Σιόν
Conference League
Κωδικός Κουπονιού: 216
Σιόν

ΣΙΟΝ - ΜΠΑΤΕ ΜΠΟΡΙΣΟΦ

ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ
30/07/2026 (21:15)
Top αποδόσεις
Αγώνας ρεβάνς για τον 2ο προκριματικό γύρο. Χωρίς VAR. Α’ ματς: Μπάτε Μπορίσοφ - Σιόν 1-1
referee
Ostling, Joakim (Sweden)
field
Tourbillon (14.283)
weather
Καιρός: Ζέστη
Σιόν - ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ
Σιόν - ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σιόν - ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ Προγνωστικά

Λέανδρος Γιακουμάτος
Εκτίμηση από Λέανδρος Γιακουμάτος
Στο «Τουρμπιγιόν» η Σιόν είναι πάντα άλλη ομάδα. Λίγο σοβαρή να παρουσιαστεί, δεν τη… βλέπει την Μπάτε και πιστεύω ότι δεν θα δυσκολευτεί να «κλειδώσει» την πρόκριση στην επόμενη φάση. Ο άσος στο 1.10 πραγματικά δεν παίζεται, όμως υπάρχει αξία στο N/G & Over 1,5 κοντά στον διπλασιασμό, που βλέπει τη γηπεδούχο να επικρατεί με 2-0 και… πάνω. 
N/G & Over 1,5
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σχόλια αγώνα:

Αγώνας ρεβάνς για τον 2ο προκριματικό γύρο. Σε περίπτωση που το παιχνίδι λήξει ισόπαλο στο 90λεπτο, ακολουθεί παράταση και (αν χρειαστεί) η διαδικασία των πέναλτι. Η ομάδα που θα προκριθεί θα παίξει στον 3ο προκριματικό γύρο με τον νικητή του ζευγαριού Ζίμπρου Κισινάου - Νόα (1-1), ενώ η ομάδα που θα αποκλειστεί, μένει εκτός Ευρώπης.

Σιόν

?
Η Ι Ν Ν Ν Ι

ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ

?
Ι Ι Ι Η Η Η
Εσύ που θα πόνταρες;
Επίλεξε και δες που ποντάρουν οι αναγνώστες μας!
1
1.13
X
8.90
2
21.00

Αναλύσεις Ομάδων

Σιόν
?
Η
Ι
Ν
Ν
Ν
Ι
Φόρμα ομάδας
  • 2/2 G/G στο 2026/27
  • Πρώτη της παρουσία σε προκριματικά Κόνφερενς Λιγκ
  • Δεν έχει συναντήσει ποτέ ομάδα από τη Λευκορωσία

Ανάλυση

Καταιγιστική η Σιόν στο πρώτο ευρωπαϊκό παιχνίδι, κατάφερε να «σβήσει» γρήγορα το 1-0 της Μπάτε (16’) με τον Μποτέλι (42’), όπως αστόχησε 12 φορές στο δεύτερο ημίχρονο και δεν μπαίνει με το προβάδισμα στο ματς της Ελβετίας. Ούτε η πρεμιέρα της Σούπερ Λιγκ πήγε καλά για τους Γαλλόφωνους, που ηττήθηκαν με 4-2 από Γιουνγκ Μπόις στο «Βάνκντορφ». Ενώ κατάφεραν με τους Κρόνιγκ (45+1’) και Μποτέλι (56’) να ισοφαρίσουν σε 2-2, «πληγώθηκαν» απ΄ την ντοπιέτα του Εσεντέ (66’, 73’) και ήδη νιώθουν πίεση. Ο γιος του προέδρου και αθλητικός διευθυντής, Μπαρτελεμί Κονσταντίν, δήλωσε πριν τη ρεβάνς: «Το Κόνφερενς μπορεί να μας επιβαρύνει, όμως αυτό δεν πρέπει να αποτελεί δικαιολογία. Αυτή τη στιγμή συμμετέχουμε σε τρεις διοργανώσεις, πρέπει να τις διαχειριστούμε σωστά, βρίσκοντας την απαραίτητη ισορροπία, ώστε να είμαστε ανταγωνιστικοί και στις τρεις». Τραυματίες οι Χαϊρίζι (Α) και Κολόλι (Μ), δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής ο πρώην στόπερ της Πάντοβα, Λορένζο Βίλα, που ήρθε χθες απ’ τη Γιουβέντους. 
ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ
?
Ι
Ι
Ι
Η
Η
Η
Φόρμα ομάδας
  • Χωρίς νίκη στα έξι τελευταία παιχνίδια της
  • Τέταρτή της παρουσία σε προκριματικά Κόνφερενς Λιγκ
  • Δεν είχε συναντήσει ποτέ ομάδα από την Ελβετία

Ανάλυση

Ακούραστη η Μπάτε σε αυτά τα παιχνίδια, αφού το πρωτάθλημά της έχει διακοπή και φάνηκε στο πρώτο ματς με τη Σιόν, ότι έχει αγωνιστικό ρυθμό. Παρότι είναι αρκετά υποδεέστερη ποιοτικά από τους Ελβετούς, μπήκε πιο δυνατά στο Σούμγκαγιτ και έκανε το 1-0 μόλις στο 16’ με τον Βάραξα (16’). Εννοείται πως δεν μπόρεσε να επιβάλλει το ρυθμό της στη συνέχεια, αλλά το γεγονός ότι δέχθηκε μόλις ένα γκολ (1-1) και πάει στο «Τουρμπιγίον» χωρίς να χάνει, είναι… νίκη. Αν καταφέρει και κάνει δεύτερη σερί υπέρβαση και περάσει κι άλλο γύρο, τότε, το έργο απέναντι στον νικητή του Νόα - Ζίμπρου Κισινάου θα είναι ευκολότερο. Χρειάζεται όμως μία αξέχαστη εμφάνιση για να καταφέρει κάτι τέτοιο. Το πρωτάθλημα Λευκορωσίας, εκεί που είναι προτελευταία (15η) με μονοψήφιο αριθμό βαθμών (9) μετά από 14 αγωνιστικές, συνεχίζεται στις 9/8 με εκτός έδρας παιχνίδι στην έδρα της 11ης Μπαρανόβιτσι. Δεν προέκυψαν προβλήματα στις τελευταίες μέρες, χωρίς απουσίες στην Ελβετία η ομάδα του Ρογκόζκιν.

Επιστροφές - Απουσίες

Σιόν
Παίκτης
Αξιολόγηση
Απουσίες
Συμ/Γκολ
M
Κόλολι, Μπέντζαμιν
Τραυματίας
5
2
0/0
D
Hajrizi, Kreshnik
Τραυματίας
3
2
0/0
Betting Facts
Σιόν
Η ομάδα Σιόν νίκησε 6 φορές στους τελευταίους 10 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Σιόν
Στους τελευταίους 10 αγώνες της ομάδας Σιόν, έχει επαληθευτεί 7 φορές το σημείο Over 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ
Η ομάδα ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ έχει φέρει 6 φορές το αποτέλεσμα ισοπαλία στους τελευταίους 10 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ
Στους τελευταίους 10 αγώνες της ομάδας ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ, έχει επαληθευτεί 7 φορές το σημείο Under 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Βαθμολογία
9.5/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Αποδόσεις/Αγορές:      9.2
check_3c
Ταχύτητα αναλήψεων: 9.5
check_3c
Κριτικές παικτών:        8.1
Εγγραφή »
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ