Πτώση Αποδόσεων

Πτώση αποδόσεων: Ένα από τα κορυφαία «εργαλεία» των παικτών του στοιχήματος στην εποχή μας είναι η πρώτη αποδόσεων! Το Foxbet.gr σας παρέχει όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε με τις πιο σημαντικές πτώσεις αποδόσεων και τις κινήσεις στην Ασία να βρίσκονται καθημερινά στον πίνακα που ακολουθεί.

Πώς διαβάζεται η πτώση των αποδόσεων;

Το στοίχημα εξελίσσεται όσο περνούν τα χρόνια. Το ίδιο και οι πληροφορίες των παικτών, που πλέον δεν κοιτούν αποκλειστικά τη φόρμα, την παράδοση και τις απουσίες. Η πτώση των αποδόσεων και οι κινήσεις στην Ασία είναι από τους πλέον διαδεδομένους τρόπους μελέτης στη… σύγχρονη εποχή του στοιχήματος. Για ποιο λόγο μία απόδοση γνωρίζει πτώση; Πρώτον, επειδή το συγκεκριμένο σημείο δέχεται πολύ τζίρο. Αυτό μπορεί να συμβεί για πολλούς λόγους, κυρίως, όμως, είναι αποτέλεσμα του ρεπορτάζ. Δεύτερον, μία απόδοση πέφτει επειδή η αρχική της ήταν λάθος. Ειδικά σε ματς όπου οι τιμές ανοίγουν πολύ νωρίς, το συγκεκριμένο φαινόμενο είναι σύνηθες. Ακόμα, είναι πιθανό να υπάρξει… χειραγώγηση, με επαγγελματίες παίκτες να ποντάρουν μεγάλα ποσά σε ένα σημείο, αναγκάζοντας τις εταιρίες να ρίξουν την απόδοση και να ανεβάσουν τα άλλα σημεία. Τα ανεβοκατεβάσματα αυτά δημιουργούν sure bets, επομένως η αρχική πτώση της απόδοσης δεν σήμαινε κάτι… ουσιαστικό! Τέλος, είναι πιθανό να προκύψουν… ύποπτες πληροφορίες για «στημένα» ματς. Στην περίπτωση αυτή οι εταιρίες ρίχνουν την απόδοση ή κλειδώνουν το σημείο, αλλά θέλει ΠΡΟΣΟΧΗ: Όταν μία απόδοση πέφτει, ΔΕΝ σημαίνει ότι το ματς είναι σίγουρα «στημένο». Αυτός είναι ίσως ο μεγαλύτερος μύθος που κυκλοφορεί… Κοντολογίς, η πτώση αποδόσεων είναι ένα εργαλείο χρήσιμο για τον παίκτη του στοιχήματος, ωστόσο δεν πρέπει να υπάρχει η λογική του… σίγουρου σημείου, όταν αυτό αλλάζει απόδοση προς τα κάτω. Αυτό που πρέπει να γίνει είναι να υπάρξει σωστή ενημέρωση με βάση το ρεπορτάζ για τον λόγο που πέφτει η απόδοση και να μην ακολουθεί ο παίκτης «τυφλά» κάθε σημείο. Επίσης, αν ένα σημείο πέσει από 2.40 στο 2.20 δεν θεωρείται σημαντική πτώση. Πρέπει να ξεχωρίζει ο παίκτης πότε το σημείο έπεσε αρκετά (πχ. από το 2.30 στο 1.80) και φυσικά να ρίχνει το βάρος στις περιπτώσεις όπου υπήρξε αλλαγή του φαβορί!

Γιατί στο Foxbet;

To Foxbet βρίσκεται στον αέρα από το 2011 και συνεχίζει ελεύθερο και ανεξάρτητο χάρη στη δική σας καθημερινή υποστήριξη. Από την πρώτη μέρα λειτουργίας τόσο για μένα όσο και για όλη τη Foxbet-ική ομάδα η σωστή και αξιόπιστη στοιχηματική σας ενημέρωση είναι απόλυτη προτεραιότητα. Στο νέο Foxbet δώσαμε βαρύτητα στην εύκολη πλοήγηση με λίγα κλικ, σε νέες υπηρεσίες όπως εμπλουτισμένα στατιστικά ή εργαλεία και στο mobile site μας. Σας εύχομαι καλή σεζόν με πολλά κέρδη!  
previews

Aναλύσεις αγώνων με ταμείο

Στο Foxbet θα βρείτε αναλύσεις ματς-ματς για 60+ διοργανώσεις δημοσιευμένες από το προηγούμενο βράδυ. Διαβάστε τα τελευταία νέα των ομάδων, πιθανές ενδεκάδες, στατιστικά και εκτιμήσεις με ταμείο.

Live Betting με ήχο

Οι live tipsters του Foxbet δίνουν καθημερινά τις προτάσεις τους, τις οποίες βλέπετε σε πραγματικό χρόνο με αυτόματη ανανέωση στην κεντρική σελίδα. Στη σελίδα Live Betting υπάρχει και ηχητική ειδοποίηση για νέα προγνωστικά.

Live Chat και επικοινωνία

Το Foxbet είναι μία στοιχηματική παρέα. Με μία γρήγορη εγγραφή μπορείτε να γίνετε μέλος του site και να ανταλλάξετε απόψεις με άλλα μέλη και τους συντελεστές του Foxbet. Στη σελίδα Full Chat θα βρείτε το chat σε full page.

Δωρεάν Προγνωστικά και Tipster alert

Oι tipsters μας δίνουν τις δωρεάν καθημερινές τους προβλέψεις μέσα από την προσωπική τους στήλη. Με μία απλή καταχώρηση του email σας, μπορείτε να λαμβάνετε άμεση ενημέρωση για τη δημοσίευση νέων προγνωστικών.

Foxbet και στο κινητό

Το ανανεωμένο mobile site του Foxbet έφτασε. Αν είστε λάτρης των smartphone και προτιμάτε το στοίχημα στο κινητό, μπορείτε να απολαύσετε όλες τις υπηρεσίες του site προσαρμοσμένες για κινητό και τάμπλετ.
Licensed bookmakers

Στοιχηματικές Εταιρίες

Aν θέλετε να γνωρίζετε τα πάντα για τις στοιχηματικές εταιρίες, να μαθαίνετε τα τελευταία στοιχηματικά νέα και να διαβάζετε έγκυρους στοιχηματικούς οδηγούς, στο Foxbet θα βρείτε μία ενότητα αφιερωμένη στις νόμιμες εταιρίες.
Netbet Skin left
Netbet 400x1000 R