Ανάλυση: Πέρασε με νίκη από την Μεσσηνία, καθώς επικράτησε 1-0 του Πανθουριακού και είδε τη διαφορά από τη ζώνη του υποβιβασμού να διατηρείται στους επτά βαθμούς. Το πρώτο 45λεπτο είχε ελάχιστα να επιδείξει, με τις καλές στιγμές να έρχονται με το... σταγονόμετρο, κυρίως έπειτα από λάθη και όχι μέσα από οργανωμένες επιθέσεις. Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 82' ο Κυριαλάνης με ένα άπιαστο βολέ έξω από την περιοχή έστειλε την μπάλα στην αριστερή γωνία του ανήμπορου να αντιδράσει Τόσκα, γράφοντας το 0-1. Στα εναπομείναντα λεπτά, η μεσσηνιακή ομάδα πίεσε για το γκολ της ισοφάρισης, χωρίς όμως αποτέλεσμα, κι έτσι το σκορ παρέμεινε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα.
Ανάλυση: Υποδέχθηκε τη Θύελλα Πατρών και γνώρισε την ήττα με 2-1 στην πρεμιέρα των πλέι άουτ. Οι Αρκάδες βρέθηκαν να κυνηγούν το σκορ από πολύ νωρίς, αφού μόλις στο τρίτο λεπτό ο Ντίνος έκανε το 0-1 για τους φιλοξενούμενους. Ο Ερμής δεν πτοήθηκε και ανέβασε την απόδοσή του, αναζητώντας την ισοφάριση. Η πίεση απέδωσε καρπούς στο 40’, όταν ο Παναγόπουλος βρήκε δίχτυα, φέρνοντας το ματς στα ίσια (1-1) και δίνοντας νέα πνοή στην ομάδα λίγο πριν το ημίχρονο. Ωστόσο, η ψυχρολουσία ήρθε με την επιστροφή από τα αποδυτήρια. Στο 48’, ο Σκεπετάρης πέτυχε το 1-2 για τη Θύελλα. Παρά τις αλλαγές και την προσπάθεια του Ερμή στο τελευταίο ημίωρο να πιέσει για το γκολ της ισοφάρισης, το σκορ δεν άλλαξε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα της λήξης.
Μονόπλευρο το βαθμολογικό ενδιαφέρον, αφού ο Ερμής Μελιγούς έχει γνωρίσει εδώ και καιρό τον υποβιβασμό, με τον ΑΟ Λουτρακίου να έχει μεγάλη ανάγκη τους τρεις βαθμούς, τους οποίους και αναμένεται να πάρει.
Μονόπλευρο το βαθμολογικό ενδιαφέρον, αφού ο Ερμής Μελιγούς έχει γνωρίσει εδώ και καιρό τον υποβιβασμό, με τον ΑΟ Λουτρακίου να έχει μεγάλη ανάγκη τους τρεις βαθμούς, τους οποίους και αναμένεται να πάρει.