ΑΕΛ Λεμεσού - Ανόρθωση
30/08 - 19:00
ΤΕΛΙΚΟ
2–0 (-)
#1 Η Ν Ν Ν Ν

ΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥ - ΑΝΟΡΘΩΣΗ

Η Ν Η Η Η #13
Alphamega Stadium (10.700) Αίθριος Fellas, Constantinos (Cyprus)VAR
Σχόλια αγώνα:
Σχόλια αγώνα: Πρεμιέρα. Διαβάστε το αφιέρωμα στην Α΄ Κύπρου
ΤΟ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΟ ΜΑΣ
1X & Over 1,5 1.80
ΠΑΙΞΕ ΝΟΜΙΜΑ*

ΑΕΛ Λεμεσού - Ανόρθωση Προγνωστικά

Εγγλέζος
Εκτίμηση ειδικού Αναλυτής Foxbet
Υπάρχουν πολλές αμφιβολίες για την κατάσταση στην οποία θα παρουσιαστεί η Ανόρθωση, η οποία προβλημάτισε στα τελευταία φιλικά. Και εκτός αυτού, έχασε τον ηγέτη της περσινής προσπάθειας (βλ. Σένσι). Καλή σύνδεση αναπτύσσει η ΑΕ Λεμεσού, ειδικά στο μεσοεπιθετικό κομμάτι. Έχει κάνει και μεταγραφές που την ανεβάζουν επίπεδο. Δικαιωματικά έχει το προβάδισμα για να ξεκινήσει με το δεξί στο νέο μαραθώνιο. Θα της δώσουμε το ποντάρισμά μας, σε συνδυαστική επιλογή.
ΤΟ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΟ 1X & Over 1,5
Ποντάρισμα: 10.00 Κέρδος: +8.00
1.80
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΑΕΛ Λεμεσού - Ανόρθωση Ανάλυση

ΑΕΛ Λεμεσού

  • ⊙ 8/12 Under 2,5 στα πιο πρόσφατα με Ανόρθωση
  • ⊙ Χωρίς «Χ» στα 10 τελευταία μεταξύ τους εντός (3-0-7)
  • ⊙ 6/7 G/G στα φιλικά

Ανάλυση

Κινήθηκε και πάλι στην μετριότητα. Εκτός πορείας από την αρχή για διεκδίκηση της πρώτης 6άδας, τερματίζοντας μόλις στην 8η θέση. Έφτασε μέχρι τα ημιτελικά του κυπέλλου. Κι όλα αυτά για μία ομάδα που «καθάρισε» οικονομικά και στόχευσε στο ευρωπαϊκό εισιτήριο. Κάποια πράγματα δεν πήγαν όπως περίμεναν στην διοίκηση. Στήριξε πάντως την τεχνική ηγεσία, διατηρώντας στον πάγκο τον κόουτς Ούγκο Μάρτινς. Πολλά νέα πρόσωπα στο ρόστερ της, που αναμένεται να διαδραματίσουν κομβικό ρόλο. Καπίνο (Τ, Βίντερτουρ), Ντένσβιλ (Α, Καϊσέρισπορ), Ουντέν (ΜΕ, Κατανζάρο), Γκομίς (Ε, Άρης Λεμεσού) και τελευταίος ο Γιόβετιτς (Ε, Ομόνοια). Στα φιλικά έδειξε καλά στοιχεία αλλά χρειάζεται ακόμα αρκετή δουλειά. Νίκησε Καρμιώτισσα (2-1), Ατρόμητο (2-1), Krasava ΕΝΥ Ύψωνα (4-0), έφερε ισοπαλία με Ομόνοια Αραδίππου (2-2), Λέγκια (1-1), Ραντόμιακ (1-1) και ηττήθηκε από Ολυμπιακό Λευκωσίας (1-2) και Άρη Λεμεσού (2-3). Ακολουθεί το εκτός με τον ΑΠΟΕΛ (6/9).

Αγωνιστικά νέα

Σίγουρα εκτός ο χρήσιμος μέσος Σόκε. Τα βλέμματα ήταν στραμμένα στον κομβικό μπακ Κονσεϊσάο. Έχασε το τελευταίο φιλικό, ανέβασε στροφές μέσα στη βδομάδα και είναι στην αποστολή. Αν δεν είναι στο 100% δεν θα παίξει από την αρχή. Θα το κρίνει το τεχνικό επιτελείο. Πιθανός αντικαταστάτης του στο δεξί αμυντικό άκρο οΠαπαγεωρ γίου.

Ανόρθωση

  • ⊙ 9-0-1 στα τελευταία μεταξύ τους
  • ⊙ 4/6 Over 2,5 στα φιλικά
  • ⊙ Δέχθηκε από 2+ G στα τρία πιο πρόσφατα

Ανάλυση

Σε μία ακόμα δύσκολη σεζόν, κατάφερε να αποφύγει τις περιπέτειες, αλλά και να παρουσιάσει μια σταθερή κατάσταση απαλλαγής από τα οικονομικά προβλήματα. Αυτό το πρόβλημα λύνεται σιγά σιγά, αλλά υπάρχει απαγορευτικό μεταγραφών και για αυτή, αλλά και για την περίοδο Ιανουαρίου. Το μόνο πράγμα που άλλαξε πέραν της διοίκησης, που έκανε ενέργειες προς τη σωστή κατεύθυνση, είναι ο προπονητής. Έφυγε ο Καμορανέζι, ανέλαβε ο Νέστορ Ελ Μαέστρο. Και δεν έφτανε αυτό, αποχώρησε για την ΤΣΣΚΑ Σόφιας ο πολύτιμος μέσος Σένσι. Όλοι οι υπόλοιποι παίκτες έμειναν, με τον ένα ή τον άλλο τρόπο. Κράτησε Καραμανώλη (Α), Σεργίου (Α), Σόσα (ΜΕ). Σε ό,τι αφορά τα φιλικά, μπορεί στην αρχή να είχε καλά αποτελέσματα αλλά δεν έδειξε βελτίωση μέσα από την προετοιμασία. Έπαιξε κατά σειρά με Κρακοβία (1-0), Σταλ (3-0), Ατρόμητο (0-0), Νέα Σαλαμίνα (2-2), ΑΠΟΕΛ (1-3), Καρμιώτισσα (2-2). Παίζει και την επόμενη βδομάδα στην Λεμεσό, με τον Απόλλωνα (5/9).

Αγωνιστικά νέα

Έκανε αγώνα δρόμου, εντούτοις έμεινε εκτός αποστολής ο Κωστάκης Αρτυματάς.  Ο αρχηγός θέλει ακόμη χρόνο για να είναι διαθέσιμος. Τελευταία στιγμή θα ξεκαθαρίσει η παρουσία, ή όχι, στην αποστολή, του εφεδρικού Σ. Χαραλάμπους (Μ). Νοκ άουτ ο ενίοτε βασικός Ιωάννου (Μ) που υπέστη ρήξη χιαστού στο τέλος της προηγούμενης περιόδου. Έκανε πολλές αλχημείς ο Ελ Μαέστρο στα φιλικά. Το 3-4-3 είναι αυτό που της ταιριάζει. 

ΑΕΛ Λεμεσού - Ανόρθωση Ενδεκάδες

Απουσίες - Επιστροφές

ΑΕΛ Λεμεσού ΑΕΛ Λεμεσού
Παίκτης Αξιολ. Απουσίες Συμ/Γκολ
M Szoke, Julius Τραυματίας
3 0
Ανόρθωση Ανόρθωση
Παίκτης Αξιολ. Απουσίες Συμ/Γκολ
M Charalambous, Stefanos Τραυματίας
2 0
M Artymatas, Kostakis Τραυματίας
3 0
M Ioannou, Michalis Τραυματίας
2 0

ΑΕΛ Λεμεσού - Ανόρθωση Αποδόσεις

Εσύ που θα πόνταρες;
Επίλεξε και δες που ποντάρουν οι αναγνώστες μας!
1
2.00
X
3.35
2
4.45

ΑΕΛ Λεμεσού - Ανόρθωση Στατιστικά

ΑΕΛ Λεμεσού - Ανόρθωση Προιστορία

Betting Facts
ΑΕΛ Λεμεσού
Η ομάδα ΑΕΛ Λεμεσού νίκησε 7 φορές στους τελευταίους 10 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΑΕΛ Λεμεσού
Στους τελευταίους 10 αγώνες της ομάδας ΑΕΛ Λεμεσού, έχει επαληθευτεί 7 φορές το σημείο Over 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Ανόρθωση
Η ομάδα Ανόρθωση έχασε 7 φορές στους τελευταίους 10 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Ανόρθωση
Στους τελευταίους 10 αγώνες της ομάδας Ανόρθωση, έχει επαληθευτεί 7 φορές το σημείο Over 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Βαθμολογία Α Κύπρου

Δες τις αναλύσεις της ημέρας για όλα τα πρωταθλήματα 69
Βαθμολογία
8.6/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Αποδόσεις/Αγορές: 8.4
check_3c
Ταχύτητα αναλήψεων: 8.2
check_3c
Κριτικές παικτών: 7.4
Εγγραφή »
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ