Στο 1% του τζίρου στοχεύει το NBA αν νομιμοποιηθεί το στοίχημα στις ΗΠΑ

Στο 1% του τζίρου στοχεύει το NBA αν νομιμοποιηθεί το στοίχημα στις ΗΠΑ

Καθαρά υπέρ της νομιμοποίησης του στοιχήματος σε όλες τις ΗΠΑ τάχθηκε το ΝΒΑ, όπως κατέθεσε στη Γερουσία της Νέας Υόρκης ο δικηγόρος της λίγκας, Νταν Σπιλέιν.

Μάλιστα, ο κύριος Σπιλέιν κατέθεσε και ιδέες για την ανάπτυξή του σε εθνικό επίπεδο, ενώ τόνισε ότι η λίγκα θέλει να δημιουργήσει μία επίσημη σχέση με τη «βιομηχανία» του στοιχήματος.

Χαρακτηριστικά δήλωσε: «Το συμπέρασμά μας είναι έφτασε η ώρα για μία διαφορετική προσέγγιση, η οποία θα δίνει στους φίλους των σπορ μία ασφαλή και νόμιμη δυνατότητα να ποντάρουν στα αθλητικά γεγονότα και αυτό ταυτόχρονα θα προστατεύσει την ακεραιότητα των διοργανώσεων», ενώ συνεχίζει:

«Υπάρχουν αρκετοί διαφορετικοί τρόποι να κάνουμε νόμιμο το αθλητικό στοίχημα. Μία προσέγγιση, που θα προτιμούσαμε, είναι το Κονγκρέσο να υιοθετήσει ένα νομικό πλαίσιο το οποίο θα επιτρέπει τη Νέα Υόρκη αλλά και άλλες πολιτείες να επιτρέπουν το αθλητικό στοίχημα, υπό αυστηρούς όμως κανόνες και τεχνολογικές δικλείδες. Υποστηρίζουμε το συνολικό «πέρασμα» όλων των αθλημάτων στο πλαίσιο αυτό και στις 50 πολιτείες, είτε αυτό γίνει μέσω του Κονγκρέσου είτε μέσω κάθε πολιτείας ξεχωριστά».

Βέβαια, αν αυτό γίνει η πρόθεση του NBA είναι να αποκομίζει 1% ποσοστό από τον συνολικό τζίρο που παίζετε στο στοίχημα ΝΒΑ. Επίσης τόνισε πως υπάρχει πρόθεση να δημιουργηθούν ειδικά περίπτερα στα γήπεδα όπου οι θεατές θα μπορούν να ποντάρουν, ενώ τάχθηκε υπέρ του στοιχηματισμού από κινητά και τάμπλετ.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να λαμβάνετε όλα τα τελευταία νέα του Foxbet στο email σας

Περισσότερα

Comments

Πάντα δίπλα στον παίκτη
Από το ξεκίνημα του site, το μότο μου είναι  ότι το στοίχημα δεν είναι μόνο αναλύσεις και προγνωστικά.  Ο σκοπός που δημιουργήθηκε ξεχωριστή ενότητα για τις στοιχηματικές εταιρίες, είναι για να ενημερώνουμε σωστά και να υποστηρίζουμε τους παίκτες που “ψάχνονται” περισσότερο για τους μπουκ, τη σοβαρή στοιχηματική θεωρία και την ειδησεογραφία. Στα reviews θα βρείτε την κριτική μου για κάθε εταιρία και μέσα από την προσωπική μου στήλη θα μαθαίνετε πρώτοι inside info για τις εταιρίες και τα δρώμενα του χώρου.
Στοιχηματικές εταιρίες με αξιολόγηση
Η έμπειρη ομάδα του Foxbet αξιολογεί και βαθμολογεί τις υπηρεσίες των στοιχηματικών εταιριών σε 8 διαφορετικές κατηγορίες. Δείτε όλες τις σημαντικές πληροφορίες για κάθε εταιρία συγκεντρωμένες σε ένα πίνακα.
Υποστήριξη παικτών και επικοινωνία
Το Foxbet team βρίσκεται καθημερινά δίπλα στους παίκτες. Επικοινωνήστε μαζί μας 7 ημέρες την εβδομάδα μέσω live chat, email ή social media για τυχόν απορίες ή αν προκύψει οποιοδήποτε πρόβλημα με τις στοιχηματικές εταιρίες.
Betting Guide
Οδηγοί για το στοίχημα
Έχετε απορίες για το πώς παίζετε στοίχημα στο ίντερνετ, για το σύστημα Fibonacci ή δεν ξέρετε τι είναι η γκανιότα; Το Betting School θα λύσει όλες τις απορίες σας και θα εμπλουτίσει τις στοιχηματικές γνώσεις σας.
Αποκλειστικές ειδήσεις και νέα
Ποιά εταιρία έρχεται στην Ελλάδα και τι αλλάζει στις στοιχηματικές εταιρίες; Μάθετε τα πάντα πρώτοι για το διαδικτυακό στοίχημα στην Ελλάδα και το εξωτερικό με πολλές αποκλειστικές ειδήσεις.
Σύγκριση εταιριών και εργαλεία
Βρείτε εύκολα την εταιρία που σας ταιριάζει με το Bookie Finder, συγκρίνετε τις υπηρεσίες των στοιχηματικών εταιρίων με τη H2H σύγκριση ή δείτε όλους τους τρόπους συναλλαγών κάθε εταιρίας με ένα κλικ.
Bonus και προσφορές
Όλα τα προγράμματα των στοιχηματικών εταιρειών συγκεντρωμένα στη σελίδα Bet Bonus. Ποιές εταιρίες δίνουν πριμ εγγραφής με ηλεκτρονικά πορτοφόλια και ποιές διαθέτουν Loyalty πρόγραμμα, 0% γκανιότα ή προσφορές moneyback.