foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ*
ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ124
ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Όλα
3 ώρες
8 ώρες
12 ώρες

Euro 2021 Ισπανία: Ρόστερ - Προγνωστικά - Αποδόσεις

EURO | 06 Απρ 2021 18:58
Euro 2021 Ισπανία.jpg

Θα ήταν αδιανόητο να λείπει η πολυνίκης του θεσμού (μαζί με τη Γερμανία) Ισπανία από το παζλ του 16ου ευρωπαϊκού πρωταθλήματος. Η ομάδα της ιβηρικής χερσονήσου συγκαταλέγεται σταθερά στις κορυφαίες ομάδες της ευρωπαϊκής ζώνης και όχι μόνο, και αποτελεί πάντα υπολογίσιμη δύναμη. Με τον Λουίς Ενρίκε στο τιμόνι της, δεν έχει αλλάξει πολλά στοιχεία ως σύνολο, καθώς παίζει γρήγορο και κάθετο ποδόσφαιρο. Δύσκολα θα δούμε να σηκώνεται η μπάλα, ακόμη και σε ζόρικες καταστάσεις, η κάθε φάση έρχεται από χαμηλά και με συνδυασμούς. Στην ελίτ του παγκοσμίου ποδοσφαίρου, με αξιόλογες μονάδες, αν και δεν υπάρχει η λάμψη της γενιάς «Τσάβι-Ινιέστα-Βίγια».

Από το 2012 έχει να σηκώσει τρόπαιο, τελευταία φορά έγινε στο Euro του 2012 στα γήπεδα Ουκρανίας και Πολωνίας, όταν κέρδισε στον τελικό την Ιταλία (4-0). «Τίποτα» στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2014 (στη Βραζιλία), όπου κατάκτησε συνολικά την 23η θέση (!), ενώ στο Euro του 2016 (στη Γαλλία) η πορεία της τερματίστηκε στη φάση των «16» (θύτης η Ιταλία). Αντίστοιχη κατάσταση και στην τελευταία μεγάλη διοργάνωση, αυτή του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2018 (στη Ρωσία), όταν είπε νωρίς «αντίο», κατακτώντας συνολικά την 10η θέση. «Σνόμπαρε» τη διοργάνωση του Nations League του 2018-19, ενώ στην πιο πρόσφατη, κατέκτησε εισιτήριο για το Final-4 (Ιταλία, Βέλγιο και Γαλλία οι άλλες διεκδικήτριες). Κοινώς ψάχνει ένα... πάτημα για να επιστρέψει στα τρόπαια και συνάμα να γίνει το Νο. 1 στους τίτλους στη συγκεκριμένη διοργάνωση.

Euro 2021 Ισπανία αποδόσεις

Δε χωράει αμφιβολία πως ανήκει στις top εθνικές ομάδες, κάτι άλλωστε που φαίνεται και στην παγκόσμια κατάταξη της FIFA, εκεί όπου βρίσκεται σταθερά στην 6η θέση τα τελευταία χρόνια. Μία καλή πορεία στη διοργάνωση (σε συνδυασμό και με το ότι αγωνίζεται στο Nations League, έχει πιθανότητες να το κατακτήσει), ενδεχομένως να την επαναφέρει στα... υψηλά πατώματα της συγκεκριμένης κατάταξης. Με μόλις μία ήττα στα 22 τελευταία παιχνίδια (14-7-1, στις ισοπαλίες και το «παλικαρίσιο» 1-1 της Ελλάδας στη Γρανάδα), στέλνει μήνυμα πως δεν αφήνει τίποτα στην τύχη του.

Ισπανία και πρωταγωνιστικός ρόλος είναι δύο λέξεις που συνδυάζονται, οπότε κατά πόσο είναι ικανή να φτάσει μέχρι και τον τελικό; Μονάδες σε όλες τις γραμμές, εμπειρία συν ποιότητα, αλλά και όρεξη για δουλειά από τον πάγκο είναι τα συστατικά των «φούριας ρόχας». Σε όμιλο με Σουηδία, Πολωνία και Σλοβακία, κάτι λιγότερο από την κορυφή θα θεωρηθεί αποτυχία. Βέβαια, συγκαταλέγεται στις ομάδες που κοιτάζουν τους συνδυασμούς στα νοκ άουτ ματς, ώστε να αποφύγουν αντιπάλους που θα τους στερήσουν την είσοδο σε προημιτελικά, ημιτελικά και ενδεχομένως στον τελικό. Ποιες είναι επομένως οι νεότερες αποδόσεις που αφορούν την Ισπανία;

Αγορά Απόδοση Στοιχηματική
Να αποκλειστεί στα ημιτελικά 5.50 Vistabet
Να τερματίσει στην 2η θέση 9.00 Sportingbet
Να κατακτήσει το τρόπαιο 9.00 Bwin

Bwin
Βαθμολογία
9.2/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Κορυφαία αξιοπιστία
check_3c
Live Streaming* 
check_3c
Καθημερινές προσφορές*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Euro 2021 Ισπανία πρόγραμμα

«Κάθε αρχή και δύσκολη», όχι όμως και στην περίπτωσή της, καθώς αν εμφανιστεί σοβαρή στην πρεμιέρα με τη Σουηδία, τότε θα απλουστεύσει την κατάσταση στη συνέχεια. Βατό στη θεωρία και το 2ο ματς με την Πολωνία, εκεί όπου ένα ενδεχόμενο «2 στα 2», θα τη φέρει στην κορυφή και θα έχει τη δυνατότητα να προβεί σε φρεσκάρισμα ή ακόμη και να παίξει τον ρόλο του ρυθμιστή την τελευταία αγωνιστική κόντρα στη Σλοβακία. Πιθανό πάντως να βρεθεί στις ομάδες που θα πετύχουν το απόλυτο στη φάση των ομίλων. Άλλωστε, σημαντικό ρόλο θα παίξει το γεγονός ότι δεν θα χρειαστεί να μπει σε αεροπλάνο και να ταλαιπωρηθεί με μετακινήσεις, καθώς θα δώσει όλα τα ματς του γκρουπ στη Σεβίλλη και το «Λα Καρτούχα». Κοινώς όλα εξαρτώνται από την ίδια. Το αναλυτικό πρόγραμμα ακολουθεί παρακάτω 👇

Αγώνας Ημ/νια & Ώρα Γήπεδο & Πόλη
Ισπανία - Σουηδία 14/6, 21:00 «Λα Καρτούχα», Σεβίλλη
Ισπανία - Πολωνία 19/6, 21:00 «Λα Καρτούχα», Σεβίλλη
Σλοβακία - Ισπανία 23/6, 19:00 «Λα Καρτούχα», Σεβίλλη

Μπορεί η Ισπανία να βγει πρώτη στον όμιλο;

Με την ανάγνωση των ομίλων, αυτομάτως αντιλαμβανόμαστε πως κάποιες ομάδες δεν χάνουν την 1η θέση. Έτσι και η Ισπανία, μπορεί να κάνει τα αυτονόητα και να προκριθεί με άνεση στις νοκ άουτ αναμετρήσεις. Ακόμη και να στραβώσει κάπως το πράγμα (απώλεια βαθμών με Σουηδία ή Πολωνία), έχει τη δυνατότητα να στρώσει την κατάσταση στο τελευταίο ματς με την εύκολη (θεωρητικά) του ομίλου, Σλοβακία. Δείτε αναλυτικά όλες τις αποδόσεις που αφορούν το πλασάρισμα των «φούριας ρόχας» στον όμιλο τους.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΤΑΞΗ ΣΤΟΝ ΟΜΙΛΟ

Να τερματίσει στην 1η θέση 1.33 (Vistabet)

Να τερματίσει στην 2η θέση 3.60 (Stoiximan)

Να προκριθεί από τον όμιλο 1.02 (Bwin)

Σε αυτό το σημείο αξίζει να δούμε με ποια ομάδα θα διασταυρωθεί η Ισπανία εάν τερματίσει στην πρώτη, στην δεύτερη ή στην τρίτη θέση.

Θέση Διασταυρώνεται με...
3ο του Α' Ομίλου (Ιταλία, Τουρκία, Ουαλία, Ελβετία) ή Β' Ομίλου (Δανία, Φινλανδία, Βέλγιο, Ρωσία) ή Γ' Ομίλου (Ολλανδία, Ουκρανία, Αυστρία, Βόρεια Μακεδονία) ή Δ' Ομίλου (Αγγλία, Κροατία, Σκωτία, Τσεχία)
2ο του Δ' Ομίλου (Αγγλία, Κροατία, Σκωτία, Τσεχία)
3η* 1ο του Β' Ομίλου (Δανία, Φινλανδία, Βέλγιο, Ρωσία) ή 1ο του Γ' Ομίλου (Ολλανδία, Ουκρανία, Αυστρία, Βόρεια Μακεδονία)

*Στη νοκ άουτ φάση των «16» θα προκριθούν οι δύο πρώτοι κάθε ομίλου και οι τέσσερις καλύτεροι τρίτοι

Euro 2021 προγνωστικά Ισπανία

Πορεία στον ΌμιλοΑδυνατούμε να πιστέψουμε πως δεν θα πάρει την 1η θέση, ωστόσο ενδιαφέρον προκαλεί με τι απολογισμό θα ολοκληρώσει την πρώτη φάση. Θα στείλει μήνυμα (μέσω θεαματικού ποδοσφαίρου) στους άλλους διεκδικητές πως είναι έτοιμη για την κούπα ή θα κρατήσει δυνάμεις και όσο περνούν οι αγώνες θα ανεβάζει ταχύτητα; Θα το δούμε στην πρεμιέρα με τη Σουηδία. Κοιτώντας τις αποδόσεις, αντιλαμβανόμαστε πως δεν μπορεί να γίνει γερό παιχνίδι με κατάκτηση της «πρωτιάς», ωστόσο μας κινούν το ενδιαφέρον οι συνδυαστικές επιλογές τύπου «Ισπανία και Σουηδία να τερματίσουν στην πρώτη δυάδα» και «Ισπανία και Πολωνία να τερματίσουν στην πρώτη δυάδα», οι οποίες προσφέρονται αμφότερες στο 2.55 στη Stoiximan. Για όσους κυνηγούν «φαντάσματα» και θεωρούν πως θα κάνει έστω και ένα λάθος (στο να μείνει 2η), τότε η επιλογή «2η θέση Ισπανία» βρίσκεται στο 3.60.

Πορεία στην διοργάνωση: Ξεπερνάμε τη φάση των ομίλων, θεωρώντας πως εύκολα ή δύσκολα θα γίνει η δουλειά και πάμε στα νοκ άουτ ματς. Με γνώμονα το ότι έχει πολλά χρόνια να φτάσει μακριά σε μεγάλη διοργάνωση, πιστεύουμε πως θα πατήσει το γκάζι και θα φανεί ανταγωνιστική. Βρίσκουμε απόδοση 1.48 στο να φτάσει στα προημιτελικά, ενώ το να πάρει μέρος στην ημιτελική φάση, έχει απόδοση 2.30. Είναι ορατό πως ο μπουκ βλέπει την αρμάδα του Λουίς Ενρίκε να φτάνει μακριά στη διοργάνωση. Στο αξιόλογο 4.50 το να βρεθεί στον τελικό. Από εκεί και πέρα, η Stoiximan μας δίνει μία πληθώρα επιλογών από πιθανά ζευγάρια για τον τελικό, και το ενδιαφέρον στρέφεται σε μονομαχία με την Ιταλία, την οποία θα αντιμετωπίσει και στα ημιτελικά του Nations League (στο Μιλάνο στις 8 Οκτωβρίου).

Πρώτος σκόρερΑπουσιάζει από το ρόστερ ο κεντρικός αμυντικός Σέρχιο Ράμος (με 23 γκολ), τη στιγμή που στη δεύτερη θέση βρίσκεται ο Άλβαρο Μοράτα (με 19 τέρματα). Ο στράικερ της Γιουβέντους αναμένεται να ξεκινήσει στην... αιχμή του δόρατος, έχοντας στα «φτερά της επίθεσης» τους Φεράν Τόρες και Ντάνι Όλμο. Το να αναδειχθεί 1ος σκόρερ της διοργάνωσης ο Μαδριλένος στράικερ, προσφέρεται σε αξιόλογη απόδοση (23.00 ➡ Bwin). Έχουμε στα υπόψιν μας και το ότι ενδεχομένως να εκτελεί και τα πέναλτι τώρα που απουσιάζει ο Σέρχιο Ράμος.

 ΤΙ ΠΑΙΖΟΥΜΕ:

Τολμηρή η επιλογή του να δούμε την Ισπανία στα ημιτελικά (στο 2.30 στην Stoiximan). Αυτό γίνεται κυρίως γιατί δεν μας κάνει αίσθηση κάτι άλλο. Ουδεμία αξία στα δύο πρώτα ματς του ομίλου (προσφέρεται με το... καλημέρα κάτω από το 1.50 σε περίπτωση νίκης), ενώ και η είσοδος στα προημιτελικά βρίσκεται στο «αντιτουριστικό» 1.48. Συνεπώς ρισκάρουμε σε απόδοση, με την επιλογή μας όμως να απαιτεί υπομονή, καθώς θα χρειαστούν 5 επιτυχημένα παιχνίδια από την πλευρά των Ισπανών. Αξίζει να σημειωθεί πως το να φτάσει στα ημιτελικά και να αποκλειστεί στους «4» προσφέρεται στην Vistabet στο 5.50.

Sportingbet
Βαθμολογία
9.1/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Ευελιξία στις συναλλαγές
check_3c
24ωρo chat στα Ελληνικά
check_3c
Εξελιγμένο Cash Out*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ισπανία Euro 2021: Ρόστερ, Ενδεκάδα & Τακτική

Παρακάτω έχουμε συγκεντρώσει όλα εκείνα τα απαραίτητα στοιχεία, ώστε να σας δώσουμε μια σε βάθος ανάλυση του υλικού και των τακτικών της Ισπανίας ενόψει της συμμετοχής της στο Euro.

Παίκτης (Θέση, Ηλικία)

Συμμ./Γκολ

Ομάδα

Ντ. Ντε Χέα (Τ, 30)

45/0

Μάντσεστερ Γ.

Ο. Σιμόν (Τ, 23)

6/0

Μπιλμπάο

Ρ. Σάντσες (Τ, 23)

0/0

Μπράιτον

Ζ. Άλμπα (Α, 32)

72/8

Μπαρτσελόνα

Σ. Αθπιλικουέτα (Α, 31)

25/0

Τσέλσι

Χ. Γκαγιά (Α, 25)

13/2

Βαλένθια

Ντ. Γιορέντε (Α, 27)

7/0

Λιντς

Ε. Γκαρσία (Α, 20)

7/0

Μάντσεστερ Σ.

Π. Τόρες (Α, 24)

712

Βιγιαρεάλ

Μ. Γιορέντε (Α, 26)

4/0

Ατλέτικο Μ.

Ο. Λαπόρτ (Α, 26)

0/0

Μάντσεστερ Σ.

Σ. Μπουσκέτς (Μ, 32)

122/2

Μπαρτσελόνα

Κόκε (Μ, 29)

49/0

Ατλέτικο Μ.

Τιάγκο (Μ, 30)

41/2

Λίβερπουλ

Ρόδρι (Μ, 24)

19/1

Μάντσεστερ Σ.

Φαμπιάν (Μ, 25)

11/1

Νάπολι

Πέδρι (Μ, 18)

3/0

Μπαρτσελόνα

Α. Μοράτα (Ε, 28)

39/19

Γιουβέντους

Μ. Ογιαρθάμπαλ (Ε, 24)

13/4

Σοσιεδάδ

Ντ. Όλμο (Ε, 23)

11/3

Λειψία

Ζ. Μορένο (Ε, 29)

10/5

Βιγιαρεάλ

Φ. Τόρες (Ε, 21)

10/5

Μάντσεστερ Σ.

Αντ. Τραορέ (Ε, 25)

5/0

Γουλβς

Π. Σαράμπια (Ε, 29)

3/1

Παρί Σ.Ζ.

Παίκτες-κλειδιά & στρατηγική

Συνήθως ο παίκτης που κάνει «κλικ» έρχεται από τη μεσοεπιθετική γραμμή, ωστόσο θα μιλούσαμε σε άλλη βάση αν υπήρχε στην αποστολή ο Σέρχιο Ράμος. Αυτό διότι είναι ήδη ο ρέκορντμαν σε συμμετοχές στην Εθνική ομάδα. Βέβαια, δεν τίθεται θέμα σε ένα τόσο ποιοτικό ρόστερ, καθώς υπάρχουν ουκ ολίγες επιλογές. Πάντα υπολογίσιμοι οι Μοράτα, Φεράν Τόρες, Κόκε, Μάρκος Γιορέντε, ενώ δεν θα πρέπει να ξεγράφουμε τους Ζεράρ Μορένο (βοήθησε τη Βιγιαρεάλ στην κατάκτηση του Γιουρόπα Λιγκ) και Ντάνι Όλμο (εξαιρετικές εμφανίσεις με τη Λειψία).

Η πιθανή 11-άδα

Το παλιό 4-5-1 που θυμόμαστε από την Ισπανία (με κλασικό φορ Βίγια ή Φερνάντο Τόρες), έχει μετατραπεί σε 4-3-3. Μπορεί στο ρόστερ να βρίσκεται ο πορτιέρε Ντε Χέα, ωστόσο ο Λουίς Ενρίκε δείχνει να προτιμάει περισσότερο τον «φρέσκο» Ουνάι Σιμόν της Μπιλμπάο. Με τον ταχύτατο Μάρκος Γιορέντε στο δεξί άκρο και τον Ζόρντι Άλμπα στο αριστερό. Κεντρικό «δίδυμο» οι Πάου Τόρες - Γκαγιά, αν και υπάρχει και ο Έρικ Γκαρσία. Θεωρητικά δε χαλάει η «τριπλέτα» Πέδρι, Μπουσκέτς και Κόκε στη μεσαία γραμμή, ενώ Ντάνι Όλμο, Φεράν Τόρες και Μοράτα θα είναι οι παίκτες που καλούνται να βγάλουν τα... κάστανα από τη φωτιά στο σκοράρισμα.

Ο προπονητής

Λουίς Ενρίκε (51 ετών). Από τους νεότερους κόουτς της διοργάνωσης, έχει βάλει στόχο να φτάσει μακριά και γιατί όχι να σηκώσει το 1ο του τρόπαιο σε εθνικό επίπεδο. «Μπαρουτοκαπνισμένος» ως τεχνικός, καθώς έχει γευτεί τη χαρά του τίτλου, έχοντας στο βιογραφικό του 10 τρόπαια (όλα με την Μπαρτσελόνα). Ως ποδοσφαιριστής έκανε καριέρα σε Σπόρτινγκ Χιχόν, Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα (από τους λίγους παίκτες που έχουν κάνει αντίστοιχο δρομολόγιο), ωστόσο η μοίρα του έπαιξε άσχημο παιχνίδι πριν από δύο χρόνια, όταν «έχασε» την 9χρονη κόρη του από καρκίνο. Απείχε από τους πάγκους για ένα χρονικό διάστημα, ωστόσο επέστρεψε διψασμένος για να πετύχει κάτι καλό και να το αφιερώσει στην αδικοχαμένη του κόρη. Όσον αφορά στην τακτική, απεχθάνεται το υψηλό παιχνίδι, προτιμάει το γρήγορο και κάθετο στυλ, συνταγή που είναι δοκιμασμένη με επιτυχία στην Μπαρτσελόνα.

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι

Στοιχηματικές για το EURO 2021

Στοιχηματική
Άδεια
Προσφορές
Υπηρεσίες
Stoiximan
☆☆☆☆☆
★★★★★
Stoiximan
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
GR
Stoiximan Master
Δύο και... ταμείο
Λευκή Επιστροφή
Cash out* Android App iOS App
+6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Netbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
Netbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
GR
Cash Out*
Φιλικό mobile site
Boost νίκης
Cash out* Υψηλά όρια
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Bet365
☆☆☆☆☆
★★★★★
Bet365
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
GR
Φτιάξτε Αγορά
Υπηρεσία Live Streaming*
Μερικό, Ολικό & Αυτόματο Cash Out*
Cash out* Μερικό Cash Out* Αυτόματο Cash out*
+8
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Bwin
☆☆☆☆☆
★★★★★
Bwin
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
GR
Build A Bet
Auto Cash Out*
Υπηρεσία Edit My Bet*
Ενισχυμένες* αποδόσεις Cash out* Αυτόματο Cash out*
+9
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Pamestoixima.gr
☆☆☆☆☆
★★★★★
Pamestoixima.gr
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
GR
Auto & Partial Cash Out*
Βελτιωμένο Bet Builder*
ΣΤΟ ΠΑΡΑ1 & Boost Νίκης
Cash out* Android App Βig Screen Mobile
+9
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Sportingbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
Sportingbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
GR
Build A Bet*
Live Μεταδόσεις*
Cash Out* & Auto Cash Out*
Cash out* Μερικό Cash Out* Αυτόματο Cash out*
+7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Vistabet
☆☆☆☆☆
★★★★★
Vistabet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.9
GR
Cash Out*
Build A Bet*
Live Streaming*
Cash out* Αυτόματο Cash out* Bet builder*
+4
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Περισσότερα άρθρα
kipello_icon
Top Στοιχηματικές
λογότυπο Stoiximan
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Pamestoixima.gr
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Novibet
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bwin
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Betsson
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.4
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.4
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Fonbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bet365
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Netbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Interwetten
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ