Σχόλια: Τελευταία αγωνιστική. Κριτήρια ισοβαθμίας: 1. Διαφορά τερμάτων, 2. Καλύτερη επίθεση, 3. Βαθμοί στους μεταξύ τους αγώνες, 4. Περισσότερα εκτός έδρας γκολ στους μεταξύ τους αγώνες, 5. Καλύτερη εκτός έδρας επίθεση στη σεζόν, 6. Παιχνίδι μπαράζ σε ουδέτερη έδρα.
Ανάλυση: Η πρώτη νίκη με τη Μαρί Λουίζ Έτα είναι γεγονός για την Ουνιόν Βερολίνου. Επικράτησε σε αδιάφορο ματς στην έδρα της Μάιντζ με σκορ 3-1 και μετά την οριστική παραμονή της στην κατηγορία, φρόντισε να βελτιώσει και τη βαθμολογική θέση της. Από την αρχή έδειξε τη διάθεση να παίξει καλύτερα και να πάρει πράγματα από το ματς. Δικαιώθηκε με το 1-0 του Ίλιτς στο 38’. Φάσεις εκατέρωθεν μέχρι το τέλος του ημιχρόνου. Άλλη εικόνα στο β’ μέρος. Δέχτηκε το 1-1 από τη Μάιντζ (48’), χάθηκε μεγάλη φάση στο 52’ και η Ουνιόν ήταν τυχερή που ακυρώθηκε γκολ του αντιπάλου στο 57’. Αντέδρασε στο φινάλε η πρωτευουσιάνα και δικαιώθηκε. Δοκάρι ο Ίλιτς στο 84’, το 2-1 ο Μπερκ στο 88’ και το 3-1 ο Γιουράνοβιτς στο 91’. Έκλεισε τη σεζόν με 5 εκτός έδρας νίκες. Στο γήπεδό της πέτυχε μόλις 4 και αυτό θέλει να το διορθώσει στο φινάλε. Χρονιά που σώθηκε στο... τσακ, με την Έτα να αλλάζει κάπως τον αέρα, όχι τόσο τα αποτελέσματα. Εν τέλει έμεινε κατηγορία, γιατί απλά είχε χειρότερες ομάδες απ’ αυτήν.
Αγωνιστικά νέα: Ήδη τρεις παίκτες αποχωρούν μετά το ματς του Σαββάτου, άρα ήδη πρέπει να κινηθεί για ενίσχυση ρόστερ και κυρίως για νέο προπονητή. Στα του ματς της αυλαίας, ο βασικός μπακ-χαφ Κεν είναι τιμωρημένος και εκτός. Ο βασικός γκολκίπερ Ρένοφ παραμένει τραυματίας, εκτός οι αναπληρωματικοί Ράαμπ και Πρόι.
Ανάλυση: Παραμένει μέχρι το τέλος από τις πλέον φορμαρισμένες ομάδες και δικαιωματικά παλεύει για την έξοδο στο Κόνφερενς Λιγκ. Πειστική και στο ματς με την Γκλάντμπαχ, με το 3-1 να της δίνει ένα σημαντικό τρίποντο. Προηγήθηκε με τον Γκρέγκοριτς στο 24’ (1-0). Ακυρώθηκε δικό του γκολ στο 28’. Πίεσε για το 2ο γκολ και το βρήκε με τον Φέλχαουερ στο 42’ (2-0). Νέο γκολ που ακυρώθηκε με τον Φέλχαουερ στο 69’, αλλά αυτό του Γκρέγκοριτς στο 72’ μέτρησε κανονικά για το 3-0. Η Μπορούσια μείωσε απλά στο 92’. Έκτο σερί ματς χωρίς ήττα, βρίσκεται κοντά στην έξοδο στο Κόνφερενς Λιγκ. Αυτό θα συμβεί στα εξής σενάρια: νίκη Άουγκσμπουργκ και μη νίκη Φράιμπουργκ, Άιντραχτ. Ισοπαλία Άουγκσμπουργκ, ήττα Φράιμπουργκ με 4 γκολ διαφορά και ήττα Άιντραχτ. Ισοπαλία Άουγκσμπουργκ, ήττα Άιντραχτ, να χάσει η Φράιμπουργκ με 3 γκολ διαφορά, αλλά η Άουγκσμπουργκ ταυτόχρονα να έχει πετύχει τουλάχιστον δύο γκολ παραπάνω από τη Φράιμπουργκ (υπερτερεί στην ισοβαθμία). Όλα ανοιχτά, είναι σε καλό φεγγάρι.
Αγωνιστικά νέα: Τραυματίστηκε στο 13’ του προηγούμενου αγώνα ο βασικός μπακ-χαφ Γιαννούλης και θα λείψει από το τελευταίο ματς της σεζόν. Μαζί του και ο τιμωρημένος βασικός μέσος Γιάκιτς. Οι Φέλχαουερ και Μασενγκό μπαίνουν στην 11άδα. Αμφίβολος είναι ο βασικός μεσοεπιθετικός Κλοντ-Μορίς, στο 50-50 για το αν θα προλάβει, με ίωση ταλαιπωρείται ο Ρετσεμπετσάι (ΑΜ).
3-3-0 στην κατηγορία
2-1-0 εκτός έδρας
2-1-0 εκτός έδρας
Πιθανές Ενδεκάδες
Ουνιόν Βερολίνου
Άουγκσμπουργκ
Επιστροφές - Απουσίες
Ουνιόν Βερολίνου
Παίχτης
Θέση
Συμ/Γκολ
Αξιολόγηση
Matheo Raab
Τ
1/0
☆☆☆☆☆
★★★★★
7
Frederik Ronnow
Τ
33/0
☆☆☆☆☆
★★★★★
2
Derrick Kohn
Α
32/1
☆☆☆☆☆
★★★★★
0
David Preu
Μ
0/0
☆☆☆☆☆
★★★★★
6
Άουγκσμπουργκ
Παίχτης
Θέση
Συμ/Γκολ
Αξιολόγηση
Dimitrios Giannoulis
Α
27/2
☆☆☆☆☆
★★★★★
0
Elvis Rexhbecaj
Μ
27/2
☆☆☆☆☆
★★★★★
0
Kristijan Jakic
Μ
27/2
☆☆☆☆☆
★★★★★
0
Alexis Claude-Maurice
Ε
30/5
☆☆☆☆☆
★★★★★
0
TιμωρημένοιΤραυματίεςΆρρωστοιΑμφίβολοιΕπιστρέφουνΆλλοι λόγοι Αγώνες που απουσιάζουν
Μοιρασμένες οι αποδόσεις. Η Ουνιόν δεν έχει κίνητρο, η Άουγκσμπουργκ είναι αυτή που θέλει να εξαντλήσει τα περιθώρια, ώστε να τερματίσει στην 7η θέση. Λογικά οι αδιάφορες είναι και ύπουλες, αλλά ένα combo υπέρ των φιλοξενούμενων είναι μία σωστή επιλογή, μιας και είναι σε φουλ φόρμα.
Μοιρασμένες οι αποδόσεις. Η Ουνιόν δεν έχει κίνητρο, η Άουγκσμπουργκ είναι αυτή που θέλει να εξαντλήσει τα περιθώρια, ώστε να τερματίσει στην 7η θέση. Λογικά οι αδιάφορες είναι και ύπουλες, αλλά ένα combo υπέρ των φιλοξενούμενων είναι μία σωστή επιλογή, μιας και είναι σε φουλ φόρμα.