Σολέ - Λιμόζ
06/12 - 19:10
ΤΕΛΙΚΟ
91–88 (-)
Ν Ν Η Η Η

ΣΟΛΕ - ΛΙΜΟΖ

Ν Η Η Η Η
La Meilleraie (5.001) 213χλμ. Κωδ. 5217

Σολέ - Λιμόζ Προγνωστικά

Η Σολέ ακόμα προσπαθεί να βρει τον καλό της εαυτό, ίσως η διακοπή να την βοήθησε αλλά θα πρέπει να φανεί στο γήπεδο. Η Λιμόζ εκτός έδρας είναι αδύναμη και δεν έχει πολλές ελπίδες για κάτι καλό. Λόγω της κακής εικόνας της Σολέ, μένουμε μακριά. 

Σολέ - Λιμόζ Ανάλυση

Σολέ

Ν Ν Η Η Η

Ανάλυση

Η Σολέ δεν λέει να... σηκώσει κεφάλι στο πρωτάθλημα, τέταρτη σερί ήττα, αυτή την φορά εκτός έδρας από την Σαν Κουέντιν με 77-68, με αποτέλεσμα να πέσει στο 4-5 και να παλεύει να μπει στην δεκάδα. Ο Ντε Σόουσα ήταν πρώτος σκόρερ με 14 πόντους και 7 ασίστ, ο Αγάγι πρόσθεσε 10 πόντους με 5 ριμπάουντ, ο Μάιλς 10 πόντους, ο Κάμπελ 8 πόντους. Ακολούθησε η ήττα-αποκλεισμός στο Κύπελλο Γαλλίας από το Στρασβούργο εκτός έδρας με 93-85. Ο Ντε Σόουσα ήταν και πάλι πρώτος σκόρερ με 15 πόντους, ο Αγάγι είχε 12 πόντους, ο ΜακΝις επίσης πέτυχε 12 πόντους με 6 ριμπάουντ, ο Κάμπελ πρόσθεσε 10 πόντους με 6 ασίστ. Παρελθόν αποτελεί ο Ντάιλεν Κουντζ ο οποίος είχε 13.4 πόντους, 2.6 ριμπάουντ και 2 ασίστ, στην θέση του επιστρέφει ο Ντεάντρε Χόλστον (25, 1.95) ο οποίος έπαιξε πέρυσι στην Σολέ έχοντας 12 πόντους, 2.6 ριμπάουντ και 1.4 ασίστ. Φέτος ξεκίνησε στο Ισραήλ και στην Γκαλίλ Ελιόν όπου είχε 11.4 πόντους, 3 ριμπάουντ και 2.3 ασίστ μέσο όρο. Μοναδικό πρόβλημα ο Τζάστις που είναι αμφίβολος. 

Λιμόζ

Ανάλυση

Η Λιμόζ ήταν σε τραγική κατάσταση πριν την διακοπή μιας και μετρούσε τέσσερις συνεχόμενες ήττες στο πρωτάθλημα, με αποτέλεσμα να βρεθεί στο 3-6 και στο +1 από την επικίνδυνη ζώνη. Η τελευταία της ήττα ήρθε εντός έδρας από την Βιλερμπάν με 81-65 με τον Μάσα να είναι ο κορυφαίος αγγίζοντας το «double double» με 25 πόντους και 9 ριμπάουντ, ο Ουάτσον πέτυχε 12 πόντους με 8 ασίστ, ο Χάρισον είχε 10 πόντους, ο Βατιέρ πέτυχε 8 πόντους, ο Λάιτ και Σέλιας από 7 πόντους έκαστος. Μέσα στην εβδομάδα η Λιμόζ κατέθεσε έφεση για την τιμωρία τριών αγωνιστικών στον Γκάβιν Ουάιρ για χειρονομίες του προς τους διαιτητές στον αγώνα με την Βιλερμπάν. Η Λίγκα αποφάσισε πως μέχρι την εκδίκαση της έφεσης που θα γίνει στις 19 Δεκεμβρίου, ο Ουάιρ θα παίζει κανονικά με την Λιμόζ, άρα θα είναι παρών στον σημερινό αγώνα, έχοντας 13.8 πόντους, 7.3 ριμπάουντ και 2.1 ασίστ μέσο όσο. Ο κόουτς Γκιέργκια περιμένει μόνο τα νέα από τον Τάνερ που παραμένει αμφίβολος, ενώ δεν έχει παίξει ακόμα στην σεζόν. 

Σολέ - Λιμόζ Αποδόσεις

*Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

**Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Εσύ που θα πόνταρες;
Επίλεξε και δες που ποντάρουν οι αναγνώστες μας!
1
1.29
2
4.10

Σολέ - Λιμόζ Προιστορία

Δες τις αναλύσεις της ημέρας για όλα τα πρωταθλήματα 69