ΠΑΟΚ (Γ)
ΠΑΟΚ (Γ)

ΠΑΟΚ (Γ) - ΑΝΟΡΘΩΣΗ ΒΟΛΟΥ (Γ)

Ανόρθωση Βόλου (Γ)
07/02/2026 (13:00)
Top αποδόσεις
field
PAOK Sports Arena (8.500)
distance
211 χλμ (απόσταση)

ΠΑΟΚ (Γ) - Ανόρθωση Βόλου (Γ) Προγνωστικά

Έχουν την ευκαιρία οι γηπεδούχες να επιστρέψουν στις νίκες εκμεταλλευόμενες και τον παράγοντα έδρα. Επιχειρούν οι Βολιώτισσες την τελική τους αντεπίθεση μήπως και ξεκολλήσουν από την τελευταία θέση. Προβάδισμα για τον ΠΑΟΚ, αλλά δεν ξέρουμε αν ξεφύγει τόσο η διαφορά. Πάμε με το +16,5.
2 (+16,5)
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ανόρθωση Βόλου (Γ)

Σύγκριση αποδόσεων

Εσύ που θα πόνταρες;
Επίλεξε και δες που ποντάρουν οι αναγνώστες μας!
1
1.11
2
8.25

Αναλύσεις Ομάδων

ΠΑΟΚ (Γ)
Η
Ν
Η
Η
Ν
Η
Φόρμα ομάδας

Ανάλυση

Επιστροφή στη δράση για τον ΠΑΟΚ καθώς την περασμένη εβδομάδα το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό αναβλήθηκε έπειτα από αίτημα του Δικεφάλου του Βορρά λόγω του πένθους στο σύλλογο από το χαμό των επτά φίλων της ομάδας. Το σύνολο του Αγγελίδη προέρχεται από την βαριά εκτός έδρας ήττα με 101-69 σε ένα ματς που έμεινε πάρα πολύ χαμηλά εξαιτίας της απουσίας της Μπαντού που είχε ειδική άδεια καθώς έφυγε από τη ζωή της η μητέρα της. Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται στο 4-10 και στην 9η θέση. «Πολύ σημαντικό παιχνίδι το πιο θα χρειαστεί την μέγιστη ενέργεια της ομάδας μας και να είμαστε άρτιοι στο τακτικό κομμάτι. Συγκεντρωμένοι μέχρι να λήξει το παιχνίδι», δήλωσε ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Άγγελος Αγγελίδης.
Ανόρθωση Βόλου (Γ)
Η
Η
Η
Η
Η
Η
Φόρμα ομάδας

Ανάλυση

Δεν μπορούσε να περιμένει και πολλά η Ανόρθωση Βόλου στο εντός έδρας παιχνίδι της περασμένης εβδομάδας κόντρα στον Παναθηναϊκό γνωρίζοντας την ήττα με 79-99. 22 πόντους είχε η Τόμπσον, 14 η Βερτ και από 11 οι Μίνγκο και Μπατλ. Η ομάδα της Μαγνησίας υποχώρησε στο 1-14 και παραμένει σταθερά στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα. Θα επιχειρήσει την αντεπίθεσή της στα παιχνίδια που απομένουν ενισχυμένη με την απόκτηση της Σουηζέδας, Γουέρθ Φρέγια (1.85μ - 24 χρονών) και της Κατέριον Τζόνσον (1,78-27 χρονών).  «Η ομάδα έχει μπει σε μια καινούργια τροχιά και έχει ξεκινήσει η προετοιμασία για την καλύτερη δυνατή απόδοση όσων παιχνιδιών έρχονται. Με την άφιξη των νέων παικτριών υπάρχει ανανέωση και ενθουσιασμός για τα επόμενα παιχνίδια. Ο ΠΑΟΚ είναι μια δυνατή ομάδα και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο αποτέλεσμα!» δήλωσε η παίκτρια της Ανόρθωσης, Ασημίνα Κουτσουνούρη.