώς για να τζογάρεις. 30.00 απόδοση για να εκτελέσει ένας παίχτης 41+ βολές σε ματς. Να ευστοχήσει παίχτης σε 404+ τρίποντα (ο Harden πέρυσι μέτρησε 265), σε απόδοση 10.00. Εντάξει, δεν ξέρω κατά πόσο έχουν νόημα όλα αυτά, είναι απλά «ιντριγκαδόρικα». Προσωπικά δεν έχω ποντάρει ποτέ, ούτε 20λεπτο σε τέτοια στοιχήματα. Δηλαδή, δεν ξέρω και πόσο εφικτό είναι να μετρήσει κάποιος παίχτης 18+ τάπες (@150.00), ή 56+ ριμπάουντ (@250.00) σε ένα ματς. Θα μου πει κάποιος βέβαια, «Ήταν πιθανό να πάρει η Ελλάδα Euro, ή η Λέστερ την Premier;». Ε, τότε ποντάρετέ τα. Τι να πω.

Αυτά. Πολλά! Πιο πολλά από τα των ομάδων. 1200άρι εκείνο το κείμενο, 1500άρι αυτό. Όρεξη για διάβασμα να υπάρχει. Άπειρες επιλογές, χώρεσα κάποιες εδώ, αυτές που άρεζαν στο δικό μου μάτι, από κει και πέρα, internet έχετε. Μπείτε και δείτε. Μια (1) επιλογή από τα 250.000 στοιχήματα που υπάρχουν κι αυτή την έχω αποφασίσει από τον Ιούνη. Δεν περίμενα να κάνω μελέτη δύο μέρες τώρα για να την ποντάρω. Απλά μου κάνει η απόδοση και στοιχηματίζω. Αλλιώς κι αυτό έξω θα έμενε. Κι από όλα τα υπόλοιπα που αναφέρθηκαν κι αυτά που είναι με bold, κοιτάω ζεστά τρία. Over 23.0p. (ΜΟ) DeRozan, over22.8p (MO) Leonard και πιο εύστοχος στα τρίποντα ο Harden. Άντε τέσσερα. Ας μπει κι ο Tatum. Αυτά.

ΥΓ1. Εντός ημερών ξεκινούν πλέον τα preview των Περιφερειών.

ΥΓ2. Τέλος με τα μακροχόνια, στήλη με προγνωστικά πλέον στις 28/9 το απόγευμα. 29/9 ξημερώματα βλέπετε, αρχίζουν να πατούν οι ομάδες στο παρκέ. Έστω και με φιλικά. Αυτό που εμείς που ξέρουμε, το λέμε pre-season. Φιλικά το λένε οι άλλοι. Θα πάμε έτσι μέχρι τις 12/10 γιατί στις 17/10, τρεις το ξημέρωμα έχουμε πρεμιέρα. Καλή Τρίτη να έχουμε.

Προγνωστικά L-Train
ΩΡΑ
ΑΓΩΝΑΣ
ΣΗΜΕΙΟ
STAKE
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ
ΚΕΡΔΟΣ
ΑΠΟΔΟΣΗ/ΕΤΑΙΡΕΙΑ
25/06
00:00
Rookie of The Year Doncic 10.00 Doncic +40.00
5.00
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Αγώνας:
Rookie of The Year
25/06 | 00:00
Stake
10.00
Result
Doncic
Profit
+40.00
Σημείο:
Doncic
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Ανοιχτά Στοιχήματα
Longterm
Ανοιχτά Στοιχήματα
Longterm
ΩΡΑ
TIPSTER
ΑΓΩΝΑΣ
ΣΗΜΕΙΟ
STAKE
ΑΠΟΔΟΣΗ/ΕΤΑΙΡΕΙΑ
06/05
04:00
US Lover To Miss Cut - Ben Griffin Yes 5.00
2.25
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
06/05
04:00
US Lover Finishing Position - Mark Hubbard To Finish Top-20 5.00
3.75
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
06/05
04:00
US Lover Finishing Position - Tom Hoge To Finish Top-10 5.00
4.75
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
06/05
04:00
US Lover Finishing Position - Thomas Detry To Finish Top-20 5.00
3.00
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
03/05
04:00
L-Train Philadelphia 76ers - New York Knicks Maxey over 20.5 εκτελεσμένα σουτ 12.50
1.78
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
03/05
02:00
L-Train New York Knicks - Philadelphia 76ers Πρόκριση 76ers 12.50
1.92
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
02/05
22:00
Δούκας Φιορεντίνα - Κλαμπ Μπριζ 2 (+0.75 Α.Η.) 10.00
1.83
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
02/05
22:00
Φίλιος Φιορεντίνα - Κλαμπ Μπριζ Χ2 (Δ.Ε.) 10.00
2.15
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
02/05
22:00
Γκαραγκάνης Άστον Βίλα - Ολυμπιακός G/G 10.00
1.84
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
02/05
21:45
Hooper Μακάμπι Τελ Αβίβ - Παναθηναϊκός Κώστας Σλούκας Over 17.5 πόντοι & ασίστ 17.50
1.80
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
02/05
21:00
Καπίρης Μεντβέντεφ - Λεχέτσκα Σκορ 2-2 μετά το 4ο γκέιμ 7.00
2.00
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
02/05
19:45
Hooper Ολυμπιακός - Μπαρτσελόνα 1 & Under 160.5 17.50
1.90
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
02/05
19:45
Hooper Ολυμπιακός - Μπαρτσελόνα 1 & Μπαρτσελόνα (+13.5) 17.50
2.30
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
02/05
14:50
US Lover First Round Position - Adam Scott To Finish Top-10 5.00
6.00
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
02/05
14:50
US Lover First Round Position - Stephan Jaeger To Finish Top-10 5.00
4.50
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Stake
5.00
Σημείο:
Yes
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Σημείο:
To Finish Top-20
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Stake
5.00
Σημείο:
To Finish Top-10
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Σημείο:
To Finish Top-20
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Σημείο:
Maxey over 20.5 εκτελεσμένα σουτ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Σημείο:
Πρόκριση 76ers
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Σημείο:
2 (+0.75 Α.Η.)
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Σημείο:
Χ2 (Δ.Ε.)
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Σημείο:
Κώστας Σλούκας Over 17.5 πόντοι & ασίστ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Σημείο:
Σκορ 2-2 μετά το 4ο γκέιμ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Σημείο:
1 & Under 160.5
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Σημείο:
1 & Μπαρτσελόνα (+13.5)
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Σημείο:
To Finish Top-10
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Σημείο:
To Finish Top-10
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τελευταία Προγνωστικά Στοιχήματος