Άρης Betsson
Κύπελλο Ελλάδας Allwyn (Μπάσκετ)
Κωδικός Κουπονιού: 5115
Άρης Betsson

ΑΡΗΣ BETSSON - ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ BETSSON BC

Περιστέρι Betsson BC
93 - 75
Τέλος Αγώνα
Top αποδόσεις
field
Nick Galis Hall (5.138)
distance
499 χλμ (απόσταση)
Άρης Betsson - Περιστέρι Betsson BC
Άρης Betsson - Περιστέρι Betsson BC
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Άρης Betsson - Περιστέρι Betsson BC Προγνωστικά

Ο Άρης έχει μπει και πάλι σε μια κατάσταση κρίσης, χωρίς να ξέρει κανείς αν η κίνηση με το κόψιμο τριών παικτών, θα φέρει αποτέλεσμα. Το Περιστέρι από την πλευρά του, πηγαίνει στο Παλέ, έχοντας πέντε διαδοχικές ήττες και τώρα αυτοί οι δύο, δίνουν νοκ-άουτ παιχνίδι...Θα ρισκάρω με το 5.5 των φιλοξενούμενων. 
2 (+5.5)
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σχόλια αγώνα:

Νοκ-άουτ παιχνίδι με το νικητή να εξασφαλίζει την παρουσία του στο Final 8 του Κυπέλλου

Περιστέρι Betsson BC

Σύγκριση αποδόσεων

Εσύ που θα πόνταρες;
Επίλεξε και δες που ποντάρουν οι αναγνώστες μας!
1
1.42
2
3.05

Αναλύσεις Ομάδων

Άρης Betsson
?
Η
Ν
Η
Η
Η
Η
Φόρμα ομάδας

Ανάλυση

Έχει μπει και πάλι σε μια περίοδο κρίσης, με τα αποτελέσματα, ειδικά στην Ευρώπη τελευταία, να έχουν βαρύνει το κλίμα για όλους... Στο πρωτάθλημα το περασμένο Σάββατο, όλα έδειχναν ότι θα επικρατήσει εύκολα του Ηρακλή, όταν προηγήθηκε με 67-50, στην 4η περίοδο όμως, έπαθε ένα τεράστιο μπλακ-άουτ, επικρατώντας στο τέλος με 78-76. Μετά το -29 από τη Τσεντέβιτα Ολίμπια, το (τιμητικό) -14 από τη Μανρέσα, την Τετάρτη το κοντέρ, έγραψε -19 από τη Χάποελ Ιερουσαλήμ στο Παλέ, ακολούθησαν αποδοκιμασίες και οι δηλώσεις του Μίλιτσιτς, έδειχναν ότι υπάρχει ζήτημα εσωτερικό. Χθες, ο Άρης ενημέρωσε επίσημα ότι Ίνοκ, Φορμπς και Γκιουζέλης, τίθενται εκτός ομάδας και άπαντες, αναζητούν τον επόμενο σταθμό της καριέρας τους, ενώ η ομάδα αναζητά σε πρώτη φάση γκαρντ, με οργανωτικές αρετές. Έκανε ντεμπούτο με τη Χάποελ ο Κ. Αντετοκούνμπο, ενώ δεν έχει γνωστοποιηθεί κάποιο αγωνιστικό πρόβλημα για σήμερα.
Περιστέρι Betsson BC
?
Η
Η
Η
Η
Ι
Ν
Φόρμα ομάδας

Ανάλυση

Μπορεί με τον Παναθηναϊκό την προηγούμενη εβδομάδα στο ΟΑΚΑ, να είχε καλή εικόνα και να είναι ανταγωνιστικό και για 40 λεπτά, χάνοντας με 94-86, αλλά την Τετάρτη που υποδέχθηκε την Πετκιμσπόρ, επέστρεψε στην κακή εικόνα του τελευταίου μήνα, χάνοντας με κάτω τα χέρια (61-82). Πλέον μετράει πέντε διαδοχικές ήττες, με το σερί να ξεκινάει από το Παλέ στην παράταση και να συνεχίζεται με Προμηθέα, Ηρακλή, Παναθηναϊκό και Πετκιμσπόρ. «Θα προσπαθήσουμε να παίξουμε σύμφωνα με τις δυνατότητές μας. Να παρουσιαστούμε δυνατοί στην άμυνα και να τρέξουμε στο ανοικτό γήπεδο. Θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να κερδίσουμε» ανέφερε ο Ιτούνας για τη σημερινή αναμέτρηση. Την Τετάρτη ακολουθεί νέο σημαντικό παιχνίδι για το FIBA Europe Cup, με τη Σαραγόσα, αλλά ο Βασίλης Ξανθόπουλος και οι παίκτες του, θέλουν να διεκδικήσουν την παρουσία τους στο Final 8 του Κυπέλλου.
Βαθμολογία
8.8/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Αποδόσεις/Αγορές:      8.6
check_3c
Ταχύτητα αναλήψεων: 8.8
check_3c
Κριτικές παικτών:        8.6
Εγγραφή »
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ