Α΄ Γύρος:
Καρδίτσα - Τόφας 79 - 93 Σχόλια: Όμιλος με τις Άλμπα Βερολίνου, ΑΕΚ, Τόφας και Καρδίτσα. Όλες οι ομάδες θα παίξουν μεταξύ τους από δύο παιχνίδια εντός και εκτός έδρας και οι πρώτες δύο ομάδες θα πάρουν την πρόκριση στα προημιτελικά και σε αγώνες play-offs με πλεονέκτημα έδρας για την πρωτοπόρο και μειονέκτημα για τη 2η.
Α΄ Γύρος:
Καρδίτσα - Τόφας 79 - 93 Σχόλια: Όμιλος με τις Άλμπα Βερολίνου, ΑΕΚ, Τόφας και Καρδίτσα. Όλες οι ομάδες θα παίξουν μεταξύ τους από δύο παιχνίδια εντός και εκτός έδρας και οι πρώτες δύο ομάδες θα πάρουν την πρόκριση στα προημιτελικά και σε αγώνες play-offs με πλεονέκτημα έδρας για την πρωτοπόρο και μειονέκτημα για τη 2η.
Ανάλυση: Στη δεύτερη φάση της διοργάνωσης, μπορεί να πάλεψε κάποια παιχνίδια, αλλά έχει κερδίσει μόνο την Καρδίτσα εκτός έδρας και έτσι έχει αποκλειστεί. Στο τελευταίο παιχνίδι κόντρα στην ΑΕΚ εκτός έδρας, ηττήθηκε με 96-88 και είχε τον Φλόιντ με 20 πόντους, τον Κιντ με 16 πόντους και 4 ριμπάουντ, ενώ ο Μπλάζεβιτς είχε 13 πόντους. Μετά τις υποχρεώσεις εκτός συνόρων, γύρισε στην Τουρκία, όπου κέρδισε την Μπούρσασπορ εκτός έδρας με 113-115 στην παράταση στο ντέρμπι της πόλης. Εκεί ο Μπλάζεβιτς είχε 24 πόντους και 10 ριμπάουντ, ο Μπεσόν είχε 20 πόντους, 5 ριμπάουντ και 5 ασίστ, ενώ ο Κιντ είχε 17 πόντους. Είναι στην 9η θέση με δύο νίκες διαφορά από την 8η Γαλατασαράι, αλλά ο αγώνας κόντρα στην Μπούρσασπορ ήταν ιδιαίτερα σημαντικός για λόγους γοήτρου. Εκτός και πάλι ο Λιούις.
Ανάλυση: Είναι από τις ομάδες που μάλλον μπήκαν στη δεύτερη φάση, χωρίς να ήταν έτοιμες να κοντράρουν τις αντιπάλους τους σε αυτό το επίπεδο. Το 0-5 τα λέει όλα για την ελληνική ομάδα που έχει μεγάλο πρόβλημα και με την παραμονή στην Ελλάδα. Την περασμένη αγωνιστική, ήταν καλή κόντρα στην Άλμπα, αλλά στο τέλος ηττήθηκε με 71-76 και έτσι έμεινε χωρίς νίκη. Ο Ντάμιεν Τζέφερσον είχε 14 πόντους και 8 ριμπάουντ, ο Μπράντον Τζέφερσον είχε 13 πόντους και 5 ασίστ, ενώ οι Χόρκλερ, Κασελάλης και Μάντσεν είχαν από 9 πόντους έκαστος για την ομάδα της Καρδίτσας. Μέσα στο Σαββατοκύριακο δεν είχε παιχνίδι για το ελληνικό πρωτάθλημα, καθώς είχε ρεπό και έτσι είναι ξεκούραστη για το ταξίδι στην Προύσα και στο τελευταίο ευρωπαϊκό της παιχνίδι για φέτος. Δεν υπάρχουν αγωνιστικά προβλήματα.