foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ*
ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ34
PROMO CODE ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Όλα
3 ώρες
8 ώρες
12 ώρες

Copa America 2016: 3ος Όμιλος

Αφιερώματα | 23 Μαι 2016 10:01
copa-america.jpg

Ο 3ος όμιλος του Copa America απαρτίζεται από τις Ουρουγουάη, Μεξικό, Βενεζουέλα και Τζαμάικα.

Οι ομάδες

 

Ουρουγουάη

Η κάτοχος του τροπαίου το 2011 και πολυνίκης του θεσμού με 15 κατακτήσεις, πάει στις Η.Π.Α.  για να διευρύνει τις κατακτήσεις της, αλλά μοιάζει εξαιρετικά δύσκολο το έργο της. Σε κάθε τουρνουά ο στόχος είναι η κορυφή, αλλά με τον Σουάρες τραυματία, τα πράγματα είναι δύσκολα. Ο αρχηγός της δύσκολα θα προλάβει την φάση των ομίλων και αν προκριθεί η «σελέστε» θα παίξει στα νοκ άουτ αν πάει καλά η αποθεραπεία του. Της προσπάθειας θα ηγηθεί στην αρχή ο Έντισον Καβάνι.

To ρόστερ της Ουρουγουάης

Τερματοφύλακες: Μουσλέρα, Καμπάνια, Σίλβα Αμυντικοί: Φουτσίλε, Χιμένεζ, Γκοδίν, Περέιρα, Σίλβα, Βικτορίνο Μέσοι: Αρέβαλο Ρίος, Σορούχο, Γκονζάλεζ, Περέιρα, Ραμίρεζ, Λάξαλτ, Σάντσεζ, Βεσίνο Επιθετικοί: Καβάνι, Σουάρεζ, Ερνάντεζ, Λοδέιρο, Ρολάν, Στουάνι

Προπονητής: Δέκα χρόνια συμπληρώνει φέτος ο 69χρονος Όσκαρ Ταμπάρεζ στον πάγκο της «σελέστε», καθώς την ανέλαβε τον Φεβρουάριο του 2006 και παραμένει ακόμα στο «τιμόνι» της. Έχει στο ενεργητικό του, την κατάκτηση του τροπαίου το 2011.

Το αστέρι της ομάδας: Ο Λουίς Σουάρεζ φυσικά, αν και υπάρχει και ο Καβάνι, αλλά ο άσος της Μπαρτσελόνα που είναι και ο αρχηγός της, έρχεται από τρομερή χρονιά με τους «μπλαουγκράνα» και θα ηγηθεί των προσπαθειών της Ουρουγουάης, αν προλάβει να αποθεραπευτεί από τον τραυματισμό του. Θα πάει κανονικά στις Η.Π.Α. αλλά δύσκολα θα προλάβει την φάση των ομίλων. Το χρονοδιάγραμμα λέει ότι θα είναι έτοιμος για την φάση των νοκ άουτ αν περάσει η «σελέστε».

Απουσίες: Οι αμυντικοί Κάσερες και Κόατες είναι τραυματίες, με τους αμυντικούς της Νασιονάλ Φουτσίλε και Βικτορίνο να είναι αντικαταστάτες τους. Αξίζει να σημειωθεί οτι αυτοί οι δύο είναι οι μοναδικοί παίχτες στην αποστολή που παίζουν στο εγχώριο πρωτάθλημα.

Eκτίμηση: Όπως σε κάθε διοργάνωση, έτσι και σε αυτή ο πήχης για την «σελέστε» είναι ψηλά. Εφικτή η πρόκριση μέχρι τα ημιτελικά. Έχει ο Θεός μετά.

 

Μεξικό

Σταθερή η παρουσία του Μεξικού πλέον στο Κόπα Αμέρικα, καθώς από το 1993 και είναι σταθερά προσκεκλημένο στο τουρνουά. Έχει καταφέρει να περάσει από την φάση των ομίλων στις οχτώ από τις εννέα φορές που συμμετείχε, αλλά ποτέ δεν κατάφερε να το κατακτήσει. Πέρσι έφτασε μέχρι την κατάκτηση του CONCACAF Gold CUP, εκεί όπου επιβλήθηκε στον τελικό της Τζαμάικα με 3-1. Υψηλές οι βλέψεις για το φετινό Κόπα Αμέρικα.

To ρόστερ του Μεξικό

Τερματοφύλακες: Κορόνα, Ταλαβέρα, Οτσόα Αμυντικοί: Αγκιλάρ, Αραούχο, Κορόνα, Μορένο, Λαγιούν, Μάρκεζ, Μολίνα, Ρέγιες, Τόρρες  Νίλο Μέσοι: Ντουένας, Γκουαρδάδο, Ερρέρα, Πένα, Ακίνο, Χεσούς Κορόνα, Ντάμν Επιθετικοί: Ερνάντεζ, Χιμένεζ, Λοθάνο, Περάλτα

Προπονητής: Ο 54χρονος Κολομβιανός Χουάν Κάρλος Οσόριο, διαδέχθηκε τον Μιγκέλ Ερρέρα στην τεχνική ηγεσία του Μεξικού, τον Οκτώβρη του 2015, όταν και έφυγε από την Σάο Πάολο. Είναι η πρώτη φορά που αναλαμβάνει Εθνική ομάδα.

Το αστέρι της ομάδας: Ο φορ της Λεβερκούζεν Χαβιέρ Ερνάντεζ, ο οποίος έρχεται από πολύ καλή χρονιά, όπου έδειξε να βρίσκει ξανά τον εαυτό του.

Απουσίες: Σίγουρα οι απουσίες των αδερφών Ντος Σάντος και του φορ Βέλα είναι πολύ σημαντικές, αλλά υπάρχει τρομερή ποιότητα μεσοεπιθετικά στο φετινό Μεξικό, οι οποίες δεν αναμένεται να φανούν. Ήταν απόφαση του κόουτς Οσόριο να μην πάρει τους συγκεκριμένους παίχτες.

Eκτίμηση: Μαζί με την Ουρουγουάη, είναι τα μεγάλα φαβορί του ομίλου και μένει να επιβεβαιώσει την φετινή δυναμική του. Έχει καλό ρόστερ.

 

Βενεζουέλα

Από τις ομάδες που δεν έχουν να επιδείξουν κάτι καλό στα χρόνια που συμμετέχει στον θεσμό, με μοναδική εξαίρεση το 2011, όταν έφτασε μέχρι τα ημιτελικά της διοργάνωσης και αποκλείστηκε από την Παραγουάη. Στην περσινή διοργάνωση, αποκλείστηκε στην φάση των ομίλων, όπου πήρε μόλις μια νίκη σε τρία ματς.

To ρόστερ της Βενεζουέλας

Τερματοφύλακες: Eρνάντεζ, Κοντρέρας, Φαρινιέθ Αμυντικοί: Άνχελ, Φέλτσερ, Γκονζάλεζ, Ροσάλες, Βελάσκεθ, Βιγιανουέβα, Βισκαρόντο Μέσοι: Ανόρ, Φιγκέρα, Γκέρα, Ερέρα, Οτέρο, Πεναράντα, Ρινκόν, Σέιχας, Σουάρεζ Επιθετικοί: Ντελ Βάλλε, Μαρτίνεζ, Ροντόν, Σάντος

Προπονητής: Νέος τεχνικός στον πάγκο της Βενεζουέλας, με τον 43χρονο Έντγκαρ Ντουνταμέλ, να διαδέχεται τον 50χρονο Νοέλ Σανβισέντε, που δεν κατάφερε να κάνει πολλά. Πάντως και αυτή η επιλογή αποτελεί ερωτηματικό με τον Ντουνταμέλ να μην έχει επιδείξει κάτι σημαντικό στην καριέρα του μέχρι στιγμής.

Το αστέρι της ομάδας: Ο Ροντόν της Γουέστ Μπρομ θα αναλάβει να σηκώσει το βάρος του σκοραρίσματος και ελπίζει να έχει για άξιο συμπαραστάτη του τον Ρινκόν της Τζένοα. Παραδοσιακά σε αυτούς στηρίζει πολλά η Βενεζουέλα.

Απουσίες: Σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά, δεν είναι στην αποστολή ο πορτιέρο Μπαρόχα και ο επιθετικός Βάργκας, αμφότεροι της ΑΕΚ. Ο δεύτερος λόγω τραυματισμού. Σταμάτησε από την Εθνική ο ηγετικός χαφ Αράνγκο. 

Eκτίμηση: Σε ένα τόσο δυνατό όμιλο, με Μεξικό και Ουρουγουάη, συν την αρνητική παράδοση που έχει στην διοργάνωση, δύσκολα θα καταφέρει να πάρει την πρόκριση. Άλλος ένας αποκλεισμός προ των πυλών.

 

Τζαμάικα 

Για δεύτερη φορά στην ιστορία της, θα συμμετάσχει στο Κόπα Αμέρικα, καθώς η πρώτη ήταν στην περσινή διοργάνωση. Μεγαλύτερη της επιτυχία, ήταν το 1998 όταν συμμετείχε για μια και μοναδική φορά στο Μουντιάλ της Γαλλίας. Το ρόστερ της είναι από τα πιο αδύναμα της διοργάνωσης  και οι απαιτήσεις δεν είναι πολλές. Ξέρει ότι έχει να αντιμετωπίσει πολύ καλύτερες και πολύ ποιοτικές ομάδες. Bέβαια η περσινή επιτυχία, όπου έφτασε μέχρι τον τελικό του CONCACAF Gold CUP, όπου ηττήθηκε στον τελικό από το Μεξικό, έχει… ανοίξει την όρεξη των ανθρώπων της.

To ρόστερ της Τζαμάικας

Τερματοφύλακες: Κέρ, Τόμπσον, Μπλάκε Αμυντικοί: Χαριότ, Χέκτορ, Λαουρένς, Μαριάπα, Μόργκαν, Σόλομον, Τέιλορ Μέσοι: Όστιν, Μπίνς, Μαρς, ΜακΆνουφ, ΜακΚλέρι, Βάνζι, Γουότσον, Γουϊλιάμσον Επιθετικοί: Μπέιρνς, Ντάουκινς, Ντονάλντσον, Ορτζίλ, Οττέι

Προπονητής: Είναι ο 65χρονος Γερμανός Βίνφρεντ Σέφερ, ο οποίος εργαζόταν για χρόνια στη Γερμανία, περιπλανήθηκε σε πολλές ομάδες και από το 2013 έχει αναλάβει την Τζαμάικα. Μεγάλη επιτυχία η πορεία των «ρέγκε μπόις» μέχρι τον τελικό του περσινού CONCACAF Gold CUP.

Το αστέρι της ομάδας: Ο πιο γνωστός παίχτης της ομάδας είναι ο στόπερ Μαριάπα, ο οποίος αγωνίζεται στην Πρέμιερ Λιγκ με την φανέλα της Κρίσταλ Πάλας. Πάντως δεν τον λες και αστέρι, σε ένα ρόστερ που υστερεί σημαντικά.

Απουσίες: Πολύ σημαντική η απουσία του φορ Μάτοκς , ο οποίος είναι ο βασικός επιθετικός της ομάδας, αλλά ένας τραυματισμός τον άφησε εκτός δράσης.

Eκτίμηση: Σε όμιλο με Ουρουγουάη και Μεξικό, πολύ δύσκολα θα καταφέρει να πάρει την πρόκριση. Θα το παλέψει, αλλά οι πιθανότητες δεν είναι υπέρ της.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα

Περισσότερα άρθρα
kipello_icon
Top Στοιχηματικές
λογότυπο Stoiximan
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Pamestoixima.gr
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Novibet
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bwin
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Betsson
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Fonbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bet365
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Netbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Interwetten
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ