Ανάλυση: Σε ένα παιχνίδι ειδικών συνθηκών στη Μύκονο ο Ιωνικός επικράτησε με 2-1 της τοπικής ΑΕ. Έτσι, απέκτησε το «πάνω χέρι» στη μάχη για την κατάκτηση της δεύτερης θέσης. Το ματς στο γήπεδο της Άνω Μεράς έγινε έντονη βροχόπτωση και άνεμο. Στο 11' ο Ματσούκας άνοιξε το σκορ με ωραίο σουτ, όμως μόλις δύο λεπτά μετά (13') οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν, όταν σε εκτελέστηκε η μπάλα δεν απομακρύνθηκε και ο Ζγκούρη με πλασέ από κοντά νίκησε τον γκολκίπερ Σάλτα. Στο 28' οι Νικαιώτες επανέκτησαν το προβάδισμα, όταν ο Νότας έκλεψε από τον γκολκίπερ Μπίντση, τον ντρίμπλαρε και στην εστία «έγραψε» το 1-2. Στο δεύτερο μέρος οι νησιώτες, έχοντας και τη βοήθεια του ανέμου, πίεσαν για την ισοφάριση, έχοντας μάλιστα κάποιες καλές στιγμές, με κορυφαία τη φάση του 85' όπου ο Γιάκος σούταρε και ο Σάλτας απέσπασε τον κίνδυνο με τη βοήθεια και του δοκαριού.
Ανάλυση: Ο Σαρωνικός Αναβύσσου «απέδρασε» από τη Ραφήνα, επικρατώντας 2-1 της τοπικής Θύελλας, της οποίας έσπασε το εντός έδρας αήττητο. Σε ένα παιχνίδι που διεξήχθη υπό πολύ δύσκολες συνθήκες, η ομάδα της Ραφήνας είχε ακόμα ένα αρνητικό αποτέλεσμα που θα τερματίσει έκτη στα πλέι οφ. Στο πρώτο μόλις λεπτό, οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ με τον Τριγώνη, ενώ η Θύελλα έμεινε με δέκα όταν αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη ο Μπαριτάκης. Στο 29ο λεπτό η ομάδα της Αναβύσσου διπλασίασε τα τέρματά της με τον Μαγγανά. Η Θύελλα το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει το σκορ με γκολ του Μπινέρι λίγο πριν το φινάλε της αναμέτρησης.
Ματς χωρίς κανένα βαθμολογικό ενδιαφέρον, με τον Ιωνικό πάντως, να θέλει να τερματίσει στην δεύτερη θέση του ομίλου γα λόγους γοήτρου. Πιθανότατα θα καταφέρει να πάρει τη νίκη κόντρα στην ντεφορμέ Θύελλα Ραφήνας.
Ματς χωρίς κανένα βαθμολογικό ενδιαφέρον, με τον Ιωνικό πάντως, να θέλει να τερματίσει στην δεύτερη θέση του ομίλου γα λόγους γοήτρου. Πιθανότατα θα καταφέρει να πάρει τη νίκη κόντρα στην ντεφορμέ Θύελλα Ραφήνας.