Μιλάνο
Euroleague
Κωδικός Κουπονιού: 5140
Μιλάνο

ΜΙΛΑΝΟ - ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ

Φενέρμπαχτσε
72 - 87
Live
Τέλος Αγώνα
18/12/2025 (21:30)
Top αποδόσεις
field
Allianz Cloud Arena (5.420)
distance
1.965 χλμ (απόσταση)
Μιλάνο - Φενέρμπαχτσε
Μιλάνο - Φενέρμπαχτσε
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μιλάνο - Φενέρμπαχτσε Προγνωστικά

Έχει ανανεωθεί με τον Ποέτα στον πάγκο η Αρμάνι, έχει πάρει σημαντικές νίκες και παραμένοντας στην έδρα της, θέλει να συνεχίσει αναλόγως. Η Φενέρ φάνηκε να βγάζει έλλειψη ενέργειας στην 4η περίοδο με τον Παναθηναϊκό, ερωτηματικό το πως θα αντιδράσει σήμερα. Δε θα ποντάρω κάτι, κανένα αποτέλεσμα δε θα μου κάνει εντύπωση.

Μιλάνο

Κατάταξη: 14η

Φενέρμπαχτσε

Κατάταξη: 4η

90.4 Μ.Ο. Επίθεσης 77.6
94.2 Μ.Ο. Άμυνας 84.4
-3.8 Μ.Ο. Διαφοράς πόντων -6.8

Σύγκριση αποδόσεων

Εσύ που θα πόνταρες;
Επίλεξε και δες που ποντάρουν οι αναγνώστες μας!
1
1.93
2
2.19

Αναλύσεις Ομάδων

Μιλάνο
Κατάταξη: 14η
?
Ν
Ν
Ν
Ν
Η
Ν
Φόρμα ομάδας

Ανάλυση

Μετά την αλλαγή στον πάγκο, με τον Ετόρε Μεσίνα να παίρνει την απόφαση να αποσυρθεί και τον Πέπε Ποέτα να αναλαμβάνει, μετράει 5/6 νίκες σε Euroleague και πρωτάθλημα και μάλιστα, με αρκετά ζόρικο πρόγραμμα. Την Τρίτη, υποδέχθηκε με διάφορα προβλήματα τραυματισμών, τη Ρεάλ που προερχόταν από 8/8 νίκες και έδωσε τέλος στο σερί της, επικρατώντας με 89-82. Ο Γκούντουριτς με 22 πόντους, θυμήθηκε τον περσινό του εαυτό (κατέκτησε τη Euroleague με την αποψινή του αντίπαλο), ο ΛεΝτέι είχε 15, Μπρουκς, Έλις και Σιλντς ήταν οι άλλοι διψήφιοι για την Αρμάνι που ανέβηκε 10η με ρεκόρ 9-7. Μπολμάρο (10.9π.), Μάνιον (4.5π.), Φλακαντόρι, Σέστινα (4.2π), Ντιόπ (1π.) και Τονούτ (1.8π.) λογικά παραμένουν όλοι τους εκτός, επέστρεψε μετά από σχεδόν ένα διμηνο ο Μπράουν στο παιχνίδι με τη Ρεάλ. Δεύτερο σερί παιχνίδι στη μικρότερη «Allianz Cloud Arena», μετά από αυτό της Τρίτης.
Φενέρμπαχτσε
Κατάταξη: 4η
?
Η
Ι
Ν
Ν
Ν
Ν
Φόρμα ομάδας

Ανάλυση

Τα σερί κάποια στιγμή σταματούν και αυτή η στιγμή, ήρθε το βράδυ της Τρίτης για τη Φενέρ, με την ήττα με 77-81 από τον Παναθηναϊκό. Ενώ μέχρι το τρίτο δεκάλεπτο, φαινόταν να έχει σετάρει το παιχνίδι στα μέτρα της, στο τέταρτο, έμεινε από ιδέες, ίσως και δυνάμεις και το πλήρωσε. O Χόρτον-Τάκερ με 22 πόντους ήταν ο πρώτος της σκόρερ, ο Μπιμπέροβιτς ακολούθησε με 15, Μπάλντγουιν και Κόλσον ήταν επίσης διψήφιοι αλλά όχι και αρκετοί για να γίνει το 13/13. Ο κόουτς Γιασικεβίτσιους, εξέφρασε με το δικό του τρόπο, παράπονα για τις διαιτητικές αποφάσεις μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό, τονίζοντας ότι παράλληλα ότι η ομάδα του έχει σερί δύσκολα παιχνίδια. Γιάντουνεν (5.9., 3.5 ριμπ.), Μπιτίμ (2.3π., 1.1 ριμπ.) και Γουίλμπεκιν (9.2π.), αναμένεται να είναι όλοι τους εκτός και σήμερα, μακροχρόνια απών φυσικά ο Μπάνγκο.
Βαθμολογία
9.5/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Αποδόσεις/Αγορές: 9.2
check_3c
Ταχύτητα αναλήψεων: 9.5
check_3c
Κριτικές παικτών: 8.1
Εγγραφή »
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ